FOTO?


Nu ska vi ut till Gysinge, det ver någon sthlms tidning som skulle komma och knäppa kort. Ja känns ju inte så kul att bara åka dit för att få vara med på kort, sån lins lus är jag då inte..

nej nu har vi tok brottom / M



Worms

Jag, Rickard och Kim har suttit och spelat Worms sen vi kom hem från vår RT . Haha.. kanske var sist på hedesundaskolan eller solängen jag spelade det. Jag älskar dom små maskarna med dom härliga komentarerna.

Nu blire sägen för mig iaf, men grabbsen kommer väl ha tv på hög volym så det blir väl bara små slummer för min del. Det är ju inte så att jag kan stänga in mig i ett eget rum, men det gör inget.

God natt / M


En RT idag igen.

Det blev en road tripp till skogen (Hilleviks bäcken) ikväll med Richard och Kim, skulle få se fullt av fisk sa Richard. Men inte såg jag nån fisk, iofs var det mörkt också, en död var det ända jag såg. Aja vi fick frisk luft och en tripp i skogen iaf.

Grabbarna ska titta på Hockey i natt, dom har tom tagit hit Kims jätte tv, lite skillnad från min lill fjomp.

undrar om man ska göra kväller...

/ M

Men rent blir det.

Hua, har legat och skurat under badkaret i avloppet, ja jag vete inte allt var jag har varit med mina händer och mina härliga rosa handskar:). Men rent blir det... 
Usch flytta kommer inte jag göra många gånger i mitt liv, det är ju så sjukt mycket att göra. Jag som bara bor i en etta, fatt då alla som bor i hus, Usch vill inte ens tänka tanken.

Ikväll har jag tvättstugan också, man funderar ju i bland om jag är en liten hamster som bara samlar på mig grejer. Nu hade jag två propp fulla ikea påsar med tvätt. Inte lite att tvätta det inte, kommer ju bli kaos att få allt tort. Huvudaken är att jag får allt rent.

Nu väntas det på lite mat, Richard och Kim är och fixar. Kim skulle hjälpa oss flytta lite grejer, snällt.


Tvättstugan / mirris



Som jag har skrubbat under detta badkar, usch va vidrigt det var under det. LORTMAJA!



Sånt här borde göras offtare.



Min lägenhet består mest av lådor just nu.

Ett hopplöst fall...

ja ett hopplöst fall är tydligen jag i dag, jag lyckas då fan med ingenting, nu när jag hade suttit och försökt knåpat ihop en bra annsökan till ams i 2h , Eleonor och Helena tyckte den var riktigt bra men inte Richard. Så då tyckte jag han fick skriva den själv, så slipper han klaga på mej. Jag kan ju inte påstå att jag är något proffs på detta utan tvärt om men jag gjorde ett försök iaf.

Så här blev min iaf:


Gysinge Wärdshus ligger precis intill Dalälven i en underbar miljö där vi driver restaurang, hotellverksamhet och har ca 100 sittplatser inomhus och 37 hotellrum.


Vi söker DIG med nytänkande, som tillsammans med oss vill utveckla Gysinge. Du ska ha erfarenhet som köksmästare, kunna laga mat från grunden och ha ett ekonomiskt tänkande, både kunna laga A lá carte och husmanskost, samt ta hand om våra inköp. Vår ambition är att jobba med närproducerade och ekologiska matvaror. Vi vill att alla våra medarbetare ska trivas tillsammans, ha kul tillsammans, vi söker dig som vågar satsa och är villig att ta egna initiativ.   



Vi är två unga människor som precis tagit över Wärdshuset och tillsammans med den nya fastighetsägaren av Gysinge bruk vill vi utveckla och förnya hela området.



Gysinge ligger ca 5 mil från Gävle, 14,6 mil från Stockholm. ( För dig som kan tänka dig att bo i Gysinge, kan bostad erbjudas. )


Man kan ju inte lyckas med allt;).... som sagt ett hopplöst fall.
Tänkte fortsätta röja här i lägenheten ist, den kan man ju inte misslyckas med iaf.


HOPPLÖS!



Sitter med dörren öppen och hör den underbara trafiken sok kör som galningar förbi:P. Vädret är ju härligt iaf.


söker...

Den största energin vi lägger ner idag är på att söka en köks mästare, det är inte det lättaste. Men vi har en hel del namn, men det är svårt att få tag på alla. Vi vill att detta ska bli riktigt bra. Någon som har något tips på namn?
Jag sitter nu och försöker knopa ihop en annons till ams men jag är ju inte så haj på det där med annonser om man säger så. Nu är det bara att söka vidare....


/ miranda


RT med flickorna flicks;)

Det blev en härlig såkallad RT (road tripp) med flickorna flicks i kväll, jag, emma, sara & Malin. Vi gled ut till bönan, käka glass, snacka skit och bara hade det allmänt mysigt. Go flickorna:D




















haha, jag älskar sista kortet, vad var det för moggisar monjana hade med sig i bilen egentligen:P?

God natt / M

Flyttlådor

Nu är en hel del ner packat i flyttlådor, men har fortfarande sjukt mycket kvar.Usch stada ur varje vrå är ett heldags göra också. Inte roligt att flytta, man har ju så mycket skit.

Tilla alla er (JENNA) som undrar vart jag/vi ska flytta så är det ut till gysinge, vi ska bo i en av våra lokaler så länge. En rätt bra omställning faktiskt, från gävle till gysinge. Men det är bäst så, slippa allt åkande.

Ikväll har jag tänkt att bege mig ut på en springtur, blir nog upp i hemlingby eftersom vi ska hem till Richards familj i hemlingby på mat:) det bjöds på fisk i kväll så det ska bli riktigt gott:) sen får vi se vad kvällen visar.

/ Miranda




(Till Jenna
: Jag kan ju inte svara i din blogg när du har lösen på den:P. jag glömmer ju bara bort lösen. Så nu är jag ingen regelbunden snokare i bloggen din längre.
)





Måndag morgon..

Känns faktiskt riktigt bra med en ny vecka nu, har ju en del att pyssla med. Har mycket med gysinge som ska göras. Lägenheten lär jag också börja städa ur, för jag ska ha flyttat ut den 1 maj för då ska Angelica bosätta sig i min lilla etta:D.

Nu måste jag hoppa in i duschen efter morgon promenaden och fixa till mig så det bir massa gjort idag..

(vädret är helt underbart idag igen)

/ M


Skorpor & söndagsparty

Min söndag kväll blev till att ligga i sängen och knapra i mig skorpor och titta på söndagsparty. Jag förstår inte hur jag kan vara så fast i skorpor, dom är hur goda som helst. Kvällens program av söndagsparty ska två från årsunda gifta sig, lite coolt faktiskt. Staffan Wigert kännde ju dom så det är ännu mer coolt ;), så nu måster jag verkligen titta. Haha, vad jag låter som en lant flicka hmmm... fast det är väl det jag är;)

Nu är pausen slut så jag måster åter gå till mit tv tittande:P......

"An American crime"

Har precis tittat på filmen An American crime (verklighets baserad), gud vilken hemsk film. Den är otroligt bra men så otroligt hemsk, en vidrig berättelse. Jag sitter fortfarande med gråten i ögat och en klump i magen. Man kan inte förstå att folk kan göra sånna grejer på riktigt. Man blir så arg när man ser den , man vill bara skrika åt alla som behandlar tjejen så illa. Jag kan rekomendera att se den, men var berädd på en hemsk historia.


två underbara och en riktig skatt!

Det har varit två helt underbara dagar nu, sol & värme. Man blir ju så mycket piggare och gladare , hmm.. eller kanske inte just jag då:P. Men alla har ju inte bra dagar ibland, kännt mig rätt nere bara inte alls på topp, jag får be om ursäkt mina när och kära.

Suttit och pratat med min efterlängtade Linda på telefon en bra tag idag, så skönt att få prata av sig med henne. Vi år så lika och förstår varandra så bra, allt blir bara så naturligt. Tack min skatt , love ya! Hon kommer även hem på torsdag, så jag hoppas det blir som det är tänkt:).


/ M


Kalas

Dagen i går blev bra, fick min morgon prommis 1 1/2h sen var det direkt vidare till gysinge för att träffa Tomas från servera och snacka med Inge. Tomas från servera var riktigt bra, det blir till att fortsätta med dom.

Efter det tog jag och Richard en tripp till valbo, Richard köpte en skjorta och jag kunde inte heller hålla mig borta från alla shysta kläder så det fick bli en kort jeans jacka + ett linne från veromoda:), innhanlade även present till oskar.

Ut till häsen igen, jag begav mig ut på en springtur med faster Anna. Riktigt skönt att springa igår igen, vädret var underbart:). Sen vara bara att sadla om för kalas hos Oskar, med släkt och vänner. Det bjöds på smörgåstårta, princess tårta och massa andra härligheter:), trevligt. GRATTIS Oskar 20 år:) (han fyller egentligen på måndag)

Vid 11 tiden tog vi vårt pick och pack och drog oss in mot gävle, interpool blev vårat nästa stopp. Härligt att se alla igen, saknar faktiskt interpool redan. Lite små konstig att se alla nya springa runt där bra ;).haha


Nu är det redan Lördag och jag är redan uppe:), Richard åkte nyss för han ska till västerås och spela golf hela dagen. Så jag sitter och funderar vad jag ska bedriva min lördag med? Prommis iaf, sen kanske en springtur om jag känner för det. Man måste ju känna för det, jag vil inte tvinga mig själv til något för då blir det aldrig kul. En runda på stan låter inte heller helt fel;), får se om jag får med mig nån shyst prick;).

/ Mirris




Grattis Oskar 20 år. (syrrans kille)


morrn morrn!

God morgon!

Upp i tid idag igen, tänkte bege mig ut på en morgon promenad med Zlatan och även kika förbi Amandassolarium för en solning:).

Kl 11 har vi ett möte med Tomas från servera...

/ M

"Hemligheten;)"

Först i går vär det en nätverlsträff i kungsberget , rätt segt faktiskt.  Vi fick presentera oss, inte för att det var mycket men jag blev bara tomat röd i fejjan av att säga mitt namn:P. Fick även bekanta oss med en hel del andra företag runt om i gästrikland.

Idag började jag dagen med en morgonpromenad, sen satt jag mig på en buss ut till gysinge , fattar ni en buss?? jag som aldrig åker buss, har nog inte suttit på en buss på två år känns det som. man blir för lat på den biten när man har bil och körkort (pappa har ju min bil nu , så vissa saker får jag finna mig i;))
Hjälpte mamma och fixa inför kickoffen på fiket, mat, fika och snittar. Sen vid tolv drog KickOffen igång, det var neda som höll iden, rätt bra faktiskt. Fick lära sig en del, och det kan verkligen behövas:)

Ja till alla er som undrar och inte riktigt vet så är det så att jag och Richard har köpt Gysinge Wärdshus, eller vi har köpt hela värksamheten och ska driva hotell och restaurang. Ja ni får säga vad ni vill, vi är unga och inte så mycket erfarenheter, men vi ser det som fördelar just nu. Detta kan bli en riktig grej och det är det vi hoppas på:). Man måste bara våga !!!
Så vi har mycket att stå i just nu, men det är riktigt kul:D!

Efter en heldag ute i gysinge stannade jag och Richard ute i häsen hos mamma och pappa, fixade lite tacos:). Richard har hjälpt pappa med veden och jag har varit ute och sprungit med mamma och hundarna.

Richards kommentar idag:

-Nu kan du kalla mig riktig bonde ;) (efter att ha hjälpt pappa med veden)

Haha .. ja ni får kalla det vad ni vill , men jag kallar det bara riktigt karl göra;)


/ Mirris










morgonstund.

Nyligen hemkommen efter dagens morgon promenad, idag var vädret skit skönt, mycket varmaren än dom senaste dagarna man har huttrat sig igenom;). Käkar lite frullen nu för att ladda upp batterina för dagens uppgifter. Inte riktigt 100 på vad som ska ske idag på dan, skriva på lite papper iaf, men sen i kväll ska vi upp till kunskgsberget på nån träff.

Ska jag vara ärlig börjar jag faktiskt bli en aning nervös för allt, men det kommer gå bra;P. (bara tänka dom tankarna just nu)



/ m

Bra där.

Idag har vi faktiskt vart riktigt duktiga jag och Richard, vi har fått sjukt mycket gjort.

Vi har:

- varit till revisorn och fått färdigt med alla papper till alkohol tillståndet
- varit till skatteverket och lämnat in papper
- Åkt till sandviken och träffat Alf som har hant om egen kontrollen
- Varit till kommun och lämnat in alla papper om alkoholtillståndet
- Åkt till klövernäs och tittat på serverings och kock kläder
- vart och kika efter lite matreial.


Så vi kan vara nöjda med våran dag idag:), jag har nog aldrig suttit i så mycket mötet som jag har gjort under dom här tre veckorna i hela mitt live, det nya livet gumman:P (bara att inse)


/ M

HR

Idag pallade jag mig ut till sandviken för att hälsa på HR (hotell & restaurang programet), Brande följde med han också. Riktigt roligt att träffa alla lärare:), alla var så glada och treviga. Och när jag berätta om min lilla "hemlis" blev alla sjukt överraskade och glada, och önskade oss lyckatill. En av mina favvo lärare vart riktigt taggad så han ska jag så en pling i morgon och försöka övertala, detta kan bli sjukt bra.
Sen har jag och Brade tagit en sväng till gysinge, kikat runt och snacka en hel del. Nu är jag taggad, detta kommer bli grymt:). Nu är jag nyligen hemkommen och ska nog bege mig ut på en prommis med E & S:).



(en konstig kännsla att vara tillbaka på skolan, se alla 3:or komma och bära på studentmössorna. Det fick mig att få rysningar, en längtan tillbaka till härliga tider.)

GIRLS

Söndag blev en riktig mys tjej dag:), det hela började med att jag tog en tripp ut till Tärnsjö för att hämta Emma som hade tillbringat hela sin helg där ute. Sen blev det att titta på häsendamerna som hade match mot Söderfors (häsen förorade), sen blev det käk på pizzan (jag, emma, sara och fia), sen tog vi oss en ride i häsen. Bara hängde och hade allmänt mysigt och trevligt:)

På kvälningen var det dax att dra sig in mot gävle igen, Fia blev kvar i häsen medans vi andra drog oss hem till Emma för en film kväll. En riktig mys söndag:D.



På väg mot Östa (utanför tärnsjö) för att hämta Emma.



Det blev en bra lång tripp för mig:P



Vi slog till på en varsin Carlzone jag och emma.



Två glada härliga tjejer;)



Vår "sväng":)


:)







Jag älskar kortet;)



SHit vad vi garva, emmas heta moppe stod parkerad utanför;P



En härlig söndag med underbara flickor:)

Mamsellträffen:)

Kvällen var riktigt kul och otroligt mysig, härligt att träffa mamsellbrudarna. Tråkigt att inte alla kunde vara med, men vi som var där gjorde kvällen till något som blev riktigt Bra:).

Här kommer kvällen i bilder...



































TACK FÖR KVÄLLEN TJEJER!!!


Dagens motion är avklarad.

Jag tog mej en promenad upp till hemlingby så jag skulle slippa sitta och vänta på grabbarna tänkte jag, men dom hade ännu inte hunnit kommit upp när jag kom fram. Så jag gick först 1 km, men ännu ingen som kommit. Så då sprang jag 2,5 km spåret, sen 2 km spåret sen 600 m spåret och till sist gick jag 1 km igen men dom hade fortfarande inte kommit. Så då började jag gå hem igen, seg propparna nummer ett. Men jag mötte dem tillslut på vägen , Richard och Kim. Jag frös så otroligt , så jag åkte med dom upp igen till hemlingby och tog sen bilen till systemet och innhandlade vin till kvällen:).

Nu sitter jag hemma och ska laga lite mat, det blir pyttipanna med stekt ägg och rödbetor:).





Heeej så länge / M

H-spåret & mamsellbrudar!

Känns som en toppen dag idag:), det gillar vi.

Ska nu snart bege mig upp till hemlingby spåret för att springa en runda med Richard och hans grabbar eller så får det bli promenad för min del. Har lyckats blivit förkyld, så det kanske är bästa att promenera ist. Huvudsaken är att jag rör på mig iaf:).  Måste hålla mig kry och pigg tills ikväll, för ikväl blire en kväll med dom härliga mamsellbrudarna. Var ett bra tag sen man såg alla dom, ska bli riktigt kul. Fia:) skulle komma förbi innan sen skulle vi gå upp till Hanna. Jag som trodde att jag skulle få sitta och titta på hockey hela kvällen, men nu blev det betydligt mycket bättre. Jag hade totalt glömmt bort att det var mamsellträff i kväll, var ju så längesen det blev bestämmt .

På med motionskläderna för här ska det motioneras:)

Mamselltjejer- kräftskiva 07


 










Motionera mera!

Shopping rundan blev riktigt bra faktiskt, men inga spring kläder innhandlades. Utan jag hittade ett par jeans på gina (kostade bara 200 kr, som hittat;)), sen blev det även två tröjor och så var jag in på cubus och köpte ett par strumpbyxor av Ewwe . Nöjd med mina köp, lite mindre nöjd med att jag inte köpte ett par skor men pengarna måste hållas i dom med, tyvärr!

Idag blev bolaget klart också, härligt så nu kör vi på bara! 1 maj är nu ett datum som är sagt,:D. Ska berätta mer exakt för er som inte har en aningi ett inlägg snart, det kooomer meera!


// Mirris


Pigg och glad..

Det är fredag, solen skiner, jag har hunnit med en morgonpromenad, känner mig pigg och glad:). Vilken bra start på fredagen. Ska göra mig klar nu för en rund på stan, tänkte leta efter nya springkläder och kanske något annat fint om jag hittar:). Det ger altid mig en kick när jag köper nya tränings kläder att träna mer, det blir lixom roligare när man har riktiga prylar:).

Har även en hel del grejer som ska fixas idag med, lite små grejer sen är det bara att KÖRA:D.




(Stöten för två årsen, vilken tripp. Så sjukt kul. Hela gänget är där uppe nu, riktigt avis om jag säger så. Jag och linda pratade om det på telefon idag , MINNEN. )

16 april

Först får jag ta och gratta Sara på 22 års dagen, grattis gumman:)   




Har nyligen masat mig upp från sängen med min matta kropp, usch nu måste jag ta och komma på fötter så jag kan sätta igång och träna. Känns bara som jag sacka av mer och mer nu. Kroppen måste få röra på sig mer, igår kväll hade jag fullt med myror ibenen för att jag nästan legat hela dagen.
Idag känner jag mig faktiskt piggare så jag ska försöka ta mig en springtur, väka upp kroppen. Men nu innan det så är det en hel del som ska göras. Alla papper ska skrivas på, hoppas på att allt ska gå bra så kan jag säga vad vi håller på med:D..



Grabbkväll

Jo man kan jo tro att man ska hålla sig borta från dom heta-grabbkvällarna men inte då, Richard han ska då släpa med mig iaf;). Jag som tyckte att jag hade bäddat ner mig så skön hemma i sängen för jag kände mig så dålig, men då skulle dom släpa med mig hem till Kim för att kika på en film var det sagt, men det blev cross stunts för hela slanten. Vid halv ett skulle dom åka till hemlingby för att se Washington-NY Rangers  Åttondelsfinal 1 av 7. Stanley Cup, så då trodde jag att jag kunde smita hem till min säng, men där trodde jag fel jag skulle med även hit. Så nu sitter grabbarna och tittar på matchen medans jag valde datorn en stund.. Han är ju för söt mitt go hjärta:D, ska nog gå och mysa ner mig med honom i soffan en stund och slumra lite.





Grey`s

Det var riktigt längesen jag har tittat så här mycket på tv, har lixom inte blivit av nu förtiden. Men ikväll har det verkligen ängnas tid till tv. Richard och Kim kom med käk, dom hade köpt mc donalds och jag hade beställt båbärssoppa. Lika bra att vara snäll mot magen. Sen har grabbarna suttit farmför datorn och jag fått tid för mig själv framför greys:), men ikväll var det hjärt skärande så jag får zappa iväg vid vissa tillfällen, jag klarar verkligen inte av att se vissa bitar.  En riktig mes är jag , men så äre för ikväll kom det tårar.



Magen är inte bättre än, mamma ringde för ett tag sen och berätta att även hon fått magsjuka. Det är vä nå skit som går. Pappa och syrran var magsjuka över påsken också... så det är väl det man har fått nån släng av. 

/ M


Bedtime stories



Jag valde att slå på Bedtimes stories när jag kröp ner i sängen, det var en härlig film, lite överdriven ibland men fantasin får flöda vilt;). Se värd, men kanske ingen jag skulle välja att se på bio. Jag älskar hamstern;P

Nu ska jag försöka vila en stund till, magen bubblar på och jag känner mig väldig illamående.

/ Smirran

IDIOT

Shit vilka idioter det finns, Idag var vi fler som tyckte och tänkte samma sak. Vissa människor är helt otroiga, kan verkligen gå från 0-100. Just nu är det bara en som stopar upp detta, allt står still inget rör på sig. Det är bara ett ända ord som fattas, ett JA! Men han verkar inte fatta vad vi menar, han kan säga en sak en dag och en annan en annan dag. Man blir ju nervös......


Idag har jag verkligen inte mått bra, har problem med magen (ska inte gå in på några ditaljer;)) , illamående och fruktasvärt ont i huvudet och ögonen. Nu har jag bäddat ner mig hemma i sängen omringad av alla flyttlådor som står staplade här bredvid. Helt matt i hela kroppen så nu ska jag försöka vila lite.



/ Mirris


Lååång fredag.

Låångfredagen börjar med att man vaknar med en lätt bakfylla, det blev en hel del vin i går:P.
Jag, Richard, Bosse och Eleonor lagade mat hemma hos dom i hemlingby. Det blev en Skaldjurs toast till förrätt och till varmrätt blev det oxfile och hackelbakspotatis m. rödvinssås. Riktigt gott:), sen blev det sällskaps, kortspel för hela slanten och en massa vin;). Riktigt trevligt och mysigt hade vi...  Hamnade inte i sängen fören vid halv två.

Nu ska vi åka ut till hedesunda och känna på sköna vädret och fira lite påsk:D.


/ M


PUSS I PÅSK!

Påsken är här, SkärTorsdag- då vare bara att leta fram kvasten och lura gamlingarna på godis;D...

Jag är ett stort rötägg, jag har hunnit varit ut til hedesunda och vänt nu på morgon. Trodde att jag hade tid hos Mari kl 08.00 på morgon, men till min stora förvåning hade jag fatta fel och det var kl 20.00 i kväll (suck). Ibland blir jag otoigt less på mig själv. Aja jag var uppe i tid iaf;)....

Nu k 11.00 har vi ett möte med en Advokat, senare på dagen ska vi starta uppbolaget. Jag ska nog vara lite hemighets full ett tag till. Mina närmaste vet om det men jag tänker inte skrika ut allt til allmänheten innan allat är helt klart.
Men riktigt spännande är det och hur mycket som helst att göra.

Nej nu ska jag försöka väcka upp min lillprins som fortfarande ligger och sussar:).


GLAD PÅSK / M


....

Mycket som händer just nu, har inte haft någon tid att skriva. Så fort jag har tid ska jag tala om för er vad som händer och sker. Mycket är posetivt:D

/ Smirran




Vad är det för fel?

Shit vad är det för fel på mig? Jag är sugen på något ständigt, det finns iget stopp i mig. Gosaker snurrar runt i huvudet på mig så jag kan ju undra om jag har fått någon störning och nu är jag helt allvarlig. Så här kan det bara inte fortsätta, annars kommer jag se ut som en boll snart. Måste verkligen ta tag i detta, varför kan inget bara ligga på en jämn nivå? Allt eller inget är det tydligen hos mig, suck.

nej nu måste jag ut på en prommis, få bort onda tankar.

/ M

Smörgåstårtor

Ja då var dom tre tårtorna klara och jag är redan hemma, skönt. Hade tänkt hoppa in i duschen och sen göra mig lite vårfräsch, eller försöka iaf. Vädret ute i dag är helt underbart, det är våååår!
Sen nu har vi lite saker att stå i , hoppas på det bästa bara:D. Vi väntar med spänning, mycket nytt kommer det att bli.

Ha en bra dag / M

mors!

Vaakna av lite smått panik, hade inte ställt någon klocka för mobilden hade dött och jag hitta igen laddare i går kväll. Klockan på tv syns inte längre heller efter el avbrottet i går. Det blir sån skum kännsla på nå vis när man inte har koll vad klockan är på morgon. Men jag hitta min laddare tillslut iaf och klockan var i lagomtid, ska till hårsta jansson catring och jobba lite idag med för jag måste garnera dom tre smörgåstårterna också. Men det blir bara en snabbis idag med, det är bra för idag har jag fult upp med massa annat som ska fixas:D.



Brottom / M


Pannkis torsdag

Måste börja med att gratta J20 till vinnsten i går mot HV71, vilken match;). Härligt att man kan gå därifrån som en riktigt stolt hedesunda bo;P. Jocke och Anton var ju gryma:D. GRATTIS GRABBAR!!!




I morse hade jag ställt klockan en timme tidigare för att jag skulle hinna med en morgon promenad innan jobbet. Jätte skönt väder idag faktiskt, lite tråkigt att solen knappt tittar fram.
Jobbade bara två timmar idag på catringen, fixade 25 landgångar och tre smörgåstårtor. Skönt att bara ha en kortis idag. Sen har jag och Richard vart och fixat lite saker och käkat lunch med Bosse och Eleonor. Jag slog faktisk till på gulasch soppa och pannkisar, riktigt gott man äter ju sällan pannkisar nu när man bor själv inne i gävle. Ute i häsen stod det ofta pannkisar på menyn:).

Nu ska jag ut och röra på fläsket igen, för i kväll ska det planeras och diskuteras:).

/M




 
Springturen igår.
Tack för mej heeeej:P


Fler kort från resan







Vi på Stranden





Vi spelade minigolf



Rickard:D



Jag vann;D (med lite handikapp;))



Pilbåge



Richard lyckas altid vara grym;)



Jag kan ju inte påstå att jag var nå grym iaf;), men jag träffa tavlan:)



Utsikt från balkongen:)



Hjärtat silar på balkongen



Stekare;), tro inte att han bada:P. Han tog en kall dusch, badkrukan badade bara 1 gång:P



Ute och käka på Stek House:), god mat:)



söto:)



Mupp.





Ännu en dag på hojarna;)




Uppe med tuppen..

tidig morgon idag, jobbar på Hårsta Jansson Catring. Börjar kl sju, då är det 100 mackor som gäller.... sen får vi se vad dagen visar där. Hade nog behövt varit ledig och fixat en hel del men Richard får fixa det själv ändå.

Ska kila / M


.

RSS 2.0