Rosmarin

Sitter nu på rosmarin och väntar på min tur att fixa bryna och fransarna, just nu är det 4 nummer före mig (suck) det blir till att vänta en stund. Det spelar ingen roll när man går hit så känns det att man får vänta lika länge iaf. Fast man blir ju alltid lika nöjd efter. Bara det att det är så svårt för mig att sitta och vänta i år och dagar när man har en liten kille. Nu har jag turen att han fick vara hos syster en stund. Någon annan som har ett lika bra tips att göra detta hos någon annan? Idag ska jag utnyttja det som är kvar på mitt presentkort som jag fått av R :)

Tisdag

Natten är väl inget att hurra för, vaknat varje hel timme, svårt att somna om. Inget är egentligen likt mig, full måne i natt eller?

Vi får se vad vi gör med denna tisdag, finns mycket som skulle behövas göras öckså men men..

Bäst att väcka upp lille man så han inte ställer om dagarna helt.


Sov nu Mirris!

Som vanligt nu för tiden sover jag absolut inte bra, vaknar hela tiden, känner mig lätt illamående och att jag måste upp. Satt mig framför datorn ett tag och kollade igenom massa bloggar. Så less på att vakna stup i kvarten. Låt mig bara få sova.

Intervaller

På eftermidagen gav jag och Mille oss i väg på cyckeln mot hemlinby, Lämnade av Mille hos svärmor och sen fortsatte jag upp till spåret. Gav mig ut i 6km spåret och körde intervaller för hela slanten, skönt att ta ut sig riktigt ibland. Men jag måste erkänna att det var riktigt, riktigt tunga ben idag. Men det är då man blir så nöjd att man klarar av hela turen utan att ge upp.
Sen i väg och hämtade upp Mille och snick snacka lite gran sen cyklade vi hem till brynäs igen.

Mille somnade rätt fort är vi hade kommit hem men vaknade som vanligt (som han gjort några dagar) efter en halvtimme och ville upp. Så han har suttit här i soffan och myst med mig.. han somnade om för en kvart sen så nu hoppas jag han sover för natten för nu vill även jag sova.

En snabbdusch, borsta tänderna och ett god natt samtal med stor hjärtat:)



FÖTTER

Ja usch mina fötter är inget man kan skryta om,fast vem skryter om sina fötter då? Jo det finns säkert några som är nöjda med sina små söta fötter.
Mina är breda, krokiga, tjocka och fulla med skavanker. Helt enkelt skit fula! En del kallar dom för ankfötter, andra sägeratt dom ser ut som bläckfiskar och andra håller helt enkelt med att dom inte är snygga precis ;).

Jag minns när jag var litet och alltid önskade mig ett par fina guldiga prinsseskor som alla andra små flickor hade, men min klumpar till fötter kom aldrig i ett par såna fina skor. Mamma sa då alltid till mig att "Fin blomma har stora blad", en fin kommentar, fast jag kanske inte glädjes åt den just då.  Men nu kan jag skratta åt det ;D.

När vi blev lite äldre fick jag bli en "SALLY", minns ni det tvprogramen ? En biblotikarie som gick ut skor åt folk? HAHA... jag gick ut nya skor till mina kompisar så dom skulle slippa skavsår .

Nu på äldre dar finns det så mycket snygga skor men  det är inte många jag kan ha, jag hatar att prova ut skor. Uschh jag får ju ångest av det, jag kan bara titta på ett par skor och inse att jag absolutinte kan ha dem.

Fotbollsskor, träningskor av alla dess slag har alltid lyckas sprukit i sidan pga att dem är så breda plus att jag trampar inåt så mycket. Blåsor, blånaglar, skavsår får jag alltid. Nu har jag blåsor på hela insidan av fötterna, lager på lager.

Min lilla krabat Mille har nog tyvärr fått mammas breda fötter, tur att han är kille iaf, lite lättare då.




Spontanbesök

På förmiddan knackade det på dörren, lika rädd som vanligt blev jag när jag inte har en aning om vem som knackar på. Man är ju alltid så van nu för tiden att alla ringer i förväg eller att man har ett bokat möte. Till min stora förvåning står Hanna och Zelda utanför dörren och tittade upp på ett spontanbesök :).
Detta gillas skarp:), kul att  dom bara kom förbi utan förvarning tycker jag , spontanbesök gillas :D!

Dom blev här i några timmar så barnen fick leka och jag och Hanna prata en del. Mille yrde fram som ett yrväder. Han lyckas alltid ha så hårda tag på lilla Zelda...

Nu sover Mille och jag tvättar och röjer lite här hemma.. sen blire en cykeltur till hemlingby där jag lämnar av Mille hos sin farmor en stund och jag ger mig i väg till spåret för att springa lite.







Zelda :)


Vad är det för fel?

God morgon och välkommen ny vecka!

Igår pös R till sthlm för att jobba igen och jag och Mille har några dagar för oss själva ;). Det finns både för och nackdelar. Veckorna går ju så fort ändå..

Igår efter min springtur började jag måilla som nästan alla gånger när jag springer ,sitter och försöker peta i mig något men det känns som det ska komma upp vilken sekund som helst.Självklart fattar jag attjag ska äta efter jag tränat men det blir stop i mig.
Fast jag har kommit i någo period där jag tycker att all mat smakar skit... känns som jag har små blåsor i hela munnen.. vet inte vad det är för fel?

Hela natte har jag svettas som en tok, vaknat helt blöt flera gånger.. verkligen helt genom svettig och vaknat minst 10 gånger känns det som. Varför sover jag inte som en klubbad säl som jag alltid gjort?


(BILDER KOMMER UNDER DAGEN, Precis fått hem datorn som varit på lagning och alla bilder är tyvärr borta)





Tystnad?

Helgen har nu flygit förbi... en hel del roligheter men samtidig har en annan lyckats yra till det ;)..Vi tar det kortfattat och tonar ner det dåliga :P.

Fredag- Familje aktiviteter på dagen, sen blev det after work med jobbet, härlig kväll tills vi kom till en punkt.

Lördag-  med ett glatt gäng begav vi oss till furuvik på premiären och tillbringade hela dagen där, sen blev det slappt i soffan med familjen .

Söndag- Firat mor och svärmor på morsdag :), god mat och mysigt sällskap. Har även sprungit milen med faster uppe i hemlingbyspåret, det behövdes för ett bra avslut på denna helg :).


Planerat.

Dagen är planerad i mitt huvud och vi får se om allt blir som det är tänkt.  


sover dåligt

Varje, varje natt... Jag vrider och vänder på mig, svettas, fryser, om vart annat, känner mig hungri, törstig och drömmer massa konstigt. Jag är inte van vid sånt här förutom när jag var gravid då. Men nu har det varit så här minst i två månader. Förr sov jag som en stock hela natten och vaknade bara när Mille "kalla" ;). 03.55 är klockan.... Bäst att försöka sova en stund till.

Vilken dag!




- Morgon promenad i solen

- Parkbadet med Elina & Alvin hela dagen

- Stödvila

- Middag på Chutch street med Elina, Alvin, syster, Linda & Saga :)

- Kvälls mys



Mille & Alvin

Mille blev helt kär i saga, han ville absolut inte släppa armarna om henne när vi skulle skiljas åt.

Sötisar <3

Tok :)


Hemma!

Nu är jag hemma efter kvällens jobb pass blev även en vända till max med några av mina kära kollegor. Mille sover hos sin farmor i natt, lill hjärtat.

Imorgon ska vi ut på äventyr:D


Rabarber

Trotts att Mille somnade sent och var uppe i natt vaknade han 07:45, fast jag ska verkligen inte klaga det är ju inte direkt tidigt det heller men nu har man börjat blivit lite bortskämmd att han sover så länge. Man hinner ju pyssla så mycket på morgon innan det lilla livet slår upp sina två.
Om inte annat var jag galet trött när han vaknade.. men upp och hoppa så ställde jag mig och gjorde rabarberkräm till frukost. Det är ju så gott, smakar verkligen sommar :). Krämen blev helt okej.. hade ju kunna gjort den lite tjockare men jag får vara nöjd. Det är ju så enkelt att göra och det går snabbt.

Mille har inte varit på något gott humör nu på morgonen och sover redan igen, han hade inte fått sin sömn fullt ut och var otroligt trött och grinig vid frukostbordet. Lika morgon humör som pappa sin ;P haha! En annan har väl kvälls humör ist;).


Natt sysslor.

precis när man somnat in som skönast hör man lille man skrikande från sitt rum, upp och fixar vällingen, sen kryper jag ner i sängen igen och somnar in skönt och precis då hör jag honom igen skrika, bara att gå dit och testa med nappen, den var god en stund sen vare gnäll igen. Han fick kliva upp och springa runt lite, för det var precis som jag anade, ett jätte lass på g. Nu är det gjort och han varvar nu ner i soffan bredvid mig. Jag ska bara hänga tvätten som blev precis klar för att mille hade lyckats trycka paus tidigare ikväll . En del natt sysslor inatt;)

god natt

vilken måndag, Mille har verkligen testat sin mamma idag. Vad går jag för egentligen? Jo det slutade ju väldigt offta med att vi var ovänner, tejpat i igen toalocket och lite el uttag, och stängt för alla olika skåp dörrar. Men mot kvällningen släppte de otrevliga hunöret och han blev ett litet charmtroll ist, Elina kom och gjorde oss sällskap så då ville han vara uppe så långe det gick. 21.30 stängde han sina två blå och sussar nu gott som även jag ska försöka göra :)

Mille med ett humör

Ja jag kan ju inte påstå att min lilla älskling vaknade på rätt sida idag, han blir så arg på mig så fort han inte får göra som han vill. Han brusar upp sig och blir tok röd i ansiktet och bara skriker. Ja det är ju bara att låta honom bli arg.. inte ska han få som han vill inte. Annars kommer jag bara få lida mer sen.

Nu på förmiddan har vi försökt roa oss så gott det går och nu sover han och jag tar en stund framför datorn innan jag ska städa lägenheten. Det är så äckligt här hemma om jag får säga det själv, här ska skuras! 


 

Mille med ett humör

Ja jag kan ju inte påstå att min lilla älskling vaknade på rätt sida idag, han blir så arg på mig så fort han inte får göra som han vill. Han brusar upp sig och blir tok röd i ansiktet och bara skriker. Ja det är ju bara att låta honom bli arg.. inte ska han få som han vill inte. Annars kommer jag bara få lida mer sen.

Nu på förmiddan har vi försökt roa oss så gott det går och nu sover han och jag tar en stund framför datorn innan jag ska städa lägenheten. Det är så äckligt här hemma om jag får säga det själv, här ska skuras! 


 

M Å N D A G!

I natt var det tomt på andra sidan sängen, känns alltid tyngst på söndagen att lägga sig ensam. Men veckorna går fort när man har roligt så det gäller att göra det bästa av allt ;P. Men vad hittar vi på denna vecka då? Just nu ser det ut att bli skit väder, men det kan man ju inte lita på.. efter som det har vännt på en femma alla andra dagar. Mystiska väder.



Kryper ner i sängen ett tag till när ändå Mille fortfarande sover.



       


Tog igen helgen.

Efter några dagar med sjukligheter och pollen allergi satt jag fart på kroppen idag, först en prommis tsm med syster på 1h sen fortsatt jag i 1h och 45 min när jag ändå var igång. Så det blev en skaplig långprommis på 2h och 45  min i ett underbart väder och några blåsor rikare på mina fötter.

Sen på kvällningen tog jag mig upp till hemlingby med J & M och sprang milen, premiär turen i milsspåret där uppe idag :). Fick verkligen känna på vättskebrist, måste bli duktigare och tutta i mig vatten offtare. Efter springturen var ännu fler blåsor rikare.

Ikväll mös jag och Mille ner oss i ett bad och nu tänker jag sitta i soffan resten av kvällen med gott samvete :).


SVERIGES VIDRIGASTE fötter och dom är mina ;P

Smaskar på en rabarber :)








Jag orkar inte.

Är det Pollen eller är jag sjuk? Åh blir så less på detta. Helt matt...

nya tag idag.

Ja men nu kör vi nya tag igen, nu är mitt första mål gjort iaf och jag kan inte gräva ner mig för att tiden blev som den blev. Nu laddar vi om för midnattsloppet. Två friska igen nu;)!!

Två bilder

Två bilder fick jag med mig från vårruset, en i startfållan och en på några av mina lag medlemmar på vårt kalla men mysiga fika efteråt:)

INTE NÖJD.

Det var väl kanske lite väntat att jag inte skulle bli nöjd, så typiskt mig. Ja som ni kanske förstår fick jag absolut inte den tid jag ville och allt känndes bara för jävligt.

Jag blev pinknödig redan efter 1 km, sen blev det tungt med adningen (jag hade medvetet strunta att lägga astmamedecinen i fickan , för jag inte behövt andvända den akut på länge, så DUMT), Efter en stund börja det trycka på rejält i blåsan, jag letade desperat efter ett ställe att kissa på, trodde det skulle finnas några majjor i b-skogen, men det kunde jag glömma, Kännde på dörren på dom där små gröna husen om det fanns någon toa, folk måste trott jag var dum i huvudet. Det var bara att springa på... och ja... jag tror jag kissa på mig en skvätt. Ja så där springer man som en flåsande hund, ner kissad och tung som aldrig förr.  Kom i mål på 25,30.... Inte nöjd.  Men jag kom imål iaf ;P.

Efter picknicka vi tillsammans, men jag mådde inte alls bra, frös och var helt yr och totalt slut. En prommis hem och mös lite med lille man innan han fick hoppa i säng.

Jag känner mig fortfarande totalt slut, sitter även och nyser ihjäl mig här hemma pga pollenskiten. Men kvällens räddning var att Elina kom förbi med en Billys pizza och en påse gott och blandat. Hon är för underbar denna vän, ställer alltid upp i vått och tort.


Vårruset.

Ja då är det snart dax att springa vårruset, känner mig lite små nervös faktiskt. Kan bero på att jag har lite press på mig själv också. Äh det är bara ett gäng damer som ska springa/gå 5 km i centrala gävle. Jag är med i ett lag, kafe nyfiket (mammas kafe) vi är ett härligt gäng som ska springa. Får se om vi håller ihop ett tag men det brukar bli att man splittras iaf. Tror jag kommer ha musik i öronen, fast vi får se. Blir en annan grej att springa utan. Nu ska jag ta en dusch så jag blir lite pigg sen ner mot stan för att fixa det sista. .

Blyg?

Mille vaknade med ett skratt på läpparna i morse, Sally var ju här. Han älskar verkligen denna hund och blir helt till sig när hon är här. Vi ska vara hundvakt i två dagar när syrran är borta i järvsö med hennes klass. Bara dagvakt för Oscar kommer och hämtar henne när han slutat jobbet och lämnar henne innan han drar till jobbet.

Nu på förmiddan har vi varit ute i solen, gick ner till stenebergsparken och vädrade oss. Mille går fram till alla han ser, inte dett dugg blyg dena lilla pojk. Plockar tusselago och vill att alla ska lukta... jätte bra att han inte är blyg en riktig tuffin, mycket modigare än sin mamma. Han följer sin pappa tätt i forspåren ;P. Hoppas det håller i sig, vill inte att han ska behöva gömma sig bakom mig, han får uttäcka världen från sina ögen :).
Han drar gärna i väg på egna upptäcksresor och smiter när inte mamma ser, man har och göra när man är ute med honom iaf och Sally släpar han gärna med i kopplet.



Sally :)







Inte lätt att få denna man på närbild, när han springer iväg.


Laddad?

YES imorgon är mitt första mål för i år.. VÅRRUSET. Jag har sagt som mål att jag ska springa på 22 min , kommer jag att palla? KLART JAG KOMMER !!(det gäller att intala sig själv bara;)), jag får försöka fixa det, hoppas på en bra dag imorgon. Annars är det väl inte hela världen, men klart jag vill fixa det. Skulle behöva ett till stöd bara men det verar inte finnas just nu, tyvärr.

Är jag nå LADDAD då? nJA... Klart ;)


Idag laddade jag upp med en hurt prommis med Lisa vid min högra sida, ett bra tempo fick vi upp och snackat i massor, skönt! Härliga Lisa :D.





HURT!

Syrran och Oscar kom precis hit och lånade bilen och tog med sig lille man ut på äventyr. Medans passar jag på med lite egen tid och ger mig ut på en Hurtig lång promenad och sen blir det att ta tag i lägenheten.

Nån som ska med på en prommis?


B-skogen

Efter frukost tog jag och Mille oss en promenad ner till b-skogen och mötte upp Jennie och Hennes lilla Ida och lekte i lekparken. (typiskt mig att glömma att ta kort när det verkligen gäller) Trevligt att göra lite annat om dagarna, man behöver ju verkligen komma ut lite, träffas och umgås :)

Hade en fika dejt nu kl ett men Mille somnade som en stock när vi kom hem, så vi flyttar den tills imorgon ist. Inte lätt att besämma saker när man har småisar. 



Mille hittar då alla små ställen att sätta sig på, imorse kröp han och satt sig under vagnen en bra stund.


Upp och hoppa tisdag!

Skönt att vakna och veta att man är ledig så man slipper detta pussel och tjat på alla , och idag skiner solen:).

Mille sover fortfarande han har börjat tagit sovmorgon nästan varje dag nu förtiden, sover igenom helanätter och kan sova till tio. Jätte skönt visserligen men snart är det väl dax att få in mer rutiner så vi är redo för dagis i augusti. och jag som är morgon pigg är ju redan upp före honom ändå.

Hade ditt/dina barn lätt att ställa om till dagisrutiner?



One piece & converse :)

Regnet har bara öst ner hela dagen när jag var hemma och umgicks med familjen och sen så fort jag kommer till jobbet spricker det upp och blir strålande väder (så typiskt).

Innan jag började jobba åkte jag och Mille hem till Milles farmor och hälsade på, Mille fick massor av grejer som hon köpt i turkiet. En One piece, convers skor, två foppa par och en tröja :D tom jag fick ett par converse;). Allt satt som handen i hansken och Mille stor trivdes i allt :), så KUL! Måste säga att jag blev bra avis på lill pöjken på one pieces, jag vill också ha,




Ge oss sol igen!

Börjar tröttna på dessa gråa regninga dagar, ge oss sol igen. Man blir ju så fruktansvärt trött och humöret är väl inte direkt på högsta höjd ;).

Vaknade med huvudvärk och känner mig inte alls pigg, vi får se vart denna dag tar oss,

Milles Farmor kom hem från Turkiet i natt så en på hälsning hos henne blir det allt :D.




:D

'




Leklandet.

Fulltspäckat schema hela dagen...

07.00- Frukost
08:00- Hemlingbyspåret, 6km.
10;00-15:00 - Insett att teater männiksor är speciella männiksor.
15:30-18:00 Lekt på leklandet, Mille älskar det,
19-22..... Hemma mys m. tacos. Ishocky och BB

R stannar hemma med oss en natt till, i morgon lämnar han oss igen för jobb i athlm. Skönt att ha honom hemma lite längre,





En pojke som var så gullig mot mille, ville bara kramas.



Kan inte sluta skratta åt denna bild :D



Hej hej :)



Så Kul att åka ruschbanan :)



Moster hjälper Mille upp.



Hela familjen åkte :)











YES, den bjuder ja på ;P

Först lite energi

Börjar dagen med lite energi för att sen snöra på sig löpdojjorna och ta sig till spåret för en morgon runda innan jobbet. Yes!

Alla är samlade.

Precis kommit hem, åkte och handla lite efter jobbet för i kylskåpet var det eko... så skönt att komma hem och ha någon att tillbringa kvällen med, familjen är nu samlad hemma igen <3.

Hade en hel del erbjudande med mina vänner men jag var tvungen att tacka nej genom att jag jobbat och så vill jag umgås med R nu när han är hemma så kort.

Nu ska vi ha lite mys och kolla på eurovision.


 Hann med en springtur idag också, skulle testa om jag pallade att köra fullt ut i dag... men nja, jag kände mig för tung. Gick att trycka på lite men jag höll ändå tillbaka. 5 km iaf.

Lördag :)

Nu är lördagen här, R kommer hem:). Vilket känns skönt... Men jag börjar typ jobba så fort han kommer hem, men jobbar inte så sent får jag hoppas plus att han åker redan tillbaka till sthlm imorgon igen och imorgon jobbar jag, så vi hinner knappt se varandra. Huvudsaken Mille och hans pappa får träffa varandra:). Jag hoppas han inte ska behöva jobba över nästa vecka iaf. Nu tar vi en dag i taget och njuter av det vi har ;)

Stort hjärta.

Några få ord, några hjälpmedel, någon som bryr sig , någon som fick mig att känna mig stark. en del människor kan varkligen konsten att göra en annan människa glad, en människa med ett stort hjärta!




Fredag den 13.

Ja man får väl se hur den här dagen artar sig ;). Jag ska snart i väg till jobbet och Milles moster kommer hit och umgås med honom idag sen ska även hon jobba med mig så då kommer mamma in direkt efter hon har slutat. Detta pysslande. Hoppas allt går att lösa i helgen..

Tack!

Alltid lika roligt med kommentarer, det tackar jag glatt för :)


KVÄLLEN.

Kvällen blev väl inte riktigt som planerat i mitt huvud ;)... men kanske inte så stora förändringar heller. Jag fick skippa min springtur och det var väl där det sved mest för min del. Men allt kan ju inte fungera jämt.

Söt suget ikväll har varit enormt.. men jag har absolut inget hemma. Nu har jag ätit flingor, mjölk och jordgubbar för att försöka dämpa men jag känner fortfarande ett sug efter choklad. Åhh..



Han har varite ett litet bråk ikväll men nu sover han gott :)

Kan själv.

När Mille vaknat efter sin lunch nap klädde vi på oss och gick ut i vårvädret, gick förbi pizza house och köpte med oss en sallad, sen tog vi en promenad och slutade i lekparken på Alderholmen. Där picknicka vi och lekte i lekparken. Sen gick vi in till Linda och hälsade på en sväng, hon gjorde oss sedan sällskap till gimlins där vi tittade på fina kort på lilla hjärtat. Så svårt att välja ut vilka man vill ha. Men kom fram till några iaf.. vi tog även en repa på stan med linda sen promenerade vi hem igen.

Nu sover Mille och jag kanske ska hugga tag i dammsugarn?

Mille har ett riktigt humör och han kan själv ;P, (tror han)




det går ju knappt att läsa..

jag har lite.... eller mycke skriv svårigheter, jag måste lära mig att läsa igenom mina inlägg innan jag lägger ut dom. Det senaste gick ju knappt att läsa. (jag var tvungen att ändra inlägget)

Ursäkta mig!

Ta vara på tiden.

Alltid lika svårt att slappna av om dagarna, jag vill ta vara på all tid som finns. Hinna med så mycket som möjligt, jag går och planerar själv i huvudet vad jag vill hinna med och när jag inte hinner med det jag vill blir jag lite besviken på mig själv. Men ibland behöver man bara inte göra så mycket och det funkar inte alla gånger heller......

Nu sover mille och jag vill hinna städa och plocka undan, kanske träna lite styrka, sen vill jag att vi ska ut på en långpromenad och gå till lekparken, sen ska vi äta lunch, Mille ska sova igen, jag vill hinna med att springa, skulle behöva handla, middag ska vi göra.. men vad? sen är det kväller för Mille, ska jag bara ta det lugnt framför tven? Så här snurrar allt runt i mitt huvud dag ut och dag in. Lär dig slappna av !!!



morgonfrissa och trött, tummen upp på det.

Han vill inte.

Mille har börjat vägrat maten.. spelar just ingen roll vad jag ger honom, han kan gapa dom två förta skedarna sen knipar han igen. Han åt inte ens vällingen här om kvällen innan han somnade. Frukt och grönsaker kan han äta i massor och youghurt. Det han får sitta och små pilla med är han nöjd med... men han måste få i sig riktig mat. Han som alltid har haft bra aptit och mumsat i sig det mästa...

Är det bra en period just nu? Hur äter/åt dina/ditt barn?


Familjen

R kommer inte hem i morgon, han blir kvar 2 nätter extra och jobbar över. Det är tungt men han är duktig som orkar stanna och jobba. Ensamt blir det ju men jag är rätt van och jag har mina kära vänner som ställer upp och gör mig sällskap. Vi får ta vara på tiden vi har tillsammans ist... fast offts jobbar jag på helgerna ist. Vi klarar oss, efter regn kommer solsken :D.








Full fart!

Dagen börjar lida mot sitt slut.. avrundar som vanligt med bb. Fattar kanske inte varför jag ska envisas med att titta på det fortfarande, men jag kan ju inte sluta nu. Har jag följt skiten från start måste jag fortsätta tills det är slut även fast det börjar bli bra segt att titta på, händer inte så mycket längre.

Idag har det varit full fart.. inte så lätt när jag och Mille ska försöka bli klara i tid när vi ska iväg båda två, jag till jobbet och Mille till sin moster. Jag ska duscha, fixa, jobbkläder och Mille ska ha med sig grejer så han klarar sig hela dagen. Sen ut med alla grejer och på cykeln och sen i väg mot syrran. Lämna unge och cykeln och sen knata i väg till jobbet. Lyckades iaf komma i tid på pricken.
Full fart på jobbet fram till kl fem sen stämpla jag ut och drog på mig springkläderna och mötte upp Emmy så hon kunde rasta mig en vända ;). Hon på cykel och jag sprang brevid, 9km knata jag ihop. Idag känndes det bra, hade kunnat sprungit en bra bit till känndes det som.


1 vecka kvar till vårruset nu...


Dagen i bilder

Vi började dagen med att åka till kyrkis i hedesunda så lille man fick leka lite....



Det blev en tur ner till ön för en glass i solen med sara...



Underbart!



Lekte massor ute på gården hos mormor och morfar.



På eftermiddagen pallrade vi oss hem till gävle igen... skönt att komma hem



Vi gjorde oss redo för en promenad med Elin..



En paus i b-skogen för lite lek och gunga.



:)



efter promenaden blev det mjölk, jordgubbar, hallon och flingor , så gott!



Efter det blev det ett bad för Mille och nu sover han gott i sin säng och jag tittar på despret och inväntar BB. Sen blir det godnatt för i morgon blir det jobb.


Hedesunda skogarna

Nyligen hem kommen till mamma och pappa igen efter en lång promenad i hedesunda skogarna med Hanna, hon lurade ut mig mitt i skogen och harig som jag är tyckte jag det var bra läskigt. Men vi kom hem hel skinnade. Jag och Mille sover kvar här inatt ist för att åka hem, vi får hoppas på att det är bra väder så ska vi ta vara på den tiden här.

Nu ska jag göra mig klar för natten, god natt!




På morfars axlar



på promenad



Grattis faster, flaggan i topp!


Ingenting att klaga på

Nyligen hem kommen från jobbet, Skapligt bra lunch idag ändå. Jag trodde att alla skulle hålla sig ute men dom kom gäster trotts allt.

Ska snart åka ut till hedesunda med syster, äta hos mamma och pappa där älskade ungen är sen ska vi gratta faster. Ska kolla om kusin Jossan är hemma också så får jag försöka hinna med att gratta henne också:). Många som fyller år den 9 maj :)

Underbart väder idag, måste ut och ta vara på sista sol timmarna;).. Bara gilla läget :D



Tunga ben...

8 km lyckades jag knata mig runt på denna morgon uppe i hemlingbyspåret, tunga ben. Jag är inte van att springa på morgon längre, det känns verkligen hur tung benen är när dom inte varit igång på ett tag. Men ändå känndes det bra.. tycker att det är lite små läskigt att springa själv där uppe när det knappt är nå folk där. Men vet ju aldrig vad som kan gömma sig i skogarna längre, usch!

Underbart väder idag, så ni som är ledig TA VARA PÅ DAGEN :)

Nu blire en dusch sen jobb....


(vart tar alla inlägg vägen?)







Bloggen

God morgon.. det är inte varje dag man sitter och äter frukost ensam i lugn och ro precis. Men som jag saknar min lilla man men jag får se honom efter jobbet igen. Helt otroligt hur fort man saknar dom små liven.

Bloggen verkar inte fungera riktigt, inlägget som skrevs i går kväll har inte laggts upp ännu...

Ska snart bege mig i väg på en morgon löprunda, härligt!




Igår kväll när jag skulle vinka av lill skiten, pyjamas och allt ;P.

Pucko!

Ja jag kommer aldrig att kunna påstå att jag är duktig på att hålla rätt på saker men ibland kan karln jag lever tillsammans med ta alla priser även fast han inte tror det själv. Denna gången är det tom tillåtet att kalla honom pucko! Sist var det att han lyckades ta med sig bilnyckeln till sthlm men denna gång var det båda våra hemnycklar (dom två som finns) har han lyckas fått med sig till sthlm. Ja vad ska man säga? Inte kan jag skälla på honom för det är sånna saker som händer, men jag kan då säga att det var otroligt klantigt. Men allt löste sig tillslut, han som äger brynäs bo kom på sin lediga dag och låste upp till mig som tack för hjälpen fick han en flaska konjak :). Så vi kom in tillslut efter lite om och men....

Men jag vet hur lätt det är att glömma saker för jag är själv EXPERT !

Ikväll åkte min älskade unge med mormor och morfar ut och sover där i natt för att jag ska jobba imorgon och det var bästa sätt att lösa det på. Känns så otroligt tomt här hemma.

Så nu är kl ställd för att hinna med en springtur innan jobbet imorgon, yeejh!



Kärleken!

Fredag: känns som en bra dag

Fredagar brukar alltid kännas som bra dagar om man lyckas starta dom väl och denna fredag tycker jag har starta bra. Men lite surt känns det att jag ska börja jobba kl fyra, men det är bara att köra. Hoppas på att komma hem i tid ist.

Ska försöka ta mig ut på en springtur snart också ..


Skorpor

Vad är det med mig nu för tiden? jag kan inte sova... ligger bara och vrider och vänder på mig, vaknar i panik och tror att jag sover för att orka göra något speciellt? Inatt vaknade jag så hungrig också så jag var tvungen att möla i mig några skorpor och nu sitter jag här igen.  Måste försöka sova ett tag till iaf.






Hittade mitt lilla hjärta igår längstin i klädkammaren i pappas resveska.


Brynäs salongen

Nu är både jag och Mille nyfriserade. Han var så duktig när Evelina klippte honom, mycket bättre än väntat. Han satt rätt still men var väldigt nyfiken på Evelina som klippte honom.
Jag fixade utväxten och klippte lite page på ena sidan sen på andra så försöker jag få det att växa ut så gott det går.









Frissan

Usch vilken natt, har vaknat helt genom svettig föeragånger i panik och tok hungrig, kännde som jag inte fått mat på hur länge som helst. Jag gjorde tom en macka... Idag har dagen kommit som jag väntat på länge nu;), jag ska till frissan. Har lite tankar men vet inte vad jag vill ska utföras . Hoppas dom kan frissa till lille man också;).

Varför?

Det är verkligen en grej jag retar mig på som jag alltid lyckas göra.. Den dag jag tränar äter jag "alltid nyttigt" och sen när jag har en vilodag proppar jag i mig skit ist. Varför göra så? När det är bättre att göra tvärtom. 

PUCKO! 



Bussfärd

Ja eftersom vi ännu inte fått på sommar däcken på bilskrället fick det bli en bussfärd till hedesunda för att hälsa på en stund. Har bara inte blivit av att byta däcken än för att vi inte har några fälgar till sommardäcken.

Dagisplats?

Idag fick jag ett samtal från en dam som håller på med dagisplats. Jag har hållt på ringt dit och nu äntligen ringde hon upp. Har varit så osäker om jag fått någon bekräftelse så jag var tvungen att kolla om allt stod rätt  till. Som tur var stod allt rätt till men vi kommer inte få någon plats på varken Vallongården eller staffans gården som vi sökt men hon sa att vi har möjligheter att komma in på frunshages dagis. Någon som vet hur det är? Det är ju väldigt nära och jag tror det kan bli bra. Men inget är ju säkert ännu...


powernap

Båda två blev helt slut efter öppnaförskolan, Mille kan jag förstå men jag? Vi åkte hem ist för att åka ner på stan och luncha. Vi tar en powenap först sen tar vi lunch daten med Emmy :)

På schemat

Först tar vi oss en redig frukost, sen går vi Öf (eller cyklar), Mille får leka av sig, Tar oss ner på stan för att lunch med Emmy. Så långt har jag kommit på vårat schema idag, får se om det bli några överraskningar :P.




Lill hjärtat för ett halvår sen , tiden går så fort.


Hur låter ......??

Hur låter...... ??Den ständiga frasen här hemma nu till Mille, han kan en del djur och snappar upp väldigt fort. Men ibland sätter han sig på tvären och vill absolut inte säga hur alla djur låter. Frågar man honom hur man kallar på Sally (syrrans hund) klappar han på låret och väntar på att hon ska komma. Gull hjärtat.

-kossan
-Hunden
-Tigern
-katten
-ugglan

dom kan han utan problem när han är med på noterna sen över vi på dom andra :).

Ikväll fick vi besök av Emma, Mille har stor trivst och myst massor. Kul och mysigt att ga henne här <3 , alltid lika uppskattat.




Mille ville bara mysa med Emma hela tiden :)

Friskis!

Idag kom syster och underhållde Mille en stund så tog jag cykeln ner till friskis och tränade. 6 km på badet och sen tränade jag i funkgymmet, det var skönt. Längesen jag var där nu..

Blev ingen löptur med Sophie, vi hoppade det eftersom det är så kallt och blåsigt ute. Vi ska ta igen det en annan dag:).

När jag kom hem möttes jag av mitt tok till yrväder, han är så full av tok denna unge. Han sprang glatt omkring med byxorna på huvudet, man kan inte göra annat än att skratta åt honom. Älskade unge!


Ett pussel

Det är inte lätt att få ihop det alla gånger när man är två i helt olika städer. Man vill ju göra så mycket samtidigt, man vill jobba för att tjäna pengar, man vill träna för att orka mer, man vill vara tillsammans, lite egen tid behövs alltid för att uppskatta det man har mer.

Snart kommer sommaren också, kommer R fortfarande ha jobb i sthlm? Ska jag jobba? Jag har jobb men vet inte hur mycket tider jag ska ta. Tänker inte hålla på med detta pussel hela sommaren. Och vi tjänar betydligt bättre på att R är i sthlm.

Vi har aldrig kunnat slappnat av ända sen Mille kom och även innan det, först var det wärdshuset och då började jag jobba när Mille var 3 veckor, han fick hänga med i bärselen när jag serverade och städa. Det blev mycket stress och svårt att slappna av. Sen när vi väl hade släppt wärdshuset så hade ingen en fast inkomst, vi jobbade lite båda två för att få in pengar. Sen fick R en liten fast punkt och jag fortsatte jobba exta som jag har hållt på fram till nu. R har nu ett fast punkt i sthlm men vet fortfarande inte hur länge han får stanna. Allt handlar om att få in en stadig ekonomi men det är svårt när man inte vet hur det ser ut framöver. Jag har lixom aldrig bara varit mamma ledig och kunnat slappnat av, utan alltid haft en oro i kroppen och det vet jag att även R har haft. Men jag hoppas det blri ljusare tider nu.

Får Mille dagisplats i augusti? kommer jag lyckas skaffa ett dag jobb ? Åh alla dessa frågor snurrar bara runt i mitt huvud.

Mamma & Pappai älskar dig mest vårt underbara hjärta

God morgon tisdag

Vi fick oss en liten sovmorgon imorse iaf efter att Mille var vaken några timmar i natt. Halvtio var han i fullgång igen.. nu har vi fått i oss frukost och försöker klura på vad vi ska hitta på idag. Jag har iaf planer att springa med Sophie uppe i H-spåret på eftermidagen? Får se när det bli bestämmt.




Inte riktigt än...

Jag har inte kommit i säng ännu, efter BB vaknade mitt lilla liv till liv och är i fullgång än. Har försökt fått honom att sova men han vägrar. Har tom provat och lagt honom bredvid mig, men där stutsar han bara omkring och vill få upp mig ur sängen. Men det är väl bara att stå ut en stund till slå slocknar han snart.

Jag vill sova!


Vad är det man vill egentligen?

Hus, Lägenhet, Radhus, Landet, Stan?? Allt har för och nackdelar... men vad är det egentligen man vill? Jag vill att Mille ska ha samma uppväxt som jag själv hade det på landet. Inte att vi ska sitta och häcka i en lägenhet flera år, jag är en hustjej. Fast jag känner mig ännu inte redo för err hus.
Jag trivs jätte bra här vi bor nu och det är bekvämt att bo i lägenhet men man känner nu när sommaren börjar närma sig att man vill komma ner till grönskan. Kunna gå ut när man vill, precis som man vill.

Hur är era tankar kring detta?


   


Inte bra alla gånger.

Svärmor kom förbi på kvällningen så jag fick sticka i väg och springa och sola, men oj vilken skit springtur det var. Känndes bara världelöst, hade ingen ork, det var kallt och jag vill helt enkelt bara inte. Men jag tog mig ut iaf, men nästa gång ska det kännas bra. Skönt att sola efter och bara komma ner i varv en stund.

Sen har vi bara myst här hemma och nu sover lillhjärtat och jag sitter i soffan och har en rad härliga program framför mig.







Här hittade jag Mille imorse :)


Dagen

idag har jag varit i väg och jobbat lunch på konserthuset, mamma var med lille man medans. Nu är vi hemma och myser inne en stund. Känner inte alls för att gå ut i det här iskalla blås vädret.

NU åker allt i soporna.

Disciplin? NOP! jag äter om det finns, även om jag inte riktigt är sugen. Men står det mitt farmför nosen har jag svårt att hålla fingrarna i styr. Jag undviker att ha gosaker hemma för att det är så lätt att de råka slinka ner något om man känner sig trött eller på dåligt humör. Och nu kommer rödaHAT veckan och då är det f*n svårt.
Påsken var ingen hitt,  godis överrallt Plus att jag köpta fetaste ägget till R och vem åt mest utav det då? Jo jag såklart! Och efter denna helg finns det massor av gotta kvar i mina skåp, men ikväll åker ALLT i soporna. Finns så sjukt mycket kvar sen gårdagen, eftersom vi hade lite knytis och alla tog med sig något gotta.

Jag har varit och nallat lite till och från i godispåsen men skar upp en drös med morötter och dippa ist. Bättre än massa godis. Nu ska jag shyffla ner allt i en soppåse ihop om att inte äta något mer skit på ett tag! Heja mej ;)





P.S Hur F*N kan madde vara kvar i BB-huset? detta måste vara ett skämt! D.S

1 Maj i bilder på Mille


Gos unge.






Farmor får lukta på blomman

Äter lite glass&hallon med pappa







En kvälls dusch innan läggdax.






Vad har du gjort??

I lördags när jag var ut på min springtur passade karln på att utnyttja läget. Han klippte Milles hår !!!!! Helt otroligt, en kille som aldrig har klippt någon annan sätter saxen i ungens fina fjun. Nu mera ser han ut som en liten dalmas bakifrån.
Till sitt försvar säger han bara att han hade en hockeyfrilla och att han blev så fin nu. Nu är det bara att gömma undan saxarna så fort R är hemma ensam med Mille.

Tur att jag ska till frissan på torsdag. Får fråga om dom vill fixa till det medans jag sitter med färgen i håret.

RESULTAT:







En löptur

Riktigt isande vindar är det ute idag, huha! Men friskt, nu är jag pigg resten av dagen. Sprang 6 km spåret uppe i hemlingby, tog det lugnt ville bara röra på mig. 31 min slutade tiden på, så jag får vara nöjd även fast jag lyckades få i mig en hel vinare igår.

Nu är vi hos svärföräldrarna som bjuder på mat innan R åker till Sthlm.


Sällskap?

Ska snart bege mig i väg upp till hemlingbyspåret för att ta en skön runda, inget hetts idag. Bara ut och röra på mig lite och få frisk luft.



Jag tvivlar på att få sällskap upp till spåret idag? Eller ? Nån som är sugen på en löprunda uppe i hemlingby spåret snart?




Fotbollen saknas en hel del.

gårdagen

Mycket nöjd efter gårdagen,... Klarade av en springtur i värsta blåsvädret, trodde tom att min tunga kropp skulle lyfta emellanåt. På eftermiddan begav familjen, syster, oscar och pappa ut till gysinge. Var ut till mamma, runt och titta och sen när kvällen kommit begav vi oss in till staden igen. Efter en stund började trevligt sällskap droppa in, det blev massa gott tilltugg, spel, goda skratt och vin iaf för min del.

RSS 2.0