Åska

Vädret är inte på topp idag men det är fortfarande varmt, oväder håller på blossa upp här i hemlingby åskan står utan för dörrn ;).

Har inte gjort så mycket idag, bara lallat lite, pratat med Eleonor hur dom har haft det. Bruna som två pepparkakor. Vi saknar ju Angelica också, vi tycker du ska komma hem till oss :).

Idag har jag börjat planerat inför dopet, har varit och tittat på ett kappel här upp vid hemlingby  ... jätte mysigt. Jag och Richard ska bara bestämma oss för ett datum :).

Mille är en liten tröttis idag, sover för fullt..


HOT hot hot .....

Shit nu är verkligen sommaren här, underbart:). Svenska sommaren är ändå bäst.

I morse hade jag och Jennifer bokat en springtur kl 10.00 var vi uppe i hemlingby spåret och sprang 5 km. Om det var varmt, sjukt varmt. Men vi pallra oss igenom hela utan stop. Känns så otroligt skönt att vara igång igen. Nu ska kilona bort!!!

Sen har det blivit att legat vi poolen så mycket som går, medans Mille sover passar man på att kila ut till poolen. Han har varit väldigt grinig idag, kan vara värmen plus alla mygg bett han har fått. Dom är helt otroliga dom där myggen, usch. Fast jag lär erkänna att det var jag som var en dålig mamma och glömmde myggnätet i går på vår långprommis, när vi hade kommit hälften blev det så mycket mygg så vi var tvungna att springa resten. Stakars lilla skrutt.. Någon som har något tips man kan ha på myggbett på bäbisar?

Nu håller jag på städar för fullt, i natt kommer Eleonor och Bosse hem, sen flyttar vi till brynäs:)




Vårt midsommar firande

Midsommarafton blev vi här i hemlingby med några vänner , käkade lite sill och sedan grillade vi. Spela lite spel på kvällen... riktigt mysigt hade vi.

Midsommardagen blev väldigt lugn först på dagen, Richard hade ont i "håret";), sen på kvällningen pallade vi oss ut till hedesunda och grillade hos mamma & pappa..

Ett väldigt lugnt firande, både jag och Mille var väldigt förkylda...


Nu är det ny vecka igen och förkyldningen är borta så nu är det bara att lägga i växeln igen, i går blev det två långpromenader och det fick jag nöja mig med.

Idag blir det en spring tur först iaf, ska möta upp J kl 10.00 ska bli riktigt skönt:)... Sen ska man väl försöka hinna få lite sol på sig + att vi måste hinna städa hela huset här i hemlingby innan familjen F kommer hem.




Nu ska springskorna PÅ :)










Vikt, längd och huvudomfång

Satt precis och kikade igenom mitt senaste blogginlägg och upptäcker att det blev lite fel när jag skrev Milles längd, 56 cm det var ett tag sen nu det ;)

100615 var senaste besöket hos bvc

Vikt : 7280
Längd: 63
Huvudomfång: 42


MIDSOMMAR

Trevlig midsommar allihopa. Vår midsommar kommer vi fira i hemlinby med vänner, ska bli mysigt.

Jag är väldigt förkyld och Mille lika så, usch jag håller på tokig oh Mille stakarn har så svårt att andas. Det är ju självklart att man ska bli sjuk när man äntligen har börjat tränat. Har kommit ut på några springturer nu och promenader blir det massor.

När jag känner att det finns tid ska jag skriva och berätta om vår konkurs på gysinge wärdshus. Har tänkt att jag vill börja berätta om den , men det har inte funnits tid för ett sånt inlägg så jag börjar med vad vår vadrdag fylls med ist.

Mille har blivit 4 månader, oj ¨så tiden går fort och som han har växt. Sist jag var till bvc vägde han 7280 g och var 56 cm lång. Det gick väldigt fort på slutet. Innan så har Mille aldrig varit nöjd när han har ammat , han har kunnat ammat i tre timmar och sen varit hungrig igen efter en kvart. Så vi började ge lite tilllägg , han blev en helt annan unge , så mycket nöjdare och sov så mycket bättre. Men genom att det går så mycket fortare att få mat genom flaska har han blivit förlat att amma, så nu sitter jag hela tiden och pumpar ur mjölken till honom. Så han får fortfarande bröstmjölk + tilllägg. Han ammade helt i 3 månader , men nu får han båda delarna.
Jag har även börjat med att ge lite mosad potatis med bröstmjölk, till en början åkte allt ut men nu har han börjat mummsat i sig :).



Mille älskar sin hoppgunga, den är så kul :D



Första gången Mille smakar potatis :)



Mina snyggingar ;D



Ett gott skratt förlänger livet :)



NYBADAD ♥

Dåligt

Väldigt dålig uppdatering från min sida just nu, tycker att jag har för mycket att berätta därför sackar jag efter allt mer. Ska försöka ta tag i det här nu och berätta vad som hänt i mina ord. Har ju blivit en hel del förändringar i mitt liv just nu, både posetivt och negativt fast det lutar ändå åt det posetiva mest :)



hjärtat mitt förgyllar våra dagar som ingen annan <3


Statsbor!

Nu blir vi hemlingbybo i två veckor sedan flyttar vi till brynäs, ska bli super skönt. Så nu ska jag komma med nya uppdateringar.


RSS 2.0