....

i dag har man jobbat som vanligt, helt okej med folk för att vara måndag. Vädret var ju inte det bästa heller,men dom lyckas hitta ut till gysinge ändå:).
Efter jobbet åkte jag hem till älsklingen, han låg och sov så jag fick väcka upp honom. Senare sprang jag en 6 km i hemlingbyspåret, var skönt att få röra på sig.
Sen så åkte vi hem till mig, laga lite tacos, crille var med han också. Nu har dom dragit. Richard ska jobba natt i natt igen. Så man blir ensam.

Så nu blir de lite tv sen får de bli kväller, bra trött.

GOD NATT / Mirris


Bilder från i går. (jag och syster var och badade med hundarna)


Zlatan hoppar från byggan:)


Zampo fick  sig ett dopp han med, fast han inte ville. Men de behövdes:).

Cheers, Köpis, Ockelbomarknad & Häsen.

Nu var det ett tag sen jag blogga igen, har varit fullt upp i helgen tydligen;).

Fredag
- Jobbade först hela dagen, sen åkte jag in till gävle igen. Träffa syster, oscar och mamma ¨på stan en sväng. Kika lite och kolla in lite bågar åt mig. Helt sjukt svårt att hitta några. Jag ser ju ut som ett annat jon:P, mamma måste hjälpa mig i veckan att hitta några.
Sen skjusa jag ut Johan och han jobbpolare ut tull hussiliharen, dom skulle på fitmagalej. Efter det gick jag, syster och Oscar ner på Cheers käka och tog några öl, jätte mysigt hade vi. Sen blev de en sväng ner på Berggrenska. En trevlig kväll:)

Lördag- Älsklingen ringer och väker en kl 7.00 (han jobbade hela natten ) då var han på väg hem och ville att man skulle följa med hem till honom och sova. Så de vara bara att palla sig upp. 
12 var man uppe i farten igen, så då tog jag, syster, oscar och Johan en tripp till valbo och shoppade lite:). Hittade faktiskt en hel del, kanon nöjd med mina kööp, jag älskar rosa;).  Sen hem till Angelica, kolla på "Rädda Willy". Sen vara bara att göra sig klar för kvällen;P. Vi (Jag, Angelica och Hanna) begav oss ut på Ockelbomarknad. Fick träffa Sanna, jätte kul verkligen:) var ju såå längesen sist nu. Måste ses mer nu. Var och förfesta med dom, jätte trevligt hade vi. Sen åkte vi fram på marknaden och höll hus i öltältet, helt okej kväll:). Natten böev lång. Kom hem tjugo över tre. Då kom älsklingen och hämta upp mig sen följde jag med honom och köpte max, sen blev det att krypa ner till sängs.

Här kommer lite bilder från kvällen

(kommer mer bilder sen)

Söndag-
Vaknde inte fören kl 12, jätte skönt. Angelica var redan uppe så de blev ett förhör på henne av mig:P, haha. Tok ungen;P. Sen Mys med Älsklingen innan jag åkte ut och jobbade. Jobbade 15-18 i dag bara. Sen har jag bara varit ute i Hedesunda hela kvällen. Jag Och syster åkte och bada med Hundarna, Zlatan bara älskar vatten, men han mår inte så bra nu, har troligen fått skabb:/. Ska till vätrinären i morgon med dom. Han är inte alls som valigt. Sen kika vi på fotbollen, härligt att spanien vann:). Blir kvar i häsen i natt, ska upp och jobba i morgon bitti. Älsklingen Jobbar hela natten i natt med så man får sova ensam, blir ju bra tomt utan honom.

Nu blire kväller, God Natt  / Mirris

Brända

I kväll blev det käk med Sophie nere på Brända, jätte trevligt och mysigt. Måste bli lite offtare nu Sophie:). Det blev en lax sallad för mig, jätte god:). Sophie käka nå kallröktlax, såg gott ut iaf.

Nu blir det sängen ensam, älsklingen är och jobbar. Lite ensamt faktiskt.

Natti natt / Mirris

Optikern.

Blev en helt okej dag på jobbet i dag, skönt att jossan är tillbaka, så man får sig ett gott skratt:D.

Efter jobbet hade jag en tid hos optikern, och det visade sig att jag hade sämre syn på vänstra ögat så det kommer att bli glasögon, iaf när jag kollar på tv och kör bil. Så nu lär jag kolla ut ett par bågar också. Kommer väl inte se klok ut. Men vill jag slippa all huvudvärk så är det ju ett måste iaf, det ska nog bli bra. Säger vi iaf;).

Var nyss uppe i spåret och sprang in mina nya springkläder i dag också:), dom funkade fint. Sprang 6 km i dag och varvade ner med 1 km, kanon skönt. Måste bli allt offtare nu om man ska få upp någon kondis.

Nu ska jag göra lite tonfisksallad så det blir nå käk i kväll.

Heeeej så länge / M

God morgon.

Så då har man lyckas kommit upp i tid idag också, precis käkat frulle. Ska gör mig klar det sista nu och åka i väg till gysinge. Känns lite tungt att åka när men ser Richard:) ligga kvar i sängen. Men det är bara att jobba de, blir jag och jossa nu på morgon så det blir trevligt.

Ha en bra dag! / M

En tripp..

I dag har man vart ner på stan med Angelica och hanna, var och bokade en tid hos optikern i dag också så i morgon kl halv fem ska jag dit. Får se om man har nå syn fel då. Så käkade vi och tittade runt lite. Köpte nya springkläder i dag också så nu äre bara att springa mer:D.
Sen så har jag och Angelica Skjusa Jennifer och lite fler brudar till "peace and love", så det blev en lite tripp i dag.
Nu sitter jag bara hemma, älsklingen är här också. Får se vad det blir nu.

känner mig inte så skrivglad idag, får väl bli mer i möra då;P.

Heeeej på er! / mirris

Mini golf.

Det blev en prommis sen på eftermiddagen på 1 h 15 min, så de var skönt. Sen åkte jag hem till älsklingen, så åkte vi och spela mingolf;), jag förlora rätt stort. Men det var mysigt. Efter det åkte vi till pizzahouse , köpte lite mat . Det blev en kebab sallad för mig, det var gott. Nu ligger vi hät hemma och nördar vid varsin dator bara.
Blir hemma i morgon också, ska komma i väg till en optiker för syn koll..

Nu ska jag krypa ner i sängen med richard :).

Natti Natt / miranda

tisdag.

Har jätte ont i huvudet , har haft det några dagar nu, blir inte av med skiten heller. Måste nog gå till en optieker och kolla syn, tycker att jag ser lite dåligt också. Men kanske bara är för att jag är så trött helatiden. Kanske bara behövs vilas lite, kan ju hoppas på det iaf.

Har nyss varit och sprungit i hemlingby, kände att jag behövde komma ut och göra något.
Ska nog ta och käka lite lunch, blir ägg och tonfisk i dag:). Sen blire nog en prommis , var ju rätt skönt väder ute så man får väl ta vara på den lilla sol vi har.

EMSI , saknar dig!



heej så länge / Mirris


Bilder från Midsommar på Limön


Tok:)
Richard och Oscar roa sig med annat.Vilda gesterSyrran och jag var oslagbara:DRichard fullt inne i spelet.Inväntade limöbåten
Midsommar middag, sill lunch:)Vid stången:)Henke som fick oss alla att skratta:D

"Sex and the city"

Ja filmen i går var bra , sorlig och an aning seg kanske men annars vara bara bra. Det kom någon tår där faktiskt. Men de var mysigt med min Angelica, tack gumman:).

I dag har man jobbat, sjukt trött. Men det gick.
Kom nyss från hemlingby har varit och sprungit, Johan följde med han också. Nu ska man väl hoppa in i duschen och sen se vad kvällen visar....

så glad att jag har dig!

vink / mirris


Midsommar firande.

Torsdag eftermiddag bagv Jag, Richard, syrran och Oscar. ut till bönan för att bli upp hämtade av Nicklas (Oscars granne på Limön). Vi hade så sjukt mycke grejer med oss att båten blev så full som den kunde bli. Stänkte in så mycke vatten att alla blev skit blöta. Men Vi kom säkra ut på Limön iaf. Det blev en mysig torsdag kväll med nån öl och lite spel (Vildagester), kanon kul:). Jag och syrran var ju totalt oslagbara;).

Fredag morgon vaknade vi med strålande sol. Käkade lite frukost och sen gick vi upp till Kafet och tog oss en glass och glassa lite i solen, kolla på allt folk som kom in med limö båten(folks vanligaste syssla på ön;)) Sen blev det ett dopp i havet genom att det varken fanns vatten eller el i stugan. Kallt var det kan jag säga. Sen blev det sill lunch och nubbe:).
Efter det gick vi upp till stången (Midsommarstången vid kafet), där var det mycke folk. Där satt vi oss , hitta några igenkända själar. Har nog inte skratta så mycke på länge, Henke vilken stjärna. Jätte mysigt och kul hade vi. Sen gick vi ner till vår stuga och grilla lite, sen upp till grannen och fortsatte festandet, trevligt:). Sen blev det kväller för mig och älsklingen.

Lördag vaknade jag upp vid 9, kanon pigg faktsitk. Började städa upp, såg ut som ett annat krigsfällt utan för stugan, mås jävlarna hade ju rive till allt som gick att rivas till. Inte fick man mycke till hjälp heller, syrran var så bakis att hon bara låg och spydde, Richard låg och sov och Oscar gled bara omkring. Sen Lyckades väl alla vara uppe, plocka ihop det sista, sen gick vi och kollade på bränbollen, Richard och Oscar hann vara med en sväng innan vi lära gå till båten.
Var rätt skönt att komma hem sen, EL och VATTEN, kanon skönt att duscha. På kvällen blev det lite käk och en Film med Richard och filip.
 
Idag började jag jobba kl 8, baka för fullt hela förmiddagen. Rätt mycke folk i dag, var ju kanon väder i dag också. jobbade till 13.30. Åkte och hälsade på kusinerna en sväng. Sen hem . Nu har jag vart och kollat på Kusin (Edwin) när han spela mot gif, dom vann med 2-1:). I kväll blire bio (sex and the city) med angelica:).


(Lägger upp lite bilder från helgen senare)

Tack för mig, heeej!


Limön.

Gårdagen blev en dag på jobbet, fick mysket gjort iaf:). Men klantig som man är så lyckas man ju med allt som man inte ska lyckas med. Sen in till gävle, åkte och handla med Richard och Oscar till helgen. ( Vi ska åka ut till limön och vara kvar över Midsommar) . På kvällen blkev det kik på fotboll med Angelica, Sandra och Josephine. Men matchen ska vi ju inte tala om. Jag och Angelica gled hem rätt tidigt, as trött så det blev sängen med älsklingen rätt fort.

I morse sov jag ut iaf, sov till kl nio. Det var skönt. Tog ett dopp med Angelica i poolen. Sen pallade jag mig hemåt , drog på mig springkläder och begav mig upp till hemlingbyspåret och sprang 5:an. Känndes som det vara bara det jag skulle hinna med/ orka i dag. Så Nu sitter man här. Känner sig lagomt stressad faktiskt. Ska väl försöka hinna med en del i dag iaf om allt ska bli med ut till limön. Sex skulle vi bli hämtade iaf. Sen blir vi troligen kvar tills på söndag, men om syster ska bestämma så blir de lördag. Så det visar sig. 

Nu måste jag nogg hoppa in i duschen om jag ska få något gjort idag. 

Trevlig MIDSOMMAR allihopa! / Mirris 

En spring tur.

Det blev 5 km i helmingby i dag. Skönt att ha någon att springa och prata med. Var ju ett tag sen man träffa johan så mun gick på honom i ett så de var bara att springa på och lyssna:P.  Ska väl palla mig in i duschen nu så man kan fixa nån mat sen kanske.




Du är inte bortglömmd och jag kommer aldrig glömma dej heller. Det vi har tsm, det ligger mig varmt om hjärtat. Tack för att du finns, älskar dig!



Nu blire Duschen. Hej hej så länge!


Mygg!

Helt sjukt med mygg ute i gysinge , håller på att bli galen när man jobbar. Dom MÅSTE spruta igen. Folk vill ju inte ens vara där ute längre. Förra sommaren var det inte en ända mygg men nu finns de miljontals. Benen är helt sönder bitna. Tråkigt om det ska bli så här.. Kom nyss där ifrån . En lugn dag på jobbet . inte så mycket att göra mer än att vifta bort alla mygg.


sitter och väntar på Johan för vi ska upp till Hemlingby och springa. I kväll vet jag inte riktigt vad som händer.

Nu ska jag hoppa i spring kläderna. Tjenixen!

Fiska

Senare på kvällningen i går blev det en sväng ut till häsen för mig och Richard, vi åkte och fiska med syster och Oscar. Blev inte mycke till fisk, eller Richard fick upp en som fick en titt över ytan iaf, men blumsa rätt fort i igen:P (Lite kort från fisket kommer sen). Sen palla vi oss hem till gävle igen och de blev film mys:).

I dag har man jobbat 8-15, rätt mycke folk för att vara måndag faktsikt så de var skönt. Sen Blev det en springtur i häsen med Zlatan, han var så duktig så. Medans Richard och oscar var och fiska. Sen åkte jag, Richard och Syster upp och kollade när Oscar spela match. :). Det var en aning kallt att sitta och kolla faktiskt, ja vad ska man säga om den svenska sommaren. Hoppas värmen kommer till midsommar iaf:).
Efter det åkte vi in till gävle igen laga lite tacos, alltid lika gott:). Nu har man tagit sig ett bad, medans Richard ligger och kollar på film,. Var ju en film utan text , och alla som vet hur usel jag är på engelska så är det ju inte ens värt att kolla för mig . Kul tjej. Men nån lär ju vara dålig på det också;).

Nej nu ska man kanske hoppa ner i sängen bredvid hjärtat och sova.. ska ju upp tidigt i morgon och jobba.

Natti natt / Mirris


Diskat

Jo men visst, var tom så duktig att jag tog tag in all disk som stog och svämmade över på diskbänken. Men nu är de topp rent:).  Drog nån repa med dammsugarn och moppen också, tur att man kan få sina ryck iblan iaf:P.
Nu tänkte jag ta mig en promenad så de blir nå rörelse av i dag iaf.

heeej svejs så länge!


helgen

Då var det söndag , helgen snart slut igen.. men helgen har varit jätte mysig-

Fredag- Följde jag med richard och firade crille på student dagen (grattis), mycket trevligt. :) Sen åkte Richard och jobba, så jag och angelica tog oss en riktigt mys kväll och åt gott:), åkte runt och kollade på alla glada studenter, man längta tillbaka om man säger så. Sen Mys framför tven.


Lördag- Upp och jobba, började kl 8. Dagen blev kanon lugn. Lite strö folk. Slutade kl tre så då pallade jag mig hem. efter ett tag kom richard så då kom vi på att vi skulle åka ut till Hedesunda ist. Så då gjorde vi det. Kika på fotbollen, grilla och spela bol:), jätte mysig kväll med älsklingen.


Söndag- Fick en skön sovmorgon, åkte och köpte lite frukost, jordgubbar och mjölk;). Sen åkte vi in till gävle igen. Nu Ligger man här hemma i sängen och zappar på tv. Finns inte ett skit att kolla på. Richard är på sjukhuset och hälsar på crille stakarn.

nej nu ska man väl göra lite nytta..

heeej då!


Zlatan



Hittade ett gammalt kort. Dagen jag hämtade Zlatan:), Nu är han min stora luffs, 2 år redan.

Fredag den 13:onde.

"Olyckans dag". 

Dagen har väl börjat okej.. lite små strul bara men det löser sig:). Kom nyss hem från Richard , ska väl hoppa in i duschen nu och göra lite nytta. Ska  följa med Richard och fira crille som tar studenten i dag:). En aning avis på alla som tar studenten, kanske roligaste dagen i ens liv hittils iaf:).

HR, 3 härliga år med underbara människor. Saknar!


Ledig.

Ja i dag är man ledig:), kanon skönt. Nu blir det nog en promenad sen vet jag faktsikt inte. Något ska man väl ta och hitta på idag. Nej nu ska jag ta mig min prommis.

tack för mej... heeej!

En blöt onsdag.

Vädret är väl inget att hurra för,  men skönt ändå. Behövdes ju iaf.
I Dag har det varit jobb, rätt segt . Tur att man har jossan där iaf:), vi kan ju få våra stunder:P. haha.
Direkt efter jobbet åkte jag upp till hemlingby och sprang en tur, jätte skönt. Behövs verkligen.
Vet inte riktigt vad som händer i kväll. Umgås med Richard blir det iaf:D, alltid lika mysigt.:).

Hej hej/ Miranda

Sverige!

Grekland-Sverige 0-2. KANON!

Ja nu har man tom städat också, riktigt skönt. Måste åka och handla lite mer grejer till lägenheten nu kände jag. Det är ju en aning tomt på väggarna.
Nej nu ska man försöka sova en sväng innan Richard kommer, så man får sova något. Är sjukt trött, har inte sovit så mycke dom senaste dagarna. Man har ju så mycket för sig om dagarna, kvällarna, nätterna:).

Nej nu blir de kväller och inväntning på min gobit! Natti natt / mirris


fotboll.

Ja nu ligger man och kollar på sverige, härligt härligt. bara dom trycker in ett mål snart! Kom precis hem, titta påförsta halvlek hemma hos forslings men sen skjusa jag ner Angelica till Berggrenska , hon skulle ut i svängen hon:). Men en annan är ju rätt trött så man blev hemma ist. Får ligga och kolla på fotboll och vänta på älsklingen min;), han jobbar ikväll. Ska nog ta mig en städning också, behövs ju om man säger så.
YES , där satt första MÅLET :D, ZLAAATAN! 1-0 till sverige i 67 min.

hej hej / M

Trött.

Äntligen är en dag på jobbet avslutat. Var så himla segt idag, mycket att göra men var så himla trött. inget gick som jag vela, allt gick sönder så där sprack allt för mig i dag.
I kväll blire att kika på fotboll med Angelica:). sen slocknar nog jag rätt fort. Angelica har ju fått sommar lov hon så hon ska väl ut å glida på krogen hon, den lilla krogråttan;).

Hörs senare! / mirris

Dag för dag..

Hur varmt som helst inne på Richards rum, kan bara inte sova. Så det får bli en sväng här ist. Uppdatera lite vad som har hänt sen sist:P.

Torsdag- Jag och syster begav oss in till gävle efter jag hade jobbat, käka och gjorde redo oss redo för kvällen. Sen kom Richard, vi tog oss nån öl och cider. Sen droppa Ida, Ch, Kim och Oscar in . Satt och snacka lite först sen tog vi en taxi ner på stan, tog nån öl på Interpool jag, Richard, Syrran och Oscar, riktigt mysigt:). Sen blev det kväller.

Fredag- Jag och richard vakna inte för en halv tolv kanske, begav oss dirket till hemlingby och sen låg vi vid poolen hela dagen:), bada, spela spel och bara mös med älsklingen:).
Senare åkte vi ut till Hedesunda och käka hemma hos mamma och pappa. Sen lära jag göra klart bröllops tårtorna som jag hade en beställning på, gick väl helt okej. Fick ju hjälp av Richard och syster så det gick bra:), men det blev lite stressigt där. Men allt gick till slut och tårtorna kom på plats.:) Efter det åkte vi ut till östveda kolla in oscars flotte, åkte ut på den en sväng Zlatan var med han också så han bada för fullt:). härligt härligt.

Zlatan Och Richard, min gobitar:)Oscars ny byggda flotte, och han själv. Zlatan fick simma efter.Blöt djuret mitt:)Syster:)mina:)
Lördag- Den så kallades "dödens marknad " var kommen. Upp 05.30 göra sig klar och bege sig ut till jobbet. Myket att förbereda. Dagen flöt på bättre en planerat så det var riktigt skönt, jätte mycke folk var det men vi klara det bra, härligt tjejer:D. Efter det åkte jag hem till forslings och la mig vid poolen och mös lite med Angelica:).
Senare kom Richard hem ,  vi käka med bosse, eleonor, fredde, louise och dennis. Senare åkte jag Och Richard hem till kim och kika på Fotboll. Efter det åkte vi förbi Hangloos , Richard skulle heja på alla:), sen blev det hem till sängen:).

Söndag- Började inte och jobba för en kl 12. så det var lugnt. Var lite mindre folk i dag,men ändå mycke. Allt flöt på bra, Efter jobbet följde syrran och oscar med in till gävle. Åkte sen hem till richard , sen åkte alla ner på stan, käka lite kina och kolla på bio (Brudens bäste vän), riktigt bra faktiskt:). Vi hade det jätte mysigt.

Ja nu sitter man här och en ny vecka har man kommit in på också. Är ledig i dag så det ska bli jätte skönt:), ska väl bara till snabb mat och hämta lite grejer men inget mer. ska väl försöka få lite sol på sig.


Torsdag.

Hur skönt väder som helst ute idag, 30 grader kl 8 på morgon:). Men en annan ska ju jobba.

I går blev det en springtur i hemlingby. Sen hem och laga lite tacos så kom Richard å käka , kolla på film:). Sen begav vi oss till hemlingby och sov här. Inte fickman sova ut i morse heller . Richard skulle i väg på golftävling i dag så han skulle upp tidigt, sen kunde jag inte somna om. Angelica kom upp efter ett tag hon också så man fick sällskap:).
Nyss käka frulle, ska väl hoppa in i duschen och göra mig klar och bege mig jag med. Ska åka och köpa mer ute möbler till fiket sen ska jag ut till gysinge, har en betällning på 12 tårtor till bröllop i morgon.

Nu lär man väl göra sig redo för dagen. Hej hej / mirris

Onsdag, började inte bra.

Började med att man sov över i morse, inte lyckat. Hade en beställning till åtta. Som tur var har man folk som kan rycka in. Så allt löste sig.
det har varit fullt upp på jobbet i dag mycket folk. Vi som skulle ladda upp in för helgen men blev inget med det. Är gysinge marknad i helgen så det är bara att ladda upp. Blir nog mycke folk, bara myggen håller sig borta.
 Nu ska ja kila upp till hemlingby och springa lite..

Hej så länge!


Då var det kväller...

Ja nu är man hemma trodde de skulle bli mys hemma för mig själv, Richard drog ju i väg och jobba.. barrundan var ju i kväll. Men det blev en sväng ner på Brända med Rickard Martinell, det var treligt att träffas var ju ett bra tag sen. Ewwe var ute och flängde för fullt på barrundan hon:), det var trevligt att göra något:).

Annars i kväll blev det ett spring tur i hemlingby , det fick bli 5 km, jätte skönt. Sen kom Richard :), blev lite käk och mys ,men han lära drag lika fort igen.
Nu ligger jag och väntar på gobiten min, kommer väl hem snart hoppas jag:). Jag lär väl krypa ner snart, ska ju upp tidigt och jobba i morgon.

Då blir det kväller/ M


Tisdag.

Äntligen hemma från jobbet, har varit sjukt trött i dag. Sov inte så bra i natt, konstigt nog. Sitter och väntar nu på att Angelica ska komma in med tåget så jag kan hämta henne. Sen åker jag upp till hemlingby och springer lite.

Vet inte riktigt vad som händer i kväll, det visar väl sig. Behöver verkligen städa men inget man har lust med när det är så skönt ute.

nej nu ska jag kila i väg... hade så länge! Hej hej / mirris

Måndag.

I dag blev det att ligga lite vid poolen hemma hos forslings med Angelica:), tog oss ett dopp sen begav vi oss ut till furuvik med Syster och Oscar, kika på djuren och så tog jag och Angeliva en sväng i  batman.... ja höjd skräken är ju inte borta om man säger så;), men jätte mysigt hade vi:).Sen hem till forslings och bada lite.
Efter det åkte jag , Richard, syster och Oscar och handla lite käk.. det blev grillat, kanon gott blev det :), nu ska de bli jordgubbar och glass. En hel mysig dag, och mer mys blir det:)....

tack å hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0