inte varje dag

inte varje dag man är uppe innan tidningen ploppar in  brevlådan, visserligen är man småbarnsförälder men Mille brukar altid vakna vid tre fyra och sen somna om. Nu försöker jag smyga mig runt här hemma så ingen ska vakna, men klumpig som jag är dånar de likförbannat så fort jag gör något. Nu är det bäst att sätta fart med sminket så jag kommer dit i tid.


Ha en bra dag!

J-B Kallrar!

Galet trött i kväll, kanske för att man hade väckar klockan på halv fem i morse och lika så blir det i morgon bitti. Julfrukost på konserthuset är det som gäller.

Sitter bara och nickar i soffan så det är lika bra och mysa ner sig i sängen, Mille sover redan som en stock och Richard är ändå bort på träning. Så J-B kallar hos mig, god natt!











SVAR PÅ KOMMENTAR :

Jenna: Jag kan inte ens komma in på din blogg längre. Inte så lätt att svara då. Plus att jag har bytt mobil igen och har inte ditt nummer kvar! Hjälp mej ;P

Inte på 5 dagar....

Jag har inte bloggat på 5 dagar, det har inte funnits någon tid, jag har inte ens gått in på blogg.se under dom 5 dagarna. Plus när jag halkar efter så här blir det inte roligt att blogga.

Den senaste tiden har det bara varit JOBB och MILLE på mitt schema. det har inte funnits någon tid för något annat. Jag hinner knappt prata i telefon med mina vänner känns det som, usch känns lite små hemskt. Fast det är väl ingen som ringer mig heller... dom vet väl att det är mycke just nu. Men man beghöver dom ju alltid, nu måste det bli skärpning här. Dom vänner jag hinner träffa är dom jobbar jag ju med.

Annars känns allting väldigt tungt så här i juletid. Svårt att hitta glöden, det är bara Mille som får mig på bra humör just nu. Älskade unge :D, skulle aldrig kunna klara mig utan den pojken :)



Det luktar sopor!

Det har varir en evig soplukt inne i vårt ssovrum en längre tid och jag har aldrig fattat vad det varit, jag har vänt upp och ner på hela sovrummet och skyllt på att Richard måste ha någon gammal skunk tränings väska men jag har inte hittat något. Men ikväll har jag hittat boven där den illa luktande soplukten kom i från.

Vi hade länge en tvättkorg som gått sönder som stod i hallen med gammla kläder som skulle slängas, tillslut stod den där förlänge och jag hade lessnat på att se den i hallen varje dag så jag ställde den i klädkammaren för att slippa ha en framme när gäster skulle komma. Och inte har jag tänkt på den något mer, hur illa kan en tvättkorg med kläder lukta (tvättade kläder) ?? Men det jag inte visste var att det låg två soppåsar längt i botten av denna tvättkorg som richard hade tänkt ta med och slänga. Och han visste väl inte att jag hade ställt in den i klädkammaren så nu har det lukta sopor hemma hos oss i en längre tid. Fy f*n vad dom luktade. Usch, jag ryser bara av kännsla just nu... men nu är dom iaf väck. I morgon måste jag köpa lukta gott grejer och ställa in i vår klädkammare.



Boven i klädkammaren :


Äta själv

Nu har den lilla mannen börjat fått en genen vilja också, han är envis må ni tro. Så fort det är dags för mat så kniper han igen dom två små läpparna han har och skeden får absolut inte komma in i munnen. Även fast han tycker de är gott. När jag lägger all mat framför honom i små bitar och han får plocka själv då är han nöjd, fast nästan allt tillslut ligger på golvet så det blir inte så mycket mat i magen. Ja inte för att pojken är undernärd precis, men han blir ju hungrig så fort igen och då vill han ha välling.

Ja dessa matproblem, allt kan ju inte flyta på med dom så liven. Det gäller bara att hitta något som funkar, och alla vill ju ha det olika så det är inte lätt.

Frukt i alla sortet går hem hos den lilla mannen, men han kan ju inte bara äta frukt.

Hur gör ni?


Han tar sig överallt

Det här med krypandet har tagit sin tid för Mille, satt det gjorde han väldig tidit precis innan han blev 4 månader. Men krypandet har fått väntat. För någon vecka sen började han åla sig fram på golvet och det gör han fortfarande,han ålar sig överallt. Det riktig krypet har ännu inte kommit.

När började era små liv att krypa?



Två flugor i en smäll?

Ja det visade sig att både jag och Mille åkt på feber här hemma, båda två var helt slut i går se det blev mycket gos i sängen. Vi försökte sova så mycket vi bara kunde. Idag känns det som vi är lite bättre, fast huvudvärken är gigantisk ist. Jag fick stanna hemma från jobbet idag också, hade feber senast i går kväll när jag kollade så det var lika bar att vara hemma.

Idag tar vi en inne dag idag med, termometer står på -20 här uppe hos oss så det är ingen ide att vi vankar oss ut i denna kyla.

Tänkte lägga ut lite nya bilder men hittar inte usb till minnes kortet som vanligt.

Febran.

Igår på jobbet var det ett tungt pass, jag orkade bara inte. Totalt orkeslös, glömde bort det mästa , jag lixom bara gled runt känndes det som. Tunga ögon och ett falskt leende på läpparna. Det är febern som har tagit över mitt huvud, idag skulle jag ha jobbat från kl 10 men var tvungen att hoppa det passet idag. Fortfarande feber, Mille är också jätte varm. Ska ta tämpen på honom snart så fort han vaknat. Jag och Mille har bara legat och myst i sängen nu ett bra tag, jag känner mig fortfarande väldigt trött.

Idag blir vi bara hemma och myser, jag och Mille.

RSS 2.0