Halloween

Det blev inte direkt något firandet av halloween här hemma i helgen, jag var ju iofs på maskerad förra helgen så det fick räka ett tag framöver. Jag fick ju hjälpa syster innan hon skulle iväg på halloween party iaf. Jag, Richard och Mille tog en lungn och mysig hemma kväll igår med trerätters,  hockey och Så mycket bättre sen var de god natt hemma hos oss.


Syster var Jane i Twillight (Eclipse):








Jane :




Den stora svarta hunden Zlatan!

Hanna om Frisör:
Vart har den stora svarta hunden tagit vägen, har du inte kvar honom? :)

Svar :




Den stora svarta hunden Zlatan bor just nu ute i Hedesunda hos mina föräldrar. Där har han det bäst, där han får springa fritt precis som han vill. Dom är alltid lösa hemma på gårde och får gå ut och in precis som det vill. Känns mycket bättre att få ha honom där ute, inne i stan trivs han inte. Ligga i en lägenhet och pipa är inte hans grej när han är van att få gå ut så fort han säger till. Klart jag saknar honom jätte mycket, men det känns bättre för mig att veta att han har det så mycket bättre där ute:)


Zlatan







Zlatan som valp.

Frisör

Ja eftersom jag alltid har velat bli frisör men inte lyckats kommit in på någon utbildning (för låga betyd till gymnasiet) eller har råd med någon så kan jag iaf leka frisör. Inte kan jag påstå att jag är duktig men jag tycker det är roligt med frisyrer och hår. 

Oscar är den ända som tillåter mig att klippa honom, förutom Linda och Elin som lät mig klippa dom när vi var mindre  ihopp om att det skulle bli snyggt. Ahh inte kan jag påstå att det blev snyggt men vi trodde det iaf ;P.

Idag har jag klippt Oscar och han blev nöjd iaf, det är ju huvudsaken ;P

Jag har tyvärr ingen före bild, men har var som en luffs i huvudet ;P

Resultatet :






Lördagsgodis

Hej och hå... usch vilken utbrott jag fick här i veckan. Jag går verkligen inte ner något just nu. Jag står still och trampar på samma ställe.  Nu måste det bli ändring på det här. Jag skulle försöka hitta ett par byxor att jobba i här om dagen, men va fan jag kommer knappt i några. Ja det är dom stora storlekarna då. Så här kan jag inte ha det, jag orkar inte vara så missnöjd med min kropp nu. Bästa att sätta fart att bränna bort skiten!

Lördag: Jag & Mille är vaken med tuppen som vanligt, vi tänkte bege oss ut på morgonpromenad idag. Sen får vi se hur dagen kommer att bli :)


Svar på kommentar!

Johanna om Full fart!:

bara att höra av dig om du vill ha hockey sällskap nångång :)

Svar : Absolut Johanna, vi tänkte börja åka när säsongen drar igång :).

Full fart!

Idag blev det full fart på konserthuset, mycket lunch gäster. Men det gillar vi, man ska jobba i fart och fläckt mycke roligare när man har fullt upp hela tiden. Fick många nya tider idag också, får se hu jag lyckas time med allt annat :).

När jag kom hem från jobbet tog jag och Mille en riktig mys stund, nu sover han lilla hjärtat. Karln har dragit i väg på hockey, jag och Mille funderar på att göra syster och tjejerna sällskap ikväll.


Fredag morgon.

God morgon, äntligen fredag. Det känns alltid bättre när det blir fredag på något vis :). Nu på morgonqvisten tog vi en riktig familjefrukost tillsammans innan Richard åkte till jobbet. Mysigt att få tända ljus när det är så mörkt ute nu på morgonen.
Nu ska jag försöka få mig och Mille klar i tid, så det inte blir massa stress till jobbet idag.

Ikväll vet jag inte vad jag och Mille ska hitta på, Richard ska iväg på match. Kanske att vi följer med och tittar, vi får se.

Hur ser er fredag ut?


Tack ni söta!

Skönt att det finns människor med vett, jag vill tacka er för alla bra komentarer.  ♥



Nu dom senaste dagarna har det inte funnis tid för någon data-tid, det har varit så mycket annat. Jag har jobbat, varit ut på äventyr och sen har jag fått besök på kvällarna.

Idag har jag varit på konserthuset igen och jobbat under Lunchen, jätte roligt att jobba där. Härliga människor! Jag kan rekomendera att gå dit och äta lunch självklart rekomenderar jag deras ala carte också. Ska dit i morgon igen och jobba lunch. Jag har sån tur som har så mångga runt omkring mig som kan ha Mille i några timmar när jag jobbar. Det är allit bra att få in lite extra pengar och kunna spara lite mamma dagar.



Ikväll har jag, Mille och Emma haft mys kväll här hemma medans karln har varit på hockey. Snackat skit och bara myst, tack för ikväll ♥



Det finns stunder när även mitt lilla hjärta kan vara sur ;)

Jobb, jobb!

God morgon!

Mille ligger fortfarande och sover sött i sängen, iofs har natten varit väldigt bökig. Vet inte hur många gånger jag har varit upp och stopat i napen. Men tillslut fick han mat och nu sover han gott.  Så idag får jag hoppa våran morgonpromenad, jag börjar jobba kl elva så det finns ingen tid för någon prommis.
Mille ska få vara med sin farmor idag medans jag jobbar eftersom Richard också jobbar på dagtid. Alltid bra att få in lite extrapengar och det är välbehövigt kan jag säga :). Nu ska jag nog hoppa in i duschen innan mille vaknar.


svärmor/farmor/mamma

Ikväll har vi varit och firat min svärmor, milles farmor och Richards mamma på hennes födelsedag. Vi har blivit bjuden på jätte god mat och fika, trevligt sällskap från alla håll och kanter :). Mille älskar verkligen när han har fullt av människor runt omkring honom, det bara lyser i ögonen.

Vi har iaf haft en super mysig kväll hos fam.forslings med all släkt :)



Grattis kära du !

BVC

26/10-10 BVC


Vikt 11200 g

Längd: 72 cm

Huvud: 46 cm

Mille var en duktig och glad kille när vi var in för en 8 månaders kontroll, allt såg jätte bra ut. Inga konstigheter, vikt, längd och huvud allt var bra. Man kan ju inte sticka under stolen att pöjken är rund och go. Men absolut inte för fund. Han ligger lite över "normal" måttet, han har helt enkelt bäbishull. Han är friskt och glad så jag har inget att klaga på-Kurvan har redan börjat jäma ut sig och pöjken har inte ens börjat krypt än. Det kommer att gå bort inom tid... jag är inte ett dugg orolig. Mille var ist så otroligt lite när han var nyfödd och gick bara mer och mer ner i vikt, då var jag ist riktigt orolig. Men nu ser jag hur frisk han ser ut när han har lite att ta utav :)



Så svar på kommentar:

anna om 8 månader:

är han inte väldigt överviktig?

IP: 85.230.226.194

Svar : Nej han är inte väldigt överviktigt, han är rund och go och ett väldigt friskt och glatt barn :). Har inget större utlägg om denna kommentar.




Lilla hjärtat 1 vecka.



Hjärtat 8 månader


ÖLBO

Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa Ölbo och har käkat lite lunch. Det ver jättemysigt på kyrkis idag, mycket folk. Så mysigt att få åka ut till hedesunda och träffa folk man känner igen. Det blir lixom en annan stämning i hedesunda än i gävle tycker jag. Och Kerstin (fröken) lika härlig som vanligt :). Det är lätt värt omständigheterna att åka ut till hedesunda tycker jag. Fast vi går ju självklart i gävle också, roligt att lära känna nytt folk.

Snart time att åka till bvc för att vägas och mätas:)


  En ny född liten skrutt, annat att ta i nu ;D


på väg....

jag och mille sitter nu på bussen på väg ut till hedesunda. Vi ska på bvc där i dag kl 13.30, så då tänkte vi passa på att åka ut lite tidigare för att gå på kyrkis nu på formidagen :). Sen en lunch hos mamma innan bvc. Kl två tar vi bussen in till gävle igen för att fira milles farmor som fyller är i dag. hoppas alla får en bra dag i dag.

en måndag,,,

idag har jag inte funnis sån stor lust för något speciellt alls, jag och Mille har bara lixom varit idag. Fixad lite md FK i morse så jag får några pengar nångång, det är ett h*lvete att försöka få tag på någon där om dagarna. Men tillslut fick vi kontakt, jag har även varit förbi på deras kontor nere på stan men det skulle inte gå nå snabbare för det inte. Men jag löste det bättre via telefon iaf :). blev lite häng med sis och sen gick vi förb Linda och snackade av oss lite :)

Ikväll blire nog bara hemma kväll, usch inge sugen på träning idag alls, känner mig bara orkeslös idag.


det som varit & det som är.

I går blev det full fart heladagen, först åkte jag och Mille i väg på babysim på förmidagen sen när vi kom hem blev det lunch och en powernap för Milles del. Sen kom Milles farmor och hämtade honom för Richard skulle i väg på hockey träning och jag på jobb. Jag gjorde mitt första pass i går på konserthuset i restaurangen. Jätte roligt och härlig personal :D. Nu får vi se om det blir fler gånger :). När jag kom hem stod faktist middan på bordet, helt underbart. Man får passa på att njuta av den stunden ;D, sen blev det att titta lite på tve sen bliev det tidig kväller.



Idag blev lite sovmorgon Mille sov till tjugo över sju :), nu ska vi klä på oss och ge oss ut på morgon promenaden.

8 månader

I går blev Mille hela 8 månader hjärtat bara växer och växer, det händer nya saker för varje dag.


Mille 8 månader

- sitter själv
- 2 tänder
- äter mat & får fortfarande lite ersättning.
- Säger mamma & pappa (det låter som det iaf)
- Rullar runt
- Kryper inte än men han försöker men det går inte så bra.



Sovmorgon?

Ja ha det var den sovmorgonen det, Richard hade faktiskt lovat mig en sovmorgon idag eftersom det blev så sent igår plus att jag aldrig fått någon heller. Men så blev inte fallet , jag fick gå upp som vanligt jag. Han är så otroligt trött på morgon, en riktig kvälls människa. Ja .... jag får väl vänta med min sovmorgon till pöjken blir tonåring.



Vi får roa oss med varandra nu på morgonen.

Två Humlor...getingar....bin ... äh du får ta det som du vill ;)

Ja igår kväll blev det maskerad, som jag och Linda har pysslat för att få till Humle outfiten. En trevlig kväll hade vi iaf :D

Bilder från kvällen
(jag fick inte med alla på kort, men det kommer mer sen)


Linda & jag som två Humlor, Helan och halvan :D

Ett födelsedagsbarn :), Elin.




En smurf. en mario och en humla :)



Humla & smurf :)





1 röst ifrån var vi till bästa utklädnad, men "hon" kammade hem vinsten ;P



Alex var bara sig själv :)



Vi spelade Vilda s..













Sing star :)







Haha, jag gillar bilden :)






Pyssel kväll.

Som jag och Linda har pysslat ikväll, trodde vi skulle hinna med mycket men det tog längre tid än vad vi trodde. Det är bara att fortsätta i morgon. Men vad roligt det är att hålla på när man har ideer ;).

Nu blire sängen. God natt!

Maskerad

I morgon är jag bjuden på maskerad till mina två tvillingkomisar som fyller 23 år i morgon. Så idag har jag och min vän Linda (hon ska också dit) varit ner på stan och letat outfit för morgondagen. Tillslut bestämde vi oss för vad vi ska vara, så ikväll blir det pyssel för fullt.

Var även förbi Gimlins och hämtade förstoringen vi har gjort på Mille, den blev jätte fin.












BRYNÄS SALONGEN

Jah har varit och klipper mig hos frisören Evelina som äger Brynäs salongen  på brynäs, en jätte duktig tjej. Det jobbar även två tjejer till där Eva och Emma. Jag kan verkligen rekomendera er att gå dit och klippa er, jätte duktiga och trevliga tjejer för ett jätte bra pris :).

TELEFON : 026-121540

ADRESS: Väpnargatan 23
             80282 Gävle

ÖPPETTIDER: 10-18

Här är min nya frisyr:)













Tack Evelina jag är jätte nöjd!


Kaffe

Äntligen fick jag mitt morgonkaffe, bönorna har varit slut ett tag nu men idag kom jag ihåg och köpa dom när vi var ute på vår morgon promenad i kylan. I dag blev det en promenad på 70 min, jätte kyligt ute i dag men underbart fint väder.

Nu ska vi hopa ner i badet och göra oss klar för dagen, vi ska göra en repa på stan med Linda.

Det kommer ut bilder på håret inom kort ;)!

Dagens schema.

God morgon!
 
Här sitter jag och Mille i soffan redo för dagen, kläderna är på , väskan är packad vi sitter nu bara och väntar in tiden.
Detta står nu på vårt schema :

- ta morgon promenaden till Richards jobb för att hämta bilen
- till andersberg för att gå på föräldrar och barngrupp, i dag ska vi göra gips avtryck för både fot och hand :).
- Jag ska lämna av Mille hos Anette och Angelica för jag ska till frissan och klippa av mig håret, nu ska det bli kort igen :S.. Mitt hår har blivit så slitet efter sista färgningen så nu måste det av. Har inte riktigt bestämt mig för hur kort det ska bli ;).
- Fixa middag till karln kommer hem
- Träna, intensiv på fjärran.
- tv och kväller :)




?? kanske




Hemlingby

i går morse tog jag och Mille en lång promenad på 80 min, vi gick så promenaden slutade i hemlingby. Angelica (Milles faster) kom hem från turkiet i natt som har varit borta i 3 månader. Så vi togen heldag med henne hemma i HEmlingby. Jätte mysigt hade vi och roligt at sitta och lyssna på alla hennes historier där i från. Gå in på hennes blogg så får du läsa om hennes liv från Turkiet,

Det gick bra mellan Mille och Angelica fast hon varit borta så länge,  lite tillbaka i början men sen släppte det. Nu är faster hemma igen :)



Angelica & Mille :)

Höst mörker...

Jag & Mille sitter här i soffan som två fån, vet inte riktigt hur vi ska planera den här dagen. Utanför fönstret ser det ut som ett totalt höst mörker. Regnar det tro? Regnar det inte blir de tmorgon promenad annars stannar vi hemma.

Milles faster Angelica har kommit hem i natt från Turkiet, hon har varit borta några månader nu. Ska bli roligt att träffa henne, hon har varit saknad här hemma :).



Mille, Angelica & Fia :)


Intensiv


(mamma en aning röd i fejan efter ett spinning pass ;))



Ikväll fick vi mamma och pappa här på middag sen gick Jag, syster och mamma i väg på ett intensiv spinning pass på friskis, Jonas är riktigt bra :). Shit vad vi har svettas ikväll, allt bara rinner av en.  

Nu på kvällningen har vi haft frukt stund här hemma, Mille älskar verkligen frukt :).

JUST NU

Jag står i köket och försöker få  ihop en middag till kvällningen, Mille sitter i babygymmet och grejar för sig själv en stund :)


Öppna förskolan

I morse gjorde jag och Mille oss färdiga så fort vi kunde sen gick vi och mötte upp Josephine, Vira (Josephines lilla flicka) , Madeleine och Lo (Madeleine lilla tös) så gick vi vidare tillsammans till sörbykykan där dom har öppna förskola. Först trodde vi att det bara skulle bli vi men sen drällde det in fullt av mammor med sina barn. Först fick barnen leka, sen var det sångstund och avsluta med fika. På vägen hem bestämmde vi oss för att ta en promenad tillsammans i b-skogen för att barnen skulle få sova. 

Nu är vi hemma och kl är bara 12.30, vi som har hunnit med så mycket i dag. Det var jätte trevligt så det får bli fler gånger :). Alltid roligt att träffa nya människor .


JAG orkar inte....

Usch precis nyss kännde jag verkligen att jag bara ville ställa mig och skrika allt jag hade, jag är så otroligt trött i huvudet så minsta lilla retar upp mig. Jag och Richard la oss tidigt i kväll, halvnio låg vi redan i sängen. Tittade på Ensam mamma söker tillsammans sen var det god natt. Ja så här länge blev det god natt, Mille har redan hunnit vaknat och retat upp sig och jag som hade somnat så skönt, men upp ska man och redan där är man irriterad sen när man hör sitt hjärta ligga och gnälla blir man bara mer frustrerad. Men varför hettsa uppsig? Det är bara tröttheten som gör mig så grinig. Jag känner att sömn verkligen behövs hos mig nu.

Ett barn är alltid ett barn det är bara vi "vuxna" som måste lära oss att ta hand om oss själva.

Men nu har äntligen lilla hjärtat somnat om igen och det ska jag också göra!




Söndag

Nu är vi vakna, Mille vaknade faktiskt halv åtta i dag, fast han var ju bra knölig i går kväll också. Men det är väl för att jag hade soffan full med tjejer. Inte ville han sova när det fanns så många att ha roligt med :).  Vi hade Taco kväll med lite vin och massa skit snack ;).

Nu snart ska jag och Mille i väg på babysim .)


Svampskogen idag igen.

Nu är vi hemkommna från en heldag i svampskogen, vädret har varit hellt underbart hela dagen, men det är bra kallt ute, riktigt friskt. Hittade jätte mycket svamp i dag också, men idag tog jag inte med mig något hem. Lisen Richards moster fick ta hem allt idag. Jätte mysigt har vi haft det, Anette (Richards mormor) hade med sig matsäck, det är så himla gott att äta när man är ute i skogen :).

Nu hade jag tänkt försökt fått Mille att sova för han är riktigt trött men han sätter sig på tvären, vi får se hur den här kvällen slutar :P



Hela svamp Ligan :)



Svamp



Mille :)



Mille i bilen på väg hem.


LÖRDAG

Inte en minut över kl sju sover min lilleman längre, trodde iaf att han skulle sova lite längre eftersom han var vaken så otroligt länge i går kväll. Men sånt kan man tydligen bara få drömma om ;). Vi ska väl ta en morgon promenad nu på morgonqvisten sen blir det svampskogen idag igen. Inte för att jag behöver nå mer svamp men det är bara skönt att komma ut i skogen och göra något.




Vi hade iaf en jätte mysig kväll med Linda hä i går beställde hem pizza med hemkörning från Isaks Corner (Gävles bästa pizzor), dom är sjukt goda så det kan jag rekomendera om man är pizza sugen en kväll. Vi Tittade på Idol och snaskade i oss en hel del onyttigt. En jätte mysig kväll.




Fredagsmys...

ögonen går i kors på mig, så otroligt trött... nääh det går inte att skriva. Jag skriver i morgon, nu ska jag stupa i säng.

God natt

Karln har dragit till sjöss...

Karln har dragit till sjöss, så nu dansar råttorna på bordet medans katten är borta ;D. Haha.. jag och Mille kommer ha en mysig helg medans pappa Richard är borta men självklart kommer vi att sakna honom.Men det är bara nyttigt att vara ifrån varandra, man uppskattar varandra så mycket mer när man är ifrån varandra ett tag. Vi ska försöka boka in massa mys i helgen, ikväll kommer Linda över på fredags mys. Käka god mat, titta på Idol och massa godis:).

Nu medans Mille sover ska jag försöka städa undan lite sen åka och handla när han har vaknat.


Lunch

Shit vad tiden går fort idag, har bara hunnit tagit en morgon promenad med trevlig sällskap från hedesunda. Hanna och Zelda packade sig in i bilen tidigt i morse för att komma och ta en morgonpromenad med oss. Trevligt att ha sällskap av dom. Sen har jag bara hunnit vart och hämtat bilen på Richards jobb eftersom han ska i väg på kryssning hela helgen med jobbet.

Nu har jag syster här på lunch.


Dagens blogg

Idag blev jag vald till dagens blogg hos Jenny, alltid lika roligt att bli vald till något. Gå in på hennes blogg och läs hur hennes vardag ser ut som mamma. :)


Mys hos Jenna

Den här kvällen har jag och Millle tillbringat hemma hos Jenna, myst ner oss i soffan och blivit bjuden på gott fika och härligt sällskap. Blir alltid härliga skratt med den här tjejen, precis som förr.  Tack för en mysig kväll Jenna ;D.



Nu är jag så otroligt trött, tidig kväller idag också tror jag. Håller tummarna på att Mille sover gott i natt.



(iblan kan han sova riktigt gott lilleman :), somnade på moster)

Friskluft.

Mille ville inte riktigt som jag ville här hemma vid lunchtid, vägrade att sova och var lite små gnällig fram och tillbaka. Så vi klädde på oss och gick ut för att få lite frisk luft. Hade tänkt att gå till lekparken och gunga lite, men så fortvi kom ut med vagnen sloknade han som ett ljus. Så det blev en liten promenad ist så han fick sova ute en stund, går ju inte att ställa honom ute någonstans här genom att vi bor på våning 4. Men nu står han och sover i vagnen i hallen fortfarande. Lillahjärtat var så trött, han behöver verkligen sova.

Snart ska jag göra oss redo för att pysa i väg så fort Richard kommer hem, han ska till sina päron och titta på hockey, jag och Mille ska hem till Jenna och umgås i kväll, mys.

Bäst att skyndasig och packa ihop allt som ska med innan lilleman vaknar.

 

Fler besökar till din blogg?



Gå med i bloggtrafik och få mer besökar till din blogg.

Klick här

Lite kortare...

Det blev en lite kortare morgonpromenad idag på 50 min. Kände faktiskt inte alls för någon prommis i morse så jag får vara nöjd med 50 min idag :). Vi hade egentligen tänkt åkt ut till Hedesunda för att gå på Kyrkis, men som vanligt har jag ingen bil hemma. Får ta in min cykel från hedesunda (pappa har lovat att fixa den först) så får jag sätta karln på den när han ska till jobbet när jag vill ha bilen ;P. Jag har tänkt att vi ska gå på öppnaförskolan också, men känns som jag vill gå dit med någon. Nån som brukar gå? Vet inte riktigt vart jag tillhör längre nu när vi bor på brynäs, vi går ju fortfarande på föräldrarträffar på andersberg, så det är väl där. Men jag har tänkt att byta så vi får lite närmare.

Idag vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda bara en del måsten- Rensa svamp, städa, tvätta och stryka.



Har en nöjd kille på golver här hemma nu :)


Bara en hel natt!

Andra gången Mille vaknar nu och är ledsen till han får mat, man sover som på spikar hela tiden för jag har ställt in mig själv på att han kommer att vakna. Det är väl den grymma hostan och allt slem som håller honom vaken, därför vill jag inte sätta honom på prov nu.
Han har fortfarande inte somnat om, han ligger och snackar för fullt hör jag från rummet, lillahjärtat.

Jag längtar så otroligt mycket efter arr få sova en HEL natt, vet inte när jag fick göra det sist? han hade väl nån period där Juni då han kunde sova hela natten, ja iaf 24.00-07.00 men den perioden är som bortblåst i mitt huvud. Önskar att Richard kunde ta någon natt. Men i veckorna jobbar han ju och helgerna vet jag inte vart dom tar vägen.. Hur gör ni?

Mina påsar under ögonen måste vara enorma vid det här laget, slitenmorsa.com


Bjuder på den, orkar inte med en seriös bild ;)

( Fel datum på alla mina bilder nu för tiden, måste ställa om kameran)


Rensat svamp

Jo heja jag började rensa en del men herregud vad svamp det är. Jag gav upp efter ett tag, vad ska all den här svampen ta vägen med mig? jag som hatar svamp, det är ju bara roligt att plocka dem inte äta dem. Jag hade iaf tänkt rensa allihop och sen torka dom. Vart ska jag ha dom? ja Det får bli ett senare problem, tänker iaf inte rensa mer idag. Jag får fortsätta i morgon ist.

Annars har det bara varit en lugn hemma kväll, Mille var lite väl övertrött här på kvällningen men somnade tillslut. Jag är riktigt trött jag med efter en hel dag ute i skogen, det blir nog sängen tidigt.











SVAMPSKOGEN

i morse drog jg och Mille i väg på en morgonpromenad för att rensa tankarna,vi var nog ute i 80 min iaf, gick förbi Milles farmor och där blev vi kvar en stund och käkade lite frukost sen följde vi med ut i svampskogen. Hämtade upp Anette också (Richards mormor) Vi åkte ut till Oslättfors och in på nån stig där, shiiit vad svamp vi har hittat och fullt finns det kvar. Jag har två fulla matkassar med höstkantarelleroch Eleonor en full stor korg och Anette en till påse. Det har gått jätte bra och haft Mille med ute i skogen, hur nöjd som helst. Vi var tre st som kunde underhålla honom och varva. Jag hade fixat så vi hade mat med oss till lille man och en termos med varmt vatten till ersättningen. Det funkar jätte bra, bara nyttigt att vara ute och få friskluft en hel dag. Nu har vi planer att ta "resten" av svampen på lördag :). Men riktigt roligt var det att hitta så mycket.

Nu är man lite små trött och hungrig efter en hel dag i skogen :), men man har ju kvart att rensa allt...



(självklart hade jag inte kameran med mig, men ska ta kort på all svamp när jag ska sätta mig och rensar)

Det gör mig tokig...

God morgon!

Vi har varit uppe i någon timme nu, Mille har varit lite knölig i natt. Inte sovit riktigt 100, vaknat lite titt som tätt fast han har somnat om så fort jag givit nappen.

Nu ska vi ut och rensa huvudet lite över en lång promenad, det finns så mycket som går upp över huvudet på mig just nu....


Mina nya

idag på stan innhandlade jag mig ett par nya springskor för presentkortet jag fick från tjejerna på födelsedagen, det blev ett par svarta (underbart med svart, slipper dom bli så sunkiga så fort) soc på statium för 699 kr. Dom får duga åt mig ett tag nu framöver, måste hålla lite i pengarna. Men dom var super sköna. Då är det bara att börja springa igen ;).








Nu är vi hem kommna från hedesunda, har varit där och gratta pappa som fyller 47 år i morgon. Jag fixade tårtorna så stod mamma för maten, det blev en god soppa :).

Vi har tittat lite på fotboll men det var ju inge höjdar match precis så det blev till att knäppa av den.. nu blir det sängen ist, är faktiskt fruktansvärt trött.

Stan

Nu ska vi ner till stan en sväng, möta upp Linda och fixa massa ärenden. Sen tar vi bussen ut till hedesunda, vi ska fira pappa ikväll som egentligen fyller år i morgon men ska firas i dag pga att dom drar igång med älgjakten på torsdag och ska sova uppe i jakt stugan.

Ha en bra dag!

Matvanor.

Nu har vi vartit ute på en promenad på 90 min, vi fick sällskap av Emmy. Jätte skönt ute, men bra kyligt ute nu.

Alltid innan vi ger oss ut på promenad äter Mille en flaska med ersättning, sen nu när vi kommer hem äter han en tallrik gröt (havregröt med banan och äppel smk), på dagen äter han alltid nån burka mat om jag inte gjort något själv. Har inte riktigt blivit så duktigt än så han bara får hemlagad mat , även fat det är så enkelt. Måste nog få bort den lat heten ur mig och börja fixa mer eget. Det blir ju så mycket godar och är bättre för dom små liven :). Sen kan han äte banan eller fruktpurer och innan han går och lägger sig får han ersättning igen. Det brukar kunna bli en skvätt ersättning på dagen ibland också när han ska sova.

Hur äter ditt/dina barn? Eller hur dom åt? När sluta du amma? eller ge ersättning?


fin väder idag igen...

Ja när det är fin väder ute finns de ingen återvändo, då är det faktiskt ett måste med en morgonpromenad. Alltid lika skönt att ha startat dagen med en frisk promenad. Det blir nog att ringa och väcka upp Emmy så hon får följa med på vår runda idag :)

 

HOST, HOST!!!

Lille hjärtat hostar för fullt om nätterna, det låter ju så läskigt när han hostar med den "lilla" kroppen. På dagarna hostar inte längre nu utan det är bara på nätterna. Därför jag sitter vaken nu, har givit honom lite vatten och hoppas på att han somnar om. Han har börjat lagt sig på mage hela tiden, Mille har sovitpå rygg nästan hela tiden sen han föddes. Det är nu på sista tiden han vänder si åt sidan eller lägger sig på mage.

Nu har han somnat om, det ska äve jag försöka göra. God natt!

Bra start

Den här måndagen känns ändå som en bra start på den här veckan,

- Morgon promend på 90 min
- Plockat här hemma och tvättat
- Tittat på filmen P.S I love you med sis, tårarna bara flöda, har nog gråtit för resten av det här året. Sån otroligt fin film.
- Jag och Mille har hunnit lek och busat.
- Linda kom förbi på en kaffe, skönt att få prata av sig med henne :)
- lagt middag, hittade på något nyt i dag, helt ok blev det :)
- Vart på ett  spinning pass mes syster, helt galet jobbigt och Roligt. Jonas är lätt bästa spinnng instruktören :)
- En lång dusch
- Nu blir det mys med hjärtat framför Lite sällskap :)

Nu fortsätter vi på en bra vecka :)


 

Babysim

Vi valde att ta en fortsatt kurs på babysim, vi går nu på nivå två. Visst kursen är väldigt dyr men vi känner att det är värt pengarna eftersom Mille tycker det är så otroligt kul och att man alltid har något att göra på söndagförmidagarna. Vi ska nog fortsätta så länge Mille tycker att det är roligt. Det är häftigt att se vad fort som lär sig saker i vatten, i går fick Mille göra sitt första dyk. Inte var det någon fara, han har ett leende på läpparna hela badstunden. 

Vi går på Linneassim skola på södertulls sjukhus, det kan jag rekomndera. 







 

Kyla

Ja nu är vi hemma igen efter dagens morgonpromenad, blev en promenad på 90 min. Riktig kyligt ute i dag, kännde att låren till kalloser blev riktigt kalla. Tur att jag hade bäddat in Mille rejält i vagnen idag, han är ju fortfarande lite förkyld. Hostig och slemig i halsen. Nu blir det en rejäl frukost , så man står sig länge idag.



Mellan mamma & pappa

Igår kväll somnade Mille bredvid mig i sängen, jag tyckte att ha lika bra kunde få ligga kvar hela natten. Det har faktiskt gått bättre än väntat, han vaknade en gång då han fick en skvätt ersättning sen har han sovit som en stock. Men usch vad kallt vi får det i lägenheten på nätterna. Mille måste verkligen ha täcket på sig, somhan alltid sparkar av. Det är ju så mysigt att honom i sängen, nog för att jag sover sämre men det går ju nångång ibland :).

Nu ska vi ut på våran morgon promenad, solen strålar för fullt :)


mys söndag.

det blev god mat hos syster och oscar, det bjöds på fläsk file och potatis gratäng:). Nu hoppas jag det bli fler gånger... Haha. Nu sitter jag framför tven själv i sov rummet. Mille sover och richard ska som vanligt titta på annat. Ja man kan ha mysigt själv också men inte lika mysigt.

Underbara väder!

nyligen hem kommen från en långpromenad i det underbara vädret med Linda. Idag fick jag ta mig ut utan barnvagn, Mille somnade så gott i sängen så han fick stanna hemma med pappa.

Härlig promenad stund med Linda, munnarna går ju i ett på oss. Finns så mycket att prata om när det gäller oss.

Nu när jag kom hem var det ingen hemma, Richard och Mille har åkt ut till Valbo en sväng för att hjälpa Bosse (Milles farfar) köpa en ny dator så nu ska jag passa på att duscha och göra mig klar i lugn och ro för ikväll bjuds det på mat hemma hos syster och Oscar. Det här hör inte till vanligheterna, iofs så bjöd vi in oss själva ;P. Vi tyckte det var dax att få komma hem till dom någon gång. Annars är det alltid mat och söndagsmys hos oss, men ikväll tyckte vi att det var deras tur :).


Sömn!

Min vän Sofia som flyttat till spaninen nu för att plugga var så gullig och skickade en länk till mig om en artikel hon läst på aftonbladet om sömn när man är småbarnsförälder. Tänkte att fler kan ha nytta utav den.

Saknar dig vännen



LÄS :

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/somnklubb/article7452918.ab



10-10-10

10-10-10, året 2010, månaden (Oktober) 10, dagen (Söndag) 10.

Nu är vi uppe eller iaf jag och Mille, idag är det baby sim som gäller. Mille love it :D! Men först morgon gympa här hemma;D , haha. Mille Dansar för fullt tilll Waka Waka, så himla roligt att se hur glad och stutsig han blir när den låten går i gång :).
Efter babysim skulle Elina komma förbioch hälsa på en sväng :), ska bli trevligt för det var ju så länge sen nu.

Sen får vi se vad resten av söndagen tar vägen med oss?



Lördag

Lite bloggande i går....

Vi var ut till hedesunda på dagen och åt lunch, mysigt. Sen bar de av hemåt igen, Richard i väg på hockeymatch och Eleonor kom och gjorde oss sällskap. Mille fick oss att skratta bra många gånger, han höll även oss sällskap hela kvällen, inte ville han sova när man kan ha roligt fast han var så otrolig trött. Han kämpar riktigt emot när han känner att han håller på att somna. Då åke nappen ur och bena börjar gå som en annan duracelll kanin.

Meningen i går var att så fort Richard skulle komma hem (senast 20.45 hade han sagt) skulle jag skynda mig i vä fort till Jenna där alla brudar var och hade lite party. Men klockan drog i väg, det blev förlängning så han var inte hamma före halv tio. Då hade all luft redan pyst ur mig, där satt jag i soffan färdig klädd och sminkan för att sticka i väg. Men jag kände att det inte var någon ide så sent. När jag ska åka i väg och umgås med tjejerna vill gör göra det på riktigt när man så sällan gör det nu förtiden. Ingen halvdan kväll. Hoppas ni fick en grym kväll tjejer, saknade er!



Nu sitter jag här kl 04.30, Mille har varit vaken en stund och ätit men är nu på väg att somna om igen. Så fort han somnat så går jag in till oss igen och kryper ner host stor hjärtat :)





Bastu kväll :)

I går kväll hade jag och Richard barnvakt till Mille, syster och Oscar var här hemma och såg efter honom när vi åkte till Linda och hennes respektive Simon. Det blev bastu och sällskapsspel :), jätte mysig och trevlig kväll, måste göras om :D!
Jag och Richard har inte gjort något annats tillsammans utan Mille sen han kom till världen så det var lite annorlunda. Lite skönt att bara kunna slappna av också. Tack för en kanon kväll :D!


Natten har inte alls varit rolig, Mille har inte alls velat sova han har sån hosta. Usch vet inte vad man ska göra för dom små liven när dom har sån hosta i den här åldern. Det finns ju ingen receptfri hostmedecin att köpa.....


Inte många själar...

Det var inte många själar som la upp en kommentar och berättade att dom läser inte ens 10 %. Hade ju varit roligt att fått några fler. Ha någon hum om vilka som läser så man kan bredda sitt skrivande kanske?



Begravningen var väldigt fin men det är tyvärr inte lätt att ha med sig "små barn"/"bäbis" . Visst Mille var glad nästen hela bregravningen ut, ja glad ska man väl inte vara men barn är ju barn. Inte förstår han vad vi är på. Trevligt att träffa mammas sidas släkt, händer ju inte allt för ofta nu för tiden. Tråkigt bara att de är under tråkiga omständigheter.




Nu beger vi oss ut på morgon prommis :)



Vem läser?

Jag får fler och fler läsare, men vilka är ni som läser? Skulle vara roligt om ni lämnade nån kommentar.

Någon annan blogg att rekomndera till mig ?




Precis som vanligt

Mille är precis som vanligt idag, den där smällen var nog inte så farlig. Men självklart blev både Mille och pappa Richard rädd. Mille är i full fart nu här på morgonen, sitter i gå stolen och dansar till musiken.









Snart ska vi börja göra oss klara för att åka ut till Östervåla och gå på begravning, Mormors syster Lilly har gått bort. Hon har alltid stått hela familjen nära. Jag och Mille åker, får se hur han beter sig i kyrkan.

Lilly <3

Gävle sjukhus

Igår: jag städade, fixade mat, hämtade Edvin, handlade, hem och käka , skjussade Edvin till träningen, Faster följde med mig på ett Intensiv pass, körde så svetten rykte. Annika är lätt bäst på friskis, hårdaste gympa passet lätt :)

Iaf.............. när musiken har tystat ner och vi har börjat stretchat ringer en telefon men högsta volym. Självklart min, jag hörde inte först att det var min men alla började kolal runt omkring och tillslut fatta jag, blev lite pinsamt. Det var iaf Richard om ringde- Berättar att han har åkt upp till sjukhuset med Mille (Gissa om mitt hjärta höll på att hoppa ur mig), Mille mitt lilla hjärta hade ramlat ner från soffan med huvudet före. han hade skrikit för fullt, lugnat sig efter ett tag men Richard tyckte att hans blick var stirrig och flakig sen hade han börjat skrika igen, lika bra att åka upp. Jag åkte upp direkt från passet. Mille var precis som vanligt när jag kom kännde jag iaf , han skrattade och pratade på på sitt vis där uppe. Men jag kände att det lika bra var att kolla igenom, bättre en gång för mycket än en gång för lite. Vi satt då där i nån timme, tillslut var vi ju tvungna att fråga hur länge vi skulle behöva vänta så sen på kvällen, Mille började ju bli så trött. Richar pratar med (jag får kalla henne kärring) en KÄRRING som svarar buttert att dom preoriterade inte den soternss kador först utan dom ta dom kvidande pasienter som prio ett (förståligt), men hur svårt ska det behöva vara att en läkare kommer och tittar igenom honom lite fort och titta om det syns att det kunde vara något. Hon sa bara att det var flera före och att vi skulle sitta och vänta som alla andra. Ja men herregud hur länge ska alla andra behöva vänta också då? Jag har då aldrig i hela mitt liv varit uppe på gävle sjukhus och det har gått fort på akuten, otrevlg personal och mycket där till. Ja gävle sjukhus är inget man vill skryta om att vi har i vår stad, Pinsamt! Vi åkte iaf hem, kunde inte sitta och vänta där uppe nå längre, jag tyckte iaf Mille var precis som vanligt. Han var ju säkert i shock precis efter att hann ramlat , vem är inte det. När vi kom hem somnade han som vanligt i sin säng, jag går och tittar till honom lite extra nu hela tiden, har har hunnit vaknat och ätit 1 gång också. Ville inte låta honom testat i natt.


Riktigt dåligt!





Mammas hjärta & pappas såklart :)

Lite sällskap.

Mille och jag har precis tagit ett långt bad tillsammans, den här ungen älskar verklgen vatten. Han kan sitta hur länge som helst. Han badar minst 1 gång per dag. Innan badet tittade jag på "Lite sällskap" på kanal5 play, haha vilka människor det finns. Men Filip och Fredrik är ju så sköna, jag sitter och skrattar och skämms om vart annat.



Hemma dag.

Idag får vi nog hoppa morgonpromenaden eftersom Mille är så fruktansvärt förkyld. Visst är det bra med frisk luft men vi är ju ute så länge så det kanske blir åt andra hållet? Jag får ta i extra hårt på träningen ikväll ist :). .

Jag fårväl försöka städa här hemma idag, usch jag tycker jag inte gör annat än att städa (suck).


 


mitt i natten

kan inte gå och lägga mig riktigt än, Mille hostar för fullt. Vill att han somar riktigt.

Min Tisdag blev bra, bilen gick igenom besiktningen. Helt sjukt, men vi hade bara en stor röta där tror jag. Men det är helt galet bra :D,nöjd! Den här bilen har ju bara krånglat med oss så nu kunde den iaf ge oss lite tur. Emmy följde med och var mitt stöd under besiktningen  den kanske var där skon klämde ;)

Sen var vi ner på stan en sväng med syster, käkade lunch och kikade lite bara.

Efter stan kom Milles farmor förbi och gjorde oss sällskap, Hanna och Zelda kom även efter ett tag. Mysigt att ha dom här, pratade en stund över en fika. Sen satt vi ner Mille och Zelda bredvid varandra i soffan, sötisarna. Så roligt att se hur dom beter sig med varandra.

På sena kvällen fick jag sällskap av Sara och syster framför tven medans Richard var på hockey. När vi satt här framför tven satt syster med Mille på golvet. Mille låg på mage och började hasa sig för första gången. Bakåt kom han så nu är det nog på G med krypande iaf :). Filmade så ska lägga upp filmen senare idag



Mille och hans farmor tittar på tve.



Zelda smakar hur Mille smakar :)



Sötnosar



Sötaste Zelda :)



Tack för en trevlig dag alla nära och kära :)

En förkyld kille

Mille är jätte förkyld nu, det bara rinner ur näsan och han hostar- Har varit vaken med honom ett tag nu, givit honom nässpray och försökt fått ut lite snor. Nu har han somnat om igen, men hostar för fullt. Lilllahjärtat mitt !
Jag vill lixom inte gå å lägga mig, vill kunna hjälpa honom. Men snart måste jag kunna gå och krypa ner mig igen.


BILEN

ja nu är vi hem kommna efter en promenad på 70 min,  en skön promenad med emmy i höst vädret. Vi gick förbi Richards jobb och hämtade bilen också, jag ska besikta den idag (suck) den komme inte gå igenom i dag heller. Karln min är ju så seg på att laga den. Så då skickar ju han i väg mig och besiktar den så klart, plus att hela bilen är full med grejer (Richards grejer) som jag måste plocka ur först (åh vad jag inte har lust med det här idag, men det måst göras. )




Musik

God morgon, nu har vi slagit upp våra fyra för denna morgon. Mille vakna och var jätte täppt i näsen, lille vän. Men jag fick ett gott skratt när jag kom in till honom, då har han vänt sig i sängen och ligger helt på fel håll, det är nog bäst att sänka ner sängen nu, för annars krälar han sig nog ur snart.

Nu sitter vi och poppar lite musik innn vi ska i väg på våran morgon promenad, Mille älskar verkligen när det poppas musik härhemma. Hans favvo låtar är "Vart ligger landet där man böjer bananerna" med Mojje och "Waka Waka" med Shakira.







Jag får vara nöjd.

Mille somnade vid halv nio tiden i går kväll och sov till nu (04.30), jag får vara mycket nöjd med det tycker jag. Duktigt hjärtat. Jag kan ju iaf hoppas¨på att de ger sig nu , men inte för mycke önsketänkande nu för då brukar det aldrig gå vägen.

Nu går jag och lägger  mig en stund till, Mille har somnat om :)




Hjärtat ♥

Kanel bullens dag!

Jag nog pinnade jag mig i väg på intensiv passet till sex, men när jag väl kom dit visade det sig att Annika som har intensiv passet var sjuk (suck), så det var en annan tjej där fast det blev ett medel. Lite less faktiskt när man har ställt in sig på intensiv, plus att det inte var så roligt. Jag måste börja kolla mer på nätet om dom är sjuk osv.

Nu på kvällen ställde jag och baka kanelbullar, det är ju kanel bullens dag då måste man ha kanel bullar ;). Så nu luktar det bullar i hela lägenheten.

Usch i morgon måste jag komma ihåg att ringa försökringskassan vilket jag hatar, dessa telefon köer alltså. Dom gör mig tokig. Är det bara för att vi i sverge är ett enda stort KÖ land. Domav någon borde väl kunna ha ett bättre system?




Jo jag vet det är Vaniljbullar, men jag orkade inte ta kort och lägga in på mina kanelisar :)

dagarna bara flyger i väg...

ja då har nästan hela den här dagen gått också. Börjar gå in på kvällen nu. Jag har försökt sysslat med dom vanliga vardags sysslorna, städa, tvätta och plocka som man ständigt får göra. Syster kom förbi en stund också och åt lunch med oss. Dagarna flyger i väg på inget känns det som även fast jag gör något hela tiden. ikväll blir det ett intensiv pass.

Ont i magen.

Nu är vi nyligen hemkommen från vår morgon promenad, vi fick sällskap av syster och Sally idag. Dom har flyttat in till stan (brynäs) nu. Härligt att ha dom nära :). Det blev en promenad på 1h . Inte direkt något snabbt tempo idag,jag har så fruktansvärt ont i magen :S. Ska försöka få i mig lite frukost och hoppas på att det blir bättre.



Hårt mot hårt var det?

natt hade jag bestämmt mig för att Mille inte ska få riktigt som han vill, är lite trött på att gå upp varje natt och ge honom mat. Förut sov han ju sig igenom helanätterna. Men nu vaknar han alltid minst 1 gång och vill äta. Han är ledssen tills han får mat, om man inte tar upp honom då. Först provar jag alltid med lite vatten, nappen ja och det vanliga. Men inte vill lille man somna om först han har fått lite ersättning. Jag höll på där i några timmar (2) men han ville inte. Tillslut gick jag och fixade den där ersättningen igen. " timmars skrikande i den här lägenheten känndes som en hel natt, jag är ju orolig att grannarna ska vakna också. Ska man verkligen bara låta dom skrika? Tycker det känns så fel. Klart jag har ju bara gett det 1 natt. Det blir ju bara bättre och bättre kanske. Vi försöker i natt igen, jag ska inte ge mig. Jag vet att han inte behöver något på natten mitt lilla klot :).



Bakis!!!!????

Ja karln min var ju på "game day" med massa grabba i går medans en annan jobba och stod i (ironi). Kul hade han haft iaf, lite väl mycket av det goda kanske.

Men vilken trååkig söndag, han är ap bakis. Jag och Mille tog en promms i morse för att hålla oss bort. Tänkte om han fick sova ut så skulle han vara lite alärtare till kvällen. Men icke sa nicke, han ligger sovandes i sängen. Inte mycke gjort här hemma inte. Vart tog mys söndagen vägen då?

Jo men allt ska han få igen allt ;P, ge och ta;D! Självklart unnar jag honom och ha roligt, det är bara dom här bakis dagarna jag inte tycker är roliga. En hel söndag försvinner på INGET. Fast jag och Mille kan göra andra saker iofs men idag hade det varit mysigt att umgås lite. Jag och Mille var ju iaf hem till hans farmor och farfar och luncha :).

Syster & Oscar skulle komma in senare, dom kaske förgyller upp denna söndag mer :)?



Fullt upp.

Igår hade vi grejer att göra hela dagen. Ibland är det faktiskt skönt/roligt att ha sånna dagar :).

Lördag :

- Upp titigt i ottan och skjusa Edvin till bussen.

- Försöka sova lite till, tror ni det gick bra? 10 min kansk jag fick igen mina två.

- Göra oss klar och packa allt som ska med när man har små barn för att sedan bege oss ut till Hedesunda.

- Åkte på barnloppis i hedesunda, kunde säkert ha fyndat massor men när man går och haren tung lten Mille på ena höften, mycket folk och varmt så gav jag upp rätt fort. Men två grejer fynda jag iaf, en väst och ett par snickarbyxor. Roligt att ni fixar det här Amanda, Camilla och Annelie:)

- Hämtade upp syster och åkte och hälsade på farmor :)

- Tog sedan en promenad från farmor (Mille somnade som en stock i vagnen) till Fam. Forsberg och firade hanna som fyllt 20 :)

- Vid halv tre var det dax för mig att läma Mille hos han morfar för att jag skulle åka och jobba i gysinge. det var bröllop där ute. blev nog ett 11 timmars pas innan vi var därifrån, hade Linda till min hjälp hela kvällen. Måste säga att hon är sjukt duktig för att aldrig jobba inom restaurang. Ett hett tips om någon begöver personal någonstans? Hon är ju hemmafru (jobbsökande )  :)

- Hämta upp Mille hos mamma och pappa innan vi åkte hem, han sov så snällt.

- Hemma vid ett tiden, satt och pratade ett tag med Richard som hade varit på grabb fest.

- 02.00 blev det kväller :)


Hon till höger är mitt tips :D


Det står still

Ja då har man varit uppe sen kl fem,eller har man sovit så mycket i natt? Har sovit så himla dåligt, Mille sov i våran säng i natt eftersom Edvin sov kvar. Jag lät honom sova på en madrass inne i Milles rum, ville ju att han skulle sova bra eftersom han ska spela cup hela dagen. Annars hade han ju vaknat direkt när Mille vaknat. Jag kan ju sova en annan dag :P?

Till kl sex skjusa jag upp Edvin till brynäsvallen där stod en buss och väntade in alla hockeygrabbar, shit vad det märks att det blir helg. Allt står lixom still. Inte alls lika mycke människor i rörelse så här tidigt som på en vardag. Ganska skönt faktiskt, men man känner sig lite ensam. Vad gör alla männiksor? är det så många som bara har ett vanligt svensson jobb? Nääh fast det tycker jag då inte, känns då som dom flesta i min umgängestkrets jobbar helt olika.

Hur jobbar du? Eller hur länge hade du tänkt vara mamma/pappa ledig? När skola/skolar ni in ert barn på dagis?




Ingen ork. . .

Idag hade jag laddat upp mig för att gå på Intensivpasset som börjar 16.00, men Richard var inte 100 på om han skulle hinna hem eller inte. Men en kvar innan var han hemma iaf, jag stressa i väg och han i sista sekund. Men när jag kom in innanför dom där dörrarna var det som slla luft pös ur mig, det fanns ingen lust eller ork kvar längre. Jag som alltid burkar vill hurta längtst fram drog mig längst bak av alla, alla hopp var tunga, jag ville bara inte. Jag började må illa , känna mig yr. Tillslut efter att jag försökt härda mig igenom halva passet packade jag ihop mina prylar och gick. Det gick bara inte, ingen bra tränar dag alls. Lite besviken på mig själv faktiskt, fast jag har lovat mig själv att när jag verkligen inte känner för att träna då ska jag inte träna heller. För annars när man ska i väg på nästa träningspass kommer man bara ihåg dom dåliga erfarenheterna, så då försöker man undvika dom och gör bara något possetivtmed träningen :D. Jag åkte hem och tog ett långt bad med Mille ist.


Ikväll blev det hemma mys, var och hämtade Kusin Edvin efter hans hockey träning. Han sover kvar här i natt, han ska upp tidigt i morgonbitti för att åka til sthlm på cup. Mysigt att ha honom här:)






 
Olle och Edvin till höger :)

tack för kaffet!

i dag på tog jag och Mille en promenad till Hanna på rågången, snackade över ett par koppar kaffe medans Mille sov. Sen slog mille upp sina två blå och hand fick huvudrollen igen:) ! Trevligt att träffa Hanna, var ju ett bra tag sen sist. tack för kaffet Hanna! :)

fredag är ändå den dagen som känns bäst...

har varit vaken nu ett bra tag, mille vaknade vid fem , då tog jag in honom till oss en stund. Han somnade om som en stock, men en annan sover som på nålar när han ligger bredvid. Kl sex klev både jag och richard upp, oscar kom förbi på en kaffe innan jobbet han också. nu får vi se vad fredagen har att erbjuda.

RSS 2.0