Febran

Ja då var man sjuk igen... började känna mig mer och mer hängig på eftermiddagen, började kallsvettas och var jätte varm. Jippi ,det var febran som hade kommit. Skulle egentligen åkt upp till spåret men jag fick hoppa över det idag, är verkligen inte pigg. Åkte hem till Emma ocn snackade lite ist. Sen blev de ljus party för hennes del och jag åkte hem och tog ett bad och löste sudoku. 
Vid sju kom Richard och hämtade mig, vi åkte ner på stan. Käkade på mingel och sen blev det bio "TROPIC THUNDER", den var helt okej. Rolig iaf ,men ingen jag rekomenderar att se på bio kanske. Jag vill se "Patrik 1,5".. de får bli nästagång:)...




Nu ska jag mysa ner mig med Richard och titta på scrubs....

God Natt på er/ Miranda


en tanke...

Nu har jag vilat en stund.. men fortfarande huvudvärk, ska nog ta mig ut i solen på en skön promenad och rensa tankarna lite.  Är en del som behövs rensas bort från mitt huvud just nu. Men det finn en lite pärla som behöver det mer än mig, tankarna behövs verkligen få rensas, få bort dom, du klarar dig, ensam är stark, jag finns här och jag älskar dig!
Ibland funderar man hur vissa människor tänker i huvudtaget, om dom ens tänker. Det är så mycket dubbelmoral så det finns inte. Men visst alla har även sina bra sidor, men dom dåliga tar över för stor del i det hela. 






Prommis / Miranda


Huvudet...

Huvudet värker... kanon trött, jag går och vilar...

Morsning!

Tisdag morgon, hatar verkligen min väckarklocka måste byta signal. Måste ju väcka upp hela hyreshuset. Inte riktigt kanske men richard iaf;), och han är ju som ett litet oskmåln på morgon. Sitter och äter lite frulle just nu, blev lite yoggi som Richard kom med i går:). Ska åka ut till jobbet snart, kommer 30 assiater för att äta små kakor. Så det blir till att baka kakor idag.

Ha en bra dag/ mirris

Brynäs!

HÄRLIGT!!! Brynäs-Modo 5-4 :)

Måndag med nya tag...

Vecko starten blev bra.... vaknade vid 9 tiden någongång, drack en kopp kaffe och löste en sudoku. Vid 11 tiden åkte jag upp till hemlingby spåret och gick 8 km. Jätte skönt väder, solen lös och från hörlurarna kom härlig musik. Det var bara att luffsa på för sig själv och låta tankarna flöda:). Efter det åkte jag till kvantum och innhanlade det som behövdes. När jag väl var hemma gjorde jag en god frukt drink i min blender, riktigt gott. Sen la jag mig i badet med en ansikts mask och bara mös. Vid 4 pallade jag mig ner på stan för att hjälpa Johan hitta en jacka, det blev en på sea fun. Riktigt snygg. Jag gick även in på Åhlens och hälsade på min kära Emma , köpte en mössa av henne också. 7 var jag på ett intensiv pass på fjärran, skönt att svettas. Sen fort hem och käka lite. Men nu sitter jag hemma hos Johan och kollar på hockey. Brynäs leder nu med 2-0 , måste kika vidare...

/ mirris

Ångest fylld söndag...

Usch vilken dag de har varit, bara kännt massa ångest, började redan när man slog upp ögonen i morse. Bakfull, allmänt deppig och huvudet fullt med ångest fick man palla sig till jobbet + en telefon utan batteri. Idag på jobbet blev det sjukt mycket att göra, så himla mycket folk. Det var Höstmarknad idag ute i gysinge och hela kafet blev fyllt av människor.  Vi var 5 st som jobbade hela dagen men ändå var de lite små kaos ibland. Men den bästa dagen i kassan:).
Har inte gjort så mycket mer idag... kom hem vid sju. Nu blire sängen. Känner att jag vill bara få bort den här dagen, hoppas på en toppen måndag ist.

Aldrig mer minttu! Tack för mig , heeeej / Morris

Richard

I dag har det blivit en heldag med älsklingen, vi käkade lunch med richards mamma och mormor sen begav vi oss ner på stan till goya där chrille var och jobba. Dom höll på bygga om där inne. Skit snygga tapeter verkligen, rosa dom digga jag:).  Sen gick vi på stan och leta lite kläder åt Richard,  hittade två skit snygga tröjor på MQ och ett par boss jeans, dom var också skit snygga.  Vi gick även och fika inne på fiket på flanör, har verkligen blivit skit nice där. Innan vi åkte hem så gick vi och köpte ett sällskapsspel (A-Ö), åkte hem och spelade det med Eleonor. Richard vann en gång och Eleonor en, jag lyckades aldrig vinna som vanligt... sämst på spel. Det ända spel jag kan ha chans i är barnspel .
Sen har vi vart och köpt käk på cheers, tittat på tv och kikat på filmen Varg. Nu ska vi basta, mys.

Älskar dig R! du är underbar.

God natt gott folk / Miranda


Fredag

Redan fradag, veckorna går så sjukt fort..  Vaknade nyss så jag vet inte vad som händer idag, ska väl kanske träna men måst känna efter vad kroppen pallar först.
Hockeyn slutade ju med att Brynäs vann i går över timrå med 3-2, riktigt skönt. Johan bulla upp hela fika bordet, trevligt att träffa dom nissarna igen. Händer ju inte allt för ofta nu.. Efter hockeyn åkte jag hem till Älsklingen och tittade på en film "Falon", Riktigt bra film. Den kan jag starkt rekomendera. Sen blev de sängen, mådde inte alls bra i går kväll.


/ M


Heja Brynäs!

Springturen gick riktigt bra idag, känner att jag börjar få upp flåset nu:). Börjar iaf;).. Blev 5 km, men löpte på bra för att få upp pulsen.
Nu ska jag hämta upp emma så ska vi förbi Johan och kolla på hockey. Heja Brynäs!

Ha en bra kväll / Mirris

Städat!

Jajje nu har man städat hela lägenheten, går ju rätt fort genom att den inte är så stor. Men det hinner bli bra skitigt på 35 kvadrat ändå. Men nu ser det helt okej ut. Har ju så dåligt med plats för allt så de blir ju inte topp kliniskt. Men det duger bra för mig.




Nu ska jag upp till hemlingby och springa hade jag tänkt mig sen blir att titta på hockey hemma hos Johan.

/ MÖ

Nudlar

Precis kommit hem från en promenad med Emma och Leja. Så himla skönt väder ute, solen steker på för fullt. Man blir bara glad av att vara ute:). Men nu har magen börjar kurra och behöver mat , men de var dåligt med mat hemma hos mig, hittade iaf en påse med nudlar så de får bli min lunch idag. Det går väl ner det också. Men näs jag får mina pengar ska jag fylla mitt skafferi och kylskåp så de räcker hela månaden ut:).
blir nog en stor städning efter maten också, nu ska de bli fint i mitt lilla råtthål:).

Luncha/ Mirris

God morgon

Alltid lika skönt att vakna när solen skiner in i fönstret.... blev till att sova ut i dag med. Så skönt när man inte känner sig riktigt kry. Sitter här och dricker mitt varma vatten med eucalyptus honung och  mjölk. Det gör susens för halsen:)..
Ska ut på en långpromenad snart men måste bara vänta till Emma vaknar upp först och hon kan ju sova lääänge hon.
Idag skulle man fått lön också men det blir tydligen inte i dag, har inte en krona och inge mat hemma heller. Så jävla less på att ha lite pengar.  Nu äre bara söka jobb som gäller.



Ha en bra dag/ M

Min tå...

Ja nu sitter man här igen... och dagen har flytit på helt okej:). Gjorde väl en lite dum grej på kvällningen kanske, jag gick på intensivpasset fast jag inte kännde mig nå kry. Men jag orkade på bra och svetten flöda. Orkar inte gå och ha något halvdan förkyldning så jag gjorde en 50/50 , antingen blir jag riktigt sjuk eller så blir jag piggare. men hittills har det inte gett någon resultat. Är bara matt i kroppen och hostar på...

Efter de kom Emsi och hälsade på, vi åkte till kvantum och handlade lite käk som vi lagade till (mäster kockarna), sen kom sille och käkade med oss han också. Kikade på tv och snacka massa skit. Gjorde även goda frukt drinkar i min nya Blender (mixer) som jag fick av Emsi i födelsedagspresent. Riktigt nöjd och ett stort + att den var rosa:).



Jo med tanke på min rubrik ikväll så måste jag bara tala om att jag snitta min tå i badkaret i kväll, blodet bara flöda. Ja är man inte försiktig med rakhyveln kan de gå riktigt illa. Blev blod i hela badkaret.

 


Ja nu kom Richard förbi, blir väl bara mys framför tv skulle jag tro. Skönt:).

Natti natt/ Mirris


SOLSKEN.

Ja nu har man kommit hem från en skön promenad med Jenna i kungsbäck. Riktigt härligt väder och härligt sällskap:).
Alltid lika roligt att umgås med den bruden, man får sig bra goda skratt:).

Känner mig forfarande inte lika pigg, snor i näsan och hals ont. Hoppas det inte slår ut nå mer, vill verkligen vara frisk i helgen. :) Nu hade jag tänkt att försöka få lite mat i magen, men har ju knappt något hemma. Men hittade en påse med potatis och purjolöks soppa så det får nog bli den, men då måste jag gå och köpa mjölk först...

Lunchdags/ Mirris

Brist på annat...


Johanna, Josefin, Matilda & Miranda . Åland.

Fick en talva av Fam. Forsbergs på 20 årsdagen.



Blommorna från Richard på 20 årsdagen, jättefina.



Kafe Nyfiket. Öppet nu 11-17 Onsdagar & helger.




Elina Johansson, Linda Engblom, Sofia Åström, Miranda Östblom & Matilda östblom.

Hittade en bild på Sofia Å efterfest. Så himla roligt att se gammla kort.
Hemma hos oss i Ölbo.

INTE NU.

Typisk, jag har lyckats fått nå skit i kroppen. Ont i halsen, känns som febran och allmänt hängig. Vill verkligen inte vara sjuk just nu. Hatar det så otroligt mycke. Inte har jag tid att bara ligga hemma....

I går kväll tittade vi på en jätte dålig film, vet inte vad den hette + att  det inte var någon text så jag fatta ju inte ens vad den handlande om, är ju så sjukt dålig på engelska jag. ILLA. Men sen tittade jag och Richard på Wall-e , det var bra faktisk. Han är ju så söt. Så den kan jag rekomendera:).



Nu ska jag försöka få lite frukost i magen så man pallar med den här dagen också.

Ha en bra dag / Mirris


Noevas grevinna

I dag sov man ut till tolv.. sen blev det städa med Richard (otroligt).  Sen blev det lite käk. På eftermidagen åkte jag och hämtade upp Emsi och vi gled ut till Noeva för att rensa ogräs. Emma är ju såkallad Noevas grevinna ;).. haha. Vi lyckades göra allt rätt fort men så bra vet jag inte om det blev. Nått strå blev väl kvar, men grabbarna på neova tycker nog att de dög bra. Ozzy var ochså med där bland oss.:). Efter ogräset blev det en tripp till häsen för att gratta farbror Nicklas som fyller 40 år idag.  Nu hare jag precis bakat en paj åt Richard, Chrille och kim så nu ska det bli en film. Mys, känner mig inte så pigg har varit hängig hela dagen, känns som de är sjukhet på G:S. Vill inte vara sjuk just nu, hatar det verkligen men det är väl Richard som hjar lyckats smitta mig.




OZZYEmma rensa för fullt.

En riktig karl hand;)

Rosa (Bilder)

Lite bilder som jag snodde från syrrans blogg. De här var dom ända hon lyckades fånga under kvällens gång . Men det kommer mera godingar.


UNDERBARA ROSA!

Nu har man varit lika off som vanligt.. men helgen blev underbart rosa:D!

Fia & Mirris 40 års fest
Kvällen startade 17.00 med käk (Tacogratäng) och massa vin. Temat för  kvällen var underbara rosa ;) , så vi hade dukat upp allt med rosa, partyhat on:P, alla brudar var klädd i rosa. undermiddagen blev de massa sång och skratt.  Även paket öppning, TACK för alla fina pressenter brudar allt var kanon! :D. Sen bagav vi oss in till kafet där det blev efterrätt och lekar och mer alkohol i kroppen;). 23.00 kom en taxi buss och hämtade upp oss och skjussa in oss till gävle för en dans på krogen;). I bussen vare sång och härj så det stod härliga till. Sen svängde vi våra lurviga på heartans dans golv:). TACK ALLA ROSA BRUDAR FÖR EN UNDERBART ROSA HÄRLIG KVÄLL!  Hade verkligen en super kul kväll. :D (Bilder kommer upp så fort som möjligt)




Systemet!

Ja då har man vart 20 i två dagar;), och livet rullar på som vanligt. Inget som känns något anorlunda förutom att jag kan gå in på systemet och där var jag idag. Nu är man vuxen;) haha. Känndes nästan somjag gjorde något olagligt när jag gick där och kikade på all sprit i hyllorna plus att de känndes som jag hade tusen ögon på mig. Stolt visade jag upp mitt legg i kassan självmant:).

Födelsedagen:  Jag helt klart nöjd med min 20 års dag, det är ju inte direkt som när man var liten. När all pirrade heladagen och man var på rosa moln heladagen, Hela familjen kom och sjöng på morgon och man fick fika på sängen. Nej nu när man blir "gammal" får man praktiskt taget göra allt själv. Inte kom nån och sjöng för mig inte och gav mig fika på sängen. Jag klev upp i den vanliga vardagen och gjorde mina sysslor. Men det som förgyllde min dag var ju alla underbara vänner och bekanta som ringde och smsa gratulationer, tack ännu en gång. 
Mitt på dagen kom Richard med en stor bukett rosor (jätte fina) och pressentkort i valboköpcentrum från hela familjen (TACK!), så nu kan jag shoppa loss:). Älskar dig!
På eftermiddan åkte jag och richard ut till gysinge och bakade lite fikabröd till kvällens gäster.  Jag firades ute i hedesunda av familj och släkt, alltid lika mysigt. Fick jätte fina pressenter, super nöjd. Tack allihopa!  

Gårdagen: Tog en rask morgonpromenad på 9 km uppe i hemlingbyspåret, alltid lika skönt att få frisk luft på morgon. Vid lunch tid åkte jag och Angelica ut till valbo och käkade lunch, kikade runt och köpte en pressent åt kusin Amanda som fyllde 6 år i går. Syster kom ut hon också så hon åkte med oss ut till hedesunda och grattade Amanda, hon var nöjd med presenten. Gullungen min! 19.00 vare dags för ett intensivpass, svetten bara flödar. Känns verkligen att man får träna. Sen blev de käk och mys med Gelisen :).

Dagen i dag:  5.00 ringde alarmet på mobilen, alltid lika jobbigt. Snozade till kl 6, då jag äntligen betämmde mig för att palla mig upp på min morgonpromenad. Blev en prommis på 45 min, sen fick jag skynda mig ut till jobbet. Hade ett konferens gäng där i dag som jag fick fixa fm. fika, lunch, em.fika åt. Sen vare bara att palla sig hemåt,  åkte med Angelica till hälsocentralen och sen lite andra ärenden. Nu sitter jag här hemma hos forslings har precis varit ute på en springtur i hemlingby spåret, blev 5 km spåret idag. Tog ut mig lite extra , ska försöka få lite bättre tider. Nu blire lite käk med Angelica och lite tv mys skulle jag tro. Sen har jag en kvällspromenad inbokad med Sophie:).


Heeej heeej / Mirris

1988-09-16

20
Ja då var man 20 år då, känns väl inte så mycke annorlunda;). . Men nu är man dom efterlängtade 20 åren:)... Telefon har pipit och ringte hela natten och morgon, tacka så mycket för alla gratulationer:D!  I natt på tolvslaget blev de lite skumpa med älsklingen, chrille och kim. Spelade lite kort , de var trevligt:). Nu ska jag försöka ha en toppen dag!


Ja som ni har sett har jag inte boggat på dom senaste dagarna men jag har faktiskt inte ens suttit vid en dator, har haft fullt upp med annat. tänkte ta en snabbgenomgång av helgens händelser.

Lördag: Richards pappas 50 års dag.
Jag startade dagen med ett intensivpass, alltid lika skönt. Sen begav jag mig till börshuset för att hjälpa till att förbereda inför Bosses 50 årsfest. Sen fort ner på stan för att hitta något att ha på sig under kvällen. Men som en yr höna sprang jag runt på hela stan och hitta inte en grej jag ville ha. Men tillslut köpte jag ett par jeans så tog jag resten som jag hade hemma i garderoben, de fick duga trotts allt. Sen hem för att slänga sig i duschen och göra sig redo för kalaset.
Festen var jätte trevlig, så jag var riktigt nöjd med kvällen:): Tom jag höll mig vaken ända till kl 4 utan att nicka till, det är riktigt bra gjort för att vara mig de;). haha.

Söndag: Sov ut till kl  12, sen åkte vi och plockde ihop allt efter gårdagen. Efter det åkte vi hem till fam. forsling igen och käkade lite rester, kikade på en film men jag och Richard somnade i soffan som två stokar. På kvällen åkte jag och Richard till interpool, spelade lite biljard:), jag lyckades faktiskt vinna en gång över richard:) (ärligt) , så då blev jag nöjd. Det blev en riktigt skön mys söndag.

Måndag: Richard klev upp kl 7 för att skjussa Eleonor och bosse till arlanda, dom ska vara i spanien i 10 dagar. Så vi blir väl här hela tiden antar jag. 8 klev jag upp , gick upp till spåret och gick 8km. Skönt med en morgonpromenad. Sen blev de fil och en stödvila. Halv ett åkte jag med syrran ner till friskis och gymma lite, körde biceps och triceps. Efter umgicks jag med Angelica och Hanna, åkte runt på lite ärenden. Hämtade bla, två kompisar till Angelica från båten som hon jobbar på. Jag vilka bloss säger jag bara, as packade båda två. Det var ju bara att skratta. Kl 18 åkte jag upp till fjärran för att gå på intensivpasset, de var svettigt kan jag säga men de är ju så skönt när man varkligen känner att man har tränat. Sen hem till forslings igen , jag och Jennifer lagade till köttfärssås och spagetti, de var gott. På kvällningen tog jag och e
Emsi en långpromenad , puma var med hon också (Richards kompis hund). Ja sen blev kvällen som den blev. Tolvslaget kom och jag fyller 20:)...

Jag får inte glömma och berätta vilken snäll lillasyster jag har , hon städade hela min lägenhet i går. Blev jättefint och rent. Tack älskade sis!

Vill även säga att Richard är underbar!

Tack för mig ,heeeeej / Miranda


Hedesunda

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa ute i hedesunda, sprang först en vända med Zlatan sen blev det middag. Käkade fisk, riktigt gott:). Börjar bli rätt trött nu.. ska åka in till stan om en stund. Börjar ju tidigt i morgon kl 6.
Orkar inte skriva så mycket mer...

Heeej Trevlig helg/ Miranda


med STORA steg...

Morsning! Nu börja helgen närma sig med stora steg, inte för att jag brukar uppskatta helgerna genom att jag bara jobbar på dem. På söndag är jag ledig iaf;). Jobbardagen blev lång i går 7-18, hade först en betällning på morgon sen en på kvällen och emellan var de bara lite strö folk. Hinner lusläsa en hel del tidningar. Efter jobbet blev de lite strul, orkar inte berätta . Det vara så mycke tårar som kom just då, as jobbigt. Men de har klarat upp sig. Sen åkte jag hem till Richard, kollade på idol. Sen betämmde vi oss för att åka hem till mig ist, kolla på "vem kan slå Filip och Fredrik" så underbart härliga killar , jag skrattar helatiden . Så sjukt tattiga! Det var mysigt att få umgås med älsklingen en kväll, var ju ett tag sen vi umgicks. Nu snart ska jag iväg till jobbet , har ingen lust alls vill bara ligga kvar i sängen och gosa ner mig. Men man får ju pengar , och det behövs VÄL kan jag säga. Har ju inte löst de med böterna än heller, åh vad det förstörde min dag igår alltså. P-vakt är något som måste utrotas!


Ha en skön Fredag! / Miranda

Lunch?

För det första får jag tacka alla förstående som här kommentera min helvetes böter, alltid lika roligt att få kommentarer. Ja nu är det lunch time, magen har börjat prata lite smått. Var ju ett tag sen man åt frukost. Men jag här verkligen ingen lust att äta, så himla trött på maten här på jobbet. Och igen matlåda fanns ju inte direkt , genom att jag lever på fil just nu. Haha. Kanske får bli fil till lunch nu också eller peppar lax och ägg. Det brukar ju alltid gå ner. Får nog bli så. Kan ju inte bara mata magen med fil heller. Hej så länge/Miranda

Helvete!!!

Jag har då jordens otur, blir så jävla arg. I morse när jag kommer ut till bilen sitter en sån där vit äcklig inplastad lapp på framrutan. 500 kr i parkerings böter!! Jag får gå i personlig konkurs, pengarna finns inte ens. 500 rätt åt skogen. De förstörde hela dagen det här. Plus att richard hade parkerat bredvid och fått en han också. Det finns ju inga platser vid mig så man ställer sig där alla andra ställer sig när det är fullt. Men tro fan att när just vi ska stå där så ska man få. Riktig less... Gör fler parkerings platser så man slipper gå "flera mil" för att man har parkerat bilen på andra sidan stan. Ja nu ska jag försöka glömma det här under dagen så får jag lista ut hur jag ska lösa det här sen. Är på jobbet nu, började 7 i morse för jag hade en beställning på picknickkorgar med smörgåsar, kaffe och te. Nu ska jag förbereda och baka det som behövs för dagen. Ha en bra dag och parkera rätt;) / mirris

Trötter...

Passet gick helt okej idag, kännde mig inte i form. Trött i kroppen och allmänt hänging, men jag tog mig igenom passet galant ändå. Fast det vara en hel del motgångar under passets gång. 
Sen blev det fart hemåt, kikade på Idol. Vilka människor det finns alltså, man kan ju bara skratta men de blir ju så pinsamt iblan . Tog mig nyss ett härligt bad och nu ligger jag framför tv:en och kollar på American pie på kanal 6. Ska bli skönt att lägga sig till rätta och vänta tills man faller in i drömmarnas värld;), är riktigt trött.

God natt / MÖ




En fundering
Det finns en sak som driver mig till vansinne varje gång, hela situationen är helt sjuk. Har pratat med mina vänner och dom tycker precis som jag, dom tycker tom att det är värre. Genom att jag är mitt uppe i allt och bara får finna mig i det.  Vet inte hur länge man ska palla med det heller, men de står mig upp till öronen just nu. Allt är bara så skummt.

Min nya kompis!


så kan de gå...

Ja vad ska man säga, jag är en aning KNÄPP iaf. Så mycket kan jag säga. Idag när jag gick på stan, gick jag bara in och köpte en ny telefon en sony eriksson w980. Nog att jag hara velat haft en sån ett tag och så fick det tydligen bli också. Kanske inte var det bästa för ekonomin just nu men det böhövdes kan jag säga. Min andra har ju börjat balla ur totalt. Men jag måste erkänna att jag trodde jag hade betydligt mycke mer på kontot än vad kontoutdraget visade för mig idag. Fick en stor klump i magen. Hur ska jag klara detta? Ja nu blire fil som vanligt igen då, haha.
Ska snart iväg och träna, idag blire intensivpass igen. Sen vet jag inte vad som händer faktiskt.

Nu blire fil time;P.

Hej hej / Miranda

Emma

Ja nu fick det bli en morgon blogg igen, hade något att göra hela kvällen i går. Direkt efter jobbet åkte jag upp till spåret med johan och sprang 5:an , de var skönt. Han pratade så grymt hela vägen så de vara bara att lyssna och lägga till nått ord ibland, haha. Efter det åkte jag hem till Emma, vi fixade lite käk (riktig mat;)) kyckling och ris fick de bli. Sen låg vi och kollade på "vem  kan slå Filip & Fredrik" och käkade vindruvor, dom där två killarna är ju så sjukt sköna och tattiga emma och jag garva mest hela tiden:P. Sen på senheten begav jag mig hemåt, Richard kom efter han hade jobbat också. 

Nu är man redo för att bege sig till jobbet, får se hur dagen blir idag då. 

Mors / Mirris
 

Glasögon.

Ja då har man fått sina glas ögon, mamma var in och hämta ut dom åt mig i dag. Tycker verkligen jag ser ut som en tönt. Men nu ser jag mycke bättre iaf:). Men färgen på bågarna var ju helt annorlunda nu i det här ljuset. Trodde dom var svarta, men men det får funka. Nu ska jag jobba på. Hej hej \Mirris

Full fart...

God Morgon!
Gårdagen på jobbet gick bra, små pyssla lite hela dagen. Baka, städa ur skåp och bara inväntade stängning. Plus att jag fick 4-5 besköp av konstnären som är hos oss och har utställning, börjara faktiskt bli en aning rädd för honom. Han är sliskig och ställer massa konstiga frågor, han säger att han kan hjälpa mig och nå mina drömmar ( Jo men hörrröö, lycka till) , haha. Ja och otrevlig kan man ju inte vara heller. Han fråga om jag ville sitta ner en stund och ta en kopp te och prata, så de var bara att sätta sig ner de (obehaglit). Men han är säkert sån i allmänhet.
Efter stängning åkte jag in till gävle, hämta upp Emma . Vi åkte ner på stan för mina glasögon var klara i går, men jag fick inte hämta ut dom (suck), mamma lära vara med och skriva under kvitto. Blir så less, men får dom i dag ist. Sen vare bara raka spåret upp till fjärran för intensivpass. De var Tove som hade passet, mycke styrka. Så de känndes i musklerna. Efter passet åkte jag och hämta upp Angelica (JAG har lyckas fått henne köpa ett friskiskort) för att åka upp ännu en gång till fjärran men för att nu gå på ett Medelpass. Har ju lovat att jag ska följa med henne om hon skulle börja:). Hon var duktig, knata på så gott hon kunde. Lite små kul iblan, men visst vare skönt att få svettas gela;)?
Efter det passet begav jag mig hemåt, käka min middag, en tallrik fil. Börjar bli lite små less på mig själv faktisk för jag vill verkligen inte ställa mig och laga mat till mig själv. Så himla tråkigt, och man ska vara så kallad kock. Bra Mirris.
Sen ist för att ligga hemma kvar i soffan, bestämmde Emsi och jag för att ta en kvälls promenad, alltid lika skönt att gå av sig allt slagg som samlat sig under träningspassen. Gick hälsansstig genom bourlongen , vände när vi fick se två full vuxna karlar med en hund som skällde i mörkre. Vi blev lite små darriga, man vet ju inte vad de finns för människor i mörkret nu längre. Men vi knata på och gick en annan slinga. Sen åkte jag hem till älsklingen och mös, slumra in rätt snabbt.

Nu lär jag nog gå och göra mig redo för jobbet, ännu en seg dag på jobbet närmar sig. Men jag ska nog htta på sysslor som får dagen att rulla..

Ha en härlig dag i det plask våta vädret/ Mirris

God morgon, god morgon!

Då var man uppe i den vanliga vardagen igen då, lite små seg och trött. Ska göra mig klar för dagen och äta min tallrik fil. Inne i en fil period nu. Så nu äre fil varje morgon som gäller,  Annars blire vajs;). Får sällis ut till hedesunda först iaf, Elina åker med:). Skönt att ha nån att prata med så här på morgonkvisten, blire ju rätt dött annars i dag. Jobbar till 17 i dag, sen blir det att skoom till intensivpasset, laddad:).

Ha en bra dag/ Mirris

Svampens dag


Nu har ännu en dag gått och den börja lida mot sitt slut, eller slut och slut de har blivit kväller iaf. 07.45, var jag i hedesunda och hämtade upp jossan. Gjorde klart allt innan öppning, fick även veta att de var svampens dag  där ute idag. Så de har varit en hel del med folk idag faktiskt så det var kul, hade även ett 70 års kalas på 25 pers med mat och tårta. Så de har varit full fart där ute. 16. 45 var min och Jossans dag slut.
Efter jobbet pallade jag mig upp till spåret, bagav mig ut i 5:an först sen sprang jag 2:an och som nervarvning gick jag 3:an, riktigt skönt:). Nu Blire mys framför tven med lite godis:).

Hej hej / Mirris

En ledig lördag

Första lediga lördagen på riktigt länge känns det som, har varit tok skönt. Fast jag var ledig hade jag ställt klockan, skulle upp och träna. Gick på Intensiv passet, riktigt skönt att starta lördagen med träning och sen veta att man har hela dagen framför sig:). Efter träningen cyklade jag hem till Richard, käkade lite mat och bara låg och mös i soffan framför tven. 
8 tiden åkte jag och hämta upp Sophie, vi åkte och köpte mat på Kina på söder tog med oss hem till sophie och käkade, riktigt gott. Sen har vi bara suttit hemma hos henne och prata massa goya, var ju ett tag sen sist så vi hade mycket att ta igen;), alltid lika trevligt. Måste bara bli kortare mellan gångerna vi ses nu. Har haft en mysig kväll med Sophie, tack för ikväll tjejen:).
Nu ligger jag här i min säng och ska försöka sova snart, man ska ju upp och jobba i morgon. Börjar kl åtta så det känns lite tungt faktiskt. Richard är och jobbar så han kommer inraslandes här vid tre tiden när man ligger och sussar som bäst, men alltid lika mysigt att ha honom bredvid:).

Just de en sak har jag glömmt att berätta , eller glömmt och glömmt har bara varit lite dålig på att blogga, för lat kanske. Men iaf, i fredags på jobbet kom två tjejer från svt och ville interjuva mig om myggen i gysinge och hur det har drabbat vårat kafe i sommar. Ja och nu är det ju så här, alla som känner mig vet vilken skräk jag har för allt som har med att stå framför människor och prata, Har inte gjort en ända redovisning när jag gick i skolan , jag vägrade och de var ju där jag fick mina IG. Riktig skräk har jag, måste varkligen få bort den. Dom lyckades iaf få mig att svara på nån fråga inför kameran, darrade som ett annat asplöv men lyckades stamma ur mig några meningar iaf. Det sändes i går kväll 19.15 på svt nyheter abc. Undre hur det där blev jag. Hoppas dom tog bort min del. haha. Ja det ver min skräkupplevelse i fredags iaf.

Nu blire kväller. Natti natt / mirris

På jobbet

Ja nu sitter jag på min lilla pall i köket på jobbet, inte en ända kotte i hela kafet. Det är bara jag, p3 strömmar ut ur högtalarna från den lilla radion som står i fönstret. Har varit kano lugnt hela dagen. Pappa, faster och oscar kom och käka på lunchen så det var ju trevligt iaf. I dag höll jag nästan på att svimma av när jag såg det gegantiska spindeln i byttan där vi alltid har elvispen. Jag skulle lägga tillbaksk den och då fick jag syn på den, fick en rysning i hela kroppen, dom är bara för vidriga

Det var den dagen de...

Ja i morse ver det rätt segt att försöka ta sig upp från den varma sängen, snozen åkte på bra många gånger innan jag betämmde mig för att kliva upp. Precis när jag var redo och skulle hoppa in i bilen och dra i väg mot gysinge plingar telefon till och de var ett sms från gull ungen Elina:), hon var på  väg till bussen så jag erbjöd skjuss och hon tacka gärna ja:), alltid MYCKE trevligare att ha sällskap, plus ett trevligt sällskap;). Släppte av henne i hedesunda så fortsatte jag min färd vidare mot gysinge. Det var riktigt rusk väder i morse med till lunch sken solen upp iaf.. På eftemiddan kom Emma och hälsade på , bra go den bruden;) satt sig på en buss enda från stan för att göra mig sällis dom sista timmarna, TACK puman;). Efter stänging åkte vi till valbo och kikade en snabbis, visade Emma jackan från MQ. Hon tykte också den var snygg, jag måste ha den. Hängde undan den så nu hoppas jag mamma köper den till mig i födelsedags pressent.
Sen skynda jag mig i väg och gick på Intensivpass, gick riktigt bra till en början men började känna mig ur i mitten av passet fick gå ut en sväng, vet inte riktigt vad som blev tokigt. Mått en aning illa nu på kvällen. Ja kroppen lever ju sitt eget lilla liv.
Kollade in Idol i kväll också, lite små roligt att titta på:). Nu ska jag krypa ner i sängen för att ladda om batterierna till den nya dagen i morgon.

Natti natt / Mirris

Korpen

Ja då har man tagit sitt första och sista pass på korpen iaf. Nu fattar jag hur folk kan tycka att spinning är så piss tråkigt, för de var verkligen de där passet. Nu kan jag säga att friskis är bra BRA ändå:). Jag fortsätter helt klart på friskis, spinningen där är riktigt kul. Men nog var det jobbigt på korpen, men inte kul. Det ska vara KUL att träna:).
Efter det tog jag och emsi en lång prommis, sen åkte vi och handlade. Laga till lite käk, så kom Richard och kim sen. Nu sitter vi allihopa och spelar buzz, jag är verkligen dålig. Är nog bland de mest oallmänbildade människorna i hela världen. Nu ska jag vara lite social.

Hej på er! / Morris

SEPTEMBER!

Ja då är vi inne i början av dom mörka höst månaderna, och jag trivs än så länge. Man har en annledning till att få sitta in ne och glo på en film, dom mysiga höst kläderna är de fullt på drag i alla butiker, känner lusten att träna. Och September är ju den månaden jag föddes i, den 16 september 1988. Så kalas kommer det att bli:).

Annars i dag har jag varit ner på stan helt själv, rätt skönt men en aning tråkigt faktiskt. Hittade en skit snygg jacka på MQ, måste ha den. Men ekonomin skriker NEJ, så jag får önska mig den i födelsedags pressent ist, så de passar ju bra ändå. Nu har jag precis käkat, pasta med kyckling. Väntar på att mamma ska komma för hon har lovat att följa med och kolla på ett par bågar, måste verkligen ha glasögon nu om jag vill slippa den ständiga huvudvärken.
16.50 ska jag på ett spinning pass på korpen, ska gå en provgång där i dag för att se om jag vill köpa kort där ist. Vill komma ifrån friskis nu, blir så mycke folk. Men ska iaf fortsätta gå på gympa passen på friskis ändå. Tänkte gymma och gå på spinning på korpen om de verkar bra, men de tror jag nog. Kul att testa något annat.

heeej heeej heeeej / mirris

RSS 2.0