Sommar kväll

På kvällningen kom mina två härliga kusiner (Edvin och Arvid in till mig och vi gick ner på sommar kväll tillsammans, åt på Mocca (älskar deras toast), sen drog dom i väg i folkmassan och jag och Mille begav oss till närmsta lekpark. På senheten blev det popcorn och änglagård 3. Nu gör vi kväller.

26/7-11


Dagen efter igår.

Idag har man kanske inte huvudet riktigt på skafft. Men jag har ändå så svårt att sova dagen efter jag har fått i mig alkoholhaltiga drycker. Har varit uppe sen sju med Mille och Eleonor, käkat frukost och donat. Blir nog att försöka ta en stöd vila när Mille sover.

ÖN

Morsan lämnade ännu en gång sin lilla man hemma hos sin farmor (SVÄRMOR) för att kunna svänga sina lurviga på ön´s dansgolv. Det var ju en nostalgi tripp genom att Linda var med och som vi buggade precis som förr ;)... men när klockan närmande sig ett var vi nöjda både jag och linda och även simoen som egentligen HATAR dansband. Ingen ett buss fanns inte ens som kunde ta oss till gävle så det fick bli en taxi ända in till gävle. Ja det fick bli 100 spän dyrare men huvudsken att vi kom in. Jag åkte hem till svärmor och sover här inatt vilket känns väldigt bra genom att jag har min lilla här :)

Bilprovningen

Sitter nu på bilprovningen och hoppas bilen (det lilla aset) går igenom.... Fan det ser mörkt ut.

Aj min rygg...

Vaknar med rygg smärtor, hade tom svårt att komma upp ur sängen. Måste ha sovit konstigt eller något, men jag som alltid brukar sova på mage. Ont på hela vänster sida.

Idag har jag äntligen fått en tid på besiktningen så nu hoppas jag att den går igenom. Vore väldigt skönt att ha en bil nu.

Sen funderar vi på att följa med mamma till sthlm, bara bilen går igenom. Men samtidigt känner jag mig lite bekväm just nu, finner jag orken?


Grill mys på alderholmen.

Rena rama lyxen att bli bort bjuden på grillning så här på måndags kvällen. Linda och simon bjöd på riktig god mat och lika trevligt sällskap som vanligt och lille man trivs lika bra i deras sällskap. Lite vin firade vi in Lindas lediga vecka med också :).

Mille älskar Lindas katter men katterna älskar kanske inte honom lika mycket tillbaka men när Mille bjöd med sig av sina morotssticks blev han genast populär ;).

Nu sover lill killen och jag sitter i soffan och mular i mig en fruxo påse jag hittade här hemma ( Richard du får inte lämna sånt hemma). Det funkar lixom inte för mig att ha sånt skit hemma för då åker det genast ner i magen (suck).





Linda, Simon och Millw



Bjuder Bisset på morotsticks:)



Varannna tugga ;)



Myser med Linda :)




Dopp dopp!

Milles bästa favorit syssla vid matborde är att doppa, han doppar allt som går att doppa. "Dopp dopp" säger han och doppar ;). Idag blev det till att doppa marie kexen i saften när vi fikade nu på eftermiddagen.

Idag har vi varit ute på en långpromenad och sen har vi pysslat hemma och varit ute mest i lekparken och lekt.

Ikväll är jag och Mille bjuden på mat hemma hos Linda & Simon, ska bli jätte mysigt.












BULA


Ja vad ska man säga.... hårding eller bara klumpis (som mamma sin)? igår lyckades mille snubbla in i en vägg kant och fick en stor bula. Han kom springandes i ful fart och lyckades snubbla på sina små breda fossingar och rakt in i en kant under ett förnster hemma hos farmor och farfar sin. 

Först sa han inget sen började han att gallskrika och började få kväljningar som att han skulle spy. R var nära att ringa 112 men vi lyckades lungna ner Mille och tillslut var det lugnt. En stor bula i pannan blev det och en liten öm Mille. Men efter en stunds mysande var det samma Mille ifarten igen.

Herregud hur ska man klara av alla dessa gånger pojken kommer att göra illa sig? man får ju nästan hjärt stille stånd. Jag minns ju själv hur mycket man gjorde illa sig när man var liten.













Vart är vi på väg?

Alla tankar går till alla drabbade och annhöriga i Oslo♥, helt ofattbart att något sånt kan hända. Vart är vi på väg egentligen?




Harry Potter

I går kväll slog jag och R till med att gå på sista Harry Potter i 3D , filmen var sjukt bra. Den bästa av dom alla helt klart, jag tror fortfarande att jag lever i filmen. Haha!


svar på kommentar:

Anonym om Huvudvärk.:
Åk in på drop in :)



Svar: Det går bara att åka på drop in när det är ombesiktning. Tyvärr

Huvudvärk.

usch börjar bli trött på detta väder, man blir så loj och huvudét värker. kvav luft och man få ingen större lust till något, det märks bra på Mille också att han är tröttare än vanligt.

idag har jag varit och hämtat vår bil så nu är alla små fel lagade..... nu är det bara nästa problem att få en besiktinings tid. Finns inte lediga förns i slutet av augusti. Detär bara ringa och kolla varje dag då, har iaf satt upp mig på väntelista.

Nu väntar vi in R som kommer hem o en stund, han är efterlängtad nu :)



SHIT!!

 

Shit vilket j*vla åskväder, har varit helt livrädd här hemma. Trodde jag vakna och det var världskrig utanför fönstret. Som tur är har min älskade lille man lyckats sova hela tiden. Var rädd att han skulle vakna, han har tyckt det varit obehagligt med åska dom gånger det har åskat tidigare i sommar. Jag har själv alltid hatat åska så länge jag kan minnas, obehgligt. Inget man kan ha kontroll över, en riktig naturkraft. Hur ska jag kunna somna om nu? Jag blev hungrig på cupen också och har smällt i mig två riskakor. Skulle kunna smälla i mig nån till, gå å lägg mej!!

08:30

Mille och jag sov som två stockar till 08:30 fast då la vi oss sent också. Nu har vi fått i oss lite frukost och ska nog snart klä på oss och ge oss ut på en promenad.

Vi får se vad hedesunda har att ge idag eller om vi bär vidare in till gävle.


Den bästa på länge...

En text till varje bild får berätta vår kväll...





Jag, Mille, mamma och hundarna tog en promenad förbi farmor och farfar för en snabb titt ;)



Mille fick smaka alla sortes bär och gubbar i alla land och rabatter, mille kan äta hur mycket som helst utav det.



Jag & Zlatan kom ut på en sen springtur...



Otroligt skönt att springa, friskt , dimmigt (inte så många såg mig), härligt väder!



:D



Det blev svettigt och Zlatan var bra trött på slutet, men det känndes jävligt bra idag.



JA jag tror F*N det var den bästa springturen på länge . Älskar att springa på kvällen och i hedesunda känner jag mig mer trygg att springa sent än inne i stan. Det är bara att älskat ;D!

Skit-unge!

Kolla in unges skit-face ;)...



Gysinge

Idag tog vi en utflykt till Gysinge jag, lilleman och svärmor. Varit och käkat hos mamma sen var jag och lilleman in på wärdshuset och hälsade på. Roligt att se dom igen, första gången jag var in dit efter vi lämnade det. Känndes bättre än vad jag trodde, det var kul att se hur dom hade det. Bara jag slipper se den där J*VLA Ulf Berghäll så är jag nöjd. Nu är jag pch Mille i hedesunda och tänkte stanna här i natt umgås med mamma och andas häsen-luft;)

Det slår aldrig fel

Det slår då aldrig fel med denna lilla man, går mab och lägger sig sent så vacknar han alltid jätte tidigt som han aldrig brukar göra. Så nu sitter vi i soffan tsm och tittar på barnkanalen. Känner jag honom rätt så kan vi gå å lägga oss vid åtta igen.

Ett bra slut på dagen.

Dagen fick ett bra slut, inte för att jag menar att det bara har varit strul hel dagen men kanske inte som jag ville ha det.

Jag och Mille har hållt på pysslat här hemma, lekt igenom hela hans rum tror jag, vänt upp och ner på allt som går. Han gillar verkligen att titta igenom allt så går att utforska, minsta lilla pinal och se hur det fungerar. Han vill lixom bara greja.

vid åtta satt vi bänkade framför Allsång på skansen och vi fick även sällskap av vår kära vän "tanen", sen blev det läggdax för lille man. Jag passade på att sticka ut på en springrunda medans Elina var här, skönt att få komma ut. 5 km fiick räcka idag, huvudsaken att jag kom ut. Sen har jag Elina suttit i soffan och sappat runt på tv och gaggat som vanligt, hon stack precis. Så nu väntar sängen :) 




Jag kan vara tattig! (läs: jag är tattig)

Kalla mig tattig, jag är bara jag och jag vet.... Jag är tattig. Kan knappt stava, osammanhängade meningar, pinsamma bilder på mig själv... Men det bjuder jag på. Min blogg så det blir ju vad man gör det till;). Ta den som deb är bara;)

irriterad!

sover dåligt om nätterna, ständigt trött, finner ingen lust... hallå när ska det vända?

idag tog vi oss till hemlingby till svärmor så lille man skulle få bada lite i poolen som han älskar mest, har färgat systers hår(långt och jävligt) och sen skulle jag få passa på att ta mig en springtur i helimlingby ,men tror ni inte att jag har satt på mig ett par gammla springbyxer som lixom spricker i resåren så jag håller på tappar dom och visar hela rumpen. springa och hålla i dom funkar ju ine. Tillslut blev jag så arg och gick hem i en jävla fart. en arg promenad blev det iaf men ingen springtur som jag ville. kanske kan få mig en senare om jag får barnis en stund medans lille man sover.

Bara att kasta skiten!


Kort klippt.

dåligt med bloggande på helgerna för min del, försöker ta vara på tiden tsm med familjen och då glömmer jag bort bloggandet.

har hunnit med en hel del promenader, dåligt med springade men 1 tur iaf, varit i rättvik, firat R´s kusin och klipp lille man kort.
Jag och R gav oss på kamm och sax och satt Mille i matstolen med ett par glassar så satt han still. Under den långa luggen kom en riktig pojk fram, han blev så stor.



svar på kommentar:

alltid lika roligt att få kommentarer så jag svarar gärna.

Fråga.

nikki:

Hej!
Jag undrar om det var lätt efter förlossningen att "återgå" till sin normala kropp igen? Jag väntar barn i 6 månaden och har inte gått upp mer än ett par kilo hittills, men det blir säkerligen mer. Samma sak med brösten, efter du ammat, blev det stor skillnad? Du får gärna skriva lite, skulle vara kul att veta! Det är säkert olika för alla, men skulle vara kul att höra från olika.

Tack för en trevlig blogg annars


svar:

Hej Nikki!

heh.... ja du jag kan ju tycka att jag har haft det väldigt svårt att komma tillbaka till mitt "nomala", fast då rasa jag iväg i många kilo. gick upp ca 30 kg under min gradviditet och dom flesta kilona kom dom senaste månaderna. Men ja åt allt som kom i min väg tror jag (inget att rekomendera) , jag var en socker råtta. Det var en tung period just när jag var gravid, jobbade jämt och det fanns massor av gotta att pula i sig. Men vill man så kan man allt (glöm inte de). Jag har nog nått kilo kvar att gå ner för att jag ska vara nöjd (eller.. kan vi tjejer vara nöjd nån gång?). Jag har faktiskt inte velat ställt mig på vågen på ett tag. Men jag tränar, promenerar och försöker äta sunt och njuta av livet. Brösten.. puh ja du dom är som två små tax öron just nu som hänger på bröst korgen ;P.. fast jag har då aldrig kunnat skryta om mina bröst men jag kan ju inte påstrå att om har blivit snyggare nu ;P.

Men en sak ska jag säga dig, det var värt alla skavanker att få den lilla pojken jag har nu. Det bästa som har hänt:). så mycket denna unge ger/har gett mig nu ger aldrig en perfekt kropp eller ett par schyssta rattar ,)

Men det är klart inget jag vill hymla om så försöker jag ge allt för att gå ner mina kilon för att känna mig bekväm i mig själv, men vill man så går allt.

Det finns ingen tvekan om att jag inte skulle kunna göra det igen, det är kärlek!

Men som sagt det är ju olika för alla men så blev det för mig.

Tack för din kommenater och hoppas du fick svar på dina frågor ;).

FARLIGT!

Rusk väder, ont i huvudet, trött, känner pressen på att jag MÅSTE städa och handla. (suck) Ger man sig ut nu kommar man bli som en slickad blöt katt. Åh ge mig en fungerande bil nu, vårat as till bil står fortfarande på verkstad.

När jag känner mig på sånt här humör är det livsfarligt att ha en Ben & Jerrys i frysen, tur att den inte var full utan den var lite kvar på botten som jag har hunnit tryck i mig nu. FARLIGT gott.

Men om några timmar är R hemma:). Jag tar nog en stödis innan städkärringen rycker uppsig medan lilleman sover.


Igår.



Mille fixade ett eget litet bord till sig själv på målanas pall, han kan den här mannen ;).



Badar med farmor i poolen, han kan då ligga i hur länge som helst.



Hoppar till "mormor nett" från stgen



Fixar ut alla dessa stickor i Milles små tossor, När han fick sitta och pula med ciggarett paketet satt han som ett ljus, en grej som han vet att han absolut inte får ha (tack för tipset). Usch ser hemskt ut  att vi ger ungen ett cigarett paket men han kollade bara och vi fick ut stickorna :). Alla sätt är bra utom dom dåliga ;).


Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Dagen har gått otroligt fort, vips sa det bara så var den slut.....

Imorse efter att vi fått i oss frukost, pulat och donat gav vi oss ut på en promenad. Mille var så trött så jag hoppades på atthan skulle somna i vagenen tidigt. Hmm.. ja det trodde jag ja, men lille man vet hur han ska göra för att hålla sig vaken hela vägen medans mamma stapplar på. Inte en blund sov den lilla skiten. Jag gick upp till hemlingby spåret och traskade där backe upp och backe ner, jag sprang tom i backarna för att få lite extra träninge medans Mille  satt och spana in vad mamma gjorde. En tabbe blev att Mille tappade nappen mitt i spåret och jag lyckades missa det och upptäckte det ine för en vi var inne i ett annat spår. (Suck) Det var bara att trampa på tills vi kom tillbaka igen, men lille man var inte alls på humör, trött och saknade  nappen. Då fick skogens alla djur höra vad min son går för , jo då han kan höja rösten ;P. Men med lite kottar och grässtrån nöjde han sig till vi återfann den saknade nappen mitt i spåret. Har nog aldrig sett Mille så glad när han såg sin napp ligga där mitt i spåret.

Efter vår händelse rika promenad begav vi oss till Mlles farmor för sol och bad. Där blev vi några timmar. Mille är som en fisk i vattnet och är en riktigt cirkus apa.

Vi tog oss ann stickorna jag och Eleonor, Eleonor med nål och pinsett medans jag stod med det Mille absolut inte får ha Farmors cigg paket, då satt den lilla skiten som ett litet ljus medans Eleonor kunde hålla på och få ut som små stickorna i fötterna. Och ut fick hon dom, ja alla sätt är bra utom dom dåliga.

På kvällningen kom syrran och Oscar så jag kunde sticka upp till hemlingby och springa. Jag sprang 7,5 km och körde ruscher i bakarna. Jag får vara nöjd ändå.

Nu får det bli kväller så kommer det gå fortare tills R kommer hem i morgon :D.

(Bilder från dagen kommer i morgon)


Det frå bli några biler från besöket i furuviksparken ist.



Stickor

Mille man har gått och fått två små stickor i foten, hur ska jag kunna få bort dom?

Natt-skit.

Inga problem att veta vad denna lilla skit vill, han vaknar och skriker tills jag kommer dit och vill upp på en gång. Ingen snack om saken, han är nödig. Han kan håla på små pula med grejer en bra stund innan det brakar loss. Nu hann vi nog vara vakna i 1 h innan det var gjort. Men nu sover han äntligen igen och jag ska försöka göra detsamma.

Igår fick jag ett blom/choklad bud och ett underbart kort av min älskling som är borta i sthlm, åh så glad jag blev. Tack hjärtat, jag älskar dig!








Precis när jag skulle knäppa ett kort på chokladen kommer några små korvar fram precis ;P.




NJA... vi tar lite bilder ist.

Jaaah jag ska väl inte stor skryta om kvällen nere på ÖN i går precis, men jätte mysigt med underbara vänner innan och att få träffa många härliga vänner där. Men det var kallt, ap mycke folk, känndes som att man bara gckr unt och letade efter alla. Fast Ön kommer alltid ligga en varmt om hjärtat så inge ont om detta :P HAHA!
Men jag lyssnade iaf på Eldkvarn plus att det blev en dans till Elovise med Arvingarna, wiihoo:)

Fick inte ett enda kort från gårdagen så slänger upp lite från dagen ist.


TISDAGS DANS!

Nu äre sommar.... tisdagsdanserna på ön börjar ikväll så det blir till att svänga sina lurviga till Eldkvarn och Arvingarna, hepp hepp :)!

Lille man ska få mysa hemma hos farmor så han kommer att trivas :D.




Det har var innan ÖN 08.




Uppskattas till MAX!

Emma och hennes Karl Henke kom förbi så här på kvällskvisten med Max spontant sådär, tittat på Johan Falk och myst i soffan. Sånna här besök uppsakttas till MAX ;D


Nu blire sängen, god natt!


På en kopp.

önskar att jag hade några lite mer runt omkring mig som bara kom över på en kopp kaffe så här på kvällningen och snackade lite skit på ballen... helt oanmäl och bara knacka på dörren. Lite mer så kan jag ju tycka att det är i hedesunda och det saknar jag. Jag tycker att det är så jobbigt att man ska behöva planera så långt i förväg för att behövas ses.


Mer en kopp åt folket!







Du&Jag

Jag och Mille fortsatte  med en riktig du&jag dag, tog en lite prommis tilll lekparken, mille höll på greja för fullt och blev helt till sig på "gung hästarna" ,sen promenerade vi vidare till affären för att handla nödvändigheter och sen var det dax att bege sig hemöver för att lille man började bli trött.

Innan lägg dax har vi hållt på brottas här hemma om den där tandbrstningen, han blir så arg på mig när jag ska borsta, han vill bara borsta själv. Tillslut blir han så arg så han bara skriker på mig. Åh... jag försöker då med allt. Annars älskar han att hålla på borsta själv.  Vad gör ni för att få borsta lättast på era barn?


TRÅKIGT!




Både jag och Mille är på ett halv taskigt humör idag tror jag, båda två är små trötta och lite griniga. Mille har sovit en bra stund nu och jag har bara degat framför datorn, har haft och har sjukt tråkigt. Samtidigt som jag inte känner för att göra något. Vore skönt att vila en stund men känner att det är bättre och lägga sig i tid ikväll igen.
 Sitter och retar upp mig på en del saker här hemma i soffan fast jag känner att det är ingen ide att lägga energi på, finns bättre saker att lägga enrgi på idag känner jag. Som att ta tag i mig själv och hitta på något kul för både mig och Mille. Blir så less på att inte ha någon bil. Annars är det så lätt att  bara åka iväg någonstans en sväng. Aja slut gnällt för idag!



Morgon promenad/förmiddags promenad.

Ja ni får tadet som ni vill, kom iaf ut på en promenad vid tio;), fick sällskap av linda en bit. Alltid mycket roligare att ha sällskap när Lille man somnat ;). Det blev iaf en promenad på 1h 20 min.

måndag morgon.

Ja då ger vi oss in på en ny vecka och hoppas på massor av sol och härligheter.Hoppas på bra resultat ;).

Inatt fick jag bra med sömn, har även hunnit smygit upp innan Mille vacknat och proppat i mig frukost(Jordgubbar m.mjölk) ochsuttit och gluttat runt på datorn.

Idag börjar vi att ge oss ut på en prommis och lite lek i lekparken sen får vi se vart dagen tar oss.


Nån bild från vårat besök av furuvik i sommar:







I tid.

Sitter en stund på ballen och njuter av att solen fortfarande är framme och klockan är 22:00, försöker att varva ner innan jag kryper ner brevid R en sista natt innan han drar till sthlm igen. Nu ska jag äntligen lägga mig i tid, sömn är viktigt. God natt!

Bilder

Äntligen har vi hämtat bilderna på gimlins på vår älskade pojke:)

Cirkus!

Ja i går slog fam. Östblom/forsling till med att gå på Cirkus med mamma och pappa och min moster i hedesunda. Cirkus Wiktoria var i farten och det är inte varje dag en cirkus är i hedesunda så vi passade på :). Mille satt som ett ljus nästan hela tiden, i slutet började han bli lite otålig, hungrig och trött. Men han gillade det, männiksor som gjorde annorlunda saker och massa djur. Det blev kanske lite långdraget 2 h + 15 min paus.

Idag startade jag dagen med en långprommis sen pös familjen vidare till svärföräldrarna i hemlingby på sol och bad. Vädret blev väldigt upp och ner men fortfarande varmt.

Ikväll blev det en springtur på 45 min i bra tempo:)


blåbär&hallon

Ännu en dag jag startar med en power walk innan frulle, dagen känns alltid så mycket bättre då. När jag kom hem åt vi frukost tillsammans allihopa med massa blåbär och hallon. Mille var helt lila innan det var över. Nu sover han en stund innan vi ger oss ut på dagens äventyr medans passar jag på att ta vara på solen på ballen :)

Freeeeeeeeeeeedag!

Det känns så mycket bättre bara för att det är fredag idag, R kommer också hem. Dom stannar inte över helgen utan han kommer hem idag, ska bli så skönt!

IDAG : Jag och Mille gav oss ut på en morgon promenad imorse och gjorde sällskap med Syrran och Fia. Sen har vi myst och städat och donat hemma hos syster. Moster och gunnar kom förbi på fika också.

Snart ska jag bege mig upp till hemlingby och springa lite, ska bli skönt innan fredagsmys.


Min tant (Elina Johansson)

Ikväll kom min karaste tant (åter igen Elina Johansson) förbi och gjorde mig sällskap, hon hade med sig min bästaste Ben & jerry glass. Vi har myst framför Ernst, kniven mot strupen och extrema samlare:). Nu säger jag god natt!



Älskar denna!



Kasnke världens bästa Tant ;). ( Snodde bilden på fejjan)

RENT!

Äntligen känns det lite rent och fräsch här hemma, har donat och grejat hela dagen. Jag får vara nöjd med det jag har åstakommit även fast vädret lockade bra där ute. När jag var färdig åkte jag ner för att få imig lite middag på stan med Elina, tog en sallad på brända. Gott!

Mille kom hem vid sex, sjukt fort man saknar dom små liven. Vi har bara hunnit myst lite och nu ligger han redan och sover. Han var trött efter en hel dag med massa bad och skojigheter med farmor och "mormor nett".




En liten inblick i min garderob..



Mille strosar runt i mina tofflor:)


Jordgubbar m. mjölk & knäckebröd

Precis kommit hem från en promenad med Sophie och Ozzy, trevligt. Nu sitter jag ute på ballen och äter jordgubbar m. Mjölk och knäckebröd i solen, min lunch innan jag kör igång med storstädningen:)

Bara att köra på

Idag var klockan ställd på 07:00, väckte tille man sen drog vi i väg och lämnade bilen till as på verkstad. Svärmor fick komma och hjälpa oss starta upp skiten med startkablar. Nu börjar man bli riktigt haj på de;). Mille följde med farmor hem och ska få umgås med henne och mormo anett vid poolen, själv ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt på min barnlediga dag. Fixa i garderoben, städa, tvätta och dona. Snart ska jag även ut på en prommis med Sophie, skönt att ladda upp med en power walk innan jag drar igång för fullt. Håller på pyssla med massor nu också.

Onsdagen




Mille börjar på bli riktigt duktig på att få i alla saker i rätt bo nu :)



Som jag älskar dig min älskade unge <3



Alla äter vi mat på olika sätt men Mille vill göra som hundarna.



Eller? hälla i sig det går också bra ;)



Milles nya vän



Söt som få ;) hahha

Garderoben

Jajjemän BB-nörd som jag varit och fortfarande är kanske man ska säga, följer flitigt både Saras och Martins blogg. Sara inspererade mig när hon gjorde en rejäl garderobsrensnnig ,så jag har börjat jag med. Känns riktigt bra, nu ska jag få fint.
Imorgon så ska Milles farmor ha honom under dagen då jag ska passa på att göra massa nytta hemma och det om behövs. 

Ikväll kom Syrran, Hanna och Elin hit och mös i soffan med mig. Alltid lika trevligt att umgås med dessa tjejer, dom gör mig glad :D. Dom fick även passa på att rota igenom min urränsning av kläder från garderoben, alla gick hem med en varsin kasse:D. Bra där!



Hanna, Syrran, Elin & Jag





 


VATTEN

Ja jag kan då uttrycka mig att denna unge jag har ploppat ur mig är galen i vettan, det bästa han vet. Idag har vi varit på fjärran och bada (rena rånet 110 kr för mig) Mille ville bara vara i poolen hela tiden, fanns inte en  chans att få honom att sitta ner på filten och fika och äta lite. Inte ens jordbubbarna är intressanta det är bara vetten som lyser i pojkens ögon. Ja men detvar u bara att sitta i poolen det  :P.

Nu sover han efter en dag full men aktivitet.. sen får vi se vad vi gör av kvällen. Kaske sommar kväll eller bara vara hemma?



Bra men kort

Mitt minne är bra men kort... ja det kan jag nog aldrig sticka under stolen att mitt minne är kort, jag har nu letat i 1 timme efter mina p-piller. Ska börja på en ny karta men hittar inte kartongen. Sist hade jag precis samma problem men då sa jag till R vilket ställe jag la dom på och jag kommer ihåg själv att jag tyckte  stället var riktigt bra, Vågar faktiskt inte ringa och väcka upp R genom att han kliver upp kl fyra på morgon.

Åhhh.. jag blir tokig på mig själv, KOM IHÅG NÅGOT NÅN JÄVLA GÅNG!!!!!


Ännu en kväll då tiden bara rullat iväg på skit, men nu ska jag äntligen dra täcket över mig och hoppas på en fin och solig dag i möra.





GOD NATT FOLKET!

Vi kan om vi vill :)

Jag och Johanna hade en bokad springtur ikväll och vi knapade ihop bra med kilometer. Ca 13 km om inte mer, svårt att mäta på vissa ställen genom att jag mäter på eniro, och eftersom vi sprang terrängväg och finns inte med på kartan så drog jag bara rakt över. Men minst 13 km. Så det får vi vara riktigt nöjda med idag. Så kul att vi funkar så bra att springa tillsammans, orkar inte den ena så orkar den andra och alltid lika skönt att höra lite pepp från andra sidan :P.



Att sova i vagnen.

Mille och jag sov som två klubbade sälar till kl halv nio, skönt att få sova hela natten. Vi har hunnit med våra morgonsysslor, varit ute i lekparken och lekt och tagit 1 timmes promenad. Mille somnade faktiskt i vagnen, han har haft en period då han strejkat att sova i vagnen, men idag somnade han tillslut. Skönt! Ska försöka få in lite sov rutiner i vagnen nu ist, så bra att ta en promenad på förmiddan och få lite luft.

Nu är syrran här på lunch.



Skam den som ger sig!

YES! Biljett till Midnattsloppet är nu införskaffad, blocket är bra bra ändå. Trodde det var kört eftersom biljetterna var slut redan för par månader sen.. men fy skam den som ger sig, som det ska springas!

Äntligen har jag en plats i midnattsloppet, jag hade det som mål i år men det strula till sig när vi skulle införskaffa en biljett till mig. Trodde nog aldrig att biljetterna skulle ta slut så fort men i år var det ett riktigt rekord år, 23 928 st anmälda.


13 augusti, SPRING!


Gräsänka

Ja tidigt imorse pyste karln iväg till sthlm igen, då är man gräsänka två veckor framåt är det sagt. Känndes otroligt tungt när han åkte imorse, det kom ett par tårar måste jag erkänna. Men tidien går fort när man har roligt så det gäller att göra någo roligt utav det ;P.

Vi fick en jätte mysig helg tillsamman helg familjen, all tid tillsaammans uppskattas otroligt mycket just nu.

Idag har vi startat dagen med en morgon prommis, lunchat på stan med Tanten (Elina Johansson), kickat runt ännu en gång på sommar rean, mamma kom och hälsade på, Mamma åt middag med oss, jag åkte upp med hanna till hemlingby och sprang 7km, mys framför Lotta på liseberg, nu sover lill hjäratat och jag tar lite tid framför datorn.





Mille är galen i Hallon och jordgubbar



Tokunge!



Frukost kladd.



Haha.. han vet hur han får sin mamma attt skratta.


Fredag

På förmiddagen knata jag och Mille i väg till Linda på aderholmen, var ute och lekte i den ny, fräscha lekparken dom byggt där. var in till Linda på en fika sen knata lilla ligan iväg till kvntum och handlade ihop. Blir ju så mycket roligare att handla när man har någon med sig. Gav varandra lite insperation till kvällens middag:), super bra!

Så nu har jag en ananaspaj i ungnen och så håller jag på förbereder middagen medans Mille sover, R är äntligen på väg hem från sthlm och blir hemma över helgen. Ska bli mysigt att han kommer hem nu, hoppas vädret bryter mot vad väderleksraporten har sagt. Skulle sitta fint med lite fin väder nu när R är hemma :).

Nu ska jag sätta lite fart om jag ska hinna dra fram dammin en sväng också.



Lite små skönt.

Känndes bra att vakna med lite halv risigt väder faktiskt, det känns som man har mer tillåtelse att få stanna hemma och pyssla och mysa. Börjar med en god brakfrukost med mycke fukt.

RSS 2.0