Jobbar & Sover.

Nu har jag varit en riktigt dålig bloggare på bra många dagar, har inte ens öppnat datorn. Känns som jag enbart har jobbat och sovit. Ibland blir även det fel, man har mycket andra planer som ej går att följas. Så förlåt alla min nära och kära att jag är totalt veck ibland. Men ibland måste man jobba bara...

Det har varit fullt ös på interpool hela veckan, och kvällen kommer väl bli lika så. Hockeyn locka mycket folk. 
Jag måste hoppa in i duschen nu och göra mig redo för att starta ett nytt arbetspass, börjar 15.30. Sitter fortfarande här i min morris, iofs vaknade jag nyss också. 

Hoppas alla får en bra Lördag / M

 

Bruden min.

Igår blev det en hel dag med min efterlängtade brud Linda Engblom, så skönt att ha henne hemma. Man får sig många härliga skratt. Vi delade på oss kanske i två timmar medans jag var hemma och sprang och duscha.
Vid Tolv i går kväll skilde vi oss åt, jag begav mig till interpool där Richard, Chrille och kim var och spelade biljard. Där blev vi kvar till kl två, sen vare bara hem och sova.



Härligt tjejer- Mirris , Linda & Johanna:)

På torsdag är det innbokat en heldag med Linda & Johanna:), åh så trevligt vi ska ha tjejer.  Backyard Babies  på slicken:). Nån mer som ska med? :D

Idag ska man sadla om till bagare och baka inför Richards födelsedag:), ikväll kommer familjen in för att fira Richard , dom kunde inte komma i morgon så dom tar det idag ist.

Helgen

Då ver det början på en ny vecka igen då och jag är ledig idag (underbart), fast först ska jag iväg på p-möte.

Helgen har mest bestått av jobb, jobb och jobb. Interpool hela helgen. Fredagen var väldigt lungn och lördagen var rätt bra faktiskt. Folk kommer  i vågor.
Söndag hann jag bara vakna och sen dra i väg till interpool igen, väldigt lungt. Några äldre par som var där och åt, mycke trevliga. Men en liten dam kom aldelens ensam, oj så hon åt. Hennes man hade nyligen gått bort berättade hon senare, men så jag tyckte synd om den lille damen då. Hon hade säkert inte ätit på nån dag. Helt förvirrad, lill pumsan.

Efter jobbet bagav jag och Zlatan oss ut till Hedesunda till familjen för att hälsa på, farmor och farfar var där dom med:). jag är ju inte allt för ofta där ute nu för tiden. Åt lite mat och prata massor. Jag lämnade Zlatan så han fick vara hemma någon dag, på tisdag kommer han in igen. Oj så tomt det är utan honom.

När jag kom hem till brynäs igen, öppnade dörren och fick se fullt av tända ljus och att hela lägenheten var ny städad:). Vilken upplevelse, Richard och Chrille hade städat hela lägenheten under dagen. Jätet fint blev de, tack grabbar skit snällt verkligen. Vilken överraskning:D.

Sen gjorde jag och Richard en äppelpaj och bjöd hit Chrille och KIm vid 24-01 tiden någon gång. Dom blev kvar till 3- 03.30. Alltid trevligt när folk hälsar på, men jag kanske inte var allt för trevlig, för jag blev bara tröttare och tröttare. 


Nu ska jag svida om för mötet / M


Fullt upp.

Har haft fullt upp hela helgen med jobb, ska även iväg och jobba nu.

Hörs senare / M

Russin i dussin.

Tidigare drog jag i väg och byggde på fejkbrännan som jag försöker bygga fram, skönt att gå och lägga sig i värmen när det är så kallt ute. Var på brnäs idag igen, tycker att det är bäst där. Färgen håller längst, plus att det är trevlig personal, skönt att slippa hålla på och växla och dona.



Sen när jag kom hem drog jag förbi Time och köpte russin, jag är tokig i russin kan äta hur mycke som helst. Litebättre att pula i sig det så här på fredagen än godis för mig iaf. Godis får jag nog i mig nog av ändå.



Nu måste jag fräscha till mig innan jobbet, drar dit lite tidigare och käkar p-mat. Hoppas det är något annat än det "vanliga" (pasta m, kyckling/ fläskfile gryta)

Ha en trevlig fredag kväll / M 


Lyft på fötterna

God dag!

Precis ny hem kommen från en lång promenad med Zlatan & Johan, vädret var riktigt fin men kallt. Mina lår och händer var som isklabbar. Det första jag lyckades med var att snubbla mitt över vägen när vi skulle gå över nere vid polishuset. Det var en liten grop mitt på vägen där jag lyckades snubbla rakt pladast framåt. En aning pinsamt om inte blött. Mina vantar blev skitblöta så det var bara att ta av sig dom och gå utan resten av promenaden (som jag frös.) Som tur var var det knappt någon som såg tror jag, annars lär dom väl fått sig ett gott skratt. Klumpedunns, lyft på fötterna!


Én aning rödblommig efter prommisen.


Zlatan lite trött




Första målet för idag, nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Det är ju trotts all fredag.

// M



SOL

Alltid lika skönt att vakna och titta ut och se solen, nu blire en låååång prommis . Fredag är det idag också och det betyder jobbdag. Hoppas på folk ikväll, så man blir sysselsatt hela kvällen.

Nu ska vi kila ut/ Miranda

Hockey.

Ikväll har kvällen tillbringas på läckerol arena, Brynäs mot Södertälje, brynäs vann med 3-1. Härligt att se. Var och tittade med Putte (Han jag är pers. assist åt).. Matchen var helt okej, skönt att se att dom vinner iaf. Nu lutar de mot slutspel:)... men ännu är det inte klart.



 Riktigt kallt ute idag, blev skit fryssen efter matchen , så nu har man myst med te och macka i soffan med gos. Nu blire film som vanligt.

Natt natt / M

Arg

Shit vilken kort stubin jag har ... jag kokar över så lätt. Iaf när jag är själv. Jag är nog den mest klumpigaste tjejen ever. Man kan ju undra om jag är tappad bakom en vagn eller något liknade? Allt bara går sönder bakom ryggen på mig, jag tappar saker hit och dit. Jag blir så arg på mig själv.... det kokar över och jag får sykbryt. Inte lätt för den som kommer in i bilden då inte;). Idag var det Richard tur, jag slog sönder en vas, och då fick han allt höra att det var hans fel på något vis. Men tillslut skratta jag åt mig själv när jag insåg hur patetiskt det var. Men vasen är ju fortfarande sönder.. blir så trött när sånna grejer ska gå sönder.

+ att det ser ut som ett bomb nerslag här hemma, måste ta tag i detta nu. Åh vad jag vill ha något större nu. Jag har för mycket grejer för en etta. Någon som har något tips på någon lägenhet?


Som vanligt

Att jag aldrig lär mig, jag ska alltid vänta tills mina tvättkorgar blir totalt överfyllda. Så när jag ska tvätta räcker inte dom där 3 timmarna man har på sig. Men jag får  väl vara glad för  dom få timmarna jag får.

Nu på morgon sidan har jag och Zlatan var på en morgon prommis, skönt väder är det ute i dag också. Sooolen skiner.

Nu måste jag kila iväg till tvätt stugan igen.

hej / m

Gokväll.

Det blev en lång och skön springtur för oss, tog först den vanliga rundan sen fortsatte vi mot hemlingby. Richard var där och spela lite hockey. Kikade lite medans dom spelade, usch så kallt det blev. Sen var det bara att åka hem och krypa ner i ett varmt bad med min gos. Sen drog vi ner till interpool och käkade. Nu är vi hemma och ska titta på en film innan John Blund kommer ;)...

Jag får vara nöjd med springturen idag iaf, vi kör på med massa aktiviter i morgon ist.

god natt // Miranda



Det kryper i mig..

Åh vad less jag är just nu, planerna har rasat totalt. Inte alls nöjd med mig själv.. Nu kryper det i kroppen, JAG VILL GÖRA NÅGOT VETTIGT!

Nu blir det iaf en springtur, hoppas på att bli lite nöjd efter den iaf...

/ M

Slapp dag på jobbet..

Putte ligger fortfarande och sover, jag har inte gjort många knop i dag inte. Förstår inte dom som orkar ha det så här för jämnan, jag skulle slappa ner mig totalt. Det är ju skönt att ha det här också på ett vis, då hinner man ju lixom varva ner mellan alla olika jobb. Inte för att jag klagar på Putte. För han är en rolig kille att jobb för.
Men det här är inte min grej tror jag, inte när det blir för mycket sitta. Det ska vara fart och fläckt. Idag har det varit som en dag hemma i soffan, tittat på tv, suttit vid datorn. Jag springer ju och hjälper Putte i mellanåt också.  Men slappt har det varit kan jag säga.

När jag kommer hem måste jag få ut något av min dag, sätta mig själv i sysslor.

- Hämta Zlatan (bokat)
- Fixa käk (bokat)
- Promenad (Bokat)
- Springtur (?/ Intensivpass)
- Städa (Bokat)
- Intensivpass (?/ Springtur)
-Umgås (bokat)

Får se om min lista blir fullföljd, träning ska hinnas med idag iaf.

/ M


Vår låt (?)

Alla vi har våra låtar, men Jag & Linda har då vår speciella. Ingen låt som vi kanske ska vara stolta över, men den får oss att väcka så mycket minnen. Sjuka danser och tider med denna låt. Vi kan bara  garva. Vi borde nog skämmas för att kalla den vår låt , men det är mej & Linda vi snackar om ;), haha!



Linda känner du stoltheten inom dig;)?

Förresten allihopa, Linda kommer hem och gör stan osäker nu i 2 hela veckor:D.

God morgon!

Sitter nu på jobbet och har precis drukit te och ätit mig en hårding. Är en aning piggare idag, sovit lite längre i natt iaf. Somnade som en stock i går. I morse blev man väckt av en lurvig stor svart grej som kom och och kröp ner brevis en i sängen, lill gosen:).

Idag jobbar jag till 15.00 sen ska jag försöka komma ut och träna lite, känner inte så mycke motivation längre. Men jag vill ändå bara röra på mig.

Emma skickade över lite kort från i lördags , har lagt ut allt på fejjan men får väl bjuda på dom här med:).

























:)

Varför denna ångest?

Kan inte förstå, men det det blir samma sak varje gång. Nu har jag vart och norpat i godis skålen som stod här hemma från alla hjärtans dag. Det går runt i mitt huvud att jag inte ska ta men ändå är jag där ock plockar en godis vilket fall. Vad är min själv diciplin? Alltså det är löjligt hur jag håller på , men ångesten kommer hela tiden. Jag blir inte av med den. Det är så otroligt jobbigt. Jag har väldigt lätt att gå upp i vikt och betydligt svårare att gå ner. Men jag tjatar hela tiden till andra att man ska njuta av livet och ta dagen som den kommer. Men hur håller jag på själv?
Jag undrar hur andra ser på mig, vad är jag för människa, hur ser jag ut i andras ögon? Ser folk mig som överviktig eller normal? Smal behöver man inte ens diskutera, haha. Det finns INTE ens på världskartan.

Jag vill bara vinna överer mig själv och slippa all den här ångesten...


Queen - Under Pressure


I andras öron

Det finns så mycket som blir fel när orden kommer in i andras öron, alla upp fattar allt så olika. Vi tar allt på olika vis. Ingen är den andra lik. Man förklarar och förklarar men det blir ändå inte rätt. Det blir så mycket missförstånd när det blir sånna grejer. Om man bara förstod varandra hade allt varit så mycket enklara. Fast vem har sagt att livet ska vara enkelt?
Är det så svårt att lita på andra människor? Det är väl för att man ser sig själv genom andra. Man vet vad som kan inträffa. Usch vilket grubbel, men att ljuga har man inget för. Att hålla sig till sanningen är alltid bäst.


Det jag vill få fram är att i dina öron låter det annolunda än vad det gör i mina.





Blev inte mycket sömn i natt, har varit vaken sen Richard kom hem. Tog mig iaf till jobbet. Han få iaf ligga i sängen hur länge han vill (avundsjuk).
 
Idag kommer Zlatan pojken in också:), han får flänga mellan stan och hedesunda. Han har det ju klart bäst i hedesunda där han får springa lös hela dagarna. Men stor stads livet går bra det med. Han är ju trotts allt min. Och det kommer ju ta ett tag innan jag bor så att han kan springa fritt. Så nu får vi ha det så här.. så länge:).

Två sköna.



Här har vi två skönna & jag från goya i lördags. Krogkvällen som blev misslyckad. 
Mina vänner är GULD.

SKIT.

Bröllopet gick fint, lite tråkiga människor bara... Och blev kvar längre än väntat.

Skynda sig hem, Angelica var redan hemma hos mig. Duscha och försökte göra oss redo för en kväll i ute livet;).. Vi var klara för att dra till Chrille , men då var dom på väg ner till krogen så vi fick hoppa det. Begav oss till Bo ist på förlova med mina brudar:), mycket kul!

Sen drog vi in på slicken en sväng och sen vidare till goya, krogen blev ingen höjade, Bara SKIT. Tur att jag har min underbara vänner.

Söndagen- SKIT DAG! Fast jag var ju med dom bästa och dom gjorde sitt bästa för att hålla mitt humör på topp,  alla är  så underbara . Tack för att ni räddade min dag.
Skulle tydligen ha jobbat 8-15 i söndags också. Dom hade ringt flera gånger. Jag hade ingen aning. Hade inget uppskrivet heller. Men det var inte mitt fel iaf .. Puh!

Idag har jag vart på personal möte på interpool, sen nu jobbar jag 15-22 hos Putte.

/ Mirris

♥.

Alla ♥-ans dag

Fick ett jätte söt / fint silver halsband med ett hjärta av älsklingen min, Tack så jätte mycket hjärtat:D.
Själv gav jag honom en korg m. en mössa(välbehövligt), godis(hans favvo godis), 4 öl(Fest i kväll så jag köpte hans favoriter) , snus(ja det han gör varje dag) och en kärlekscheckar(Massa checkar i ett hefte med massa romantiska saker han kan få göra med mig;)). Lite små plock som han gillar;). Han verka nöjd;)

sen har det bara varit mys här hemma, jag gjorde vofflor på sängen åt honom:).

Nu sitter jag laddad med servis kläderna på och är berädd att dra i väg ut till hille för att jobba på bröllopet.Sen i kväll blire till att fira Chrille som fyller 20 år idag, Grattis!! Festligheter blire iaf.

Jag kan bara inte hålla mig ,sitter och små mumsar på Richards godis han fick av mig, usch fy mej. Inge träna hinns det med heller. Fast det är ju som sagt alla ♥-ans dag också.  Följ ♥!


Ska hinna ner på stan nu en sväng och köpa lite smått och gott som behövs till kvällen;).





Massa kramar från mig till er och ha en jätte trevlig alla ♥-ans dag / Miranda


Kort

Har äntligen hittat min sladd så nu kan jag ladda upp de kort jag lovat, inte för att det är många eller några roliga kort men de kommer iaf;).



(När vi badade Zlatan förra veckan)



(Gobit)



(Färdig badad och då var det dax för att bli torkad.)






(När jag fick pulsa mig igen hela promenaden)



(Jag bakade massa semlor i tisdags)



(Härligt promenad väder igår)

Alla ♥-ans dag!

Det blev en trur på stan med Sophie, allitd lika trevligt. Hon hängde på mig när jag sprang och fixade Alla ♥-ans dag present åt hjärtat mitt. Rätt nöjd med mina grejer jag fixat. Sen var vi runt i alla andra affärer och kikade, men ingen av oss var på något shopping humör så vi begav oss hemåt rätt tidigt.

Alla ♥-ans dag

En rätt mysig dag tycker jag, visst många tycker att den är överskattad men jag tycker dagen har en fin tanke ändå. Att umgås och mysa med den / dom man älskar mest. Visa hur mycket man tycker om varanda. Bara en dag om året kan man väl offra åt det. Bara få göra något speciellt. i Like ♥!


Inte för att min Alla ♥-ans dag ser ut så. Fast jag har hela förmidagen att mysa med min älskling. Vi tre åker han i väg på hockey och jag börjar jobba vid fyra (bröllop ute i hille) mysigt att jobba på bröllop ända på alla ♥-ans dag ändå, se några så kära:). Jobbar till kl 21 och då drar jag nog ut på festligheter med mina älskade vänner , Richard är och firar Chrille som fyller 20. 




(Richard- mitt hjärta)
 


Fredagen den 13.

Nog att jag är väldigt skrok fylld , men fredagen den 13 har aldrig varit någon fara tycker jag. Fast jag ska inte säga för mycket (peppar peppar). Bara för att jag yttrar mig om det nu så kömmer det väl att gå åt pipen.

Morgon promenaden med Zlatan i det kalla vädret gick bara bra , än så länge kan jag pust ut;).

Ska försöka få upp Richard nu, så ska vi åka till Hårsta Jansson och käka lite, måste även prata med dom inför morgon dagen:). 

På eftermidagen ska jag träffa Sophie en sväng , trevligt:).

/ M

Vi 2

Ist för att ligga hemma och slappa i soffan betämmde vi oss för att ge oss ut på en springtur ist. Pulade på mig massa kläder och Zlatan fick sin reflex väst ,på med dojorna sen var det bara att bege sig.
Vi tog vår vanliga rutt, vår runda på 45 min. En aning kallt ute, vi var helt frostiga när vi kom hem. Mycket nöjd att vi tog oss ut än att stanna hemma i kväll. Nu kan vi slappa med samvete;).

/ M & Z ;)




Brännt Fläsk.

Nu sitter jag här röd som en kräfta som vanligt och luktar brännt fläsk. Det blir sån läskig lukt efter man solat tycker jag. Måste köpa nån bättre salva, något tips?

Var uppe hos Lennart och sola på brynäs. Solariet på hörnet där. Riktigt bra solarie, stora och härliga. Fast det är ju bra dyrt, 72 kr per gång.



/ M


Hönan Agda.

( Cornelis Vreeswijk - Hönan agda )


Den får mig att le och skratta ;)


Friskluft.

Nu har jag & Zlatan varit ute och fått friskluft i 1 1/2 h. Jätte skönt var det ute, solen sken:).
Vi träffade på en lite golden valp också, hur söt som helst. Zlatan fick hälsa på honom , så han var nöjd. Zlatan skulle vilja hälsa på varje människa eller hund som vi går förbi eller möter.

Nu har jag inga speciella planer, gå och sola iaf. Man känner sig så mycke frächare med lite färg. Jag känner att jag vill göra något än att bara sitta hemma. Inte min grej direkt.

/ M

Spådam..

Har precis varit och spått mig, jag vet inte om jag ska skratta och gråta. Spådamen sa själv att jag hade jätte fina kort men det kom allt en tår i ögat. Allt känns bara så tomt just nu, vad är det man ska tro? Vad är det man ska göra?
Vissa saker ä faktiskt bra små läskiga, hur kan hon veta, hur kan hon se? Det är ju så mycke som klickar.

Jag är ju en människa som verkligen tror på allt sånt ,men ibland kommer det saker man inte vill höra och då ryggarman tillbaka.



Sitter bara hemma nu i soffan med Zlatan och försöker rensa tankarna, vi ska bege oss ut på en promenad nu äre tänkt. Är ju så härligt väder ute. Någon som ska med?

/ Miranda




 


Brud onsdag.

Ikväll har jag umgåtts med Sara och Malin, mycke trevligt. Två härliga brudar så man får sig många skratt:)..

TACK för i kväll brudar!

Emsis krya på dig, du såg inte allt för pigg ut i dag!


Sitter nu och inväntar mina favoriter som är ute på en kvälls rastning...

/ M






Naveln..

Har nu haft problem med min nalev i 1 1/2 vecka, det har lixom blivit en förhårdad inne i naveln som gör ont. Magen är helt uppsvälld. Ringde idag till sjuk rådgivningen och dom sa att det kunde vara brosk, sånt får man operera bort för det kan vara farligt för tarmarana. Jag vet inte riktigt hur det känns heller, har lixom ont till och från. Jag vet iaf att navlen inte är sig lik. Usch här sitter jag och skriver om min navlen. kanske inte det härligaste samtalsämne.

Har nu fått en tid på hälsocentralen på tisdag, jag är fortfarande skriven i hedesunda så det blir att palla sig ut dit tidig på morgon.

/ M


Tappat/Glömmt hjärnan?

Ja ibland kan man ju fundera om jag tappat eller glömmt hjärnan någonstans (?), eller så är jag som en 90 årig kärring som inte minns ett skit.
Först i morse när jag kom till sälgsjön såg jag på mätaren att diseln var typ helt slut (som jag visste redan i går), plus att jag hade glömmt pengarna och mobilen hemma så jag var tvungen att vända för att hämta det. Sjukt less, var redan tillräckligtstressad.

Väl på jobbet har allt fungerat bra ändå , trotts allt. Har varit ute i gysinge nu måndag, tisdag. Vi har haft SKANSKA där på konferens. Så jag har fixat förmidags fika, lunch och eftermiddags fika åt dem. Dom var jätte nöjda med allt så det var kul att höra:). FULL FART;)

Sen vid fyra tiden när jag satt ibilen lagomt såsig efter dagen upptäcker jag i finnböle att jag glömmt hämtat upp Zlatan i hedesunda (suck) så det var bara att vända och hämta min lille prins:).

Nu är jag äntligen hemma och tänker bege mig ut på en springtur med Zlatan så jag får rensa hjärnan lite.

/ M



(kan den bruden ens ha en hjärna?)

Hälsans stig.

Dey blev 1 1/2 timmes promenad riktigt härligt väder vart det ute. Vitt och fint. Det ända jag kan klaga på är dom oplogade gångbanorna, fick nästan pulsa mig igenom hela promenaden. Inte ens Hälsansstig var plogad. Så det var bara att pulsa på, lite små less blev man ju. Men 1 + var ju att det blev mer jobbigt:). På vägen hem stannade jag till på södersol och solade i 12 min. Skönt var det, vill ha lite färg nu så man inte ser ut som ett annat blek monster.

Nu behövs lägenheten städas så jag tror jag sätter igång.

(jag har fortfarande inte hittat sladden:/, så kan tyvärr inte få upp nå bilder)




Jag får bjuda på nån gammal ist;)

Utmaningen






Det  blev pillas lilla gobit Doris:)


Jag har blivit utmanad av Jenna, och Doris fick den äran att bli uppvisad:).

- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

/M

Helgen

Dåligt skrivade på mig i helgen, men har pysslat med något helatiden.

Har jobbat varje dag också, har haft dåligt med folk på interpool hela helgen. skit segt att jobba. Kvällarna har kännts som evigheter. Men det är alltid lika roligt när det kommer lite "kändisar" ;). Jobbar också med s¨sköna människor så det är kul:D.

Semel ångesten fick man nog höra om, klart man kan få ångest för att man pular i sig en hel semla. Men visst alla har ju rätt att man inte ska behöva få det. Men jag har lätt att få ångest och jag vet inte riktigt om jag behöver söka hjälp. För så överstyr har det verkligen inte gått. Jag är egentligen en riktig gotte gris och skulle kunna mula massa gott varje dag, men jag försöker verkligen . Försöker äta så lite som möjligt. Men ibland är det otroligt svårt. Richard han kan ju äta vad som helst utan att gå upp ett gram. Visst är det orättvist?

Nu snart ska jag ut på en promenad, pulsa mig igenom all snö..

/M

Blöt hund.

Ja i går fick Zlatan sig ett bad i badkaret, vilket han gillar till och från. Men han är duktig inga problem med vatten där inte, snarare tvärtom;). Hela lägenheten var som en sjö efter plus massa svarta hår överrallt. Men nu blev han ren:).

Igår blev det bara mys med hjärtat på senheten, pulade nästan i mig en hel semla. Oj vad ångest men oj så gott:). Ibland får man faktiskt. Man måste få;).

Idag har jag jobbat på cater, rätt lugn dag. Fick stänga själv för dom andra drog till sundsvall för att leva loppan ihelgen. Nu hade jag tänkt bege mig och sola lite, sen ta mig en napp för att ladda upp batterina till kvällen på interpool.


Hittar inte sladden som jag kopplar in mobilen till datorn med så det fick inte bli några kort just nu. Senare.

/ M

Jag vill, jag vill!

Oh vad fin lägenheten var, mycket finare än vad jag tänkt mig. Tapeterna var fina överrallt. Stor och härlig lägenhet. Det var väl bara toan som inte klickade , men det är ju som i den här. Jag vill , jag vill ha den!
Men har fröken Miranda råd med 5000 i hyra i månaden?


Det var en härlig promenad med Sophie och Sara idag, blev en promenad på 2 h. Det blev mycke sagt under den promenaden. Sen fick jag Sara med mig hem, jag bjöd på fika. Bulla upp med allt jag hade här hemma. Jag tycker det är skit kul när nån är här så man får bjuda till lite;).  Man får ju så sällan folk som kommer och hälsar på bara så där;).
Mina vänner, familj, släkt kom och hälsa på mig oftare;D!!!!!     Emma kom förbi efter jobbet hon också, jag fick bjuda henne på smörgåsar också:). Alltid lika trevligt. Så fixade jag mat till Richard , men han drog lika fort. Tror han att de är nå hotell elle?

Nu är det nog dags för min och Zlatans kvälls promenad.

/ M

Ladugatan 1?

Ja jag vill så gärna flytta till något större, är inne och kikar på gavlegardarna var och varannan dag. Fast det jag inte förstår med mig själv är att jag bara tittar på gavlegårdarna. Jag gillar ju inte ens gavlegårdarna, eller det är väl inte så mycke fel på dom, bara att dom alltid har iskalla lägenheter. Vore ju kul att testa något annat nån gång?

Men idag på mejlen kom iaf "erbjudande bostad" på Ladugatan 1 , bara ett hus bredvid mig. En 2:A på 71 kvadrat. Jag var 5:A i kö. Ringde killen som hade lägenheten och jag skulle få komma upp och titta vid 19.00 i kväll. Hyran låg på 5000 i månaden. Tänkte att det är lika bra att ta sig en titt iaf.  Någon som ska med och innspektera?


Richard stakar ringde nyss och berättade att de satt en böter på bilen , 500 kr. JIPPIE.  Lapp-lisorna är som iglar här. Visst man ska ju följa datumparkeringen, men nu snöar det ju inte så inget behövs blogas. Plus att alla andra ställer sig också där. Men det är bara att bita ihop och betala. 

Nu snart ska jag bege mig ut på en promenad med Sophie & Sara , trevligt:). Zlatan ska också med såklart:).


/ Miranda




 


Pappa

Idag hade man ställt klockan på 07.30 för en planerad promenad m. Sophie. Jag och Zlatan gjorde oss redo , gick ut rasta honom så det var klart. Men sophie hade sovit över så vi gick och la oss igen.
Vaknade vid 10.00 igen, då tog vi oss en tripp till ICA och innhandlade lite frukost.

Nu är pappa här på lunch, bjöd honom på pajen från igår. :). Trevligt:D.

Resten av dagen har jag ingen aning om vad som händer..



/ M

Zlatans vänner.

Ikväll slängde jag ihop en paj som jag bjöd Richard och Kim på, Angelica hade redan ätit så hon hoppa min paj. Sen har vi alla fyra spelat kort, Angelica vann och jag en stadig tvåa;).. Men nu blire sängen.

Zlatan har varit så otroligt trött hela kvällen, bara legat och sovit inte sagt ett ljud. Han har varit ute i Skogen med Richard hela dagen. Chrille och stoffe var med med Hunter och Puma. Så dom har fått lekt hela dagen...





Puma , Zlatan & Hunter (med r.väst)





Gobitarna Zlatan & Puma








En hård dag för både Zlatan & Richard;), båda två är helt utslagna.


Frissan



Hos Marie idag, alltid lika roligt att vara där. + härliga pratstunder. Hon är sjukt duktig.



Resultat- Helt blond igen med en page frisyr:). Hon försökte jämna till båda sidorna. Jag är nöjd:)

Topp dag.

Dagen idag har varit en skön topp dag, i like.



-Morgon promenad, jag & Zlatan
- Jobba 8-12
- Ut till hedesunda till marie och fixa frippan.
- Ut på promenad med Angelica
- Hälsa på R & A mormor Annete, det bjödspå fika
- Jag & Angelica sola
- ??? Hitta på något!


Nu ska jag slänga mig in i duschen sen ska jag försöka hitta på något, inte bestä,mmt vad som blir ännu, men nå skoj blire iaf:).

Lägger upp lite bilder senare från dagen..


/ M


Less.

Det blev en morgon promenad för mig och Zlatan pojken, sen kila jag i väg till jobbet och Zlatan kröp upp hos Richard i sängen.

Alltså gud vad less jag blir när jag har bråttom till jobbet (typ jämt), alla bilar kör som sniglar och vissa kan man ju tro att dom fick körkortet i cornflakes paketet. Alla snorungar ska till skolan och måste gå på alla övergångställen och tror att man har all tid i världen. Shit vad jag svor hela vägen hit.
Men nu är jag på jobbet iaf, jobbar bara till 12 idag sen ska jag ut till Marie för att fixa frippan:).


/ Mirris


Mys kväll.

I kväll har det blivit en riktig mys kväll m. Richard, Angelica, Kim & Zlatan. Richard och Kim stod för middagen. det blev fläskfile, klyft potatis, varmagrönsaker och tre goda såser, verkligen skit gott:) Det fick dom många +++ för:).
Sen blev det exotiska frukter m.glass och kik på film. I like!











Snygging;)

Natt / M

Kan någon förklara för mig?

Kan någon förklara för mig varför jag alltid nyser efter jag har varit ute och sprungit? Alltså jag nyser hur mycket som helst. Jag har hållt på nu ända sen jag kom hem från springturen.
Det blir lixom som det killar i näsan hela tiden fast i en borre lixom och det går inte att få bort. Skit jobbigt.

/ M

40 minuter.

Ja nu är jag och Zlatan hemma från våran springtur, det blev en tur på 40 minuter. Men det får vi vara nöjda med idag tycker vi:). Vi sprang på i ett lagomt, skönt tempo. Zlatan är riktigt duktig och springer glatt brevid.




Zlatan och jag redo för turen..



Han är ju så söt i sin reflex väst;)


Nu blir dett en varm skön dusch, sen väntas något skoj med Richard, Angelica och Kim:D.

/ Miranda

Shoppat!

Som vanligt när jag ska shoppa hittar jag allt annat än det jag behöver. Tittade på kameror iaf , finns ju en hel del. Men jag tror jag beställer över internät det blir ju ändå billigast.


Mina innköp för dagen:



Jacka men halv korta armar. Veromoda 399 kr



Stickad tröja från Carlings 399 kr.
Rea 199 kr



Tunika från Gina 149 kr



Top från gina 99 kr . Rea 49 kr   . Hårklämma från glitter 27 kr



Är nog mest nöjd med Jackan från vero, i like:). Nu ska jag och Zlatan bege oss ut på en springtur, skönt att vi får röra på oss lite:).

/ Mirris

Promenad.

Kom nyss hem från en promenad runt brynäs med Zlatan, vår så kallade "morgon" promenad. Härligt väder ute. Men jag hatar när dom sandar med dom dära stora sandkornen, det blir ju som kulor på ett golv. Skit halt.

Nu ska vi bege oss till hemlingby och hämta upp Angelica för att sedan bege oss vidare ut till valbo på en shopping tur:).



En glad Zlatan idag ute på promenaden.





Jag idag.


Valbo / M

Natt tankar...

Börjar jag grubbla/fundera på nätterna kan jag verkligen inte somna, jag måste ha allt frid och fröjd innan jag somnar in. Jag kan absolut inte slappna av.. utan då kommer allt ist. Jag vill prata ut om saker och ting. Känns som allt bara blir kvar i stor klump i magen och det drar ner hela mig.

Så fort något blir jobbig eller jag bara grubblar på något dyker alltid mormor upp i tankarna, alltid. Alla minnen bara far runt i mitt huvud från att vi var små till begravningen. Och tillslut kommer tårarna. Visst jag är verkligen en kännslig person och har väldigt lätt för att gråta, men när det gäller mormor är det extra jobbigt. När man innser att man aldrig kommer att få träffa en människa som man älskar så otroligt mycke igen. Vi kommer alltid förlora människor vi älskar det går inte att komma ifrån, men vissa är det bara extra jobbigt med.

Mormor- jag tänker på dig ♥



(Mormor & Morfar på unga dar)




Vissa år av mitt liv vill jag bara sudda bort, dom ska inte ens finnas. Jag vill ha dom ogjorda. Men dom kommer alltid finnas kvar hur jag än gjör och skava på syket...

The curious case of benjamin button


Nu blire till att kika på film med hjärtat ...


/ M


Livet i stan.


Livet i stan är inte alltid lätt för en hund från landet... Nu har Zlatan blivit överfallen två gånger på 3 dagar. Första gången var Eleonor ute och gick med honom i hemlingby när två små ettriga terrier hoppar på honom. Dom sletsig från gubben som var ute och gick med dom. Zlatan morra i från och visa vem som var störst men dom var lika moppsiga för de. Andra gången var idag när jag och Angelica var ut en sväng och gick på brynäs. Precis när vi kom upp där vi pizzahouse kom en svart "kamphund" springande emot oss i full kareta och hoppade på Zlatan. Jag och Angelica blev ju totalt livrädd. Man vet ju inte vad man ska ta sig till när den andra är lös och zlatan i koppel. Men ägaren till hunden kom efter i fullkareta och fick tag på hunden. Han bad om ursäkt och sa att hunden hade mun kabel så det var lugnt och att han var snäll egentligen. (Ja men eller hur tänkte jag, varför har man då munkabel på hunden + att han rusade fram och attackerade en annan hund).. Inte lätt att leva livet i "stor" staden som hund inte.

Men snälla håll i HUNDARNA, jag vill inte att min Zlatan ska bli elak mot andra hundar. 

Nu har vi nyss varit ute på en kvälls promenad, fan vad kallt det är ute. Nu har Zlatan fått sin mat och jag håller på tilllaga Lax, potatis och en citronsås:).




/ Miranda

Nån bild från natten..(kassa mobil bilder)



Johan och hanns kompis tobbe, aspackade brottades hela vägen upp från berggrenska upp till söder.





Johanna , var bra på lyset och försökte ta sig upp för söderbacken med bra många vurpor.



Richard & Kim i fin fin form;)


Nu måste jag verkligen köpa en ny kamera, har ju så värdelös kamera på mobilen. Vet inte vad jag ska köpa för en. Någon som har något bra tips?

Följ bloggen

Följ min blogg på Bloglovin    :D

Kommentarer..

Alla mina kommentarer är totalt borta. Dom bara försvann..

En helt vanlig söndag?

Ja då var det ny vecka igen, och även denna vecka börjar med att man är bakis. Är det bra de? Jobbar man hela helgerna får man ta söndag till fest:).

Började med att jag och Richard skulle ut och äta , vi valde interpool. Bra att man väljer jobbet, men man testar ju aldrig något på menyn så nån gång måste man testa. Det blev tom tre rätters, v-bröd m. mozzarela, Jack Daniels marinerade rygg biff och till slut delade vi på en vitchockladpannacotta. SKIT GOTT! Interpool har faktiskt riktigt bra mat, bra kockar! Så jag rekomenderar starkt att gå och käka på interpool, finns mycke gott att välja på.
Sen kom grabbarna grus och de börjades dricka, spela biljard och sen vidare upp till Johan på förluva. Interpool igen för drinkar och shots och slutligen berggrenska. Riktigt kul hade vi. Berggrenska har ju börjat haft PS (personal Söndag) nu en gång i månaden. Rätt dåligt med folk i går faktiskt. Men det är ju så litet där så inte märktes de så mycke.


Nu sitter jag bara och väntar på att vi ska åka ner på personalmöte....


/ Miranda

Monster

Det blev verkligen fullt i går på interpool. Kanske inte den bästa folket att ha och göra med, mycket stökigt folk och snåla..
Monster var där så det var fult med "snorungar" (ursäkta ordvalet) men det var verkligen så, krångliga, snåla och stökiga ungdomar. Vi hade inte mycket av dom vanliga stammisarna i går.. Interpool är som bäst när det är lagomt, lungt, shyst musik och härliga människor. Men det fanns mycket av den vanliga sorten där i går också;).
För mig gick det bra trotts att jag var otroligt trött.... så jag får vara nöjd med kvällen ändå.


/ M


Tack Emma!

Emma fixade en ny bloggdesingn åt mig :). Skit nöjd, tack så jätte mycket !!


/ Miranda

RSS 2.0