2008 I BILDER.



ÅRE- en resa man aldrig kommer att glömma.



Ladugatan2- Jag flyttar in i februari.



Richard- 2008-05-05 <3



EMMA flyttar till sörby, en hejdundrandes fest:).



R.I.P Mormor <3



MIDSOMMAR- Firade misommar ute på



ÖN- Underbara ön hela sommaren lång:)



Grönalund- Em rolig upplevelse för både mig och Elina;) haha



KÅLMÅRDEN- Jag, Richard, Pilla & Oscar var på kolmården och bodde i en stuga i två nätter. Mys



ROSA- Jag och fia hade 20 års fest tillsammans:)



Hårsta Jansson Catring- Började jobba hos dem.



Personlig Assistent- Började jobba som pers. assist



HALLOWEEN- Fixade fest med Staffan & Tommy ute i gysinge:)



Interpool- Börjat jobbat extra även där.



Köp Ny säng:)

Sista dagen av 2008

Ja då var man inne på år 2008 sista dag. Har varit ner på stan och sprungit runt som en yr höna för att försöka hitta något att ha på sig till kvällen. Men det fanns inget som mina ögon fastnade på, eller visst fanns det de men inget som kom överrens med min ekonomi just nu. Vad fan ska jag ha på mig? HJÄLP!  Fast åt andra sidan, vad spelar det för roll vad jag ska ha på mig? Jag vet ju ändå inte vad jag ska göra. Visst finns det saker att göra men är man två som ska enas om en sak kan det bli lite svårare. Richard ligger ju fortfarande och sover så än kan inget bestämmas;).

Mys

Dagen har bara rullat förbi, sov ju bort nästan halva dagen pga att jag jobbade natten. Men lyckades iaf vara nere på stan till kl 15.00 för att träffa Katta:), var ju skit länge sen sist. Hon lever ju sitt liv i norge just nu som pizzabagare;). Kul att träffa henne, en riktig gobit. Träffade Wilson i dag också,  alltid lika roligt att se sin gammla klassisar.

Efter stats rundan åkte jag och Richard ut till Gysinge för att hjälpa mamma och pappa med allt till festen som dom ska ha där ute i morgon. Jag Hjälpte till med dukningen och gjorde efterrättet åt dem, vitchoklad pannacotta. Richard fick stå för bardelen och de elektriska:).

Nu på kvällen har jag haft två av mina favorit tjejer hemma på mys kväll, Emma & Fia.  Kikade på "The herat braek kid" och surrade på som vanligt. Alltid lika kul att umgås med dem:), tack tjejer!

/ M




 


The Killers- Human


1 h 40 min

Nu är det bara 1h och 40 min kvar av mit arbetspass:P.. sängen väntar hemma. ska bli riktigt skööönt:D

NY SÄNG!

Underbart, nu har vi äntligen en större säng här hemma:), jag och Richard slipper ligga och trängas i min gammla 120 säng, nu har vi en hel 160 säng:D. Mycket nöjd över julklappen och mitt nya inköp idag:).

Richard och Chrille har satt upp den så fint:), tack för all hjälp! Den är ju lite stor i min lilla lägenhet men det funkar bra ändå;). Få flytta till något större snart:).
 
Ska snart i väg och jobba natten hos putte så ska vila en sväng nu först innan jag promenerar i väg till sätra.


/ Mirris

JULEN...

Lär väl börja och skylla i från mig varför jag inte bloggat, men har jobbat hela julen.... Sen resten av tiden har jag försökt umgås m. släkt och vänner så gott det går. Men nu så ska jag försöka hålla andan uppe här också;)....

JULAFTON: Jobb 7-16 (hemtjänsten), direkt efter jobbet in till stan, hem och duscha, hem till Richard för att fira lite jul med hans familj och släkt, ut till hedesundapvh firade jul med min släkt, in till gävle igen för att hinna sova en stund innan man började jonna nästa dag... En stressig dag, men en bra julafton även fast inte kännslan fanns där. Vill tacka alla för alla fina paket:). Super nöööjd!

JULDAGEN: Jobb (8-15 pers.assist) Jobb 17-03.30 (interpool), första dagen på interpooll gick jätte bra. Det var verkligen kul. Alla var jätte nöjda också:) En juldag fylld med jobb....

ANNANDAGEN: Sov ut länge m. Richard sen åkte vi hem till honom för att käka tacos m.  hans kusiner och spelad lite wii. På kvällen blev det jobb på interpool igen:) Dom var nöjda efter juldagen så nu blir det till att jobba extra där också:)

LÖRDAG: Luncha m. Linda och hennes lillesyster på stan:), träffade upp Elina senare för en shopping runda:) hittade: två par jeans och nån tröja. Nöjd:). Jobb 18.30-03- (interpool)

SÖNDAG: Sov ända till kl 14, åkte sen hem till Richards mormor och käkade, gott:). Dom ringde även in mig från interpool och frågade om jag kunde vara stand bye om det blev mycke. Jag och Richard åkte dit och spelade lite biljard och kollade om jag behövde hopp in, men det var lugnt ikväll. Sen har vi bara spelat lite wii och tittat på tv:).


Nu ska jag försöka sova för i morgon blire säng köp av:D. (Fick en sängstomme av Richard i julklapp + hylla, så nu ska jag köpa  160 säng eller två 80) .... TACK älskling:)!!!!!!!!!!



Hoppas er jul har varit super ! / Mirris


Sängen...

Idag blev det jobb som vanligt, har varit och gjort lite jultallrikar på hårsta jansson catring. Lyckades tom sova över, 10 över 8 vaknade jag och jag började kl 8. Men var där på 8 min, Snozern hade ringt var 10 onde min från kvart i sju, men varken jag eller richard vaknade av den. Då sover man djupt..

Efter jobbet åkte jag och hämta Linda vid tåget:), så skönt att få se henne igen. Hon fick först följa med mig upp till Interpool för att Lotta skulle visa mig hur kassan fungerade för att jag ska jobba där på juldagen:).
Sen åkte vi ner och gjorde stan, hittade lite fler julklappar. Men det lär även bli en tripp i morgon också.
Alltid lika roligt att shoppa med linda, vi hade en mysig sväng på stan:). Efter vår tripp skjussa jag hem henne till mamma sin så hon fick träffa familjen:). Själv åkte jag upp till Interpool och heja på Richard. Han spelar biljar tunering i kväll så jag tog mig en kik:).

Nu har jag redan myst ner mig i sängen. Tänkte komma i säng i tid för en gångs skull, Jobbar ute i hedesunda i morgon. Hemtjänsten, var ju ett bra tag sen. Men det ska nog gå bra.

Laddar batterierna / M

Nu är det jul igen...



Försöker komma i mer julstämmning, vädret får en inte direkt att komma i julstämmning. Så då får man dra på skön julmusik ist:)

mer jul..



En skön jul låt....

Lördag kväll

Kvällen i går blev lyckad iaf:), jag och Sophie mumsa i oss Tacos och satt och snacka och drack lite hemma hos mig. Lite senare kom Carro och festade vidare med oss, sen blev det färd ner till Heartan.
Vi hade kul... starx efter 1 gick jag upp till interpool för att hälsa på Richard, som i går stod i garderoben. Satt och väntade tills ha skulle sluta, kom nog inte i väg för en vid 3 och då fick de bli max.
Nu har jag precis vaknat, börjar jobba om ett tag 15-22. Lär väl försöka få i mig någon innan dess...

Tack för i går tjejer:)

/ Mirre mirr;)

Mycke jobb lite blogg...

Denna vecka har jag i stortsett bara jobbat, har inte hunnit med så mycke. 11 timmars pass bara i stortsett , förutom i torsdags då de blev ett 17 timmars pass. I går kväll blev det tidig kväller för mig, var så otroligt trött. Men i dag är man uppe och jobbar igen 8-15. Min första lediga dag är fredag nästa vecka och min sist lediga dag var tisdag förra veckan. Så det har blivit en hel del. Men skönt när lön kommer:)

I kväll blire vin och käk m. Sophie , Myyss:)

/ M

TITANIC



Underbara filmen som verkligen får en att gråta och denna under bara låt, i love!

(Tittar på den nu på kanal 3)

Julbaket



Haha, så himla bra. Håkan vilken lite gobit.

Förresten bakade jag och Richard ett eget pepparkaks hus i söndags:), blev så fint så. ska lägga ut lite bilder senare från vårat bak:).

5 dagar kvar..

Alla räknar dagarna till Jul, visserligen gör jag det också. Men först och främst räknar jag ner till Linda kommer hem:). Hon blir hemma i 3, hela veckor:). Skönt att ha henne på hemmaplan. Kanske inte blir lika dyr telefon räkning då;), vi pratar i stortsett varje dag i telefon. Men hon är faktisk min räddning i vardagen. Vill att hon ska flytta hem, så att allt blir som vanligt igen. Du har det bättre här tufflan, det lovar jag dig:). Den bästa av det mästa, de e du de:)





Det blev en promenad ikväll iaf, skönt att få komma ut och få frisk luft. Sen tog jag mig en solning också, sist jag solade var nog i våras någon gång. Ser ut som ett annat lik, eller just nu är jag väl lite små röd som en annan kräfta;).
Precis tillagat lite lax m. sallad som jag sitter och mumsar i mig till middag, gottit:).
Nästa blir nog sängen....

/ M

Trött.

Kom precis hem från jobbet, har så himla ont i fötterna idag. Måste köpa nya skor att jobba i.
Vad göra nu då? Borde gå ner på stan och innhandla lite julklappar, men känner ingen lust.
Jag måste nog ta mig i kragen, träna vill jag göra också. Även fast jag är helt slut.. man kanske ska palla sig upp till fjärran för att simma, Det lät skönt:).

/ M

Vad det är bra att jag har dig!




Richard min gos:)

Julbord, julbord, julbord..... julbord!

Åh jag kan snart spy på alla julbord, känns som jag lägger 100 st om dagen ungefär. Så jävla less.
Sill, ägg, rom, rödlök, gräddfil, lax, strömming, röbetsalld, potatissallad, mimosasallad, leverpastej, pastej, kalvsylta, Skinka, rostbiff, kalkon, korv, 3 sorter senap, hovmästarsås, dillmajonäs, pepparrotsgrädde, chumberlandsås, saltgurka, rödbetor, köttbullar, prinskorv, janson, revbenssjäll, lutfisk, Choklad mousse, risallamalta, ischolkad, och Knäck.

Allt detta snurrar runt i mitt huvud hela dagarna, jag kommer börja drömma marddrömmar om allt snart....

Jobbade 07-17 .50 , mycket att göra tills i morgon. Eller vi har mycket att göra hela veckan. Direkt efter jobbet skynda jag mig hem och slängde på mig träningskläderna och åkte upp till fjärran för ett intensivpass med Tove (trodde jag), tove var sjuk:(. Så vi fick någon annan mupp till tant. Skit tråkigt pass varkligen. Usch.
Nu är jag bara hemma, har lagt i en ¨hårinpackning nu ska hoppa ner i ett varmt bad snart. MYS.

/ En trött mirris



Veckan.

God Morgon!
Har  haft en lugn och skön helg, jobb och mys. Ska dock erkänna att jag nog vart den slöaste på länge, jag har inte träna på hela helgen. Usch vilken ångest jag får, bara käkat skit känns det som. Nu måste fröken Östblom bättra sig om hon inte vill se ut som en Julkula innan jul.
Nu har man vacknat upp i en ny vecka, det blir en hel jobb vecka. Känns lite små tungt nu faktiskt, men det kommer  väl gå lika fort som vanligt. Hoppas ja. Jobbar på Catering hela veckan sen i helgen hos putte.

Nu måste jag nog skynda mig om jag ska vara i tid 07.00.

Ha en bra dag / M




Fördriver tiden...



Längtar till kudden och min gos nu.

Sista timmen.....

Så nu har jag bara sista timmen kvar, känns som jag har ett helt grus tag i ögonen. Det är verkligen 6-8 som är dom värsta timmarna, ögonen vill bara fallaihop. Men jag klarar det galant i natt om jag får säga det själv. Så fort man känner att man börjar komma bort i andra tankar får man resa sig upp och gå ut och ta en nypa luft:)







Snart sov dax / M










Jag vet inte vart jag har dig, du beter dig på ett väldigt underligt sätt. Det skrämmer mig, du kan få mig att känna mig så meningslös.

NATT

3 h kvar av natt passet, kvällen/natten har flytit på kanon. :). En aning trött faktiskt, men jag håller mig vaken. Har laddat upp med red bull:). Putte gick precis och la sig så nu får jag hålla ångan uppe själv. Jag är ju så himla mörk rädd så jag sitter med alla lampor tänd...

När jag slutat åker jag hem till Richard och kryper ner hos honom, mys.

/m


Kevin



Grattis lär man väl få ta och säga till Kevin Borg. En helt klart värdig vinnare, men själv klart satt jag och höll tummarna för Alice så klart:). Kevin var redan en artist.
Men en innmald hedesunda bo som man är satt man ju självklart att ringde minst 10 gr. Alice var ju grym i går, tyckte hon var mycket bättre på vinnarlåten. Den var lixom hennes låt. Jag fick gåshud!

Nu är hela idol över, Alice kommer att synas i framtiden det  är ju en sak som är säkert iaf. Men vad ska man nu göra på fradag kvällarna? Idol har ju varit höjdpunkten under flera fredag kvällar.
  Men snart är det jul..

/ M

Jobbar



Började Jobba kl 8 i morse på catringen, jobba till kl 3. Allt har gått susen idag. Blev klar med allt innan lunch, sen var det bara att städa unnan. Börjar faktiskt bli rätt trött på julborden nu, men jag har en hel del julbord kvar att göra.

kl 3 vara bara hem och byta om och i väg till nästa jobb. Jobbar till 22 hos putte. Nu håller vi på lagar mat, det bli fläskfile m. klyftpotatis och en varm sås. Snart börjar idol också:), ett MÅSTE att se ikväll! Heja ALICE!

Hejs / M

Godmorgon FREDAG!

Idag ville jag verkligen barar ligga kvar i sängen bredvid Richard, var inte alls på topp för att gå upp nät klockan ringde. Men jag är på fötter iaf, sitter och ätre frukost nu, det fick bli en apelsin och yoghurt:).

Ikväll blire iaf IDOL mys, mina röster kommer iaf ligga på Alice:).

Nu måste göra mig redo för jobb.

Ha en bra dag / M


Brynäs

Nu sitter man som vanligt hos Johan och tittar på hockey  Brynäs-Modo (1-0), väntan på 3 perioden nu.

Annars idag har jag jobbat hela dagen, sen blev det städ och fix hemma:).


I kväll kommer gos hem, mysigt:D

/ M


APELSIN

Ligger nu ner bäddad i min ny bäddade säng, underbart. Dricker Brämhults apelsin ljuce och äter en apelsin:) Brämhults ljuce är ju så sjukt god:). Känns lite ensamt här hemma faktist, inte allt för ofta man sover själv. Men det är ju sista natten jag sover själv nu iaf. I morgon får jag min gos bredvid mig igen.



Har faktisk sett en hel del rektioner från folk idag om mitt lila hår:P, både på stan och på passet. eller den ända är väl att jag tycker de tittar lite skumt, men kan ju bara vara i min värld det också.




(Inte den bästa bilden, men den fick duga. Det lila syns iaf:))








Har börjat funderat på en sak, vet inte riktigt hur jag ska ta ställning. Känns så jobbigt att inte veta. Vad är bäst ?
 

LILA



Färgen LILA har nu hamnat i mitt hår:), Marie kan verkligen få mig att göra vad som helst. Slingan som jag hade innan i en mörkare ton har nu gått och blivit lila (då menar jag verkligen LILA), men jag gillar det. Roligt att inte se exakt ut som alla andra. Det blev verkligen en färg klick i det hela:). Annars toppa jag bara till det och färgade utväxten.

(Lägger ut en bild senare så ska ni få se)

Annars i kväll blire intensiv pass och kika på Greys, mys.

/ Mirris


God morgon.

Vilken natt, har inte kunat sovit mycke alls. Både Zlatan och Zampo har legat och trängts med mig och dom blir lika avundsjuka på varandra när den ena ligger närmare:). Så galet trött nu. Men nu ska jag bege mig ut till gysinge och baka lite lusse bullar och fixa m. julbordet. Nästa blir Marie, ska bli så skönt.

Ha en bra dag / M

Hedesunda.

Har haft en lungn och skön eftermiddag/kväll, blev käk m. familjen, tog en lång promenad m. Zlatan, Kusin Josefin och Nikej, kika på despret m. syster och mamma:).

Det var verkligen skit halt på vägarna, vi lär ju ha sett ut som bambi på hal is tusentals gånger:). Kul att träffa Jossan i kväll iaf, händer ju inte all förofta nu för tiden.

I  morgon ska jag jobba i gysinge en sväng på förmidagen sen ska jag till Marie och fixa till håret, behövs verkligen nu, min utväxt är enorm. Mitt hår växer ju som ogräs, iof är det ju bra just nu när jag vill spara till långt igen:).

Inatt blire till att sova på soffan, syster min har ju tagit mitt gammla rumt till någon kanin hem:P.




(Jag & Josefin:))



Zlatan- min gobit:)


???

Ibland förstår jag mig verkligen inte på vissa, jag blir ändå besviken men ändå vet jag hur personen funkar innerst inne. Det känns så himla falskt, genom att jag får höra vad hon, han, dom, det säger till mig, vad säger hon, han, dom, det inte till alla andra? Jag ä så GLAD att jag har vissa underbara vänner som jag litar på fullt ut, tack för att NI finns!

Halv risig!

Lite halv risig start på denna morgon, billåset hade fryst som vanligt. Men Richard hjälpte mig iaf att få upp det. Sen nu när jag kom hem spillde jag ut hela ramlösan (vad less jag blev). Är uppe tidigt idag fast jag är ledig, var faktiskt Richard som skulle upp tidigt. Han är på väg till Örebro för att jobba tills på torsdag.

Hade tänkt käka lite frulle nu och vila lite sen, är rätt trött. Har sovit så dåligt i natt. Sen på Lunchen blire att träna lite Bräda hade jag tänkt.

På eftermiddan när syrran slutat ska jag bege mig ut till Hedesunda, tänkt att sova kvar där. Blir ju ensamt utan Richard så då kan jag lika bra sova hemma hos familjen och Zlatan pojken:), mysigt!





Önskar bara att allt kunde flyta på utan problem.

Hockey!

Träningen gick lysande, det var älsklings Lars som hade det även idag. Det blir lixom lite roligare. Börjar faktisk bli mer och mer rädd för "engelsk mannen", han kollar så konstigt och pratar för sig sälv om skumma saker.

Sitter nu hemma hos Johan och kikar på hockeyn frölunda-brynäs (Just nu.4-2) så det blev som vanligt.
 

/ MÖ

Woki

Precis fått i mig lite kyckling thai wok med Nudlar, skit gott. Annars har jag bara suttit och nördat framför datorn och spelat, man blir beroende. Ska snart bege mig till Fjärran för lite intensivpass, ska bli skönt. Efter det äre hocky som gäller, får se om jag går till interpool eller det vanliga:).

/ M

Alice på stan.

Kom precis hem från stan, var ner och kikade när Alice sjöng en sväng. Fullt med ungar, alla små ungar måste ha fått ledigt från skolan för att gå och titta. Fast det är ju kul. Hon gjorde entre i en vit limmo,känndes lite små löjligt faktiskt. Hon sjöng lika bra som vanligt:).  Nu hoppas jag bara att få biljetter till globen på Fredag...



(Klart man löra ta nått foto;), haha)

/ M

Kontaktbar igen:)

Äntligen är man kontakt bar igen, man känner sig helt naken utan mobilen. Usch inget jag vill uppleva igen. Och hur kunde detta gå till då?
-Sophie gobiten skulle hjälpa mig att få fram klockan på mobilen när luckan var stängd (vi har lika mobil) men hon lyckades inte på inställningar så då tog hon den enkla lösningen som vi alla tjejer brukar göra om det inte vill fungera so vi vill, vi stänger av skiten och provar om det kommer fram då ist:). Men till hennes och min egen förvåning hade jag totalt glömmt bort min pin kod, hur kan jag vara så dum?  Så då fick jag vara utan mobil tills idag när jag hittade lappen med pin och puk kod:). Så nu är man fullt påklädd igen, skönt:)

Lördags kvällen var jätte trevli., Det blev Jag, Emma och Sophie som umgicks hela kvällen. Skit kul eftersom det var så länge sen Sophie var med:). Vi var till Conny på förluva en sväng sen begav vi oss ner till brända och sen goya.
Tack för kvällen:).


I går blev det bara hemma mys med Richard.:)

/ M



Glögg

Lördag, jag är förskyld. Näsan är röd som en tomat. Usch, jag hatar att vara snorig. Hade ställt klockan i morse för att kunna gå på intensivpasset, men jag fick tyvärr hoppa det idag. Visst hade jag kunnat gått åndå, men då hade jag nog vaknat  med en värre förkyldning i morgon.

I kväll blire nog lite glögg m. Emma och syster:). Sitter och väntar nu tills Emma slutar jobbets. Sen ska vi korka upp:).  Sen äre lite små fester här och vart, får se vad som blir. Vad händer för er?


Mirris


Mys kväll.

En skön mysig kväll med bästa Emma. Jag hade fixat käk tills hon slutat jobbet sen har vi suttit som klistrade framför tv:en och kikat på idol:).  Ikväll var Alice grym, hon är värd en plats i finalen. Robin var duktig han med, men Alice snäppet vassare;). Kevin är ju rätt klar vinnare känns det som. Men jag tycker Alice är en värld vinnare. Hon har kämpat sig igenom hela tävlingen och kevin är ju redan en idol.



På senheten kom grabbarna förbi med glass och till det kolla vi på sköna "Sunes sommar", i love! Underbar film.
Nyss drog hela ligen så nu ska jag krypa till kojs. Richard kommer efter jobbet han med:), mys.


God natt/ Mirris

Äntligen helg!

Slutade tidigt idag, blev klar med allt så fort på förmidagen  så det fick bli kväller tidigt, skönt!

Känner mig fortfarande helt matt, snuvar för fullt gör jag också. Hoppas verkligen inte att det blossar upp till någon större förkyldning.

Nu hade jag tänkt bege mig ur på en promenad, måste hurtar lite idag också. Jag kände att jag skulle hoppa pass eftersom jag inte är allt för pigg.  Sen ska jag börja förberada midagen tills i kväll, Emma kommer och käkar:).Titta på idol och bara mysa:).
 
Prommis/ M

Julfint

Vad less man blir, allt är bara så konstigt! Inget att lita på längre känns det som.. tron är som bort blåst.

Idag har jag inhandlat lite julfint tll lägenheten, ska lägga upp lite bilder i morgon så ni får se:), har ingen ork nu. Måst nog sova. Annars har jag abra kikat på hockeyn. 2-1 till brynäs, härligt:)

Mer info i möra!  God natt / Morris

Trött.

Kom precis hem från jobbet, en aning små trött faktisk. Sov så himla dåligt i natt. Men nu hade jag tänkt gå i väg och träna lite skivstång, man blir ju alltid piggare efter man tränat. Usch jag har börjat snora också, vill verkligen inte bli sjuk. Ska verkligen ta en kur i kväll så inte förkydningen sätter sig i kroppen.


Träna/ M


God morgon!

Sitter redo för att dra till jobbet nu, idag äre på cater. Mysigt att lägga julbord man dår stå och pyssla för sig själv:).
Typisk att dom ska ringa och fråga om man kan jobba hos Putte när jag redan ska jobba. Allt  kommer alltid samtidigt. Men det får man ta när man har fler jobb, tyvärr.


Ha en bra dag / Miranda


Fröken Östblom som polis?

Ikväll på intensiven var det Lars ist för Jenny, men det gick ju lika bra det. Lars får verkligen en att le genom hela passet.  Haha, en riktig sköning!
Annars så har jag bara tittat på Greys och spelat spel, fastnat för ett nytt spel nu. Vilken mupp man är:P haha.


Har börjat funderat över allt spå damen sa mer och mer, lite små kul så där. Vissa saker sparar jag för mig själv med Angelica så får vi se vad som händer;). Hon sa att hon såg en utbildning hos mig och att jag skulle passa som Polis eller Mäklare. Haha .. skulle ni kuna se mig Miranda Östblom som Polis?? Kanske sveriges muppigaste isf. Visst att mina tankar har hamnat på ämnet ibland, men då har jag bara suddat bort tanken för att jag snabbt insett att jag aldrig skulle lyckas utbilda mig till något dyligt:P. Men vi får se vad det kommer att bli av fröken Östblom;).



(Ja, varför inte?? hahaha)


/ M

Spådam.

Har precis vart och spått mig, rätt läskigt faktiskt. Sjukt hur hon kunde veta allt och få fram det i en helt vanlig kortlek. Nu får jag se om allt i framtiden också kommer att stämma. Jag är riktigt nörjd med det hon har sagt, nu är det bara verkligenheten som kan visa upp det:).




Annars idag har jag jobbat ute i gysinge, mycket lugnt där ute nu. Nån enstaka kotte:). Pappa köpte ett nytt batteri till min bil idag också, så nu startar den utan problem:), tack pappa! Nu hade jag tänkt att pallra mig upp till fjärran för att röra på fläsket:)..

/ M

Vad är det för vardag man lever i ??

Man blir så less på allt som händer runt om kring... drabbar det inte en själv så drabbar det sina närmaste. Dena höst har vart helt otrolig tycker jag, alla har fått nån släng av depp. Inte någon glöd i någon. Alla frågar sig själva vad som är roligt?  Men ingen verkar ha ett vettigt svar. Är det den här vardagen vi ska leva i. Helt sjukt hur alla behandlar varandra, varför inte bara ro om varandra och se till att alla mår bra? Untan ist ska vi vara så jävliga som möjligt mot varandra för att få den andra att må sämre än vad man själv gör. Någon ändring måste de ju bli snart, men snart vänder det väl mot ljusa tider?


Laddar för en lång natt...

Kom precis hem från ett intensiv pass, alltid lika skönt och jag var alltid lika sen som vanligt till passet. Fast idag hade jag iaf en annledning, bilen startade inte igen:(. Måste köpa ett nytt batteri nu tror jag, vart ska dom pengarna komma ifrån? Så det var bara att börja springa men som tur var skjusade Richard mig sista biten. Jag hann någorlunda iaf, kom mitt i uppvärmningen.  

Städat har jag gjort idag också:), mycket nöjd över mig själv. Haha.

Nu laddar jag bara för att jobba hela natten 22-08, det kommer bli en lång natt detta. Sov ju bara till kl 10 i morse. ska väl bara försöka vila nu en stund.. jag som har så lätt att somna i vanliga fall. Det kommer bli mycket kaffe, för att hålla mig vaken hela natten.

/ M


Måndag..

Ska springa ner på stan nu en sväng, måste sätta in min lön på kontot. Får ju bara postgiro från PFV för att jag inte varit där och fyllt i några papper. Måste göra det nu, det är ju så himla drygt att gå till banken varje gång.

Sen måste jag städa lägenheten.. en riktigt stor städning hade jag tänkt att göra. För just nu trivs dammråttorna som handen i hansken, vidrigt!




Stan / Mirris

Upp & Ner.

Lördag: Det blev vin m. brudarna, Emma, Jenna, Angelica, Cissi & Jennie, mysigt med massa vin och snack hemma hos Emma. Åkte även till Johan och förfestade vidare på senheten sen bar det av ner på stan, Tack för en trevlig kväll. (Bilder kommer)

Söndag:(EMMAS DAG) Åkte med Pappa och kikade på när kusin Edvin spelade hockey, sen gick vi på stan en sväng i julmyset. Richard kom även ner på stan han också så då bjöd pappa på käk. :D
På kvällen åkte jag och grattade Emma som  fyllde hela 21 år i går, grattis! Sen blev det Tacos, film och massa mys med Richard:).

Ja det varmin helg i det stora hela, den har varit väldigt upp  & ner men jag är nöjd med resultatet ändå;).


(Bilder från lördagen hemma hos Johan)








RSS 2.0