För dåligt

Nu här det varit fördåligt på denna blogg front igen.. händer en hel del i mitt liv just nu. Snart spräcker jag bubblan och pladrar ur mig allt.. men ännu får ni vänta ett tag. Bredbandet väntas att få till lägenheten så då kommer det finnas lite mer tid.

Nu måste det diskas...

Mocca

I går åkte jag in till gävle på eftermiddagen för att möta upp Emma Peres på en fika, det blev en lång fika på nya kafet på söder, Mocca.  Jätte mysigt, det blev te och glass fö min del. Härligt att höra om Emmas resa, riktigt avis blir man. sen blev det massa prat, jätte mysigt. Hoppas du får det super bra tjejen:).

Sen på kvällen blev det massa fix sen mys kväll med tacos framför idol & kändisdjungeln, med Richard, Eleonor, Bosse & Kimpan:).

Idag är det en stor dag med två konferenser, en STOR och en lite mindre. Nu preppas det för fullt här. Sitter just nu och viker massa servetter, sen blir det att möbleraom restaurangen för att alla ska få plast på bästa möjliga vis. Svårt att få till det eftersom vi har massor med små rum, inget riktigt stort, men det här grejar vi.


Råttfällan

Höllprecis på att gå i min egen råttfälla, godisskålen stod mitt framför ögonen jag var ner i den med handen men jag drog snabbttillbaka för att inte hamnade i min egen fälla;). fattar inte varför det ska vara så svårt? det är ju bara gooodis? jaa godis MIRRIS! Sånt som gör dig trött, tjock och allmänt dåligt humör. varför vill jag bara proppa i mig det? Jo föör att det är GOTT:P. (höörö lill tjockis).. aja jag tog en frukt ist, fruktsocker är bättre socker:).

 

GODISRÅTTA

 

 


Jobb, Jobb!

Just nu känner jag mig otroligt tråkig, jag hinner nästan aldrig skriva och när jag väl försöker skriva så har jag inget roligt att berätta förutom att jag jobbar... dålig med bilder är jdet nu förtiden också. Men min kamera sladd är glömd hos Emma, eller så är den borttappad.

Sitter nu nere på wärdshuset, har varit här ett tag.. kom till kl 06.00, frukost gäster. Ska försöka hinna med så mycket jag kan innan vi öppnar för lunchen senare. Vi har ju en stor konferens här i morgon på 70 personer, så vi kommer att ha en hel del att göra. Sen är det full fart hela helgen. Så idag gäller det att andas så mycket som det går sen är det bara att köra.

Ikväll ska jag träffa Emma Peres över en fika innan hon drar och gör världen osäker;), mysigt & trevligt.


Tack tjejer!

Tack tjejer för en toppen kväll i går.. mysigt att ha (nästan) alla favorit tjejer samlade:).


Inget internät...

Tyvärr har vi fortfarande inget intenät hemma.. och det blir inte så ofta att jag sätter mig här på jobbet heller, det är lixom full rulle helatiden. Men nu har jag en liten lugn stun på frukosten, har några som sitter och äter just nu.

Jag ska föröka uppdatea mig med lite bilder och annat skoj nu någon dag.. men i kväll är det TJEJ KVÄLL! :D


Tack!

Min födelsedag blev toppen, jag vill passa på att tacka för alla gratulationer och alla fina pressenter:).

UNDERBARA!


Mycket

Det har hännt en hel del hos mig just nu.. kanske förklarar sen.

Fullt upp.

har haft fullt upp därför har jag inte hunnit bloggat. Och i nya lägenheten har vi inget bredband ännu, så det ska vi fixa.

Idag är jag som en riktigt yr höna, ja undrar hur jag kommer bli som gammal:S.

Nej nu måste jag köra igen

Schema.

Sitter nu och lägger upp ett schema åt kockarna, det är lite små svårt att få ihop allt. Men för att det ska fungera så måste det bli lite ändringar.

Annars  är jag fortfarande väldigt trött, får lixom akut huvudvärkar på ena sidan av tinningen. Det gör läskigt ont mellan gångerna och helt plötsligt släpper det bara. Och ögonlocken vill bara falla tungt över ögonen och klistra sig fast i stängt läge. Kan inte någon bara ge mitt ett lagligt litet piler så jag bli pigg någon gång?

Ikväll är det power step, men jag funderar tyvärr på att jag måste hoppa över det:(. Vi har så mycket med lägenheten och allt annat just nu. farfar och farmor skulle komma upp och hjälpa till med den sista tapetseringen ikväll så vi blir klar någon gång, och när dom är snäll och ställer upp så vill man vara där också. Pappa har ju varit och hjälpt oss hela helgen, veckan så han måste faktiskt få vila nu. Tack för all hjälp pappsen:), kalle var med igår han också så det får jag tacka så mycket för:). Det är bara att bjud igen som man brukar säga:P.




Det blev sent i går...

Väldigt trött i dag, vi höll på i lägenheten ända tills kl var 01.00 tror jag...
Det blir en hel del som måste hinnas med nu förtiden, fast det är bara att köra:).


09.09.09

Den 9 september, den niondemånaden och året är 2009.

Det blåser storm här ute i gysinge idag, eller iaf vad det låter från fönstret öppe på kontoret. Jag hade tänkt att föst gå ut och släppa ut missarna så dom får lufta sig i dag. Sen kanske gå i väg till lägenheten för att kolla hur det blev när pappa blev klar i vardasrummet. Nu är det bara hallen som fattas, men vi kan ju börja flytta in i resten:), bara sandvikenhus gör klar köket idag.


svar på kommentar:

Zorro:

Ja ta till sig av problemen , där har vi det. Vi tar ju till oss och försöker lösa det. Och vi har löst det.


Sophie: Absolut gumman:). Det låter långt dit men det kommer att gå fort:).

Gysinge,Uppsala, Gävle.

Gysinge- Fixa lite i restaurangen innan jag skulle i väg.

Uppsala- Mamma alltid lika sen som vanligt, kl 14.00 skulle vi vara på plats i uppsala men vi var nog en kvart sen pga att vi inte hittade, jag tycket att jag hade varit smart nog och printat ut en karta dit vi skulle, en karta? Smart Miranda, vi skulle ju ha en vägbeskrivning. Men lite hjälp av kimpan via telefon plus att vi frågade en kille om vägen så hittade vi tillslut.
Jag & Mamma har nämligen varit på smörgåsskola i dag, faktiskt lite lärorikt och intressant.

Gävle- Efter uppsala släppte mamma av mig i gävle för att jag skulle träffa Sophie på stan, vi käkade och pratade massor. Trevligt att träffa henne, händer ju inte allt för ofta nu för tiden. Tack Sophie för en mysig kväll :)!





Svar på kommentar

Zorro:

Är det inte bättre att hitta en lösning på problemen istället för att ruska av sig dem?
Kanske ta lärdom av felen och resa sig ur smutsen som en starkare människa..

Svar: Precis som jag skrev så måsrte man ta till sig av problemet och fixa till det, men samtidigt kan vi inte gå och älta allt hela tiden , utan ta till sig av alla problem och fixa nya lösningar. Men man måste fortsätta framåt´...
Självkalrt löser vi våra problem, men sen är det viktigt att inte gräva ner sig. Alla människor är som sagt olika och alla har olika åsikter om allt. Vi ger inte upp utan tar läredom av allt.
Jag tror du missuppfatta mig lite där...

???

Idag var det inte roligt att komma ner till jobbet, att mötas av en sån här grej gör att man får mag ont resten av dagen. Vad gör man? Jag känner ändå att vi måste stå för felen, men en del fel går inte att göra något åt.
Det är sånna här gånger som egenföretagare man måste ta till sig av felet men ändå kunna ruska av sig problemen för att i fortsättningen kunna gå vidare fast ännu bättre.
Jag personligen är ju en människa som lätt tar åt mig, men nu är det kanske dags att försöka ändra på det. Jag kan inte alltid känna att det är mitt fel. Nu har det blivit kommunikations problem oss emellan.



8 September.

vilken natt, har inte sovit en blund. Jag är så otroligt trött men jag kan bara inte sova. Jag mår illa och känner mig tung i hela kroppen..... Måste försöka få nån blund. Jag orkar inte gå och vara trött hela dagen..

Idag ska jag i väg på kurs i uppsala också...






Grattis Sofia på 21 års dagen , saknar dig !


Ny desingn!!!!

Nu har Kim fixat blogg desingnen :D

kimlidberg

Lägenheten

Ikväll har jag, Richard, pappa och mamma varit och grejat i lägenheten för fullt. Tapetsera, flyttat dit lite grejer. Kommer nog bli toppen när det är klart.

Tog lite bilder så får ni se hur det ser ut nu innan allt är klart:




Richard skär ut våder



Mamma & pappa



Fond väggen i sovrummet



Sovrum, massa kartonger en ända stor röra



Fönstr i sovrum, kimpan kom med på ett hörn han med:)



Vardagsrum



Kimpanhade ännu en ide:P



En paus



Hallen från ytter dörren, där har vi bara hunnit spaklat ännu.



Hallen från andra hållet



Köket är ännu inte klart , sandviken hus skulle fixadet men dom tapetserade fondväggen vi skulle ha över hela. det finns ju nötter till allt;)




Det börjar likna något.

Var in till valbo och köpte dom sista tapeterna idag till lägenheten, äntligen börjar det lika något där. Pappa har fått upp en hel del och det blir riktigt bra. Det blir alltid en annan hel hets bild när allt kommer på plats.
Ikväll ska han fortsätta, jag hade tänkt att jag skulle åka upp med lite grejer i kväll, sovrummet är ju klart och snart vardagsrummet också:). Det ska bli så otroligt sköt att flytta!

Höst

Det börjar kännas som riktig höst nu och jag älskar det. Jag har nog inte älskat hösten så mycket som nu, luften och bara känslan. Det känns bättre helt enkelt, mysigare kläder, tända ljus och bra mysa:).

Nu ska jag skynda mig i väg till banken sen vidare till valbo för att köpa sista tapetarna till vardagsrummet.

/ M

Radera

Idag har det bara varit en dag man vill radera, allt har väl inte gått enligt planerna. Fast så måste det bli ibland också för att det inte ska kunna upprepas igen. Men humöret är då väldigt svårt att hålla uppe när det blir sånna här grejer. En del människor kan verkligen få en att vilja skrika ur sig en hel del onödigt, men man håller sig på banan och ler och bara försöker förklara det så gott det går, men en del människor kommer med fel inställning från början som det bara inte går att få på rätt sida igen. Varför går man då ut?  Alla 'r olika helt enhelt.

Direkt efter att vi var klara nere i restaurangen gick jag och vilade en stund, sen nu har vi varit till hedesunda och käkat pizza vilket känndes väldigt onödigt, jag var ju nästan inte ens hungrig. Men visst det slank ner en hel del ändå.

Katterna, Bisset & Anna . Ja dom är väldigt rädd för mig. Fast Anna smyger sig fram försiktigt och försöker hälsa iaf. Jag släppte inte ut dom för en vid fem i dag sen fick dom vara ute till halv tio. Men dom har hållt sig här omkring. Var lite orolig att dom skulle dra i väg. Men när jag ropade vid halv tio smög dom sig fram och vi kunde ta in dom och ge dom mat, dom verkade nöjda fast en aning rädda. Fast det förstår jag, dom har kommit till en helt annan plats plus att inte dom har "mamma" Linda här. Men i morgon skulle hon komma ut och hälsa på, det blir roligt.


Lite bilder från gårdagen:

 







Härligt syrran;)


 

 






Fint kort på Elin & Adde.

 

Monna & Sara

 

 

Jo lugg har jag ju hörrni, Richard tycker jag ser ut som Ronja rövar dotter eller en boll.


Helgen.

Dålig uppdatering i helgen... Jag få uppdatera lite senare i kväll med massa bilder också.

Vi har haft några små konferenser här i helgen plus en kör på 32 pers, kören sitter nu ovh äter frukost.

I morse sov jag över lite om jag ska vara ärlig, klockan ringde kvart över sex... jag var så himla trött så jag tänkte att jag skulle sova en kvart till men det gick ju som det gick. Halv åtta vaknade jag, en aning panikslagen . Så nu fick jag och Richard stressa som två tokar för att få fram allt till åtta.

Det blev rätt så sent i går, var upp till fiket för syrran hade fest där. Trevligt att träffa så mycket folk som man inte träffar så offta längre:P.

Jo jag har ju glömmt att berätta en sak, LINDA är hemma och jag är utökad med två katter. Jag har lovat henne att vara katt vakt tills hon hittar något eget, bisset & anna:). Dom får bo här så länge, ska gå och släppa ut dom snart:)



Bättre uppdatering sen / M


God morgon fredag!

Har precis haft konferensen här på frukost, nu tänkte jag sätta igång och baka en hel del. Det blir nog bullar till förmiddags kaffe till konferensen sen kommer en till konferens i eftermiddag så jag får se vad jag hittar på för smaskigt till dom:)...

Power stepen i går var riktigt rolig, fast lite svårt att hänga med. Det var så mycket olika steg. Men mycke kondition, det gillar vi:)


/ M

Galet

Jag är helt galet trött idag.. orkar knapp stå upp på bena, vill bara sova... Längtar riktigt tills jag får lägga mig i sängen i kväll och vänta tills john blund kommer på besök.

Men innan är det en hel del att stå i .. har konferens i dag, Richard är borta på golf tävling så jag är själv. Sen ikväll så ska jag hinna i väg på power step i hedesunda:), det ska bli kul.

/ M

LUGG

Hör och höpnas, jag har skaffat en gigantisk häst lugg. Fast jag gillar den lite smått. Bilder kommer senare:)

Bak och fram, ut och in...

Allt står stilla just nu , allt är bak och fram och känns ut och in. Så mycket fel som det kan bli helt enkelt. En aning rädd är jag, jag vill inte samtidigt som jag funderar på varför det har blivit så?
Jag vet att vissa saker måste det bli ändring på men det verkar inte funkera på annat håll ist.

Slut på detta stjabbel. jag vet än sak och det är att jag älskar dig.


/ M

Ingen lust.

Igår hade jag ingen lust eller ork till något, var allmänt häning & fruktansvärt ont i magen. Fast åt andra sidan känner jag lika i dag, fast snäppet hängigare. Jätte trött, vill bara sova bort dagen.



Nu ska jag få pannkisar som Johan står och tilllagar, min special beställning idag. Det känndes som jag var värd det fast ändå inte. Men jag gillar ju pannkakor, ingen bra mat direk eller om man ens kan kalla det mat, men det är gott:D.



I helgen kommer iaf Linda hem, känns skönt att vata att man har henne hemma på hemmarplan iaf:). Ska bli roligt att träffa henne, har saknat henne.



Måste ju berätta att jag var på bio i går med ett härligt gäng:), vi gick på nya Beck- i stormens öga. Jag lär erkänna att jag tyckte den var riktigt bra. Inte som alla andra Beck filmer. Det kom till och med tårar från mina ögon i går på SF.


RSS 2.0