Yr höna.

Ja jag lär då meddela att det snurrar mycket i mitt huvud just nu, saker hit och dit. Jag känner mig som en riktig yr höna eller jag är väl en.

Idag har allt gått helt okej, det rullar in lite gäster då och då. När vi kommer in oss lite mer ska vi börja annonsera. Vi ligger lite lågt just nu bara för att vi ska kunna känna oss för och att vi inte har fått alkoholtillståndet ännu. Hoppas det går lite fortare nu, men det är iaf sagt att vi ska få det den 9 juni men vi behöver det verkligen före. det känns inte bra nu att säga till alla våra gäster att dm inte kan få sitt glas vin eller öl till maten. Alla dessa regler sverige har och dom måste ju följas.

Ikväll kom Emma och sara och hälsade på mig en sväng innan jag skulle sjusa dom till tärnsjö på fest, skönt att träffa lite kompisar ibland. Alla vi här går väl varandra lite på nerverna;). Sen har det blivit lite små pyssel med allt. Nu blire nog lite film innan vi gör kväller.

God natt / Miranda

dags att sova..

oh nu är jag bra trött.. började halv sex i morse och klev av nyss. Det får nog bli sängen nu..

Haft mycke folk här i farten idag, konferenser och nått buss lasst, det glider på:)

/ M


Gröna fingrar..

Nu är det bara några få timmar kvar av dom två dagarna vi har haft stängt.... Känner mig lite små pirrig inför mogondagen faktiskt.

Idag har jag pysslat med allmöjligt, var uppe med tuppen och fixade frukost åt några herrar som sov här på hotellet fast vi hade stängt. Jag kunde inte säga nej när dom frågade, men jag förklare att vi hade stängt men kunde fixa något åt dom. Så dom fick trerätters iaf, dom blev riktigt nöjda. Det gäller att man kan ställa upp till 1000:).
Annars har jag och Monika suttit med massa pappaer och fått "ordning" på dom, sen hörrni har jag Elina Miranda Östblom planterat blommor så det står härliga till:), jag och Eleonor var till erlanssons och köpte dom tidigare idag, sen på eftermiddagen har jag satt dom i krukor. Kände mig riktigt duktig faktiskt, men insåg nog ganska snabbt att det kanske inte var min grej, men det var roligt. Och jag måste nog säga att jag är ganska nöjd ändå:). jag har nog gröna fingrar ändå;P....
Ikväll har jag bakat till alla busslast som vi har i veckan, sen har vi även ett härligt gäng på 6 farbröder som vi har fixat k'äk och sörvat i kväll, kom nyss in från köket, ska nog göra kväller snart..

I morgon har vi nått busslast och konferenser, full rulle.....

/ M


Första helgen avklarad.

Ja då var första helgenavklarad på wärdshuset, allt har faktiskt gått bra. Förutom att jag var en aning trött i lördags så löste allt sig bra ändå. Fullt hotell i lördags , så det var full rull.. roligt.
Igår trodde vi faktiskt att det skule bli mer folk eftersom färnebofjärdens national park firade 100 år , men där bjöds det på korv så det blev väl att folk stannade där, alltid godast när det är gratis;).

Idag har vi stängt och även i morgon, för att vi ska kunna laga upp vår nya meny, sätta igång det nya stystemet, fixa och dona med allt runt omkring.

Ja nu är man gysingbo då, känns bra faktiskt än så länge:).

/ M

TACK!

Hej alla härliga...

just nu är jag som ett stort kryss, jag är verkligen jätte trött och det är bara andra dagen som är avklard. Men det är inte av själva jobbet jag blir trött utan att jag har så sjukt mycke saker i huvudet.

Premiären i går gick toppen, det känndes verklien jätte bra.

Idag har det också gått riktigt bra, kanske inte för mig som var en aning snurrig på kvällningen. Men allt löste sig.

Vi har så mycket underbara människor runt omkring oss som hjälper så otroligt mycket, Utan alla dessa underbara människor skulle vi aldrig klara detta. Jag vill bara TACKA er så sjukt mycke. Ni är guld värda, alla mina små hjärtan!

Vi har precis käkat vår kvällsmat och håller på städar unda det sista för dagen, men jag kände att jag verkligen ville komma undan en stund för mig själv så jag gick upp till kontoret och satt mig här en stund. Måste gå och sova snart för i morgon har vi 80 st som ska äta frukost, hela hotellet är fullt, sen har vi nog full fart hela dagen kan jag tro.

/ M


Jag kommer att bli till en boll...

Huvudet är full proppad med saker, jag vet knappt snart vad som är ut och in. Alla mina närmaste, jag får ursäkta om jag knappt hör av mig eller går att nå ibland, men det är verkligen sjukt mycke nu. Men jag är också sjukt laddad att köra igång. Nu ska vi ge gärnet , det här kommer att bli grymt:D.

Nu är vi ute i gysinge och grejar för fullt, målar, städar och donar med allt som går innan vi tar över helt. I natt ska vi tillbringa vår natt här ute i gysinge, kim är också med och hjälper till. Vi har precis tryckt i oss en pizza också, usch jag kommer bli till en boll snart... mycke onyttigt nu:S. (han ångest om jag ska vara ärlig)

Morgon dagen kommer att bli fullproppad med saker att göra, det är bara att ge ALLT NU!!!!


//M


Det börjar närma sig..

Nu är det nära, på fredag öppnar vi. Gissa om jag är nervös, det är så sjukt mycket vi måste göra innan start.
Ju mer man tar tag i desto mer arbete blir det, jag kunde aldrig förstå att det var så här mycket innan. Men det är otroligt läro rikt, så man får bara vara glad. Bita ihop och göra det bästa man kan. Men vi får otroligt mycke hjälp också, Richards familj, min familj och många runtomkring.. ni alla är underbara vi skulle aldrig klara det utan er.
Telefon går varm hela tiden... men nu måste jag skynda mig för vi måste hinna åka in till gävle en sväng för att skriva på en del papper, innhandla en del grejer och sen vidare ut till gysinge för att kunna fullfölja allt.


/ Miranda

Inte ett ord.

Ja igår blev det inget skrivande här på bloggen, inte ett ord. Det fanns ingen tid... satt hela dagen med massa pappersarbeten. Allt som kan krångla krånglar verkligen just nu, det tar verkligen musten ur en. Varför kan inget bara glida på? Men sånt är livet bara att ta motvinden och springa vidare;).

På kvällen åkte vi ut till gysinge, jag, Richard och Chrille och målade ett skåp som vi ska ha ute i receptionen. Vid nio ungefär började jag känna mig riktig illamående och var tvungen att gå och spy två gånger, då åkte vi hem till hedesunda. Sen dess har jag spytt hela natten, en gång i timmen. Usch det är verkligen vidrigt, senaste jag spydde nu var i fem tiden så nu verkar jag klara mig iaf, men jag mår verkligen illa. Det kan bero på att jag pulade i mig tre p-piller i går (jag hade missat två dagar, och då har ungis sagt att man ska ta dom man missar upp till 2-3 dagar), eller är det för att jag känner mig så stressad med allt nu , det kan ju också vara att jag bara har magsjukan? vad vet jag..

Nej nu ska jag försöka piggna på mig så vi kan åka ut till gysinge....har en hel del vi ska göra.

/ M

söndag


Zlatan fick sig ett dopp idag igen ute i gysinge.


Gysinge. Mycke skönare väder idag.


Vid lunch blev vi färdiga ute i gysinge med målandet och kaklandet. Vi har bara nån mer grej som måste målas , men det får jag göra i morgon.
Usch var mycket vi måste göra nu, på Fredag startar vi. Alkoholtillstånder har vi inte fått än, vi kommer inte få det fören den 9 juni. Så fram tills dess får vi pussla lite.  Vi får starta med en lättare meny under helgen sen på måndag-tisdag får vi stänga för allmänheten för att röja. Det är så sjukt mycket i mitt huvud just nu så jag bara surrar.

/ M

Ny dag, nya tag.

Godmorgon!
Vaknade av en av mina drömmar nu igen, fattar inte vad jag drömmer för skit. Kudden helt blöt för den är fylld av tårar. Jag kan bara inte sova något mer när jag vaknar av en sån där drömm.

Idag ska vi till Gysinge och fixa det sista, eller det sista är det väl inte men det sista på receptions disken plus att jag ska måla färdigt möblerna. Men först blire morgon promenaden skulle jag tro:).

/ M

Gårdagen...

Zlatan fick sin morgonpromenad som han tjatade om så länge... Sen blev det gysinge,  jag och mamma målade lite möbler medans pappa och Richard la klinker på receptions disken, det blev riktigt snyggt:). Det kommer att bli toppen detta. Efter att jag och mamma hade målat klart och även hunnit vart ner till älven och badat med hundarna så hade inte vi så mycket mer att göra, så vi bestämmde oss att vi skulle börja gå hem med hundarna. Ja och gå fick vi göra också, pappa ringde någon gång när vi var bortanför ålbo att han skulle komma, mamma och Zampo väntade på dom där, men  jag och Zlatan fortsatte . Tillslut när vi kom in i hedesunda sprang jag och Zlatan hela vägen hem till ölbo, så det blev en riktig lång prommis + en springtur. Vi startade vid 16.00 och kom hem vid 18.30, jag kännde faktiskt av lite i bena i går kväll måste jag erkänna:P.

Sen grillade vi och kollade på eurovision song contest, GRATTIS NORGE. Vi tippade på dom här hemma också, en aning pinsamt med vår låt. Varför skickar vi alltid skit? Efter det var jag så otroligt trött så det fick bli raka spåret upp i sängen.

GRATTIS!

Zlatan, han är bara för go.

God morgon, idag sov jag bra länge faktiskt, klev precis upp. Känner mig bra pigg i dag fast bra grötig i huvudet, har drömmt sån sjuk drömm i natt. Vidrigt hur kan drömmer ibland, jag förstår inte vad allt kommer i från. Nu är det bara att hoppas att det inte händer i verkligheten.

Nu när jag satt här vi datorn kommer Zlatan med kopplet, han vill gå den vanliga morgon prommisen eller springturen som vi brukar ta när jag är här. Han är ju bara för söt, man kan ju inte säga nej. Älsklings vännen, usch känns hemsk att jag inte är så mycket med honom just nu, men jag försöker så gott jag kan iaf. Han har det jätte bra hos mamma och pappa , han har ju Zampo också.





Pizzan.

Jo det blev till att trycka en hel pizza ikväll, det var riktigt gott faktisk. Gammla pizzan, den hedliga pizzerian. Sen bar vi av hem till farmor för att titta på Talang 2009 och Berg flyttar in. Efter det blev det kort spel här hemma, plump. PAPPA BLEV STOR PLUMPEN, riktigt viktigt!!!!!

Nu blire natt , mysa ner sig med gosen/ M

 

hedesunda-gävle-gysinge-gävle-hedesunda-gysinge-gävle

Ja det är ett enda stort rännande på oss nu för tiden tycker jag, är vi inte i gysinge så är vi i gävle är vi inte i gävle så är vi i hedesunda också bli det fler svängar om dagen... lite små less på att åka bil.

I morse fick jag min promenad till en springtur iaf.. det var skönt faktiskt, men för Zlatan var det lite tyngre, han mådde inte så bra idag, kräktes lite på morgon kvisten, men han repade sig.

Idag har vi fått det som skulle göras gjort iaf.. så det är skönt. Men det är ju så mycket mer som måste fixas också.

Nu är vi ute i hedesunda igen, vi kom nyss från valbo där vi köpte klinker till receptionen, det kommer bli fint. Pappa och mamma ska hjälpa oss i morgon med det så vi blir färdiga med reception någon gång. Hoppas allt blir lika fint som det är i mina tankar;).

I kväll ska vi dra fram på pizzan , hela familjen och farmor och farfar. Haha.. det är sånt man gör här ute i häsen. Richard har inte förstått det här med att bo på landet riktigt;), för här kan det vara lite speciellt att åka fram på pizzan en fredag kväll:P ..haha.. det ska iaf bli mysigt. Sen kanske det blir en prommis och tvtittande. För i morgon är det målar brallerna som ska på och fixa för fullt ute i gysinge.

/ M






papper, papper & papper...

Ja det bara rullar massa olika avtal, försäktingar, tillstånd ja allat som man måste fixa och ha på papper. Det är ju miljoner saker, nu vill jag bara komma igång. Få allt som har med papper att göra färdigt nu. Nog att vi kommer ha sjukt mycke papper sen också men då är vi igång iaf.

Igår åkte vi ut till gysinge på förmidagen och fixade med egenkontrollen, sen gick jag och Eleonor runt på bruket och skapade ideer, det finns så sjuk mycke vi vill göra. Det kommer bli förändringar också, vi måste fräscha upp stället, men som man brukar säga "rom byggdes inte på en dag" .På eftermiddagen åkte jag, Richard och Marcus in till gävle igen , käkade på Berggrenska, det var faktiskt gott. Sen ar vi och beställde porslin hos klövernäs, skit snygga ,det kommer bli toppen.
Mot kvällningen åkte vi ut till hedesunda,  fixade tacos och sappade runt på tv:en . Vi åkte tom och köpte godis, jag var så sjukt godis sugen så det fick bli en godis torsdag. Ibland fattar jag inte vad jag kan få mitt sjuka godissug i från. Men det sitter väl i blodet "östbloms godisråttor". Lika bra att mula i sig när man är sugen... så får jag hoppas att jag inte är sugen på ett bra tag nu:P.

Idag är det iaf fredag och ¨vi har en del som måste göras, på förmiddagen ska vi till gysinge och på eftermiddagen har vi ett möte på swebank, efter det lär vi fixa mer färg & lite andra grejer så vi kan göra färdig reception.

Nu blir det morgon prommisen...

/ M


Torsdag.

Shit jag har ingen koll på dagarna alls, det tog en bra stund innan jag kom på att det var torsdag. Eller ska jag vara ärlig så var jag tvungen att fråga Richard vilken dag det var. Var nästa stupsäker på att det var onsdag idag...

Nu på morgon har jag varit upp i hemlingby på en morgonpromenad, sen blev det frulle och nu är vi på väg ut till gysinge..

Har tyvärr brottom så nu blir det inget mer skrivande... / M

Gysinge.

Ja i går spenderade vi vår tid i gysinge , dom kom från barnskydd och tittade igenom lokalens alla nödutgångar. Där var det helt okej, lite lampor som skulle fixas och nått bord som vi var tvungna att flytta. Iofs så kommer vi ändra om rätt mycket faktiskt när vi tar över så det blir inga problem. Senare på eftermiddagen kom en kille från bygg och miljö...
annars försökte jag bara kopiera allt från Inges bokningsbok, det blir en del att kopiera plus att jag måste skriva om allt så vi fårstår det.
I går kväll tillbringade vi tiden i häsen, tog en prommis med syster och Zlatan sen åkte jag, pappa, Richard och hälsade på farbror Niklas. Sen var det kväller, tok trött.

Idag har jag en hel lista som jag måste göra...

Ska börja med att skriva två annsökningar till AMS på kock och Servitis/servitör, det är ju en aning brottom med det just nu. Innan jag drar i väg till gysinge ska jag hinna med en promenad också, man blir så mycket piggare om man får lite frisk luft och röra på sig. Sen kommer hela dagen flyta på med grejer att göra, jag känner mig en aning små stressad faktiskt.


prommisen i går, den lilla knöpen där borta på bilden är Zlatan.


Ölbo ån.


Krögaren Richard Forsling ;), äh han är bara sööt.

En riktig plöffs..

Nu är jag tillbaka efter en riktig härlig morgonpromenad, jätte fint väder men inte så varmt. Turen blev på 7 km, så det var helt okej.. men iaf när jag gick där i spåret trodde jag att jag skulle skita på mig. Helt plötsligt när jag gick där själv i storaskogen (trodde jag) och lysnade på mix så drar den benigaste bruden ever förbi mig med ett ryck, gissa omjag kände mig som en riktig plöffs, största mjukisarna och tröjan flåsade jag mig fram i och så kommer hon som en liten nett balett flicka oh drar om. Jag är en riktig plöffs också:P..


/ M


(ett riktig onödigt inlägg)

morgonstund..

Jag hade faktiskt kunnat sova ett tag till, men jag kände att det var lika bra att komma upp i tid. Jag vill hinna med min morgon promenad idag.

Jag hade en sjukt härlig drömm i natt, jag drömde att jag vann på en trisslott, det var 36 miljoner * 5 i fem år på boende. Sjukt underbart, jag ska fan köpa en trisslott idag....

Nej nu ska jag nog bege migg upp till hemlingbyspåret och ta min runda, ringa Linda medans kanske för hon brukar gå till jobbet vid den här tiden:).

/ Miranda


haha, så sjukt vidrig bild. HÄSTGARV:P

Bilder från båturen.


Det blev riktigt fint på dalälven på dalälven på eftemiddan.


Ingvar är en riktig härlig fiskesnubbe;)


En bäverdamm..


11 personer var vi, trevligt.


Det var faktiskt bra kallt.


Jag gillar kortet


Vi åkte förbi den lilla holmen som jag, syrran och morfar alltid åkte till och fiska när vi var små:) (pilla , minns du?)



En del av bruket från vattnets sida


kafe nyfiket:)

Från det ena till det andra...

Dagen har lyckats blivit fullspäckad med saker...

Först tog vi oss ut till gysinge tilll kl 10.00 för Frulura ville göra ett repotage om oss, direkt efter det hade vi ett möte med svensk cater och dom bjöd även på lunch, vid två tiden åkte vi upp till mammas fik , där var neda och hade lite fiske information för oss i två timmar (man måste ju kunna lite om fisket när man ska bli wärdshus krögare där ute;)), efter dom två timmarna var man fullproppad med information och efter åkte vi ut med en båt och kikade på massa bra fiske ställen. Jag lär då säga att allt var riktigt lärorikt men otroligt segt , men det är sånt man får ta. Vi var inte inne i gävle för en vid halv sju igen, sen har jag typ bara hunnit solat en sväng och kikat in på interpool när Richard spela biljard turneringen.


nu vet jag inte vad som händer.... (det kommer bilder från dagen)

/ Mirris

1 år.

Idag var det 1 år sen mormor dog..... Jag kommer ihåg precis allt från den dagen. Det tog ett tag innan jag förstod, jag vill inte förstå och har fortfarande svårt att förså. Mormor är borta, det är otroligt tom efter henne. Jag saknar henne otroligt mycke, Min älskade lilla mormor...
Jag och Richard var till graven idag, lämnade blommor och fixade till. Tråkigt att inte mormor hann träffa Richard, hon skulle ha älskat honom.

Mormor min lilla ängel, jag saknar dig !

Matildas.

Det blev verkligen en toppen kväll igår, maten på Matildas var verkligen kanon bra. Det blev en tre rätters och jag har nog aldrig varit så nöjd med alla tre rätterna. Allt var super, servicen var också riktigt bra nu gäller det att vi blir lika bra;).
Vi kom nog inte från matildas för en vid tolv tiden då gick vi vidare till interpool och spelade biljard, jätte trevligt. Tråkigt bara att en i personalen är så bitter när man kommer förbi och inte ens hejar, så löjligt betende när man har jobbat med personen under hela interpool tiden. Dom andra som har sitt härliga glada bemötande fortfarande och det gillar jag skarp. Tråkigt bara att vissa ska kunna dra ner hela stämmningen.
Tack för en kanon kväll!

Nu söndag morgon och jag känner mig lite sliten faktiskt, men idag är fullt ös ute i gysinge!



Min måltid på matildas


Förrätt: Cocktail på lättrimmad Smögenlax med vårlök, melon, gurka, olivoljekrutonger och soyaemulsion

Varmrätt: Alspånsrökt fjordodlad regnbåge från Norge med citronhollandaise och rostad småpotatis

Dessert: Chokladmousse 72% med mangoglass gjord på gårdsyoghurt, passionsfruktskrisp och melonsallad




/ M

Svar till kommentar

Hej Sofia!

Kul att du råkade ramla in på  min blogg tycker jag, alltid roligt med nya läsare och härliga kommentarer.
Jag blev glad av att läsa din kommentar, alltid roligt med extra uppmuntran.
Tyvärr kan jag inte sätta fingret på vem du är, men ser jag dig kanske jag känner igen dig:).

Du är varmt välkommen hos oss när vi öppnar .

Ha en trevlig helg och ännu ett tack för din kommentar, jag uppskattar det verkligen!


Mvh / Miranda


Oj så fint.

Målningen av receptionen blev riktigt bra idag, alla kan vara jätte nöjda. Och så mycket annat blev gjort också, nya ideer börjades full följa. Riktigt roligt, jag måste tacka alla för hjälpen idag. Eleonor, pappa, bosse, marcus , oscar och mamma var med på ett hörn hon också.

I kväll blire middag på mathildas, jag, Richard, Bosse, Eleonor och marcus.... trevligt. Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna bli klar, vi har bord kl åtta.

I morgon blire full fart ute i gysinge igen, kul!


// M

Målare.

Allt gick toppen igår vill jag bara tilllägga, kocken kommer att jobba med oss och allt hos Robert Olsson gick också fint, 16 olika viner kommer vi ha på våran vinlista.

I går kväll tog vi oss ut till Häsen, grilla med min familj + att moster och Gunnar är här och hälsar på . Richard, pappa och gunnar åkte senare till farfar & farmor för att titta på hockeyn medans tog jag en promenad med faster ist.

Idag blir till att sadla om till målare, vi ska ut till gysinge och börja renovera reception. Sen är det en hel del som är inplanerat idag.


/ M

Uppe med tuppen.

Uppe med tuppen var man idag också, 7 slog man upp ögonen. Jätte skönt faktiskt. Vid ått begav jag mig ut på en prommis, gick förbi Angelica , vi promenerad upp till lennar och solade. Alltid lite extra skönt att ha lite färg nu på vårkankten. Nu blir det till att fräscha tills sig och sen ner på stan för att träffa kocken och Robert Olsson.

I bland skriver jag lite små skumma meningar, men det får ni ta. Det är bara jag;)


/ M



Kvällsprommis.

Ikvälls bjöds det på ärtsoppa och pannkisar hemma hos familjen forsling, riktigt gott:D. Är ju inte all för ofta man äter det. Efter det begav jag mig ut på en prommis, mötte upp Anglica så följde hon med på en sväng:). Alltid trevligt att snacka, finns mycket att prata om. Efter 1 h 50 min var jag hemma, så det blev en sväng iaf:).

Nu sitter jag och Richard och nördar framför varsin dator, funderar faktiskt på att göra kväller. Det är ju så mycket skönare att komma upp i tid och komma igång med allt. Ja så får det bli!

God natt alla sköna / M



en gammal bild, förra våren:)


Tummen upp!

Ja mötet med kocken gick riktigt bra idag, han ville ha jobbet och vi vill ha honom. Nu diskuteras bara lönen. Allt känns faktiskt mycket lättare just nu, han är riktigt bra att ha och göra med och kommer att vara en stor del i det hela. Han hade redan fixat ihop ett meny förslag som var riktigt bra, plus kock rockar och andra grejer. Vi ska träffa honom i morgon igen och även Robert Olsson.

I helgen måste vi ut till gysinge och fica med receptionen, måla fixa och dona. Dom har på senare år inte haft någon riktig reception där ute , men nu ska vi rusta upp den gammla och få det riktigt bra.



Vi söker även servitörer och servitriser , så har ni tips och ider hör gärna av er till mig.
076-8256567



/ M

på tom mage...

I morse tänkte jag ta den vanliga morgon promenaden, så jag promenerade raska steg upp till hemlingbyspåret men när jag väl var där uppe blev jag sugen på en springtur så jag spran 5 km spåret på tom mage. Som jag insåg rätt snabbt att det var en ganska dum ide, men envis som jag är gav jag inte upp utan sprang hela spåret ut. Men det var tungt kan jag säga. Jaja men nu har jag sprungit en sväng i dag iaf....

Nu ska vi ner på stan och luncha:), sen träffa kocken . Vi hoppas på det bästa.

/ Mirrsan

Bilder från i lördags.












I bilen.

Just nu sitter jag i bilen på väg in till gävle, vi har varit ute i gysinge hela förmiddagen med en kock.
Vi får se hur det blir med detta men hoppas att vi får honom, det kan bli riktigt bra. Vi har varit runt och tittat på köket och allt annat runt omkring, sen åt vi lunch på Wärdshuset.

Vi har fortfarande fler kockar på g så vi får se vem som blir den rätte;)....

/ M

Tiden på Dumlekakan.

14 min. kan bero på ungn.
Jag kör 14 min i varmluft . Så blir kakan lite små kladdig.

Serveras med glass el. grädde.

Tandläkarbesök.

god morgon, solen skiner och detta kan bli en toppen måndag:) . Ska nu bege mig ut på en morgonprommis med Zlatan.
Sen ska jag och Richard träffa och kock som ska följa med ut till gysinge:), hoppas detta går vägen. För det kan bli riktigt bra!

Ja jag glömde att berätta om mitt tandläkarbesök i går, jag har inte varit hos tandläkaren sen jag har behövt betala. Och det var ju inte det bästa kan jag ju säga, redan då skulle jag ha lagat ett hål. Men piss black som man är iblan struntade jag i det. Ja och nu får jag stå mitt kasst, 800 kr bara för en undersökning i går. Den 14 maj ska jag dit igen och laga mina små hål och det kommer inte bli under 2000 kr, det är sjukt.  Skit att man ska ha så trångt mellan tänderna så alla tandtrollen gräver sig emellan. Jag säger bara gå till tandläkaren medans det är GRATIS

Prommis / M


1 års kalas idag.

Idag firar jag och Richard 1 år tillsammans, många blir förvånade när vi bara säger 1 år, men det först året var ju lite fram och tillbaka om man säger så. Så det räknar vi inte med, utan vi blev tillsammans på riktigt 5 maj 2008:).

Idag slog vi på stort och fixade tre rätter middag här hemma i ölbo åt alla, jätte gott verkligen. Till förrätt blev det briscotti och till huvudrätt en fiskgratäng m. pressadpotatis och till dessert och dumlekaka.

Jag älskar min Richard Forsling!!!



Nu blir det film mys/ M





Testa dumlekakan den var toppen.


sätt ungnen på:

 175 c

vispa poröst:

2 ägg
2 1/2 dl socker

blanda de torra:

2 1/2 dl mjöl
1/2 msk vaniljsocker
4 msk kakao

smält och låt svalna:

100 g smör

Skär i bitar:

50 g dumle (småbitar)

(vill ni veta djupare på receptet får ni fråga, orkar inte skriva något mer grundligt)





Ljushuvud!

Ja nu är jag vit i sakallen igen, ett riktigt ljushuvud. Ångrar mig faktiskt lite, hade nog velat gjort slingor men det här får duga till denna gång. Nu har jag iaf lika långt på båda sidorna, så nu är det bara låta det växa. DET SKA BLI LÅNGT!

Igår hade jag en riktig mys dag med mina flickor:), (Fia, emma & Sara) .På kvällen pallade man sig upp till hemlingby på en springtur och prommis. Sen mös jag och emma till det riktigt, "fin" middag , skummbad och massa snack:). Tack mitt gull ! Sille kom förbi också och gjorde oss två pms-brudar sällis;P.

(Massa som krånglar just nu, man blir så less. Men hoppas allt går vägen)



/ Miranda

måndag.

Mors, idag ska jag ut till Marie och fixa håret. Ska bli riktigt skönt, utväxten är enorm just nu. Får se vad som mer hittas på där ute, Marie brukar alltid ha massa nya ideer.

Annars idag så måste vi bara vänta på att Ulf (den nya fastehetsägaren) ska ringa om hyres kontraktet. Massa små strul med det...

/ M


Tackar för mig:)

Först måste jag böjra att tacka brudarna sen i lördags för en mycket trevlig kväll och en härlig sväng om på hangloos:). Skit kul verkligen, ni är toppen:D. Alltid kul när Linda är på hemma plan. Kommer bilder i morgon:)

Sen vill jag tacka alla godingar jag har umgåtts med idag, jag och Richard började med att tvätta bilden idag (en god innsatts) sen åkte vi ner på stan och shoppade ett par skor var (välbehövligt), mötte uppe Emma ocj Joel och gick på whayns (stavas det så?) åt en sallad till lunch (jätte trevligt), efter det åkte jag, Richard, Emma  och Joel ut till häsen och mötte upp Syrran och Oscar sen åkte vi ut och fiska, jag och Richard hade fixat med en riktig picknick korg med massa godhet. Jätte mysigt och trevligt hade vi, lite mindre tur med fiske lyckan bara:P. Tack för en kanon söndag :)

Nu väntas sängen.....

(måste erkänna att jag saknar min lägenhet sjukt mycket. Nu får jag och Richard leva som ett tattar par ett tag tills vi har bosatt oss. Denna natt tillbringas i hemlingby hos familjen forsling)

/ M

6 km

Ja det blev en tur på 6 km iaf, får vara rätt nöjd en då. Varmt och svettigt var det men ändå skönt:). Nu blir det till att fixa till sig  inför kvällen bravader:)


Gammla sköna bilder:)



Elin skulle med och kalas i kväll hon också:P



Håller på få det lika långt igen, det är bara att spara :P

Stråååålande sol:D

Åh vad jag älskar våren, hur underbart som helst ute. Jag och Fia startade dagen med en långprommis runt i häsen, kanske hur skönt som helst ute. Efter det tog vi en sväng till gysinge, sen har jag suttit och pressat på altan:). UNDERBART.

Nu tog jag mig en paus vid datorn, ska ut och springa snart är det planerat. Skönt att få röra på sig i värmen;).

Sen äre bara att ladda om batterierna för i kväll är det grillning och andra härligheter me min LINDA:D, I LIKE!

Lite bilder bjuder jag på ....


Pilla håller utkik efter doris
till
Pillas lilla Doris ..



Oscar och Richard fixar med Oscars bil.



Richard tog en sväng på pappas moppe:)





Gobitarna solar på trappen:P.



Richard och pappa kapar ved:P



nej nu ska jag palla mig ut på en tur:)/ M



Valborg.

Inget blev som det var tänkt igår, skulle åkt till färnbo (den årliga platsen) men det blev klart så sent så Linda blev i uppsala,, sen flöda tankarna mot uppsala men det hela sluta med fest i ölbo. Vi hade kul och trevligt vi med:)
Var för här hemma i ölbo sen bar det vidare till Martinells på stor fest:P. Många man inte hade sätt på länge.

1 maj i dag då, sjukt vad tiden går fort. Nu närmas det med stormsteg tills vi tar över Gysinge Wärdshus:).

En skum sak har hänt mitt ben, jag har jätte ont i det. Går runt och haltar nu som en annan mupp. Det strålar från knä och uppåt på utsidan? Någon som är expert på den fronten? kanske bara är en sträckning?

nej undra om man ska ta och hoja framåt till ica i den fina vädret:) 

/ Mirris












RSS 2.0