Skön dag.

Det blev en väldigt skön torsdag, mitt på dagen tittade min mamma, Milles mormor förbi. Jag städade undan lite medans dom passade på att umgås lite :). Sen tog vi en tripp till Ica Maxi, Mille gillar verkligen att vara med och handla, hans bästa just nu är att sitta med i kundvagnen och titta på allt:). Skönt att ha med sig någon när man handlar, jag hatar att handla själv.

Sen var det middags dax, jag gjorde en Potatis och purjolöks soppa och pannkisar:).Gott med soppa, det är ju så enkelt att göra, fast man gör det så sällan.

På kvällningen drog Richard i väg på hockey, jag och Mille tog vårat kvällsbad sen fick vi sällskap av Milles farmor. Tittat på Bigges Loser och Idol, mysigt.

Mille sover sött i sin säng, han somnade runt åtta. Vi får se hur denna natt blir. Jag sitter och vantar på att Karln min ska komma hem.:)




Liver är för orättvist, var rädd om era nära och kära, livet är för kort för att slösas bort!

ENERGI

Det blir alltid skönapratstunder när man är ute på promenader med Sophie, vi tänker nog bra lika i huvudet även fast vi två helt olika människor men ändå brukar resultat bli bra lika. Fast Sophie har väl "lite" (mycket) bättre självdiceplin än vad jag har, hos mig var den bättre förr ;). Skönt att prata av sig om en del grejer,  sluta lägga energi på sånt som drar ur all energi från en... att man alltid orkar lägga ner all energi som alltid få en att må sämre? Nej dax att börja ruska av sig sånt och gå vidare. Sånna männiksor böhöver man inte ha i sitt liv, männiksor i sin omgivning ska man må bra utav och dom ska ge en energi, livs glädje :). Sluta upp och små haka ig på grejer, dom människor som man står närmast vill man ju egentligen bara väl. Inte något ont. Jag har lovat mig själv att säga som det är på engång, inte gå omväga så det blir fel från början. RAK PÅ SAK NU MIRRIS!

Tack Sophie för promenaden :)



Lång promenad.

Det blev tidig morgon för mig och Mille idag, även fast har sovit dåligt hela natten, Vaknat flera gånger. Så det var bara att stiga upp, men vi fick mycke sällskap. Syster och Oscar sov över i natt, Oscar hade dragit till jobbet men syster var kvar, Richard var uppe för han skulle i väg till jobbet, pappa och peter kom upp på en kaffe. Så fullt hus redan kl sju. Kl åtta var vi färdiga för tt ge oss ut på promenaden, mötte upp Sophie och Ozzy. Gick en promenadpå 2h 15min. Mille sov snällt i vagnen den först biten, men sista biten var han vaken men utan problem lite små kinkigt blev det som sista hundra meterna.
Nu har vi ätit grötfrukost och badat. Ska försöka städa lite medans Mille sover lunch.


Onsdag.

I dag blev det besök här hemma hela dagen, men jag har försökt hunnit med så mycket som går.
Nu på kvällen drog jag i väg på ett intensiv pass, det var Annika i dag igen. Jag beudrar lätt Annika, vilket dam! Så många år i nacken och ändå sånt energi knippe.

Nu blire kväller. God natt!


Avokado

Morgon promenaden är avklarad, blev en promenad på 1h 30 min, vädret är helt underbart i dag. Klar blå himel, strålande sol och riktig höst kyla. Riktigt friskt att gå. Mille sover så snällt i vagnen, han ligger fortfarande och sover i vagnen. Jag passar på att slänga i mig lite frukost medans. En kaffe, hårtbröd med koktmedwurst, avokado och hippie krydda, avokado är jag helt berode utav.

Nej nu hör jag hur någon börjar vakna ute i hallen..



Vakna.

Ja då har vi varit uppe ett tag, Mille vaknade bara en gång i natt. Med är det hårt mot hårt som ska sättas i natt? Alla grannar kommer väl att vakna. Men är det det som ska få min lille man att sova hela nätterna så måste vi prova några gånger. 

Nu ska vi klä på oss och ge oss ut på våran morgon runda :).  

Minst 1 gång.

Ja då var det dax igen, mat dax.... Mille ska alltid ha ett mål (ersättning) på natten , MINST. Fast han inte behöver, men jag provar med allt innan, nappen, vatten, tar upp hono och försöker få honom att somna hos mig. Men det är bara mat som gäller, han skriker tills han får.

Vad är det jag ska göra för att vänja av honom?

Låta honom ligga och skrika?

Eller ska han få sina mål? Behöver han?

Jag tycker det är så svårt, hur är eller var era barn på nätterna ? Vad gjorde ni?



Virus

JA det är tydligen inte mening att jag ska blogga längre? Eller? Datorn har bara krånglat den senaste tiden, virus hit och virus dit. Men Richard köste det för källen iaf. Jag hoppas det håller sig nu. Usch jag och datorer på den fronten klickar inte vidare bra inte.

Våra dagar fortsätter att rulla denna vecka, inte så mycket planerat förutom till helgen. Vi tar våra morgon promenadet, tar dagen som den kommer, jag försöker hinna med ett träningspass på kvällen osv.

Helgen som var gjorde jag mitt första pass på interpool på länge, riktigt roligt var det faktiskt att vara tillbaka. På söndag var det skördemarknad i gysinge så jag jobbade på kafe, vi fick slita som djur. Shit vad mycke folk det var, då är det roligt att jobba :D.

Nu ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad bara datorn vill :).




Mina två Hjärtan!


Tvivel.

Jag vet vart jag har dom flesta av mina vänner, men en del har jag faktiskt börjat tvivla på en del? Fast dom jag trodde var mina bästa har faktiskt gjort några riktiga vändningar ibland som får mig börja tvivla? Och dom som jag har minst band med (tror jag) shockar mig stor artat, vilket kan göra mig så himla glad.

Men vad är det som får mig att tvivla och vad tvivlar jag på? ja den frågan kanjag nog inte ens svara på själv. Det är bara en kännsla jag får med vissa av mina vänner i mitt liv just nu.

Kanske är det det att jag tvivlar på om dom verkligen tar mig på samma vilkor som jag gör med dom? jag kanske förväntar mig för mycket av vissa vänner. jag kanske inte har samma plats i deras liv som dom har i mitt? jag kanske ser en helt annan bild av hela situvationen?

Men jag måste säga att jag har UNDERBARA vänner, tack för att ni finns i mitt liv!

Senaste nytt.

Nu måste jag skärpa till mig lite och börja blogga igen, jag vill ju egentligen. Men när jag inte har skrivit på länge så hoppar jag lätt över det ist för att ta tag i det. Det kännslixom som jag har så mycket jag vill berätta och då vet jag aldrig hur jag ska börja. Tänkte  att jag får väl bara ta det som är värt att nämnas på den senaste tiden.

16 septermber- Min så kallade dag ;).dagen man blev 22, tack så mycket för alla fina presenter och gratulationer.
18 september- Mina närmaste tjejer kom på fest, tack tjejer för en underbar kväll.
19 september- Val dagen, vi var och röstade.
20 september- Milles två tännder i underkäken har tittat fram.
23 september- Farbrors födelsedag, har varit och grattat honom ikväll.

Min stora kille har fått två tänder , hjärtat!

 

Älskling !

 

 


 

Födelsedagds fest-Kusinerna Åhgren :)

 

Födelsedagds fest- Mailin på hugget i vilda shester

 

Födelsedagds fest - Linda, Emmy och Elin Ö :)

 

Födelsedagds fest - Denna dam vill inte vara med på kort!

 



Födelsedagds fest- Sara & Elin :)




Jobb, jobb!

Det har blivit till att jobba dm senaste dagarna nu, är ute på fiket i gysinge. Ska även dit idag, så kom och fika gott folk :).

Mille blir hemma med pappa idag, jag passar på att jobba så mycket det går medans Richard inte jobbar. Han har fått en hel tids anställingn from 1 oktober.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna vara i gysinge till 8 :).

Ny vacka, nya tag?

Ja nu tycker jag verkligen att jag ska ta upp bloggandet igen, men veckan som varit har det inte funnits någon lust. Men nu ska jag väll komma igång igen? Det känndes lixom som jag skrev samma saker dag ut och dag in, aldrig något roligt och nytt. Bara samma, samma. Men visst händer det andra saker i mitt liov men det orkar jag sldrig skriva ner. Plus att Mille har varit extra kinkig i veckan som varti. Inte sovit bra på nätterna alls, tillslut flyttade vi in sängen i rummet som är tänkt som Milles rum. Så nu sover han i sitt eget rum och det blev mycket bättre. Han sover bättre och även jag. Det känndes konstigt att ha honom i ett annat rum, men är det det som måste göras för att få honom att sova bättre så är det bäst så. Han vaknar ju av varje rörelse jag och Richard gjorde i sängen.

Sover ditt/dina barn i eget rum? vilken ålder fick dom sova i eget rum?  Sover det inne hos dig? Egen säng eller i samma säng?




Ingen lust

Hmmm.. ja det har inte funnits någon lust att blogga dom senaste dagarna, menn jag komer igen när som helst. Mille har varit väldigt otålig på nätterna nu, vill inte alls sova som vi vill. Vaknar flera gånger. Så jag är väl bra trött nu förtiden också, men vilken småbarnsförälder är inte det då?

Igår var det min dag iaf, vill tacka för lla fina presenter och gartulationer :D Vad söta alla är.


Snart är jag i farten igen :D



Tomt

Det fans ingen lust till att blogga i går, helt tomt uppe i bollen. Gör ett försök idag ist.

Morgon prommis står först på tur, Emmy skulle göra oss sällskap. Sen blir det inhandling av ny tvättmaskin :)?
Sen blir det Hemma pyssel? Träning? Kurs?


Mys söndag.

Idag blev det bara hemma mys efter alla missar, Sara kom förbi för hon hade låst sig ute. Ja hon kan ju alltid underhålla en :P. 

Nu inväntar vi syster och Oscar som ska komma förbi på myskväll med tacos.


Tråkigt.

ja vi började ju dagen bra iaf med vår promenad, fast mille var bra  less på vagnen. Sen gick det bara utför Vi gick direkt till Babysimet men när vi väl är där får vi ett sms om at det är inställt (djup suck). Ja då var det verkligen ingen ide att avstå dopet. Usch vad jag känner mig dum nu. Missar lilla Zeldas dop för ett inställt babysim, nu känns det som jag skulle lika gärna ha skitit i det där bebysimet. Men det känndes som vi lära gå när man har betalt så mycket för det. Vi hade ju tänkt att åka ut efter babysimet och vara med efter men nu var det krångel med Bilen, skulle ha fått hämtat den i går men det blev ändat tills idag ist. Sällandet är strul när det gäller oss. Vi får åka ut till lilla Zelda med hennes dop presen en annan dag.

LESS; LESS; LEEESSSSSSSSSSSSSS!

Spinning

I går gjorde jag mitt första spinningpass den här terminen, det var kul och SVETTIGT kan jag lova. Spinning blir det fler gånger-

Kvällen tilbringade vi ute i skutskär hos R kusiner och firade en utav dom som fyllde 20. Sen blev det en film hemma, jag slockna som ett stock framför tven.

Nu sitter jag och Mille mus här, han är klar vaken (suck). Tänderna kliar för fullt, jag är as trött men det är bara att fösöka hålla ögonen öppna.

Promenad

Det blev 1h 30 min prommis nu på morgon, första 1h fick vi sällskap av Emmy. Men hon skulle jobba i dag så hon han inte med så mycket mer. Bra start på lördagen, har tänkt mig ett spinning pass i dag eller gymmet.


Vad gör ni en lördag som denna?

HELG

IGÅR: Var ner på stan och käka Lunch med syrran och hennes kompis Veronica, sen hem och vända och åka till fjärran för att köra ett intensiv pass.Det gick kanon bra, det känndes bra och svetten bara ran av mig. Efter passaet åkte jag ut till hedesunda  till mamma och pappa, Mille och Richard var redan där. Vi käka , spelade kort och hade det allmänt mysigt.
BRA FREDAG!

IDAG: Har precis klivit upp, Mille har väl sovit si så där i natt. Vaknat lite väl många gånger. Fast det är väl bara att kliva upp och ge honom nappen och en gång med mat.Fast man blir ju ändå helt slut på något vis när man inte sover en hel natt och jag ligger väl på hel spän. Snart ska vi starta dagen med en promenad, sen får vi se vart våran lördag tar vägen ?






Morgonrutiner...

Nu har jag och Mille gjort våa morgon rutiner:


-Prommis på 1 h

-Frukost, Mille gröt och jag en tallrik fil

- Ett bad


Nu på stan och luncha, syster skulle bjuda så då passar man på ;)


Timrå

Ja herregud vilken lång dag det blev för oss i går.. men jag måste erkänna att jag tyckte vi var duktiga.

Vår färd till Timrå:

Jag och Mille packar in oss i bilen och drar ut till Hedesunda där Tulan & vera väntade på oss. Vi skulle följa med dom och lämna Tulans häst Bea som skulle ut på foder i Timrå. Vi packade ihop allt som Bea skulle ha med sig sen skulle vi lasta Beai transporten vilket gick förvånatsvärt bra. Men sen när vi skulle packa in ungarna i bilen tog det betydligt längre Sen satt det fart mot timrå, jag, Tulan, två småbarn och en häst . Dom två små somna som två stickar i början och sov en bra bit. Men eftersom det tar ett bra tag att åka med transport så og det betydligt längre att åka upp till Timrå än vad vi hade berälnat. Mille och Vera vaknade när vi hade typ1 h kvar. Ja då var det bara att hopp bak för min del och sätta igång att sjunga, då var dom nöjda ;). Bea var bra orolig där bak och stampade på för fullt.
Men tillslut var vi uppe i timrå, lämnade Bea och så var vi kvar där ett bra tag för att titta hur hon skulle få det, det där kommer nog bli bra det :).
Ja sen var det bara att ändra riktningen och åka hemåt hedesunda igen. Inför en kl åtta stag vi ur bilen i hedesunda. Då lastade vi bara av ungarna till karlarna våra och sen drog vi vidare och hämta Tulans stora häst som nu skulle få flytta hem .
Ja det blev en litet äventyr och sätta sig på spel med både ungar och hästar, men vi var duktiga trotts allt.

HIGH FIVE TULAN ;D!


Äventyr!

Gårdagen:

Först var jag i strykar tagen medans Mille sov en lång stund under lunchen, sen fick vi sällskap av Hanna & Zelda, trevligt!
Sen blev det Intensiv pass på friskis, f*n träninskverken känndes bra. Efter det tog jag med mig Emma, Sara och Elina och tittade på damernas DM final på strömvallen. IFK gävle- Huge , Huge vann med 6-4, härligt jobbat tjejer:)!


Idag ska vi ut på äventyr med Tulan & Ver.. vi får se hur detta slutar ;)

Underbara höst!

Jag och mille kom precis hem från morgonpromenaden, det blev en promenad på 1h 30 min runt b-skogen. Jätte skönt väder, inte för varmt och inte för kallt, frisk luft, lite dimmigt och solen sken igenom. Underbara höst! Hoppas det får var en fin höst länge, längtar inte till dom gråa trista, slaskiga dagarna.

Nu blir det frukost. . . . . . .

stel som en pinne...

ja jag lär nog ångra mig det jag skrev i morse att jag tyckte det var skönt med träningsverk. Eller på ett vis är det väl skönt man vet att musklerna har fått jobba, men fy f*n jag kan ju knappt sätta mig i soffan.Stel som en pinne är jag, åh ont gör det. Trodde jag skulle mjukas upp efter morgonpromenade men icke sa nicke, jag är snarare stelare. Det blev en morgonrutt på 1h 40 min, vi fick sällskap av Emma i morse.

Resten av förmidagen har jag hållt på tvättat för fullt, Mille är glatt med mig nere i tvättstugan, han gillar att sitta och titta på när tvätten går runt , runt i maskinen ;). Fast nu på slutet var det inte roligt för han, han blev så trött. Men nu sussar han gott i vagnen.


Det är bara att fortsätta när man redan är igång, sitter jag kvar här längre blir jag fast. BYE!




Träningsverk

God morgon!

Det ver längesen jag vaknade av en sån här träningsverk, nu känns det verkligen att jag har tränat. SUPER SKÖNT(!) nu är det bara att köra på. Kibox i dag :)?

Jag och Mille vaknade för en lite stund sen, vi laddar upp oss för en morgon prommis. Sen har vi tvättstugan i dag, vilket jag inte ser fram emot men jag måste ju få allt tvättat.




Tränat

Ikväll var jag i väg på cirkelfys på friskis, riktigt roligt och jobbigt så det kommer jag gå på fler gånger. Mamma och pappa var hemma med Mille medans jag tränade.

Ikväll har jag och Mille inte riktigt varit överns, han var så trött men vägrade sova. Jag försökte på alla vis men han sträta bara emot. Tillslut somnade han i min fam så nu sover han sött i sin säng.

Jag ska försöka kommai säng nu jag också så jag får några timmars sömn i natt.


Mille och hans morfar :)



Mille och hans mormor och morfar :)

Frissan


hos frissan i morse, det blev blont, tog bort det slitna och tunna ur det bra mycke så nu ät det fräscht igen :).
Mille var hemma med farmor under tiden.

Men vilka människor det finns, när jag satt där i lugn och ro på min stol med färgen i håret och blädra i nån skvaller blaska kommer en brud in till salongen hon raffsar snabbt åt sig några frisörtidningar och sätter sig och börjar leta. Frisören som skulle klippa bruden i fråga frågar :

Frisören- Letar du en ny frisyr?

Bruden: JA! (hon fortsätter titta ner ti tidninge och blädrar väldigt intensivt)

Frisören: Ta med dig tidninge och sätt sig här så kan vi börja lite smått.

Bruden: Den här frisyren vill jag ha...

Frisören: okej, är det luggen du tänker på i den där då eller?

Buden: NEJ hela frisyren..

Frisören: ahh fast du har ju typ så fast bara att den där tjejen på bilden är stylad.

Bruden: ah  typ fast ändå inte. (lite burtert)

Frisören: Ja men hur har du tänkt då?

Bruden: Jag vill ha något helt nytt

Frisören: (gav något förslag)

Bruden: fast jag vill inte ha det mer uppklippt och inte så mycket kortare.

Frisören: hmm.. ja då kan det bli svårt. Då vill du bara toppa det då alltså?

Bruden: NEJ jag vill ha något helt nytt.

Frisören : Ja det blir ju lite svårt då eftersom du sätter dom ramarna.

Bruden: (Hon tittar på min frisör och säger:) så vill jag ha det..

Frisören: ja okej.. ja då behöver du ju bara platta det . Men hon har inte uppklippt men det har du och det kan jag ju inte ta bort.

Bruden: Men ni frisörer ska väl kunna komma med något vettigt förslag iaf...

Frisören: ja absolut, men i det här fallet är det ju väldigt svårt när jag inte får klipa det något kortare, du vill inte ha uppklipt som du redan har men du vill ha något helt nytt?

Bruden: OKEJ... men kom med ett förslag bara!! ska detvara så svårt?

Frisören: DU tyvärr är det lite svårt,du kanske ska gå till någon annan och försöka ist då. Jag vet inte riktigt om jag fixar det när du inte ens vet själv. Gå hem och fundera ist hur du verkligen vill ha det

(dom höll på dividera länge fram och tillbaka, men tillslut säger frisören:)

Frisören: Jag kan tyvärr inte hjälpa dig du får gå någon annanstans

Bruden: men jag vill klippa mig i dag.. åhhh!

Frisören: ja men tyvärr

Bruden tar sina grejer och går....


Ja jag måste då säga att det finns människor av alla slag... vilken brud. jag skulle bli tokig om jag var frisören... Så svårt att förklara med ord bara men hon var helt otrolig den där tjejen.

Pappa Richard.

Ja nu på morgonen har vi vinkat av pappa Richard som har tagit riktingen mot sthlm för att gå utbildning där i veckan. Så jag och Millebus blir ensama, vi få försöka ha sällskap :). Lär faktiskt erkänna att det var lite tungt när han åkte, men jag bet ihop och vinkade glatt av honom. Det rä bra att han kommer i väg, nu har han ju jobb iaf och det blir ännu roligare att se honom när han kommer hem. Man behöver alltid vara ifrån varandra ibland, det är nyttgt.






Snart ska jag till frissan... åh jag har besluts ångest . Vad ska jag göra? Blond, brunett? (huha det där med brunett var tom läskigt att skriva, svårt att se mig i brunt) spara ut håret ännu mer , klyppa av mig det?

HJÄLP MIG!!!!


Söndag

Babysim- Lika roligt varje gång, Mille älskar det. Benen går i ett, snacket går för fullt, plaskar med armarna och bara ler. En riktig fisk i vattnen.

Filmmys- Jag och Richard tittade på filmen Änglavakt efter babysimet när Mille tog sin lunch nap. Han blir så trött efter vi har varit och simma så han sov några timmar. Filmen var bra, usch jag grinade där.

Elin- jag, mille, hanna och zelda var hembjudna till Elin på lite lunch. En god lasagne hade hon fixat.

Farbror Niklas & kusin Olle- vid middags dags ringde farbror Niklas och frågade om dom kunde komma och hälsa på. Dom hade vart på bio så dom kom upp på vägen hem. Så dom stannade kvar och käkade middag med oss, roligt med oplanerade besök :D

Tv häng- När vi fått vårat lilla liv att somna här hemma, la vi oss framför tven och sen blev det god natt!



trött, trött...... TRÖTT!

huha... jag är så otroligt trött, blev inte många timmars sömn inatt. Jag kom ju inte i säng för en kl var halv ett, somnade som en klubbad säl, kl två ringer Richard och ville ha nån att prata med på väg hem från krogen, mun gick i ett på honom han hade massa saker att berätta. När han väl är hemma tycker han att jag ska kliva  upp och göra honom sällskap när han trycker i sig en panpizza. När vi sitter här i soffan och  pratar så hör vi några som bråkar utanför. Polisen kom och det lugna ner sig... Mille vaknar och verka tro att det är morgon och dags att kliva upp för han var pigg som en mört, Låg där och fnissa för sig själv i sängen. så i nån timme fick jag försöka söva honom igen. Kl sex hör jag honom vakna... åh jag trodde det inte var sant, men det var ju bara att masa sig upp det. Ja och nu sitter vi ju här, vill att Mille ska somna 1 h innan babysim så han är pigg när vi ska bada.

Mille kommer väl ha två helt trötta föräldrar idag, vi får se hur pappa R kommer att må efter gårdagens festande. Han körde ju iaf varanan vatten vi får se hur det har funkat ;).


 

 


MYS

Hela dagen blev till en hel mys dag.....

Efter den där prommisen i morse har ja varit innanför dom här väggarna hela dagen, förutom när jagvar ner till sophuset då.

Min moster och hennes man komförb och firade mig i förskott idag för att dom kan tyvärr inte komma på min födelsedag, pappa och syrran var med dom också. Vi fikade och hade allmänt trevligt.

Nu på kvällen har jag haft mina brudar här på filmkväll, super mysigt har vi haft det, vi tittade på The Blind side (4:e gången för mig, men den är så sjukt bra) åt massa gotta och bara mös. Nu har brudarna pallat sig hem till sina bon. Jag sitter nu själv här, skrutt sover och karln är ute på krogen han och svänger sina lurviga ;P.

Dagst att krypa ner i sängen, galet trött.





Hos min vän...

I går tillbringade jag kvällen hos min vän Linda ute på Aderholmen, hon bjöd på hemmagjord pizza, goda drinkar och trevligt sällskap. Jätte mysig kväll hade vi, härligt att ha tillbaka Linda till gävle igen. Det här gör vi om fler gånger :D.



(ett väldigt gammalt kor på mig och Linda)


I morse vakna mitt lilla liv kl sex, bara att stiga upp, vi har hunnit med 1 timmes prommis, köpt nybakat bröd och god skinka på ica söder, fixat en dunderfrukost åt familjen och haft frukost mys :).








Fredag

Det är alltid skönt när det blir fredag, allt blir så mycket mer speciellt när det är helg. Trotts att vi är hamma varje dag så blir det ändå den dära speciella kännslan :).

Morgonrundan gick mycke bättre idag, jaoch Sophie hade planerat tidigare att vi skulle ta rundan runt sätra, blev en promenad på 1 h och 50 min . Mille och Ozzy får bara hänka på dom. Lyckades få Mille att somna i vagnen och sova hela promenaden ut, skönt. Inge tjaffs idag inte :).

När vi bara hade några 100 m kvar hem kom Richards halv syster Malin och cyklade förbi, hon hängde med oss upp på en fika och massa prat. Det var trevligt, trotts att det ser ut som ett kaos här hemma. Men det ska jag ta tag i nu, tänkta sadla om till städtanten som finns här innom mig ibland ;). Det blir ss jukt dammigt här hemma hela tiden, fattar inte hur det kan bli så mycke damm? Måste vara nå fel här uppe. På två dagar är hela lägenheten dammfylld. Vad är det för fel?

Då köööör vi ;)




liv i huset

Jo nog märks det att den här lille mannen här hemma har humör allt, i natt när han vakna var det inge gnyl bara eller. Utan det var bestämta läten att han skulle ha mat på en gång, och jag kan ju inte bara låta han ligga kvar i sängen medans jag springer och fixar mat. För det första vaknar den andra "karln" jag har i huset plus att det måste bli liv i resten av det här huset avMilles stämma ;).Så det är bara att ta upp pojken, sätta honom på den stadiga höften man har ;), och sen är det bara att försöka fixa och dona och försöka göra ungen nöjd med så mycket annat som går.

Nu är vi vakna båda två, ska ut på en prommis om ett tag.

FREDAG , yes!





En sur liten kille ;)

svar på kommentar

Anonym om Milles bästa....:
Sött.. =)

Han har ett väldigt vacker namn..
Vad hade ni för förslag om det hade varit en tjej??
IP: 90.233.143.188

Svar: Ja du vi hade en hel del namn, Vi ville se det lilla livet först innan vi bestämmde oss riktigt för något namn. Några namn vi hade var : Lilly, Ellie, Ronja, Nellie m.m

Friskis.

Idag tog jag mitt första pass på friskis denna säsong, känndes bra. Jag och Elin körde ett medelpass, bra att börja med ett sånt fast viss kunde det juh ha varit jobbigare. Men jobbigar hinner det bli ;). Känns roligt att vara tillbaka på friskis ändå, köpte ett års kort idag. Tog det på delbetalng. Kände inte att jag hade råd att lägga ut hel summan idag. En sak blev jag väldigt glad över iaf, jag fick student rabatten :D. Mycke nöjd.

Nu har vi precis ätit middag här hemma, Richard och Mille har tagit ett bad och nu ligger han trött som aldrig förr i sängen men strätar ändå emot för att somna. 

Tv mys resten av kvällen. . . . . .


Sandviken

Idag gjorde jag och Mille en repa till sandviken. Mötte upp mamma sen gick vi till Trivsamt och kikade en jätte mysig affär med mycke fint. Mamma köpte gardiner åt oss som inflyttnings presen , TACK mamma och pappa såklart. Jag hoppas dom passar .. ska fixa och dona lite här hemma när Mille somnat. Lägger upp bilder på bloggen sen.


promenaden

Ja jag och Mille traskade i väg i morse inget okat sällskap. Vi tänkte ta rundan vid hemsta och sen aderholmen. Precis i hemsta mötte vi på Sophie och Ozzy så vi gjorde sällskap:). Mille sov den första helvtimmen sen blev det liv på den lille mannen. Han var inte nöjd på en fläck. Så  det blev till att korta av prommisen. HUMÖR!!!

Ja nu är vi ny badade båda två, Mille har precis somnat och jag ska göra färdigt det sista sen åkte vi ut till sandviken och träffar mamma.



God morgon torsdag..

Shit det verker i hela kroppen, är det träningsverk eller vad?? Det som veker i ryggen är nog bara för att jag får bära Mille överrallt, han har blivit en riktig humör nisse som verkligen vet vad han vill. 6 månaders övergången få vi hoppas att det är och att det planar ut snart ;).

Som vanligt planerar vi vår morgon prommis, ska snart bege oss ut.Mille ska bara akiveras ett tag till så han kan slockna i vagnen. Annars i dag har vi bara planerna att åka och hälsa på mamma i sandviken, hennes första dag där idag efter en hel sommar i gysinge:).



Onsdag.

Mile måste aktiveras hela tiden så ja har knappt hunnit suttit något framför datorn, därför jag inte bloggat.

I går tog vi oss en morgon prommis med Emmy, denn vanliga rutten runt högskolan och bourolngen.

Sen blev det en heldag med Milles farmor i valbo. Köpte massa nya höstkläder åt Mille plus att jag fick uppdraget och handla lite kläder åt Syster. Jag hittade en hel del fint åt Mille och Milles farmor shoppa loss hon med, han fick massa nytt. Snälla farmor kan ju aldrig låta bli :). Tack så jätte mycket.

När vi kom hem var Mille trött efter en hel dag i valbo , det blev bara käk och försöka få honom att sova. Efter mycket m och men kom han i säng till fångarna på fortet.



Det jag halade åt mille, förutom den gröna tröjan som även var från Milles farmor.

Från höger.

Grön tröja (Kapphal 69.50)

Röd tröja (HM 69.50)

Byxa (HM 79.50)

Strumpor (kappahl två pak 39.50)

Skarf (kappahl 69.50)

 

 

Från Farmor till Mille.

Tröjor (HM 69.50)

Byxa (HM 79.50)

Strumpor (Kapphal två pak 39.50)

 

 


Skit väder.

Blev inte så mycket bloggande i går, börjar med att berätta om gårdagen.

Tisdag- Vi var ut på en morgon prommis med Sophie och Ozzy vi var nog ute i 1 h 45 min. Vid Lunch kom Hanna oxh Zelda in så gjorde vi en repa på stan. Inhandlade lite höst grejer till Mille, käkade och hade an allmänt trevlig dag :). På kvällningen kom Sara in en stund, blev bara slappt so soffan för jag kännde mig inte så pigg.

Idag- Mille har sovit bra faktiskt, somnade tidigt i går. Runt nio var hon nog. Vaknade en gång vid ett och åt lite sen sov han till kvart över sex. JAg får vara nöjd.
Nu hade vi tänkt bege oss ut på morgon promenad med det är ju bara skit väder ute, vi får mysas i soffan tills det blir bättre.

Vad händer idag? någon som har några planer?



RSS 2.0