Springa med vagn.

Allt går bara man vill.... Jag och Mille har varit hemma och städat och donat. Mille är glatt med medans jag håller på, visserligen stökar han ner mer än vad han hjälper till men det är snabbt fixat ;). Efter städningen kännde jag att vi behövde frisk luft. Jag ville också hinna med att springa innan jobbet så vi slog två flugor i en smäll. Mille i vagnen och jag hoppade i springskorna sen bar vi oss ut, tog min vanliga rund på 5 km. Men det är bra myckt tyngre att dra vagnen men bra träning iaf och det gillar vi. Mille satt nöjt med i vagnen och tittade på allt omkring. Att ta med mille ut på springturen blir fler gånger. Jag skulle vilja ha en riktig springvagn men dom är så otroligt dyra. Någon som har en till salu? Viöken minut som helst kommer R hem från sthlm, hinner bara umgås en liten stund innan jag börjar jobba men då får Mille ha pappa för sig själv en stund ;)...

När det är tyst då är det hyss!

Mille har alltid mycket för sig och han har offtast mycket ljud för sig men när det blir tyst vet man alltid att det är hyss. Mille hade hunnit vänt upp och ner på grötpulvret och satt och mumsa, gosa ner sig i det. Nu är det bara att plocka fram dammin och mopp medans den lilla sover förmiddags luren.

kläder, kläder och åter kläder.

igår kväll pysslade jag och Mille lite inne i hans rum. Rensade ur hela hans garderob tog bort det som kanske är lite för litet och det som inte andvänds längre. Otroligt vad kläder den lilla mannen redan har hunnit samla på sig massor utav kläder. Mille är nöjd så fort han får vara med och greja, han satt så nöjt mitt i klädhögen och sträkte mig nått plagg då och då. Nu är det fint i hans garderob igen. Lika bra att spara alla kläde utifall man ploppar ut en till pojk en.vacker dag. Fast lika väl om det skulle bli en tjej finns det massor som kommer gå att andvändas. Fast jag tror att jag bara kommer att ploppa ut pojkar, bara en kännsla jag har. Jag har så svårt att sova när det är så ljust på morgon, mille sover faktiskt fortfarande. Så jag borde ta tillfället i akt och sova en stund till jag också.

Nysningar

Jag blir tokig på alla dessa nysningar, varje gång efter jag har varit ut och sprungit får jag nys atacker... Jag nyser hela tiden. Det är så jobbigt och nu börjar jag ledsna... Någon som vet vad det kan vara? har haft funderingar på om det kan vara pollen, men nu?

Hemlingby spåret

På förmiddagen har vi varit på Öf i sörby, lite mindre barn idag. Det var en väldigt tryckstämmning där idag på något vis, visste inte riktigt hur man skulle bete sig. Men det finns alltid nån sköning man kan släppa loss och prata mer med. Men alla har vi olika dagar, ibland känner man bara inte för att prata man vet ju själv hur det är jag har också sånna dagar. Vid fika bordet var det helt tyst.

Efter Öf tog vi en prommis till hemlingby, Mille sov gott i vagnen. Jag och Jennifer tog oss upp till spåret och sprang 6 km och gick 1 km. Härligt väder och skönt att få springa med jennifer igen . Men backen i 2 km spåret tar ju dö på en när man ska springa det flera gånger men det är bra som fan :). Bara ge järnet ;P

Morrn!

Vi är vakna... Gör oss redo för öppnaförskolan på sörby. Sen ska vi ta oss till hemlingby, ska springa med min ex spring kollega ;).

inlägg

Går inte att få ut mina senste blogginlägg... Nu ger jag upp. God natt!

saxen

idag satt jag saxen i Milles vita fina fjuniga hår... Ja sagt och gjort så var det lite borta av hans vita, fina, fjuniga hår... Jag klippte till luggen sen vågade jag inte mer. Tyckte att jag redan förstör tillräckligt.. Äh så farligt är det inte men det blev inte riktigt som jag ville kanske. Man lär sig av sina misstag, jag ska då inte klippa honom. Det får jag överlämna ill någon annan.Nån som har tips?

M

Mille hemma hos Anette, försökte ta sig upp på den lilla pallen.

Här är vi trötta

Precis hemkomna från Anette (R's mormor) vi blev dit bjudna på god lunch, så skönt att få komma iväg och bli bjuden på mat och Anette kan det här med att skämma bort en:)...mysigt. Mille var så trött på slutet så vi begav oss hem pch nu sover han igen.... Jag är också riktigt trött så jag ligger som en säl i soffan. Skulle egentligen jobbat ikväll men det var så lugnt så jag fick stanna hemma. Jag har sagt till att dom får säga till när vi är överflödiga och jag inte behövs så kan jag lika bra vara hemma ist. För jag vill inte säga nej till dom tider jag fått för då kanske jag inte har min plats kvar längre. Nu en stöd vila!

min mys.

Det blev en mys morgon för min och Milles del, båda två är trötta. Myst i soffan och legat och tittat på Milles favorit låtar på youtube, han kan titta på dom hur många gånger son helst. Ungen älskar musik och sång. Nu ska vi sova en stund, mille ligger redan i sin säng och snusar och jag har krypt ner i min och ska försöka fånga in alla sömntimmar som är möjliga.

Tisdag.

Det blev inte många timmars sömn inatt, mina två vänner Elina och Anna vinkade jag av vid tre tiden inatt. Skönt att vara tillsammans med dom, bara slippa att vara själv. <3 Mille vaknade nu pigg och glad, han har sovit sig genom hela natten utan några problem. Skönt att han har några sånna nätter också. Idag får vi se vad vi gör med denna dag...

Livet!?

Att allt kan vara så förbannat orättvist ibland.... Jag vill inte tro att det är sant. En så fin människa, en människa som lämnar så fina minnen bakom sig. Vila i frid vännen, du kommer alltid vara saknad <3

1 minut!

Ja ikväll gav jag mig ut på min springtur och förbättrade iaf tiden med 1 minut, allid något :). Snart så är jag på 22 minuter, bara att kämpa vidare. Sen fick det bli lite egen träning för magen och armar.

slutet av mars....

Ge oss värme, solen skiner för fullt över gävle med klar blå himel men snäppet varmare kan det gärna få bli. Huvudsaken är att det inte snöar iaf. Nu på förmiddan har vi varit på öppnaförskolan så Mille har fått lekt av sig en stund. Nu sover han då gott i sängen sin. Jag har städat undan lite lätt och stoppat i en maskin tvätt, känns som vi inte gör annat än att tvättar här hemma. Blir ju så otroligt mycket tvätt hela tiden. Jag hatar att ta reda på det när det har torka, stryka vika och in i alla möjliga skåp och lådor. Strykningen kan jag väl inte skryta att jag ärduktig med. Strykbrädan brukar få stå framme så stryker jag innan det ska andvändas. Fuknar väl det med tills jag blir så less att se strykbrädan plus att den är ivägen. Jag hade nu tänkt att Mille skulle få sova så han är pigg sen går vi nog ner på stan för att kika lite... Sen ska jag ge mig ut på en springtur om syster kan vara med Mille en stund.

En bra söndag!

Det blev ett bra slut på den här veckan.... Vid lunchtid åkte vi in till gävle, mamma och pappa följde dom också. Vi åkte till Hedvigs trädgård, fikade och tittade runt. Riktigt mysig är det där och mycket fina saker. Ett trevligt söndags nöje :). Efter det gick vi skilda väga och vi åkte hem till oss och mamma och pappa hem till häsen. Skönt att komma hem efter att ha sovit borta, Mille somnade som en stock så fort vi kom hem. Senare kom även Milles farmor och farar förbi på en fika :), alltid lika mysigt med besök. R åkte vid femtiden med tåget mot sthlm så vi vinkade av här hemma och Milles farmor stannade kvar och gjorde oss sällskap så jag hann pyssla lite. Satt upp milles lilla ny inköpta fågelholkfrån hedvigsträdgård och en liten fågel i hans rum. Haha.. Vad fjantigt de lät men jag gillar att ha lite små detaljer som inte har så mycke nytta fast ändå mysigt :). Nu har jag syrran och oscar här på söndags mys :)

Glömmer så fort.

Hela familjen har varit ute på vift se tidig förmiddag igår, en repa på stan sen åkte vi ut till skutsjär för att gratta R´s kusin och Elin som fått bebis en underbart söt liten Tove. Att man glömmer att dom har varit så liten så fort. Det var ju bara 1 år sen?  Så svårt att förstå att Mille har varit så liten, men han var ju också så där pytte liten. NU har han gått och blivit en rejäl pojke :). Jätte mysigt och roligt att träffa dom.

Senare hade vi lite fler ärenden, tvätta bilen och handla, allt går inte så lätt med en 1 åring som är trött och vägrar sova. Men det fixars sig det också. Sen styrde vi vidare mot hedesunda, grillade och åt massa gott. Var så otroligt trött så det blev kväller redan vid tio.

Idag har vi inga större planer, pappa R åker ju tillbaka till sthlm i eftermiddag. Kanske tar oss ut i solen och grillar lite korv här ute i hedesunda med Milles mormor och morfar.

 
Här är Elin och Johans fina lilla Tove. (Lånade bilden från webbisar, var ju så dum att jag glömmde knäppa kort på lilla skönheten )









Tänk att vår lilla Kille har också varit så liten.


Dåligt

Det har varit dåligt bloggande från min sida den senaste tiden meb jag har tröttnat att blogga från mobilen. Datorn fungerar fortfarande inte. Fast hur ska den kunna fungera när ingen gör något åt det? Jag gör väl saken bara värre och har absolut inte råd att lämna in den, det kostar ju skjortan. Vi får hoppas att pappa R tar tag i saken nu när han är hemma. Idag är det planer på en springtur till att börja med sen bada på fjärran och på eftermiddan blir det att gratta min kära vän Elina son fyllde hela 23 år i måndags.

illamående

Känner mig helt överkörd och illamående...

i det stora hela

Imorse knata vi i väg till öf idag igen, lika roligt som vanligt. Mille älskar att vara där, kanske inte riktigt sig lik idag. Lite små off hela dagen fakiskt... Efter öf promenerde vi till hemlingby, Mille fick umgås med farmor och Anette medans jag tog mig runt i hemlingbyspåret. Blev 5 otroligt tunga kilometet, känndea verkligen att jag sovit dåligt undernatten och fått i mig för dåligt med vätska. Det behövs mer om jag ska orka. Sen har det varit jobb för min del men nu är vi hemma, Mille sover gott och jag väntar in BB.

det kokar inom mig!

(Min goaste unge som ska goa med allt och alla:)) En delsaker gör mig tokig när det alltid upprepas flera gånger och inte förstårs att man gör något åt det. Nu kommer jag ligga och störa mig på detta och somna bitter. Jag har lust att kasta ur mig ibland men det leder aldrig till något bättre. Ny dag imorgon Miranda ;)

trött, trött!

Idag har vi varit i farten hela dagen, i morse tog vi en promenad iväg till Andersberg för att testa Öppna förskolan där. Det var trevligt och bra, många från sörbys öf var även där. Det var roligt :). Kul att träffa och lära känna nytt folk, bara nyttigt och kul :).

Efter Öf gick vi en promenad i solen, våren är äntligen här. Underbart!

Sen gick vi förbi syster ihop om att hon var hemma, jag kunde inte ringa från min mobil. Halebop hade tydligen spärrat den för att dom säger att jag har en obetald faktura:S. Jag kan inte förstår hur jag missat den och jag har inte fått någon påminnelse. Får man inte alltid å,påminnelse? Jag kunde inte ens ta emot samtal. Lite smått irriterad var jag tvungen på¨något vis försöka få tag i halebop som det inte bara är att ringa utan man är tvungen att chatta med dom (vilket skit), men en snäll tjej hjälpte mig till rätta över chatten iaf. Eftersom jag inte har en fungerade dator hemma längre så är det inte så lätt att försöka få till allt jämt.

Sen har vi strosat omkring på stan och fått lunch sällskap. Vid fem klev vi in innan för dörren hemma.. otroligt trötta.

Ikväll gör syster oss sällskap. :). Jag hade tänkt ge mig ut på en springtur men jag är så otroligt trött så jag känner att jag måste hoppa det ikväll och slappa framför tven ist.


god morgon

Lill hjärtat sover fortfarande... Svårt att jaga upp honom när han sover så skönt.

Till Andersberg.

Vaken i tid för vi ska hinna med våra måsten innan det blir en promenad mot Andersberg. Ska testa Öppnaförskolan där idag med en mamma och hennes dotter som vi träffat på sörby öf :). Roligt med nya människor. Nu är det bäst jag hoppar in i duschen. Sen idag har vi bvc.

veckan startar med en måndag.

Imorse vakna jag av panik, R var borta. Han låg inte brevid mig i sängen, inte på soffan, hans jacka och skor var borta, jag började fundera om vi bråkat om han jobbade på interpool men varför han inte kommit hem? tankarna bara for runt i mitt huvud... Men tillslut föll bitarna på plats och jag började skaka och gråta på ett konstigt vis. R var är ju i sthlm, hur kunde jag glömma det? Både jag och Mille hade sovit som två klubbade sälar hela natten. Jag sov sjukt bra. Och Mille hoppade över natt målet. idag har vi hunnit med öf på förmidagen, E n långprommis på 90 min över lunchen, en fika i.hemlingby, ut till valbo och kikat, Emmy har varit på besök väldigt trevligt, sen slappt i soffan. Nu väntar sängen

8,7

Idag på förmiddan kom jag iväg på en springtur, hade redan innan bestämmt mig för en längre tur. Högskolan och bourlongen runt. 8,7 km blir det från mig :), vädret var helt underbart idag. Nu är vi i hemlingby och har fått söndagslunch innan jag ska i väg till jobbet.

så mycket som vi vill göra.

God morgon söndag, lille man bestämmde sig för att vi inte skulle ha sovmorgon idag och vaknade halv sju. R kommer att sova länge, länge till. Aldrig före tolv kommer vi inte se honoms fejs... Kommer nog inte hitta på de grejer som är tänkt heller. Jag börjar jobba halv tre idag och R hinner åka till sthlm innan jag slutat. Men jag och Mille ska hitta på något att roa oss med:)

Lördag kväll

Ja då är man hemkommen efter kvällens jobbpass, mamma och pappa har varit barnvakt medans båda jag och R jobbat/jobbar. R jobbar fortfarande och kommer hem någon gång inatt, han är på interpool och kör ett pass ikväll imorgon bär det av mot sthlm igen. Nu blire väl ensamt framför tven... Eller jag går nog och knyter mig ist. Så kul ska jag ha det.

SYSTER/MOSTER PILLA♥

Stort grattis på födelsedagen älskade syster/moster ♥



"Morbror Oscar" & Syster/moster :)



Backe upp och backe ner....

Tog mig upp till hemlingby pch sprang 6 km, sprang tre varv i 2 km spåret. Det märks att jag inte har det riktiga flåset för backar, har ju mest sprungit på plant underlag. Nu blir det mer backträning för min del, måste få upp flåset mer.

En liten argbigg;)


laddar upp...

Precis fått den lilla mannen att somna sin förmiddags lur. Själv sitter jag och laddar upp för en springtur uppe i hemlingby spåret. Måste ta några andra rundor ibland så jag inte lessnar helt på min hedliga runt kvateret ;). Idag är det mycket som ska göras och hinnas med, bäst att sätta fart :)

sova på soffan...

Jag är så sjukt trött, fick sova på soffan inatt. R har svårt att sova på nätterna genom att han jobbar nätter nu. Så han låg vaken i sängen och blipa på mobilen tittade på klipp och bara förde oväsen. Åh så less jag blev, jag ville ju sova eftersom jag ska jobba idag men mitt lilla "ego" till sambo skulle bara prata med mig. Tillslut lessnade jag och gick ut på soffan och sov. Jag kan inte påstå att jag sovit skönt.... R sover säkert jätte skönt i sängen, vilken gentleman man har ;) hahaha...

SHIT!!

Det ska alltid bli något, kan det inte bara få gå lite bra ibland. Fast åt andra sidan lär man sig av sina misstag. Det är bara att bita ihop och hoppas att det löser sig på bästa sätt... Eller det blir till vad man gör det till, inget annat. Så nu fokuserar vi på något annat en stund tills problemet kommer ivägen för oss.

Torsdag morgon

Inatt har jaf fått sovit hela natten Mille dumpade natt målet, duktig! Idag får vi se om han tänker börja gå helt, han går mer och mer för varje dag nu och igår släppte han riktigt mycke och gick långa sträkor. Han tar det i sin tackt lilla hjärtat. Idag ska vi ta en prommis till hemlingby, Mille ska få stanna där medans jag hoppar in för ett kort lunchpass. Jag har även ett kvälls pass ikväll men jag hinner hem en stund först. R kommer även hem idag från sthlm så vi får sällskap inågra dagar igen :). Fast jag jobbar hela helgen jag också.. Vi jobbar om varandra. Så äre när man alltid måste ha don där pengar i bakhuvudet. Tänk att kunna vara ekonomiskt oberoende, vilken drömm. Jobba, Jobba, jobbaaa!!!!

Från morgon till kväll

Detta har varit en otroligt lång dag, känns som vi har hunnit med så mycket. Imorse började det att vi promenerde i väg till öf och var där i par timmar och lekte. Sen blev det en promenad hemåt och tog bilen för en färd ut mot hedesunda. Tog en kort prommis med Emma innan ett besök på BVC för vaccination, vikt och längd. Sprutprna var ingen höjdare men dom glömdes snabbt bort. Hoppas han slipper bli dålig nu. Lilleman väger nu 12,3 kg och är 79 cm lång :). Efter det åkte jag, mille, emma, sara och filip ut till mamma igysinge och tog en fika. Mille var modig och gick väldigt många steg där ute. Eftet gysinge besöket styrde vi bilen mot gävle igen, har fått sara i vårt sällskap hela kvällen. Trottsade även min egen vilja när Mille somnat och tog mig ut på en springtur, jag var så nära att stanna kvar hemma i soffan men så skönt det är efteråt. Nu är jag nöjd med mig själv. Sara var kvar hemma utifall mille skulle vakna. Nu ska vi mysa med lite kvällsfika :). Sköna onsdag! !

god natt


På soffan

Jag hatar att vakna upp på soffan mitt i natta, somnade i första reklam pausen i BB. Jag missade det tom, när man vaknar och inser att allt är kvar att göra, tänderna, sminket ska bort, toa besök, göra färdig milles nattvälling och ställa i kylen. Ja efter allt detta är man ju pigg igen. Måste försöka sova nu...

kalas

På eftermiddan drog vi ut till hedesunda för att gratta mina kusiner son fyller 13 och 15, shit vadhar tiden tagit vägen? Ja det står väl inte på så är Väl Mille snart där... Herregud! Nej nu får vi lugna oss. Självklart var det uppbullat med massa kalas fika, hur ska man kunna motstå? Blev en del godingar ;). Nya tag imorgon. Nu BB

promenad

När vi vinkat av faster Angelica promenerade vi hemåt men det var så skönt ute så vi tog en längre peomenad :-), nu är vi hemma igen och ska äta lite lunch.

Vinkar av faster Angelica

Tidig morgon för oss hemma på brynäs, vi gjorde oss färdiga och tog en prommis till Hemlingby för att vinka av Milles faster Angelica som åker tillbaka till Turkiet idag, hon har sin man (de gifte sig i Januari) där nere och bli kvar ett bra tag nu. Ja hon kommer att vara borta från oss länge nu, vi hoppas att vi tar oss ner till turkiet i sommar för att se hur hon har det och träffa hennes nyblivna man :). Vi håller tummarna för henne och önska henne all lycka där nere och hoppas på att dom två kommer till sverige så fort dom kan.

Gå in på hennes blogg och läs om hennes liv i turkiet och fru till en turkisk man : Angelica Korkut Forsling



Angelica Korkut Forsling och hennes man Sezgin Korkut



Faster ♥


Svar på kommentar:

Jossan  ([email protected]) om Vidrigt:
usch stackare! tandläkarbesök är det värsta o dyraste som finns ! har också haft besök av tandtroll, ska laga nästa vecka :( nu blir det tandtråd varje dag!
Svar : Jadet finns inget värre, tandtroll finns det gott om i käften. Ja nu blir det tandtråd och munskölj varje dag inge fusk nu inte. Jag tänker aldrig göra om detta igen. När ses vi kusin :)?

god natt


heja, heja!!

så fort mamma kom gjorde jag mig redo för en springtur, lika bra att göra det på engång medans man är på hugget. Annars rinner det lätt ut i sanden och man blir lätt sittande kvar i soffan. Jag höll samma tempo som sist även fast det känndes mycket bättre idag. Jag gillar att springa på kvällen när det är mörkt, det känns som det finns myckt mer att ge då på något konstigt vis. Jag ska hålla det här tempot veckan ut och sen försöka förbättra tiden nästa vecka. Det gäller att hålla ut och ha humöret uppe och inte tröttna.

Arbetspasset avklarat!

Har precis slagit ner arslet i soffan och lutat mig tillbaka efter dagens jobbpass, jag har inte direkt fått jobbat hårt idag. En väldigt lugn lunch... Men man lyckas ändå bli trött. Man lyckas alltid bli som tröttast när man har minst att göra. Efter jobbet Var jag hem till Linda och hämtade en nöjd liten kille. Han stor trivs i Lindas sällskap och katterna var han riktigt förtjust i :). Nu sover han som en stock och jag försöker pusta ut i några minuter för att samla kraft till matlagning, ikväll får det bli lasagn. Mamma skulle titta in ikväll medans pappa skulle iväg på hockey. Jag ska passa på att sticka iväg på en springtur medans mamma är här;). Resten av kvällen blir det nog bara lugnt.

Jag vill inte!!

Jag var redan trött när jag slog upp mina gröna... Känner mig fortfarande otroligtseg. Idag ska jag masa mig iväg till jobbet. Min vän Linda ska ta hand om lilleman. Det är bäst att sätta fart!

söndag kväll = mysstund

Jag och Mille tog även en promenad från hemlingby, mille somnade som en stock medans en annan traskade på ifriska luften, riktigt skönt ute idag. På vägen vinkade vi av pappa R, tungt att se honom lämna oss när han inte vill egentligen. Han är duktig som orkar åka iväg och jobba natt hela veckor. På kvällningen kom syster och Oscar hit, det hör lite till vanligheterna känns det som :), mys kväll. Nu laddar vi för solsidan och sen BB :).

Alltid något.

Jag tog mig egenom mina 5 km med 3 minuters förbättringstid, det är ju alltid något om jag ska försöka klara av att springa vårruset på 22 minuter. Jag har nog tagit mig en stor j*vla hink vatten över huvudet. Men det gäller bara att träna och försöka ge sig fan på det. Träna träna träna! !! På eftermidagen tog vi em promenad till hemlingby och hälsade på Milles farmor och faster. Ikväll åker R till sthlm igen, jag och mille ska ha söndags mys med Milles moster och morbror oscar ;-). Mys.

Datorer

Jag är så otroligt less på dessa datorer, nu har varan kört ihop sig igen (suck) . Därför jag bloggat så dåligt sista dagarna, så segt att blogga från mobilen hela tiden. Men det får väl bli så ett tag framövet för R kommer inte hinna fixa det innan han åker till sthlm i eftermiddag. Ibland önskar jag att jag var duktig på tekniska saker men i det området är jag som tappad bakom en vagn. Jag fick precis Mille att sova sin förmiddags lur och R sover fortfarande medans jag sitter och laddar för en springtur:). Ut i friska luften och bränna lite fett och hoppas på bättre kondition :).

Hemma!

Nu är jag hemma efter dagens jobbpass, kryper ner i soffan och har fredags mys nu :)

vår kännslor (:

Äntligen börjar man få lite vårkännslor, härligt väder ute och äntligen slipper man allt detta blåsande. Jag gav mig ut på en spring tur nyss, det blev 5 härliga, tunga km i solskenet. Lär erkänna att de var bra tungt och om jag ska känna egter så känner jag mig fortfarande inte rikigt helt 100 ikroppen. Men nu vill jag röra på mig, måste få lite energi. Nu ska jag träna lite styrka här ftamför tven innan jag hoppar in i duschen. R och Mille är ute på lite ärenden så det gäller att passa på medan jag har lite egentid, vilket behövs ibland (:

Saker precis överallt.

Det känns som det inte spelar någon roll hur mycket jag städar så ligger det saker och damm precis överallt. och vi ska inte tala om alla bollar i detta bollhav som ligger utspridda över hela lägenheten (men det var ju systers tanke, den retstickan). Ska försöka hinna städa undan lite innan R kommer hem iaf eftersom jag jobbar heladagen. Men jag hoppas det inte går någon större nöd på honom;).

Nu äre bäst jag skyndar mig så jag kommer till jobbet i tid.



Hela nätter.

Två nätter nu har Mille sovit igenom dom utan att vakna, duktig kille. Fast nu när jag berömmer honom kommer det väl inte att fortsätta. Jag kan iaf hoppas :).

Idag vankas det jobb för min del, Mille ska vara hos sin farmor tills R kommer hem. Roligt att få träffa mina kära kollegor igen :).


Trevligt värre♥

Gårdagen i huvudstaden blev trevlig och mysig :), mysigt att träffa pappan mitt i veckan :). VAr och tittade där dom jobbar och bor sen gled vi omkring på gallerian och Nk och tittade bara. Kom hem väldigt sent.. en lång färd hem. Mille ville inte alls slappna av och sova. men vi kom hem tillslut iaf ;)..

Imorse blev det en tidig morgon för oss, så vi gjorde oss färdiga i tid för att gå till öf. Vi var först på plats idag igen... vad är det som händer?

På eftermiddan kom syster så jag kunde sticka i väg till tandläkarn för att göra en undersökning, herregud detta kommer att bli sjukt dyrt så mycket tandtroll som det bor i mina tänder :/. Jag vill inte ens tänka på det, jag måste fixa mina tänder nu. Jag kommer aldrig vilja att göra om en rotfyllning iaf. Nu ska jag sköta mina tänder!

Efter tandläkarbesöket mötte jag upp min vän Emma på stan sen gick vi vidare till churt street och åt en härlig middag tillsammans:). Tack Emma ♥











vi rullar mot sthlm

Jag och Mille bestämmde oss för att följa med till sthlm med Milles farmor och faster och hälsa på R och milles farfar roligt med en dagsutflykt till huvudstaden och se hur dom har det. Vi får se vad vi hittar på för mysigt :-)

Vidrigt

Det här var det värsta tandläkar besöket jag gjort i hela mitt liv, fy f*n vad ont det gjorde. Tanden var helt inflammerad och trasig. Dom tog bort nerverna och gjorde klart för en rotfyllning, usch det var vidrig, detta vill jag aldrig göra om. Har en ny tid i morgon för en undersökning och en annan tid för rotfyllning och en tredje för lagning sen skulle vi boka in fler tider. Det här kommer göra mig Miranda Östblom totalt pank... vill inte ens tänka på det. Fattar inte hur det kan vara så JÄVLA dyrt att gå till tandläkaren. Kommer det aldrig bli någon ändring på detta?


Tandläkarn

Fick en akuttid på folktandvården, sitter nu i väntrummet. Usch jag hatar det här... Men förhoppningsvis slipper jag värken iaf.

Tandvärk

Helv*te!!! Jag har så himla ont i en tand, jag kan inte ens sova. Det slutar aldrig värka. Jag har under en längre tid varit tvungen att gå till tandläkaren och lagat några hål jag har. Har så otroligt dåliga tänder efter min gradviditet, fast det hade jag väl innan också. Har så tätt mellan mina tänder så det blir lätt hål mellan även fast jag är jätte noga med tandborstningen, fast dålig med tandtråden. Jag har bara gått och tänkt på det ekonomiska, jag har inte råd att gå till tandläkaren. Fan!! Jag måste laga färdigt alla mina innan jag kan täkna någon försäkring också. Har försökt om man får dela upp betalningen, men det gick ändast på två månader. Mina tänder kommer att runnera mig:-(. Men jag måste försöka lösa detta på något vis, jag kan inte gå omkring så här längre, det gör sjukt ont just nu. Har redan proppat i mig två alvedon, men vad hjälper de? vad kan man göra annat än att gå till tandläkaren? ?

Vart tar dagarna vägen?

Imorse drog jag och Mille iväg till Öppnaförskolan, vi var först på plats och det hör ju verkligen inte till vanligheterna. Mille har en riktig tidsopptimist till mamma ;). Men kul att vara i tid för en gångsskull. Det droppade på med barn, blev rätt lagomt ändå. Ingen av dom mammor jag brukar hänga med på Öf var där idag så man fick försöka snacka sig in hos andra. Alltid roligt att prata med nyamänniskor men ibland önskar jag att jag kunde lätta lite mer på mun , kan bli lite lätte då. Jag är ju en människa som alltid tror att jag säger fel och då blir jag så osäker och då ploppar verkligen fel ord ur min mun så mummlar jag bara tillslut. 

Var även förbi konserthuset idag och fixade lite med mina tider, kan ju inte riktigt jobba lika mycket nu genom att R har fått jobb i sthlm. Jag får ta ut lite fler mamma dagar nu helt enkelt. Det bådar ju bådet gott och ont. Vill ju verkligen ta allt jobb jag kan få så inte någon annan måste ta min plats. Jag trivs ju på konserthuset. Men samtidigt måste man ta vara på sina mammadagar och vara med lille man. Dom dagarna kommer aldrig igen. 

Ikväll drog jag iväg på ett intensivpass med Elin på fjärran (trodde vi), men hon som har intensiven var sjuk så det var en annan som fick hoppa in och ha ett medelpass. Passet var kasst, åh vad irriterande när man har laddat för ett intensiv pass. Hade jag vetat innan så hade jag lätt givit mig ut och sprungit ist. 

Nu sover Mille och jag tar min tid framför datorn och tven. 



 

Ny hårfärg.

idag har jag färgat systers hår till brunt, blev faktiskt jätte bra hon passade verkligen i det :). Kul att hon äntligen vågade som jag har tjatat. Fast åt andra sidan kan jag bara se till mig själv som bara vågar köra på mitt blonda. När ska jag våga?



( Ingen bra bild, hon vägrar verkligen att vara med på kort. Men fin är hon :))


Alarm

Jag ställde alarm på 07:00 imorse så jag hinner upp innan Mille slår upp sina två blå. Hade tänkt ge oss iväg till öppnaförskolan idag. Fler som ska dit? :)



Ute på vift.

Mille och jag är nyligen hem kommna efter en dag ute på vift. Har varit hemma hos Milles Farmor och faster och ätit lunch och umgåtts ,sen åkte R tillbaka till sthlm så vi har kramat av honom. På kvällningen åkte vi med Angelica och hälsade på hennes och R faster Monica ute i bönan. Trevligt:).

Nu sover Mille och jag har myst ner mig i soffan med massa vindruvor och tänker titta på solsidan som jag precis missade.



5 km

Jag tog mig runt på min runda på 5 km på 30 min, ja jag får vara nöjd. Efter att varit sjuk över en vecka och kondisen har jag inte fått upp på långa vägar. Jag tog det väldigt lungt och ville bara känna efter och komma ut i det fina vädret. Det känndes att jag inte är helt frisk i kroppen men jag är taggad för en ny vecka. Har suttit och tittar på vasaloppet och det blev rysningar i kroppen när Jörgen Brink fick ta vinsten i år igen, vilken karl! Stort grattis. Fortsätter följa vasaloppet :-)

jag vill!

Man blir riktigt taggad att titta på vasaloppet, vilken energi människor har. Jag vill också ha den energin, något stort att träna till. Men längd skidor var det bra många år sen jag stod på, det ligger långt borta för mig. Jag får springa ist, har iaf vårruset som första etapp och där har jag satt en tid som jag inte får springa över (22min). Ska komma igång och träna nu efter min förkyldning. Tänkte ge mig ut nu i det fina vädret och känna efter i ett lugnt tempo eftersom jag varit sjuk. Bara skönt att få komma ut och röra sig :-)

Vasaloppet

Blev en tidig lördag kväll så nu känner jag mig hyffsad pigg, inte helt fri från förkyldningen ännu men näst intill. Jag och Mille är uppe tittar på vasaloppet även fast inte skidor är sån stor favorit men det är ju en tradition och titta på. Lite små mysigt och kul.

En barn fri kväll.

I går kom Milles mormor och morfar in och hämtade honom och tog med honom ut till hedesunda, jag jobbade först sen åkte vi till Linda och senare interpool. En mycket trevlig kväll och idag mår man väl som man förtjänar.

Saknar redan min lille man, men bäst att vila  medans det finns tid. Han kommer snart hem.



Fredag!

Nu sitter familjen i soffan och tittar på skidor, sen ska vi bege oss ner på stan för att få lite lunch i magen och R ska titta om han hittar något för pressent kortet han fick i födelsedagspressent sen hade han några fler ärenden :-). Jobbar ikväll så det gäller att försöka ta vara på dagen.

Röd, röd röööd!

Stakars Mille är så otroligt röd, inte på stjärten utan fram på den lilla pungen och ut mot ljumskarna. Det är verkligen jätte stort, tycker så synd om dom för det synd verkligen hur det svider och han blir ledsen så fort man rör vid det. Funderar om det har varit något fel på vårat sista blöjpaket? för så fort man har tagit av en blöja har han varit jätte fuktig mot huden. Och så ska det väl inte bli med blöjor? man ska väl fortfarande vara torr mot huden? Så har det aldrig blivit. Det ligger lixom fukt kvar i ljumskarna.
Så nu blir det till att vädra för fullt utan blöja, men det är som att ha en kissande lite valp här hemma. Springer och små skvätter. Jag smörjer och kalkar för fullt.... Ringde även bvc och undrade om pencillinet kunde biveka med något sådant. Visst det kunde ge utslag men inte ljust där tyckete dom att det var konstigt. Så hon sa att hon trodde att det bara var värmeutslag.

Tycker så synd om honom man vet ju jälv hur otroligt ont det gör :/.

Funderar om det är dax att byta blöjor? Någon som kan rekomendera något annat än libro? vi andvänder nu Libro up and go.

Oroligt!

Natten blev väldigt orolig, Mille har inte alls sovit nå bra och det resulterar att även jag sover jätte dåligt. Men vi höll ut ända till kl åtta. Nu sitter han i badet och sen blire frukost :-)

ta vara på solen

Idag försökte vi ta vara på solen och gav oss ut på en liten promenad till affären, vi var även in på dollastore och köpte lite nödvändigt skit som man behöver hemma. Skönt att få friskluft, när vi kom hem kom även R hem efter sin arbets vecka i sthlm. Nu är familjen samlad på hemma plan igen. På eftermiddan har Mille fått stått i centrum:-), Sara och Emma kom och firade honom i efterskott sen kom även Elina förbi med paket:-). Så fina pressenter :-).

Orkeslöst var det här

Jo heja vad denna morgon drog iväg, bestämde tidigare med L att vi skulle ta en promenad i det fina vädret men det gick inte alls enligt planerna för min del. Mille har inte alls varit på humör, så vi har varit lite ovänner här på morgonkvisten. Han har börjat vägrat ta penicillin, fast det förstår jag fullt ut att han inte vill ta det smakarar vidrigt. Usch tom jag fyck en små rysning när jag smakade på det. Har dom inte kommit på bättre grejer till barn än? Hur ska jag få i honom det i 7 dagar till?

Jag känner att jag fortfarande är helt orkeslös, ger upp på engång och blir kallsvettig. Nu har jag lagt Mille för sin förmiddags lur och jag tänkte att jag skulle försöka göra mig klar och vila en stund sen på eftermiddan får vi ge oss ut i solen för att få lite energi. Vi kan ju inte sitta inne hela vecka, friskluft behövs.


Svar på kommentar:

Sandra om bilder från 1 årsdagen:
men bollhavet var ju bara för sött :) vet du vart de är köpt?

Svar : Dom köpte allt på BR leksaker. Ett paket med bollar sen en vanlig liten badpool :). Mille älskar det, men mamma  är inte fullt lika försjust att plocka bollar hela dagarna;). Fast tycker han att det är roligt så är jag nöjd ;D!

Bäst att säga god natt

Nu har mitt sällskap gått för kvällen, blev en riktig myskväll framför tven med god mat :). Avslutade kvällen med att titta på BB, vad äre för skit man kollar på egentligen? Fast som sagt jag kan inte låta blir heller, jag är nu insatt. Man gottar sig i andras människor liv. Fast åt andra sidan är det väl hela inne grejen just nu? med tanke på allt detta bloggande, man gottars sig också där genom att läsa om andras liv. Gottar sig kanske är fel ord val, man är mer intresserad av vad andra gör i sitt liv idag. Jag själv älskar att läsa om hur andra lever sitt liv, mycke tips och ideer. Så jag fortsättar att titta på detta skit program iaf ;P.

Nä nu är det nog bäst att säga god natt för min del innan jag går in något djupare på detta ;)...

God natt!


Husdjur

Ja när Mille somnade på förmiddan kasta jag på mig städ kläderna och drog igång, jag möttes direkt av mina så kallade husdjur dammråttorna, stora som några andra kloak råttor. Fräscht! Jag är bra äcklig ändå... måste bli stor städning offtare här hemma nu! Men nu är jag husdjurslös nån dag iaf :)


Idag har vi fått sällskap av sis och Elina , alltid mycket trevligare med sällskap. Oscar kom också hit nu och ska bjuda på tacos:)

Har även varit duktig och haft tid i tvättstuga och tvätta alla täcken och kuddar , känns skönt. Ska kila ner och hämta allt där nere nu :).






Foundation

Åh herregud insåg precis när jag stod i spegeln och sminka mig att antingen har jag blivit ännu vitare eller så har min foundation blivit mycket mörkare. Det delar sig ju tom vid halsen, jag ser ju inte klok ut. Måste ner på stan nu nån dag och köpa en ny, betydligt mycket mycket ljusare. Så här kan jag inte gå runt och se ut.

annars är jag jätte nöjd med min foundation, andvänder l'oreals infallible.





Måste köpa ny!

På nålar

Jag har legat som på nålar sen klockan fyra, Mille har sovit hela natten och Genom att jag är inställd på att alltid gå upp där omkring sover jag oroligt nu. Har tom med varit tvungen att gå och titta på honom flera gånger så allt står rätt till:-). Men han verkar sova som en prins :-D Självklart tycker jag att det är super bra att han sover hela natten, han kanske är på gång att bli en stor kille nu? Nääh ska inte hoppas allt för mycket vi får se hur det blir nästa natt. Just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova en stund till...

På bättrings väg..

Jag känner att det går mot bättre tider med min förkyldning , smaken har kommit tillbaka lite ikväll så jag har faktiskt fått i mig mat :). Men när jag åt känner jag mig genast hungrig på allt ist, jag har ju knappt ätit något nu dom två senaste dagarna. Men nu ska jag inte sitta och proppa i mig massor för det inte. Längtar tills jag kan trän igen ..

Mille har varit mycket piggare idag, penicillinet har gjort sin verkan kan jag säga, en glad Mille hela dagen.

Jätte skönt att mamma kom in och gjorde oss sällskap hela dagen en stor lättnad för min del för jag var fortfarande dåsig och otrolig trött.
 Vi har hunnit titta på "The black swan" när Mille sov också, ja vad ska jag säga om filmen då? en mycket dyrster,djup, läskig och sorlig historia men ändå otroligt bra film, jätte duktiga skådespelare. Fast ändå inte en film för mig ;). Haha en vädigt komplicerad recension .

Pappa min kom in efter jobbet och gjorde oss sällskap en stund också, mysig dag. 

Mille ligger och sover och jag tar min tid vid datorn och kikar runt. Nu blire nog fruktstund för min del och titta om det är något bra på tv innan BB.



Mille gillar att mysa ner ansiktet i badskummet , kvällsbadet innan det blev godnatt :).


bilder från 1 årsdagen

Idag har jag äntligen lagt över bilderna från kameran till datorn från 1 årsdagen :)



Vad är det för dag idag? vad är det för dag idag? vad är det för dag idag? Jo för det är Milles födelsedag. för det är Milles födelsedag Hurra hurra Huuurraaaa!!



Fundersam över paketen ;)



Fick äta sin första bulle, det var riktigt gott:). Han trodde inte sina ögon när han såg bullen och att han tom fick äta den själv:)



Stor och glad kille efter att ha proppat i sig hela bullen :)



Sötis:D



Mille och morfar leker i den nya tunneln han fick i pressent av farmor:)



Alla stod upp och sjöng för Mille när han skulle få sin tårta:)



1 års tårtan



Blåsa ut ljuset



Började med att äta upp alla hallon först :)



Sen gick det bara utför :)



Nä nu räker det mamma ;).. Jag gjorde tårtan på en tårtbotten, blåbärspure (barnburk) och mangopure (barnburk) sen grädde och massa frukt:).



pappa fick också smaka :)



Ballongerna blev en hitt :)



Fick ett bollhav av moster & Oscar :)



en som man kan spela på fick han av pappa :)




Han fick så otroligt mycket och fina pressenter av allihop oxh sån fin uppvacktning, tusen tack :)!!

Bilder



Milles mormor är här och gör oss sällskap när vi är sjuka, Mille har gett oss så mycket skratt. Han gillade att ha mitt hårband på huvudet ;).

Härliga väder

Underbart väder ute,  så typiskt när vi är sjuka. Hoppas våren är på G nu, men det står väl inte på så är det -20 igen. Men man kan iallafall hoppas :).



RSS 2.0