"Petter & Hanns getter" vinnare på 24 timmars i älvåsa:D


Otroligt skönt, femte året i rad vi är med , med "petter & hanns getter" och vi går till finalen och vinner alltihop. 18 lag var med i år.


roligt hade vi :D


hallå fisken;D




Bilder



En biltur förra veckan



Köpte nya dosor till anna:)



Sara kom på besök en dag:)



Kimpan på kontoret sitt:)



Kim har fått en sambo förtillfället:)



jag i receptionen.



Angelica, Richard & jag I fredags.



Big smile på kafe nyfiket:D



förkylt.

jag har inte hållt det jag lovat med mitt bloggande, men det är som sagt fullt upp här. Just nu är jag sjuk, var tvungen att gå upp och lägga mig och sova en stund.



Konstigt

Min blogg läs som aldrig förr och jag skriver knapt något. Det är verkligen jätte roligt, men jag ska nog ta mig i kragen och börja skriva en hel del igen:).


Ja som alla kanske har läst eller läser så har vi stor mygg innvation här, det går inte att vara ute. Det är verkligen den sämsta situvationen vi kan vara i just nu. Man kan nog inte riktigt förstå hur mycket mygg det är om man inte har varit. Dom små flyg fäna kan sterssa upp en så att man blir tokig. Plus att regnet bara öser ner, när ska allt vända? varför kan inte allt bara gå som på rels? Nej livet funkar inte så ,hela livet är som en stor bergodalbana.

Idag var vi på myggmöte i österfärnebo också, hoppas politikerna fixar detta nu. Det måste hända något, detta är hemskt!


Själv har jag lyckas blivit sjuk nu också, förkyld, febrig och allmänt hängig. Men det är bara att jobba på;P.


/ Miranda (ett väldigt surrigt innlägg, men som ni kanske vet är jag en surrig människa.)



Arvid hemma hos farmor i går kväll, lite kvälls fika:)



Hanna taggar i bussen på väg till viken:D



Jag & jossan försöker vi också;)

GD



Jag & Richard i GD här om dagen, usch vilken bild.
Visste inte alls att dom skulle komma, jag satt svettig ute på bron i hetaste solen och vek servetter när de kom och Richard låg uppe och sov.
det belv en bra artikel iaf:)

Ingen bra reklam

Nu var det allt för länge sen jag skrev några rader här, det finns inte så mycket tid nu. Det blir nästa bara att jobba och sova. Men nu på morgonen fick jag en liten lugn stund efter jag har gjort mina frukost korgar, fast egentligen har jag hur mycket som helst som ska göras.

Här i gysinge rullar nästan allt på som vanligt förutom att luften är fylld av mygg. Dom kom som ett brev på posten i tisdags, vilka vidriga insekter. Dom bits, ger en bölder som kliar, låter illa och dom gör mig GALEN + att det är den sämsta reklamen någon sinn för oss här. Kan dom  bara inte försvinna, jag blir så otroligt arga på som som sitter och bestämmer vart dom ska bekämpa , dom kan aldrig förstå hur jobbigt det blir. Aja men det är väl bara att bita ihop och försöka hålla sig på banan utan att bli helt knäpp.

Annars märks det att en hel del folk har fått semester, det rullar på med gäster i restaurangen och även på hotellet.

Nu måste jag nog palla mig ner till restaurangen och förberada för dagen.

/ M


RSS 2.0