Blondinbella - Katrin Zytomierska, Bloggbråket!

Jo som alla vet är jag en flitig blogg läsare, har nog 24 st som jag följer flitigt;). Blondinbella och Katrin Zytomierska är två av dom och just nu är dom i "blogg bråk". Blondinbella hade en gång gjort ett utlägg om att Katrin Zytomierska och Gynning hade ät störningar och att dom försökte svälta sig själva och inte var några bra förebilder för unga flickor. Katrin högg på direkt och gjorde utlägg även hon om blondinbellas ätströrningar. Nu diskuters det farm och tillbaka i båda bloggarna och de har även blivit inbjudna till en debatt på SVT men Blondinbella tackade nej. Hon berättade att hon inte hade lust att bli pajkastad och bli kallad gris av Katrin i tv. Gynning skriver inget om det men Katrin gör även utlägg om gynnings kommentarer till det hela.

Ja men kan ju inte mer än små skratta faktisk.... det är kul att läsa men hur orkar dom egentligen? Visst alla 3 är som några tunntarmar, jag kan nog inte säga vem som inte har ätstörningar.

Sitter nu och tittar på Katrin på kanal 5 "vakna med The voice" där hon snackar om "bloggbråker", hon är lite små skön Katrin ändå, hon älskar verkligen att provisera människor. Men ändå så verkar hon sjukt blåst som när hon var med i eftersnacket på idol.

Kolla in:

Blondinbella

Katrin Zytomierska

Gynning


Kommentarer
Postat av: Jenna

Tack! :)



Vi ska fira imorgon :) Blir väl lite mys hemma bara, inget speciellt :)



Sker i helga då Miranda Östblom? ;)

2009-01-22 @ 09:46:24
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Jenna

Joo menar det va ;-)



Jag har födelsedagsfest på lördag och fredag blir det Mys :) Pusssi

2009-01-22 @ 10:12:14
URL: http://jennaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0