BAGARE!

Nu på morgonen/ förmidagen har jag lekt bagare igen, det fick bli fler bullar + chokladbollar, Det är ju en hel del som kommer på dopet så det är ju en del som måste bakas. Det blir ungefär 60 gäster.

 


pust!

Vilken dag det blev, men fick en del gjort iaf...

Vi började dagen med en prommis med E, jätte trevligt, härligt med sällskap :)..
Sen vidare till kontoret för att knåpa ihop ett program till dopet och vi lyckades rätt bra för att vara vi tycker jag :). Sen i väg och hämta varor på cater, ut till valbo och hitta något som jag skulle ha på mig och även till Richard. Richard var det lätt till, han skulle bara ha en vit skjorta.. Jag hittade tillslut en klänning iaf som jag ska ha på dopet.

nej nu ska jag fixa lite mat här hemma...


Sover

Sitter här och väntar på att min lilla skrutt ska vakna ur sin skönhets sömn ;).. Han har sovit länge nu. Han somnade vid nio i går kväll, men vaknade en sväng vid ett, men det var inte en lång stund.

Vi ska möta upp E och promenera lite sen ska jag vidare till kryddstigen för att fixa lite inför dopet.



regn , regn ,regn!

Jag och Mille hade en mysig förmiddag sen tog vi oss ut på en liten promenad mötte upp kusinerna S & J dom följde med hem till oss och hängde lite. Alltid mysigt med besök:).

Nu sitter jag i soffan bara , väntar på att Richard ska komma hem från jobbet ... fast det är ju ett tag tills dess, typ 1 1/2 h .. Men han skulle iaf handla så jag kan baka massa bullar till dopet och annat gott. Kände inte för att bege mig ut på en prommis nu i regnet.


Kanske ska ta en lite stöd vila nu medans Mille sover så kör vi full fart hela kvällen..




Gåstol

I går fick Mille sin gåstol , pappa (Richard) åkte i väg och handlade den. Mille gillade den :)





Måste smaka :)



Tjena :D!

Konstig natt...

Natten har känns underlig, har inte kunnat sovit bra och inte mille heller för den delen. Känns som jag varit och stoppat in den där nappen i mun 100 gånger på lill parveln :).

I morse var det in bokat en tidig prommis , men jag kände bara att jag inte klarade av det då. Det får bli en lite senare på förmidagen ist, väntar bara till Mille ska vakna.

Idag har jag massor som jag måste göras till dopet, det ska bakas, handlas , fixas och donas plus att jag har städning kvar ute i lägenheten i gysinge(suck).





Den bjuder vi på:)

ONSDAG.

Så fort Mille vaknade i morse (9.15) gjorde vi oss redo och hämtade upp Eleonor för att åka till Kerstinbo för att hälsa på Monica (våran receptionist som vi hade på wärdshuset, som även jobbar kvar åt den nya regin). Det bjöds på fika och mycket prat och skartt. Hon är härlig Monica och en härlig Karl ,man trivs i deras sällskap :).

På eftermiagen åkte vi in till Owes i valbo och köpte siden band till dop klänningen, efter det åkte jag förbi hos några vänner och pratde en sväng:).

Nu på kvällen har vi bara varit hemma, Milles tänder kliar något grymt. Richard var i väg till barnenshus och köpe massa tugg grejer, dom hjälpte en liten stund iaf. Man ser att det är två på g i underkäken.

Ingen träning blev det i dag heller, var sugen nu på en kvälls prommis men verkar inte få med mig någon. Vill inte gå själv nu känner jag när det är så mycket hålligång på stan. Vi kör i morrn ist :D




Yooo!

Prullen

I går startade jag dagen med en promenad i god sällskap på 1 1/2 h, Nice!

Vid tio hade vi ett möte med prästen föt att planera inför dopet, trevlig prulle det där :). Så allt kommer nog att gå bra.
Sen satt jag & Eleonor och sappade runt på youtube på massa låtar resten av dagen.

Sen blev det enpromenad till affären , hem laga mat, sen en promenad till hemlingby. J kom och vi tog oss upp till spåret och spran 7 km , i går trök vi på som aldrig förr . HIGH FIVE J!

Och dagen strora händelse  går var att Tulan & Vera kom in och hälsade på oss:). Jätte trevligt, var länge sen man umgicks med dom, nu måste det bli fler gånger :D





Tänder

Jag tror det är tänder på G hos Mille, han är så fruktansvärt gnällig nu förtiden. Men så fort han har något i munen att bita på blir han tyst. Måste nog ner på stan oc köpa någon lättare bit ring för hnom idag.. Någon annan som har något bra tips på kliande tänder?

Ja och hos mig har jag broblem med en j*vla visdoms tand, den håller på växer upp plus att det har blivit inflammerat . Det gör så fruktansvärt ont och det luktar apa i käften . Det kommer lixom mat rester under den där skin flisan som ligger över tanden. Jag blir tokig, jag måste vara där och pilla helatiden också. Det är så äckligt, jag hatar att lukta illa.. (fast vem gillar det?)

UPPSALA

Morgon promenaden är avklard , idag blev det en prommis på 1 h 20 min fick även sällskap denna morgon av Elin:).

Nu ska jag bara göra klar mig och Mille sen bär det av mot uppsala för att umgås med Fia hela dagen, ska bli mys!



Morsan!

Ja i går Tog jag mig upp tillspåret själv min spring kolega är lite tid vild ;), så ibland är det bara att springa på själv  :). / km blev det även i går, fast jag höjde tempot en aning, har bestämmt mig för att köpa en puls klocka så jag lättare kan ta tid och titta pulsen :).

I går kväll gick vår Lilla familj ner på stan för att äta, men eftersom vi var ute sån dålig tid och alla resturanger var typ full (fulla för att tränga sig in med en barnvagn iaf) så vi hamnade på American take away. Men jag lär då säga att det inte var nå gott. Men sen gick vi hem och hade film mys. Tittade på Snabba cash, helt ok men inte den bästa jag har sett.

Nu när man gått och blivit morsa så är det inte "lika lätt" att vara med på allt, men det som svider mest är när människor skiter i att fråga längre för att dom tar för givet att man inte kan. Lite besviken just nu bara...


vill man så kan man





Promenad

Det blev en promenad på 1 h 45 min nu på förmidagen med Elin, riktigt skönt, fast i dag blåste det kalla vindar. Men det var lite skönt det också:).

Nyss fick jag och Mille i oss lite lunch, det blev avocado, keso och kyckling för mig och för Mille blev det banan gröt och mango pure efter .

Nu sitter han i hop gungan och stutsar för fullt, medans jag sitter här och pumpar , fast nu börjar han bli otålig...


En liten stund

det är bara en liten stund som behövs för att känna sig som en ny människa igen, jag tog mig upp till spåret i går kväll med J och hennes mamma följde också med . 7 km blev det , det känns bra nu vi skulle bara behöv höja tempot lie nu, men det blir det i dag.


Mille blev bättre i humöret under kvällen, han somnade och sov ett bra tag där på eftermiddagen och det gjorde nog mycket. Men det var ju sånt trckande väder i går som kan ha gjort en hel del.


Jag gick upp nu enbart för att pumpa, resten av lilla familjen sover, ska krypa ner igen jag också så fort jag är klar..



INTE min dag idag

dag är det absolut inte min dag, jag har nästan kokat över här hemma. Mille min älskade lilla pojk har inte heller varit på sitt bästa humör viket har dragit ner mig ännu mer. Han vill inte sova fast han är så otroliht trött, det är varmt, svettigt och övertrötthet. Han känner väl att jag inte är i topp heller så då blir det bara värre, det blir lixom en ond cirkel.

Jag blir bara matt av att titta på denna röra jag har här hemma, jag måste städa, tvätta, diska, handla , plocka undan alla kläder, fösöka komma in lite bättre efter flytten också. Men jag hinner inte, för Mille vill ha min uppmärksamhet hela tiden idag, han vill att jag ska bubba runt på honom exakt hela tiden, anars blir det griningt. Plus att jag är så OTROLIGT trött i dag. Det är väl dom sömnlösa nätterna som sköljer över mig nu. Allt skit kommer bara idag,...

Men regnet har kommit till stan iaf, äntligen! Lätta på trycket lite, det behövs mer än väl.

Nej nu tror jag min lilla älskling faktiskt håller på somna, jag vill vila men jag vet att jag har förmycket att göra här hemma så jag kan inte slappna av, jag börjar med disken ist...





Järvzoo

I går morse drog vi 3 st bilar upp till Järvsö för att gå på Järvzoo, jag, Mille, Mamma, Pappa, Farmor, Kusin Olle, Faster Anna, Peter, Kusinerna Edvin, Arvid & Amanda. En jätt mysig dag blev det, Milles första långtripp blev till Järvzoo:).



















































Blondie!

Jaaa det blev hel blont, fast kanske inte riktigt som jag ville, fast det visste jag ju ändå att jag inte riktigt kunde få... det blev lie gulaktigt på vissa partier. Usch, men jag måste stå ut till nästa gång. Sen kan jag få helt vitt:).

I går Gjorde jag det igen fast med min härliga spring kollega ;), vi sprang 7 km. Känns faktiskt riktigt bra nu och KUL har vi där uppe.


Frissan

Nu ligger jag och Mille i soffan och inväntar faster Angelica som ska äta frukost med oss eller Mille har redan börjat lite ;). Kl tio har jag tid hos frissan, det blir hel blont så ljust det bara går. Vi får se hur resten kommer att bli.

Annars idag är det inte så mycket planerat ännu, vi får se vart dagen tar vägen..


Eclipse

I går kväll var jag och Angelica och tittade på Eclipse, den var helt sjukt bra. Bäst av alla tre tyckte jag, vi hade rysingar hela vägen hem från bion. Den rekomenderar jag STARKT, nu längtar jag bara till nästa :).

Tack gela för en underbart härlig kväll <3




7 km

Idag kännde jag att det flöt på bra uppe i spåret, eller flöt på bra, jag ramlade IDAG IGEN. Fick ett till skrap sår på samma ben plus att jag slog hål på byxorna, jag måste vara så klumpig som det bara går jag.
Jag gav mig ut i 5 km spåret och tog mig igenom det utan problem så jag gav mig ut i 2 km också och det gick mycket bätte än väntat. Så idag knopade jag ihop 7 km,känns bra :).

Nu försöker jag göra mig klar medans skrutt sover, vi ska gå å möta upp Emma & Sara , kika lite på stan :)

i morgon blir det frissan, ska bli hel blond igen. Eller vad tycker ni?


Måndag morgon

God morgon

Det blev dåligt med bloggande i helgen, men efter att jag jobbat ute i gysinge i lördags åkte jah hem till mamma och pappa där min lilla familj var. Vi blev kvar där på mat och övernattning. Söndag åkte vi ut till gysinge igen, skulle plocka ur det det sista ur lägenheten, men först drog vi upp till fiket och skulle käka men där var det galet mycket folk så det var bara att hoppa in och hjälpa till. Efter att deet droppat av lite på fiket åkte vi upp till lägenheten, usch vad grejer vi har. Men nu är den tömd iaf:), lägenhetsstädningen kvar "bara"..

I går kväll blev det film mys med Richard,  Mlle, Emma & Sara (I love you Phillip Morris) ingen film jag kan rekomendera, går att se , men väldigt seg. Men mysigt hade vi iaf :).

Nu sitter jag här med den här förbaskade pumpen, jag är så otroligt less på den, snart struntar jag i det här med att pumpa. Men jag hade tänk hålla ut ett litet tag till.

Jag ska bara få i mig lite frukost sen ska vi promenera till Hemlingby, Mille ska få vara hos sin faster medans jag tar en springtur i spåret.


Sover

Lill hjärtat sover fortrarande, han somnade vid halv elva i går och sover än, jag fick bara trycka i nappen vid tre tiden i natt.
Jag håller på göra mig klar för att åka ut till gysinge och jobba, kom och fika idag vetja :).

Fredag

I morse var jag tvungen att gå upp tidigt för att g hade äntligen fått en tid nere i tvättstugan, så hela morgonen/ förmiddagen ängnades åt att tvätta. Vid Lunch kom mamma hir och hlsade på en sväng, vi gick ner och åt lunch här på brynäs centrum. Det fick bli lasagn för mig.
Sen drog vi till hemlingby, Mille somnade med faster i sängen, Richard la sig vid poolen och jag drog upp till spåret och sprang min rutt. Men fy f*n vad tungt det gick idag, varmt och jäkligt var det också. Men jag tog mig ignom iaf, jag får vara nöjd :).

i har varit i hemlingby hela kvällen, firat Richards kusin som fyllt 18 .

Nu är vi hemma på brynäs igen, ska hopp i säng nu snart. Jag ska faktiskt ut till gysinge i morgon och jobba åt mamma. Ska faktiskt bli kul:).

God natt!



Mango

Ja i går valde jag att inte springa, jag kände ingen lust så jag tog mig en vilo dag.
Var mest ute och gjorde massa ärenden jag och Mille i går, plus att Elin var med oss hela eftermiddagen på vår färd:).

På kvällen var Elin, Hanna och Zelda hos oss och hade mys kväll. Vi käkade , tittade på film och snackade. Mysigt.

Mille fick sin första Frukt pure i går (Mango), oj så han gillade det:). Mumsa på bra där.. och i går satt lilla älsklingen helt själv jätte länge utan hjälp.

Mumsar mango pure

Snackar med Zelda

 

Vill bara känna lite

Tittar tv

Zelda & Hanna

Elin & Zelda

Soffmys :)


22.30 - 07.00

Mille Sov hela natten nu igen 22.30 - 07.00, hoppas han kommer tillbaka där han slutade innan det blev å varmt. Han var bara upp och käkade nu en snabbis sen ner i sängen för att sova en stund till, jag hade också tänkt sova ett tag till men fösrt måste jag ju pumpa.

Sen prommis men Jenna.


Ingen kalle!

Idag blev det bara Hemma mys för min och Milles del, jag flänger jämt så mycket annars så jag tyckte vi skulle vara hemma och mysa en dag bara. Det behövde nog mitt lilla hjärta för som han har sovit i dag, lill gubben.
Mot kvällningen tog vi en promenad också 1h 15 min, han sov sig genom hela den också,  han har nog en del att sova igen efter alla dessa heta dagar.

Vid Åtta var vi nere på stan och mötte upp E & M , käkade lite sen var jag taggad att titta på Kalle, men till min besvikelse så har jag missat honom. Han spelade kvart över åtta och jag som trodde  det var kvart över nio. Typikt mig.
Nu har vi suttit här hemma och snackat lite bara, Richard kommer väl hem snart han också.



God natt!

Lite bilder




Som Arvid kan få mig att skratta :D



Edvin, härliga kusin :)



Mille mitt hjärta (En riktig knubbis har han blivit)


Taggad!

I morse var man uppe med tuppen som vanligt, hoppade direkt i springkläderna och drog vidare till hemlingby, mötte upp J och sen begav vi oss ut i spåret. Lika härligt som vanligt att vara där, det är roligt nu , skönt att känna så just nu. Men mitt i spåret slog klumpiga jag en vurpa och fick ett stort skrap sår på benet, snygga sommar ben ;).

Trodde faktiskt att jag aldrig skullekänna mig så här taggad för att springa igen efter det här senaste året, men jag känner mer och mer hur jag kommer tillbaka. YES! Det är bara att fösöka flyta me i den här springglädjen så länge jag kan... För nu ska allt överflödiga bort. Bara jag kunde få bort söt suget, fast jag lär ju erkänna att jag inte är lika extrem nu men sugen blir jag. Bara att försöka:).

Mille ligger och sover nu en stund, jag har suttit på balkongen och försökt solat lite, men det blir ju såå varmt. Tänkte att jag och Mille skulle ta en prommis efter han sovit.

Ikväll blir det sommarkväll, Måste ju kika på Kalle :D.





???

Någon som är duktig på blogg design , behöver verkligen ändra den nu. kan inte ha kvar gysinge wärdshus.
Vill ha en rätt enkel..


En het sommar dag

I morse travade jag och mille ut rätt tidigt för att ta våran morgon prommis, det var galet varmt redan då. Svetten bara ran av en. Det blev 1 h 15 min prommis..

Vid elva åkte vi hem till familjen F och la oss vid poolen, Mille har fått badat flera gånger. Han älskar det, skönt att få svalka av sig:) Plus att han sover mycket bättre efter ett bad...

Nu på kvällen har jag tagit en springtur med J, idag hurta vi på bra , höjde tempot ett snäpp. Det känns bara bättre och bättre nu :). TAGGAD TILL TUSEN!!


I värmen

Shit vilka varma dagar vi haft nu, man håller på flyta bort. Men man ska väl inte klaga, det är väl så här man vill ha det en svensk sommar? Man skulle haft en AC hemma så skulle det vra lugnt. Mille blir inte sig själv i den här värmen, dt är inte lätt.

En kort sammanfattning av dom senaste dagarna-

Lördag- Prommis, en tur till valboköpcentrum, Jobbade på ett bröllop (kul att jobba, bara att det var så sjukt varmt.), Sen gick jag, mille och angelica ner till interpool dä vi mötte upp bosse och Eleonor på en mat bit:).

Söndag- Började även söndagen med en lång prommis i den gassande solen, sen packade vi ihop och begav oss ut till hedesunda och badade, Mille trivdes i skuggan på en filt nakenfis, Kusinrna Edvinoch Arvid följde med oss in till stan, Richard drog och jobba medans vi gick ner till buddys och käka, sen hade vi film mys.

Måndag
- Ännu en dag som började med en promenad, Blev nog ute i 2 h i går. Sen åkte vi tll hemlingby och låg vid poolen hela dagen, vid fem tiden drog jag & J upp till h-spåret och sprang vår rutt i värmen.

Idag- Nu sitter jag här hemma i vår gassande lägenhet, jag flyter bort snart. Så fort Mille har vaknat ska vi ge oss ut på en promenad. Sen vet jag inte hur dagen kommer att se ut...







Hedesunda

Igår förmiddag tog jag mig upp till spåret och sprang, nästan inte en människa där uppe. Men jag sprang på iaf , otroligt skönt efteråt. Men shit vad tränings verk jag hade i häcken, om nån hade sprungit bakom mig måste den ha trott att jag skitit på mig eller något ;D..

vid lunch packade vi ihop oss och åkte ut till hedesunda och käkade lunch. Mille fick bada i en pool som hanns mormor och morfar köpt, shit vad han älskar att bada.

Igår kväll kom syster och Oscar in och gjorde mig sällskap en stund medans Richard jobba...

Idag gassar solen för fullt utanför våra fönster, det blir som en bastu här uppe i lägenheten. Jag hade tänkt att Mille och jag skulle ta en prommis när han vaknat och käkat , så vi får frisk luft:).

Ikväll ska jag jobba på ett bröllop 16-21, första gången jag lämnar Mille så länge, annars har det bara varit kortare stunder eller så har han varit med. Men detkommer att gå bra, bara att jag kommer längta efter mitt hjärta.


 


En kännsla

Det är en kännsla som kommer över mig ibland, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men den tynger mig, gör mig ledsen av någon anledning. Jag kan inte säga varför riktigt jag får den, det bara är....



Gårdagen hoppade jag springturen och tog en promenad ist. Tänkte jag skulle ha en vilodag så här emellan. Ska komma ut idag ist tänkte jag, jag längtar upp till spåret nu på någotvis även fast jag trodde att jag nästan skulle dö sist :P

Idag ska jag ta mig ut til Hedesunda och hälsa på , Richard ska jobba ikväll på interpool så jag får se om han hänger med ut först en stund.

Nu kööör vi :D

Sommarkväll

I går kväll gick jag, Mille & Angelica ner på sommarkväll. Det var verkligen jätte mycket folk ute, vädret var kanon skönt. Vi gick till berggrenska och käkade, jätte mysigt verkligen Jennifer och hennes några kompisar var också där. Sen tog vi en lungn promend hem igen. Mille satt i Angelicas famn hela vägen upp till söder, han tyckte det var jätte roligt att titta på alla lampor och folk. Gud så han skratta och tittade med stora ögon.

Nu sitter jag hemma, har små plockat lite, Mille & Rihard ligger och sover. Det är som en bastu uppe i vår lägenhet, Innan Mille somnade så tog vi oss ett avsvalkande bad i badkaret :).

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi kanske pallar oss ut mot hedesunda / gysinge. Måste hämta lite fler saker i lägenheten.  Vi får se hur det blir, man måste ju ta vara på solen också.

Jag tror jag tar springturen ikväll idag ist, blir nog förvarmt mitt på dagen idag, kom ju inte i väg tidigt idag , ville ta det lugnt nu på morgonen.


Tungt

Shit vad tungt det var att springa idag, galet varmt. Men vi tog oss igenom som vanligt, inte f*n vill man ge upp när man vet att man klarar det så bra annars. I sista backen var jag nära på att spy, så har jag aldrig kännt förut. Men jag tog mig uppför :)..

Nu ligger vi ute vid poolen hos familjen F. Ska försöka få lite färg , jag är ju så otroligt blek just nu.

Ska träffa Jenna idag också:), ska bli kul.




(skrev detta inlägg mtt på dagen, såg nu att det  låg i utkast)


Ensamt

Nu ligger Mille i sin säng och sover, jag sitter här och ugglar framför datorn. Känner mig väldig ensam nu när Mille somnat, fast det kan vara lite skönt också. Men jag kan lixom inte slappna av för jag vet att jag har så mycket att gör egentligen. Men jag orkar inte, jag vill bara sitta här och zappa mellan tven och datorn. Och så får det faktiskt bli i kväll, känner tom att jag kan gå å lägga mig snart. Men jag måste nog låta min sena middag sjunka först, det är inte så lätt att försöka fåi sig mat när man är enam med Mille, han vill ju aktivieras. Blev iaf pepppar lax, avocado och keso till middag, GOTT!

Mej nu ska det pumpas sen väntar nog sängen.

God natt :D




Systrarna Östblom

Idag

Mille sov som en stock i morse han vaknade inte för en kl 10.00 , en gång vaknade han i natt så nu har han fått in sina rutiner , ibland vaknar han inte alls och sover hela natten.

Efter Mille mumsat i sig morgonmaten och sedan tagit morgon badet promenerade vi till hemlingby till familjen forsling där droppa jag mille hos hanns faster, jag och J gick upp till spåret och sprang 5 km. Super skönt, det känns verkligen lättare för varje gång nu :). Sen blev det en promenad hem till brynäs igen, gjorde lunch och tog oss en stöd vila.

Sen har kvällen bara varit lixom, Richard har åkt i väg och jobbat igen, Mille och jag tog en kort prommis, nu myser jag och Mille själva hemma i soffan.

Imorgon taggar vi för nästa springtur och så hoppas vi på solsken så ska vi ha en skön dag vid poolen :)



Spåret

Nu sitter jag redo för att ta en promenad till hemlingby för att bege mig ut i spåret med J. Mille sover fortfarande så det är honom jag sitter och väntar på att han ska slå upp sina härliga blå:).

Nu tycker jag att jag hör något från sovrummet..

Heeejs



Brynäsbo

Nu är vi in flyttade på brynäs, känns verkligen super skönt. Det viktigaste är inne, har lite små saker som måste fixas bara.

Helgen har vi tillbringat till att flyttat och försökt njutit av det varma vädret. Helt galet varmt, känns inte som sverige värme.

I morse blev det en springtur, så himla skönt att börja dagen med en springtur. Då har man det gjort och vill fortsätta att vara duktig resten av dagen :).

Idag har jag tillbringat hela dagen med angelica och Jennifer på stan, super mysigt plus att jag hittade det jag sökte efter. Eftersom jag gick upp så mycker under gradviditeten (+25 kg ) kan jag inte ha ett endaste klädesplgg från förra sommaren.  Det finns inte på värdskartan . Jag har ju några kilon kvar att gå ner (ca 10 kg kanske) dom vill jag få bort NU, nu ska det springas :).

Ikväll har jag umgåtts med mina härliga flckor E & S , man får så många härliga skratt med dessa tjejer E J kom även föri och gjorde oss sällskap under middagen , som vi tog på Pizza house, det fick bli en sallad :).

Tjejerna lämnade mig precis , det skulle hem och sova , Richard är och jobbar så jag ska krypa ner och sussa . Mille mitt go hjärta sover redan .





Pepp, pepp!

FLYTT

Flytt lasset har nu börjat gått från GYSINGE till BRYNÄS, känns verkligen super skönt. Men usch vad grejer vi har och SKIT.. tror jag blir tokig på alla dessa grejer. Det blir mycket som åker i sopan kan jag säga.

Mille har varit en duktig kille och bara hängt med hela dagen så snällt, go hjärtat .

Imorgon forsätter flytten för fullt...







För mig själv




Hela dagen i går blev väldigt lugn. Richard var på massa ärenden först sen jobbade han en stund. På kvällen när Mille hade somnat pös jag i väg upp till spåret och sprang 5 km, så himla skönt. Känns vekligen bättre och bättre för varje springtur nu, nu längtar jag upp till spåret:). Så skönt att få koppla bort allt en stund och bara springa för mig själv :). Nu ska jag komma ner till min utgångsvikt :)



Måste peppa :)

RSS 2.0