FREDAG hela veckan lång.

Nu börjar även denna vecka styra mot sitt slut.... men först innan man tar helg äre dax att ta tag i jobb. Otroligt trött i dag, får bli en dusch och försöka vakna till liv.

Igår blev det en mys kväll med film "Kronjuvelerna", huha vilken djup film och tung, det hade jag verkligen inte räknat med. Mådde ju tom dåligt efter. Men jag hade härligt sällskap ;)...


Skrattar

Det blir otroligt mycket skratt på detta jobb, tur att vi har kul på jobbet iaf. Så många fina männiksor under ett och samma tak. Otroligt mycket folk idag, vilket är otroligt roligt. Det var bara att snöra åt skorna och köra ;). Vi har även en STOR kongress på läkerolen med 700 p så det är folk överrallt.

Nu äre bäst att sova för fröken östblom!





På jobbet :)


I drömmarnas värld.



Vad skulle man göra utan alla dessa skratt och galenskaper på jobbet, detta är en och annan dröm min kära kollega S har ;P..


06:00

Trodde inte att det var sant när alarme ringde vid 06:00, det är ju total mörkt ute. Nu börjar vi verkligen gå mot mörkare tider.. Bäst att sätta fart så vi får någon ordning på denna tsdag också!

tisdag.

Gav mig iaf ut på en kortare morgonpromenad imorse, han bara med en prommis på 40 min för att hinna hem och duscha och sen ge sig i väg för att bli upphämtade av Jessica. Men det var otroligt skönt att få komma ut.

En hel dag på jobbet som vanligt med mycket skratt, de gillar vi :).

efter jobbet kom pappa in med lillskroten min, älskade lilla unge. Pappa stannade kvar och gjorde mig sällskap under brynäs matchen mot Djurgården. Kanon brynäs!!!

Nu äre nog dax för mig att bege mig mot sängen.. otroligt trött. Imorgon väntas en dag full med jobb och mycket människor:).



Vilket LAG!

Det här gjorde ni bra BRYNÄS :), vilken vändning från att ligga under med 2-0 mot djurgården och vända matchen till 2-4 HEJJA! Då kan vi stå stolta på Restaurang Arenan och ta emot våra härliga gäster med ett leende på läpparna :).






Morgonpromenad.

Det var inte i går.. så nu passar jag på medans lillskrot ligger och sussar hemma hos mormor och morfar. UT på morgon promenad :)


tomt

Så fruktansvärt tomt här hemma utan mitt lilla hjärta, saknade honom redan innan jag vinkat av honom tidigare ikväll. Men han kommer ju hem redan imorgon min finaste lilleman ;).





Skrot & korn.

Att jag alltid lyckas vara så trött på måndagar.. men jag tog mig igenom denna arbetsdag igen ;).

Efter jobbet fick jag hjälp av en snäll kollega som hjälpte mig att fixa så att en bilmekaniker kom och öppnade våran bil till AS. Bilmekanikern tog med sig bilen till sin verkstad och ska fixa så den går framåt igen :). Känns oroligt bra att det äntligen är gjort :). BRA DÄR!

Milleman blev hämtad av  sin mormor idag på dagis och följde med henne hem senare ikväll. Han sover kvar  hos mormor och morfar inatt min stora kille.
En lite barnledig kväll så här på måndagen passade jag på att dra mig ner till olerys med min fina vän Elina för en bit mat och fotboll. Gif lyckades iaf med 1 p.
Jag hade ju staka planer på en prommis som inte blav av ( suck) det får bli en hurtig morgon prommis imorrn ist.

Nu är jag nedslagen i soffan och ska snart gå å lägga mej är det tänkt iaf.


Det är bara måndag...

Ny vecka och nya tag?... känns som man inte tänker annat. Lika bra att täka så varje dag så det inte blir den stående måndagen sen faller det mot slutet av veckan.

Om vi blickar tillbaka på helgen lite så kan jag tala om att Ladies Night gick kanon bra.. mycket spring (känns i benen) och otroligt mycket härliga människor att jobba med.
Igår kila jag och Mille ut till häsen och fynda lite på klädbytar dagen, vi var även förbi och gratta farbror i efterskott:).

Men nu äre dag att andas in och ta lite nytt krut inför dagens arbetspass. R drog inatt igen till sthlm, så nu äre bara jag och Milleman.

Börjar få lite smått abstinens efter min mobil... just nu går jag runt med stenåldernas stenålders mobil. Hur lång tid kan det ta egentligen och laga desa prylar.



Ladis Night

Lördag morgon och det är bara att börja starta dagen för att jobba Ladis night på läkerolen. Nu blire frukost med lilla familjen och lite mys innan jag ska iväg.


Inget att hurra för

Denna fredags kväll blev då inget att hurra för precis... usch ibland får man då drömma sig bort en stund för att komma på andra tankar. Så fort mitt lilla hjärta lägger sig för kvällen slocknar en stor lampa här hemma. Det är lixom han som lyser upp allt. Vad skulle man göra utan denna underbara livskamrat , finns  inga ord ♥♥♥

Lika bra att man går å lägger sig för i morgon blir det jobb igen....



dom måste ha krymt i tvätten ;)

ÅNGEST HEJ!!

Usch vilka deppdagar jag har haft pga av min vikt just nu.. känns osm jag minst har gått upp 5 kg och inte minst i morse när mina jobb byxor känndes mindre än vanligt... dom måste ha krymt i tvätten vah :P? Nej mirandra dax att inse IGEN det är slut på gofika och mer träning som gäller nu. Fast träning ser jag alltid positivt på men om jag skullekunna hinna då. Jag hoppas karln börjar jobba i gävle snart så det kan bli lite till liv. Jag vill ju så gärna träna.. jag vill köra hårt nu!

Tog iaf en promenad till jobbet i morse och en hem så lite positivt iaf. Nu är jag hemma och pustar ut efter dagens arbete, mina två gossar låg och sov och gör det fortfarande. Har försökt fått fart på dom men det gick inge vidare. Gör ett nytt försök nu :)



(längtar redan till midnattsloppet 2012)

Vi 4:a.

Efter  jobb och allt små krångel blev den inbokade middagen av med Vi 4:a (Jag, Jossan, Syrran & Hanna). Tror vi har försökt fått till det i flera år och igår blev det äntligen av. Blir så svårt  när man bokar långt i för väg när detgäller mig;), jag har ju en tendens till att glömma , yrpanna! Men igår fick en en mys middag med god mat och vin. Så mycket prat och skratt.
För er som kanske inte förstår just nu så är det vi fyra som umgåtts sen vi var nykläckt kan man säga ;P, Jossan och hanna är som våra kusiner fast dom egentligen är pappas kusiner men vi har alltid sagt att det är vi som kusiner är genom att vi är i samma åldersgrupp. Jag och jossan född 88:A och Hanna och syrran född 90.

Underbart ♥

Svar på kommentar

Frida om Struligt?:
Jag besökte Läkerol Arena igår för lunch och märkte inte av nå strul alls. Bara att inte kortautomaten inte fungerade men det löste sig till slut :)
Svar:Kul att du åt hos oss:). Huvudsaken inte våragäster märkte lite strul bakom kulisseerna ;). Men det var lugnt:).

Struligt?

Idag har vi tydligen haft en otroligt strulig dag på jobbet om jag ska rätta mig efter mina kollegors tycke ;).... ja strulig och strulig vet väl inte jag om jag ska ska kalla de eftersom jag inte varit där såå länge. Struligare har jag varit med om ;).... fast det finns alltid värre, tänk på de ;). Mer rörigt i mitt tycke kanske ;)... Mern dessa härliga donnor vet sin sak och så kommer jag och rör om. Det kommer vara lite små struligt till alla bitar faller på plats, plus att det var match dag idag och folk från alla håll och kanter. Men kul att se när det händer lite. Men vi jobbar på så gott vi bara kan och det slutar lika bra i slutändan iaf ;P.

Lika bra gick det det inte för Brynäs grabbarna ikväll mot frölunda. Tittade på matchen hemma i tv-soffan med mamma och pappa som sällskap en stund.

Bara att ladda upp batterierna för en ny arbetsdag imorgon.


Svar på kommentar

Frida om Svar på kommentar ::
Så bra att höra att den gick hem hos Mille, då ska jag ta och köpa en sådan i present jag också.
Hur stor var poolen Mille fick? Sån där uppblåsbar liksom?


SVAR: Det tycker jag absolut du ska göra :)... Precis en uppblås bar :),Mille fick en med lite roliga grejer på:)

sysslor

Det är bara att ta tag i sysslorna så vi får ordning på denna onsdag också. Man ska vakna till liv, ta en dusch, sminka bort Ursulla själv , Milleman ska ta morgon badet , på med kläder, lämna lille man på dagis och sen får en annan hämntning av min kära kollega Jessica idag ( riktig lyx )


SÄTT FART!

Bästaste!




Cykel(JÄVEL)

Vad är det för fel mellan mig och alla dessa transportmedel jag tror att "den där uppe" inte vill att jag ska ta mig fram annat än min två friska ;). Tro det eller ej så precis när jag vinkat av lilleman på dagis och hoppar upp på mitt vrålåk till cykel så hoppar kedjan av, Den HOPPAR  av.. hallÅ? Den har inte hoppat av på 5 år så varför måste den göra det när jag har brottom till jobbet? Men det är ju bara så typiskt när det gäller mig. En kedja kan väl vem som helst fixa på igen..  men inte när man har ett jumbo skydd som sitter för och inte har jag nå verktyg i bakfickan precis.
Det var bara att börja knalla.. men som tur är så har jag ju en världs snäll svärmor som fiska upp mig och skjusa mig  resten av biten till jobbet (Tack).



Dålig med bilder just nu i bloggen pga att jag lämnat in min telefon på lagning så jut nu har jaag värdens lilla skothög till telefon. Bra gilla läget.


Svar på kommentar :

Frida om Skrockfull:
Hej, Jag är inne och läser din blogg i princip varje dag :) Jag har en liten fundering.. När Mille fyllde 1 år har jag för mig att jag läste i din blogg att han hade fått ett "bollhav" i form av bollhavsbollar och en liten pool. Gick den hem hos honom? Min kompis dotter fyller 1 år snart och är alldeles tokig i bollar så jag har planer på att köpa en likadan present till henne.

Tack för en rolig och intressant blogg!
SVAR :

Hej Frida, roligta att du läser min blogg  :D! Det stämmer att Mille fick ett "bollhav" när han fyllde 1 år :). Det gick hem så det sjöng om det. Så det kan jag verkligen rekomendera :D. ! Kan man ha länge :). Just nu har vi ställt undand det så vi kan ta fram det om ett tag igen så det blir roligt på nytt. Så lätt att dom tröttnar på alla leksaker när dom står framme hela tiden :).

Tack för din kommentar och ditt intresse :)

"Morgonstund har guld i mund"

Idag är jag uppe före Mille, har hunnit med morgonduschen och dragit på mig lite smink. Snart är det dax att hoppa upp på hojjen och trampa i väg till dagis sen styr jag vidare mot Läkerolen. Börjar nämligen åtta nu för tiden och kommer att göra det framöver också:). Idag ser det inte ut att ta emot att cykla iaf, men igår var det inte kul. Då var det stövlar, rengnbyxor och jacka. Jag var helt genom dyngsur när jagkom fram till jobbet, blöt av regnet på utsidan och genomsvettig på insidan. Men idag visar solen sig tom :)



En del männiksor kan gör en förtvivlad, när ska dom själv inse?

Vilken människa

Ännu ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar har passerat på min tv man bara älskar Maria Montezami och jag hatar Gunilla Persson, Vilken hemsk människa. Hon är rent ut sagt vidrig . Hon älska sig själv för mycket och hon vill försöka bli känd genom sitt barn med att få henne att tro att hon sjunger som en gud och är vacker som en modell. Vad är det hon inte förstå, ungenen vill ju inte ens. Stakars Erika... som har en mamma till psykfall!






Hatkärlek.

I fredags var en min tur att fylla år.. hela 23 år är man nu då. Men vad är det för ålder egentligen? Inget speciellt att fira, en tråkig ålder helt enkelt. Annat var det när man var liten, då spelade det ingen roll på siffran utan det var lika roligt varje gång. Detta pirr i magen, späninge och allt som hörde ens födelsedag till. Men idag finns det en riktig hatkärlek till min egen födelsedag medans jag älskar att fira andras. Det är ett fullt stå hej, på jobbet sjöng dom för mig så jag blev helt röd och svettig (ett jobbigt monet) ,men ändå uppskattar jag det så otroligt mycker(underbara kollegor:)) dom ringde från interflora att dom skulle komma med ett blombud till jobbet men jag avböjde detta och sa att dom fick skicka blommorna hem efter jag slutat. Kan ni tänka er om vi hade fulltsatt restaurang och dom kliver in och ska ge mig ett blombud mitt i lunchen så hade jag rent ut sagt dött. Men det kanske bara är jag som är så fjantig. Men det var en fin tanke av min kära sambo som blev vansinning på interflora som ringer till mig och berättar om hela överraskningen, Så nu skulle interflora skicka nån värdecheck ist.
Jobbade full dag sen skulle man stressa i väg hemåt på cykel, handla massa så jag hade något att bjuda på när släckten skulle komma. stressa hem och hade i bakhuvudet att jag måste städa lite fort när jag kommer hem, men väl hemma möttes jag av ett välstädat hem. Sambon hade gjort riktigt fint:). In i duschen, fixa mat ( fick otroligt mycke hjälp), folk kom 21 st, fixa fika, vara trevlig, fick massa fint , tacka så hjärtligt, inte bli allt för trött.... ja ni vet det är en riktig hatkärlek till min egen födelsedag. Men jag fick så otroligt mycket fint så det får överväga ALLT,tack så mycket!




Skrockfull

Vilken nörd jag är.. när jag står och borstar tänderna grips jag lite i smått panik där med tanborsten i högstahugg och mun full med lödrande tandkräm. Tänk om det händer något hemskt nu bara för jag skrev detta inlägg som jag kallade "Livet". hmm.. ja funderande en lite stund till och bestämmde mig för att ta bort inlägget men kom då på i samma sekund att det kanske förde något annat med sig i sin tur. Det hela slutar med att inlägget får vara kvar, jag i lite smått ångest och försöker skaka av mig mitt så kallade "problem". Dessa tankar kan ju få mig att bli knäpp...

Näh nu hoppar skrockfullheten själv i sängs, god natt gott folk!

Livet

Jag kan inte låta bli att fälla en tår varje dag jag ser något om denna flygkrach i ryssland som tog alla dessa liv. Man kan inte förstå hur fort hela ens liv kan vända på bara några få sekunder. Man måste lära sig att älska, leva livet och ta vara på det man har. Man kan aldrig gå säker , utan saker bara sker. Vi vet inte varför, hur, när och var? Det är tydligen livets gång och  detta gör mig mörkrädd.

Ta vara på det/dem du har och lev och älska nuet ♥

15 sep.

Idag har det varit en otrolig trött mirris på alla håll och kanter. Jag sov inte alls bra i natt, känndes som jag vakna  stup i kvarten. Det är nog ingen ide att dricka kaffe sent på kväller för mig inte. Bara att glömma fröken Östblom.

 Det känns tungt när jag inte hinner träna. Den ända motions aktivitet jag får är cykelturen till och från jobbet och styrke träning är väl alla dessa tallrikar och skit man bubbar hela dagarna ;). Jag rör ju på mig otroligt mycket på jobbet iaf och tur är väl de ;).

Mille min lilla kavrts figur har faktiskt blivit ny frissad på kvällningen av mamma sin, nu har han en stor pojke igen ;). Gick bra.. har bara hår över hela lägenheten i hela munnen och kroppen,

Nu burrar jag ner mig i soffan och kikar runt på datorn och lyssnar på radion när Brynäs spelar :).


Smyckesparty!

DAGIS: Imorse hade jag och Mille en rätt smärtfri morgon , klart några små diskutioner men det får man räkna me med denna bestämmda man ;). Vi knata i väg till dagis i tid och från den stund vi satte foten innan för dagisdörren satt Mille som ett plåster på mig. Han ville absolut inte släppa taget, han var rädd att jag skulle gå lillhjärtat. Men för att göra smärtan kort och snabb blev det ett snabbt avsked i fönstre. En tapper dagisfröken och en jätte ledsen Mille. Huha... det gör ont i hjärtat att  se honom så ledsen. Men jag försöker alltid påminna mig själv om att han glömmer rätt snabbt och finner sig i miljön. Det ger väl sig med tiden hoppas jag.. vi kämpar vidare. Det är nog jag som förälder som lider mest utav det.

JOBB: Idag fick vi röra på våra "goa rumpor" på worket för det stormade med folk uppe på läkerolen :), ca 400 lunch . Det är roligt att jobba när det blir storm. Mindre roligt  var det väl att det var min disk dag idag ;), men med hjälpsamma kockar underlättade ALLT :D.

FRITID: Ikväll har vi haft smyckes party här hemma, Louis kom och visade sinna smycket. Mycket fint och jag beställde två halsband. Otroligt många som banga och inte kom, lite smått besviken att det var så många... men det gick ju bra ändå. Några tappra själar kom ju iaf :D. Man har inte tid med allt och självklart förstår jag hur man väljer... jag vet själv hur man är och som sagt man är ju bara människa.


"Dyngkåt och hur helig som helst"

Mia Skäringer... underbara människa, det går inte annat än att älska denna kvinna. Kan verkligen tipsa er att se hennes stand up. Man blir så glad och känner sig lite bättre ;D.

TITTA på denna------> "Dyngkåt och hur helig som helst"



Trött

Nu har jag kommit till den kännslan att jag är för trött så jag orkar inte gå och göra "allt de där" som man måste göra innan man kryper ner i nusseler sängen. Det känns för jobbigt att ta den lilla kvälls duschen, det känns för jobbigt att borsta tänderna, det känns för jobbigt att släcka alla lampor, det känns för jobbigt att tvätta bort sminket för att sen kunna gå och lägga sig. Så ist väljer jag att sitta kvar i soffan och skjuter dessa problem framför mig. MIRANDA du kommer inte undan dessa sysslor.. det är dax nu!

Gå och lägg dig!



(Mille och hans moster plattade håret imorse, båda två med en varsin plattång. Milles var självklart inte på)

GHD



Igår blev jag en stolt ägare till en GHD (plattångens royce royce), lätt den absolut bästa styling tången.


Denna dag.

Milleman har varit på ett otrolig humör trotts att han är sjuk... han kan då verkligen få mig att skratta:D


Brunett

Jajjemän si ni nu har fröken Östblom gått och blivit brunett och det hör verkligen inte till vanligheterna, jag har då varit blond så länge som jag vill minnas.............  Ida på Drottningsalongen var jätte duktig och trevlig tjej, henne kan jag starkt rekomendera :). Jag är super nöj, väldigt ovant men det får jag räkna med. Hon la i fyra olika nyanser och la en mer chokladbrun under. Tyckte jag såg blek och små fet ut men jag har fått fina komplimanger så jag får lita på mina medmänniksor;).


Här bjuder jag på två dåliga bilder, fick inte till det bättre. Färgen ser  lite annorlunda ut på korten.




Blond

Idag ryker nog den dassiga och risiga blonda fårgen på huvudet och blir till något annat......
Jag ska nämligen besöka frissan och idag ska jag prova en ny tjej på Drottningsalongen (Ida), ska bli kul :).


Ibland händer det.

Igår hade Mille en riktig trottsdag, ingenting fungerade riktigt som det skulle. Han var exakt överallt rev i ALLT, slängde sig på golvet och grina fort han inte fick som han vela, upp på borden, flytta de möbler han kunde... ja det lilla monstret som finns i honom kom verkligen fram.
Vi tyckdet ett det var bäst med en paus från mamma och pappa så då kom Milles farmor och hämtade honom så glatt. Jaah helt ärligt så ville vi ha ett lite break från den lilla skroten går. Och ibland behövs det.... och ibland häner det. Det är väl fan inte roligt att vara med mamma och pappa hela tiden när det finns så mycket annat man kan göra.

Vi tog en lung stund i soffan och sen pinnade vi i väg upp till Läkerolen för att titta på Brynäs tränings match mot södertälje. Vi passade även på att käka lite taco buffe i restaurangen(jobbet). Brynäs piskade södertälje rätt rejält och grabbarna får vara nöjda. Rätt seg match eftersom det inte blev så mycket till motsånd, hela 7-0 slutade matchen med.

Lilleman har varit otroligt hängig hela hälgen, förkyld med en otrolig hosta. Idag får han stanna hemma från dagis, farmor och farfar ställer upp och tar honom så jag kan jobba. Otroligt tacksam för det.

Lite bilder från helgen:






PUST!

Puuuh... nu kan jag äntligen pusta ut. Detta bröllop är över och alla blev jätte nöjda och glada för både mat och servic. Jag förstod att det skulle bli en del problem och det var ju självklart det första vi stötte på. Det hade kommit hem för lite kött.. ja det vara bara att skynda sig i väg till ica och fixa mer. Det var då vi kom efter i tidsplanen. Vi började pula för full och det vara bara dirikera ut vad alla skulle göra. Vi samarbetade på bra allihopa så alla ska ha stort tack för hela kvällen :D. Efter en stund började vi bli lite oroliga för att det var för bra för att vara sant... vi var ute i god tid med allt. HALLÅ?! I en smått oro och glädje pusta vi ut en stund tills tärnan kom och frågade efter snittarna till brudskålen.
VAAAH? det var inget vi hade på papper, vi hade fått uppgifter om att dom skulle fixa det själv. Men vi slängde ihop små plock och dom blev så nöjda så :). Det kan då alltid bli miss förstånd men huvudsaken att dom blev nöjda.


Idag ska jag bara ta det lugnt med familjen innan en ny arbetsvecka kommer...


Bröllop

Ja nu var det dax igen att ta på sig vit skortan och kavla upp armarna för nu måste det jobbat.. har tagit på mig en hel del ansvar idag genom att jag ska också stå för maten. Men hepp hepp här måste det bli bra för den är 1 av deras viktigaste dagar i deras liv. 1 ska bli 2 :)


Svar på kommentarer:

Annette ([email protected]) om KÄRRING!:
haha den kärringen är väl jag :) Nästan att jag tycker dam är värre ;)

Svar : Annette... du dam är bara ett föfrinat ord på flicka. Alla min tjejer är så väl mina damer därför fick du den fina betäckningen på dam ;D. Som sagt var det bara att vara grov i mun ;) haha
09 September, 14:43

 
Ellinor Hultman ([email protected]) om KÄRRING!:
Det kan vara skönt att få vräka ur sig det man vill ibland, sedan går man vidare och är lika glad för det!

Kram moster

Svar: det var bara skoj och vi har KUL på jobbet. Så det var egentligen bara att retas:P.
09 September, 08:29  
Jessica om KÄRRING!:
Håller med ja:)

Jessica: HAHA :D!
08 September, 19:52  
fia om KÄRRING!:
just det! ;)

Svar: Fia det var ju egentligen du ;)

Vin

Har precis suttit och knåpat ihop ett långt inlägg om dagens bravader men allt försvann.. (jag ger upp)

Men vill ändå nämna att min skort unge hade en riktigt dålig morgon i morse och försökte driva sin mamma till vansinne... Men ett sånt gohjärta...
Gråt från att han slog upp sina två tills jag vinkade av honom på dagis. Men väl hemma i kväll har han varit sig lik i sin mys roll :)

På kvällningen kom Fia förbi med ett par flaskor vin och glass, nu har vi haft en riktig mys/pratstund, HÄRLIGA kvinna! för mig blev det kanske 1 1/2 glas men det fick räka för i morgon äre jobb och nytta som gäller.


KÄRRING!

Här med ska jag erkänna att jag kallade en dam på jobbet för kärring;D. Denna kärring är egentligen ingen kärring i mina ögon utan en jävligt bra kvinna i sina bästa år ;D!

Det är bara att ÄLSKAT !

Ja men då är snart denna tisdag över också...

Imorse när det var dax att vinka av lilla skrot ungen på dagis var det inte  så populärt... det blev gnälligt. Men jag vet att så fort han hittar på något annat glömmer han bort att han var ledsen.
Denna dag på jobbet var... hmm..... ja vi säger att det bara är att ÄLSKAT ;D! Otroligt mycket skratt:).

Milles farmor hämtade Mille tidigare på dagis så han slapp långdag så här direkt efter ett 3dagars uppehåll,kan vara skönt för honom. Plus att jag slapp stressa och hämta honom utan jag han göra mitt ärende och handla på vägen.

På kvällningen kom min vän Emma förbi på en mysig pratstund och tvtittande med lite gofika;)






HAHAHA


sovmorgon

Efter nattes uggletimmar valde den lill mannen att ta sovmorgon tom jag sov en timme extra. Nu har jag hunnit duscha ,sminkat mig och nu är det dax att fixa frukost. Om inte lilleman vaknar snart blire till att väcka upp honon om vi ska hinna till dagis innan jag måste cykla vidare till jobbet. Kul att cykla i detta skrot väder... ASET fungerar ju fortfarande inte!!!!

Nattugglan

Måste ha flygit in en nattuggla hos Mille, han vägrar att sova... Har varit vaken 1h och längre värkar det bli. Mina ögon går i kors.

TV

Nu börjar det hända grejer i tv-rutan igen... vilken toppen kväll med massa härliga program på tven :)

- 19.30 Halvåtta hos mig
-20.00 Ensam mammasköker / Idol (svårt val men jag tar ensam mamma söker)
-21.00 Svenska hollywood fruar
-22.00 Breaking news med Filip & Fredrik

Ska inte ropa HEJ än!

Milleman stannade hemma idag och vilade upp sig med Anette och mormor sin idag, det gav resultat och han är redo för dagis imorgon igen.
Jag har varit på jobbet hela dagen och det känns BRA nu, säger inte mer förns der är svart på vitt ;D. wiiihooo!

Har även blivit lite små problem ikväll... jag blir så trött. Jag orkar inte ens tänka på dessa problem du vill ge mig..... öpnna ögonen!


DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

Här hemma poppar vi  DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN för att få upp ögonen och kroppen... Mille diggar för fullt . Lite frukost ¨på det här så är jag nog redo för dagen ;). Mille är mycket bättre men lika bra att han får vara  hemma idag och vila lite.

 


Inte på topp.

Mille har varit lite halv dåsig hela dagen och även R har stejkat. Båda två ligger utslagan i sina sängar och sover gott. Mille man får stanna hemma från dagis i morgon och piggna på sig hemma med Anett och mormor. Har fått bokat upp två stycken så jag får ihop det. Anett tar morgonpasset sen tar mormor över ;). Tur att jag har alla som kan ställa upp :) 
Jag är otroligt trött så det är bäst att göra kväller och ladda upp batterierna för en ny arbetsvecka. Skulle egentligen komma in till åtta i morgon men mina härliga arbetskollegor fixa så jag kunde komma in till tio. Tack!



 

Promenad

Efter frukost gav jag mig ut på en välbehövlig promenad, känns som jag inte tränat på flera år nu. Ha rvarit förkyld (vilket jag är fortfarande lite smått) ,fullt upp med inskolning på dagis och mitt nya jobb. Nu äre dax att röra på sig igen så mycket det finns tid med.


Ny design.

Nu har jag fått en ny design av Josephine Westling, det tackar jag tacksamt för :). Super NÖJD :D!

En tuff natt.

Lilleman har inte haft en lätt natt, förkyld och feber (tror jag). Har inte kollat tempen ännu men han känns otroligt varm. Han somnade tom mellan oss inatt och det hör verkligen inte till vanligheterna. När han vaknat har han bara skrikigt en lååång stund men han lugnade ner sig efter ett tag. Kl sex hoppade vi upp ur sängen jag och Mille, R ligget fortfarande och snusar. Frukost och bad har vi hunnit med men nu blire mys framför barnkanalen:).

HÄSEN

Halv sju var hela familjen uppe, vi drog igång med stor städning tillsammans tom så att en del fönster blev tvättade. Kl tio var vi nere på stan och hjälpte Elina hitta glasögon, hon hitta tre st skitsnygga. Sen var det min tur att göra en syn undersökning och det var som jag trodde synen hade försämrats. Så nu gäller det att fixa ett par nya. Orkade inte titta ut ett par idag utan får göra det en annan dag ist.


Efter en tripp och lunch på stan begav vi oss ut mot Hedesunda, så skönt när man inte har något planerat utan bara gör något spontant. 

Nu har vi varit och tittat på när Oscar spelat fotboll och snart väntas tacos mys :)



"Hur många lingon finns det i världen"

Alla tre var trötta efter i går den gångna vecka, det blev lite middags mys och sen slockna lilleman. Jag och R slog på en film "Hur många lingon finns det i världen". Jätte bra och mysig film:), men man vill bara se mer efteråt. Vi gick in och tittade på youtube på massa klipp:). Det blev även tidig kväller för oss två, skönt eftersom vi är uppe med tuppen idag också.

Hörre ni ni;)

TACKA alla ni för dess fina kommentarer ♥


Nu har ännu en dag bara rullat i väg, dagarna går otroligt fort. Kanske för att de är fullt på schemat  hela tiden ;).Lika mycket på jobbet idag, det är mycket folk som kommer och käkar hos oss, men jag kan starkt rekommendera det till er som inte varit där ännu heller, ett GRYMT sallads bord och mycket god buffemat + dryck,kaffe,kaka, 85 spän, känns ju som hittat ;). Kom och ät!

Milleman fick stanna länge på dagis idag, hämtade upp honom kl fem men allt hade gått lika bra för det. Dok inte sovit så länge och var lite smått gring på sin mamma här på kvällningen. Men strax innan sju slog dom två små blå igen för natten.

Efter sju kom Elina och Sophie till mig på torsdags mys, gör trevligt :D. Fina tjejer!



Sophie & Jag :)



Elina:)


RSS 2.0