Mannens Hjärna


En person är en person oavsett storlek. . . .

JOBBET! - Jo men hörrni ni gick alldelens lysande idag, allt flöt på bra och jag fick klar julbordet i god tid:). Från 8-16 vare fullfart med att fixa allt till julbordet för morgondagen. Dom var jätte nöjda med mig faktiskt, fick mycke beröm.  Det är kul att höra. Så i morgon äre nya tag igen, ska vara ute i Sandviken hela dagen 8- sent. Det här fixar jag:).

KVÄLLEN-
Åkte ner på stan för att jag visste att Emma skulle sluta kl 18.00, hade tänkt överraska henne och bjuda henne på middag eftersom hon fyller år på söndag, men planen sprack rätt fort när jag fick tag på henne.  Hennes Mamma & Pappa stod och väntade utan för och dom skulle åka och handla, Typiskt! Gick och strosade själv en stund på stan, men det är ju så himla tråkigt att gå själv tycker jag. Vissa tycker det är skönt, men inte jag. Jag tycker bara alla kolla skumt på en:/.
Pallde mig upp till Johan ist för att kika in matchen mellan Rögle-Brynäs , men dom förlorade  m. 4-3, skit!


NU- sitter i min soffa med datorn i knä och käkar lite Cashew nötter, mumsigt! Ska nog krypa ner i sängen nu hade jag tänkt. Kika på en film eller bara sova.


GOKVÄLL / M(Tjejen Blir 21 på SÖNDAG)

Min idol!

Gokväll!

Dagen har flytit på helt okej, klart med mitt intro hos Patrik idag. Så nu äre bara att börja jobba. Efter jobbet blev det en stöd vila i soffan. Sen åkte jag upp till fjärran höjder för att gå på intensiv pass, det märks verkligen att vintern är här. Det börjar bli mycket mindre folk på passen. Inte för att jag klagar på det, det är verkligen skönare att gå på passen med mindre folk. Äntligen kan man röra sig hur man vill:). Den "oranga killen" håller ju sitt eget tempo, men han har fått med sig nån till snubbe . Ja det är verkligen pinsamt att titta på dem, men ändå lite små roligt. Haha.

Efter det svettiga passat åkte jag till Ica kvantum och innhandlade lite föda . det behövdes verkligen. Mitt konto har ju varit rätt tomt. Men nu är det iaf  på fyllt med den lilla lönen jag fått dena månad också.
Annars har det bara blivit käk och Mys med Richard:).

I morgon börjar jag jobba åt en cater firma, en aning nervös faktiskt. Hoppas på det bästa bara:).


Vill bara nämna att Gry Forssell är min idol, kanske hur skön brud som helst. Hon säger verkligen vad hon tycker, står men båda fötterna på jorden och sveriges skönaste radio röst , i like. Finns mycke man kan nämna, men hon är iaf min idol;)



God natt / Miranda


God morgon!

Shit vad seg jag var nu när veckar klockan ringde, ville verkligen inte gå upp. Bara ligga kvar under det varama täcket bredvid Richard ist. Men det äre bara att kliva upp och göra sig redo för en promenad till jobbet. Hade verkligen viljat åkt bil denna mogorn, men nu får jag skylla mig själv. Mycket bättre att gå också.

Hade /M

Skön dag!

Kanske hur skönt som helst ute idag, solen skiner snön ligger på baken och lyser upp allt i vitt:). Har varit och tränat bräda nu på Lunchen, skönt. Man blir ju så mycket piggare i hela kroppen om man kommer igång på dagen.
Slängde nyss i mig lunch, det fick bli resterna fån middagen i går, nudlar m. Kyckling gryta.:).

Nu måste jag bara hoppa in i duschen en sväng och sen på med kläderna och ta en promenad till sätra, har inte försökt fått igågn bilen än. Men jag måste ju ha pengar först också. Hoppas alla Cykelbanor är plogade. Har ingen lust att pulsa i snö, man blir ju så blöt. Man blir ju så fryssen och vill inte vara det på jobbet. Jobbar till kl 22.00 i kväll.
 
ha en bra dag / M

Irriterande

Var på Toves intensiv pass idag kl 18.00 på fjärran, verkligen ett super kul pass. Men det som för mig så otroligt irriterad är dom som går på INTENSIV passen och inte tar i, bara fjölar runt. Men gå på ett Medelpass då! På intensiven är det ju meningen att man ska ta i, det ska vara jobbigt och man ska svettas! Man försöker verkligen att ta i, ta ut stegen och verkligen ge gärnet. Men det funkar ju inte om man står bakom eller brevid en lam jävel som bara verka tycka varenda lilla steg är as jobbigt. Dom är bara i vägen, så jag säger bara gå på ett lättare pass eller bara försvinn helt enkelt!

Så då ver det sagt, lättat på hjärtat.






Frallan

Efter jobbet i går åkte jag och Richard ut till Hedesunda för att käka hos mammsen och pappsen, pappa hade lagat till älgbiffar m. sås och potatis och till efterrätt blev det en fruktsallad, duktig far min:). Jätte gott.
Kikade även på "Ensam mamma söker", urlöjligt program tycker jag men det är ändå så himla roligt att titta på det. Jag måste bara kolla, var ju sista programet i går och dom valde ju sina "otippade" karlar.

Sen bar det av i snöovädret in till gävle igen, jag och Richard satt oss vid varsin dator och spelade tetris motvarandra + andra. Det är ju så himla roligt, har fan blivit fast. Usch nu drömmer jag tom om tetris hur jag kan sätta alla klossarna på olika vis. Helt sjukt. 
Blip.se

Vid 12 tiden hörde vi en katt Mjaoa för fullt utanför fönstret, det var Frallan (Hon som bodde här innan mig har en katt vid namnet Frallan som tror fortfarande att han bor här. Så han kommer till och från, hon som äger katten får komma och hämta honom varje gång. ) Men i går kväll var det jätte kallt, snöade och blåste + att en räv jagade honom som stog neraför och väntade på honom.  Inte ens när jag kom ut och fösöka shysa bort räven gick den, han låg bara kvar och lurade på stakars Frallan. Men Tillslut gick richard ut och fick bortt honom. Sen kom Helena och hämta sin Frallan. 






Snö väder

Det mörka och grå marken var förvadlas till en vit fin matta av snö, skönt när allt blir så mycke ljusare. Man blir så mycket piggare och gladare. Inte för att just jag har kännt mig så, har varit mycke trött och seg dom senaste dagarna. Har ju förlorat så mycket blod + att jag inte käkar så mycke heller, har lixom ingen stor mat lust. Men nu blire bättre tider.

Igår på jobbet gick allt kanon, börjar faktiskt trivas riktigt bra:). Kollade på Brynäs matchen, segt att den blev så försenad men ändå starkt av brynäs att få matchen till 3-3. Man får vara nöjd:).
Efter jobbet tog jag en stros med Emma, fick lite frisk luft på lördagskvällen:). Sen kom Richard, vi spelade kort och sen mös ner oss i sängen.

I morse när jag klev utan för dörren möttes jag av en snö väder, kul väder att promenera till sätra i. Blöt om fötterna kan man snacka om. Nu sitter jag på "jobbet" är väl ett bra tag tills Putte vaknar. Nu är det bara att vänta...





Förlåt, jag älskar dig så otroligt mycke!


IDOL.

Självklart satt man som fastklistrad farmför idol i går kväll. Har nog aldrig följt idol så flitigt som jag gör nu. Roligt att se att det går så bra för Alice, en stjärna från Hedesunda;).  Hon kanske inte var bäst i går kväll men ändå sitter man och ringer som en tok för att hon ska hänga kvar. Tråkigt att Anna åkte ut bara, tycker verkligen den lilla  Johan ska få åka nu.
Nu äre bara att vänta tills nästa fredag och fortsätta heja på Häsen stjärnan:).

Idag börjar man jobbet kl 15, självklart ska vi titta på Hockeyn. Får se hur det går för den nya i kväll. ska bli roligt att se.
Jobbar till 22, så hiner väl inte bli så mycket annat i kväll heller.

TREVLIG HELG / M


ont.

Det började redan i morse att magen började verka, men det har bara blivit värre under dagen. Det har tom gjort ondare idag än vad det gjorde i onsdags. Sussana som jag jobbade med har varit jätte gullig.  Går det inte över ska jag väl ringa och höra med rådgivningen. Skulle ha gått hem från sätra men det gjorde så ont så Johan ställde upp och hämtade mig, jätte snällt.

Annars på jobbet har det gått jätte bra faktisk, mycke att lära men det fixar sig allt eftersom. Jag är nöjd med dagen annars:), jag kommer nog att trivas känns det som:).

Nu ska jag nog vila lite, kika på en film eller något:.

/ Mirris

Greta

Vilken Mardröm jag hade i natt, eller det var väl egentligen ingen mardröm just i drömmen. Men nu när jag har vaknat och tänker på människan får jag rysningar.

Det var jag och en person jag inte ska nämna namnet på vi kallar henne Greta . Jag och Greta blev av släppta på en lite ö i dalälven i hedesunda. Vi hade som mål att ta oss till fastland där någon kunde hämta upp oss. Vi skulle simma hela vägen och försöka hitta rätt. Jag ogillar verkligen personen Greta (Emma du vet) ,det är verkligen den falskaste jag "känner" men jag var så tvungen att vara så trevlig som möjligt. Man vill ju inte bli ensam ute på vattnet, jag tycker verkligen det är läskigt att vara på djuptvatten när man inte vet vad man har under sig. Poliser letade efter oss och vi skulle gömma oss det var lixom själva grejen. Men vi tog vi oss till Färkars Bron (Första bron till ön). Där blev vi upp hämtade av polishelikopter. Sen vaknade jag...

ja det va det i kortfattat format, sjukt hur man kan drömma. Det var bara Emma som nämnde personens namn i går när vi var ute på en  promenad. Sen ängnades hela min dröm åt henne. En mardröm kanske det inte var men en läskig färd med Greta. ;)



Nu snart ska jag i väg och jobba, börjar kl 10.00 som pers. Assist, jobbar till kl 15.00. Får se hur det går idag då. Men det ska nog flyta på bra ändå.

Ha en bra dag / M  

Strump tjuven!



Alltid det största problemet när man tvättar, man lyckas alltid få flera omaka strumpor  när man ska vika ihop allt. Vart försvinner dom? Jag letar precis över allt efter åt ,men hittar verkligen inga strumpor. Är det maskinerna som slukar alla strupor eller finns det en lite strump tjuv? Ja man blir lika fundersam varje gång. Inte så konstigt om man tillslut får gå med omka ;P.

Bilder från Halloween

Här är bilderna från Emmas Kamera:)



Syster & Jag

Björnen Bo & Hippie Emsi;)

Trillingarna Fluffi;)

Cowboy Johan & Fiaa

Bo!

Stekar Sille;)

Nunnan Elin & Jag

Nunnan på Hörnet . Jag & Min Emma

Läckert Brudar;) haha

Frida & Amanda

Jag & Älsklingen. Vackert par? eller vad?

Spyfluga?



Dewil Fluff;)

haha, Frida

yeh!




Snygging.

Det är över nu...

Det gick öväntat bra i går, det blev smärta men det var inget överdrivet.Men  inget jag vill göra igen om jag säger så. Älsklingen var ju med berdvid, han var jätte gullig hela tiden så det var skönt. Och alla som jobbade där var jätte gulliga.

Sen blev det bara mys hemma i soffan hos Richard tittade på "Sagan om ringen", jag sov nog mesta delen. Var helt slut. På kvällen fastnade vi vid varsin dator, spelade på blip.se mot varandra:).

Så var den dagen över... skönt!


/ M

Idag

Nu ska vi snart i väg, blir väl borta ett tag under dagen. Har mått så himla illa både igår och idag. Men idag sker det.

hade / M


Ändrade planer:/

Det blir tyärr ingen jobb, kroppen regerar idag. Inge pigg alls så jag ringde och förklarade hur läget var och hon tyckte att jag skulle stanna hemma. Så typiskt att allt ska komma i samma veva jämt.  


// M

Skit väder.

Vilket skit väder det är ute, man får ingen lust till att göra något. Bara sitta inne och glutta och inte göra ett skit. Just en sån här dag ska PFV ringa, kan du jobba i kväll? Åh.. varför kan dom inte ringa tidigare? Det är ju inte så att någon är sjuk utan jag ska ju gå intro med någon annan. Så någon framförhållning kan dom ju ha. Blir så less, men jag måste ju jobba för att få in nå pengar så det var väl bara att tacka ja det. 
Vad ska man då göra dom få timmarna det är kvar tills jag börjar? Jobbar 15-22. Jag som ville träna, visst så kan jag väl det om jag vill men hade tänkt gå på pass i kväll. Har ingen lust att åka upp till spåret  och springa nu precis heller.  SKIT DAG!

/ Miranda


Så söt!





Dennis han är ju så himla söt. Maries och Björns hund. Marie jobbar åt Richard pappa så han är alltid med på deras firma, vilken lite gobit.

Måndag kvällen

Så då var allt gjort för kvällen:

-Tränat (kom som vanligt i sista sekund, alla var redan inne i lokalen och uppvärmningen hade redan börjat, typiskt!)
-Handlat (Åkte till Konsom i andersberg och inhandlade lite att göra på middag också, lyckades inte hålla mig ifrån vindruvorna idag heller:P.
-Diksat (Bland det absolut tråkigaste sysslorna jag vet, men det måste ju tyvärr göras det också)
-Städat upp (Bor så litet men lyckas ändå stöka ner så otroligt mycke.)
-Lagat mat ( Idag står Kyckling & Ris m. en kall sweet chili sås)
-Duschat (I mitt mörka badrum, lampan fungerar inte, och jag har inte tagit mig i väg för att köpa ett nytt lysrör, eller det kanske är det att jag inte har råd:P hah)

Nu ska jag bara vänta tills Richard kommer hem från biljard tuneringen så vi kan äta tsm. Väntar även på att "Filip och Fredriks"  program ska börja, har totalt tappat bort vad det heter. Mitt minne är ju kort men bra;).

Trevlig kväll/ M


Han har varit toppen idag!

15.00- Nu är det första besöket gjort, älsklingen var med. Det var obehaglit, men det var bara att bita hop. Skönt att ha Richard bredvid. Han har varit toppen idag:). Men allt gick lite för fort, det fanns lixom inga hinder. Det var tungt, men mycket stöttade idag som sagt så det känndes bra ändå.

Nu har jag precis kommit hem ska bara sadla om till tränings kläder och sen sticka upp till fjärran för ett intensiv pass, skönt att röra på fläsket.

/ Mirris


För mycket gottande.

Söndag: Riktigt seg att ta sig upp, sov inte mycke lördag natt heller. Åkte och hämta Eleonor och Bosse ute i björke vid halv tre, sen kom Richard hem kanske vid 5 tiden på morgon så det blev inte mycke till att sova.
 Klev upp vid sju, tog mig ut till gysinge och
jobbade hela dagen. Mamma, pappa, Annika, kalle, Syster, Oscar, Farmor och farfar kom och käkade lunch också:), trevligt. Vid halv tre kom min älskling och överraskade mig också:), gobit:D.

Vid Fyra pallade jag mig hem , Richard åkte och spelade korp match och jag åkte hem och vila. Har varit så sjukt trött hela helgen. Sen blev det att titta på "ensam mamma söker", lite små roligt att titta på faktiskt. Efter det var jag så himla hungring så vi åkte och handlade lite, vi gjorde pannkisar när vi kom hem, riktigt gott m glass till också:). Sen blev det mass mys och ett varmt bad. En mysig kväll med älsklingen.

Måndag: Käkat tomtegröt till frulle, riktigt gott. Julen är nära nu.
Hade en tid kl 11 nu som jag avbokade, kände att jag inte behövde det riktigt. Eller behövde gjorde jag säkert, men det känndes bara löjligt att gå dit på något vis. Har ju en tid kl 15 som vi satsar på ist.

Nu äre träna som gäller denna vecka, har varrit mycket gottande i helg. FÖR mycket alltså och inget tränade.

Ha en bra dag / Mirris


Tröttsam lördag

I går kväll åkte jag ut till Hedesunda och umgicks med familjen och Morfar. Käkade gott, spelade kort och mös framför idol med massa gottande. Satt som fast klistrade framför tv och hejade på Alice. Jätte skön och mysig fredag kväll.
Natten blev väl totalt tvärt om, sov bara 1 1/2 h  och bara kaos..... tungt.

Idag var jag väldigt tidigt ute i gysinge, bakade på en del. Men fan vad trött jag har varit alltså, höll på somna när jag satt och käkade min lunch. Så dagen har till mesta del bestätt av massa gäspande. Ingen topp dag om man säger så utan en vädigt tröttsam lördag!

Måste ju berätta om min stora händelse ute i gysinge idag, haha.
Precis innan öppning stod jag och tände alla ljusen på borden när jag plötsligt hör någon knackar (rejälat) på uteplats dörren. Med ett ryck gick jag genast dit, och där stod farbror polisen. Först när jag fick syn på honom flög det så många tankar genom mitt huvud, vad har jag gjort? Har de hänt något? En klump i magen hann samlas på dom få sekunderna medans jag öppnade dörren. Polismannen presenterade sig vänligt och undrade om jag sett en man i 50 års åldern där i närheten? Det visade även en bild på mannen i frågan. men ingen jag sett vad jag kan minnas. polisen tackade för sig och och fortsatte sitt letande. Lite läskigt faktisk, man har ju ingen aning om varför de letade efter honom. hade han bara kommit bort? var  "farlig"? ja det finns ju så mycke tok nu så. Men mer fick jag inte veta under dagen. Och ingen oönskad man dök upp heller.


God natt / M

Nån bild från halloween


Tråkigt, tråkigt , tråkigt!!!

Världelösa dag! Regnet bara öser ner, finns inte ett skit att göra, allmänt less. Det är fredag, hallå? ska man inte vara glad och känna att det ska bli skönt med helg? Nej inte jag eller. Finns ingen glädje med helg längre känns det som. Det ända som händer på helgerna är att man jobbar. Sen får man kvällarna att gå med massa annat skit.
Ingen som förgyller ens dag idag heller.... vad göra?


Less / M


morsning!

Ny dag, Fredag. Känner mig hyffsat pigg ändå. När Richard kom hem vaknade jag och blev vaken ett bra tag, tack vara en viss person som Richard berättade var en aning full. Låg och ringde massa samtal men blev fan inte klokare på det, till slut var personen i frågan telefon av. Blev lite orolig , kunde inte sova. Vad höll du på med??

Läste nyss Emmas blogg, hon hade bytt ut sin dator mot den hon hade med Tommy så det vara massa gammla bilder. Roligt att se. EMMA

/ M

Nörd.

 

Så kul har jag haft det i kväll, haha vilken nörd .

Nu blire kväller . God natt / M


M



En bild från Halloween, har inte fått några flera. Men snart så kommer det fler:). Ja, vad ska man säga. Man såg ju hemsk ut, men de var ju det som var meningen;)


Richard.

Nu har man fått nästan hela kvällen att gått andå, Richard kom vid sex tiden. Vi lagade lite mat, korv m. mos, Kikade på tv och sen åkte vi ner till interpool  och kikade på sista perioden i brynäs matchen. Men det var ju ingen höjdare att se när de förlorade. Tänkte spela lite biljard men Richard skulle få börja jobba kl 22.00 så det var bara hem och duscha för honom. Nu ligger jag hemma hos honom och gluttar runt på datorn. Ska nog ta och kolla på en film. Men jag somnar väl som vanligt;). Richard kommer väl hem vid 3 tiden, så då blir jag inte ensam längre.:D.

/ M



Skivstång

Så nu har man varit och tränat skivstång, riktigt skönt att känna att man jobbar med musklerna. Ett roligt pass. Jenna och jag gick, hon brun och fin ny hem kommen från utlandet och en annan blek och daskig. Jag vill också åka i väg till värme och sol. Roligt att träffa henne idag iaf:). Ja vad händer nu då? Någon ide nån?

/ MIRRIS


På stan.

Det har blivit än vända på stan i dag med Hanna, blev bjuden på lunch på 9:an. Riktigt snällt och gott vare:).(Det tackar man för)Sen Gick och kiade runt lite, men gav upp rätt så snabbt för jag insåg att det går inte att kika när man inte har några pengar, man vill bara ha ALLT.  Gick även och hälsade på Emma på Åhlens, snackade lite. Halv 2 åkte vi och hämta upp  Angelica på station och skjussa hem henne sen hem med Hanna och nu sitter jag hemma hos mig och ska snart åka och träna, skivstång. Härligt härligt:). Kvällen är inte planerad, så det visar sig vad som händer.

/ Miranda

Vad göra?

Igår blev det ett intensiv pass, alltid lika kul att gå på Jennys pass. Syster var med hon också, så det var kul:).Annars var det väl inte så stora händelser igår. Umgicks med Richard , kikade på tv. Jo, hanna kom förbi och käkade lite lunch med mig, trevlig.

Oscar fick ju körkort i går också, grattis!

Torsdag. Vad göra? Finns inte ett skit att göra, träna ska jag göra vid halv fem, skivstång. Hinner väl bli en promenad innan också. Men vad gör man annars?
Vill jobba nu, blir så less på PFV att dom aldrig ringer som dom lovat. Dom skulle ha ringt redan i Tisdags, någon framförhållning vill man ju ha. Inte att dom alltid ska ringa i sista sekund och boka in en.

Har ju blivit ett litet problem eller litet och litet, ganska stort om man säger så. Måste fixa ihop detta nu. vill inte ha någon prick. Fattar inte hur jag har kunnat missa det heller. Trodde verkligen jag höll koll på det, men tydligen inte. Det är ju som vanligt. Noll koll!

Nu äre dax för frulle! / Miranda


IDAG

Ibland gör man bara något mot sin egen vilja och för någons annas, precis så känndes det igår. Men egentligen vet jag inte vad jag vill.  Ett besök är bokat. Ja nu får vi se hur det går med allt, men  det är tungt.



IDAG,
Börjar bli så less på att gå hemma. Alla andra jobbar. Vad gör man? Träna är det ända allternativet, och det ska jag ju visserligen göra också. Men man vill ju ha dagfen fullproppad med grejer att göra. Men när plånboken är tom så går det fan inte att göra ett skit. Så tom så att man inte ens kan åka ut till gysinge för att jobba, för det finns inte pengar till disel. ILLA. Ingen Rik som kan slänga in någon slant;)?


Hade / M

Bräda

Det blev Bräda idag ¨på friskis 11.30. skönt att röra på sig lite, men tyckte passet var lite för lojt. Jag vill ha lite mer tempo så man får svettas mer och känna sig riktigt slut. Men det funkade. Tänkte bege mig ut på en promenad snart också. Så helt tafatt är man väl ändå inte. Det blir ju lite till vad man gör det också.
Sen ska jag åka ut till sandviken och käka med mammsen och fixa bryna hos hennes kolega:), trevligt. Sen senare i kväll får jag se vad som händer. Så jävla segt att vara ledig på vardagrna.




ha en bra dag / M


MAMMA MIA

Igår var jag ledig hela dagen, och den blev  väldigt lugn. Tog en lång promenad mitt på dagen, sov en stund, åkte hem till Richard och spelade Back packer , med honom och hans päron. Var riktigt längesen man sepla det så det var kul.
Käka lite mat, köttfärsås och spagetti. Sen tittade vi på MAMMA MIA, den är ju så sjukt bra. Riktig mys film:).

Idag, jag har inte hunnit gjort så mycket, eller jag har ringt ett samtal som sved lite iaf. Jobbigt. Men nu är första tiden bokad. Vi får se vad som händer. Jag lyssnar till ens vilja just nu. Inte på min egen. Men det är väl som det är... tydligen.
Vad händer resten av dagen? Finns inte ett skit att göra. Träna blir det iaf:).

Ha en bra dag / M


Helgen är över..

Helgen blev kanoners ändå, lugn och skön.

Fredag: Tog bilen och åkte i väg till Uppsala för att hälsa på Fia, bodde jätte fint. Fick god mat , mös framför idol med massa nötter. Jätte mysigt hade vi det. Måste bli fler gånger nu bara:). Vid Elva satt jag mig i bilen igen för att bege mig hem till gävle igen, skulle upp och jobba på lördag så jag kännde det var bäst  att åka hem. Men jag blev bra trött, men klara mig galant hela vägen hem. TACk för en gör mysige kväll gumman!

Lördag: Första introt hos den nya kunden, allt gick bra faktisk. Och allt var mycket bättre en vad jag trodde. Så jag tror jag kommer att trivas, Hadie som jag jobbade med var mycket trevlig så timmarna gick fort medans vi väntade.

Efter jobbet gick jag hem, när jag kom hem la jag mig och sov ett par timmar. Var så himla trött. Vid Sju tiden åkte jag till Hemlingby och käkade med Richard och Eleonor, det bjöds på tacos. Gott! Vi kikade lite på tv, jag och Richard spelade kort, sen kom även Angelica och hennes kille Oscar hem, så då spelade vi allihop. Trevligt.

Söndag: FARSDAG! Andra introdagen hos den nya kunden, fick prova på mycke nya saker. Lite läskigt i början men jag ska lära mig galant känner jag. Fast det är ju mycket ditaljer men det kommer ju med tiden det också. Jobbade med Micke Martinells förra Tjej Sandra , haha det spelar ingen roll vart man är så är det någon koppling till nån. Så det fanns även en hel del att prata om där. Kul.
Efter Jobbet åkte jag till Richards och Angelicas mormor och tog en fika med Angelica och Anette:).
Sen åkte jag och Richard ut till Hedesunda för att gratta far min på hanns dag, åt även hemma hos framor och farfar. Mysig kväll. När Vi kom hem kikade vi på tv och spelade kort jag och älsklingen.

EN SUPER MYSIG HELG!

/ Mirris

Snowroller



Har precis tittat på Snowroller m. Stig H Olsson, haha. Man får sig många skratt.
Nu blev man sugen på att åka skidor.

/ M

Vilken natt....

Kvällen i går ble väldigt lång, jag och zlatan tog en kvälls promenad genom bourlongen i mörkret. Sen satt vi framför tv han och jag och bara fördrev tiden. Försökte gå och lägga mig för att sova, men det gick inte. För mycket tankar flög runt i mitt huvud. Nu på morgon kvisten har jag fått nån timmes sömn, när jag kännde mig trygg. Men sen gick jag upp för Zlatans skull. Han vill ju komma ut han också. Idag kommer man väl vara helt sliten.

14.00 idag ska jag på ett möte, träffa en ny kund somjag kanske ska bli personlis ass. åt. Får se hur det går. Det känndes inte så bra när chefen ringde och förklara kundens läge, men man måste ju försöka innan jag kan säga något. Vi får se hur det blir med detta. Drömmde en helt sjuk dröm i "natt" (morgon kvisten) så det gör väl mig mer skraj. haha.

Sen på eftermiddagen hade jag tänkt att åka till Uppsala för att hälsa på Fia, ha mys kväll med henne. Kika på idol och äte något gott kanske. Ska bli riktigt mysigt och skönt. behövs nog pratas lite:).

/ Miranda (stor fiskarn;))





Jag behöver dig i alla lägen, fly inte från verkligheten. Jag älskar dig!

ZLATAN



Favoriten min!

I morse tog vi en långpromenad, angelica följde med hon också. Sen har vi bara lallat runt. Nu ligger vi hemma i soffan och myser båda två. Ska snart ut på en lång prommis igen.

/ Mirris




Allt är så otroligt jobbigt, varför kan du inte bara stötta mig ist?

Låång dag.

Idag har jag varit ute i gysinge och jobbat, skit lite folk så dagen blev väldigt lång. Men ska väl få kvällen att gå lite fortare;), sitter ute i hedesunda nu. Har käkat hos mamma och pappa, gott. Ska snart åka in till gävle för att träna, hade tänkt att ta med mig Zlatan pojken inn till stor stan:D.

Ha en bra kväll damer och herrar / Mirris

? ? ? ? ?

Vad gör man? Varför ska det hända just nu? Fördelar? Nackdelar? HJÄLP! Skulle bara vilja ha allt solklart för mig. Men NEJ!


Tisdag och lägenheten ser ut som stryk, måste verkligen ta tag i detta. Har iaf slagit upp diskvatten så jag kan börja diska. Men vart ska jag göra av alla grejer? Känns som allt står en upp över öronen. Måste nog skaffa mig en större lya snart.

Ikväll ska vi till Richards Mormor som fyller år idag, grattis. Ska väl försöka klämma in träningen någonstans också.  får väl se hur allt rullar på.

Linda, Du och jag på en öde Ö snart? ;P


Städtant / M


SNÖ.

Helgen blev helt okej, lr den har varit riktigt bra. fats de är väl mitt humör som har dragit ner den på status. Fattar inte riktigt vad det är med mig, höst depp? Det är ju alla andra runt omkring som blir lindande, usch. Måste få bort allat skit nu. Nu är de ju måndag igen och ska försöka ta nya tag denna vecka. Mår inte riktigt bra idag, har mått illa hela förmiddagen:S.
Snön har ju lyckats fallit över gestrikland, mysigt men ändå lite för tidigt för min del.

Idag får jag se vad som händer, väntar på att Emma ska vakna till liv och ringa mig;).

Ha en bra dag/ M 

RSS 2.0