Blåbär



Då var man hemma efter dagens arbete;), har bakat hela dagen. Det blev först vailjbullar som var betällt till i morse, bakade en silviakaka, chokladbollar, Blåbärspaj, kladdkaka, kärleksmums och Blåbärsbullar. Så nu luktar man själv som ett annat bakverk.
Nu när jag kom hem hade jag en tid i tvättstugan, äntligen! så det är bara att tvätta på fram till kl sex, skönt att få allt rent. Sen blire upp till spåret och springa, emma ska med hon också. Roligare att ha någon med sig:). Nu måste jag kila till tvättstugan.

Heeej så länge /



Fruktsallad

God morgon god morgon, i dag blev det att gå upp lite tidigare än vanligt, har en beställning på bullar till halv 10 så då måste jag vara där till 7 iaf. Lite små seg men Jag och Richard kom i säng i skaplig tid iaf, eller vi låg i sängen och kolla på tv ett tag. Nu är jag uppe och har precis käkat frulle med Angelica, jag gjorde en fruktsallad i går kväll så det blev den till frukost också, gott:).

I går blev det väldigt slappt på dagen, kika på en film men sen somna jag..  vaknade av att de plingade på dörren, de var Richard:). Sen åkte jag och käkade med Angelica, fick bli en sallad:). Efter det blev det ett intensivpass, Annica och Lasse började med sitt nya så det var kul. Sen blev det hem till älsklingen ,jag gjorde ordingen en fruktsallad som vi mumsa på.
 
Ha en bra dag! / Mirris

Måndag, tisdag & Onsdag....

Ja det har redan hunnit blivit onsdag och bloggen har stått still i ett par dagar, har haft fullt upp med ett och annat. Eller bara allmänt lat med bloggandet....

Måndag: Det blev jobb på dagen, riktig seg dag. Jobbade helt ensam, man kan ju bli helt galen. Börjar ju ungefär prata med sig själv om det inte kommer en ända kund. Men det finns ju dom härliga stammisarna som alltid kommer, så npn finns de ju alltid. Efter jobbet tog jag med mig Zlatan in och även syster. Vi tog oss en promenad upp till hemlingbyspåret allihopa, nör vi kom upp sprang jag och zlatan oxg syster satt och väntade. Sen gick vi hem igen. På senheten åkte vi och hyrde film, jag och richard somnade ganska snabbt så de blev en tidig kväll.

Tisdag:  till jobbet som vanligt, baka de valiga, men vid lunch kom mamma iaf. Ännu en lugn dag. Efter jobbet åkte jag till valbo och inhandlade ett par nya tränings skor, NIKE och ett par nya tränings byxor, topp och strumpor.. Behövdes! Sen hem, ut på en på sringtur på 3 km, upp till friskis på ett pass i ny dojorna. Efter passet mötte jag upp Elina och vi tog en promenad, skönt att gå av sig lite. När jag kom hem kolla jag på parlamentet, dom är ju bara för bra, haha! Sen åkte jag hem till Richard, spela lite kort sen blev de kväller.

Onsdag: Jag har börjat drömmt så mycke marddrömmar, usch inge kul. Vaknar av att jag liger och stor grinar. Man blir ju helt konstig. När man vaknar tor man fortfarande vissa saker är sanna. Läskigt. Efter att vaknat och lyckas somna om några gånger i natt vaknade jag iaf kl nio. Sen har de väl inte hännt så mycke. Sitter hemma nu och har inte en aning om vad som händer. Träning i kväll bara, kanske en springtur nu eller en promenad. Tvättstugan är ju full som vanlig, får väl kanske passa på att städa eller något.

Känner mig inte alls på topp i dag, inlägget fick en grå ton över sig... bara trök ungefär. Men hoppas humöret ska komma upp under dagen:)

Hade gött / Mirris

Bio

I söndag kväll blev det bio med Richard, mysigt. Tittade på "Batman the dark knight" det var riktigt bra. Kan varkligen rekomendera att se den:).


Ute i storskogen...

Jag börjar berätta hur gårdagen blev, jag begav mig upp till spåret iaf. Sprang 5 km och gick sen tre, var bra haring ändå eftersom det sista dom sa till mig innan jag drog var att två pojkar hade sett björn där uppe. Men ingen björn vad jag kunde se iaf (som tur var).. Skulle ju bara dött av att se en björn jag. Sen efter det vare bara att hoppa in i duschen och käka lunch och bege sig ut till gysinge. Jag och Angelica förberedde allt som skulle förberedas, vi fick typ sloss med alla getingar som vi har på ute platsen (sjukt mycke getingar), dom är ju så vidriga, inga djur att lite på precis. Efter vi serverat champainen och förberett allt åkte v till hedesunda och käkade, mums. Sen lika fort tillbaka igen. Började fixa årdning i baren och sen var de full far (eller rätt segt), men kvällen var helt okej. Det blev ju pengar. 02.00 slutade vi så då begeav vi oss hem till gävle. Richard hade också jobbat så han kom hem lite efter mig, sen var det mys farmör tv .

Idag slog jag öpp ögonen för dagen 11.00, la mig och zappa lite framför tv tills Richard kom upp, sen böt jag om till träningskläder och Richard drog i väg för att spela golf. Jag tog mig upp till spåret, började gå i 10 km spåret. Gick till 5 km sen sprang jag resten och även 1 km extra, så i dag blev de en prommis på 5 km och sprang 6 km. Riktigt skönt. 10 km spåret är ju ett riktigt terängs spår så nog fick man röra på sig allt, över stockar, sten och plumsa i en hel del vatten och lera. Så i dag blev det en härlig färd ute i storskogen. På vägenhem kom jag på att jag måste handla något om jag skulle kunna äte när jag kom hem, genom att jag inte ätit frulle än heller. Så svettig och allmänt lökig gick jag in på ICA kvantum, kännde mig bra äcklig men jag orkade verkligen inte åka hem först för att duscha. Men jag försökte hålla mig undan från folk;). Så nu har jag precis käkat en Pasta Alfredo, kände att jag inte orkade laga något (och jag ska vara kock ??). Men den är ju så himla god men inte så bra , men de fick gå idag.

Nu har jag bestämt mig för en riktig stor städning i, så de blir rent någongång. Känner mig som en annan LORTMAJA. Får se hur jag lyckas i dag då..



Heeeej heeej heeej / Mirris

God morgon...

Nu var det dax att vakna tydligen, men har väl sovit en hel del ändå. Vaknade ju när richard kom hem vid halv två också och blev då vaken att par timmar. Ska väl ta något att käka till frulle sen hade jag tänkt gå upp till hemlingbyspåret och springa idag, behövs. Har ju haft en tvådagars break med träningen nu så då äre bara att träna.. Börjar jobba kl 15.00 i dag också, ett bröllop ute i gysinge. Får se vad de är för folk.. kan bli kul.

/ Miranda


God kväll...

kvällen börjar lida mot sitt slut för min del... fortfarande trött. Har käkat kykling vingar med Angelica och Eleonor, gott. Sen har vi kikat på film. Men nu tror jag att jag ska gå och krypa ner i Richards säng och försöka sova lite. Han jobbar i kväll så han kommer inte hem förns i natt. Nu blire några drag med tandborsten sen väntar sängen.

God natt / Mirris


Ett riktigt nötskal....

Nu är man på fötter igen...idag har man varit seg. Gjorde allt som skulle göras på jobbet iaf, bulla upp och gjera och sen insåg jag att jag skrivit in mc-gänget fel datum (Klump maja) inte idag utan nästa fredag, åhhh blir så less på mig själv. Ja men nu har vi extra till helgen då iaf. Så slutade tidigare i dag, var hemma till halv tre och då slängde jag mig i sängen ganske fort, så jag har vilat till nu (skit sköönt)...
Gårdagen då... jo gårdagen bestod av jobb hela dagen med Jossan, lyckades bränna en hel blåt bullar också, jag är nog bland dom klumpigaste i hela den här världen jag. Lyckas fan men allt som man inte ska lyckas med. Ja men de är väl de man får leva med. En lugn dag på jobbet, hann lusläsa nya veckorevyn också:). Efter jobbet åkte jag direkt hem till familjen forsling, Angelica hade kommit hem:). Satt och snackade lite med henne och Jennifer hur dom hade haft det efter sin vecka i Turkiet, haha vilka nötter;D. Sen färga jag håret på Angelica, så nu äre total rött igen;P. Sen vid åtta tiden åkte vi hem till mig och skulle duscha och göra oss klar, men de gick ju inte så bra att duscha om man inte ville duscha i IS kallt vatten, verkligen IS kallt vatten (!).. så de fick bli något lätt dusch där . Tog nån öl och dela på en vinare sen tog vi taxi till crille, där satt Richard, crille, Joel och ja nu har jag tappat namnet igen, men en till iaf och splea kort. Jag opch angelica höll oss utanför spelet och satt och snacka massa skit på balkongen ist och delade på ännu en vinare till. Efter en stund vare dax att glida i väg igen, ner till interpoool. Blev mer drickande, ja och resultat gavs ju. Jag blev BRA JÄVLA FULL... på hem vägen hade jag bara tattat ner mig, vill inte ens höra vad jag gjorde. Men så typiskt mig. Vi gick hem till Crille igen allihopa, sen fick de bli sängen för mig och richard.
07.00 ringde min klocka, fy fan vad jag inte ville gå upp då, de gjorde jag inte heller men efter en stund . 07.45 var jag på fötter och traskade i väg hemmåt, tungt att gå när alla andra ligger kvar och sover. Hem och fräscha till mig lite sen åkte jag ut till gysinge, kan ju inte åkt lagligt jag inte:S, de känndes iaf så. De var de de, men kul hade vi:D.

Nu måste jag hoppa in i duschen innan Angelica blir galen på mig, har lovat att jag ska komma för längesen nu. Så nu måste jag rappa på lite.

Richard> min älskling!










Som ett annat kryss...

Inte så pigg i dag inte, fest i går och full var jag också. Ska berätta senare om gårdagens balader, men nu måste jag bara TOK skynda mig till jobbet (mååååår apa). Har ett STORT mc- gäng som kommer i dag. så de blir ju lite att gö iaf. Men jag kommer vara i döende form. slut babblat ...


hööööörs senare / mirris


Kvälls promenad

Efter mitt bad så fick det bli en kvälls promenad med Emma ist, vi hoppade filmen och rörde på fläsket;). Alltid mycket bättre. Gick ner över stan, rätt mycke folk ute i svängen ändå. Sen gick vi in i bourlongen men det vara inte länge, en aning läskigt att gå där när det är så mörkt, man vet ju aldrig vad som gömmer sig i buskarna längre. Så vi tog de säkra före det osäkra och begav oss vid ljus och väg. Alltid lika skönt att promenera med Emma så man får prata av sig om allt möjligt, hon är en säkert kort min emma;). tro det eller ej så tog jag tom fram den lilla dammsugarn och sög upp det värsta iaf:). Nu slipper man ju iaf ha ett helt grustag underfötterna så fort man ska förflytta sig någonstans, utan nu blir det bara ett halvt grustag;). Nu lär de bli en dusch igen sen lite tv kik kanske. Man ska ju upp och jobba i morgon så de är väl inte gelt fel och sova heller.

God Natt / Mirris

Svettigt!

Passet i dag blev riktigt svettigt, skönt att ta i. De var både Lasse och Annika som höll i passet idag, riktigt kul. Svettig blev man kan jag lova. Känndes som de var svett i hela lokalen, golvet var helt blött. Så härligt att se att äldre gubbar är med också, dom är ju lite små roliga nör som försöker sig på alla övningar. Men jag ska väl inte tala om mina rörelser heller, en fet padda som försöker lyfta på ben och armar;), men de är ju som det är de. Då får väl andra ha roligt åt mig ist då. Ja nu borde jag väl städa lägenheten, men känner absolut ingen lust. Men jag måste väl "suga" upp alla härliga dammråttor som ligger och lurar under sängen om man ska kunna överleva här inne, innan man får astma besvär på den fronten. Jag ska väl inte ens tala om tvätt högen som bara växer och växer, men de är ju så förbannat svårt att få en normal tvätt tid, alla har ju redan bokat upp dom tider som är möjliga att tvätta på, annars jobbar man ju. Men ska iaf ta ett bad nu hade jag tänk, sen kanske kika på en film med Emma, ja och då blire väl så att man drar på den där städningen ändå , men nått drag hinner jag kanske med;). Måste åka til ica kvantum också så jag har något att laga middag av i kväll.. ser ju rätt dött ut i kylen om man säger så och i frysen ligger de bara nån stump falukorv och de var jag inte speciellt sugen på.

Duschen kallar / Miranda


Dagen idag....

Dagen i dag började med en morgon promenad, riktigt skönt. Sen bar de av till jobbet hämta upp jossan, började med att baka upp det som behövdes. sen tog vi oss en stadig frukost. Var lite folk fram till 1 idag iaf. men sen dog det av... jag och jossan tog en lång lunch satt och snacka massa skit. Men till slut tog vi oss i kragen och bakade lite till, det skadar ju aldrig att ha extra. På eftermiddagen blev det värsta ovädret, oska och spö regn.. jag och jossan lära springa ut och rädda våra kära parasoll som står på uteplatsen för att dom inte skulle blåsa ner i sjön, två har redan blåst ner i sommar. Tunga som bara den är som, blöta och jävliga börja vi asgarava också, de var knappt så vi fick ner dom där jävla parasollerna. När vi kom in var vi helt genom blöta, är tom blöt i håret fortfarande. Så de var dagens händelse på jobbet, haha.  Nu ska jag till royal och gå på ett intensiv pass, härligt.

Tjing/ Mirris

Helt otroligt;)

Hör och häpna... Richard Forsling följde med upp till hemlingbyspåret och sprang i dag (Helt otroligt), först tog vi och värmde upp i tvåan sen fick de bli intervaller för Richard, jag hoppade det idag genom att jag inte hade astma sprayen med mig. Jag sprang 3 km ist, jätte strora vatten pölar i spåret fick plumsa ända upp till knäna. Helt dyngsur fick man springa och tyngre blev de, men de var bara att plumsa på de.
Sen när vi kom hem åkte jag och Richard och handlade massa grönsaker, för i kväll blir film med massa grönt:). När vi kom hem till Richard hade Eleonor gjort mat, ugnstekt falukor med mos, jätte gott. Nu blire väl en film, kim skulle också komma förbi.

Heeej heeej / Miranda



Ledig.

Yes i dag är man ledig:), riktigt skönt. Vaknade vid halv elva, sekn åkte jag och Richard hämta upp Crille och Joel, skussa dom och hämta crilles farsas bil för den skulle in på lagning. Sen bjöd crille på frulle hamma hos honom, väldigt sen frukost blev det. Kollade på OS, kolla in Stefan Holm när han hoppa men blev ju ingen medalj där inte. Nu sitter jag, richard och kim och tittar på fotboll (Argentina-Brasilien). Sen ska jag ta mig en promenad ner på stan och köra ett pass. Ska bli skönt är ju tom skönt väder ute i dag:). De var de nu för strunden.. de kommer mera....

Heeej / Mirris


Ny vecka..

Då var man hemma från jobbet då... jätte lugnt i dag. Har typ bara bakat hela dagen. Kom nån trevlig tant och farbror som pratade med mig ett bra tag, vissa är så himla gulliga när dom kommer. Så skönt att få såna kunder, dom kan verkligen göra ens dag, sen finns de jui dom som kan förstöra en hel dag om inte flera dagar. Nu hade jag tänkt mig tagit en promenad, skulle igentligen ha sprungit men har varkligen ingen lust med det i dag, kan verkligen inte springa när jag inte känner för det, blir så omotviverad och känner bara ångest inför nästa gång. så då struntar jag i det och tar en skön, rask promenad ist med musik. Laddar om för morgon dagen ist. Ska följa med richard sen när han går 9 hål ute på golfen också, då får man ju röra på sig lite mer iaf.

Tjao så länge / Miranda

Slapp söndag...

Ja i går låg man och sov till halv tolv, sen blev de kik på tv hela eftermiddagen, åkte och köpte käk uppe vi ica maxi jag och richar också, thai mat. Riktigt gott var det. Sen på sånheten kom kim, åkte vi och handla tacos . Greja vi till de, blev inte käk för en kla tio. Gjorde även jordgubbar doppade i vit choklad m. glass. Gott:). Kolla lite på tv sen fick de bli kväller.
Idag jobbar man igen, börjar kl åtta . För se hur denna dag slutar...

Heeeejj / Mirris

Pass 2 avklarat...

Ja då var pass 2 avklarat för dagen, 17-23.30. Kvällen har flytit på bra, 170 hungriga och sprit glada gäster. Allt kom ut i sin tid. Alla var nöjda. Kom precis hem till Richard, men han själv är och jobbar så jag tänkte ta en dusch nu och sen hoppa ner i sängen, ska bli riktigt skönt efter en lång dag... I morgon är man ledig så det ska bli kanon skönt:D.

Är det verkligen meningen att de ska vara så, man känner sig inte tillräcklig för 5 öre. Man börjar ju fundera vad det är för fel. Det äcklar mig att det ska vara så. En grej som får mig att sjunka så långt ner i botten som möjligt. Visst om man är ensam.. då är det upp till var och en. En grej som stör mig så otroligt mycke bara.....

Natti natt / mirre mirr

Inte många själar...

Ja i morse när man kom till jobbet ställde man och baka som vanligt, öppnar vid elva. Men inte många själar har varit hos oss i dag inte, beror mycket på vädret, semester tiden är ju även förbi och skolorna börjar dra igång. Så de har varit väldigt slappt för mig och Jossan i dag. Kom precis hem till hedesunda, satt mig hä för att glutta en sväng, men ska snart hoppa in mig och göra mig redo för nästa arbetspass.

Bara att ladda om / Miris

LARS WINNERBÄCK!

Efter jobbet i går åkte jag till frissan, så nu har man det klart för denna månad. Riktigt skönt, hade ju fått sån utväxt håret mitt växer som ogräs. Kl 18 hade vi alla brudar på kafe nyficket ett bord bokat på Helt Enkelt, jätte gott var allt. Sen åkte vi upp till gasklockorna allihopa dör att se LARS WINNERBÄCK, det blev rysningar i kroppen. De var skitbra, det ända som var en besvikelse vara att han inte sjöng kom änglar. Men Miss li var ju där och dom tog ju sin låt tillsammans också, den är riktigt bra. Man får vara nöjd ändå:).
Efter det så skjussa jag ner syster på stan och själv åkte jag till Richard som satt på Matildas, sen hem till sängen.

Idag är man uppe i tid igen, börjar kl ått ute i gysinge så har lite brottom nu. Jobbar till kl tre, kl fem börjar man jobba igen, ska servera på en invigning i hedesunda. Så det blir fullt upp i dag.

Morsning/ Mirris



>Richard du är underbar!

Hemma

Så då var man hemma efter en två dagars i kolmården, haft det bra:). Kikat på massor av djur. Delfinerna var klart bäst, ett måste om man ska åka dit verkligen. Så himla häftiga djur. Tog safarin en gång till i dag också innan vi skulle åka hem. Åkte först till hedesunda för att släppa av syster och oscar. Sen åkte jag och Richard in till stan hem till honom och käka med Eleonor. Sen blev det en prommis uppe i hemlingby spåret med Emma, tror ni inte efter 1 km släktes alla lampor i hela spåret och de blev bäck svart. Men vi traska på ändå, darrande som två asp löv;). Men vi kom igen spåret levande:). Nu blire en dusch sen blire kväller med älsklingen.

Natt / MÖ 

Vandrarhemmet Varjlyan

Ja nu sitter vi på vandrarhemmet Varjlyan i KOLMÅRDEN (vill bara upplysa om att jag var så taskig på att stava i förra inlägget att jag skrev kålmården men vi är iaf i kolmården). Vi startade iaf från hedesunda vid halv elva tiden åkte förbi gysinge och käka frulle. Sen bar de av mot Norrköping. När vi väl var framme hämta vi ut billjetterna  och sen åkte vi på Safari, lite coolt att se alla djuren på så nära håll. Sen blev de aqua.. ja något, kolla på massa djur från djungeln och från havet. Efter det gick vi in i djurparken en liten sväng innan det stängde, ska ju ta hela parken i morgon så vi ville spara lite. Nu har vi nyss varit och käkat , buffe. Maten var helt okej. Nu sitter vi här ska spela lite kort och så.

Nu ska jag kila . Heeejs/ Mirris

Kålmården

Det fick bli en timmer prommis i går innan jag gick och mötte Emma, sen möttes vi vid sörby och gjorde sellis ner på stan. Gick på puls medel, riktigt svettigt blev det. Så trångt i den lilla lokalen på torget. Men de var kul. Sen hem och duscha och packa ihop för att åka ut till Hedesunda med Richard. Käka lite och spela kort.

Ja idag åker jag, Richard, Syster och Oscar till Norrköping ska på kålmården i morgon och i dag hittar vi väl på något trevligt där nere:). Bara jag som vaknat ännu men dom lär väl komma upp snart så vi kan bege oss.

>Så gald att jag har dig älskling.




Här har vi Pillas lilla gobit, snacka om söt tuss. Han har inte fått sin namn riktig. Men de är under pruduktion;)



Tjo / Miranda


En grå liten tuss..

Det blev inte många timmar sömn i natt inte, efter att Emma skickat alla härliga kort blev jag pigg och la upp all på Facbook, efter det försökte jag sova men de gick inte. Vid tre kom Richard, han hade vart hos Ag och spela tv spel. Så tjugo i fem titta jag på kl senast och så hade jag ställt alarm på 06.30. Så 1 h och 40 min sov jag i natt. En aning trött i morse faktisk, ja nu också för den delen. Men ska i väg på en prommis nu och sen ett pass på friskis. Så de blir att vila efter. Idag på jobbet ringde syrran och sa att jag lära komma in i Hedesunda innan jag åkte hem, tror ni inte ungen har gått och köpt en kanin. Men det var kanske den sötaste jag sätt, en grå liten tuss:). haha , gobit!
Nu ska jag i väg...

Heej så länge / Mirris

De var den kvällen de....

Det blev ett långt och skönt bad i kväll, sen har jag nog suttit och kollat på datorn, läst allas bloggar kikat runt på facbook, efterfesten ja jag har nog kunnat kollat allt som går skulle jag kunna säga. Bara haft det allmänt tråkigt. Kl tio gjorde jag mig klar för sängen, kollade på ett "Herrans liv" dom är alltid lika sköna. Slumra till ett tag, sen blev de bara depp. Nu äre bara Emma son sitter och förgyller min natt med en massa härliga kort. Måste lägga upp på facbook, bara massa tok.
Börjar 8 i morgon bitti också, borde sova men nu går det inte, ligger bara och funderar. Bra så besviken på betendet.

/ M


Röd, svettig och allmänt härlig

Rundan i spåret i dag var riktigt tung, kännde verkligen hur alkoholen har påverkat i helgen. Så nu är man på ruta 1 igen känns det som, alkoholen kommer verkligen få ligga på hyllan ett tag. Ska försöka få upp flåset på riktigt nu + när jag äter dom här örttabletterna måste jag vara extra noga så det får bästa effekt. Efter det åkte jag och sola, skönt att få lägga sig ner efter man har varit ute och sprungit, som vanligt somnar jag ju alltid i solariumet så tiden går extra fort. Röd, svettig och allmänt härlig gick jag in på ICA Söder och köpte massa frukt. En del lär ju undrat vad man var för ett annat slusk, men jag är ju bara jag så de finns väl inte så mycket mer att säga om saken;), jag ville ha min frukt.
Nu har jag precis lagat mig en exklusiv middag (korv och makaroner m. en sallad), så nu ska jag väl hoppa in i duschen och fräscha till mig lite kanske. Vet inte riktig vad som händer i kväll, men de blir inte bara soffan ska jag se till iaf.

Hittade kanske härligaste bilden i dag också , på Fia Åströms blogg. Från halloween 2005 (tror jag att de var), alltid lika roligt att se gammla bilder. Alla min gammla bilder ligger ju andra datorn i garderoben som jag inte kopplat in på år och dar känns det som, så mycke virus på den som jag inte orkar fixa. Ja inte för att jag kan ,men de är väl lätt att fråga om hjälp, men lat som man är på den fronten har det inte hännt något än heller. Ska ta tag i det där nu i veckan kanske, ska väl inte säga förmycke men jag kan ju hoppas iaf.  

Jag, Elina Pettersson, Matilda Östblom och Fia Åström.


Bye / Smirran


En dag med Erik.

I morse åkte jag ut till Hedesunda för att hämta Erik, han visade mig sin nya båt han köpt (riktigt stolt var han), sen åkte vi in till stan. Parkerade på stan sen tog vi oss en promenad i bourlongen och spela min golf, Erik "vann" ;) så det har varit ett stort samtals ämne hela dagen. Sen gick vi till 9:an och käka lunch, Erik bjöd. För mig fick de bli en Sallad och Erik tog sig en pizza. Efter det åkte vi hem till mig så jag visa min lägenhet, vi har spelat lite djungelboken, kolla på tv och så har vi kollat på kort. Nu precis kom Rune (pappa hans) och Gunilla (mamma hans) och hämta upp honom. Erik var jätte glad för att få kommit och hälsa på, kul att göra någon annan glad. :) 
Nu hade jag tänkt mig att åka upp till Hemlingby och springa lite, Emma hade ju lovat att haka på men hon drog sig nyss ur, Så det blir till att springa själv i dag.
 
Heeej / Mirris


Förtrollad

I går kväll åkte jag och Richard ut och hämtade Syster och Oscar sen åkte vi in till gävle , hyrde film och köpte mat. Hyrde Förtrollad , mysig film så den var helt okej:).
Idag fick man ha klockan på alarm ska åka och hämta upp Erik Lingvall för jag har lovar honom att han ska få se min lägenhet och att vi ska göra något annat för en dag. Han blir ju så glad.
Nu sitter jag och käkar frulle fick bli fil och flingor + att jag har börjat min piller kur, en kur som rensar och stramar upp, allt skit man har i magen kommer lixom ut. Får se hur de funkar, man lär ju ha en hel del slagg som har samlats i magen ett par år. Nu ska jag köra det i två veckor och se vad de ger för resultat.
Senare har Emma lovat mig en springtur också:). Nu måste jag skynda mig....


Höres / mirris


Dagen efter i går.

Gårdagen betod av jobb hela dagen... dagen gick så sjukt segt , trodde aldrig man skulle få sluta. Men tillslut så fick jobb dagen sitt slut och man fick bege sig hem.
Åkte och hämta upp Emma sen följde vi med hem till Richard och gjorde oss redo. Richard åkte till jobbet så de blev bara jag och Emma här, spela "vem vill bli miljonär"  vi började med 1000 kr frågorna men insåg rätt snabbt att de var nog lita för lätt. Gav oss in på 5000 kr frågorna ist . Det var nog våran klass på frågor haha. Jag och Emsi två sjärnskott;). Vid Tolv tog vi en Taxi ner på stan, var först in på gyllenebocken och tog oss en cider sen gled vi ner på stan för att käka en langos, alltid lika gott. Sen fick de bli Hangloos , tog oss en dans. Efter de vare efterfest med Hangloos vid högskolan så jag och Emsi haka på. Riktig trevligt.  Vid fyra åkte jag, Richard och Emma hem. Bra trött var man. Men man får TACKA för en super härlig kväll med gobit min:D.
I dag vaknade jag och älsklingen 13.30, sjukt sent för att vara jag. Sen har vi kollat lite på OS och käkat MAX.  Får se vad som händer nu....

Tjo/ MÖ


Mys kväll med Emsi:)

Som vi har myst jag och min gobit Emsi här hemma:), lagat till lite tacos ... lika gott som vanligt. Sen mös vi oss ner framför tv och glutta på nån film, john blund kom och kikade förbi hos mig en sväng också (som vanligt). Jag förstår inte att jag aldrig kan kolla på en hel film utan att somna en stund. För nån min sen tog Emma sitt farväl för kvällen (Tack för en härlig mys kväll gumman, den behövdes:D) , så nu ligger han här själv i lägenheten väntar på att älsklingen ska sluta för kvällen, då blire färd ut till hedesunda. Ska sova där i natt så vi slipper ta ut två bilar i morgon, jag jobbar och Richard skulle ut och jaga med pappa och Oscar i morgon. Ja jag borde väl sova lite nu innan vi ska åka, sov ju nästan ingen i går natt.

Det blir stöd vila nu innan färd ut till Häsen / Mirris

Grattis ANGELICA FORSLING 19 år i dag, lill hjärtat! Hoppas på en kanon dag på båten.


Emsi:)                               Jag & Angelica:)             Älsklingarna:)


08-08-08

Ja då är det redan fredag, fredagen den 8 agusti (månad 8) 2008, dagarna går sjukt fort nu. Känns som allt bara rinner i väg.  C-festen är igång i full fart som vanligt och man har självklart lyckas varit där båda dagarna redan (illa) ,jag som sa att jag bara skulle ner en dag men inte lyckades jag med de heller. Men det har varit trevligt båda dagarna så inget man ångrar iaf:).

I Onsdags var jag och Emma och träna ett Intensivpass på friskis, riktigt kul, svettades som en gris , hur skönt som helst. Nu är man verkligen på topp att träna igen:). Så nu blire hård körning hade jag tänkt. Efter det åkte jag hem till Richard , vi betämmde oss att åka ner på stan för att käka något. Men det blev mer än så hamnade i ÖL tält med Emil och Anna , så kom Emma ner också:). kanon trevligt;).

I går var man ledig hela dagen, var tom upp och tvättade kl sju. Så man var rätt duktig ändå. Sen tog jag och Emma en långprommis runt bourlongen,de var skönt. Sen blev de duschen och en stödvila. Efter ett tag ringde Emma och ville ha hjälp med frippan in för kvällen så man kom på momangen;), hon fick sig en liten poppig fissa inför kvällen. Senare åkte jag hem till Richard , han hade visst redan planerat att vi skulle ner på stan så de vara bara att följa med de. Fira Kim som fyllt 20, så de blev lite käk och nån öl, efter ett tag gick vi upp till interpool och satt oss där ett tag, vi träffade även på Crille och gänget . Dom skulle ner på heartan så vi hänka på , men kön var för lång tyckte vi så vi gick till goya ist. Där var de inte mycke folk kan jag tala om. Dom spela och så  tog vi några driknkar , crille lura upp en på dans golvet också, var ju inte så man behövde trängas precis. Helt ensamma på hela golvet. Det var en riktigt trevlig kväll med älsklingen och hans polare:).

Idag ringde väckar kl 06.30, det var riktigt tungt lär jag säga när man hade gått och lagt sig vid 04.00. Man var ju inte på topp om man säger så;).. Men de var ju bara att göra sig redo och sticka i väg till jobbet. 8.00 var man på jobbet så det vara bara att sätta igång med att baka för fulla muggar.

 Nu  är man äntligen hemma, syster följde med in så vi har bara glutta lite på tv. För henne blire party med grabbarna grus men jag och Emma blir hemma på MYS kväll ist:), riktigt skönt. kan verkligen behövs nu. Måste ladda om batterina tills i morgon:). ska åka i väg och köpa lite tacos som vi ska laga till nu , mumma:D!

Tjao! / Morris


Onsdag.

Ja då var en till arbetsdag avklarad, det går segt nu.. Men fotfarande massa folk som kikar in.
Kom nyss in till gävle, blir att träna nu först med Emsi:), de var längesen så de ska bli kul, vi ska ta ett intensiv pass på friskis:).Ska uppdatera mitt kort där i dag så nu ska de bli full sprutt. Sen blir nog att käka nere på stan med Richard , Syster och Oscar. nu när c-festen är igång lär man väl ner och käka en langos iaf:D.


Heej så länge / Mirris

Dålig uppdateing

Ja nu har jag varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen.  Måste bli lite bättreing nu....

I dag har man varit ledig (super skönt), var ner på stan träffa Linda och Kalle var in på skatteverket och fixa sen åkte jag hem och tog farväl av Angelica;) och gav henne en födelsedagspressent i förskott.
Sen åkte jag ut med Richard och Oscar till hedesunda, tog en spring tur i spårtet med faster medans Richard, Oscar och pappa var ute och jaga duva. Richard sköt en i dag han med, bra för att vara med och jaga för andra gången:). Sen åkte jag och syster farm å sola lite, man måste väl få nån färg på sig denna sommar. Man är ju vit som ett lakan. Man jobbar ju alla fina dagar, så himla typiskt.
Nu ska de bli lite te:).

Ska bli bättring här /  Mirris

RSS 2.0