HALLOWEEN FEST

I går var jag på ett möte med en cater firma, fick massa jobb över jul, kul:D. Sen åkte jag , richard och syster ut i Ö-färnebo och hjälpte morfar att flytta. Hur mycke grejer som helst. Tungt att  se mormors alla grejer. Efter det åkte vi och hämta kusin Amanda , hon följde med hem och sov över. I dag har vi slirat runt på stan och variit och badat på fjärran höjder, mysigt har vi haft det:).

I kväll blire HALLOWEEN feeest !


så äre

Ibland vet jag verkligen inte vart jag ska ta vägen, vill bara försvinna. Det kokar verkligen inuti mig...

Nu tänkte jag iaf gå och sova... // Morris


Zlatan, Gysinge och Hallooween fix.

Kom nyss ut till Hedesunda hade tänkt tagit mig en promenad med Zlatan innan jag ska ut till gysinge och jobba. Lite segt att jobba där ute nu, man är ju så ensam. Hoppas någon kommer att göra mig sällis iaf:). Sen kommer Staffan och Tommy så ska vi planera lite mer inför Hallooween festen som vi har på fredag, handlade massa inför den i går. Kommer bli grymt:), blir nog 45-50 pers iaf. Kul kul. I kväll blire att träna:D.

Gottande

I går blev det jobb 13-21 så det var det jag ängnade min dag till.

Idag blir det också jobb 8-16, blir nog en hel dag för mig och Eva på stan:). Efter Jobbet hade jag tänk Intensivpass och sen åka och gratta Johan som fyller hela 20 år idag, grattis! Ska försöka klämma in en promenad också, behövs verkligen efter helgen.

Det har varit mycket gottande denna helg, usch det blir ångest kan jag säga. Så nu äre måndag igen, ny vecka med nya tag som alla andra veckor;). haha. Måste få en balans på det hela. så nu KÖÖR vi:D.

Ha en bra dag / Mirris

Min lördag.....

Lördag:  Började dagen med ett Intensivpass på fjärran, fortsatte med att inhandla lite grejer med Richard på Willys och Rusta, Det blev stor bak, bakde nougat kakor, kärleksmums, Sverige kaka och Chokladbollar. Hockey brynäs-luleå 2-4, vilken skit att dom förlorade men ett jävla drag i Läkerol arena, Elina kom, vi käkade, Richard drog till Jobbet, vi spelade kort, käka lite godis och tittade på Bäck, Riktig mys kväll har vi haft jag och Elina, alltid lika roligt att umgås med den tjejen. Har mycket att prata om;).
Nu ligger jag ensam hemma hos Richard, riktigt läskigt faktisk man hör vinden susa för fullt utanför, det blåse rejält i kväll.. Det är ett tag tills Richard kommer hem också, huha.  Får försöka somna nu en sväng. är riktigt trött, har sån himla huvudvärk, blir aldrig av med den. Blir lixom så jag känner mig febrig och hängig på samma gång, Vet inte om jag håller på att bli sjuk igen.

Nu ska jag försöka sova . God natt / Miranda Östblom


Kan inte bara livet vara en dans på rosor? Lekande lätt

Fan, nästan ingenting känns nå bra just nu. Fattar inte vad det är med mig. Gråten sitter fan i halsen dag ut och dag in. Ingen känns roligt, finns ingen lust att göra något. Huvudet bara verker helatiden också. Är det höst depritionen man har fått sig en känga avDet har jag verkligen inte lust med. Blir ju inte bättre när man får se och höra vad andra gjort som man verkligen inte vill se eller höra, orkar inte bli sur för det heller, men det tar verkligen hårt. Börjar man gnabba om det blir det till så stora problem, visst det är ju redan ett problem för mig, jag stör ju mig på det. Men dom "andra" skulle ändå inte fatta hur jag menar. Därför ligger bara problemet hos mig just nu och det gör mig less.

Kan inte bara livet vara en dans på rosor? Lekande lätt.




Fredag

Veckan har gått så sjukt fort, redan fredag . Ska i väg och jobba nu 8-15 sen hade jag tänkt träna en sväng. Men vad gör man resten av kvällen då?  Nu lär jag gå och försöka fixa till min kalluffs, den står åt alla håll. Det går inte att lägga sig med blött hör för min del.  Det blir promenad till och hem från jobbet idag med, skönt.

60-tal & Fia med knuff!

Imorse när jag gick till jobbet och hade sällskap med sophie , hittade jag en ny väg hem till Eva. Mycke bättre och snabbare väg, innan gick jag runt hela sätra. 
Idag har jag och Eva varit på Tullis (Tullgården) och lyssnat på när en "tant" (om man får kalla de så;)) läst ur en bok om 60-talet, haha. Ja man får ju lära sig något nytt iaf. Kan ju behövas för mig som är så oallmänbildad. Eva slumrade till lite där och jag höll på jag med också kan jag erkänna;). Det blev även kaffe och smörgåstårta där, riktigt gott. Eva tog en match i "Fia med knuff" mot två tanter där, Eva vann;). Det är så himla roligt att sitta och lyssna på när dom sitter och pratar och diskuterar . Vissa gammlingar är ju så sköna. Eva skrattar hon också, Eva är ju bara 42 så det blir gammlingar för henne med. sen har vi pysslat med massa annat.
När jag sluta tog jag mig en prommis hem, sen till fjärran på pass. Efter det åkte jag hem till Richard och kika på hockey och käka. Sen blev det färd hem till mig, nu blire film.
  

Hoppas dagen varit bra/ Mirris

 Jag vill bort, bort till sooool och värme!


8-17

God Morgon !
Ny dag , nya tag:)... Ny jobb dag, jobbar 8-17 idag. Vi har lite grejer på shemat som vi ska göra:), så dagen kommer nog att rulla på snabbt. Ska ta en promenad till jobbet, Sophie skulle göra mig sellis.


I går kväll efter jobbet  var det faktisk Richard som fixade käk, riktigt gott:). Han kan om han vill;P, gobiten:).

Ha en bra dag / Morris

promenix

Det blev en skön promenad i hemlingby m. Älsklingen nyss, Gick 6:an.  Riktigt härligt väder ute. Sooolen  skiner för fullt. men . Nu ska jag bara hoppa in i duschen en snabbis och skynda mig i väg till Sätra. Fick även tid imorn, fredag och på måndag:). Skönt att veta att det blir lite pengar iaf:).

Nu ska jag skynda mig, ha en bra dag! / Miranda





svår planerat

Det blev att vara uppe länge i går, somnade nog inte för än vid tre- halv fyra. Så sov ända till nu. Hela dagen är ju borta. Dom ringde nu från PFV och frågade om jag kunde böja jobba kl 15 , det är ju bara tack och ta emot de:). Men det är bara så svårt att planera dagarna. Missar bästa intensivpasset idag igen. Nu ska jag försöka ta vara på dom timmar jag har kvar innan jobb. 

/ Mirris


Bilder



Mina Vanilj bullar (Super goda finns på Kafe Nyfiket;))



Kören från Ockelbo som jag och Eva var och lyssnade på förra veckan på Tullis:P



Brynäs ! När jag och linda var på hockey i Torsdags



Richard & Arvid , satt och ritade på datorerna i Fredags:)



Resultat av deras Målning;)



Jag & Arvid mös framför idol . Alice är så himla grym!




Vår konst från i Lördags ;) (allt kan hända på en tjej kväll m. vin i finnböle;))



Emsi i lördags:)



Fia i lördags:)



Självaste Uppen i lördags:)



Uppdukat för Konferens gubbarna idag.



Rastlös eller vad?, äh visar bara vad jag pysslar med om dagarna.



SLUT. / MIRRIS


Tisdag kväll.

Det gick bra att jobba i kväll, vi har haft det mysigt. Suttit och pratat hela kvällen och drukit kaffe:). Eva blev jätte glad för bullarna.
Efter jobbet gick jag förbi Elina och hälsade på, hon bodde jätte fint, skit härlig lägenhet verkligen. Känner mig en aning dum som inte varit och kikat in den tidigare. Men bättre sen än aldrig;). Kom nyss hem, mysigt har vi haft det:).
  

/ M

JOBB

Kom precis hem från jobbet ute i gysinge, allt gick bra. Dom 4 gubbarna var nöjda:). Ska i väg och jobba nu snart igen fast som pers.assistent. Ska bli lite kul faktiskt, Eva är rolig. Bakade bullar idag så jag tog med några till henne. Hon blir nog glad.  Ska ta mig en promenad dit så jag får röra på mig lite iaf, hinner ju inte med någon större träning i dag.

Nu måste jag i väg , ha en trevlig kväll! / M  

Vilket mörker..

Kl 07.00 och mörkret ligger fortfarande över gävle, vilket mörker! Inte lätt att pallra sig upp när det är helt svart ute. Men jag klarvade mig upp till sist. Sitter och äter min frukost nu (Fil m.russin,linfrön och flingor), ska göra mig klar snart och åka till jobbet. Ska jobba ute i gysinge idag, har en liten konferans på 4 p.

Igår var jag bara ledig, riktigt sköönt. Var med richard först heladagen sen åkte jag och hjälpte Emma och Amanda att köra hem sitt ny köpta marsvin. Sen tog jag och Emma en promenad runt i B-skogen, Efter det blev det ett Intensivpass för min del. När jag kom hem gjorde jag en riktig städning, som var väl behövd.  Fixa lite käk och mös med Richard:).

Nu måste jag skynda med /  M




Tjejkväll i finnböle

I går kväll vare födelsedags fest för Uppen (Maria) ute i finnböle i sitt lilla hus med sina söta hundar. Mycket god mat, vin , underbara tjejer, ett härligt bad i tunnan, lekar och en massa skratt:). Tack för kvällen tjejer:D.


Kusin Arvid

Har haft kusin Arvid här hos mig sen i går. Blev först en sväng på stan och tittade lite ,käka vi på donken och sen på kvällen hyrde vi film, titta på idol (Alice är grym!) och åt massa godis. Jätte mysigt haf vi haft det. Ska väl skjusa hem honom om ett tag.

Har nyss varit och tränat ett intensiv pass , de var skönt.

I kväll blire galej.

Hej / M


Dom bästa

Kvällen i går blev riktigt najs med dom bästa:), först hockey med Linda och Brynäs vann ju med hela 5-1:D. Sen blev det nån drink hemma hos mig, emma kom då till oss. Sen blev det lite biljard på interpool, Richard var där han också. Sen gick vi tre ner till HB och svängde om våra lurviga. Tack för en trevlig kväll Tjejer!

06.45-  Väckarklockan! Det var bara att kliva upp och fräscha till sig lite. Hämtade upp linda sen åkte vi ut till gysinge för jag hade en begravnings middags beställning. Tack för all hjälp gumman!

Kikar på IDOL (heeeeja Alice) / M


LINDA

Schemat har varit full proppat idag och kommer vara fullproppat:
  • Tvättat - Gick lysande, nu är allt reent:)
  • Ner på stan för att träffa LINDA
  • Luncha- Varma smörgåsar på coffe house
  • köpte biljetter till brynäs matchen
  • kika runt i alla affärer 
  • LINDA perca sig. - underbart att träffa min lilla tös igen, fanns så mycket att prata om så stunden på stan blev till en lång stund:).
  • Hem
  • Handla- Måste åka till ICA för att handla allt som jag behöver tills begravnings middagen i morgon.
  • Göra sig redo för hockeyn
  • Hockey- Brynäs- Södertälje med LINDA:).
  • SKOJ!!!


    Jo jag hade visst planerat in lite väl mycket innan jag insåg att jag måste styka en hel del greje :

  • Morgonpromenaden
  • Springturen
  • Titta på Hockeyn hemma hos Johan
  • Fixa maten tills i morgon

Det som känndes mest tungt att stryka idag vart verkligen träningen, känndes som jag VERKLIGEN hade behövt det idag. Men LINDA är hemma för en gångs skull så nu ska jag leva loppan med henne och försöka umgås så mycket det går. Känns rå skönt att veta att man har henne på hemmaplan just nu:).



Måste skynda mig nu för att klara av min lista:) / Miranda


Karaoke

Det gick kanon att jobba i går med, jag gillart :). Hon som jag är hos är en jätte mysig tjej, går verkligen att prata om vad som helst.
Efter jobbet åkte jag hem och slängde mig i duschen och bötom, hämtade upp Chrille åkte vi ut till Sandviken, där var redan Richard och Emil på Kharma. Dom var jury på karaoke tävlingen, så vi satt där och lyssna hela kvällen. Två tjejer gick vidare, dom var duktiga:).. kom nog inte i säng för än vid halv fyra i natt..
09.45 ringde väckar klockan, tvättstugan! Så nu har jag hållt på pysslat med tvätten. Får smyga runt här i lägenheten för att inte väcka Richard. Nu ska jag nog försöka få i mig lite frukost:).

Frullis / M


Gråten i halsen....

7 km i hemlingbyspåret, stegen känndes hur tunga som helst, gråten i halsen och helt orkeslös. 
fattar intevad detta ska leda till,  känns som jag är på bristgränsen just nu. Jag vill men kan inte, ska det vara så svårt? Jag vill bara vara glad, känna lusten och bara kunna vara.
  

Ikväll kommer Linda hem iaf, ska bli så skönt att få umgås med henne ett par dagar. Det finns inga hemligheter här inte..

/ miranda


Onsdag

I morse var det en morgon promenad som gällde, träffade upp Sophie så det blev trevligt sällskap. Känns lite skumt att gå ut när det är mörkt. Sen när jag kom hem tog jag mig en dusch och kröp ner i sängen igen. Sov fram tills 11 igen. Nu har jag käkat frulle och hade tänkt att bege mig upp till spåret för att springa innan Jobbet, börjar kl 15 idag och jobbar till 21.

De var inte så mycke mer / M


HON KOMMER HEM!!


I morgon kommer min tös hem från oskarshamn, som jag har längtat. Detta förgyller hela min vecka just nu:D. Kommer det bli massa tok kan jag lova, UNDERBART!!!!

Sladd lööös..

Ja jag har inte kunnat lånat någon sladd så datorn har varit död ett tag, därför jag inte bloggat. Jag är helt sladd löös, Måste verkligen special beställa en sladd för 800 kr. Men det måste vänta för nu har jag inte råd med det.

Ja vad har hänt då? En snabb genomgång ska jag ta iaf;)..

Lördag- Jobba, hockey (Brynäs-södertälje), Bio (Rallybrudar) Mysig film, en hel del skratt.
Söndag- Jobba, Käka hos mamma och pappa, mys hemma.
Måndag-  PAPPAS födelsedag! Tvätta, Fick jobb som personlig assistent, fick mitt första pass som personlig assisten (13-21), mys hemma.
Tisdag-Morgon promenad, Mitt andra pass som personlig assistent 8-15, springtur i hemlingby, hemma kväll.

Personlig assistent-   Jag gillart, än så länge iaf;). Kunden jag har är rintigt mysig. Är tim anställd än så länge. Men det finns mycket timmar. har även ett pass i morgon. Hon var riktigt nöjd med mig så det var kul. Idag har vi vart och lyssnat på en kör och fikat sen tog vi oss en promenad ute i solen. Riktigt mysigt. Vi får se hur det går med allt, men ett tag kan jag allt hålla på med det. Har ju lite små jobb här och där nu så det är toppen!

Nu måste jag kila till tven!

Det var tacken de...

tack


Mys kväll

I kväll har det varit en hel mys kväll med Emma:), käkat pizza, tittat på idol och snacka massa skit. Alice var ju hur bra som helst ikväll,  kul att se:). Riktigt mysigt har vi haft det. Alltid lika kul att umgås med min puma. Finns alltid lika mycket att prata om, glad att jag har dig.
Vi hittade även massa kort på FBIare sen vi var i åre i vintras, haha vilka kort säger jag bara.
haha

Åre 2008 Februari

jaa som ni ser, vilka muppar. Jag är inte lik mig för fem öre.



Nu måste jag sova, börjar jobba kl 7 ute i gysinge.

God natt / M


Som en hel karlarme

Kom precis i sita minuten till spinningpasset, så typiskt mig. Det ligger något i släkten de där, östbloms blixten;). Men jag hann iaf. Som man trampade på, svetten bara flöda. Jag svettas som en hel karlarme ;). Riktigt skönt att känna att man verkligen har tränat, det ska vara jobbigt! Efter passet tog jag en långpromenad för mig själv. Härligt att bara gå och lyssna på musik och vara i en annan värld ibland medans benen jobbar på för fullt.
Nu hade jag tänkt ta ett bad och lösa lite sudoku, haha min favvo syssla nuförtiden känns de som.



Badet / M

Fredag!

Härligt med fredag:), solen skiner och allt känns bara allmänt bra. Ska snart i väg och köra lite spinning på friskis med Jenna. Ska bli skönt. Sen har jag väl inte så mycket innplanerat. Får ta dagen som den kommer:).

Brynäs förlorade i går också, skit. Får ladda om för lördag ist.

Spinna / Mirris

Ett gott skratt:)

Jo nog kan man snacka om mycket folk på jobbmässan allt, knök fullt av människor. Man fick pressa sig fram mellan alla olika företag. Nån intresse änmälan gjorde man iaf. Men jag och Jenne gav upp ganska fort, begav oss ner på stan ist för att käka lite lunch. Det fick bli strömming och mos för oss båda:), riktigt gott:D. Sen gick vi och kikade runt lite på stan, mycket trevligt har vi haft. Man skrattar mest när man är med Jenna, me like!

 

Nu hade jag tänkt städa lite här hemma, får se om jag ska träna i dag. Bör vila känner jag, så hostan försvinner. Sen är det ju ett måste att kika på hockeyn, brynäs!

/M

Hur tattig får man vara?

LÄKEROL.. ska det stå i det förra överskriften. Jag måste ha dyslexi eller något. Hoppar över och glömmer och tar fel bokstäver ibland, sen ser jag det efter åt. Något fel är det iaf...

LÄKOROL

Vaknade precis, har betämmt mig för att ta en "morgon promenad".. men de blir väl mer en lunch prommis. Sen blire att sadla om och dra till Läkerol Arena för dom har ju Jobb mässa där idag, Kan ju verkligen behövas. Jag och Jenna skulle pallra oss ditt efter hon varit hos frissan, trevligt:).

/smirran


El kabel

Jag och Faster Anna tog oss en tripp till valbo, hjälpte henne och hitta en jacka. Hittade en på Vero, skit snygg faktiskt. Hon blev rintigt nöjd. Själv hade jag tänkt att jag skulle köpa en el kabel till min dator, geom att jag har lyckats haft sönder den för x antal veckor sedan. Därför brukar jag vara lite off från bloggandet ibland, men Johan ställer upp och lånar ut sin han, det tackar man för:). Stakarn får inte ha data sladden för sig själv.. men brukar låna Richards också:). Ja men nu lär jag väl komma till saken iaf, Jo det fanns inte att köpa lösa utan dom lära special beställa från HP och det skulle kosta 800-900, WHAT?? Jo men kul utgift att lägga ut på en jävla sladd, näh. han sa bara att jag skulle kolla om det fanns nån kopia , ja ha? Vart köper man data-kopi grejer då? Någon som kan förklara det för mig?

Sen tog vi intensivpasset på fjärran, jag är fortfarande inte riktig frisk än känner jag. Inte alls lika på topp som vanligt.
Men det flöt på bra ändå:)...

Har precis tittat på Greys Ahatomy, bästa på hela veckan. Jag kan inte titta utan att det ska komma tårar... Nu blire att kika på "Världens härligaste män", premiär i kväll .

Tv / M


Dagarna..

Ja gårdagen blev en bra dag;).. Jag böjade med att ta en lång och skön promenad i solen. Det var riktigt härligt väder.
Sen gick jag ner på stan med Sophie och kikade runt, och som vanligt slutade det med händerna fylld av kassar;). Jag och Sophie ska nog inte gå på stan tsm, vi trissar bara upp varandra till att shoppa ännu mer. Men det finns ju inte så mycket bättre än med nya kläder:). Sen blev det ett station pass på friskis, riktigt skönt. Men jag var matt i kroppen, alla baskilusker har inte gått ur ännu. Hostan sitter kvar..
Sen kom Richard och de blev mys framför tven.

Idag har man jobbat, hyfsat med folk ändå. Sitter hemma i hedesunda nu, ska förbi valbo med faster sen ska hon följa med mig på ett intensivpass, kul:).

Hej hej / Miranda

Badet

Det blev ett varmt och skönt bad, la på en ansiktsmask (från lush) och en hårinpackning (hm`s). Sen låg jag bara och plaskade, lyssnade på musik och löste sudoku. Underbart skönt:).. Låg nog en timme.


www.lush.se

Riktigt bra produkter.




Hälsocentralen


Hälsocentralen, ja vad ska man säga? Inte fan kan dom hjälpa en. Dom säger alltid samma. - Vänta några dagara till så får vi se om det har blivit någon förbättring. Annars får du ringa igen. JAAA HAA?? Nej men jag har bara haft den här dunkande huvudvärken över en vecka och varken alvedon eller ipen hjälper, men visst jag kan gå med de här några fler dagar. Jätte skönt verkligen, jag väntar jag. Tack för mej heej.

 


C-vitamin

Kom nyss hem från en långpromenad, riktigt skönt att få röra på sig lite och få frisk luft:). Fick med mig Johan på promenaden också. Så himla skönt att promenera nu på kvällarna, de luktar höst och kylan börjar komma. Nu så här efter känner jag mig riktigt hängig, huvudvärken går aldrig bort plus att jag har så himla ont i nacken på ena sidan, kanske sov konstigt i natt. Hostan ger heller aldrig upp så nu sitter jag och kurerar mig med massa c-vitaminer:). Jag SKA bli frisk nu:). Det får nog bli ett varmt bad nu och kanske lösa lite sudoku;), mys.



(en bild från kvälls promenaden)

/ Miranda

Ny vecka, nya tag?

Ja då är det måndag igen, ny vecka med nya tag? Trodde jag iaf, men fan den sprängade huvudvärken är forfarande kvar, hostan och allmänt hänging. Så himla jobbigt, orkar ju inte med så mycket. Det ända jag gör är knapra massa alvedon känns det som. Så himla typisk när man har tid för allt annat så ska man vara sjuk. Idag måste jag röra på mig iaf, det är ett måste. Nu ska jag vila en sväng..

/M


P.S I love you



Så himla bra film, tittade på den i natt när Richard kom hem från sthlm. Det kom tårar i stortsett hela filmen på mig, visst är jag kanske lite kännslig men den var sorlig men på ett romantisk sätt på något vis:). Richard somnade under halva, som är väldrigt ovanligt men jag tittade på hela som är ännu mer ovanligt;). Efter filmen kunde jag verkligen inte somna, tårarna fortsatte att komma, tänkte bara på filmen. Haha, ja hur man kan leva sig in i en film. Den var jätte bra, så den kan jag rekomendera om man vill se en romantisk film. 

En tjej som saknas..



Linda Engblom , Finns så mycket tokheter man har gjort med denna kvinna. Men tokheterna är ännu inte slut;). Hon är så sjukt saknad här hemma i Gävle, mitt hjärta!

5 maj - 5 oktober 2008.

Idag har jag och Älsklingen varit tillsammans i 6 månader.  Vi träffades  maj 2007, sen 1 år har det varit lite fram och tillbaka med allt. Den tiden har varit mycket jobbig. Men nu har vi hållt oss till varandra i ett halv år och det känns  mycket bra:), min älsklingSå glad att jag har dig, du betyder så otroligt mycket..

5 maj 2008, en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag älskar dig Richard Forsling. Tack för att du finns!









/ Miranda Östblom
 

Inflyttningsfest

Igår jobbade jag på ett bröllop i soldatkyrkan åt "Maria Hårsta catring" för första gången, riktigt kul var det. Timmarna gick jätte fort. Slutade vid halv 9, sen vare bara hem och sadla om för inflyttningsfest hos Johan. Emma och jag var där till 9, hade fixat inflyttnings pressent. Tror han blev nöjd;), även fast han råka ha ett glas i golvet så dom gick sönder. Det är tacken de:P, haha.
Det var trevligt , men sen pallra hela gänget ner på stan. Alla gick åt olika håll, dom flästa valde krogen. Men jag, emma och några till valde att gå till "churt street salon"  och tog en drink, sen pallrade vi oss upp till interpool och spelade lite biljard. Där tog kvällens galej slut och alla drog sig hemåt. Jag låg och väntade in Richard som hade jobbat hela kvällen, han kom vid tre tiden. Sen var det bara att mysa ner sig och somna in.. 
7  i morse ringde väckarklockan, de vara bara att kliva upp och bege sig till jobbet. Ja i det här dåliga vädret var det inte mycket folk hos oss inte, så de var väldigt lugnt.
Efter jobbet tog jag en tripp själv till valbo och tittade lite, sen ringde Angelica och Eleonor och bjöd på mat:), taco sallad. Riktigt gott... kikade på en film, men jag somnade som vanligt....


Haft en bra helg , tack för de!


Hockey

I kväll följde jag med Richard till Joel och kikade på hockey Luleå-Brynäs 2-4, ännu en seger. Viktigt.:) Sen iväg till läkerol arena för Richard skulle spela korp match med "mupparna", vet faktiskt inte riktigt vem som vann men det visste inte Richard heller så.. Så i kväll har det varit hockey för hela slanten...

Nu blir sängen / M


??

Ett osäkert kort känns det som...


Nattinatt natt

Ja håret på Gela blev kanske inte som tänkt, men det blev shyst ändå;).... Skjusa hem henne efter färgningen. Sen åkte jag upp till Emma och snacka lite skit och titta på Idol & Scrubs:), Alice häger kvar:D!

Nattinatt natt / M
 

En blöt jävla katt....

Vid halv 5 snåret var det någon som plingade på min dörr, jag gick och öppnade och med mina ögon fick jag sen människa men som mäst liknade en blöt jävla katt, de var ju Angeliva Forsling som hade promenerat från tåget till mig i spö regnet. haha. Man fick sig ett gott skratt när man fick se den syn iaf.
Hon kom på att hon ville färga håret så vi gasa på till Ica kvantum för att köpa färg, det blev chokladbrun färg. Jag laga även till lite kycklingsallad till oss båda, sen har vi färgat och donat.
Nu tittar vi på favvo programet Greys Anatomy, i like it!




Nu ska vi skölja/ M


Sängen...

Fortfarande sjuk... febern är kvar och förkyldningen. Har krypt ner i sängen nu under täket, ligger och läser allas bloggar. Alltid lika roligt;).. jag får väl stanna här resten av dagen om jag ska lyckas bli frisk, vill verkligen inte vara sjuk. Jag vill träna och vara upp i farten, bara vara pigg. Men nu äre som det är och det är bara att försöka bli frisk så fort som möjligt.

Idag skulle jag ha åkt med familjen och gratta "kusin" Johanna på 18 årsdagen, men jag känner att jag verkligen inte orkar. Så ett STORT grattis till dig hanna. Hoppas du blir nöjd över pressenten:).

Nu ska jag vila lite / M

Frissan

Ja idag har man vart och fixa till håret hos Marie Sandmark, hon är verkligen jätteduktig. Färgade utväxten, sen la hon i en askblond slinga i fram, tunna ur det lite och tog lite smått på topparna. Ville inte ta något på längden genom att jag bestämt mig nu för att spara ut håret igen.  Jag blev nöjd iaf:)...

Resultat:



(Inte den bästa bilden direk, men förändringen i håret syns iaf och de är det som är meningen.)


RSS 2.0