INTERPOOL

Efter jobbet åkte jag hem till Richard och käka lite kina och tittat lite på hockey, eller jag såg typ två minuter sen somna jag bums. Nu är jag bara hem en sväng för att slänga mig u duschen för att sen bege mig till interpool för att jobba.

Har alla fullbokad ikväll:), kan bli kul eller blir det kaos. Jag hoppas på en kul kväll med riktigt mycke folk, folk kommer det garanterat. Ta er dit för en drink eller två:). SES!

/ M

Varför jag?

Tankar snurrar runt i huvudet... vad är det jag vill och vad är det jag vill fördriva min vardag och mina helger med? Just nu vet jag inte om jag gör det jag vill göra.. Allt känns bara så olustigt. 5 olika jobb som jag hattar mellan till och från, vissa trvis jag bättre med och andra inte. Det ända jag jobbar med är praktiska saker och det är väl det ända jag kan istortsätt också. Har mycket lättare att lära mig praktiska sake än teoretiska. Men ibland känner jag verkligen att jag vill kunna göra något annat. Språk är verkligen min sämsta sida, jag jag kan väl säga att jag knappt kan 1 språk. Visst jag kan ju prata svenska (till & från;) ) men as dålig på att stava. Som ni kanske har märkt?  Skulle bara vilja vara duktig på språk, känner att jag skulle våga så mycket mer då. Jag kan bara inte lära mig, jag får inte in det i mitt huvud. Ska försöka plugga upp mitt språk till hösten, känner att jag måste ta tag i mig själv. Jag skämms verkligen när jag ska försöka mig på engelska och stavandet. Vill bara ha en bra balans mellan allt, inte bara kunna 1 grej.
Vissa saker är ett MÅSTE att lära sig för mig , som att lära mig att säga NEJ till vissa saker.. Just nu känns det bara som jag kan säga ja till allt och alla bara för att hjälpa andra.





Farmor ringde nyss, hon hade hört vad som hänt i natt. Hon var orolig, gull farmor. Så glad att jag har alla min nära & kära ♥



Tack / M

Vet inte vad jag ska tro..

Tack för kommentarerna;), det blir nog till att klyppa till det och färga utväxten + att ta bort den "dassiga" slingan ifram..


Allt gick bra igår , kvällen rullade på som de skulle och lyckades hålla mig i form hela kvällen:). Men natten blev dess värre, när Richard kom hem och vi jag skulle försöka sova fick jag så himla tungt att andas, började hyper väntilera och härja. Skit jobbigt var det. Jag var ut och försökte få frisk luft men de hjälpte inte, gick in på toaletten för att inte väcka Richard. Det svartnade för ögonen och tillslut låg jag där på golvet..(jag svimmade tydligen) Ringde hem till Mamma sen till rådgivningen. Men det rådgivningen sa var väl att de kunde bero på Stress eller att jag fick en panikångest attack? Jag ve inte vad jag tror.. allt känns bara så löjligt. Har iaf tagit mig till jobbet, sjkt trött. Har inte sovit mycke i natt inte, har kanske blivit 1h. Så nu äre bara att försöka hålla sig vaken till 15 sen hem och vila sen i väg till nästa jobb kl 18-03.00

Åkte förbi GDG innan jobbet och köpte mig en macka, sportlunch och en redbull som jag tryckt i mig nyss. Ska försöka hålla mig vaken på de.. men det känns tung. Ögonen vill bara slå igen..

/Miranda

...

Nu börjar första arbetspasset för idag lida mot sitt slut.. nu ska jag hem och ladda om batterierna för nästa. Hade tänkt ta mig en promenad. Får se vart Richard och Zlatan håller hus:).

Ha en trevlig kväll / M

Glädje?

Ja då var det redan fredag, men ingen direkt glädje får jag för det inte. Utan precis som en vanlig vardag fast med mer jobb. Vet inte när jag kommer att vara ledig en hel helg.. är uppbokad med jobb alla helger så långt fram jag vet iaf.
Idag jobbar jag 8-15 hos putte sen interpool 18.00 -? 23.00 eller stängning (03.00)... Visst det är kul att jobba också men det blir ju aldrig samma sak..
I morgon har jag samma pass 8-15 hos putte sen interpool hela kvällen / natten. Har även jobb hela söndagen...

I morse innan jobbet var jag och Zlatan ut på en promenad, blev en bra sväng iaf. Sen fick jag lämna mina gos pojkar hemma i sängen. Nu har jag suttit och tittat på "vakna med the voice" med en kopp te och hjälpt putte till och från.


Tack Ewwe! den ända som lyckades skriva ner en kommentar:), men den är a tacksam för;D.


/Mirris

Mina favorit pojkar:)

Efter jobbet idag begav jag mig ut på en lång prommis för mig själv med massa bra musik:). Sen i väg hem till familjen forsling på Tacos och Hockey, mysigt.

Nu blire film med mina favorit pojkar, Richard & Zlatan :) . Richard tränar lite med honom nu.



Ja det där med håret fick man ju ingen direkt hjälp med , inte en ända kommentar. Men det är ju typiskt det när man ber
om de:P..
  



Långt, halvlångt eller kort?



Långt



halv långt



Kort..


Vad säger ni? Vilken längd? Ska till frissan nu på måndag . Känner att jag skulle vilja ha långt igen, men då är det bara att spara för min del.


P-fest med Interpool

 På Biljard expert.
Det börjades i tid, de öppnade första ölev vid 11.



Pingis turnering på biljard expert....

   
Golf, vissa fick ju visa sina talnger och andra inte;)



Bil race, jag lyckades komma 2:a iaf:D

   



Vi sköt änder , Richard var grym på detta . träffa 10/10:)



Det kvällen jag insåg vilka talanger jag hade för ishockey;)

  
Inväntade bord på koh panang.                     Toaletterna var skit läckra:)

 


THAI FOOD




Nästan hela gänget.

   

Johan Mådde bra;D?

Kvällen fortsatte för dom fleste på interpool sen efterferre på brynäs, Tack för kvällen interpool gänget!

Helt otroligt!

Ja i går blev det inget bloggande,  jag satt inte ens 1 min vid datorn, helt otroligt när det gäller mig. Lite små nöjd om jag ska vara ärlig.

I går var jag ute i hedesunda och jobbade på hemtjänsten, lite små roligt att jobba där ibland. Träffa alla gobitar;), fast vissa önskade jag att jag inte ens behövde titta åt men de är bara att vara trevlig. I går kom Richard hem också, han överraskade mig faktiskt. Go hjärtat♥ !

Idag är jag uppe i sätra och jobbar hos Putte, är på lite dåligt humör faktiskt och Putte retar mig ännu mer.

/ M
 

Haha

Efter min tvätt tid tog jag mig en promenad upp till hanna för att snacka lite med Hanna och Angelica, dom är ju så tattiga dom där två. Man fick ju sig ett gott skratt iaf.


Det är ju bara att spana in dom:


TVÄTTAR

Idag var det bara att kliva upp tidig för att tvätta, tvättstugan mellan 07.00-10.00. Det behövdes verkligen nu, hade tre fulla IKEA påsar med tvätt. Usch vilken lort-maja jag är. Ska bli så sköt när allt är rent:)..



Nu måste jag kila i väg till T-stugan...


Med tankar på samtalet idag...


Full fart..

Ja helgen har varit full med grejer att göra. Men nu är jag inne i den vanliga vardagen igen så då finns det tid för mitt bloggande.

Fredag: Enbart bara jobb hela dagen, rätt lugn kväll på interpool. Kom inte hem för en vid 4.

Lördag: Sov till kl ett, sen ut en sväng till Valbo och innhandlade lite väl behövliga grejer. Hem duscha sen i väg till interpool för att jobba. Kvällen gick skit för mig, allt bara gich fel. Bröt ihop mitt under kvällen där också. Skit kväll på jobbet verkligen. Slutade vid 22, då gick jag ner till Angelica och Hanna som satt på helt enkelt. Sen följde jag med på Heartbreak en sväng men det var nyktert:), mycke skönt,

Söndag: En hel dag med Interpool i sthlm "personalfest" en mycke trevlig dag.

- Besök på biljardexpert för visning och instruktion

- Aktivites hus i kungsholmen med massa aktiviteter, skit kul.

- Middag på thailändska resturangen "koh panang", skit mysigt ställe man fick värkligen kännslan av thailand.

- Hemfärd och  vidare till interpool för lite biljard, öl och shots.

- Efter fest på brynäs

- Godnatt

Tack för en härlig dag INTERPOOL gänget:)



Måndag: Bakis dag= FLOTT DAG. Käka pizza med Angelica till lunch.  Vart ut till hedesunda och hälsat på, käka lite och hämtat Zlatan. Sen blev det hockey hemma hos Johan. När vi kom hem tog jag pch Zlatan en kvälls promenad. Nu äre slapp i soffan jag och min gobit, Richard är borta på jobb så det blir tomt utan honom , kommer bli tomt i minst två nätter nu:/. Men jag har ju iaf Zlatan.

/ Miranda

Work, work!

Denna fredag blev enbart till en hel dag med JOBB. Slutade egentligen här hos putte för en timme sen men det är så många sjuk så jag var lära stanna så länge jag kunde och det är  till kl sex, för kl sju börjar jag på interpool. Dom ringde tom från interpool och frågade om jag kunde börja fem ist för det är även folk sjuka där. Så det blir bara hem och slänga sig i duschen och göra sig redo för nästa jobb, skulle komma dit så fort jag kunde.

Är renan nu trött, hur kommer jag då vara i natt när jag kommer hem? Aja det blir pengar iaf, inget att klaga på. Missar dok rävfesten som är i kväll hemma hos Emsi hade iaf tänkt gå dit och umgåtts lite , men tiderna blev ändrade på interpool. Hoppas alla min rävar får skoj:D. Hoppas ni kommer in och köper en drink av mig ist:P.


/ Miranda


Morsning..

Godmorgon underbara (?) Fredag... nja vet inte om jag känner att den kommer att bli så underbar. Det blir mest jobb faktiskt.  Har först nu ett pass hos Putte 8-15 sen i kväll på interpool 19-02.30, har ju några timmar där emellan iaf:). En sak är ju iaf underbar, det är LÖNING idag...
Hade tänkt bege mig ner på stan en sväng efter jobbet och ta mig en kik.


/ M



Richard betyder så mycket för mig, jag älskar dig ♥!

Uppblåst.

Så nu är man hemma efter dagens hårda arbete;), heh nej inte kan jag säga att jag haft det jobbigt. Mest suttit vid datorn medans Putte sov. Han vaknade väl vid 1 tiden och då gjorde vi lite sysslor sen sluta jag redan vid tre. Så jag känner mig mer förslappad.


                                                                                        slappt idag på jobbet..

När jag kom hem var jag skit hungrig, sist jag åt var ju i morse innan jobbet. Så nu när jag kom hem tog jag hälsofil och två tunnbröds mackor med fullkorn. Nu efter det känner jag mig helt uppblåst i magen. Makorna lägger sig bara som en deg klump i magen känns det som.

Men nu tänkte jag locka fram lilla husmor i mig och ta tag i dammsugarn och moppen, för här ska de bli rent:).

/ mirris

Choklad beroende?

Vad är det med mig? Alltid så sjukt sugen på cholkad, det kommer alltid upp i mitt huvud om jag känner sug efter något. Kan det vara så att man är beroende? Men ändå äter jag det inte så offta, utan jag kan hålla mig bort också. Vill helst aldrig köpa något själv och smaska i mig, nej jag måste ha någon att dela med. Det känns alltid bäst.
 
Marabous mörka 70% med mint, hur god som helst.




Blondinbella - Katrin Zytomierska, Bloggbråket!

Jo som alla vet är jag en flitig blogg läsare, har nog 24 st som jag följer flitigt;). Blondinbella och Katrin Zytomierska är två av dom och just nu är dom i "blogg bråk". Blondinbella hade en gång gjort ett utlägg om att Katrin Zytomierska och Gynning hade ät störningar och att dom försökte svälta sig själva och inte var några bra förebilder för unga flickor. Katrin högg på direkt och gjorde utlägg även hon om blondinbellas ätströrningar. Nu diskuters det farm och tillbaka i båda bloggarna och de har även blivit inbjudna till en debatt på SVT men Blondinbella tackade nej. Hon berättade att hon inte hade lust att bli pajkastad och bli kallad gris av Katrin i tv. Gynning skriver inget om det men Katrin gör även utlägg om gynnings kommentarer till det hela.

Ja men kan ju inte mer än små skratta faktisk.... det är kul att läsa men hur orkar dom egentligen? Visst alla 3 är som några tunntarmar, jag kan nog inte säga vem som inte har ätstörningar.

Sitter nu och tittar på Katrin på kanal 5 "vakna med The voice" där hon snackar om "bloggbråker", hon är lite små skön Katrin ändå, hon älskar verkligen att provisera människor. Men ändå så verkar hon sjukt blåst som när hon var med i eftersnacket på idol.

Kolla in:

Blondinbella

Katrin Zytomierska

Gynning


Borta

Ja i går kväll satt jag och annsträngde mig och förklarade om min gårdag och mina händelser, hade fått ihop ett bra lång inlägg så försvinner det bara. Åh så less jag blev, då vare bara att smaka ihop datorn och göra något annat.

Lite kort: jobba 07.00-15.00, handla , Fixa käk med Richard (tacogratäng) , träna , käkade, dusch och sen blev det att spela spel jag och älsklingen. MYS.

Nu blir det en ny dag med nya inlägg. Ska iväg och jobba hos putte idag 8-15.

/ M

Tidigt en onsdags morgon..

Nu är att vara uppe med tuppen allt, Fast  har ändå fått sova länge nu. Somnade kanske vid tio någon gång.. stakars Richard som alltid fixar film och jag somnar som vanligt. 

Idag ska jag jobba hos Cater hoppar in ist för Maria som ska på begravning, inte alls så sugen om jag ska erkänna, men det blir säkert rolig när jag väl kommer dit. 

Dax att göra sig klar för dagen...

Ha en bra dag/ M

Slask väder...

Det helt okej på gymmet idag, men lite tråkigt är det faktiskt att träna själv. Fast iblan kan det bara vara skönt. Blev en stund på löpbandet, biceps + mage.

Efter mitt pass mötte jag upp Emma när hon slutat vi begav oss hem till mig så lagade jag till lite Fisk m. potatis och gjorde en kladd kaka. Vid sju mötte vi upp Sophie på bron och tog oss 1 h promenad, go tjejerna. En riktigt trevlig promenad. Var helt dyblöt om fötterna när jag kom hem, vilket skit väder det är just nu. Längtar så otroligt till vår och sommar. 

Nu sitter jag och käkar lite blåbär och hallon medans Richard tog för sig av kladd kakan. Jag var inte sugen så jag kände att jag kunde hoppa det ikväll. Bättre att äta när man känner sig riktigt sugen:).

/ Morris


Snö

Jag vill inte ha någon snö just nu känns det som, bara jobbigt. Eller iaf när det snöar...

Mitt shema sprack redan efter jobbet, fast inte åt det negativa då. Åkte hem till Angelica och pratade i 2 h, det böhövdes kan jag säga. Nu är vissa saker lättade. Nu äre bara att se framåt:).. ♥

Nu ska jag bege mig ner på stan i snö ovädret, gymma lite och sen möta upp Emsi för att besöka farbror Polisen.

/ M

On Work



Jag på jobbet hos Putte idag



SMILE :D. Fick Putte att lee tillslut:P HAHA



Datorn är med på jobbet han ockå.

Per Gessle OS-låt (Robert Gustavsson)


VAKNA med The Vioce

Både jag och Richard klev uppp kl 07.00 i morse, satt på "vakna med The voice"  och fixade frukost. Mycket mysigare att gå upp när man är två. Fixade baugetter och kaffe åt Richard och jag tog Fruktsallad och hälsofil. Mys morgon.

08.00 Var jag på jobbet uppe i sätra, sitter nu fortfarande och tittar på "Vakna med The voice" och driker en kopp te medans putte sover. Jobbar bara till kl 12 idag. Väldigt slappt genom att putte sover så länge.
 
Sen idag blire till att träna ,följa med Emma till Polisen och fixa nytt legg och prommis i kväll:). Får se om jag lyckas följa mitt schema utan problem.



/  Miranda

Vad är det frågan om?

Ibland förstår jag inte riktigt hur tjejer kan vända och vrida allt till det negativa, nu blev det tydligen till något negativt när jag väl försökte att INTE få det till något negativt utan tvärt om. Ville bara inte att andra ska bli övänner tack vara mig. Men ändå lyckas det bli till "skit snack", jag fattar inte och orkar inte. Ibland undrar jag om bara vissa vill tjaffsa bara för att.. Jag vill verkligen inte förstöra för någon, önskar bara att alla kunde vara vänner och slippa allt det här löjliga.

Snälla vad är det med oss brudar ibland? Vissa tillfällen skulle man fan tänka som killar... rak på sak och skippa tjaffset.


/ MIranda

Det ska kännas

Härlig dag det blev idag, bara pysslat och haft saker för mig själv så här på eftermidagen kvällningen. Till middag fixade jag lite kyckling wok m. thai stuk m. råris, Richard kom efter jobbet han också och käkade med mig. Sen delade vi på oss, han åkte och spela biljar tunering och jag tog mig upp till fjärran för intensiv pass. Underbart att svettas:), det ska kännas när man tränar och det gjorde det i dag , i love!

- Kannske inte ser så lokande ut men det är skit gott:).


Nu har jag gjort ordning en fruktsallad som jag tänkte att jag och Richard skulle käka när han kom hem från tävlingen. Får se när han kommer hem beror ju på hur det går också, men än är han inte hemma så skapligt lär det ju ha gått än så länge iaf.

 Apelsin, äpple, banan, mango och en pressad lime :)



Nu blire duschen !

/ M

Plask i badet.

Nu är man upptinad igen efter ett varmt bad. Mysigt med massa skum, läsa "Topp hälsa" och lyssna på lite musik. 



topp HÄLSA, jag gillar verkligen tidningen:) 

Hushållsost med smak av taco.

Det blev en promenad på 1 h 15 min , skönt men inte det härligaste vädret ute. Det blev jag, Emma och johan som tog oss en runda. Emma sov över så jag fick ringa och väcka henne igen, sömtutan!

Nu har jag precis fått i mig frukost det blev hälso film med blåbär och hallon och smörgås, men smörgåsen var väl inget att hurra för. Osten smaka Taco, usch jag hatar när allt tar smak av varandra i kylskåpet även fats man har plast över. Och genom att jag och Richard rätt ofta äter tacos (vår specialite) så smakar nästan allt tacos också. Nästa gång tänker jag inte ställa in den köttfärs som blir över i kylen utan det får bli direkt in i frysen.


Nu då? Vet inte om jag hoppar gymmet idag och bara sattsar på intensiven så kör vi hårt på gymmet i morgon ist. Borde tvätta också, men finns väl inga tvätt tider som vanligt. Måste gå och kika. Ett varmt bad skulle inte heller sitta fel.


/ Miranda


Måndagen börjas med en promenad.

Nu är bara att fösöka vända tillbaka dygnen i veckan igen, sen går vi på tillbaka till helgen igen.
Måndagen ska jag börja med en promenad med Emma, sen kanske bege mig till gymmet och i kväll ska jag läsa tiderna tydligt och komma i rätt tid till intensiven:).

/ Mirris



Tydligen var det någon som "visste" vem mitt förra inlägg var tillängnat till. Jag förstår inte riktigt hur man kan yttra sig om en sådan sak. Jag säger inte vem inlägget var tillängnat till för det känner nog personen i frågan när hon/han läser inlägget.  Det personen som trodde något trodde fel.. så ta det säkra före det osäkra. Innan jag får ett till sms och någon annan tror att inlägget är till ängnat någon annan. Det finns bara 1 person som kan ta åt sig och det hoppas jag hon/han gör också.

Vad håller du på med?

Nu brister allt snart, jag vill inte ta upp det med dig för jag vet att du skulle blåneka som vanligt. Jag hör från olika håll, jag ser det med egna ögon. Vad håller du på med?  Du är inte den vanliga som jag känner, den som jag har varmt om hjärtat. Snälla ta tag i dig själv och innse att du har det så himla bra som du har det. Varför utmana ödet?
Snart kan inte min mun vara stäng i tanke på andra, jag vill bara att du skärper dig NU!!!!!




SS.

SLAPP SÖNDAG!

Ja efter jobbet blev det hem och mysa ner sig i sängen för att försöka sova en stund, men alltid lika svårt att somna när man väl känner att man måste. Men lyckades sova 1 1/2 h iaf, sen blev det zappa på tv:en.

Vid 9 pallade jag mig hem till Emma och snackade lite, go gumman:). Nu ska jag och Richard käka lite, i kväll på menyn står det strips m. korv:), vsr bra längesen man käka det. Sen skulle Richard stå för efterrätten.

/ M







Svar på Kommentar MAMMA:

Mamma, jag bor inne i gävle jag också. Kom och hälsa på mig ni med.

PUSS / dotra

KILLAR se hit...


ni som har noll koll, som ofta får bruden att tappa kontrollen...



När hon går ifrån dig och är arg
.... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!

När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


Texten klickade på engång, i like!


Bloggar.

Ja det är just vad jag till bringar min tid till just nu, kika runt på alla andras bloggar. Det är faktiskt kul att kika runt hos alla andra, vissa är ju bättre än andra. Men Jag har en hel hög som jag i stort sett läser varje dag. Man funderar ju vilka som läser min? Förlite kommentarer om jag själv får tycka. Fast åt andra sidan vet jag inte riktigt heller vad som ska kommenteras. Men lite roligare var det ju om man fick nån sådär ibland, så man har nån susning om vilka som är flitiga läsare;D. Fast jag kan ju erkänna att jag är ju inte den bästa att kommentera jag heller, utan smyger runt på min favvo ställen. Ska nog börja bli bättre på det där:).

Från jobb till jobb.

Kvällen på intepool startade väl inte så bra för min del, fast det var väl bara något jag tyckte själv. Humöret var ej på topp, trött och lika virrig som vanligt. Allt bara känndes skit, men på senheten började det årdna upp sig och det flöt på somvanligt:). Kom  inte därifrån fören vid  halv fyra, sen hem. Kunde inte somna direkt heller, jag och min gos låg och små pratade till kl 5 . Kl 07.00 ringer klockan, dags att kliva upp och svida om för  nästa jobb. Känndes som jag bara stängt ögonen och slumrat till ett par sekunder. Men jag hade ju iaf sovit 2 hela timmar;)..
Så nu sitter jag här hos Putte och ska jobba till kl 15.00, har nyss lyxat till med en macka med tonfiskröra. 

Jo måste ju berätta att nu innan jobbet var jag förbi GDG och skulle innhandla redbull och när jag gått ut därifrån och var på väg till bilen hör jag någon roopa högt och mörkt:

- ÖÖÖÖÖHHHH, Hörrö bruden!!!??
(Jag går vidar, vågar knappt titta bakåt)
-HALLÅÅ, STANNA !!!
(stanna precis framförbilen, förundrande)
- DU HAR INTE EN 5 KRONA ATT GE MIG SÅ JAG KAN GÅ IN HÄR OCH KÖPA MIG EN KAFFE?
(Nej tyvärr försökte jag svara artigt)
- ÖHHRRRBBTTTT  (Ett argt oväsen kom från farbron)
(Jag hoppar fort in i bilen och beger mig)

Det var den lortiga farbron som brukar gå runt på stan med krykor och långt skägg (Emma du vet), känder verkligen ingen lust att ge den otrevliga farbron några pengar. Vad tror han? Att dom ska få pengar när han är så där otrevliga, glöm de. Är någon trevlig mot mig så kan jag även vara trevliga mot dem.

/ Mirris


Lördag

Vad är det med bloggen på lördagar? Inget vill fungera?

Nyss tagit mig ur sängen, blev ju sent i natt igen genom att det var jobb. Var inte hemma för en halv 4. Sen tar det ju ett tag innan man hammnar i säg och John blunmd hinner i kapp en.
Kvällen i går på interpool var väldigt seg, inte så mycke folk. Känndes som kvällen var hur lång som helt. Hoppas på mer folk i kväll. Det är ju iaf hockey så nån mer ska det väl vara iaf:).

Nu äre tänkt att det blir lite lunch m. älsklingen sen gymmet och sen börjar man jobba kl 18.00 på interpool.
Känner mig skit trött idag, helt seg och mojsig i huvudet.

Lunch / M

IKEA

Fixa lunchen ute i gysinge idag gick bara bra, hade Hanna med mig också. Så allt gick ju mycket fortare. Tack för hjälpen, gulligt av dig:).



Efter gysinge tog vi oss till valbo för att kika på IKEA, jag hade presentkort där på 500 som jag spändera upp rätt fort:). Blev lite nya grejer till badrummet och blommor och en matta till köket:), rätt nöjd faktiskt. Och grejerna sitter på plats:).


Hylla 49 kr,                       Pall 69 kr                          Toalettpappers hållare Matta 99 kr                      "Blommor" 39 kr st
Kroksats 19 kr st.           Blomma i plast 59           49 kr
                                          Kruka 19 kr


Dagens inköp:D. Nu blir att ladda om för kvällens jobb, interpool 19-02.

/ M

08.00

Shit det var ett tag sen jag var uppe så här tidigt... måste faktiskt vända tillbaka dygnen nu. Men iofs jobbar jag ju kväll/natt hela helgen, fast på söndag börjar jag 8 också.
Nu sk a jag ut till gysinge och fixa lite käk ät 13 p. blir en snabbis där ute. Sen ikväll äre jobb på interpool.

Nu ska jag begemig / M

Torsdagen..

Ja det började ju inte bra idag, lite smått irriterad och illamående skulle jag skynda mig i väg för att ta en runda på stan med Emma och Marina. Tänkte ta bilen för jag skulle hämta upp Emma plus att de var kallt. Men min lilla pärla startade inte i dag heller (sjukt less), det fick bli en promenad ist. Med raska steg för att möta upp Emma, halt som sjutton och vem tror ni ramlar, mitt på brynäs bron? Jo JAG MIRANDA ÖSTBLOM, ja men dagen känndes ännu mer lyckad. När jag väl mötte upp min lilla puma började lyckan att bli bättre, nog att jag höll på ramla ett par gånger på väg ner till stan också men det löste jag upp rätt bra ändå;). Det är nog bara gympadojor som ska sitta på mina fötter;).

När vi väl tagis oss ner till stan mötte vi upp Marina och började göra stan:), jag hittade en sjukt snygg vår jacka inne på Gina, i love. Måste nog ha den ändå;). Efter några rundor i några affärer började magarna att kurra på oss så det fick bli käk inne på 9:an. Det blev mer kik efter det, jag med inga pengar gav upp rätt snabbt och lämnade brudarna på stan för att gå upp till gymmet ist. Där mötte jag upp syrran och körde lite:

- cross
- Triceps
- Mage

Rätt slapp på gymmet måste jag erkänna idag, men jag gjorde iaf det som skulle göras:).

Sen har jag och Richard vart hemma hos honom spelat wii, käkat lite middag, tittat på Hockeyn (Modo-Brynäs) riktig skit match och ätit Glass m. Hallon (Kvällens höjdare;))

JACKAN FRÅN GINA -----> https://www.ginatricot.com/se/#/product/25538524

Hälsofil

Försöker nu få i mig lite hälsofil (Blåbär/svartvinbär, mycket god), har fortfarande den där illsmående kännslan kvar. Fattar inte vad det är för fel, Richard trodde det kunde vara dom ny vitaminerna som vi har börjat proppat i oss, för han har också börjat kännt sig konstig sen dess. Men vad kan ett par vitaminer göra? man ska väl må bättre om man får i sig sånna?
Aja det är skummt iaf.. vill bara bli av med den här skiten nu.

Nu ska jag svida om och frächa upp mig lite för en tripp på stan med Emsi och Marina det blir nog en sväng ill valbo också, trevligt:).


Ha en bra dag/ Morris


HÄLSOFIL- Verum - 100 miljarder goda bakterier till magens försvar


Som vanligt.

kvart i sju knata jag i väg glatt, laddad för att köra ett intensiv pass uppe på fjärran.. men till min förvåning så stod alla där inne och hade avslappning (suck), jag hade missuppfatta allt som vanligt igen. Dom nya tiderna hade inte börjat gälla utan det var precis som förut kl 18.00. Skynda mig ner på stan för att köra lite kondition på maskinerna var det tänkt, men när jag kom ner dit så var det ett spinningpass på 75 min. Det var jobbigt kan jag lova, men det ska vara jobbig och roligt att träna så jag var nöjd med passet. Svettigt blev det, skönt!

Har nyss lagat lite mat, det blev soppa för mig och soppa och pannkisar för Richard. Nu blire kik på TV:en.

Hej / M


Don`t eat bananas!!


Vuxen poäng?

Idag på posten kom mitt Ikea Family kort hem:), där var det nog lite vuxen poäng allt;). haha.. usch inte allt för många sånna nu mirris. "Var ung så länge du kan"...




Det blev en härlig promenad i solen ca 1 timme runt i bourlongen, sen upp på gymmet för att köra:

- Löpbandet i 15 min
- Rygg (2 övningar)
- Axlar (2 övningar)
- Rumpa

Känns som jag är på G nu, underbart!
Var även ner på stadium och tog mig en titt, hittar alltid massa träningskläder/ kläder jag vill ha.. men måste vänta till lönen nu. Nike har så mycket fint just nu, i like.

På väg hem försvann då mina vårkännslor rätt snabbt, det snöar ute. Ska de vara vinter så ska de, inget halvdant.

Nu blire en stöd vila sen ladda om för intensivpass:).

/ Mirris

RÄV FESTEN.

Vi träffades en fredag (10 jan) 5 gammla rävar och gjorde en kväll till en minnes värld kväll:P.


haha..

HUR KAN MAN LYCKATS ATT UNDER EN HEL KVÄLL MED MASSA FLICKOR BARA FÅ KORT TATTERS?
- JO DET VAR JU RÄV FEST! vad kan man mer förvänta sig?

MEN DOM BJUDER VI PÅ;)

Jag har lyckats:)...

Jo visst jag vaknade med träningsverk, känns faktiskt lite små skönt. Då vet jag iaf att musklerna har fått pumpat men jag var även noga i går att stretja (hur de nu stavas). Solen skiner för fullt idag med, man får faktiskt lite vårsännslor. Det luktar vår ute!

Idag blire till att promenera i fin vädret, gymmet och sen intensiven ikväll, jag är laddad:D.


/ Mirris

GRATTIS LINDA 20 ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag för i dag är det LINDAS födelsedag, HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAA!!
´





Grattis mitt lilla hjärta på 20 ÅRS DAGEN .


/ Miranda


Gymmet...

Laddade på kortet idag med alltihop:), köpte ett månadskort för 350 kr. känns riktigt skönt faktiskt. Gör lite som man vill när man känner för det, genom att jag jobbar så olika tider.

Idag:
-15 min på löpbandet (Uppvärmining)
- Biceps (3 övningar)
- Mage (3 övningar)

Nu äre bara att köra på:D


Bilder från NYÅR




P, P-M & G

Det blev iaf en timmers Prommis innan P-Mötet iaf, riktigt skönt att röra på sig. Så fint väder ute också. Sen blev det iväg upp till Interpool för p-möte, mitt först på interpool och det gick bara bra.. Har iaf job på interpool varje helg en bit fram över:). Nu är jag hemma och slänger i mig lite mat för att sendan orka Gymmet:).

/ M

Illamående..

Det började redan i går kväll, sen har jag mått illa hela natten och även nu. Usch jag hatar det... Jag har iaf inte spytt, men ibland känns det heldre som jag skulle vilja att jag gjorde det bara för att få den kännslan att man är tömd av all skit.

Nu tänkte jag ta en prommis sen äre personal möte på interpool.

Kommer senare lite bilder från Nyår:)

/ M

Go kväll!

Idag har jag iaf lyckats fixa nya p-piller, har ringt typ överallt. Men tillslut var det EN snäll kvinna på barnmorskemottagningen på södertull som tog emot mig. Jag tillhör verkligen inte den avdelningen men hon tyckte så synd om mig när jag verkligen hade försökt ringa överrallt.. Jag pratade med henne halv 2 och så san hon att jag kunde komma till kl 2 om jag kunde. Det passade ju perfekt eftersom det varkligen var brådis med pillrena. Hon skrev ut ett nytt recept plus att hon gjorde en gynundersökning på samma gång och massa tester och blod prov, inget jag gillar är verkligen LIV rädd för sprutor. Hon var jätte gullig verkligen.
 

Nu ska jag städa och sen laga till Tacos:).

/ M
 


Måndag?

Finns ingen kännsla av vad det är för dag längre... Måndag som lördag ungefär. Sov ända till kl 12 i dag, har nyss käkat lite frulle jag och Richard. Idag hade jag tänkt ringa på lite lägenheter.. vill verkligen flytta till en tvåa nu. Någon som har något tips? Tänkte kolla med lite privata, så less på gavlegårdarna nu.


/ Mirris

Bloggen..

Försökte hela dagen i går att få ut ett blogg inlägg men inget fungerade ju... blev så less.

Jobbade hela kvällen och halva natten i går på interpool så jag och Richard vaknade ungefär fär en timme sen.
Idag ska vi ut till häsen för att hälsa på familjen:), mys.

/ M


Ta mig härifrån...

Skulle bara vilja komma härifrån ett tag, bort till sol eller snö... göra något. Något som får en att känna livs glädjen just nu. Bara tanken att få ligga på en het strand och titta ut över havet eller få vara uppe till fjälls och bara åka skidor fina vinterdagar. TA MIG HÄR IFRÅN....


    

UNGDOMSMOTTAGNINGEN, vilken skit!

Telefontider kan ju fungera bra om man får något SVAR... det ända som sägs är - Nummret är upptaget, samtalet avslutas. Ja men bra, hur sk a man kunna få tag i dom då? 1 timmes telefon tid per dag och hela den timmen ska dom säga att det är upptaget. Ringde även i går också men det var precis lika. Jag blir så less.. jag vill bara att dom ska skriva ut nya p-piller åt mig så jag kan hämta ut dom på Apoteket. Jag måste ha nya idag.. Fan vad less jag blir... Jag hatar ungdomsmottagningen, dom är helt världelösa. Förstår inte vad det är för nötter som sitter där. Det är bättre att hålla sig till sjukhuset där får man iaf hjälp...

The Script - The Man Who Can't Be Moved


+ grader

Imorse när jag uppnade dörren  var det som en varm pust kom ist för dom iskalla pustarna som har kommit dom senaste månaderna.. Men det var då fortfarande lika kallt inne i lägenheten. Tog iaf bilen i morse till jobbet, Richard hjälpte mig att få igång den med startkablar. Så nu äre bara att hålla tummarna på att den startar i eftermiddag när jag ska hem också.


/m

PROMENADEN

Ja jag fick som jag ville och fick med mig min sköna Emsi på en lång prommis ca 2 h. Skönt som fan, var ju ett tag sen jag träffade Emma nu så det var fullt tjatter hela vägen. Det fanns mycket att berätta;). Nu äre bara att köra på m. promenader och träning , det ska bli fasta kroppar;).





Vad kan slå en skorpa med smak av kardemumma?

Jag har blivit helt sold på skorpor, kan längta efter en. Inte det bästa att stoppa i magen precis men det är typ det ända som slinker ner nu för tiden känns det som. Visst kan jag äta men har ingen lust till det. Hittar inte fullkornsskorper med smak av kardemumma någonstans, någon som har något hett tips om detta;)? LIte bättre med fullkorn iaf.



Har nyss varit ner m. Richard och Joel och spelat lite biljard på kryddstigen, jag var rätt trött och hummöret var ej på topp så jag gav upp ganska snabbt:P. Men grabbarn tog en match till...
Nu tänkte jag försöka stoppa något i magen och sen bege mig ut på en prommis med Emma:).


/ M

I natt jag drömmde...

I natt drömmde jag att jag och Richard skulle köpa en hund tillsamman.. Det var en gul lite golden, han var jätte söt och Richard ville att han skull heta "Valle" :)





Min Zlatan är ändå bäst ♥

Gavlegårdarna?

Måste nog vara bland de snålaste hyres föreningarna när det gäller värme, så sjukt kallt i min lägenhet. Känns som man ligger i ett annat blås hål. Ska man böhöva frysa jämt?  Det är ju redan tillräkligt jobbigt att gå upp och lämna sängen på månarna. Om nätterna fryser man ju tom m. dunis.
Det kanske är dax att förflytta sig ?

Är på jobbet nu, Putte bor också i gavlegårdarnas fastigheter och även här är det kallt. Burr...

/ Mirris


YES MAN!

Det blev bio rio i kväll:), Jag & Richard gick på filmen "YES MAN"... skit mysig och rolig film, verkligen se värd:D.




Härliga Jim Carrey :), det går ju inte att INTE skratta;)

Av längtan till dig ♥


Hemma...

Det blev en prommis hem från jobbet.. skönt att gå men jag är så himla trött, blev ju inte många timmars sömn i natt inte. Direkt när jag kom hem sprang jag till tvätt stuga för att titta om det fanns någon tid i kväll, det fanns 1 1/2 h . Jag passa på att ta den.. tvätta lite underkläder och sängkläder iaf.



Ikväll händer? Ja ingen aning ännu. hade funderat att ta mig till friskis idag och köpa nytt kort och sen gett mig på intensiven, men plånboken ligger hemma hos Lindas mamma i stan och Linda själv är ute i häsen hos pappa sin.
En lång prommis m. Emsi har iaf bokas:), sen måste nog dammsugaren och moppen komma fram i kväll också.

/ M




Denna klump i magen gör mig slut och matt, vad ska jag ta mig till?

På jobbet.

Jo man blev väckt i morse igen av PFV, så det fick bli utryckning till sätra denna morgon igen. Bilen startar ju fortfarande inte så jag fick först palla mig ner på stan för att sen ta bussen till sätra. Usch det här med att åka buss är inte min grej, men det funkar ju det också. Jag är ju glad att jag får jobba, men det är svårt när man inte kan ha någon framförhållning alls... somnade ju inte för en vid halv 5-5 i morse, så jag är skapligt trött. Måste försöka sova i kapp nu, känner att huvedet och kroppen börjar ta allt mer stryk.

/ Mirris

. . . . . . . . . . . ?

När tar allt slut? Vart finns alla gränser? Jag känner mig innlåst.....






"BARNHEMMET"

Ikväll blev mys kväll m. Elina, tittade på filmen "Barnhemmet"..  usch vilken film, ingen jag kan rekomendera för kännsliga tittare. Man fick rysningar, så läskigt när det handlar om barn.Det blev en kudde i högstahugg hela filmen kan jag säga.Sen blev det mys och snack, har smaskat i oss godis också:)..



Nu ligger jag hemma i sängen med datorn på magen och kikar runt.. funderar på att sova snart.





MAN SER SIG SJÄLV GENOM ANDRA  - ?


Vi hade kul:)

I går kväll ändrades planerna snabbt.... från att ha planer på en lugn kväll och titta på hockey till att drika massa vin och svänga sina lurviga på krogen. Det blev förluva i sätra hos några tjejer, hade jätte kul där. Körde massa lekar, gud vad man fick skratta. Sen vid halv tolv blev det bussen in till stan och sen Heartan. Vi hade jätte kul, tack för kvällen..:)

Lyckades fånga lite bilder med mobben, men eftersom man inte har den bästa kameran i mobben så är det inte så bra kvalite.



En dag ska den bli min..

I går efter jobbet kom Richard och hämtade mig, vi åkte direkt upp till interpool och spelade biljard m. Joel, Chrille, Sebbe, Adde... Spelade en biljard tunering mellan oss 6, och hör och häpna jag vann alla matcherna:), tom två mot Richard .... haha, så nöjd har jag nog inte varit på länge. Fast vi spelade i ju i lag, jag & joel vann dom första tre sen i finalen vann jag m. Chrille:P. Jag hade nog bara tur....

Idag flög man upp av att mobilen ringde, det var PFV som ringde kl 08.00 och fråga om jag kunde jobba hos Putte. Skulle börja så fort jag kunde, slängde på mig kläder och skulle bege mig ut för att ta bilen, MEN MIN ÄLSKADE BIL STARTADE INTE!!!!!!!! Jag blir så less, ska bli rik och ha en bil som startar i alla väder och som det ALDRIG blir fel på. En dag ska jag köpa en Mini cooper S:). 
Älsklingen ställde upp och skjussa mig även fast han var jättte trött;), jätte snällt. Lyckades iaf vara på jobbet till 08.30, nu blire jobb fram till 17.00.



Mini cooper S 09, såå snygg!

/ Mirris

Skit kallt.

Det var verkligen is kallt när jag gick till jobbet i dag, mina ben var som två is klumpar. Sen när man kom in i värmen känndes det som dom skulle brinna upp ist. Men annars vare skönt med en promenad till jobbet:)... Nu blire jobb till kl 22:)


Ha en bra kväll / Mirris


God morgon SÖNDAG!

Man kan väl ändå inte säga godmorgon kl 1 på dagen, men för mig har det blivit det just nu.. har lyckats ställt om allt totalt:S, Richard är väl en liten bov i det hela. Han kan ju vara vaken hela nätter och sova hela dagar, en riktig natt uggla medans jag faktiskt är en morgon människa. Sover inte bra om jag sover så här på dagarna heller, vaknar stup i kvarten. Så nu måste det bli ändrig på detta...

Kl 3 börjar jag jobba... ska ta mig en promenad till sätra hade jag tänkt. Hoppas solen är kvar:).





RICHARD - du är underbar ♥! 


...

Ja idag har jag bara låtit dagen försvunnit för ingenting. Richard sov kanske till 4 och medans har jag bara smygit runt i lägenheten, kikat på datorn/ tv . Har haft det så sjukt tråkigt. Hade beövt tränat men det fanns ingen lust till det heller:/. Måste köra igång på allvar nu.

Ikväll ska Jag, Richard, Joel och Emma ner på cheers och käka och titta på JVM:)

/ Miranda

JUNGFRUN 2009

Jungfrun Horoskop Horoskop 2009

Stjärnorna är på din sida under 2009. Du klarar dig mycket bättre än du gjorde under 2008. Ändå finns det negativa influenser som kommer från Neptunus och Pluto. Därför bör du hitta jämvikt i livets samtliga aspekter. Du bör också ta ansvar för dina hadlingar både på jobbet och i privatlivet. Det blir viktigt med flexibilitet. Du kommer att gynnas av din dynamism, men det finns en allmän tendens till överdrifter.

Tillbaka till Horoskop

Mer om Jungfrun

  • Element: Jord Planet: Merkurius
  • Kvalitet: Föränderlig
  • Polaritet: Negativ
  • Kristall: Onyx
  • Turdag: Onsdag
  • Tursiffror: 5 & 3
  • Färg: Marinlå
  • Metall: Nickel
  • Motto: "Jag granskar"

jungfrun 2009

Under 2009 har Jungfrun möjlighet att hitta den perfekta partnern. Förmörkelsena som äger rum i hus 1 och 7, antyder en extra stor betoning på de personliga relationerna. Under 2009 kommer Jungfrun att vilja hitta den perfekta partnern eller förbättra sin nuvarande relation.

Redan i början av 2009 är Jungfrun djupt förälskad i någon, som är så annorlunda de personer som jungfrun vanligtvis umgås med. Jungfrun kommer att utveckla en dynamisk relation, som kan bli rätt så oförutsägbar. Jungfrun kommer inte att kunna undvika den här relationen - trots att den är så annorlunda. Det här förhållandet kommer att göra dig mycket lycklig. Du kommer att njuta av att överskrida alla gränser.

Till och med mars månad uppmanas du till försiktighet. Du bör låta bli att ta några ekonomiska risker. Från och med den 28 oktober och fram till den 28 december kan kommunikationsproblem dyka upp, varför Jungfrun bör vara extra försiktig både hemma och på jobbet. Det är viktigt att du undviker alla missförstånd.

Under 2009 kommer Jungfrun att ha jättemycket att göra. Du som är jungfru kan dessutom resa väldigt mycket och du kan också flytta. Du kommer under 2009 att expandera ditt sociala umgänge och förbättra din sociala och kommunikativa kompetens. Vissa jungfrur kan skriva mycket för att sedan publicera det som de har skrivit och eventuellt få en plats i offentligheten.

År 2009 är utmaningarnas år för Jungfrun, ett år då du lever fullt ut och ett år under vilket dina ansträngningar bär frukt. Livet rusar i hög fart under 2009. Jungfrur kommer även att lära sig att de kan förlora mycket om de är alltför försiktiga, för skeptiska eller för rädda när de ställs inför behovet av att fatta ett beslut.

Är du Jungfru, kommer du under 2009 att hitta nya sätt att uttrycka dig på, något som leder till att dina närmaste kommer att beundra dig ännu mer än de gör nu.


Vilken dag!

I går tog jag och Lina oss ut på en lite utflykt:), pakade ryggan och drog oss upp till h-spåret. Grillade korv och hade det mysigt, sen tog vi oss en promenad. Vi lyckad alltid ha lika mycket att prata om varje gång:).
Efter vårt korvgrill och prommis behövdes en dusch, efter det gav vi oss ner på stan och tog oss en liten matbit och bowlade:). skit kul!



(När man är från hedesunda kan man det här med att göra upp eld och grilla korv;))



(Disco bowling, jag gillar inte att säga det men linda vann:P)


Sen på kvällen åkte jag, Richard, Joel och kim ner till hangloos för att gratta Emil som hade 25 års fest.

/ Mirris

AUSTRALIA

I går blev det en mysdag. Var först och spelade lite biljard med Richard, Eleonor och Bosse på deras firma sen åkte vi och tittade på bio med mamma och pappa, det blev filmen "Australia". Skit bra film verkligen, den rekomenderar jag starkt. Efter det åkte vi upp till interpool och kollade läget, spelade lite biljard med Chrille gjorde vi också. Vid 01.30 pallede vi oss hem och la oss och tittade på "Repmånad". Det filmen är så jävla rolig, första filmen som Lasse Åberg gjorde. Mycket skratt:D.

En ur mysig dag:) / Mirris



AUSTRALIA- måste verkligen ses, en underbar film.



2009

Det nyåret är innvigt. Jag och Richard firade vårat nyår ute i gysinge på mamma och pappas fest. En trevlig kväll. Ett gott slut och en bra början av det nya. Men jag kan ju inte säga att man känner sig så jävla lyckad när man alltid ska börja sina nya år med en fet baksmälla. haha.. men vem gör inte det? Jo kanske någon smart med ett liv;).

Nu tänkte jag promenera bort och hämta bilen... friskluft:)


GOTT NYTT / MIRANDA

RSS 2.0