Idag.

Idag blev det en sväng ner på stan, mötte upp Angelica, Reene och Hanna en sväng. Hittade en väska hos Emma på Åhlens , riktigt nöjd faktiskt:). Sen gick jag upp till friskis och tränade, angelica hurtade i soffan utanför hon;). Sen blev det en rutt på stan igen. Trevligt hade vi:D.

Sen i kväll åkte jag och Richard till Emsi och kikade på despret:), mysigt att träffa min Emsi igen:D.
Nu har jag försökt suttit här på bloggen och försökt laggt upp lite bilder från vår tripp men det gick så otroligt segt så jag la ner det och får pröva i morrn ist.

God natt / M


Bilder från resan.

Nu kommer  äntligen lite bilder från resan, två vanliga bleka svennsson i Fuerteventura. Kanske inte så mycket att se men här kommer dom iaf;)....



En Cykel tur ner till hamnen.



Jag var självklart tvungen att känna på vattnet, ja det var kallt.



En vilopaus i solen;)



Jag & Gos:)



En händig kille som lekte med sanden;)





jag och min hoj;)



Snygging;)





Gorilla minen eller vad?



Tur att någon kan hålla god min;)



Sikt över till Lanzarote



Det får bli mer bilder på dom två bleka svennisarna... det här gick alldelens för segt.

Hemma:)

Nu är man hemma på fötter igen, känner mig utvilad efter en skön vecka på fuerteventura:). Flyg trippen hem gick bra, dålig landning bara. När vi väl kom till arlanda stod mamma, pappa och Zlatan och väntade på oss för att skjussa oss vidare hem till gävle:).
Både jag och Richard har knappt kunnat sovit något inatt, blir alltid lite omställning att komma hem. Vid kl sex i morse kunde vi inte ligga kvar lägre utan valde att kvliva upp.

Kl 9.00 åkte vi på öl provning (utbildning) på interpool, faktiskt väldigt bra:). Riktigt kul faktiskt, man fick lära sig en hel del.

Resten av dagen vet jag inte vad som händer, borde träna efter en hel vecka med massa god mat och annat gotta. Ska få in bilderna så jag kan lägga ut dom också:).
/ M


Hemfärd

Sitter nu och inväntar bussen på hotellet, en aning tidiga är vi kanske. Bussen kommer inte fören kvart över tolv och vi har redan suttit här en timme. Vi upptäckte nu att vi kunde komma in på deras trådlösa nätverk med våran dator, bra att vi kommer på det sista dagen. men det var väl lika bra det kanske;). Men ett data besök till hanns med innan hemfärden;).

Idag är det ingen sol så då kan vi lika bra passa på att sitta här vid datorn som två muppar. Vill inte åka hem idag. Hade kunnat stanna nån månad till. Men har ju en hel del att komma hem till nu. hoppas allt går igenom, dom härliga pärona vi har där hemma har fixat och donat medans vi har varit här och haft det bra:)..

Nu väntas en buss färd på 40 min till flygplatsen sen har vi den dryga flygingen hem också på 5 h. Vid 22 tiden ska vi vara hemma i sverige om allt går som beräknat:P...

/ M

I Fuerteventura

Da var vi inne pa sista kvallen har i Fuerteventura, var vecka har varit kanon. Underbart skont har vi haft det. Vadret har varit lite till och fran, det blàser en hel del pa on men solen har anda varit stark. Hotellet har varit helt okej, kanske inte det vi forvantade oss men det har dugit bra:). Vi har bott en bit utanfor centrum sa vi hyrde cyklar i nagra dagar. Har cyklat en hel del faktiskt och kikat runt, jatte mysigt.

Skriver mer och berattar om varan vecka nar jag kommer hem, sa ska jag lagga ut bilder ocksa. Har inte viljat suttit vid nagon dator nar vi har varit har, tankte att jag skulle holla mig borta fran det nu i en vecka. Men sista dagen kunde jag inte halla mig:P.. Richard ar och spelar lite fotboll med nagra sma grabbar sa da passa jag pa och satta mej har en stund;).

Nasta inlagg blir fran sverige:D, godnatt allihopa !

/ Miranda i Fuerteventura;) 


Nya planer...

Nya planer börjades väcka i huvudet på oss i torsdag och i dag har dom börjat gått åt mer värklighet. Har vart på möte idag, allt känns så spännande. Det känns verkligen jätte kul, men inget är ännu säkert så planerna planeras vidare...

Efter "mötet" skynda jag mig till interpool för att börja jobba, idag har jag vart i köket. Riktigt kul faktiskt, kul att göra något annat än att spriga och nöta på det där golvet plus att man slutar en lagom tid.
 Nu sitter jag här och innväntar min go gumma Fia, får se vad vi hittar på ikväll.... kul ska vi iaf ha:D.



/ M


Leopard

Har varit ner på stan och lunchat med Fia och Jojo , blev en sallad på Java. Kyckling med keso, jätte gott verkligen och super billigt. Hela lunchen kostade 64 kr och då ingick även en mineralvatten och kaffe/te på maten, super bra! Där blir det luncher fler gånger kan jag lova, me like! Efter lunchen lämnade Jojo oss för andra ärenden och jag och Fia strosade runt för att hitta en ny bikini till mig, måste ju ha en ny nu när man ska på sol semester :). Hittade en super nice på hm  med leopard mönster, jag gillar den verkligen:). Sen lämnade även Fia mig för hon är på anisktsbehandliug nu ¨på Rosmarin, lyxigt! Så jag strosa hem och nu har jag hamnat framför dumburken som vanligt och nu ska jag nog ta tagi städningen, Fia skulle komma förbi efte attr hon har lyxatfärdigt och hjälpa mig lite. Gullet!

Bikinin från hm  överdel 129 kr under de 98 kr




Fia på Java med den härliga te muggen.



Mys



Jag ute i vårsolen idag






Morgon promenaden

Kl 9.00 plingade det på dörren, jag hade ju bokat in en prommis med Fia. Men ingen tid var bestämmd så så låg fortfarande och sov. Men fort som bara den slängde jag på mig lite kläder så promenerade vi ut på 1 1/2 timmes promenad, jätte skönt väder ute även fast inte solen tittar fram.

Idag borde jag börja titta vad jag ska ha med mig på resan, så jag vet vad som måste tvättas innan vi åker. Jag jobbar ju hela helgen så det kommer inte finnas så mycket tid. Åh nu längtar jag :).....

/ Miranda

Notera

Ännu en sen kväll.. efter besöket i hedesunda åkte vi till interpool och hälsade på. Spelade lite biljard mot Richard, notera jag vann;) och vi spelade även dart chrile var med han också , NOTERA jag vann två gånger en gång över Richard och andra gången var mot dom båda två. Riktigt nöjd blev jag:D.

Nu är vi nyligen uppkommna från ett varmt bad och ska krypa ner i sängen snart... för i morgon är det en ny dag.


God natt alla sköna / Miiirris

Tillbaka i tiden.














Är ute i hedesunda nu, grattar syster. Denna vacka har blivit en riktig kalas vecka, bara gottat. Ajaaj.. men det tilllåts ibland det med. ;)

Satt och tittade igenom gammla kort nu också, hittade några sen Zlatan var valp. Så otroligt söt, förstår ni att min STORA lufs har varit så liten?

Hittade även ett kort på mig och mitt låååånga hår, jag kan knappt fatta det själv att jag vågade klyppa av mig det.



BOKAT!

På måndag bär det av mot Canarie öarna Fuerteveutura med älsklingen, 9.00 går planet. Helt underbart skönt ska det bli med värme, sol och bara få komma bort en stund.



Aleo Club

Tränat.

Underbart att komma ut idag, vilket väder. Hoppas det håller sig nu så snön försvinner , våååår!

Kom nyss hem från friskis, var ner och körde ett lunch pass. Skönt att det gjort, får se om det blir nå mer i tränings väg idag:). Nu borde jag ta tag i min hemska lägenhet, hur skitit som helst känns det som, kläder överrallt. Men det fina vädret lockar ju ut en ist, får se vad som blir.




Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min SYSTERS födelsedag:D, grattis gumman på 19 års dagen.



Love ya/ SIS

Lill lördag, eller vad?

Gårdagen blev en riktigt skön dag, dagen började med att jag, Richard och Kim åkte ut till gysinge. Jag skulle jobba lite med Elin, baka upp lite inför helgen vare tänkt och det gjorde vi också, medans Rickard och Kim skottade av hela verandan. Solen låg på hela dagen, underbart fint där ute:).
Vid ett tiden pallade vi oss in till gävle igen, hämtade upp joel så åkte vi och spelade bedminton. Skit roligt vare verkligen, jag har ju inte spelat det sen jag var liten , så duktig kan jag inte påstå att jag var. Jag och Kim mot Richard och Joel, jag lär väl nämna att jag och kim var det förorande laget. Men det var nätt och jämt;).
Sen efter det bestämmde vi oss för att ha en spel kväll, så vi åkte runt och samlade in massa spel. Åkte upp till interpoo en sväng för kim skulle snacka med Reza. Åkte och handlade på Ica Maxi , för i går var det Kim som stod för maten. Sen åkte vi hem till Kim allihopa och lagade mat (fläskfile & potatisgratäng), riktigt gott:). Sen blev det spelkväll för hela slanten, godis och glass. Viken lill lördag vi hade:)  


Nu ska jag i väg och träna :) / M


Tack Kim:)

Kim fixade min nya desing , skit nojd:). TACK:D

Nu snart bär det av mot gysinge, baka upp en del inför helgen. Mysigt.

/ M

H-spåret, interpool & middag hos Kim.

När jag kom hem från jobbet låg  Richard fortfarande kvar i sängen, även fast solen sken som aldrig förr utanför dörren. Men efter en stund kom faktiskt Richard på att han ville att vi skulle ut och springai hemlingby spåret, och den iden får man ta väl hand om. Händer inte allt för ofta om man säger så, man kan räkna det på två fingrar. Vi pallrade oss upp iaf, Richard och jag sprang tvåan först tsm men andra varvet fick jag springa själv. Härligt att man fick det gjort idag också:). 

Senare i kväll var jag i väg till interpool och pratade med Reza om "framtiden", jag vet inte hur jag ska göra. Har ju en hel del annat också, plus att jag bara vill komma bort en stund. 

Efter det åkte jag och Richard till Kim och fixade käk till oss allihopa, vi hade tagit med oss lax och potatis och till det gjorde jag en varm sås. Sen har det varit tv, film (YES MAN igen, den är så sjuk rolig)och snack, jätte trevligt. Kim är ju så sjukt duktig på datorer och alt som hör till, så nu har han sagt att han ska hjälpa mig med en ny blogg desingn:D, snäll kim! :) Han har även fixat till min dator idag:). TACK!

Nu ligger jag och Richard i sängen med varsin dator på magen, han spelar och jag boggar. Men nu blire nog till att slumra till snart, ska jobba ute i gysinge i morgon. Ska faktiskt bli kul, var ju ett tag sen sist. Richard och Kim ska med ut dom med, trevligt:). 



Solen kikade in hos Putte idag, vi var tvungna att öppna fönstret för att känna vår doften;)





Puttes katt Sputnick



God natt / M



makemebabies.com



Min och Richards baby;)... haha roligt att testa.

makemebabies.com   - testa ni med:D

Hittade detta på Jennas blogg , rolig du gumman.

Morsning!

God morgon!

snozern gick på högvarv i morse, jag ville inte kliva upp. Är ju inte van att gå upp så tidigt nu förtiden, även fast jag är en morgon människa. Skulle sitta fint med ett 7-16 jobb, få in lite rutiner och kunna leva ett någorluda liv. Men nu är bara att gilla läget...

Sitter nu hos Putte , käkar frulle medans han sover. Tog med mig en risifrutti, hårding, ägg :).  Härligt med en "riktig" frulle:).
Nu äre bara att vänta tills Putte kallar....


/ M

urinvägsinfektion eller vårtor...?

Ska man inte ens kunna gå och simma/bada utan att få urivägsinfektion eller vårter under fötterna??
Sist jag var på fjärran lyckades jag få två vårtor underfoten (jag avskyr vårtor), och nu känns det som om jag har lyckats fått urinvägsinfektion. Har sprungit på toaletten hela kvällen och det kommer bara små skvättar plus att det svider. Jag vill verkligen inte ha det, har redan haft tillräkligt med problem med urinvägsinfektion.
Ska försöka sova nu och göra mitt sista toalett besök förkvällen (försöka iaf), ska upp och jobba tidigt i morgon. Ska jobba hos Putte och börjar kl 08.00, var ett bra tag sen så det ska bli roligt:).

Godnatt / M


Badanka & kusin kalas:)

Resten av dagen blev inte riktigt som det var tänkt, när jag skulle ta tag i städningen blev det andra planer. Planerna siktade mot fjärran höjder, simma, bubbla och basta med Monjana:). Mycket trevligt, härlig motion att simma. Ska nog ta och köpa ett kort där så man kan börja simma också. Väldigt bra träning för hela kroppen:). Skönt att göra något annat, rensa tankarna lite.

Efter allt ha lekt badanka åkte jag vidare ut till valbo för att köpa presenter till Edvin och Arvid, vilket gick vädigt fort. Ett par Björnborg kallingar till Edvin och en fin t-shert till Arvid. Ute i valbo fick jag mig även en glad överraskning, min gos (åkte ända ut till valbo för att överraska mig, så glad.) Sen ut till hedesunda , käkade först hos mamma och pappa sen hem till kusinerna. Så roligt att träffa alla, händer ju inte så ofta nu förtiden, villket ger en lite ångest. Både Edwin och Arvid blev vädigt glada för presenterna:) och dom bjöd på massa gott fika, vilket måndags lyx:P. Så mysigt att umgås med familjen och släkten, dom får en på sånt bra humör:D.


Arvid är den mest klåfingrigaste unge jag känner, måste på allt.


Man kan inte ta en normal bild på go ungen.


Jo då nästan...


Min lill höna Amanda:)



Bra fotogarf?


farfar:)


Kusiner



Kusiner;)





 Som sjukt snygga dojorna blev mina i kväll:), vilken överraskning. Blev super glad. Min gos ♥


/ Miranda

:S

1 1/2 h promenad, skön start på dagen..

Nu är jag hemma måste försöka städa undan, diska och få lite ordning här innan det bär av ut till hedesunda för att fira små kusinerna:).


Konstiga reaktioner, annklagelser och ovanligt betende. Jag försår inte varför det ska vara så här  , men tydligen förstör jag två personers relation till varandra från en sida . Vet inte hur jag gör det eller varför jag skulle göra det? Finns ingen som helst anledning i hela världen. Vi två har två olika relationer till en person, två relationer som är så långt ifrån varandra. Det går inte att jämföra. Men tydligen måste det vara agritoner på mig, det är mig personen inte tycker om. Jag vill inte svart måla någon och försöker inte med det heller, jag orkar bara inte lägga någon mer energi på detta. Tydligen kommer jag bara vara ett hat i den personens ögon.. Personen ser vårt som något dåligt, jag är tydligen en sån som inte kan ha det bra. Enbart tjaffs tydligen... men jag har försökt iaf.

Detta gör mig ledsen och allmänt nere.


Tack för mig heeeej/ M

"sol i sinne, brun inne / Rudolf"

Det är måndag och näsan är helt igenteppt, halsen svider och huvudet känns som om det ska trilla av.. Men då bokar man in en sol tid ist, jätte bra verkligen. NOT, varför ska jag sola nu när jag är förkyld. Fast det känns faktiskt bättre nu efteråt. Fast kroppen svider nu också, smörjde på mig någon dundersalva så blodcirkulationen drog igång för fullt. Så nu ser man halvt som halv ut som en stucken gris.

Tror jag hoppar p-mötet idag också, ingen höjdare att sitta där och snora och hosta. Eller dom vill nog inte ha mig där då heller...

Nu ska jag ut med Zlatan så han får sträka på sig :).

/ M


Något fel?

Dagen i går blev bara skit... allt gick totalt åt helvete. Ibland funderar man ju vad det är för fel?

När jag kom till jobbet var jag redan måttligt nere, ont i huvudet, feber och snorade för fullt. YES, kul att jobba? Nej... eller det gick bra till en början men sen började även magen att krånga, mådde illa och interpool fylldes bara med mer och mer folk. Så det blev bara mer och mer att göra, medans jag kännde mig mer dålig. Tillslut lära jag springa in på toaletten och spy. Varför? Magsjuka igen? Resten av kvällen var en ren pina och gå bland folk.. jag ville bara hem till sängen. Tilslut såg Reza att jag verkligen inte mådde bra och skickade hem mig tjugo i två.


Idag känner jag mig fortfarande inte pigg, hänig och allmänt less.. Har iaf fått sett världens sötaste bebis idag, Edwina. Richards kusin har fått ett till barn. Edwina och Melwin , vilka gobitar.





(Edwina 15 dagar gammal)

/ M


En hel kväll med mina damer.

Dagen i går bestod av en långpromenad med Zlatan, Emma & Leja, gick vår vanliga rutt. Efter den blev det lunch på Tennstopet men Richard, Syster och en ny opererad Oscar på kryckor. Sen upp till Maxi för att handla lite smått och gott till kvällen, hem och städa, sola, duscha och fixa. Vid sju tiden kom Emma & Sara, jag bjöd på paj, vin och massa gott. Vi åt snacka och drack hela kvällen, men det var väldigt lungt. Vid halv ett pallade mina damer sig hemåt. Tack för i går tjejer:D. Riktig mys kväll!

Idag vaknar jag av att jag är ännu mer förkyld, känner mig inte pigg alls. Ska bege mig ut på en promenad med Zlatan nu, får se om jag vaknar till något.

Less / Mirris


En ledig fredag

Känns kanske hur bra som helst att vakna denna fredag, för jag är ledig heeeela dagen. Har inte varit ledig en fredagkväll sen helgen innan jul. Idag ska det bara njutas:)...





Laddar om batterierna...

Min dag började som vanligt med en prommis med Zlatan sen skynda jag mig i väg ner till friskis för att köra lunch passet med Caroline. Vilken härlig kille som hade det där passet måste jag säga, två pippiotter hade han också. Det var bara att hålla god min och köra på. Efter det åkte jag och käka lunch med Richard och Filip (gröto), var riktigt länge sen man såg honom nu, kul att se gammla klass kompisar. Man saknar ju faktiskt HR en hel del.
Senare åkte jag och Richard hem, vilade en liten stund innan jag var tvungen att åka upp till jobbet.

Kom nyss från jobbet, slutade 22.30 men jag satt kvar en stund och snacka lite med Jonas, spelade lite på vegas maskinerna, åkte och köpte mat åt Richard. Men nu är jag hemma och ska ladda om mina batterier för i natt ska det tränas igen:).

/ Miranda

Trött....

Gissa om jag är trött nu... tränat i natt , kom inte hem för en kl fem. Var sjukt uppe i varv, kunde inte somna för en kl sex på morgonen. Vid halv nio lära jag upp för att ge Zlatan mat. Vid kvart i tio tog jag, Emsi och Zlatan en prommis. Kl 11 hade jag lovat att möta upp vår praktikant som är på interpool utanför friskis. Vi tränade i 1 h 15 min . Jätte trevlig tjej, men jag kanske inte var allt för trevlig genom att jag var så trött, men träna det gjorde jag och visa lite hur alla maskiner fungera.  Och allt detta på tom mage, bra mirris! Så nu sitter jag och pular i mig frukost, var riktigt hungrig.  Nu ska jag försöka städat undan lite här hemma sen vila lite innan jobbet. Ska ju testa på köket idag på interpool, ska jag vara ärlig så är jag sjukt nervös. Men jag är ju inte själv, men iaf. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa;).
 Om nån timme är älskligen hemma också, så vi hinner mysa en stund innan jobbet.

/ M

Mitt i natten

Kl 02.00 hoppade jag i träningskläderna och tog en springtur till interpool, hjälpte Reza och Chrille att stänga. Sen när vi stängt gick vi till Workout och tränade. Sprang på löpbandet i 25 min, tränade biceps, triceps, mage och stjärt:). Allty gick utav bara farten, riktigt skönt faktiskt. men på slutet började gäsparna att komma. Nu är jag äntligen hemma, Reza skjussade nyss hem mig. Nu ska jag och Zlatan krypa ner i sängen och soova:).

God natt / M

kvällen

Gokväll!

Dagen på jobber har rullat på bra. Liverpool matchen drog lite folk iaf .Kom inte från jobbet förs 23.00, sen fick man sellis av Kim på vägen hem. Alltid roligare att gå med någon annan än att gå själv. När jag kom hem begav jag & Zlatan oss ut på en promenad. Men oj så kalt det blåser, inget roligt väder nu inte.

Nu har vi båda krypt upp i soffan och myst till det, ska nog krypa ner i sängen snart ist och sova en stund, Men i natt blire nog träning på work out med Reza och Chrille efter stängning.  Jag och Zlatan är ju själva hemma i natt, Richard är borta på jobb så vi får klara oss själva. Tomt utan vår gos!

I morgon är det en ny dag, nya tag. promenad , träning och jobb står på schemat.

Natti natt /m


Hemlingbyspåret

Det var riktigt skönt ute faktiskt, trotts vädret. Vi åkte upp till Hemlingbyspåret och gick ett par varv, alltid lika kul att gå med dom där tjejerna man får sig härliga skratt. Klart vi är ju häsen tjejer;).
Tomma magar gick vi på, så det ska brännas lite extra. Men nu ska jag äntligen få njuta av lite frulle. Pappa skulle komma förbi på en kopp kaffe också sen blire ner på stan och luncha med brudarna innan jobbet.

/mirris



 

godmorgon

Godmorgon!

Det tog stop denna morgon, jag kommer inte igång att skriva.... Det blev så mycket snack och funderingar i går om allt. Vad äre jag egentligen vill? Och ska jag vara ärlig så kom jag inte fram till ett dugg vettigt alls. Jag måste vända och vrida på det ett tag till....

Ska ut på en morgon promenad med Monnjana, Emsi & Zlatan nu. Kanske finner mer ord efter lite friskluft, men vädret är ju inte allt för lokande. Jag vill ha vååår nu!

/ M


????????

Finner inga ord eller meningar, lusten är som bortsprungen just nu. Jag försöker men får ändå ingen respons. Ska sluta lägga ner så mycke energi när man ändå inte får något tillbaka. Jag tappar humöret så lätt just nu, kan det bero på p-pillerna? Eller är det bara jag? Jag har ju haft väldiga problem med dom där pillrerna, vi fungarar lixom inte tillsammans. Humörsvängningar så vette duga, depp och tårar från ingenstans? Funderar verkligen på att sätta in en spiral just nu så jag slipper allt med pillrerna att göra. Skulle vara så skönt, jag ska ringa till ungdomsmottagningen i morgon och höra.


Nog om detta....




Idag har dagen bara runnit i väg, var först ute på en lång promenad i solen. Mycket skön men blött. Sen vara bara hem och byta om och bege sig i väg på p-möte på interpool. Dom vanliga punkterna togs upp och massa annat runtomkring. En tråkig överraskning kom då iaf, George ska sluta. Väldigt tråkigt tycker jag själv. Det hade jag ingen aning om, två av dom bästa på interpool försvinner nu. Lotta går ju nu också i maj. En rolig grej för mig var ju att Reza fråga mig om en tjänst på interpool, att jag ska ta Lottas plats. Känns riktigt roligt att han fråga , Men det är mycket annsvar och jag har mycket kvar att lära genom att jag är så ung. Dom ville egentligen ha en mer erfaren och äldre ,men han ändrade uppfattning när han har sett hur jag jobbar. Jag skulle få fundera ett tag.....


/ Miranda


  


twilight

Solen skiner, ny vecka och jag är ledig. Känns riktigt bra idag faktiskt.
Jag & Zlatan ska bege oss ut på en promenad är det tänkt, ut i solen, friskluft och motion. 


I går när vi kom hem från Hedesunda kröp vi alla 3(Jag, Richard & Zlatan) upp i sängen och slog på Twilight, skit bra film verkligen. Jag som har tjatat om den hur länge som helst. Richard har inte viljat sett den men nu såg han den för min skull. Han tyckte också den var grym:).  Nu vill jag se mer av dom...



Prommis / M

Pepparsalami.

Godmorgon!

Två hårdingar med pepparsalami och ett glas med proviva nyponsoppa fick det bli till frukost för att ladda upp batterierna lite. Mitt frukost sug försvinner allt mer och mer, förut kunde jag riktigt längta till frukosten men nu känner jag att jag lika väl kan hoppa över den. Men frukosten är ju det VIKTIGASTE målet på dagen så jag e tvungen att försöka hålla aptiten på morgon.

Nu äre dags att hoppa ur morrisen och på med arbetskläderna, sen stora steg mot interpool.
Efter jobbet blire hedesunda, hälsa på familjen och hämta Zlatan:).

/ Miranda





Nyvakna grabbar


Yrare än vanligt.

Äntligen hemma, fötter och huvud värker. Men oj så underbart att jag slapp stänga i kväll. Blev ju ändå en 10 timmars pass och det räker bra de.

Kvällen har faktiskt varit väldigt lugn fast dryg, men det beror väl mycket på mig själ också. Har bara yrat omkring känns det som. Kanske för att jag började med att komma tok stressad till jobbet som vanligt, kasta i mig den lite mat och sen in i ruschen. Nog om jobbet....

Nu tänker jag slappa och lalla omkring lite innan jag åker och hämta Richard som är kvar på jobbet och stänger. Sen blire sängen och ladda om för en ny jobb dag i morgon.

/ M

Lördag

God dag!

Nyss klivit upp från sängen, hemskt egentligen hur man sover bort hela dagen, men är man inte hemma för en vid  fyra och somnar vid fem så måste man ju.

Hela dagen i går var ett ända rennande och som vanligt fick jag tok stressa till jobbet. Igår blev det en rätt bra kväll på jobbet jag kännde mig pigg och glad. Inte så mycke folk men det kan vara skönt ibland även fast det blir väldigt segt. Det var lixom en mys kväll i går, mysiga människor som tog det lugnt, chilla och bara snaka.

Hade viljat rört på mig innan jobbet, springa eller gå? Jag får se var som hinns med. Jag ska iaf INTE stessa till jobbet, måste hinna äta. Börjar kl 15.30 idag, hockeyn börjar ju 16.00 så det kan bli mycket. Inte så mycke bokningar till självaste hockeyn men det kan ju bara smälla tlll. Hoppas på en bra lördag kväll:D.

/ Mirris


Hemma

Klev precis innan för min lilla dörr på brynäs, trök bra på gasen för att komma hem lite fortare. Det är ju så himla tråkig väg att sitta och nöta på så här på senheten. Innan jag åkte hemåt var jag in på ica supermarket och innhandlade lite frulle som Fia tipsade om:), en ny fil med smak av banan och lime (skid god) och till det en påse med nötmix. Längtar redan till frullen. Som färdkost köpte jag lite naturgodis, så jag skulle hålla mig vaken hela vägen hem. Men 1 mil utanför uppsla kom ångesten över mig och jag vevade genast ner rutan och slängde ut påsen. Såå tysiskt mig, varför köpte jag då påsen? JO för att jag var sugen, den ena delen säger JA och den andra NEJ.

Dagen i uppsala har varit grym, jätte mysigt att fått umgåtts med Fia en hel dag. Tack gumman! Hon testade ju även på att blogga som ni kanske läst, go gumman:). Fyreshov var helt okej, bubblat med massa stora nakna tanter :P Ja vad ska man säga Fia? haha.

Natti natt / Miranda


Gästblogginlägg!

Jag har varit lite nyfiken på hur de funkar när man skriver ett blogginlägg så jag gör ett gästboksinlägg här hos mirris för att testa :) Nu är vi nyss hemkomna från fyrisbadet! Vilken rolig dag vi haft, många skratt under vår promenad, människorna som såg oss på vägen måste trott vi var galna när vi höll på och hoppa från stenrös och ligger tätt på marken i en konstig position med en kamera i högsta hugg! Men det bjuder vi på :)






Vi träffade rätt många intressanta människor på badet också.. vi konstaterade att det är väldigt populärt att sitta naken i bubbelpoolen hos gamla tanter.. en kvinna verkade lite ensam så helt plötsligt avbröt hon oss i vår konversation och började fråga en massa saker.. tillslut pratade hon mest om sig själv... Hon var tolk, hade persiska som modersmål, var 50% sjukskriven pga reumatism, hade 3 barn (20, 24 & 27 år gamla), ägde en restaurang med sin familj, hon kunde göra ALLT som fanns att göra på resaurangen och gav oss en VÄLDIGT tydlig beskrivning om hur vi skulle hitta dit osv.. ja väldigt mycket upplyste hon oss om haha! Jag gillar sådana människor som tar för sig :) 



Nu har vi käkat lite hamburgare och nu väntar lite melon innan mirris beger sig mot gävle igen! Som den techonörd jag är så avslutar jag med en två partylåtar eftersom det snart är helg! Hittade inte rätta remixen på första med de får duga :)







Ha en trevlig helg! Kram/Fia

UPPSALA

Siter nu hemma hos Fia i uppsala har precis blivit bjuden på spagetti och kötfärssås:)....

Nyligen var vi ut på en långpromenad här i uppsala skogarna, mysigt. En del måste trott att vi var tokiga,men det bjuder vi på;). Skönt att få umgås med Fia en hel dag, är ju så långt mellan gångrna så de inns sååå mycket att prata om. Här i uppsala har solen lyst för fullt, underbart. Annat än när man lämnade gävle med snö och slask.

Kort från promenaden:



En fin skogs rut, Fia alltid lika glad:)




Bevis på vistelse i uppsala (TITTA KYRKTORNEN I BAKRUNDEN;))
Man ser ju ut som en annan byfåne , men dt bjuder jag på;)



Hon är ju bara för söt:)




Hoppbild är nog inte vår grej, men vi försökte iaf;)




Snart ska vi ta våra feta rövar och bege oss till Fyris och bada i relaxen:)



Fyris här kommer vii:D



/ Mirris

FiaMirris dag.

Äntligen ska jag begemig till min sköna böna Fia i uppsala, blir ju inte allt för ofta man träffar henne nu. Vi ska ha en hel FiaMirris dag promenad, mys, käka och träna. Ska bli så skoj.

Hade tänkt att försöka få i gång min röda fara som står ute på parkeringen och surar , nu äre dags för honom att få sig ett åk.

Nu måste jag svida om , bloggar väl under dagen.


MÄN SOM HATAR KVINNOR



Vilken film, en hemsk historie som berör. Bästa svenska film jag har sett. Måste verkligen ses, nu ska jag bege mig in på bökerna:)



Dagen idag blev en skön ledig dag ...

Var i väg till Rosmarin och fixade till Fransar och bryn (jag hoppade vaxningen, e nog inget för en hare som mig:P). Mycket nörjd med bryna iaf, fransarna blev ju bara lite svartare.



Sen blev det en solning med Angelica, bränna på fejk brännan. Efter det var vi upp och tittade på en lägenhet här på Ladugatan 4 , en 3:a på 70 kvadrat. Sugen på att tacka ja faktiskt:).. Men jag vet inte än heller...

Sen tog jag mig en lång prommis på 1 1/2 h, skönt. Sen hem och fixa käk, i kväll kockade man ihop Chiliconcarne, alltid lika gottit.

Resten av kvällen har man tillbringat i en biosoffa med en sjukt bra film att titta på och popcorn blev det till:), mys med Richard, mammsen och Pappsen så här på onsdagen.

/

(Glasögonen på när det är bio rio som gäller)

Utmanad!!

Utmanad.. Suck?!

Jag är utmanad av Mimi

Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!




Detta är svårare än du tror?

1. Vad heter du?: Miranda

2. Ett ord på fyra bokstäver:

3. Flicknamn: Malin

4. Pojknamn: Melvin

5. Yrke: Målare

6. Färg: Marinblå

7. Klädesplagg: munkjacka

8. Mat: musslor

9. Sak i badrummet: Mascara

10. Plats/stad: Malaga

11. En orsak att vara sen: måltid

12. Något man skriker:  MES!

13. Film: Mama mia

14. Något man dricker: Morotsljuce

15. Band: Mandodiao

16. Djur: Mullvad

17. Gatunamn: Månskensgatan

18. Bil: Masiratti

19. Sång: Mama mia

20. Aktivitet med mer än en deltagare:  Möte



Jag utmanar..

Sophie
Jenna
Amanda
Pilla
Emma


Rosmarin

Ska iväg och hämta upp Linda nu, sen ska vi till Rosmarin och fixa till oss lite. Linda är så modig så hon ska gå på vaxningen men för mig blir det nog bara färning av bryn och fransar. Är lite för harig att vaxa mig tror jag;P, får se vad Linda lyxas övertala mig till.

/ Mirris


På benen.

Ny dag nya tag, jag känner mig mycket piggare men fortfarande lite klen i magen men det ska nog återställa sig idag hoppas jag.

Vi testade även den händiga väckarklockan i natt också, på Richard tror jag den fungerde bra men på mej blev det väl inte så bra. Eller den hade säkert gjort de om jag lyckas sova nån gång. Självklart vaknade jag när klockan rinde för Richard och då kunde inte jag somna om nå mer.  Jag är ju så otroligt lätt väckt så om jag vill att det ska fungera måste jag nog upp före Richard (som vanligt)

Ist för att sova sprang jag ner och tog den tidiga tiden i tvättstugan som ingen vill ha 07-10.00, skönt att få det gjort idag.



// M

Frisk luft

Jag kände att jag verkligen behövde friskluft i kväll, genom att jag legat inne hela dagen. Jag begav mig ut och mötte upp Linda för en lung skön promenad för att ta in lite frisk luft i lungorna. Vi pallrade oss även förbi den ny blivna stadsbruttan Malin för att hämta upp Resorb, hon ringde och hörde hur jag mådde och talade även om att hon hade det hemma som hon tyckte jag behövde nu när jag är sjuk. Gulligt.
Men efter det var jag tvungen att bege mig hemåt för jag kännde att kräkan satt i halsen, när jag väl kom hem hade Richard gubben hällt upp ett varmt bad med tända ljus plus att han hade köpt blåbärssoppa och cocakola, tack älskling:).


Resorb Svartvinbär Brustablett vätskeersättning består av 20 st brustablettersom återställer kroppens vätske- och saltbalans vid diarré och kräkningar. En brustablett löses i 120 ml vatten (halvt glas). Använd rent, eller kokt och avsvalnat vatten. Använd ej mineralvatten.


Tittade iaf på Den rätte för Rosing , rätt små löjligt program faktiskt. Men ändå kan jag inte sluta titta. Jag är inte så mycket för Linda heller men ändå dras jag till tv rutan för att titta. Desperate housewives missade jag inte heller, mycket som hände idag. Härligt att dom sköna brudarna tillbaka i rutan:D.



Nu ska jag proppa i mig nån alvedon och krypa ner i sängen igen / M

Kanal 5

Börjar faktiskt känna mig piggare, har inte spytt på ett tag nu. Har fått i mig lite tee och skorpor, skorpor går tydligen alltid ner. Tv:en har jag också orkat slagit på (bra mirris), tittar på ett gammalt greys avsnitt nu. Blir nog kanal 5 som får rulla hela kvällen hos mig , efter greys blire två avsnitt av vänner, 20.00 Den rätte för Rosing och kl 21.00 Desperate housewives. Som jag har längtat efter Despret :), härligt att  ha dom tillbaka i tvrutan igen:).




Kommer väl få liggsår efter den här dagen, så här mycket har jag inte legat i sängen på ja, jag vet inte när.  Det är väldigt ensamt här hemma, tur att man har många underbara nära och kära som hör av sig och bryr sig♥.




Tror jag har bestämmt mig idag också, jag vill att det ska bli av.



/ M

Ryggläge...

Ligger fortfarande i min sänge i ryggläge och tycker halvt synd om mig själv. Driker min omrörda cocakola, har fortfarande inte vågat ätit något annat. Har mesta dels sovit , vill bara få det här överstökat. Jag önskar bara att jag hade något sällskap, tom Zlatan fick åka hem idag:(. Tyckte inte han skulle behöva ligga hemma i lägenheten med mig medans jag spydde plus att jag inte orkade gå ut med honom heller. Så syster var snäll och hämtade honom och tog med honom hem på bussen. Jag saknar honom redan, men nu får han skutta fritt i hedesunda några dagar.

Hade tänkt bett Richard komma med lite blåbärs soppa om han skulle komma, men han kommer tydligen inte. Han är ute på äventyr med Kim. inteför att det gör något, bättre han är och gör något annat så slipper han kräk fia här hemma. Tror inte jag vågar bege mig själv till äffärn för då spyr jag väl där eller smittar massa andra stakare.

Tven har jag inte ens orkat slagit på, har bara legat och lyssnat på alla jävla plogbilar som håller på att skotta undan all snö här utan för. Det hörs inte lite in heller...


Lyssnar på lite Queen ist :)



Magsjuk

Här ligger man med gråten i halsen och spy hinken i högst hugg bredvid, känner mig totalt slut. Har spytt sen kl fyra i morse. Varför, varför ska det hända just nu när man är ledig och har så mycke planerat?
Men nu får jag ligga här och försöka friskna på mig  så gott det går, drika min utvispade cocakola som jag lika fort spyr upp igen. Inget trevligt att veta kanske men det är så det ligger till hos mig just nu. Malin var så gullig och skrev ett sms att hon skulle komma som blixten om jag behövde något , gullig hon:). Det värmde. Usch jag hatar att vara sjuk, jag kan bara inte ligga still i en säng en hel dag. Jag får panik, men nu måste jag om jag vill bli frisk någongång.


Kim kom ju förbi och hälsade på oss i går, han lånade ute en av sina häftiga prylar till Richard. En slags väckar klocka som mäter hur man sover och ringer när man är som mest utvilad. Jag är nog inte den bästa på att förklara. Men kika in på Kims blogg så får ni en förklaring, han ska nämligen sälja den. Vi testade den i natt , men eftersom jag har varit vaken halva natten och sprungit på toa så har den väl inte fungerat så bra på mig. Och när den ringde i morse fattade inte jag om det var på mig eller Richard den ringde på.

Måste s.. // miranda


Pust..

Jag lyckades lösa upp mina viktigaste saker idag iaf, fast med en hel del hjälp av Richard faktiskt. Han åkte och hämtade min bil när han vaknade och tur som jag har (ibland) satt inge p.böter på bilen (jag kunde pusta ut). Jag kände mig 500 kr rikare , var nästan 100 på att det skulle sitta en sån där läskig lapp på rutan. När jag kom hem pallade jag och Zlatan oss ut för att promenera med Malin, det blev en 1 1/2 h prommis. Mycke skönt. Sen när jag kom hem satt jag och Richard oss ner för att betala alla räkningar (ännu en pust), efter det begav vi oss ner på stan så jag kunde springa in på apoteket för att köpa mina p-piller (pust) , en tråkig utgift. Sen åkte vi vidare för att storhandla på Willys, så nu är kylen, frysen och skafferit uppfyllt:).

Vi åt nyss vår middag , jag gjorde iordning stuvademakaroner och falukorv. Middagen lyckas alltid att bli så sen. Nu sitter vi och innväntar kim som skulle komma förbi och umgås en stund.

/ M


Alvedon brus.

Usch, det var inte i går man drak alvedon brus. Har alltd haft lite svårt för läkemedel på brus tablett. Har alla otäcka minnen från samarin när man var lite. Men just nu var jag tvungen att ta en för det var det ända putte hade hemma mot huvudvärk. Det var nog bra att jag tog en också, huvudet börja vakna till fast det fick mig även att få en aning ångest. Jag har glömt att betala in alla räkningar + att hämta ut nya p-piller och att min bil står nere på stan och att jag säkert redan fått en böter:/.

MIRANDA ÖSTBOLM, vakna till nån gång!!!!!!!! Jag har varit som en yr höna hela helgen, kan bero på lite sömn, dåligt med mat och stress. Nu måste det bli ändring på det, måste nog bli bättre på att ta hand om mig själv.


/ M

Foton.

Lite fler foton frå 14 feb, Sophies kort.














Måndag morgon

Ännu en ny vecka och jag vet inte om jag ska hurra eller gråta? I går kände jag mig som ett kryss hela dagen, huvudvärk och allmänt trött.
Det blev en riktigt slapp söndag, jag och Richard sov till 2 sen vi tre drog vi och sola, efter till hemlingby och åt nån bit pizza av Bosse och Eleonors rester. Senare hamnade Richard i soffan framför bandyn sovandes medans jag och Eleonor kikade efter längenheter och gick ut och rasta Zlatan. På kvällningen drog vi till Maxi oxh innhandlade lite föda. Sen bar det hemåt till ladugatan, Richard städade (tack gubben) och jag och Zlatan gick en prommis. Sen fixade vi iordning tacogratäng och tittade på filmen BOLT .

Måndag morgon
Kan det kännas segare? Huvudet värker fortfarande, inte många timmars sömn i natt heller. Man har ju lyckats vänt på dyngnen när man jobbar som man gör och nu jobbar jag hos putte så det var bara att kilva upp (försökte iaf). Hade ställt klockan på 06.15 men klev upp 07.00 ist och fick det tok stressigt. Upp, fixa mat åt Zlatan, slänga på mig kläder, få i mig lite frulle, ut och rasta Zlatan, springa ner på stan för att ta bussen (min bil startar inte), bussen gick bara till sätra centrum, sprang därifrån för jag va en aning sen och slutligen var jag hos Putte 08.03. Puuh.

Nu kan jag iaf stressa ner med en kopp te och kika runt på datorn en stund:).



härliga Black jack ;)

Helt galen kväll.

Hela lördagen blev en skum och galen dag, jag hann ju typ bara kliva upp ur sängen och slänga mig in i duschen sen skulle jag skynda mig till jobbet. Kom fem minuter i halv fyra. Slängde i mig lite p-mat, sen vara bara in i dimman. Det var redan "mycket" folk redan då, mycket för det personal vi hade just då iaf. Det var fotbollen som lockade, fast vi hade även en del biljard spelare. Sen blev det hockey och då blev det även en hel ny sittning i hela lockalen, mycket folk. Vid 23 tiden sprack allt totalt, fullt med fulla och dryga människor. Vi i servicen sprang som illrar på golvet och bar grabbarna stuttsade runt som andra stuttbollar i baren och Richard fick stå i dörren och göra det bästa av situationen. En hel del bråk, mycke fylla och sjuka människor. Vad var det för fel?
Richard fick ta en smäll av en kille, mitt på örat. Ja kvällen var galen, det värsta jag har varit med om på länge. Det känndes inte som interpool...
Vid halv fyra tiden var jag totalt död, jobbat i 12 timmar och ätit en halv tallrik med lite mat. När vi var klar med städningen bjöd Reza på max, men jag pallra mig hemåt ist. Var så otroligt trött, bil jävlen starta inte heller så jag fick gå. Oj så less jag var just då.


Idag ska det planeras:D / M

RSS 2.0