JOBB.

Helt slut efter denna dag, det är mycket nytt just nu. jätte tidiga månar, rutiner, lämna Mille på dagis och nu gäller det att  se till att både han och jag har med alla grejer som SKA vara med. Herregud.. jag som alltid har svårt att få med mig mina egna saker. Jag försöker så gott jag kan iaf ;)...
Imorse måste jag sett bra dum ut, vagn med unge i ena handen och en cykel i den andra handen med full med grejer på väg till dagis. Men vi kom fram tillslut... och allt gick bra att vinka av Mille på dagis.

Jag vidare på min hoj men var redan super trött efter 100 m och svetten flöda, vid gdg var jag tvungen att göra ett stop för att försöka fylla min däck med luft. Shit vilken skillnad de blev, det känndes som jag frihjula hela vägen til ljobbet ,trotts att det bara var uppför ;).

Mitt nya jobb är nu mera Läkerol Arena Restaurangen, lunch 9.30-16.30. Passar perfekt när man har lill kidden på dagis och karln i el stockholmo... Härligt ställe att jobba på och super trevliga kollegor. Jag ser framemot denna höst:).

Idag var det full fart på jobbet, bara att dra åt skosnörena och köra.

Det är mycket nytt, eller nytt och nytt. Men alla arbetsplatser har olika rutiner och gör på sina sätt. Det gälle bara att sätta  sig in ;). Det kommer vara lite knackigt i början men allt ger sig med tiden. Det kommer bli bra det här tror jag.


Ser fram emot denna höst mer och mer :)


Ingen luft

god morgon... idag var det otroligt segt att komma upp. Men nu är vi båda två på benen och ska sätta fart så vi blir färdiga i tid. Ser inte fram emom cykelturen till jobbet... är ju sjöblöt när jag kommer fram. Finns det något jobbigare än att ha lite luft i däcken? Det är ju sån otrolig skillnad... måste försöka fixa det idag. Hepp hepp!!

30/8-11


Hoho...

Ögonen går i kors nu.. det är verkligen dax att gå och sova. Det har varit en dag me fart och fläkt, jobb, möte, hemma pul och  massa mys med lilleman för idag har han varit ett gos troll. Elina kom förbi på kvällskvisten och gjorde mig sällskap i tv soffan med massa mys.

Nej nu säger jag GOD NATT för att orka med morgondagen, det vaknas jobb och dagis!


God morgon!

Idag väntas jobb, möte och massa pyssel, för lilleman väntas dagis:)

MÅNDAG

Har haft fullt upp dom senaste dagarna med hem sysslor, middag, familj och släck, jobb och allt som hör till. Mille har inte riktigt varit sig lik sen han började på dagis, det är ett stort steg för honom och det händer så otroligt mycket i det lilla huvudet. Det är lite tufft här hemma just nu, för Mille är verkligen inte den lättaste pojken att handskas med nu. Hoppas det ger sig snart. Men emellan åt känner man igen det lilla gulltrollet,).

Idag gick vi lite tidigare till dagis så jag kunde vara med en stund efter helgens avbrott, men sen var jag tvungen att sticka i väg på jobb. Idag var jag på en ny arbetsplats med nya männiksor, jätte kul. Vi får se vad det blir utav det här. Kan berätta när det är mer klarheter ;).

Just nu är mitt huvud fullproppad och jag känner en viss oro.. fast jag vet inte för vad? Lite myckt just nu kanske, massa olika saker hit och dit. Det är bara försöka göra det bästa utav det :D.





Fräscht!

Så mycket man hinner på några få timmar när man vill ha mycket gjort, passade på att rycka fram städkärringen medans Mille var på dagis och jag han med bra mycket trotts svinstian ;).

Vid halv två knata jag iväg till dagis för att hämta upp Mille, jag  var lite smått förväntas full och höra hur det hade gåtte eftrsom dom inte hade ringt. Allt hade gått toppen, han hade inte brytt sig om att jag hade gått utan bara fortsatt leka som vanligt. När det var mat dax hade han ätit för fullt och suttit kvar tills alla andra barnen var färdiga.Sen när det var läggdax hade fröken fått suttit med honom ett tag och han hade skrikigt nån min och sen sloknat och sovit 1 1/2 hpå madrass:). Dom hade haft lite extra uppsikt över honom så han inte får göra sina dumheter han har för sig. Det kommer att ge sig skulle jag tro..

Efter dagis följde vi med Milles farmor ut till valbo och köpte lite välbehövligheter:)

Nu sover Mille gott och jag slår mig ner i soffan, tröttsamtväder ute..



Mille fick lite varm mjölk m. kanel som kvälls fika att varva ner med, gott :)



Skål!



Sår och borstar tänderna på den ny inköpta pallen från ikea:)



Idag fick den nya fotoramen med korten på Mille ta sin plats i tv-rummet :)



Fick ett mms från farmor idag med denna bild , två coola moppe killar ;D


Dag 4.

Idag känndes allt snäppet bättre, Mille har skött sig en aning bättre. Kanske var för att jag har hållt mig borta så gott det går. Och när det var dax för alla barnen att gå ut vinkade jag hej då till Mille och pinna i väg hem. Ska prova hur han klarar av att vara ensam nu. Dom ska försöka söva honom också, dom ringer om det skulle vara något. Han  brydde sig inte när jag skulle gå, det där fixar han galant. Min stora pojke:).

Nu drar jag igång musik och drar fram städkärringen i mig och fixar och donar när jag har tid, halv två skulle jag gå dit igen om du inte ringt tidigare.


Dag 3.

Änuu en krävande dag... Mille fortsätter i Monsterspåret men spårar ur ibland och visar den killen jag känner igen. Det är jobbigt att se honom på detta viset, känndes som jag ville falla i gråt nångång där och de är väl de Mille känner på sig. Vi är båda två  på okänd mark med massor av nya barn, vuxna och en helt annan miljö. Han känner på sig att  mamma är nervös och han har mycket som snurrar runt i huvuddet. Men det gäller att sätta ner fotet och visa vad som är rätt och fel men det är tufft.

Men imorgon väntar dag 4 och jag ska försöka smita undan under utevistelsen och fröknarna ska ta sig ann Mille och försöka få honom att sova efter lunch. Håller tummarna för morgondagen :)


Själv har jag varit till Helvetesläkaren= Tandläkaren på eftermiddan och brännt 2800 kr. Helt sjuka summor. Visst jag gillar verkligen min tandläkare, hon är grym men det är vedervärdigt att gå dit och när nån borrar i tänderna så hela hjärnan skakar.




Tidig kväller.

Nu är det dax för Miranda Östblom att göra kväller, ögonen känns tunga. Men först en dusch, inte lukta usch!



Nu då?

En tuff dag, Mille har inte alls varit på sin bästa sida om man säger så. Det har varit en hel del utbrott här på eftermiddagen och mot kvällningen. Förstår inte riktigt vad som är fel? Han har bara ställt sig och skriki ur sig allt han kan. Men troligen har han varit otroligt trött för han sov redan innan sju och det har inte hänt på bra många månader. Han behöver nog det.

Så vad gör man nu då? Lorta framför datorn hela kvällen känner jag inte riktigt för. Solen skiner för fullt ute, skulle inte sitta fel med och lång och härlig power walk inte. Men det kommer väl bli till att sitta kvar i soffan och utöka sin stora ända till en storlek större. Förstår mig inte på mitt otroliga söt sug just nu...



Två små fågelungar som vi hittade i sommras utanför en stuga som min moster och Gunnar hyrde. Dom hade ramlat ner från boet.


Dag 2.

Vilken dag det har varit och den är inte slut på lååånga vägar. Min lilla "ängel" förvadlades till ett Monster idag, denna man är inte alls att leka med för fem öre. Han har buffas, knuffas, rivit två små söta flickor i håret, blivit galen om han inte fått som han vill, herregud hur ska detta sluta? jag blev hel förtvivlad hur han höll på dagis.Han brukar inte göra så, igår fick alla kramar och idag fick alla en smäll ist. Var tvungen att säga åt honom flera, flera gånger:S. Han vägra sova på någon madrass vilket är vädigt förstålig iofs genom att de var första gången. Jag fick ta en bits promenad med vagnen för att kunna söva honom. Han somnade tillslut och vi bagav oss tillbaka till dagis. Där sov han som en stock utanför, så vi gick hem tillslut ingen mening för mig att bara sitta av tiden och sen gå hem. 

Nu är jag nervös hur dag 3 ska bli....

Fröknarna säger att en del barn kommer i dessa perioder och dom vill testa sina föräldrar på okänd mark där dom känner att även vi föräldrar är osäkra.

Nu när vi är hemma fortsättar han med ett grymt humör, men jag fick honom att somna igen. Han var otroligt trött, kanske början på att bli sjuk?




Dage med stor D(agis)

Nu är dagen kommen och föbi, första dagen på inskolningen på dagis (jag vet att det heter förskola men för mig är det dagis,punkt!). Det var inte alls några problem för vår lilleman, både jag och R var med. R tog ledigt en dag från jobbet för att få vara med första dagen på dagis.
Han kna rätt in på dagis utan problem och det första han stötte på var en liten pojke med svart krulligt hår som Mille bara var tvungen att känna på ett par gånger:). Sen var det bara vidare på nästa grej.... kikade runt och bekantade sig med allt och nya kompisarna och fröknar. Mellan 9.00-11.00 var vi där idag och det räckte gott och väl för Mille somnade som en stock fort vi kom hem, mycket att ta in för vår lilleman:).

Imorgon blir det lite längre, 9.00-14.00:), lite orolig över hur jag ska få honom att sova på en madrass på ett golv med fullt av småknattar ;).


Bilder från igår när vi var ute och plockade svamp i älvkalebyskogarna, hittade en hel del :)



Bilder från i fredags


Fredag morgon

Fredag morgon och vi har hela dagen framför oss... men vad ska vi hitta på idag? Har ju en del måsten men något skoj för lilleman också. kl fem idag står jag i arbetsskjortan på City hotell gävle för första gången. Det är alltid jobbigt att komma till nya arbetsplatser, man känner sog som en praktikant ;). Jag får ta det som det kommer:)

Jag gör kväller...

Började kolla på hm´s hemsida och tänkte beställa lite kläder men jag gav upp lika snabbt. Jag orkar inte hålla på, jag tycker det är jättejobbigt att sitta och beställa på internät ensam, veta vad man ska för färg och man kan inte känna vad det är för matreial. Näääh de är bättre att gå i affärerna ist. Jag är trött också så jag tror jag gör kväller...

Ikväll har vi iaf varit ut till skutskär och grattat Richards moster Lisen på födelsedagen:), där bjöds de på god mat och fika :D

Sen har mitt JÄVLA as krånglat igen, vi kommer inte ens in i skiten. JAG ORKAR INTE!



Vad är det för fel?

Att man aldrig kan slutas förvånas över människor, det finns männiksor till allt. Men när folk vill göra saker som är livsfarligt för sin egen hälsan kan jag inte tycka att det är rätt. Hur i hela världen vill man vara den tjockaste kvinnan på jorden? Alltså jag vill absolut inte klanka ner på stora kvinnor som kämpa för sin vikt men när man gör allt för att bli den största kvinnan i värden kan jag inte annat än att fråga vad FAN är det ör fel?  Just nu är hon världens tjockaste mamma men är inte nöjd med den titteln utan ska bli världens fetaste kvinna, hon har barn... hon kan ju dö på cuppen.

Artikeln tagen ur Aftonbladet.se :

32-åriga Susanne har redan nått ett mål:

Att bli världens fetaste mamma.

Nu jobbar modellen hårt för att bli den tjockaste kvinnan genom tiderna.

När hon ställer sig på den specialbyggda vågen stannar den på 330 kilo.

En vikt som gör att Susanne Eman, 32, från Arizona gått om Donna Simpson, 43, från New Jersey i kampen om att vara den fetaste mamman i världen. Donnas vikt är 317 kilo.

Vill bli störst

Men Susanne Eman har betydligt större mål än att ”bara” vara den fetaste mamman i världen. Hon vill bli den fetaste kvinnan.

– Jag vill se om det ens är möjligt för en människa att väga ett ton, säger hon till The Sun.

Den fetaste kvinnan genom tiderna är Carol Yager, som enligt Guinness Rekordbok uppskattas ha vägt 725 kilo som mest. Hon dog av njursvikt 1994.

Susanne Emans första mål är att nå 362 kilo innan året är slut, och sedan fortsätta försöka klå det gamla rekordet.

– Om man tittar på hur jag växer nu så borde jag väga 730 kilo när jag är 41 eller 42.

Gräddmilkshake

För att klara sitt mål har Susanne Eman satt sig själv på en generös kostplan.

Varje dag ser hon till att få i sig 21 000 kalorier genom att bland annat äta rostat bröd, tacos och en plåt med brownies. Maten sköljer hon ned med bland annat milkshake gjord på grädde och fyra liter läsk.

Sex kundvagnar

Maten handlar hon i den lokala affären en gång i månaden, då hon och hennes båda söner tillbringar upp till åtta timmar med att fylla sex kundvagnar med mat.

– Det är som att jobba en hel dag, säger Susanne Eman, som på grund av sin vikt är sjukskriven sedan flera år tillbaka.

Inkomster får hon genom att extraknäcka modella på nätet.

– Ju större jag blir desto bättre mår jag. Jag känner mig sexig och full av självförtroende.


HÖST?!

Idag drog vi igång dagen tidigt igen, det känns så mycket bättre. Mille är en glad prick varje morgon och har mycket hyss för sig.. men när han börjar gå åt tröttheten igen blir han inte rolig att leka med. Då ska det gosas enbart, titta djurböcker är ett hett ämna just nu ;).

Vi tog en lång prommis och gjorde ett paus på Alderholmens lekpark. Men Mille var trött så där blev vi inte långn stund sen somnade han skönt i vagnen. Jag har nog givit upp sommar kännslan, det är höst.. fast idag när vi var ute var det då riktigt skönt ute och solen hettade. Men när vi väl var på väg hem knöt himlen ihop sig över oss och blev ett rejält regn väder. Men nu skiten solen som aldrig förr igen...

Jag gillar hösten så tycker den kommer bra lägligt nu ändå :)...


Bilder från igår:


Ungar till tusen!

Vi fick en fart fylld dag trotts allt för på eftermiddan kom syrran, Elina P och hennes Rasmus snart 2 år hem till oss på lek och fika. Emmy kom lite senare och gjorde oss sällskap undermiddag och kvällsbestyr . Emmy har även hjälpt mig att skicka in en jobbannsökan, kände att jag behöver bredda mina vingar igen och dra mig åt andra håll kanske? Men som sagt de var ju bara en sketen annsökan. Vi får se vad den tar vägen, trivs ju på jobbet nu också men måste leta mig en lite fastare punkt just nu.

Ja nu har kronprinssesan och Daniel en liten bulle i ungnen också, roligt. Men herregud så mycke ungar det kommer att göras nu för att få vara född samma år som en blivande kung/drottning. UNGAR TILL TUSEN :D! Ja man kanske ska börja ruva själv ;) haha





Min prins!


Onsdag.

Idag vaknade vi tidigt igen, skönt. Jag gillar tidiga månar... vi hinner ju med så mycke mer på dagarna då ;)

Jag har fått sjukt ont i ryggen ena sidan, Det bara kom igår efter att vi cyklat hem från Eleonor. Får se om de ger med sig. Eller äre gammeltackan som går över mig ;P?



Ute i lekparken



Fika på förmiddan



:D



som vanligt ska det DOPPAS ;)

KRÄFTOR

Idag tog vi cykeln hem till Milles farmor för att hjälpa henne med kräftkoket. Ja nog vet jag inte om vi hjälpte till så mycket... det blev nog att skälpa ;). Varje år brukar Eleonor beställa hem vättenkräftor från en hejdundrare till kräft-fiskare;) så hon är kalle världsvan på detta. !0 kg kom hem till henne idag i en banan låda, hon fick tom hem leverans, det är inte illa pinkat de inte ;).
Mille  var en duktig kille och tog lite avstånd från dessa små sjödjur men var fortfarande väldigt nyfiken.
Eleonor drog igång storkoket och körde fullt ut, det tar sin lilla tid när man inte har världens största kastrull, men det  gick alldelesn utmärkt :). Det är små äcklga kryp det där och dom har rejäla nypor.

När kräftorna var färdig kokta så tog vi oss et smak prov, Mille gillade dom verkligen:)

Nu är vi hemma och hunnit med våra kvälls sysslor, jag har placerat mig i soffan som vanligt och varvar ner en stund. Ska försöka komma i säng  i tid denna kväll så jag får försöka sova bort min förkyldning.


Levande kräftor i en banan låda.





     


Hallå?!

Shit vad jag är trött, helt slut hela tiden. Kanske beror på att förkyldningen fortfarande är i kroppen. Men jag har iaf hunnit med tvättmontevrest jag hade inne i badrummet. Det är så mycket mer tvätt än vad man tro och jaghar kännt stressen hela morgon för att det var så lite tid tyckte jag även fast jag la i två maskiner i den andra tvättsugan också för den var ledig. Det var inte alls så stressigt sist minns jag... så jag började fundera tills jag inser att man har 1 h mer påsig dom andra tiderna än den första (suck) . Aja jag fick ju allt tvättat men kanske inte allt torkat så det hänger en hel del i lägenheten. Mille har försökt hjälpt sin mamma med all tvätt men ist låg det tvätt överallt.. medans jag viket slänger mille allt på golvet. Fast det gör ju inget de är ju bara att ta upp det sen igen då.. extra jobb gillar vi ;). Han får ju iaf vara med och greja :)

Nu sover Mille och jag ska försöka ta en stödis jag med. Hej!

God morgon!

Idag hade jag klockan ställd på 06:45 för att idag var set verkligen dax att ta tag i det otroliga tvättbergt jag har här hemma. Efter som våran tvättmaskin har gått sönder gäller det att gå ner i tvättstugan. skönt att få de gjort nu:)

Besök

De dagar man planerar att det bara blir lugnt hemma slutar alltid med att jag får oväntat besök.... men det gillar vi :). Imorse ringde mamma och sa att hon tänkte komma, hon kom in och umgicks med oss hela dagen, vid middagsdax kom svärmor och gjorde oss sällskap, mitt under middan plingar det på dörrn och där står syrran och hennes två små djur ;), och nu på senheten kom en granne förbi och behövde lite hjälp, känns alltid bra att kunna hjälpa någon :).

Men nu är det stilla i vå lägenhet, den lilla mannen sover sött och mina besök har gått hem. Jag borrar ner mig si soffan och drar på mig extraögonen och kikar runt på internatet.. kanske en film ? eller sängen ser bra skön ut den också.



Man hör ett litet stånkande och släpande... (Mille är och hämtat extra täcket igen som ligger inne i garderoben och släpar in det i vardagsrummet).. när han äntligen får ut det mitt på golvet blir han alldelens till sig och gosar ner sig allt han kan. Detta är en riktig GOS farbror :)


Nytt

Idag har Mille fått shoppat med sin mormor nere på naturkompaniet, han fick en ryggsäck och ett par gummistövlar till dagisstarten. Han är verkligen nöjd, har gått och traskat runt här hemma med ryggsäcken & stövlar på. Så två rejäla saker fick han idag, jätte bra♥

Mille får så mycket fina saker av sina nära och kära:)

Milles farmor är en hejjare på att skaffa nya saker i Milles garderob, ibland är jag tvungen at säga at hon har köp-stop;P.














En lugn dag.

Känner att jag har en del att fundera över och sova igen lite timmar som gått bort dom senaste dagarna. Vi tar en lugn dag idag för att ladda upp till dom kommande dagarna med aktiviteter:)

Om en vecka...

Om en vecka startar inskolningen för lilleman på dagis, tiden har gått så otroligt fort. Jag är faktiskt inte ett dugg orolig för Milles del, han kommer nog att älska det. Jag är nog mest nervös över mig själv att gå dit och övervaka hela händelsen. Fast herregud hur många föräldrar går inte dit och skolar in sina barn, sluta fjanta nu Miranda. Det kommer bli skit bra tror jag.

Jobb fronten är fortfarande inte helt spikad, extra jobb finns det gott om men jag önskar att jaghade en fast punkt nu när lilleman går på dags och slippa allt hattande. Men det är bara att fotsätta kämpa på så ska nog det ge sig förr eller senare.

Idag blir det nog en lugn dag för oss två, mys måndag. Jag ska försöka bli frisk och ta all tid med mitt lilla hjärta.


Mitt hjärta


Midnattsloppet 2011

Det helade började inte bra, går och blir sjuk dagen innan loppet. Halsont, huvudvärk och förkyld till tusen. Går ner till hälsolivs köper en Blutsaft och börjar hällai mig. Natten innan loppet känndes rent utsagt fördjälvig, kunde inte sova, frossa, hosta och täpt näsa. Jag kämpade på med min Blutsaft och allt man kan tänka sig. Försökt på mig en stödvila sen drog vi i väg på dop, Fina Tove döptes i Älvkaleby kyrka. Jätte fint dop och härligt fikakals efteråt. Jag kännde mig inte alls kry, höll humöret uppe med hjälp av iprem. Vid fyratiden kom tjejerna (Elina & Sophie) och hämtade upp mig och R i skjutskär och vi drog vidare mot sthlm. Mille stannade kvar med svärpäronen, Min tanke var just då att jag följer med i sthlm och tittar iaf. Bara kul attvara där tänkte jag. Men ju närmare sthlm vi kom desto mer ånger fick jag att jag hade kännslan att inte kunna vara med. Jag vet hur jag fungerar jag skulle ångra mig. Väl i sthlm hoppade jag i springkläderna och den oranga Midnattsloppet tröjan och där fan jag ingen återvändo, jag skulle vara med i loppet. yeeeh!

Vi var 2 ölsugna supportrar, 1 springfrisk och risiga jag for i väg med tunnelbanan till Söder, desto fler oranga tröjor jag såg deto mer pepp blev jag. Jag tänkte att det fick bära elle brista, bara att gå om jag inte pallar.
Vi lämnade av dom två öl sugna supportrarna på en pub medans jag och Sophie mötte upp Hanna som också skulle springa. Sophie lämnade oss rätt tidigt för att springa i väg tillsin startgrupp, hon startade nämmligen i 1b. Jag och hanna sökte upp bajamajorna innan vi placerade oss i vår startfålla 4a. I 40 min stod vi och väntade på att de skulle bli vår tur att bli i väg släppta i banan. Vilken kännsla detvara att stå där med alla orangingar och klappa händerna varje gång en grupp stack iväg. Det var peppande!. Mörkret kom bara mer och mer och fullmånen lyst som aldrig förr. Tillsut kom vi i väg, jag tänkte bara att jag skulle försöka klara mig igenom det i ett bra tempo utan att överandstränga mig i detta tillstånd.

Det var en sjukt härlig upplevelse att springa detta lopp, otroligt roligt. Jag ska göra det igen och igen.

59 min tog jag mig i mål på, jag får vara nöjd trotts mina omständigheter.

Jag kan starkt rekommendera att springa detta lopp, en otroligt härlig kännsla, en folk fest :)



På väg ner mot sthlm, Elina som chaufför... ja herregud säger jag bara :P!



Sophie och jag några timmar innan start:)


Jag ooch Hanna peppar i startgrupp 4a!



TAGGADE :D



En härlig kännsla:)



Sen for vi iväg .....

Ruttet

Mår sämre än någonsin just nu. Var tvungen att gå upp och värma en kopp te, halsen har tjocknat igen och näsan är så täppt. Låt mig bara bli fri från detta!!!!

Det får inte vara sant

Det får inte vara sant.... men det är sant. Jag har gått och blivit sjuk dagarna innan jag ska springa midnattsloppet. Hur fan kan det vara möjligt? när jag har klara mig hela sommaren. Med tro på fan att dagen innan då blir man sjuk.
Idag blev jag hemma från jobbet, ska kurera mig så gott det går. Gå ner på stan och köpa upp hela hälsolivs tror jag. Jag ska springa iaf, det får gå som det går ,men igenom skiten ska jag ta mig. Det värsta som kan hända är att jag får gå då. Men fy skam den som ger sig....  Jo jag vet att halsont inte är att leka med när man motionerar men kroppen får visa hur morgondagens form känns. Jag tar mig igonom det hur som helst ;).



Seans

Precis kommit hem från att varit i gysinge på en Seans...... kanske ska berätta vad en Seans är innan jag fortsätter.

Taget från wikepedeia (Lite vad en seans innebär):

Seans är en samling där människor träffas och sysslar med spiritistiska saker. Det kan t.ex. vara en sittning med ett medium, tarot-läggare eller några helt omediala människor som samlas runt en Ouija-bräda. När många samlas till en seans kallas det storseans.

En storseans (även medial demonstration) innebär att ett andemedium håller seans för en större grupp människor. TV-serien Andra sidan med John Edward bygger till stor del på storseanser. I TV-dokumentären Messiah genomför illusionisten Derren Brown en storseans enbart med hjälp av psykologiskt trolleri. Storseanser arrangeras i Sverige till exempel av spiritualistiska föreningar.


Så då fortsätter jag berätta..... Iaf så kom ett medium till fiket som  vi hade beställt. 10 st var vi som var med på Seansen. Det är otroligt spännande, läskigt, rolig och otroligt mycket kännslor. Så nu får vi se vad tiden visar utav detta, det här kan bli roligt :). Jag kan verkligen rekommendera detta starkt till er som aldrig har testat tidigare. Jag har gjort det en gån förr och jag kan göra det 100 gåger till om det skulle vara så :). Nu är man lite extra kännslo som och mycket som r runt i huvudet, Ska bara sitta här och varva ner en stund innan jag kan hoppa i säng. Förresten värker huvudet som aldrig förr och halsen gör bara mer och mer ont. Detta får inte vara sant, jag ska springa midnattsloppet på lördag, HALLÅ jag har inte tidd att vara sjuk nu!

Medans vi var på Seans fick Mille vara hemma hos min farmor och farfar, där fick han göra mycke roligt. Han verka vara så nöjd när jag kom så :). Nu när vi kom hem blev det sängen direkt och han somnade bums.


Rutiner?

God morgon! Här är vi vakna och det är full fart... försöker komma in i lite andra rutiner innan det är dagis dax. Lite mer tidiga månar än innan. Mille lever runt medans en annan ligger som ett slas has i sängen och känner eftet för mycke... jag har ont i huvudet, känner av halsen. Ge upp nu, jag går upp och fixar frulle ist.

Lilleman

På eftermiddan efter jobbet kom äntligen miin bästa lillaman hem igen, man hinner ju sakna dom redan efter 1h och nu sov ham borta också. Men det är nyttit... för båda han och mig:). Han får ju sina tokrus när han kommer hem och blir glad, springer runt och hittar på allt tok han kan :). Älskade hjärtat.

Nu sover han gott i sin säg och det tror jag jag ska försöka gå och göra också.


Bilprovningen

Yes nu har jag varit där igen... fast med mamma och pappas bil och det gick typ lika som sist. Fast kanske inte lika många anmärkningar som våran fick men iaf två. Så det blir till att besikta om denna bil också. Jag fick samma (pip) gubbe idag igen, undra hur måga bilar han stopar om dagen egentligen. SUCK. Plus att jag glömde kortet hemma så jag var tvungen att åka hem och hämta det för att åka tillbaka och betala igen. Nu är det över för dagen iaf...

Mina ögon känns som två igen grusade hål... otroligt trött men jag ska ge mig iväg på en morgon promenad har jag bestämmt mej för. Men hade gärna haft sällskap denna morgon men det ser mörkt ut...

Nej det är bara att GÅ, NU!!!!!


Flyttpacka

Ja denna kväll har bestått av att hjälpa min kära vän Elina att flyttpacka, hon har köpt en egen lägenhet och ska vara ur sin hyresrätt inom en vecka. Klart man måste ställa upp på denna dam som alltid ställer upp för en annan :). Men hur mycket grejer kan man ha som en ensamstående i en 1:A? Herregud vad grejer damen har, Krukor till förbannelsen:P. Vi fick ner en hel del i flyttkartongen men det är otroligt mycket kvar.

Elina bjöd på thai, gott. Nu är jag hemma och ska försöka ta igen all sömn som jag inte fick senast.
Imorgonbitti ska jag iväg och besikta mamma och pappas bil innan jobbet, ska även försöka hinna med en hurt runda innan jobbet.

Saknar min lillaman här hemma




Slänga sig i soffan.

Ibland längtar man bara att få komma hem och få slänga sig i soffan och mysa ner sig rejält. Riktigt trött har jag varit på jobbet idag genom att sömnen blev väldig dålig inatt. Men inge mys pys i någon soffa här inte, jag slirar om och drar på mig lite sköna kläder och tar en prommis hem till Elina och hjälper henne att flytt packa.

Mille är ute och har det bra med sin mormor så nu gäller det för mig att ta tag i en del saker som jag kan göra utan den lillamannen ;).

Lite kort :


GRATTIS

Idag har vi ett födelsedags barn som tillbringar sina livs timmar långt bort.. hela vägen borta i Turkiet:). Denna fina dam heter Angelica Forsling ( R´s syster) och fyller 22 år idag. Ett stort GRATTIS till dig gumman från oss.   

Vi saknar dig ♥



Vackra du!

Svårt att sova.

Vi blev kvar i hedesunda i natt eftersom vi åkte ut och grattade kusin Olle på 14 årsdagen igår. Men natten har inte varit bra för min del iaf.. jag har sovit som en kratta. Var tvungen att gå å lägga mej på soffan mitt i natten och denna soffa kan jag ju inte skryta om att det känns som att ligga på en Hästens pecis utan mer åt betonggolvs hållet. Aja några timmars sömn iaf.

Mille kommer att stanna kvar här ute i häsen en natt till med sin mormor medans jag jobbar, ska försöka passa på att göra massa nytta hemma också. Vi får se hur jag klarar mig helt ensam utan min kille. ;)

Nu blire blåbär m.mjölk och flingor sen bär det av mot staden igen :)....


Mille för ca 1 årsen ♥


En bild från i sommar :)


En hel del..

Otroligt dålig med uppdateringar nu vi har försökt tagit del av Richards ända semester vecka denna sommar... 1 vecka blir inte så mycket men vi har försökt tagit vara på den så gott det går. Vi hade iaf tur med vädret ;).

Tog en tripp till Orsa med min del av släkten, var till björnparken och bodde på ett fint vandrarhem utanför Orsa. Men att resa med denna lilla man tar kål på en, han är överrallt och ingenstans. Fick honom knappt att sova i vadrar hemmet där fick vi höra att denna lilla man har ett otroligt skrik bara han vill ;). Svårt att få i honom någon riktig mat, jobbigt att åka bil. Faaast hallå nu morsan (jag).. nu klagar du väl lite. Vem var det jobbigast för egentligen Mille eller dig? Ja ska jag erkänna så var det nog jag som tyckte de var jobbigast av oss två. Han stor trivs när det är så mycket folk runt honom egentligen hela tiden. Så så farligt vare nog nte för hans del.
Och stekanden sol och 32 grader var igen hitt att gå i björnparken, nästan alla djur höll sig inne och det blev jobbigare än vad man trodde att gå i alla dessa bakar (gratis träning ;))

Varit mycke i hemlingby och badat pool hos svär-päronen. :)

Mille har ätit svamp :/, han lyckas då hitta allt denna lilla kille. Hemma hos Milles farmor(Eleonor) och farfar hittade han på en svamp i gräsmattan som han stoppade i munnen. Eleonor kom på honom precis när han redan fått i sig en bit. Alla blev  bra panikslagna. Ringde rådgivningen. Tillslut kom vi fram till att det var en "Sopp", ingen giftig svamp och en del går att äta ( det gick att andas ut)... Usch man blir ju så rädd... tur att det inte var en riktig gift svamp. Men han mådde bra och inget annat hände.

Det var en del av vår familje vecka denna sommar, nu är vi tillbaka i vardagen igen. R är i sthm och jag jobbar på Gourmet.BLÅ denna vecka. Mille sappar mellan sin Mormor och farmor och jag försöker träna så gott det går, midnatts loppet går ju i helgen. Jag kan inte påstå att jag känner mig allt för förberedd just nu, men det är bara att köra. Ingen press, bara roligt att springa det känner jag :).

Igår tog jag en springtur på 9km och idag blev det en på 8,5, promenader slinker in lite här och var också.

(Det går inte att ladda upp bilder just nu)


Det kommer mera...

Dålig uppdate nu, har haft fulla sysslor hela dagarna nu. R har nämligen semester, skönt att ha honom hemma fast det känns lite ovanligt. Jag hinner ut på morgon promenader ska försöka springa lite mer nu. Det gäller att passa på att göra så mycket som går medans karln har 1 ledig vecka :P. Mille njuter av att ha båda päronen vid sin sida och i morgon pyser vi till Orsabjörnpark och tittar på djuren och sover över till torsdag och tar leksandsommarland på vägen hem.

Det kommer mera ;)....


RSS 2.0