Det känndes

På kvällningen tog jag mig ner till Må bättre i en lite halvdåsig stil, otroligt trött och seg men väl där mötta man på Jenna och sen vare bara att köra. Var på power step, ett galet bra pass. Det känndes på bra och träningsverken från igår fick lukras upp en del ;).

Nu får det bli kväller och ladda upp för en ny arbetsvecka...


Inte kry...

Min lilleman är inte alls riktigt kry, allt står inte riktigt rätt till hos honom just nu. Han är väldigt trött, snorig, hostig, tar sig åt huvudet och kan hysterist bara grina.

Idag på förmiddan begav vi oss i väg till rusta och intersport XL, men att ha med denna killa i en affär är ett stort uppdrag om han är på humöret att absolut INTE sitta i kundvagnen. Det är till att jaga och se till att han inte river ner alla grejer. Och inte nog med det bra han ur sig värsta lasset där inne så det var bara att gå ut och när vi kom ut ramlade han och slog sig bra på kinden :/.. Puuuh en annan blir ju helt slut. Nu sover han som en stock.. han var otroligt trött..

Denna gossen är vild från topp till tå, ja herregud de är väl bara att gilla läget. Eller?


Söndags nöje?

Vad ska man hitta på för söndags nöje idag då? någon som har något pra tips?




"Lilla snigel akta dig"

När man hör en liten kille från andra sidan lägenheten sjunga "Lilla snigel akta dig" då är det dax att kliva upp. Då  har min andra hälft fått upp sina två blå. Det här med att få sova en timme extra gäller då inte i detta hushåll..... Skulle vara sambon då (PIK)






Hallelulja!!
Här kan vi verkligen snacka träningsverk, shit vad det känns idag. Men det ju skönt samtidigt, man vet att man lever;). Var på bodypumpen i går och innan var jag ute på en lång powerwalk med Emmy. Känndes bra efter min lilla magsjuka.




Det behövdes.

En lugn ensam kväll i soffan behövdes verkligen för min del, om jag ska erkänna så var nog inte magen riktigt med nu på kvällningen. Jag gav mig ut på en kortare prommis för att få lite friskluft så här på fredags kvällen men magen gillade inte gunget i min gång. Så bara bra att jag sitter här ensam utan sällskap och inte sprider några baskilusker vidare.

Har kikat på Idol och Hellenius hörna.. skönt avslut på en fredag.


TOMT!

Tomt här hemma.. Mille man har flytt fältet och följt med sin mormor och morfar hem till hedesunda. Dom ville ha en mys kväll med Milleman medans en annan inser att det blir för tomt här hemma. Sambon ska iväg och jobba så jag får nog roa mig själv här hemma. Blir en lugn kväll hemma i soffan.....



Hemma dag.

Idag blev det en hemma dag för att återhämtasig efter gårdagens kräkupplevelser. Fick sova mig igenom hela natten utan att få ligga över toalettstolen. Inte helt hundra men det känns att det går åt rätt håll. Mille blev hemma med mig idag för han mår inte hellr riktigt bra. Denna förkyldning tar bara om och om igen .. dessa dagisbaskelusker. Så idag myser vi och tar han dom varandra ;)



Välkommen?

Välkommen upp! jaaah eller vad ska man säga?

På jobbet idag började jag kallsvettas , måilla och helt skakis... tillslut insåg jag att det gick inte att vara kvar om jag inte vill spy ner en gäst. Väl hemma har jag legat och spytt hela eftermiddan. Fy fan... finns det något värre.

Känns hemskt att gå från jobbet på det här viset men jag var tvungen att lämna mina fina kollergor i sticket. Lika mycket folk i dag så dom fick nog kanna att dom levde.


BILJÄVEL!!!!!

Hur mycket ska man behöva göra för att en bil ska fungera?! Ännu en gång startar inte bilen och ännu värre så går det inte ens att komma in i skiten. Hur många bilmekanijer mpste få hålla på med aset och varför kan INGEN fixat?!! Vet inte hur mycket denna bil har kostat oss mer än att gett oss. Finns inget posetivt med denna bil. En gång bmw, aldrig mer BMW!!!

Full fart!

Full fart på jobbet.. mer och mer människor som kommer och äter, kul! Hoppas det håller i sig nu.

En annan känner sig grå och matt, måste ha tappat orken någostans. Känner mig trött och undanfös... tung period just nu. Tror även min lilleman är i en tung period nu. Han är också väldigt trött och har lätt till gråt. Imorse när vi skulle gå till dagis var jag tvungen att ta vagnen för att Mille vägrade gå för att han var så trött, halvsovandes tog vi oss in på dagis och jag fick lämna över honom till frökens fam,  en tår men sen fann han sig bra och gosa till sig på axeln.

Efter jobb, dagis har vi varit till svärmor och grattat henne på födelsedagen.

Nu är det lugnt hemma men har funderat på en promenad men jag är så otroligt trött...


Matchdag.

Idag är det matchdag uppe på läkerol arena, vi hoppas på mycket folk och ett vinnande brynäs;). Nu är det bäst att lilleman och jag sätter fart så vi hinner till dagis och jobb. En annan får ju hojja när aset till bil vägrar att starta för mig (suck)

Spinning+core

Nu på kvällningen gav jag mig ner på ett spinning pass på 30 min och ett corepass efter det på 30 minuter. Två otroligt bra pass... svettigt och känna på musklerna;).

Nu lutar jag mig tillbaka i soffan och snart äre dax att blunda för natten...

Utvecklingssamtal

Ännu en jobb vecka är igång och dagen idag har kännts otroligt bra, kul!

Idag har jag varit på mitt första utvecklingssamtal som föräldrer åt vår älskade unge Mille. Det känndes bra och man kännde sig lite små lättad när man gick därifrån. Mille har nästan helt kommit ifrån dom fula tagen men han som alla andra tar dom där tjuv nypen när han kan.... han är som en liten pappigoja på dagis och munnen går i ett, han har börjat pratat otroligt mycket den senaste tiden. Äter som en häst och sover bra, hoppas det håller i sig nu. 

Pratade även om dessa uppvakningar då han bara skriker, vilken kan bero på att det händer så mycket i huvudet och mardrömmar. Han sov troligen när jag bar upp honom.. det är ju en teori iaf... 


Det som roar denne lilleman mest just nu är att stå och greja vid diskbänken:)


 

Vad händer?

Nu har det hänt ännu en gång... Mille vaknar och TOK skriker, man får inte röra honom han bara skriker. Vi försöker ta upp honom men han skjuter bara ifrån och gör sig helt led lös. Denna gång slänger han sig på golver och ålar sig fram och tillbaka och fortsätter skrika. Det ser lixom ut som han inte kan andvända benen. Både jag och R blir lite smårädda. Efter att ha låtit honom vara ensam en stund där han har kurat upp sig i ett hörn lättar han på trycket och blir sitt vanliga Mille igen och tillslut springer han och kastar sig i famnen på mig. Men vad äre som händer under den tiden han bara skriker och manfår inte ta på honom? Det känns som en helt annan unge. En aning små läskigt faktiskt....






Nu igen...

Ja då var det slut på denna helg.. nu igen, Känns somman inte gör annat än att börjar om hela tiden. Men vi ska väl änndå framåt;). Men man måste ju påpeka att det går otroligt fort.

Igår kväll bjöd kvällen på en fartfylld läkerol arena , vilken match. Ett härligt drag och trevligt sällskap. Efter matchen blev det ett par glas vin på Harrys med jäntorna Elina och Hanna. Jätte trevligt:).

Idag har fröken Östblom varit i städar tagen, vilket var så otroligt välbehövligt i detta rått hål. Tog tag i en stor rengöring inne på toaletten. Känns otroligt bra.

Har även tagit mig ut på en långprommis med Linda och fyllt upp med lite energi.

Lilleman har haft en hel mys dag hemma och på eftermiddagen hojja jag och Mille ner till BR och köpte en traktor och små gubbar, en lite lyckligare unge spatserade ut därifrån.

Sen har vi haft lekstuga för fulla muggar:).

Nu sover mitt hjärta ochjag ska pysa ner på stan en sväng för en välbehövlig mys fika med min kära vän Emmy :)






Kroppen

Började lördagen med en sovmorgon.. vilken var riktigt välbehövligt. Men kvart över åtta var det dax att skutta upp får då var lilleman på benen. Igår fick lilleman hög feber och är otroligt hängig så det blev en mys morgon med god frukost. R drog i väg och tränade och efter en stund kom svärmor och möd med lilleman så jag kunde sticka i väg och träna ett bodyopump pass. Skönt att pumpa igenom kroppen så här på lördagsförmidagen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. planerna blir inte som planerat genom att Mille gått och blivit sjuk. Så det blir till att bli hemma och försöka få honom till det bättre.

Jo förresten så har jag tagit ett ännu rejält kliv med mitt hår.. känns bra trotts allt ;).



Ny dator

Äntligen har jag införskaffat mig en ny liten egendator så jag kan utföra mina blogg lite bättre.. jag slipper dela vår stor dator med sambon..

Svacka

Miranda Östblom har nu mera gått in i höstmörket och verkar leka deppig och har ingen större lust till något. Försöker ta vardagen lite som den kommer och gör inge större väsen från mig. En högre växel och ett större leende på läpparna skulle ju intevara helt fel på jobbet just nu. Bäst att skärpa sig nu Miranda.. det  finns dom som har det värre!!!

Detta höst mörker får en verkligen att ryggatillbaka och regns och kyla gör saken INTE bättre. Men egentligen hur orkar man klaga så här blir det verända jävla år iaf. Isf får man väl flytta till varmare breddgrader . Aja slut gnällt av fröken Östblom för idag.

Just nu sitter jag och gäser hemma i soffan, har lagt Lilleman för en stund sen så han sover  redan gott. R är på gymmet och jag funderar på att ge mig iväg när han kommer hem. Men hittar jag lusten? Jag vet att jag egentligen vill ;).




mot svampskogen

Väderet ligger på topp i gävle, solen skiner och den friska höstluften är som ny;). Vi följer med svärpäronen ut i gävleskogarna och letar höstkantareller och grillar korv. Skön söndag:)!

Mörkt

Nu förtiden när man kommer upp är det allid kolsvart ute, känns som mitt i natten. Men jag och Mille är då vaken och försöker få liv i luckan. Idag hoppas vi på fin väder så vi kan dra oss ut i svampskogen och ha det bra.

Efterlängtad

igår efter jobbet fick man äntligen ta helg som var otroligt efterlängtad. Jag var så otroligt trött i går. I helgen blire till att sammla massor av energi... Familjemys, träna , vänner, nära:)

ta vara på tiden

Nu när man jobbar heltid hela veckor blire inte allt för mångar timmar med lilleman så det gäller att passa på den tid man får innan det är dax att hoppa i säng. Nu äre fotboll som tar plats i tv rutan, vilken match sverige:)

Idag igen.

Första dagen avklarad på en ny vecka... man är alltid lite små seg efter helgen och man har lite svårt att komma igång i fullvarv. Men det var lugnt idag trotts att det var match dag.

Lilleman tog nystarten riktigt bra på denna vecka, han tyckte det var roligt att komma till dagis i morse och vinkade glatta av sin mamma. Skönt att se att allt blir lättare.

Idag har jag varit iväg och testat på ett Zumba pass på Må bättre, ett bra pass men inget slår Maries ändå.Men jag ska även ge Må bättres Zumba pass fler changser det tar ju ett tag innan man är inne i det.

På kvällningen blev det hockey mys men Brynäs leverera väl inge vidare precis....



START

Då har STARTEN gått på en ny vecka... det är bara att köra....fullt ut ;).

Milleman snusar för fullt fortfarande, det blir nog till att väcka upp honom snart om han inte vill skutta upp själv om vi ska hinna till dagis innan jag måste vara på jobbet. Känns som en annan nyss tog helg och nu kliver vi på arbetveckan igen. Var tar tiden vägen? Dom säger att det bara går fortare och fortare ju äldre man blir... herregud så fort det måste gå för mig om 20 år ;P.


botten&toppen!

Idag har jag då testat på två helt olika träningsformer och jag kan då meddela att botten och toppen är nådd ;).. På formiddan snöra jag på mig träningsdojorna och drog ner till Må bättre, när jag väl var där inser jag att jag glömt hörlurarna så jag hoppade in på ett youga pass. Jag ville testa på det och ge det en chans men botten blev nådd... inget för mig. Visst  det var ju otroligt avslappnade och gav en lugn. Men när jag ska träna vill jag ha fart och fläkt och man ska svettas och den farten, fläkten och svettningarna fick jag verkligen känna på idag i hedesunda på Zumba. Det var galet roligt och svårt, men jag gillade det verkligen och Mari som har passet är jätte duktig. Det här kommer jag gå på fler gånger.







Ut på landet.

Jag och min lilla Milleman drog i väg ut till hemorten Hedesunda (där man hör hemma) och hälsa på mamsi och papsi. R kommer senare och blir kvar ett par dagar för stats pojken ska med på älgjakt;). Älgjakten har alltid sin charm tycker jag, så mysigt och spännande att vara med.

Men jag och Mille drar oss in till stan snare igen för att åter gå till jobb/dagis vardagen ... inge vilo hem här inte ;P.


Andra helgen i oktober

Då har vi redan glidit in på söndagen och helgen är snart slut.... helgenra går så galet fort och en ny arbetsvecka väntas. Men helgen  har varit otroligt bra...

Fredag- Man han bara hem efter jobbet och få sig en liten dos innan Lilleman blev i vägskickad till farmor och farfar för att jag och R skulle ut och äta med familjerna Östbloms/forsbergs (som gammla goda tiden). Vi hade ett bord bokat på Mezopotamya, Vi var ett härligt gäng på 10 p(mamma,pappa, syrran, Oscar, Annika,Kalle, Jossan, Hanna, Richard & jag) som slog ner rumpen och inväntade dryck och mat. Måste säga att jag blev riktigt possetivt överraskad, maten var RIKTIGT god. Kan STARKT rekomendera. Vi blev kvar en stund och sen gick vi vidare till interpool, karlarna spelade biljard medans vi damer satt och umgicks ;). Jätte mysigt att umgås med våra vuxna fina medmänniksor , precis som förr :). Efter att par glas vin, drinkar och teuqila var det dax att gå hem ;).



Lördag- Vaknade upp och mådde överraskande bra.... men för att jag ska kunna göra det måste jag Alltid äta innan jag går och lägger mig om jag drukigt plus att jag dricker en vättskeersättning innan jag somnar och en direkt när jag vaknar plus två huvudverkstabletter annars går det illa för fröken Ö.
Vid lunch åkte vi och hämta vår älskade unge och drog sedan vidare till alderholmen och tog en fika och lekte i lekparkeni det härligt kylaga vårvädret.


 



På kvällen hade vi bjudit hem linda på middags mys och hockey kväll. Brynäs gjorde bra i från sig och vann matchen med 1-3 och Honken var grym i kassen.

Söndag- Tidig morgon för hela familjen, klockan sex steg vi upp allihopa. Nu är R och tränar, Mille sover och så fort R är färdig är det min tur sen ger sig lilla familjen ut på äventyr,
 

Äntligen!!!

Äntligen har jag gått ut en ny telefon, min gammla gick ej att laga pga av fuktskada. Men som tur var hade jag försäkring:). Verkligen inte likt mig trotts att jag skulle behöva försäkring på varje pryl jag har. Så självrisken på 500 kr fick jag punga ut för att få en ny, de vare värt. Men måste smuts kasta the phone house inne på gallerian 9 i gävle. Vilket skit, hur otrevlig får man vara egentligen? Ska aldrig köpa en telefon där igen.

Lite små jobbigt

Alltid jobbigt att komma till nya ställen, tar sin lilla tid innan man ställer in sig och känner sig som hemma. Men jag gjorde mig ett tappert försök och tog mig ner till "Må bättre", hoppade upp på löpbandet och fick problem direkt. Gjorde som jag trodde men det gick ju inte... var tvungen att gå och fråga. Och det var ju precis som jag gjort bara att den hakat upp sig (typiskt). Sen gick jag 1 km till att börja med och sprang 5 km. Gav mig ut i gymet och kikade lite men drog mig ganska snabbt hemåt. Alltid lite svårt med nya maskiner, är ju van vid friskis. Så på onsdag är en visning bokad:).

Imorgon ger jag mig ner på ett pass innan jobb.. känns bra :D.


Må bättre.

Kortet är inhandlat redan, så nu är det dax att börja köra ... tror jag sticker ner redan nu en sväng :).





Början....

Jajjemän då har man startat denna vecka skapligt då... kommit ut på kvällspromenader och idag har jag ett inbokat möte  på "Må bättre" men först bankmöte. Funderar att köpa mitt träningskort där nu.. men jag är i valet och kvalet. Det är ju lite för dyrt men det verkar så mycket bättre. Nån som har bra tips?



Bilder från Fias blogg:

Fia och Mille.

Söndag

Slappa söndag- tog vara på sovmorgonen genom att lilleman var ute och sov hos sin mormor och morfar i hedesunda. Senare tog jag och  R en promenad till Elinas nya fina lägenhet (jätte fin), kul för dig vännen. Sen Luncha vi 3 ihop och sen åkte vi upp för att handla på ica maxi.
På kvällningen kom mamma och pappa in med vår älskade lilla man, stannade kvar på en bit mat och lite kvälls häng framför tven, mysigt :).

Imorgon är det dax för verkligheten igen, fast ändå mycket som blir anorlunda.  R  har gjort sitt sista pass i sthlm och blir nu framöver hemma med oss ett tag, vad vi vet än så länge iaf.
Åh äntligen ska det bli lite ordning igen. Träningen kanske kan komma till liv nu :), som jag har längtat.



JÄNTOR!

igår kväll vare dax att bjuda hem lite jäntor för att fira att man blivit ett år äldre. Inget att fira precis men ett bra tillfälle att få dra ihop en lite för fest och umgås med fina jäntor;). Vi hade jättre trevligt drack massor av gott och mulade sånt som man egentligen inte behöver;). Men en toppen kväll fick vi tillsammans. Kan ju dock vara lite besviken på Heartan besöket, men jag var i gott sällskap så man ska inte klaga. Man ska egentligen stanna hemma och skita i krogen. För man får ju alltid roligast  hemma trotts allt ;). men man ska ju altid envisas och dra sig ner till dessa krogar.

Lite bilder från kvällen :


Linda :)

Emmy & Anna :)

Sånt man egentligen inte behöver ;)

Fast vissa behöver ;)

Fina ni!


Elin:)




:D

Tummen upp ;)

Ett till ;D




Hanna fick en fläta :)



Elin & Hanna :)


Linda:)



Sysster och hennes Veronica;)

3 glada :D

Gruppfoto- mej ;)


haha

Hanna & ANNA :)


Härlig bild ;D



RSS 2.0