Hej ångest!!

Ja då var man vaken redan även fast jag inte la mig i sängen förns efter fyra. Det här med att sova bort halva dagen har aldrig varit min grej. Det går bara inte. Mina öron piper fortfarande efter all "musik", det var ju "Lokal heros" på konserthuset i går, full fart ända fram till två. Jag hade ingen aning om vad vi har för lokala band, fast åt andra sidan vet jag ju knappt vad dom medst världsberömda band heter. Jag suger på allt sånt, jag kanske  känner igen låtar men inte vad dom heter. D

Igår innan jag klev på långpannan blev lunchen helt bortglömmd, så jag blev hungring som en varg hela kvällen. Så hela kvällen gick jag och stopade i mig massa skit ist, bara något litet som jag kom åt. SUCK VILKEN ÅNGEST JAG KÄNNER IDAG.

Nu kommer Mille hem och myser en stund med mig innan jag ska i väg på nästa pass.

Vilken natt

inatt har det lille inte varit rolig att ha och göra med, började vakna vid tre tiden och ville inte somna om. Han hade högfeber och små hosta. Stakars liten, ville absolut inte vara i sin säng. Inget dög, höll på att krångla till fem på morgonqvisten sen upp igen vid halv sju.. En annan var ju totalt dö slut. Men det vara bara att spänna upp ögonen att försöka hålla sig vaken. Kl ått lyckades jag få honom att sova en stund igen, jag försökte få lite sömn jag med. Vid halv tio var han pigg som en lärka igen medans en annan känner sig överkörd, jag som behöver så mycket sömn som det bara går nu eftersom det blir ett dag,kväll och nattpass (15:00-04:00).

Men nu vill man ju ta vara på den lilla tiden man får med sitt älskade lilla troll innan man ska i väg och jobba igen, R ska också jobba långpanna i dag,kväll, natt så Mille ska vara hos sin mormor och morfar och sova över. Hoppas det går bra trotts att han är sjuk. Vi behöver jobba så mycket som det går nu för att få in lite pengar. Det är rätt barskrapt hos oss  :/. Jobb jobb!!!

Nu myser vi ner oss för en stöd vila innan jobb. Ha en bra lördag och ta vara på dagen ni som är ledig, jag är avis ;P. !


Fredag

Nu är fredagen över också.. har varit en fart fylld dag.

-Gym
-Spinning
-Mille mys
-Jobbat hela kvällen 16.00-24:00
-Nu sitter jag som ett kryss i soffan och ska gå å lägga mej

dåligt med bloggande, får ta igen det sen.


Solsken

Jag och Mille är tillbaka efter 2h promenad i solskenet. Det var välbehövligt, man får dubbelt så mycket energi när solen tittar fram. Det var lite små kyligt ute men det gäller att gå på så håller man sig varm. Mille sov under hela promenaden, det var bra så blir han gladare resten av dagen :).

Nu ska vi värma på lite lunch..


Morgonstund

Jag passar på att kliva upp när det är helt lugnt och tyst i lägenheten, den lille herren har inte slagit upp sina två blå ännu. Jag lutar mig tillbaka i soffan en stund för att i lungn och ro kika runt på datorn och se vad som har hännt. Har mina  favorit bloggar jag tittar igenom.. något tips på en bra blogg?

Idag  ska det bli träna av och försöka njuta av den lediga dagen. Får troligen besök av på eftermiddagen också :)


Interpool

Arbetspasset är avklarat, det gick helt okej om jag får säga det själv. Lite som vanligt att vara där bara att det är lite ombyggt, lite andra männiksor och en större publik. Roligt att Interpool växer..
Får se hur det blir med arbetstider där framöver...

Idag på eftermiddan fick jag ett samtal av en underbar männikska. Att ett telefon samtal kan värma så. Jag blev så glad, hon verkligen visar hur hon bryr sig. Så glad att jag har så bra männiksor omkring mig. Tack ♥ 

Ikväll blire tidig kväller, hoppas på att få en bättre sömn inatt.



Ögonen går i kors

Shit nu är jag trött ,känner verkligen hur ögonen går o kors. Dom vill bara slå igen, men jag känner att det inte är någon ide genom att jag nästan börjar jobba om 1 timme.
Lunch passet gick bra, droppa på rätt bra med folk. Vi får se hur kvälls passet går, ska jobba på interpool och det var ju ett tag sen. Men det ska nog inte bli några större problem..

Idag hoppar jag över träningen, jag kommer inte att hinna med det. Kanske en promenad efter passet på interpool, men det visar sig.

Nu ska jag sätta lite fart så jag kommer i tid :)


Min moster, Ellinor Hultman!

Måste bara få säga att par ord till min kära Moster! Min moster är en riktig Moster, en moster för alla. Hon kallas för moster av dom flesta i min omgivning som känner henne. Vi har alltid kallat henne för Moster. En riktig guld klimp som är genom snäll och har aldrig något ont i sig. Hon tänker alltid på alla och bryr sig om alla. Så länge jag minns har vi alltid fått minst ett vykort av henne i veckan. Hon skickar alltid pressenter så fort det är något speciellt typ namnsdag eller något annat. Hon har alltid kommit varje födelsedag trotts att hon bor i sthlm och även kommit och hälsat på oss väldigt ofta.

Hon följer min blogg gladligen och jag får alltid stöttande kommentarer, det glädjer mig. Tack moster för att du är våran bästaste moster, en sån moster som du är vill jag också bli!

Tack för att du finns ♥



Vilka dagar..

Tre tunga dagara har gått nu, jag hoppas inte dom ska behöva upplevas igen. För får dom upplevas igen vet jag precis vad slut resultatet kommer att bli.

Nu hoppas vi mot ljusare tider... man vill om man kan. Eller? tiden får visa men jag hoppas på det bästa.

I natt har jag sovit så otroligt dåligt + att jag vakna vid halv två och spydde. Men nu mår jag bra igen.. hur gör man? Jag har ju två arbetspass att jobba idag så det vill jag inte missa.
Vad säger ni?



(Saknar dessa tider)

galet trött

vilken natt det här blev, det har nog varit för mycke tankar. Idag har jag en del att fixa, både bra och dåliga saker. Men det är bara att bita ihop. ?

STOP!

Ibland vil jag bara skrika ut vissa saker, jag vill att hela världen ska höra mig. Att alla ska lyssna och förstå, jag vill förklara vad jag tycker och tänker om allt som står mig upp till halsen för stunden. Det kokar inom mig, jag vill bara få ut precis ALLT. Jag är ju en person som vill prata om mina problem, jag vill inte gå och bära på dom ensam. Jag vill dela med mig, vad tycker andra? har jag rätt eller fel? Kunna diskutera, problemen känns så mycket mindre när man har fått prata av sig en stund. Jag orkar inte ha så mycket inom mig för jag kokar över tillslut och då spricker allt i mitt huvud.
Men det finns en spärr hos mig också, jag kan inte, jag får inte, jag ska inte! Jag vet att det kanske blir skönare för mig på ett vis, men på ett annat vis blir det ett rent helvete ist. Det blir bättre att sätta STOP, bara ge upp och gå vidare? Men det kommer ändå alltid slå tillbaka , som en piska i fejjan på mej själv. Det är bara jag som kommer att få lida mest utav det i slutändan. Är de det jag vill?


Vin.

I går efter ett hårt arbetspass drog vi "små" tjejer från gourmet blå till olles på något glas vin och härligt snack. Underbara tjejer, roligt att umgås utanför jobbet också. Finns ju så mycket att prata om. Nog för att några av tjejerna nästan alltid funnits i mitt liv:D. Kom dit runt elva och gick hem innan stängning.

Idag ska vi försöka få den här dagen till något bättre, den har börjat i botten.



Lyx.

I går lyxa vi till det lite på fredags eftermiddan hela familjen innan jag skulle gå till jobbet, gick till Lido och fikade min mamma och pappa kom också och gjorde oss sällskap. Smällde i mig årets första semla. Inte för det ingår i min såkallade viktnedgång men man måste ju unna sig någon gång ibland också. Gott var det !

Sen blev det jobb 16.20-00.30, Gick hyfsat bra igår. Har börjat fått så fruktansvärt ont i fötterna och så otroligt trött men det vara bara att räta på sig och se glad ut. :)

Idag har vi bara slappat hemma hela familjen, Mille sover nu sin lunchnap. Hinns väl inte mes så mycket idag innan jag börjar jobba kl fyra.




Mille vid frukost bordet i morse :)


Skönt!

äntligen kan jag stressa ner... kl 11:05 bestämmde jag mig för att sticka ner till friskis för att försöka få plats på spinningpasset. Shit vad jag skynda mig ner, sprang nästa hela biten ner. Tjock jacka, tungväska och stressad ingen bra kombination. Men puuh jag hann och jag fick plats. Det blev ett svettigt pass till tusen, skönt att ha det gjort så här på fredagen.

Nu ska vi försöka få i oss någon lunch här och hitat på något hela familjen sen ikväll blir det jobb.

Vad händer hos er ?



Hjärnspöken

Roligt att det händer lite ibland på kommentar fronten, kul att höra vad andra tycker.

Hjärnspöken var ju precis rätta ordet på tal om det här med våg. Usch det sätter ju sprätt i skallen på en, man håller ju på bli tokig. Jag har ALLTID varait så anti vågar. Jag har jämt sagt att i mitt hus kommer det inte in någon våg, jag har inte velat haft någon hemma. Pga av att jag tycker inte vikten är det viktigaste bara man är nöjd själv (fast när är man nöjd då?) plus att jag alltid varit en tung tjej på vågen även fast jag har varit rätt smal. Tung benstomme skyller vi på då, eller? Så det har alltid visat högt bellop även när jag var den "smala tjejen"..  Så därför ha jag varit väldigt anti att kliva upp på vågen. Men nu när vi fick en sån fin våg i julklapp av R mormor tyckte jag det vara dags att börja andvända den. Men nu hoppar jag vågen tror jag och går raka vägen och köper ett mått band i morgon.


Hur gör ni?


Idag på gymmet kännde jag lust, det var roligt. Började med att springa på löpbandet i 30 min bra tempo (för min del just nu) sen blev det bröst och triceps.

Sen har det varit jobb på kvällen, har varit borta på en catring. Rätt lugnt fast ändå är jag otroligt trött. Lite för lugnt för min del kanske?

Blir nog sängen snart...






2 timmar

Vi har precis avklarat en promenad på 2h, vi fick även sällskap av Emmy. Härligt att komma igång med promenaderna igen, Mille sover så snällt i vagnen medans en annan går för fullt. Det är bäst att man håller koll vad man sätter fötterna nu, rena rama isgatan.
Det gäller väl att sätta full fart med promenader och springningen nu om min våg kommer vill visa något minus.

Imorse när jag skulle ställa mig på vågen visande den 0,5 kg + ... whaat? herregud vad ska jag behöva göra för att det ska visa något minus? Så provade jag att ställa mig på vågen nu efter promenaden, då visar den 6 kg - . herregud jag höll på smälla av men jag visste ju redan att det inte kunde stämma. Upp på vågen igen, tro på f*n (ursäkta mitt språk) då visar den min utgångsvikt igen. JAG HATAR VÅGEN! Hjälp mig!!!!!!!



Morgonstund

Idag blev det tidig morgon igen , 07:00 vaknade Mille så det är bara till att stiga upp. Efter som min trötta sambo alltid ligger kvar och nassar får en annan gå upp. Men han blev inringd och fick åka och jobba iaf, så något vettigt gör han med denna dag. Vi han äte en rejälfrukost tillsammans allihopa, R har dragit så det är bara jag och Mille här hemma. Vi ska snart bege oss ut på en långpromenad så fort vi är klara..

sen ska jag försöka hinna en sväng till gymmet innan jag ska börja jobba kl 16:00 idag, syster har lovat att ta hand om Mille en lite stund så jag hinner träna.

Bäst att rappa på lite så vi kommer någon vart idag.



Helt otroligt att han har varit så liten♥

Svar på kommentar:

Elin om sockerkaka.:
Du är jätte duktig! Kom ihåg att det är ok att unna sig något ibland. Gör man inte tror jag de är lätt att falla dit och trycka i sig massor en dag ist...

Svar : Tack :). Ja ibland måste man kunna unna sig något. Man måste leva livet också :)

Vilken dag, ONSDAG!

Imorse pinna jag och Mille i väg till öppnaförskolan mötte upp Jossan och Vira, Sandra och Collin kom senare dom också, Collin blev hela 1 år i dag. Grattis !

Efter öf tog vi en promenad till Milles faramor i hemlingby där vi blev bjudna på lunch. Sen stannade Mille kvar där medans Richard och jag drog i väg på ett möte. Ett välbehövligt möte, men jag kan väl inte påstå att jag är så nöjd första gången. Hoppas på bättre nästa gång.

Sen blev det snabba puckar, hem och sadla om till jobbarskortan och sen pinna i väg för att möta upp Sissie för att göra följe till jobbet. Härligt att jobba med den kvinnan, man får höra många kloka ord och roliga historier :).

Nu sitter jag hemma nerpyst i soffan, nyligen hemkommen. Inväntar R som har varit och tränat, syster har varit här och tagit hand om Mille medans vi har varit borta. Vi har sån tur som kan få så mycket hjälp av alla, tack snälla ni!


Tog lite bilder från Sandras blogg från Öf idag.











Grattis Collin 1 år.

trött, trött, tröööött!!!!

Ja då är man uppe igen då, idag ringde väckarklockan när jag var som tröttast. Jag har börjat sovit så oroligt om nätterna sen Mille var magsjuk. Men idag ska vi i väg på Öf, därför klockan är ställd. Resten av dagen är fullproppad av aktiviter. Bäst att sätta fart så vi hinner i väg i tid.

-1kg

i morse visade vågen -1kg, det går sakta men "säkert" det här? jag får vara nöjd ned det kg än så länge då. Men visst hade jag önskat några fler kg nu. Men jag ger inte upp 11 kg ska bort. Ska försöka få in lite mer springning ich promenader. Det ska brännas! !!!!

sockerkaka.

på förmidagen drog jag och Mille ut på en låg prommis, på 90 min vi fick sällskap av Linda också. Skönt att prata av sig en stund. När vi kom hem åt vi lite lunch sen stack jag ner till gymmet med sis. körde 20 min på löpbandet sen blev det biceps och axlar:-). Sen direkt iväg till konserthuset på p-möte. Nu på kvällningen har jag haft syster, Oscar och Sara på besök. Så jag slängde ihop en sockerkaka lite fort så jag kunde bjuda på något. Ikväll åkte jag dit, jag tog en bit jag också. Hur ska jag kunna gå ner i vikt? Bara att träna mera och hålla igen. Men jag har ju sagt att jag ska leva också... inte ångest för allt, även fast jag får det.

Det gör mig galen

inatt har jag tagit mig en rejäl funderare, det skrämmer mig lite på ett vis. Varför har jag så svårt att gå min egen väg. Jag måste kanske? Jag håller på bli galen på det här nu, jag är inte van vid sånt här. Så är inte jag uppväxt. Jag vill bara skrika ut vissa saker ibland men oftast är det bästa att behålla sakerna för sig själv. Jag har ändrat uppfattnibg på saker och ting, jag orkar inte lägga ner någon större tyngd i det. Alla dessa dåliga dagar sätter sprätt i mitt huvud. Varför dessa värderingar. Är det värt det?

sötsug.

Alla dessa kvällar med detta sötsug, men jag kämpar för att inte falls ner i socket gropen igen. Så för att mätta suget och hungern tog jag lite fil m. flingor.

Pust..

Nu sover äntligen min lille man här hemma, ikväll var det krut i honom. Han skulle absolut inte sova. Min farmor och farfar kom förbi på ett överraskande besök, jätte kul. Så Mille förstod inte riktigt varför han skulle behöva sova när det kom någon och hälsade på. Men nu sover han äntligen, farmor och farafar har gett sig av. Så nu lutar jag mig tillbaka en stund i soffan och inväntar R.



Farmor & farfar med Mille bara någon vecka gammal.


Spinning

När Mille & R mös ner sig här hemma för att sova lite eftermiddag pös jag snabbt i väg till gymmet (ihop om att få plats på spinningpasset). Och plats fick jag , det vara några som hade hoppat av. Det var jobbigt, svettigt och det känns, kanske hur bra som helst. Ett toppen pass med Pia och sjukt bra musik. 

R drog precis i väg på sin hockey träning och jag och Mille hoppar ner i badet för att varava ner för kvällen.



BLÖTT & HALT

Usch vad jag hatar detta väder, jag blir så arg och irriterad när jag går och försöker knuffa fram vagnen på gåbanorna samtidigt som man halkar till då och då. Blöt om fötterna blir man också, man får väl se det hela som en träning då, för jobbigt blir det. Men humöret ligger inte alls på topp.

Vi är nu hemma från öppnaförskolan, jätte mycket barn idag.  Roligt att vara där, Mille bara ruffar sig fram där och kryper fram till vem som helst. Inte alls blyg, jätte skönt.

Nu ska jag göra lite lunch.



Mille på ÖF idag :)

ÖPPNA!

Nu gör vi oss redo för att sticka i väg till öppnaförskolan. Det är väl blixthala ute, bästa att hålla sig på fötterna.


Tagit vara på dagen

Idag tog jag och Mille en sväng ut till hedesunda för att skjussa hem pappa min som blev kvar på soffan efetr gårdagens bravader ;). Det var helt vidrigt att åka bil ut till hedesunda idag, så otroligt halt. Körde nog 60 hela vägen ut, jag vill ha sommar nu! När vi kom ut åkte vi och hälsade på faster min, tillbringade några timmar där sen tog vi styrning in till gävle igen.

Jag lämnade av Mille hos hans farmor och farfar så stack jag och tränade, så otroligt mycket folk på gymmet. Men jag lyckades få igenom mitt pass utan större problem. 20 min löpbandet, hade gärna kört längre idag men det blev kö. Lite less att man aldrig kan köra riktigt länge på dessa maskiner, man ska alltid ha någon som står backom nacken och flåsar. Sen körde jag på med mage och rygg.

När jag hade tränat klart hade jag två missade samtal och en röstbrevlådsamtal från ett ökäntnummer. Det var en karl som hade hittat mitt bankkort och icakort utanför flanör (jag måste ha tappat det precis när jag var på väg till friskis). Jag ringde genast upp, en jätte trevlig karl som snällt berättade att han hade hittat det utanför flanör och att han hade skyndat sig att hitta på mitt nummer för att jag skulle slippa hinna spärra det. (som tur var hade inte jag märkt det, annars hade det varit spärrat.) Sen kom han tom och lämnade korten till mig på friskis. Önskade att det fanns fler sånna underbara människor som han. Dagens STJÄRNA! (jag har skickat in en blomma till gd idag :D)

Sen drog jag iväg och handlade, hämtade Mille sen har vi haft mys hemma hela familjen.



En glad nyvaken kille i badet i morse :)

Mamma mys.

Ikväll kom mamma min in och hade lördagsmys framför tven med mig och Mille. Hon hade köpt med sig pizza från Isaks corner (lätt gävles bästa pizzeria, enligt mig).

Nu har mamma precis lämnat oss, en sovande Mille och en as trött jag. Så nu säger jag godnatt för den här lördagen.



Tack för ikväll mamma ♥

Lördags godis

Idag blev det bara en hemma dag, milles morfar har varit på besök innan han skulle i väg på herrmiddag och hockey. Syster och Oscar är här nu och gör oss sällskap. Mille sover eftermiddags luren, skulle ha åkt i väg och grattat en kär vän men vi får skjuta på det tills imorgon ist. Ikväll kommer Milles mormor in och gör mig och Mille sällskap, R ska på hockey.

Ihelgen är det tungt utan gotta, igår hade tjejerna köpt fetaste plockgodis påsen och snaska på. Men det vara bara att hålla igen, jag överlevde kvällen iaf. Idag är det ett ständigt sug, kan det bero på "dam veckan"? , skulle tro det  (Suck.)

Varför vill man så gärna ha när man inte får?





"Gourmet tjejer"

Vart tog Fredagen vägen? Fredagen bara flög iväg, full fart hela dagen.

På förmiddagen knata jag och syster i väg till gymmet, tog löpbandet i 20 min sen körde vi triceps och bröst. Skönt att vi kommer in i det mer nu, allt går lite lättare. Bara att köra på. Shit vad folk det var redan vid kl tio på en fredag. Trodde det skulle vara lugnast då men så fel hade vi.

På eftermiddan vara det bara att sadla om till den lilla städtanten som finns innom mig, snabbt och gjort så var det hyfsat snyggt iaf. I väg till affären, plocka ihop lite små prylar som behövdes till kvällen.

Hem fixa det sista.. sen började alla gourmet tjejer droppa in. Vi hade fixat lite "knytis" här hemma hos mig, alla hade med sig något att äta. Sju tjejer från gourmet blev vi, alla vi "små" tejer som jobbar. Jätte mysig och trevlig kväll fick vi, god mat, lite vin, tjejsnack, spel och underbart sällskap. Dom sista gick nog utanför dörren vid halv två i natt.

HÄRLIG FREDAG, tack tjejer!



































Rosen röd!

Nu är jag hemma igen efter kvällens jobb pass, bra att jag fick komma iväg och jobba lite idag. Lite mindre jobb nu i januari. Men så är det ju alltid i dessa tider innom restaurang. Sen kör det igång igen. Vi får se vem som blir hemma med Mille i vår. Det beror lite på vem som får lämpligast jobb. Just nu jobbar vi om vart annat. Det blev en riktigt frisk pronenad hem från jobbet, riktigt bitande i kinderna. Nu sitter jag helt rosen röd i soffan och varvar ner till natten.

BVC

I morse sov tom jag över. Klockan hade ringt och jag hade stängt av den. Det var bara att rusa upp kl halv åtta, in i duschen och på med lite smink snabbt. In till lille man som fortfarande låg och sov, usch vad det är hemskt att väcka dom små liven. Men han är lika glad för det, syster kom och hjälpte oss. Snabbt på med kläder sen åkte vi mot hedesunda. Syrran satt och mata Mille med morgon gröten i bilen, men inte led Mille för det. Man får göra det bästa av allt ;D.

Hos BVC var allt bra, vikt 11800 , 74 cm lång. Min stora pojke :)

Annars har vi bara donat här hemma.

Blir jobb ikväll för mig. Hade tänkt att jag skulle hinna träna innan men jag får nog lägga det på hyllan idag :/. Jag tar en prommis till jobbet och hem ist.

Idag fyller Linda år, grattis hjärtevännen ♥


Lite bilder från igår:



Puss fick dockan :)



Mille älskar att pilla med ögonfransar :)


Kvällen

Ikväll blev det bara hemma mys, en kär vän kom förbi en stund på kvällen och gjorde oss sällskap. Mille älskar när vi får besök och han trivdes i Elinas sällskap, fast vem gör inte de ;P?

Mille somnade i bra tid ikväll igen, hoppas han får en bra natt. För i morgon ska vi upp i tid igen för att ta oss ut till hedesunda och gå på bvc för att väga och mäta. Vi går fortfarande kvar i hedesunda på BVC, vi trivs där och ska nog fortsätta ett tag till.

Annars ikväll har vi bara suttit i soffan och vid datorn.. snart blire nog sängen för min del.

,

Test

Testar att mobil blogga, tack Sophie för hjälpen:)

Hur gör jag?

Varför kan jag inte blogga från min mobil? (har en Samsung galaxy s).. Någon som vet hur jag gör?



NÖJD!

Nu är jag hemma igen efter ett par timmar på gymmet:), det är ju så skönt när det är gjort. Nu kan man luta sig tillbaka i soffan och vara NÖJD!

Idag blev det 30 min på löpbandet, 20 min löp sen tog jag 10 min intervaller med lutning. Sen tränade jag benen och alla dess muskler.

Idag blev jag riktigt irriterad på mig själv på gymmet, jag fastnar med blicken när jag är ensam. man vet ju inte riktigt var man ska kolla. Har man någon med sig så kan man ju alltid prata och titta på varandra. Men nu blir det så man tittar ut i tommaintet och fastnar med blicken. Folk måster ju tro att jag är en annan gloapa! Jag måster verkligen tänka på det, jag vill ju inte framstå som att jag sitter och GLOR på dem. SKÄRPNING nu Miranda!





SNÖ.

Nu får det vara ett stop på all snö som kommer ner. Jag vill inte ha något mer, det räcker gott och väl med all snö som är. Nu är Sommanren efterlängtad!!

Imorse knata vi i väg till ÖF i snövädret, idag var det lite mindre barn. Men det kan vara skönt ibland det också.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och dra i väg och träna, mycke tankar i huvudet just nu. Jag är så nära... men?
Usch känns som jag bara vill köra skiten ur mig idag............. så mycket kännslor som vill ut.



Mille gav lilla dockan många pussar på Öf idag, Vira fick en hon med. Lilla hjärtat!

En kick?

Jag ska inte.. eller ska jag? Det får mig att må dåligt förstunden, (sitter och tittar på bilder från förr) men det ger min nog fler kickar att vilja gå ner mina 11 kg allt mer. Jag vill komma ner till min viktklass igen, jag är inte bekväm med mig själv just nu. Jag vill komma i mina gammla jeans. Fast jag var inte nöjd då heller. Blir man aldrig nöjd?  Jag ska varkligen försöka att bli nöjd nu. Men hur blir man det?

R har aldrig klagat på min vikt, han säger att han alltid är nöjd med hur jag ser ut. Vilket gör mig väldigt glad för stunden. Men jag vill ju vara nöjd själv också. Dessa viktproblem sätter ju sprätt i huvudet på mig. Men jag vill bara vara en sund och hälsosam människa. Där har jag varit och kämpar för att komma dit igen.







Halv åtta hos mig..

Herregud Mille sover REDAN, det är inte likt honom. Men han var så otroligt trött, försökte hålla honom vaken så länge jag kunde. Men vid sju gav jag upp då fick han sin natt välling och sen somnade han. Jag kan ju inte tro att han kommer sova hela natten nu iaf. Ett par gånger kommer han nog att vakna, jag får räkna med det iaf. Eller han kanske överraskar.

Jag har myst ner mig själv i soffan ikväll, sitter nu bänkad framför "Halv åtta hos mig". R är på match ikväll.


Beröm :)

Jag måste faktiskt ta och berömma min sambo , han har nu lyckats varit utan snus i 1 vecka och 3 dagar. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte ens han skulle klara av två dagar. Men han håller i sig, humöret har väl inte varit det bästa men det har ändå gått rätt smärtfritt ;P.

Mitt godis löfter håller i sig det också, går rätt hyfsat faktisk. Måste bara lära mig att inte peta i mig massa annat bara för att jag är sugen för då kommer inte vågen att visa några MINUS inte. Tuggatuggumi är det bästa :)

Den första snusen för R eller den första godisen för mig blir dyr, 1000 kr blir vi då skyldig varandra. Det är bara att kämpa, 11 kg ska nu bort. Än så länge har väl inte vågen visa så mycket till minus men jag fortsätter att träna på och försöker ändra kosten en del.




En stjärna till oss ;)


Varför denna bitterhet?

Varför denna bitterhet denna morgon? Känns som någon trök in en nål i mig och all energi bara pöös ut. JA HA bra Miranda .. hur ska vi lyckas omvandla denna dag till något bra då?
Det kanske är dom här små grejerna som har kommit till dom senaste dagarna som kom över mig nu på morgonqvisten. En del grejer förstår jag mig bara inte på, saker som en själv tycker är självklara men tydligen inte andra. Detta retar mig till tusen, men varför lägga ner energi på sånt som man inte behöver.

Nog med detta irriterande inlägg.

Ska försöka få denna tisdag till något bra ist, försöka hitta glädje på annat håll. Vad händer hos er?



Mille i morse, nyfiken i en strut ;)

måndag.

I morse gick jag och Mille i väg på ÖF i sörby, roligt att gå dit igen. Känns som evigheter vi vär där sist, väldigt mycket barn idag. På vägen hem tog vi en extra promenad så Mille fick sova i vagnen. 

På eftermiddan gick jag och Syster till Gymmet, tog löpbandet i 20 min sen körde vi biceps, axlar och lite mage. Men shiiit vad tränings verk vi hade i dag sen i lördags. Men det är lite små skönt också ;P.

Nu sitter vi och tittar på Konferensresan, haha vilka männiksor det finns.




Mille får äta själv så gott det går :)

07.00

Idag har jag ställt väckar klockan tom, tänkte at vi skulle hinna i tid till ÖF idag. Jag är faktiskt rätt pigg trotts mina sömnproblem i natt + att Mille var rätt svår där mellan 01.30-03.30. Han ville inte riktigt som jag ville, han ville upp.

Ska gå och ställa mig på vågen om den visar något bättre resultat idag, men ska jag vara ärlig så tror jag inte det. Jag håller ju inte på med värsta dieten. Men jag har väl ändrar lite på kosten och dragit ner på det söta.

Igår var nog den värsta dagen med sötsuget, men jag klarade av det. Det blir jobbigt när det står en stor godisskål mitt framför nosen och man ska inte röra när alla andra sitter och äter.




Mille & hans farmor i går hos G "mormor" Anette :D

Slutet på veckan.

Efter frukost klädde jag och Mille på oss för en promenad i TÖ vädret med Elin, gissa om det var tungt att dra vagnen idag. Men vilken extra träning, blev en promenad på 1h 30 min. Det får jag vara nöjd med idag iaf.

Sen har vi varit hemma hos R mormor hela dagen nästan, där det bjöds på godmat, fruktsallad och lika trevligt sällskap som vanligt :). Nu är vi hemma, ska väl slå på en film och bara ta det lugnt.

Imorgon tänkte jag och Mille ge oss i väg på ÖF på förmidagen, roligt att gå dit igen.


TVÄTT, TVÄTT, TVÄÄÄÄTT!!!

Herregud detta tar inte stop , det är bara att tvätta... Nu när lill hjärtat har varit sjuk är det bara tvätta sängkläder om och om igen och kläder ja jag vet inte allt.


Skrev nyss ett långt inlägg men insåg att det blev för mycket av det som vissa kännsliga läsare inte gillar. Vi hoppar det ist.


SÖNDAG:

Ska försöka göra något utav denna söndag, R blir väl bara liggandes i sängen så jag och Mille får ge oss ut på egna äventyr. Vi kanske börjar med en promenad, skulle vilja träna också men kanske ska lugna mig i dag. Får inte trötta ut mig själv så här fort. Måste ta det i en lagom tack ibörjan sen kan jag öka. Inte fullt ut från start för då hinner jag lessna. Men man är ju så ivrig och vill se några resultat.




Mitt i natten.

Sitter just nu och inväntar att Mille ska somna om igen, men just nu låter det omöjligt. Jag hör en "sjungandes", hoppandes liten man inne från hans rum som gör alltför att slippa sova.

Jag har svårt att sova i natt också, R som ligger bredvid mig är verkligen kokandes het (stakarn). Måste nog fixa en temp tills i morgon, den i rumpen vägrar han ;P. Men det känns som graderna är uppåt 40 :/

Det är inte lätt att vara "karl"

Tro det eller ej men nu har R gått och blivit sjuk också, legat med frossa, feber och magont. Ja det är ju tur att en annan har hållt sig frisk (peppar,peppar, ta i trä). Jag hoppas verkligen inte han får kräksjukan. Nu är det full servic på allt han vill ha, man kan ju tro att han ligger inför döden, man hör något kravle från soff hörnet ibland. Nu är det bara att hoppas på att han frisknar till. Nu vill vi inta ha någon sjukstuga här hemma. 

Mille sover gott i sin säng medans jag gör R sällskap i soffan framför tven, kikar på någon film på 4:an.

Imorgon ska vi ta vara på söndagen, men vad?







Inte riktigt sig lik...

I morse när vi kom in till Mille hade han lyckats skitit ner hela sig och sin lilla säng, stakarn. Det var bara att ta honom in i badet och slänga in alla sängkläder, täcke, kudde och nallen i tvättmaskin. Jag är så otroligt glad för den där tvättmaskin jag köpte.

Sen gjorde vi oss färdiga här hemma, jag drog på mig träningskläder, R jobb kläder och Mille fick mysdress. Sen skildes vi åt alla håll och kanter. R drog till jobbet jag gick och lämnade Mille hos hans farmor och Anette, sen drog jag till gymmet med Syster.

Idag känndes det bara att vara på gymmet, det är roligt igen. Det är bara försöka hålla andan uppe och KÖRA. Det blev 20 min löpband, 15 min cross 1h 15min gym. Idag blev det triceps, bröst och mage och lite rygg.  

Efter träningspasset gick jag hem till Anette och käkade lunch med dom, sen tog jag och Mille en promenad så han kunde sova en stund i vagenen.

Nu är vi hemma och Mille sover en stund igen, han är fortfarande inte sig riktigt lik. Otroligt trött, hänging och lite smågnällig. Det har tagit på krafterna att varit sjuk.

Ringde nyss R, han sa att han mådde jätte dåligt och hade feber. Ja vi får väl se hur den här lördagkvällen kommer att sluta. Hoppas bara han slipper magsjukan.





5 minuters regeln.

Jag kan inte förstå vad den lille mannen får all sin energi ifrån, trotts att han är så otroligt trött men han kan verkligen vända på en femma. Han gör allt för att slippa sova...

Ja herregud det är ju sig själv man sätter på prov, det gäller att klara av 5 min regeln. Det är svårt att höra dom små skrika för fullan hals för att slippa sova, den finns ju så myckat annat som är roligt. Men efter ett litet test på mig själv sover han gott i sin säng. Det gäller bara att hålla ut, man gör sig själv och honom en tjänst i slutänden.

Ikväll har jag, Mille och Sis haft myskväll framför tven, bara tagit det lugnt.




En LITEN man som vet vad han vill ;D


Inte riktigt

Mille är inte riktigt fri från kräksjukan, han spydde en gång idag också. Så det gäller att fortsätta ta det lungt med maten och ge honom vätskeersättningen..

På bättrings väg

Natten blev rätt smärtfri, Mille fick behålla det lilla han hade i magen och sov bra. Vaknade 1 gång i natt och åt lite mer. Mille fick sova bredvid mig i sängen i natt så jag kunde hålla koll på honom. Föresten så kunde han inte sova i sin säng heller för hans madrass är ännu inte torr sen jag tvättat den.
Men magen spökar fortfarande så helt återställd är inte lille man, men pigg och glad är han + att han rosen röda kinder är tillbaka i går var han helt vit.


En annan har faktiskt varit i väg till gymmet nu på förmiddagen , tog löpbandet i 22 min sen blev det att träna lår och rumpa. Måste få mina kalosser att minskas och bli fasta ;P. Promenad dit och hem är också allid ett måste, trapporna blir det också allitd nu, det lilla extra gör också alltid sitt :).

R drog precis iväg på jobb, vi får se vad Mille och jag hittar på idag. Vi blir väl iaf hemma och ser till så lillemannen blir helt återställd :). Mamma och pappa kanske skulle titta in och säga hej.



MILLE JUST NU HÄR HEMMA:








Sjukstuga

Mille fortsätter i samma spår, han har iaf sluppit spytt hela dagen men ist har det kommit den andra vägen. Men nu på kvällningen fick han inte behålla något, spydde ut allt igen. Stakarn, men han är så otroligt duktig ändå. Håller humöret uppe men otroligt trött. Nu ligger han och sover en stund på pappa bröst.

Jag har börja kännt mig lite illamående men det kanske är för man är uppe i allt hela tiden. Jag hoppas verkligen jag slipper detta.

Det blir bara hemma mys m. familjen och ta hand om vårat lilla hjärta ..





Stakars liten

04.00 vaknar jag av att min lill älskling hurklar för fullt från sitt rum, då har han spytt ner hela sig och hela sängen. Det var bara att byta om och riva ur och slänga in i tvättmaskin. Sen fick han komma in och sova in med oss men det tog inte lång tid innan han spydde ner hela våran säng också. Då fick det bli ett bad och massa tvätt igen, sen efter det har han spytt var 10:onde min , helt slut stakarn. 
Jag och Mille placerade oss ute på soffan han låg i min fam och spydde och sov om vart annat. Vi har varit till apoteket och köpt vätskeersättning som han har fått i sig och nu sover han lilla hjärtat. Usch vad jobbigt det är och se honom så dålig, jag hoppas han får behålla lite nu. R kände sig också dålig, jag skulle egentligen ha jobbat idag men var tvungen att säga ifrån, men dom skulle ringa om det krisa. Då måste mina två klara sig här hemma.




Mille , 1 vecka gammal. Så liten, tur att det finns en del att ta utav nu.


Ett bra slut..

Jag måste faktiskt erkänna att jag är nöjd med min dag, man måste väl få vara det också ibland, Vi Fick en bra start, sen kilade jag iväg och tränade med syster, tog löpbandet i 22min och sen blev det lite mage och biceps. Sen var jag tvungen att skynda mig iväg till jobbet. På jobbet fick vi en bra dag, hade så gulliga gäster. Fick en sån fin kommentar av en Herre, man blir så glad, man skiner upp resten av kvällen. Den tackar vi för.

R fick komma och hjälpa oss på jobbet idag också , vi var en kvinna kort pga sjukdom. Han fick stå i garderoben och charma alla damer ;).

När vi kom hem möttes vi av Milles härliga leende efter att haft en heldag med sin farmor :), Nu sover lill hjärtat och jag och R har en riktig mys kväll i soffan, massa plockmat, ett glas vitt och mys. Det var inte i går vi hade en sån mysstund bara vi, men det behövs kan jag säga. Ett riktig bra slut på denna dag.. hoppas den fortsätter lika bra :).



En bra start

Vi fick en bra start på dagen här hemma, Mille sov ut ända till kl nio i morse. Han ficka en lång natt sömn eftersom han somnade redan halv åtta igår, fast han vaknade 3 gånger men lyckades somna om efter en liten stund igen. Så i morse fick vi en glad Mille här hemma. Jag tog en tripp till sophuset för att få bort vår lillasophus som alltid lyckas stå i hallen. Jag hatar att sophuset ligger så långt bort (långt bort för att vara ett sophus) , det ligger inte alls där man går förbi annars. Så det får bli en extra sväng till det, men nog om detta sophus. Sen gick jag till time för att införskaffa lite frukost.
Vi hade frukostmys här hemma, hela familjen. Nu har jag hunnit tvättat och städa badrummet medans Mille tog sitt morgonbad :)...

Nu ska jag iväg till gymmet med syster, sen blir det jobb på konsert :)



Mitt STORA problem

Ja jag förstår att dom flesta av er läsare nån gång har stört er på alla mina stavfel, men tyvärr så har jag stora problem med min stavning, kan även tappa bokstäver . Jag har haft problem sen jag var liten och det fortsätter i det spåret. Men visst, jag har blivit mycket bättre men ännu bättre måste jag bli. Det är många inlägg som inte blir av bara för att vissa ord inte går att få ihop för mig.

Ni får helt enkelt ta mig för den jag är och hoppas ni förstår vad jag menar trotts mitt problem.



En dag full med......

UNGAR :D... en del hatar att jag andvänder ordet UNGE/UNGAR men jag älskar det, kan bara inte förklara varför. En del tycker det låter som en smutsig liten lort unge. Men jag har min älskade unge hemma så ni får ta det som ni vil. När jag skriver det menar jag inget illa.

Jag och Tulan packade oss i väg med bussen in till stan, barnvagnar, pulka och 3 ungar ;). Det gick rätt smärt fritt om jag får såga så. Sen upp till Malin och Sara , för att gratta Malin på sin 23 års dag. Mickaela var redan där med Alfred ,så den lilla ettan blev proppad med både ungar och brudar ;P. Där bjöds det på fika och trevligt sällskap.

Sen gick jag och Tulan och våra ungar vidare upp till oss åt lunch, massa lek, bad och annat som hör ungar till ;).

Nu har det tystna här hemma, Mille sover redan (ska inte hoppas på för mycket nu) .. Ibland är ddet skönt att få lite tyst här hemma. R är och spelar match men Sis gör mig sällskap i soffan.





Back to town

Mille och jag gör oss färdiga för att ta oss tillbaka till stan. Det får bli bussen hem, Richard blir kvar och jobbar och sen har han match ikväll. Vi åker in och grattar min halvkusin:) (som vi kallade oss när vi var små).. grejar lite hemma och myser.

Roligt att få träffa alla bruttor i kväll igen :D

Här är det kallt.

Mille vaknade lika tidigt idag igen, iofs sover vi ju borta. Då kan inte allt vara som hemma. Men jag tycker att det är bra att vi tränar så det slipper bli så svårt sen. Det är en själv som får sätta sitt tålamod på prov. En annan har ju inte tålamod som dom i Familjenanorlunda, beundrar faktiskt dom som klarar av att ha så många barn. Mitt tålamod hade spruckit för länge, länge sen.

Idag vaknade vi med -16 här i Ölbo, nu börjar det bli kallt igen. Det kan väl iaf vara lagom? Blir lite väl kallt när det börja stiga över -10. Vi får se vad vi hittar på idag, något roligt lär det väl få bli:)




Jag får vara nöjd med det.

Vi blev kvar ute i hedesunda, karln trottsa om att få vara kvar eftersom han jobbar i hedesunda även i morgon. Ja man har ju inte så mycket att säga till om när det gäller Richard F, en "man" men stark vilja.
 Men jag har ju gjort en hel del bra saker för min egen skull också, lyckades ju få i hop en promenad på minst 1h på förmiddagen och nu på kvällen hoppade jag på mamma och pappas löpband och skrapade ihop hela 40 min. 30 min löp, 5 min tung backe och 5 min nervarvning. Jag får faktiskt vara nöjd med det idag, det gäller bara att fortsätta i dom här tackterna. Komma tillbaka till livet jag älskade att hålla igång, det är härligt att jobba med sin egen kropp och se vad man utvecklas.

Mille min lilla man har också en stark vilja om man säger så, han vet då precis vad han vill. Han är helt omöjlig ibland om man säger så. Det här med att lägga sig på kvällen gillar han inte. Då kan man hitta på så mycket annat som är roligt, hoppa, stuttsa, åla runt sig överrallt, toka sig så alla skrattar. Ja inte vet jag vad ungen får alla dessa minspel ifrån ;P.
Men nu sover han gott i sin säng här hemma hos mormor och morfar, jag hoppas på en lugn natt.

Hur sover era/ditt barn?



Mina 40 min på bandet



Svårt att tro att ett sånt charmtroll kan vara så "odräglig" ibland ;P?


Promenad

Jag, Mille, mamma och hundarna begav oss ut på en frisk promenad i förmiddags. Det var riktigt bitande i kinnderna. Mötte upp Hanna, Zelda och Freja. Jag och Mille följde med dom hem en sväng. Lekte lite på golvet:). Nu är vi hemma hos mamma och pappa igen. Äter lite sen lunch... vi får se vad eftermidagen visar.

Vad händer hos er?

Mitt i natten...

Jag svårt att sova? Brukar aldrig hända! Men nu äre hänt, sitter här redo med Milles nattvälling kur. (ja mille äter fortfarande på natten, vaknar alltid vid två tre tiden och vill ha sin lilla skvätt. Sen somnar han om, jag har försökt fått honom att bli av med det. Men ju längre Mille skriker på natten detsto argare blir grannen, då blire bankningar i ledningarna.) Fast i natt har vi absolut inga grannar, men vi sover inte på Milles hemmaarena ;).

Men Mille börjar komma i form nu ;), han har till och med dragit ner sin vikt lite, han har dragit ut sig hela pöjken :). Han har börjat röra på sig så otroligt. Snart så ;D.

Nej nu är det bäst jag går upp och kryper ner bredvid "karln" så jag får min sömn för natten också,  god natt!



Välkommen år 2011

Jag satt mig ner för att börja skriva om år 2010 men jag gav upp väldigt snabbt, det fanns för mycket att skriva om. Både bra och dåliga saker. EN sak vet jag iaf ett det var EN händelse som var den bästa i mitt liv, när Mille kom till världen. Sen är det så mycket annat som också har hänt men det orkar jag faktiskt inte ta tag i att skriva ner just nu. Nu ska vi ta tag i året 2011 och få det till ett underbart år. Tiden går så fort så det gäller att ta vara på tiden.

2011: Jag har iaf bestämmt mig för att försöka ta hand om min egen hälsa. Försöka gå ner dom kilon jag har kvar att gå ner efter min gradviditer. Och det är hela 11 kg sen är jag tillbaks på ruta ett. Men det ska jag väl klara? jag har iaf satt det som nyårs löfte att jag inte får äta en endaste godis bit innan 11 kg är borta. Jag vill ju så gärna få bort det, jag klarar inte av att se mig själv så här. Så jag gör det för min egen skull. Richard bestämmde sig för att sluta snusa.. hmm ja än så länge har han inte snusat men vi får se hur det kommer att gå. Humöret är iaf inte på topp :P.



Idag tog fam. Östblom/Forsling bilen ut till Hedesunda för en del besök. Första stoppet blev i diket när vi nästan precis kom hem till mamma och pappa. Så himla typiskt, vi skulle ju bara snabbt dit och lämna av lite grejer men vi hamnade i diket ist. Det gick så otroligt sakta vi bara gled ner i snö drivan. Pappa och farfar fick komma och dra upp oss. Sen åkte vi och käkade lunch hos min farmor och farfar, hon hade gjort en god skaldjurs gryta. Sen tog vi en promenad hem till Tulan & Håkan och barnen. Där bjöds det på fika och trevligt sällskap, Mickaela var där hon också:).
Nu har vi precis fått god middag hemma hos mamma och pappa. Vi blir nog kvar här i natt, Richard ska ändå jobba åt pappa här i hedesunda i morgon. Kvällen bjuds nog bara på massa mys.



Ett uppehåll....

Vår kära dator ballade ur för några veckor sedan och vi tog oss aldrig för att lämna in den. Men nu är den inn lämnad iaf och vi har lyckas sparka igång en av våra andra datorer. Fick en ström sladd av en kompis så nu funkar även den.

Ska försöka komma igång med bloggandet nu igen.. gillar ju att skriva.




Mille bara växer och växer och det händer nya saker för varje dag....

RSS 2.0