Rockafton, Harnäs & Berggrenska...

Rockafton
-  går kväll hade vi Rockafton ute i Gysinge,  verkligen jätte mycke folk hade vi. Allt tog typ slut, inte en änmda öl fanns kvar efter kvällens gång. Kul att se så mycket folk där ute iaf:). Vid 03.00 var man hemma ...

Harnäs
-  I dag vacknade jag och Rickard för en kl 12.30, skönt att sova ut. Sen åkte vi ut till Harnäs å bada, spela vollyboll å sola med Richards vänner. Vid fyra åkte vi hem, käka å sola lite till sen fick de bli en film. MYS.

Berggrenska
- I kväll blev det Berggreska med Amanda och hennes polare:), jätte mysigt. Sen blev de krogen för tjejena och då palla jag mig hem, trött plus att man ska börja jobba kl åtta i morgon. Så nu sitter jag här in i det sista innan sängen:).
Rickard jobbar i kväll han också så han kommer väl och kryper ner med mig om ett tag:)...

Ja nu ska jag nog krypa ner i sängen så man kommer upp i tid i morgon.

Natti natt / Mirris


SOL

Hur skönt väder som helst ute och man är ledig, underbart!
Och älsklingen kom hem i natt, ännu bätte!

Biljard

De var faktiskt riktigt skönt i vattnet idag, Zlatan simma för fullt, Zampo stod på land och jag och syster tog oss ett varsit litet dopp. Sen åkte vi hem till farmor och farfar, käkade riktigt gott. Sen åkte jag och hämta Johan så åkte vi upp till spåret och sprang 5an, i dag tog de emot kan jag säga. Måste få upp kondisen NU. Sen palla vi oss in till stan robin följde med han också så nu har vi spelat biljard på interpool, alla var as trötta så de gick väl inge vidare. Men vi hade det trevligt.

Nu har lönen rullat in också, underbart! Måste hålla i pengarna lite mer denna månad (lycka till mirrris). Nu ska jag nog krypa ner i sängen för den ser väldigt lockande ut för i morgon ska de bli massa SOL och BAD:D.

Natti natt / Mirris



Bada

Äntligen slutat för dagen, var jätte lugnt i dag. Alla ligger väl på en strand och glassar medans en annan står i ett kök  lökar. Kanske hur varmt som helst. Nu ska jag, syster och hundarna cykla ner till kvillanudden och bada lite. Ska bli skönt, blir ju först doppet för i år i dalälven iaf.

heeeej heeeej / Mirris


Brudar

Kvällen har varit kanon mysig, har umgåtts med Emma, Fia och Linda hela kvällen. Linda är HEMMA nu från Oscarshamn, så kul att ha henne hemma. Men de varar ju inte allt för länge men man får ta vara på den tiden:). Vi var ner på stan en sväng och kikade men det var så sjukt mycker folk så vi åkte hem till mig och uppdatea oss lite;), haha. Sen blev det mat å¨Sibylla, korv med mos. Sen skjusa Fia till tåget, hon lära tillbaks till uppsala för att hon jobbar hela helgen, men nästa vecka kommer hon igen:). Sen så har jag, Linda och Emma suttit här hemma hos mig bara glott på tv och snacka. Skjussa precis hem dom, så nu ska jag väl krypa ner ensam i sängen. Tomt utan Richard. Vill ha hem honom nu.

Har haft en kanon mysig kväll med mina härligaste brudar, tack för i kväll BRUDERS!
Nu lär de bli sängen om jag ska orka upp i morgon. Börjar 8 så det känns faktiskt lite tungt, genom att jag sov så få timmar i natt. Ögonen är inte riktigt med nu eller...

GOD NATT / Miranda


ÖN

Det blev en trevlig och mysig kväll här hemma hos oss i Ölbo innan:), blev lite ölspel å så. Härligt att kalasa med pumorna igen:). Nere på ön blev det massa buggande , hur kul som helst. Tråkigt bara att kvällen inte fick sig ett gott slut, att vissa bara inte kan ge sig. När man säger NEJ , att det verkligen är nej.

Jobba i dag var ju ingen höjdare, kl åtta i morse stod man och baka bullar för fulla muggar. Jag och Elin var totalt slitna, så vi var ju inget bra team i dag inte:P.

Nu ska vi fram på Pizzan ett gäng och käka lite, sen blire in till gävle. Kanske gå på sommarkväll. Det visar sig vad som händer. Richard är ju på väg till Tyskland och kommer inte hem förns i morgon så de är ju en aning tomt.

Nu blire en Dusch. Heeej så länge / morris

Ön i kväll och svänga på våra lurviga;)!

Ja nu är dom tavlor jag har uppsatta i lägenheten, pappa var hit och hjälpte mig och de blev kanon bra:), blir skilnad. Nu måste jag shoppa mer prylar till lägenheten när löningen kommer.

I Kväll blire festligheter, ska ner på ön och bugga loss. Ska vara hemma hos oss först i ölbo sen bege oss ner. Ska bli kul att vara med alla som man inte träffar allt för offta. Var ju så längesen vi gjorde något ihop allihop, så det ska bli jätte kul.
Nu har jag fått in alla bilder från grönan och älvåsa iaf, men hinner inte lägga upp dom i dag på bloggen ska göra det i morgon hade jag tänkt. men dom ligger ute på Facebook iaf:). Nu ska jag åka och hämta syster på stan sen ska vi bege oss ut till häsen, få se om man lyckas få med sig Richard ut men de tvivlar jag tyvärr starkt på. Det är ju värt ett försök iaf:), han ska väl i väg tidigt i morgon också. 

TREVLIG KVÄLL / Miranda



Långt.

Det långa är så kort de kan bli och så långt från långt, vill verkligen ha tillbaks de långa nu. Jag känner mig som en gammal kärring i det här korta. Ja men de är väl bara till att spara de då, så långt tåla mod har jag inte. Jag vill att allt ska ske NU , och löshår vägrar jag ha. Och bra att man har ena sidan kortare än den andra, blir ju jävligt snyggt när jag ska spara ut. Visst alla säger ju att jag passar i den frisyr jag har nu, men jag känner inte att de är jag riktigt heller.
ja vi får de vad dett leder till..men med mitt dåliga tålamod så är de svårt. Men vill verkligen ha tillbaks de långa nu känner jag.




Inte på 4 dagar...

Ja nu har jag inte bloggat på 4 dagar, har inte haft så stor tid att skriva, men det finns saker att skriva om iaf. Det har varit den årliga 24 timmars cupen i ÄLVÅSA med Petter och hans getter, det gick väl som de gick i år men vi hade roligt iaf, ALLTID! Allihopa är så jävla goa, man får sig sina skratt. Ska försöka få in alla bilder från älvåsa så ska ni få se. men om min jävla telefon kunde fungera nångång så ska jag lägga upp dom och berätta mer om hela cupen.
Sen i går var jag och Elina på Grönalund , en dag jag sent kommer att glömma. Fy fan, jag gjorde då bort mig ocg elina totalt på hela grönan, haha. De får bli ett inlägg försig de med med massa bilder. Syster kommer in snart så får väl sätta in minneskortet i hennes telefon och få över alla bilder.
Så snart ska jag skriva och lägga upp alla bilder från dom här galna dagarna:P.

kommer MERA! / Mirris

Hedesunda

Dagen på jobbet gick bra, rätt skön dag faktiskt:). Har varit skit skummt väder i dag, först strålandesol, spöregn, sol och hagel ja så där har de väl hållt på hela dagen. När ska den riktiga sommaren komma?

Efter jobbet åkte jag in till gävle och hämta upp Richard sen begav vi oss ut till Hedesunda och nu sitter jag här, har precis käkat tacos, Jag , Richard, syrran och Oscar. Snart kommer bröderna Johansson och Elina ner också, blir lite fil å så:), Trevligt!



ÖLBO!


Angelica

God Morgon, nu ska man snart åka till jobbet... en aning trött faktiskt och det ser ut att bli fint väder, de mesta tar emot. Men de är bara att jobba de.

Igår kväll kom Angelica hem från en veckas jobb på viking line:), kul att se dig hemma igen gumman:), köpte lite mat. Sen blev det en film med Richard:), fast jag somnade som vanligt. Hade väl inte sovit allt förmycke igår natt.  

Nu måste jag åka om jag ska hinna var ute i gysinge till kl 8.

Ha en bra dag / Mirris


Glass


Ja äventyret i dag blev en kulglass på stan, alltid lika gott men ångesten lika stor efter. De gäller bara att springa mer nu då. Nu ska jag nog spela lite Djungelboken, haha alltid lika kul de;).

SOLEN!

Ja väl när solen tittar fram så jobbar man, men det visar ju resultat även på jobbet så det är ju bra:). Men hade ju varit skönt om man kunna få lite färg, är ju blek som ett annat lik just nu känns det som. Efter jobbet blev det en tur upp till hemlingby i spåret idag igen , hanna följde med och gick 3an medans jag sprang 5an, skönt men varmt var det. Sen ner på stan till Rosmarin och färgabryn och fransar, man ser ju ut som en annan mupp efter, helt svart var jag både under och över ögonen känndes de som, blev väl inte riktigt nöjd. Har gnuggat som en tok men ser fortfarande ut som man har en blåtira el nå. Aja, de försvinner väl om nån dag iaf. Nu blire andra äventyr!


Heeeej så länge!

Ledig!

I går blev det jobb hela dagen, mycket folk har vi ute i gysinge nu så det är bara att jobba på. finn hur mycket som helst att göra. Så det är kul. :). På kvällen åkte jag hem till Richard men vi betämmde oss ganska snabbt att åka ut till häsen. Var med syrran och Oscar en stund.

I dag är man LEDIG , hur skönt som helst. Fick man sova ut i morse också. I dag har det blivit rätt lugnt, var med Richard hela dagen. Sitter även hemma hos honom nu, han har en gäng grabbar hemma och spelar vatten vollyboll, men de fick bli datan för mig just nu iaf. Ska palla mig upp till spåret hade jag tänkt. Men känner mig inte så pigg, men de får nog bli ett måste för mig i dag.

Hade / Miranda


Bröllop.

Vi fixade det galant i går, allt flöt på bra. En aning nervösa innan men det hör väl bara till. Men snittarna, skummpa och maten kom ut , alla var jätte nöjda. Vi fick bort all disk fort och kaffe och tårtan var på sin plats:). Brudparet var jätte fina. Tråkigt att vissa ska snacka skit om folk dom inte vet något om och säga det till mig var väl inte det smartaste.
Så nu var det bröllopet avklarat så nu äre bara att sikta in sig på nästa....

Efter jobbet åkte jag hem till Richard, spela lite Guitar Hero. Skit kul, men jag är ju kass på det men jag gör väl framsteg om man säger så iaf;). Richard blanda ordning nån drink och nå shots, mysigt hade vi:D.

Idag blire att jobba igen, ska snart bege mig. Sen frå man väl hopppas att det händer nå skoj i kväll:). Helgen har ju bara betått av jobb så något annat vore ju kul iaf.

Hade / Mirris


Planering & Förberedelser

Ja gårdags kvällen bestod av planering och förberedelser för min och elinas del, till Jocke och Maries Bröllopsmat. Det flöt på galant i går, tiden rann väl bara iväg lite. Men allt som skulle göras blev gjort. Så idag har vi lite smått som måste fixas , eller smått och smått en hel del faktiskt. Själv har jag precis slängt in fläskfile i ungnen som måste bli klar snart. Ska åka ut till hedesunda vid elva för jag och elina skulle börja vid tolv. Så det blir nog ett lång pass i dag.
Ja de är väl bara att hoppas allt går fel fritt, men när jag är i bilden brukar alltid något spricka:P, men jag får väl försöka hålla mig i styr.

Heeeej heeeej / Mirris

JORDGUBBAR!



Jordgubbar kanske det bästa på sommaren, precis ätit en tallrik med jordgubbar, mjölk och knäckebröd:), mums!

Det blev en springtur runt myrtä och spökgårdsvägen, var kanon varmt. Men det rulla på bra ändå. Jag och Zlatan var slut efter turen iaf. Skönt att man gjort något i dag då . Nu äre planering och förberedelser som gäller på högsta nivå.


/M

Fredag.

Har inte orkat blogg på ett par dagar nu så tänkte att jag skulle skriva ett par rader nu. har väl jobbat för det mesta så det ju inte så mycket att berätta om. Men i Tisdags var jag på först Tisdagsdansen nere på ÖN för den här sommaren, jätte kul faktisk mycket folk å så. Först var jag, Elina och Sophie på pizzan och åt en sallad och tog nån öl sen åkte vi vidaren ner till Bröderna Johanssons, mycke trevligt. Blev lite spel å så. Sen bar de av ner till ÖN. Kul att träffa alla man inte sätt på länge:). De var en lyckad kväll iaf:). Ska lägga ut lite kort från kvällen också. 



I dag blev det begravning igen, gammel Farmor har gått bort. De var en jätte fin begravning och sorligt som vanligt.
Nu är jag hemma i Hedesunda, tänkte bege mig ut på en springtur med Zlatan. Sen i kväll blir de till att jobba, har en hel del att förbereda inför imorgon.

heeeej så länge!

Mormor



Söndag blev en tung dag ,Urnsättning för mormor, så svårt att inse att hon är borta. Finns inte för mig. Känns som att hon kommer vara där hemma när man kommer som vanligt... 
Efter urnsättningen åkte vi hem till mormor och morfars hus, det var första gången för mig och syrran efter mormors bortgång, det var verkligen jätte jobbigt . Allt känndes så konstigt. Att se morfar så ledsen är så svårt och alla andra för den delen. Tittade på massor av gammla kort från när mormor och morfar vara unga och när mamma oh alla hennes syskon var små. Mormor och morfar var så fina ihop:), mamma och hennes syskonen var så söta. Det var tungt, men mormor lever kvar i alla minnen och alla fina minnen med henne kan jag leve länge på <3.


Sov gott mormor<3 / Miranda

Lördag

Nu var det ett tag sen man uppdatera sig här...... så lite finns det väl att berätta. Kanske inte så mycket intresant.

I Torsdags blev det iaf en hemma dag för mig, var så förkyld så behövde verkligen vara hemma, inte pigg alls. På kvällen var jag, Richard, syster & Oscar på bio Narnia , den var jätte mysig.

I går började jag känna mig lite bättre i förkyldningen så det var ju skönt de. Var till Marie och fixa frillan i går, så de var skönt. Fick i en violet färg nu, jag blev nöjd:D. Angelica var också med och fixa frippan, hon blev röd ovh fick en fin lugg. De bliv skit snyggt. Sen i går kväll jobba jag och Richard ute i gysinge, Vi har börjat haft trubadur kvällar nu varje fredag i Juni , Öppet till 24.00 . Öl, vin och sprittillstånd. Så kika dit nån fredag. Jätte mysigt faktiskt. I Går kom de lite folk faktiskt, var ett band från sandviken, dom var jätte duktiga.

I dag har jag vart ner på stan med sophie, kika in lite kläder. Hittade ett jätte sött linne på bikbok, sen var det att hålla i pengarna. Är totalt shopp tokig. Men måsta spara in lite nu. Blev helt kär i en jacka inne på MQ, skit snygg verkligen. Vill verkligen ha den. Finns den kvar imorgon ska jag nog köpa den,men då äre bara leva fattigt resten av månaden. Nu är jag hemma en sväng. Ska till Sophie om ett tag, de blir grilla och nåt gals vin:). Nu hade jag tänkt att göra mig redo för kvällen.

Hade!


Kafe Nyfiket i Gysinge
Öppet 
Måndag,tisdag,torsdag,lördag & söndag 11-17
Onsdagar 11-22
Fredagar 11-24

Förkyld

Så har man lyckas blivit förkyld, jag hatar det. Man blir ju så jävla trött och hänig, hade även lite feber. Så det får bli sängen med tv mys i kväll bara.

I dag blev de jobb 8-15 sen åkte jag och Elina och handla in det vi behövde för att göra provsmak på maten och tårtorna till marie och jockes bröllop. De gick helt fel fritt med allt tills ena tårtan flöt ut och såg ut som en annan spya. Jordgubbsmoussen blev förlös, så den flöt bara ut och höll inte alls upp tårtan, Men den andra tårtan höll sig bra. Marie och Jocke var JÄTTE  nöjda, så det var kul. Så kom hem nyss, nu blire bara mys.



LINDA min stjärna, Snart är du hemma och hälsar på. Saknar dig sjukt mycke nu.


Tack för mig, heeeej / M


RSS 2.0