Sista april

Vi tar vara på dagen och hittar på sysslor och umgås med familj och vänner.




Innan jag sätter min fot utanför portdörren idag måste jag ha min pollen spray först, den tog slut igår. R var så snäll och hoppade på cykeln och trampade ner på stan för att handla den till mig. Annars kommer jag inte klara den här dagen. Igår var det så  otroligt jobbigt, det känndes som jag var jätte sjuk.

Ska ge mig ut och springa idag också, får se vad det blir för vända idag eller om jag tar mig upp till spåret.

Nu har jag letat runt som en galning efter mitt usb så jag kan föra över korten men jag hittar det inte, dåligt minne och en lite skit som lånar allt är ingen bra kombo :P


Allt bara försvinner!

Jag blir tokig, jag hittar inte min pollen spray som jag ska ta eftre jag varit ute och sprungit, jag nyser sönder mig snart plus att det kliar så otroligt i näsan. Har letat som en tok överrallt.

Idag fick jag sällskap på min springtur av Syster,Mille, Sally och Elin fast dom Cyklade. Tog en helt ny tur idag, vet inte riktigt hur långt det blev men ska mäta ut sträckan. vi var ute minst i 45 min.






Miranda!

God dag Fredag!

Mille börjar dagen med att härja runt för fullt här hemma som vanligt, lyckades ha sönder mitt stora glas kaka fat (suck). Han klarade sig iaf från att skära sig på alla tusen bitar som omringade honom. Nu sover han som ett lamm;P.

I eftermidag kommer R hem från sthlm och tillbringa helgen med oss, vi får se vad som händer :) Skönt att han kommer hem iaf.






Vad det är bra att jag har dig!

Denna fina dag, mycket sorg, väldigt tungt, många tårar, många minnen, fina människor och skratt. En dag som jag inte kommer glömma.

Känndes väldigt skönt att ta sig igenom denna dag med sina HR kamrater, har saknat dom otroligt mycket. Tråkigt att träffas under dessa omständigheter men vi måste bli bättre på att ta vara på varandra. imorgon kommer alltid en ny dag.

Fick även avsluta denna dag med min käraste Elina , vad det är bra att jag har dig



Elina & jag, en dag på grönan kan det hända mycke :P (den omtalade olykan i extem)



Fick även träffa min efterlängtade vän Sanna idag som jag inte sätt på några år. Men allt var precis som förr när vi träffades, tråkigt bara att vi ska träffas under dessa omständigheter men det ska det bli ändring på.

Begravningen.

Vilket fint farväl vi fick av dig idag Wilson, en sån otroligt fin begravning.  Jag vet att du fanns där bland oss.. Det var tungt men vi hade ett stort stöd av varandra allihop när vi gick dit tillsammans vi från HR för att säga farväl av dig. Nisse fixade och donade med allt så det blev på bästa sätt, han kan den där Nisse det kan du vara stolt över :). HR gänget kommer aldrig bli detsamma utan dig min vi ska göra allt vi kan för att göra precis som du skulle ha gjort.

Du hade ett hjärta av guld, jag saknar dig och vi ses sen kära vän!





Vart tog dagen vägen?

Ja ha(?).. där försvann onsdagen i ett vipps, jag har iaf varit hjälpsam idag så det kan vara mitt plus annars vet jag inte vart tiden har runnit iväg på.

-Började dagen med att sticka iväg till öf så lille man så han fick leka av sig lite :)

- Små städade lite när vi kom hem, Mille sov en stund.

- Sedan gjorde jag slingor på svärmor, vi lyckades bra :). (+)

-
Pysslade lite hemma och försökte få en galet trött liten kille att sova (hopplöst)

- Gjorde två tårtor till Oscar (syrrans kille) som fyller år idag, kanske inte dom finaste tårtorna jag gjort men dom sa att dom var goda iaf ;P (+)

-
Cyklade ner på stan som en galning för att hinna innan de stängde, köpte present och ett par skor som funkar på begravningen imorgon.

- Fort hem igen för att hinna till Oscar på kalas.

- Sen firade jag och pappa dagen med en varsin burgare från max.

- Hängt tvätt.

- BB




De var onsdagen.. kanske inte riktigt som jag tänkt, men nöjd . Mest missnöjd med mig själv att springskorna fick vila på hyllan men dom får jag kanske damma av i morgon då ;p.



GRATTIS Oscar på din dag!

Öppnaförskolan.

I sista sekund fick vi ett sms om att Jossan & vira skulle gå, så vi tog  cykeln och trampade i väg på engång. Skönt att komma dit så Mille fick leka av sig lite.

Nu sover Mille och jag har plockat undan här hemma och stoppat i lite tvätt nu är det nog dax att börja med lite lunch.



Mille på Öf :)



Mille & Vira speglar sig :)

Drömmer

Alltid när jag är själv i veckorna drömmer jag så konstiga drömmar, väldigt offta om insekter och skit. Vaknar flera gånger och tror fortfarande att jag är inne i drömmen.


Idag får vi se vad vi ska hitta på, kanske blir öppnaförskolan om någon vi känner lite ska dit. Vill inte åka dit om det blir som sist. ¨



Guld värt!

Ja idag har verkligen den lilla mannen satt sin mamma på prov... han är överrallt, river i precis allt, saker går sönder och har ett riktigt humör. Så fort han inte får som han vill då blir han arg, men det är lika bra att sätta ner fotan redan nu annars kommer vi få det riktigt jobbigt sen.

Efter att han har härjat runt här hemma var jag tvungen att ta honom med ut en stund, pallar inte riktigt att sitta hemma själv med honom då. Han måste aktiveras. Vi tog en promenad och sen en runda på stan men även där ville han se vad sin mamma går för. Vi gick hem!

Sen kom Milles farmor och hämtade honom för att avlasta mig i några timmar, det var guld värt. Lite egen tid behövs verkligen ibland.  utan att man ska jobba. Jag har hunnit pysslat om mig själv riktigt idag, tog cykeln ner till rosmarin och fixade bryn och fransar, solade, städade och avslutade med en springtur. Det var riktigt sköönt. Så tacksam för dom timmarna idag, Mille och jag behöver också vara ifrån varandra lite. Han fick ha mys med farmor ist :)


Riktigt dålig kvalite på korten men det är från mobilen, ska börja ta fler kort med system kameran.



Lyckades ha sönder spargrisen idag.



Mys med farmor :)



Kikar lite tidningen och borsta håret innan läggdax.

Svar på kommentar:

annapanna om PÅSK!:
jag tycker att det är hemskt att du är så missnöjd med din kropp, du är jättevacker!
på bilderna du lägger upp ser du inte alls stor ut på något sätt. vad ligger din vikt/längd på egentligen?
tack för en bra blogg!

Svar :

Hej "annapanna"!
Roligt att du gillar bloggen:)
Ja just nu är jag tyvärr missnöjd med min kropp men tack för dina fina ord. Har nog inte laggt upp så mycket bilder på min kropp just nu. Laggt upp lite gammla bilder för att tagga mig själv. Har fortfarande kvar kilon att gå ner sen gradviditeten. Jag är 168 cm lång och jag vet faktiskt inte hur mycket jag väger just nu. Har inte klivit på vågen ännu. Plus att den pajade för nån månad sen. Men min normal vikt brukar ligga på 70 kg.
Det kommer komma lite nya bilder på mig snart så ska jag börja jämnföra , ta månadsbilder :P. Så får vi se om jag tar mig neråt :)

Tack för din kommentar :)

En funderare!

Påsken är nu över.. skönt på ett sätt även fast den har varit kanon men jag känner nu att jag får en och annan käftsmäll för allt man proppat i sig. Och energin är som bortsprungen.....

Nu är jag ensam igen med lille man, det blir faktiskt tyngre. Även fast vi klarar oss hur bra som helst själva så är det alltd ett lock som läggs på när vi blir ensamma. Allt är inte lika lätt, man måste alltid tänka hur man ska kunna få ihop allt och jag vill inte ringa om barnvakt för minsta lilla, jag vill inte ställa till med problem. När jag väl är borta från go ungen saknar man honom lika fort.

Hur ska man få allt att fungera på bästa sätt? Hur håller man humöret uppe? Småbarns förälder är inte alla gånger så lätt samtidigt som man bara älskart! Skulle aldrig i hela världen byta ut det underbara jag fått men jag vill gärna ha tips hur man får allt att flyta på liite lättare.


R är duktig och gnater på i sthlm på nätterna och är borta 5 dagar men det skulle vara skönare att ha honom hemma också. Men stå ut och håll ut :D

Hur vill man ha det? hur kommer framtiden att bli? Funderare!!




PÅSK!

PÅSK

Vi är ledig, umgås med familjen, släkten och vänner, underbart väder och nya springskor !

Humöret är på topp!


Långfredag

Familjen tog en tripp på atn och gjorde en hel del väl behövliga inköp. Fick även ett par nya springskor av R, åh så glad jag blev. Det behövdes verkligen!

På eftermidagen testade jag dem i 6 km och det var inga problem alls ,hitills iaf (peppar, peppar ta i trä) Fast jag fick ju löpgaranti på dom i 30 dagar så känns dom inge bra så är det bara att byta.

  

På kvällen var vi hembjudna till svärföräldrarna och även min mamma och pappa var dit bjudna. Där bjöds det på en underbar 3 rätters och massa annat gott. Spelade TP på senheten men jag är ju totalt oallmänbildad och har läs svårigheter men jag lyckades slå tärningen iaf ;).



Påskafton

Vi sov kvar i hemlingby och blev även bjuden på en dunderfrukost, bra start. Nu är vi hemma och låter lille man sova sin dags lur efter det beger vi oss ut till hedesunda för att fortsätta fira påsken.

Idag blir det att passa på att vara ute i det fina vår vädret, tror jag tar med mina nya asics ut till häsen. Kanske tar en runda där också:).



Glad Påsk på er, ska försöka få ihop lite bilder :D




Syster & jag 06, Annat vare förr ;P

Påsk kärringar!

Imorse när jag vaknade mådde jag betydligt mycket bättre men inte helt 100.. jag och Mille pula i oss lite frukos sen kom Milles farmor och hämtade upp oss för en färd mot ica maxi. Planerna var att vi skulle vara där i tid för att slippa alla folk massor. Men tror ni vi missade dom? hah.. NEEEJ. Det var folk överrallt, alla med feta kundvagnar som bara racear på. Kärringarna är värst, bittra kärringa som bara plöjer fram med sina vagnar och en annan håller på att koka över för att man är så irriterad.
Jag måste ha lite bättre framförhållning nästa gång, jag blir så stressad när det är mycket folk. Men vi klarade oss bra trotts omständigheterna. Vi kom hem med fyllda kassar med mat och grejer.

När vi äntligen var hemma efter vår handling och fick pusta ut kom R hem från sthlm. Mille tycker alltid det är lika roligt när pappa kommer. Han bara vill visa allt han kan , lill hjärtat.

På eftermiddan kom även min Kusin Arvid som ska sova över här i natt, mysigt,

Jag tog en springtur mot kvällningen och syster och Mille gjorde sällskap på cykel :), det var riktigt skönt.

Nu har vi kvällsmys i soffan med massa godis :).


Vad hände?

Ny spydd och allmänt vidrig.. vill bara gå å lägga mig och vakna pigg och kry. Men jag har några måsten innan jag får krypa ner i sängen och må piss.. DUSCHA, BORSTATÄNDERNA, FIXA NATT VÄLLING. Åh ibland önskar jag att man bara fick trycka på en knapp så var allt klart.

Men vad hände? Från att må så bra till att plötsligt må så sjukt illa att man måste spy och det ger sig inte.

Allt kom efter jag smällt i mig lite kladdkaka som sara hade med sig hit och bjöd på... snälla låt det bara vara tillfälligt för ikväll. Inte magsjuka tack!





Ett bra slut.

Dagen har varit lite smått fram och tillbaka, har bara kännt mig trött och hängig. Men efter en stödvila på eftermiddan , härligt besök och en springtur (5km) känns dagen genast mycket bättre.

Ibland blir det dagarna inte riktigt som dom är tänkt, hade mycket planer för denna dag men det spårade ur redan i morse.

Huha imorgon blir det att börja dagen med en storhandling, måste ju ha godis till alla små påskkärringa som knackar på :P.


En stöd vila

idag är jag otroligt trött, går och tar mig en stöd vila...


Det som är viktigast.

Hittade det jag ville ha åt lille man ute i valbo, det fick bli en ny jacka eller tom två nya jackor. En på rea för endast 50 kr, ny mössa och små fingervantart. Så roligt att handla åt honom, tycker det är så tråkigt att handla till mig själv nu för tiden. Jag tycker inte jag kan ha något, jag är inte nöjd med min kropp och då går dte inte att handla något nytt till den heller. Jag får gå i mina gammla paltor. Tycker det är viktigast att Mille ha fina och bra kläder. När jag känner att jag kan handla kläder till mig själv då ska jag göra det. Just nu vill jag bara ha massa nya träningskläder och skor , det är bara det som är roligt nu.

(Kommer bilder på ny inköpen i morgon )

Ikväll kom Elina och gjorde mig sällskap i soffan, mysigt :)

Nej nu blir det kväller, god natt!





Besök :D

Idag fick vi besök av Hanna & Zelda, roligt att träffa dom igen för det var ju ett bra tag sen sist :). Varit hemma och lekt lite, käkat lunch, tagit en promenad, gungat i lekparken:).

Nu sover Mille gott i sin säng, Hanna och Zelda sitter ibilen på väg hem till hedesunda och jag har tagit plats i soffan.

Milles farmor ringde precis och frågade om vi ville göra henne sällskap ut till valbo och vi följer gärna med. Ska hitta en vindjacka till Mille och nån ny mössa. 

Foton från dagen:









  



  


En tid.






Tisdag?

Vädret är toppen, lille man är på bra humör och jag då? Jo hyffsat, har mått lite små konstigt hela natten men det börjar nog ordna upp sig igen. Vad ska man hitta på denna tisdag då? Jag har inga speciella planer underdagen, springa vet jag att jag ska göra iaf .Men det får bli senare... Man måste ju ta vara på det fina vädret också:). Någon som har något förslag ?

En unge i minuten

Måndagar är klart bäst på tvtablån ;), En unge i minuten, så mycket kännslor. Sitter här med tårade ögon och blir helt lycklig. Det väcks så mycke minnen, det bästa som har hänt mig när vår unge kom till världen. Jag kommer att göra om det, Mille ska få ett syskon en vacker dag. När vet jag inte, men ännu är jag inte redo för ett till.

Hur många barn har ni? hur många vill ni ha?




På hemlingbys topp!

Idag blev det lite praktiska saker till en början sen tog vi en cykeltur upp till hemlingbys topp (jag,Mille,Syster & Sally) Tittade på djuren och tog en runda i skogen, jag passade på att springa, tog 5 km spåret. En bra star efter helgen iaf, huvudsaken att det blev något idag.

Har även tagit mig för och ringt HC om min pollen och andsträngningst astma så nu ska jag dit på besök nån dag. I hop om att det kommer att bli bättre.

Denna vecka är jag ledig hela veckan... jag ska bara NJUTA :D

Strålande!!!

Ikväll tog jag och Mille en timmes cykeltur, vädret är ju bara för bra :D. Hur skönt som helst!

R har åkt till sthlm och jag kryper ner i soffan och har söndagsmys medans Mille sover.

Orkar inte blogga något mer just nu.


varva ner...

Precis hemkommen från dagens arbetspass, lutar mig tillbaka isoffan en stund och varvar ner. Känner jag efter så gör det en aning ont i mina kalosser till fötter. Det är inga normala skor som är byggda för dem. Kvällen har gått helt okej.. Snart ska jag hoppa i säng, Hoppas lille man sover hela natten och tar en liten sovmorgon ned sin mamma innan hon kliver på nästa arbetspass. Kl tio i morgon förmiddag står man där igen i sin svarta skjorta och kör med mina härliga kollegor :). God natt folket!!!

Fredag

Kan inte riktigt njuta av fredagen på samma sätt när man vet att man ska iväg och jobba.

Idag cyklade jag och Mille ner till Gimlins och tog lite bilder på honom, hoppas dom blev bra :)

Nu måste jag sno mig på... jobb jobb!!

För mycket!

Just nu är det förmycket som snurrar runt i mitt huvud...

Tänker inte dra något om vad som försegår i mitt huvud just nu, orkar inte lägga energi på detta här..

Drar lite vad som har hänt för oss idag...

Imorse började jag riva ut alla vinter jackor och massa annat skit som jag har tagit ner till förrådet. Otroligt vad man samlar på sig massa skit genom åren och än är jag bara 22 år (23 i sep)... hur ska det vara när man är 50 då? herregud det vill jag inte ens tänka på.

Sen åkte jag, Mille och Eleonor ut till skutskär och hälsade på och blev bjudna på lunch. Mycke trevligt.

På eftermiddan kom R hem, sen en tripp till biltema för att köpa en cykelhjälm åt lille mannen. Vi hittade en blå men hajar på. Fanns ingen neutral men den får funka så länge :)

Sen gav vi oss ut, R och Mille på cykel och jag i springdojjorna. Mille gillade verkligen att sitta där bak och han var ju så söt i hjälmen. Vi tog min runda runt brynäs, så jag fick springa mina 5 km. Håller fortfarande 5 min per kilometer, måste pressa lite mer. Det går att pressa mig hårdare men ibland är man lite väl bekväm.

Nu på senkvällen blev det en film, R sover och jag kan bara inte sova. Det blev lite väl mycket för mig just nu.




Mille och Kajsa. När vi hälsade på idag:)



Ville gärna ge kajsa en gos :)



sötisar :)

god morgon

god morgon! Ligger fortfarande kvar i sängen, kikar på gårdagens bb. Nu hör jag lille mannen från sitt rum snackar för fullt:)

Trötter

Idag blev det 6 km i spåret, höll ett bra tempo trotts allt. Men det är bra tungt med andningen, ska försöka få en tid och kolla upp detta. Om det är pollen som stör min hals eller om det fortfarande är andsträngnings astman. 

 På eftermiddan åkte vi i väg för att köpa cykelhjälm på Team sportia (jag, mille och syrran).. men jag gick ut från butiken igen efter jag sätt priserna där .... 699 kr för en cykelhjälm ?? kan det vara möjligt?  Måste ju ha en hjälm med det gröna knäppet. Få kika runt lite till.. har inte råd att lägga ut 699 kr på en hjälm nu. Det måste finnas några billigare med det gröna knäppet?

Sen en snabbfika hos Emmy innan jag drog i väg på jobb. Kom nyligen hem, Syrran har ställt upp och haft den lilla mannen.

Nu är jag sjukt trött och vill bara gå och sova... god Natt!


Träningsvärk

Jajjemän... träningsvärk!! Känns bra i benen efter mitt lilla styrkepass efter springturen. Det lilla lönar sig det också. Eftersom jag inte har så lätt att ta mig till gymmet längre så gäller det att passa på att träna lite styrka hemma. Benutfall, benböj, armhävningar, situps, kissandehunden och allt man kan komma på.

En bra kännsla att ha träningsvärk.. man vet att musklerna har fått jobba. Nu ska jag snart bege mig upp till spåret och försöka värma upp musklerna igen och få bort träningsvärken :).

 Lille man imorse:




I pappas keps

Upp och hoppa!

Pappa ringde och väkte mig 07:00 då var han utanför med min cykel som han tagit med sig in från hedesunda, så det vara bara upp och hoppa och dra på sig kläder och gå ner och hämta cykeln:). Han hade satt fast barnstolen där bak också, så nu kan jag och Mille ge oss ut på cykelturer vi måste bara köpa en hjälm åt den lilla mannen.

Någon som har bra tips där man kan köpa fina barnhjälmar? Neutrala? inte med massa gubbar på ;)


Ensamt.

Alla kvällar är det inte lika roligt att vara ensam, visserligen får jag väldigt offta sällskap av alla mina när och kära. Men jag är ju ändå ensam, det är jag och Mille. Man ska ju lixom styra och ställa med allt själv här hemma ingen att kunna luta sig tillbaka på när det känns lite tyngre. Men vi klarar oss riktigt bra, R är duktig som orkar jobba borta i veckorna och desutom jobba nätter. Vi kämpar på från två håll...

Det gäller bara att få allt att funka... vi är väl inte inne i något riktigt flöde ännu, fortfarande finns det vissa brister. Men snart glider det nog på bra skulle jag kunna tro.

Håller tummarna för det !



GRILLAT

Jag och Zlatan gav oss ut på en springtur, syrran och sally följde med på cykel dom. Sally tog plats i korgen och syrran fick trampa. Tog en runda på 7 km som tog mig 35 min att springa idag , får vara nöjd ändå. Men jag tog inte ut mig totalt precis. Men inget hetts, jag ska hålla löpandan uppe läänge nu :D.

När vi kom tillbaka tillbringade vi tid med mamma och Mille ute, dom hade varit och plockat tussilagon. Då är det garanterat vår. Så roligt att se Mille ute i det fria, så mycket nytt . Myror var väldigt spännande och alla mammas nyplanterade blommor ;).

Till middag blev det grillat, pappa ställer som vanligt upp som grillarmästare;). Det var otroligt gott, andra gången för i år . Farmor, farfar och två av mina kusiner gjorde oss också sällskap vid middags bordet.

Vid åtta tiden tog vi oss in till gävle igen och nu sover Mille och jag tittar på despret och väntar in BB.



Mille med en tusselago i handen ch hans mormor:)



Allt måste man tydligen smaka på .



Så mycket att se



7 km tog mina stadiga lår och fötter mig runt på idag ;P

Hedesunda

Nu är vi ute i hedesunda och här strålar solen för fullt, hemma inne igävle var det då grådisit. Vi valde verkligen rätt tag att ta oss ut. Pappa har även varit så snall att fixa min cykel så jag kan ta med den in till stan :). Nu ska vi köpa en spring/cykelvagn på biltema (1299 kr), som hittat. Dom andra vagnar kostar ju skjortan.

Ska snart ge mig ut på en springtur, Zlatan får följa med han också, älskade hund.



Planerna för idag

Idag vid lunch tid tänkte vi ta bilen ut till hedesunda för att hälsa på mamma och pappa. Jag packar ner springkläderna för att hinna med en runda ute i häsen. Ska försöka hinna med en prommis med Emmy innan vi åker, får se vd den lilla manne Är på för humör.

MÅNDAG

Måndag, denna ståtliga dag. Dagen som börjar en ny vecka, nya tag, nytt liv, ändrade vanor, mer träning ja och allt vad man nu kan hitta på. Men hur fungerar det egentligen? Varför inte börja en annan dag bara. En dag då man känner sig redo, extra villig.

Men det är ändå något speciells med dessa måndagar, börjar man måndagen bra brukar iaf jag lyckas hålla en god vecka. Tränar jag på måndag så fortsätter det bra.. men hur ska det nu bli? jag tog bara en kort promenad idag, det hanns inte med någon springtur? Kommer hela veckan att förfalla? MIRANDA det är nu du som bestämmer hur detta ska bli, ingen annan. Det handlar f*n inte om nån speciell dag. Nu gör jag det bästa av det som är kvar på denna vecka.

Otroligt hur man fungerar egentligen, det gäller att bryta ett mönster man målar upp i sitt huvud. Alla dagar är bra dagar ;D






Härligt sällskap.

Ikväll fick vi härligt sällskap av vår vän Emmy :), vi har lagat god mat och åt gott . Mille är lika nöjd som vanligt när vi har sällskap. Måndagar har blivit lite av våra dagar :).









Nu blire BB....

Vår

Vi tog en promenad ner till b-skogen i sällskap av Syster, Oscar och Sally :).. köpte med oss en limpa för att mata änderna men det gick ju som det gick det. Alla fiskmåsar kom ist och dom blir man ju rädd för så vi gick vidare till lekparken ist.

kanon skönt ute i dag!

Lite bilder från dagen:



Mille äter lunch



Lilla filuren





Rusch banan i b-skogen

   



Åkte den stora med "morbror" Oscar


Helgen

Ja då har ännu en helg flugit i väg och jag och Mille åter går till vår vanliga vardag där det bara är vi två.
Helgen blev inte till något speciellt, jag har mesta dels jobbat och tagit mig nån springtur umgåtts så mycket som går med hela familjen. Måste erkänna att jag har haft ett piss humör och inte alls kännt mig på topp. Allmänt nere bara, jag kan bli tokig på mig själv när det blir så men man är ju en "kvinna". Så det blir lätt att man små gnabbas här hemma och inte mår man något bättre för det inte. Bit ihop eller bryt ihop var det va? 

Idag på förmiddan åkte jag och Mille till öppnaförskolan, Mille trivs :). Men jag idag kännde jag mig inte bekväm, ingen att prata med. Dom jag brukar kunna ty mig till var inte där. Så det blev bra ensamt, men jag är där för Milles skull så det var bara att stå ut. Visst det är ju upp till mig att prata med någon också men dom andra som var där var redan bra samman svettsade och malde på tillsammans och jag hade inte kraft till att försöka mosa mig in bland dom idag.

Men nu är vi hemma igen och Mille sover redan.. idag får vi se vad som händer. Ikväll får vi iaf besök av Emmy :).




Mille i badet igår när moster Pilla och morbror Oscar var barnvakt :)

September

September är sandviken ikväll.....skulle vara kul att gå.


JA HA?





Promenad

Gör ett nytt försök, hade precis skrivet ett inlägg som försvann. Smått less.

Idag började jag dagen med en långpromenad med Emmy i strålande solväder (vart har nu solen tagit vägen?) även denna promenad utan Vagnen med Mille i. Kan faktiskt vara riktigt skönt att komma ut själv ibland också det blir ju alltid så många fler moment när den lilla ska med. Fast det blir ju en aning jobbigare med vagnen också, så det är både och det där. Mille hade ändå inte vaknat innan jag stack iväg , så det var ju på tiden att R fick en mys morgon med vår lille man ;).

När jag kom hem tog vi en stadig frukost tillsammans  (gröt, ägg och en sportruta med leverpastej) sen hoppade jag och Mille ner i badet. Nu sover han sin förmiddags lur och jag tänker göra mig redo för dagen. Får se vad vi ska hitta på, jag är ju tom ledig ikväll :D



Hittade på denna bild som jag och R gjorde långt innan Mille låg i magen. Vad sägs är det några likheter med Mille ;p?


TORSdagen...

Nu är vi inte ensama längre, R är tillbaka hemma med oss. Jag tog nyss en kvällspromenad (5km) , känner mig inte helt 100 i kroppen får se om det blossar upp till något värre. Skönt att gå utan vagn för engångs skull, har ju inte hänt på år och dagar känns det som..

Mille är faktiskt bättre, med den där jäkla hostan sitter fortfarande i och snorig,

Nu blire BB sen godnatt.


Ska jag bli sjuk igen?

Igår pallade jag inte så mycket mer så jag gick och la mig redan vid kl nio, hade jordens huvudverk, ont i kroppen och trött som ett as så det var lika bra att gå och knyta sig. Jag tror inte jag har missat ett bb program sen jag började kolla på det, men i går var dagen inne. Undra om det är min tur att bli sjuk igen?

Jag gör vad som hellst för att slippa bli sjuk nu igen...

Välkommen underbara väder!

Nu kan vi verkligen prata vår, helt galet underbart väder idag. Jag vill bara var ute men då har vi det här satans problemet med POLLEN. Jag blir tokig, snoret rinner och jag nyser. Men man kan inte sitta inne i en lägenhet hela dagen när det är så fint ute. Fia kom hit och hämtade sin klocka och gjorde oss sällskap, jag fick även passa på och ta en springtur. Sprang upp till hemlingby och sprang 2 km spåret sen hem igen ( det blir 8km).

Nu på kvällningen tyckte jag att Mille också skulle få en nypa luft som inte varit utanför dörren sen i söndags. Vi tog en promenad till affären så han fick se  något annat och andas in frisk luft. Det var nog välbehövligt. Nu sover han gott och jag är totalt utslagen i soffan...



Vi passade även på att gunga när vi passerade lekparken :)


Det kom tårar.

Min tandläkarskräck lever kvar inom mig, det är inte det att jag är rädd för självaste tandläkaren utan henne gillar jag skarp, en riktigt duktig tjej. Men det är bara själva kännslan att komma dit och se alla borrar och skit. Ljudet av en borr får mig att rysa rejält.
Imorse hade jag en tid 08.45 och det började med att jag blev försenad, tok stressad som jag alltid lyckas bli kom jag tillslut in till tandläkaren iaf. Och det första jag får uppleva är att en annan tandläkare ropar i panik efter hjälp flera gånger. Min tandläkare rusar i väg i full fart.... efter en stund kommer hon tillbaka och berättar att det var en annan patient som hade svimmat. Och från den stunden blev jag ännu mer rädd, blev helt svättig och önskade mig därifrån.

Det började som vanligt med bedövning och jag är livrädd för sprutor så redan där spricker allt, men dom lyckas ta den på mig iaf.. hon börjar borra och självklart ilar det till så otroligt mycke. Hon försöker lite lätt igen men jag klarar inte av det. På med mer bedövning, jag måste tydligen ha mycket bedövning och låta det verka ett bra tag innan dom kan göra något. Jag försöker andas från magen... men vad f*n hjälper det? jag bara skakar och tillslut kom det tårar på mig... Men herregud människa? ska jag inte ens klara av tandläkaren. NEJ det är tydligen min skräk. Suck.. men jag tog mig igenom det hela och hem kom jag. Jag dog iaf inte ;P.

Nu sitter jag hemma och halva munnen totalt bedövad, känns som jordens fläskläpp. 
Mille sover och jag ska försöka göra lite nytta medans jag kan.






Vilket skit.

Vad obra allt har kännts ikväll, jag går bara och retar mig på min pollen näsa och allt som man kan retas sig på. för en annan kliver in i den så kallade "vidrigaste veckan". Kan inte förklara hur mycket jag skulle vilja slippa den här skiten . Nej nu tar vi ett djupt andetag och säger god natt!

ANDAS!

PUUUH......


Jag blir tokig snart, det kliar och rinner i näsan hela tiden. Medans är Mille fortfarande lika i sin förkyldning och feber, det vill inte alls ge sig. Han är slut och gnällig och det tar ju också på krafterna.

Mamma min har varit här och avlasta mig lite på dagen, pappa kom även in senare efter han jobbat klart. Så jag fick middags gäster, alltid trevligare att få sällskap. Annar blir det lätt att jag slarvar med maten när jag är ensam.

Nu blir det lite tv tittande innan jag slänger mig i sängen, bb såklart.


Ingen sömn.

Jag har inte kunnat sovit riktigt på hela natten, nyst till tusen och det bara rinner i näsan. Dessa tabletter jag köpt hjälper absolut inte. Måste till apoteket idag för att köpa pollen spräy till näsan. Desonix rekomenderade dom från HC. Någon annan som har ett bättre förslag?

Mille är fortfarande lika... stakrn. Jag valde att stanna hemma från jobbet idag för att ta hand om honom, han blir ju så otroligt mammig och gnällig när han inte mår så bra. Och varför göra honom med ledsen när han redan mår dåligt.

Snart kommer mamma min in och gör oss lite sällskap idag... jag vill så gärna gå ut i det fina vår vädret. Typiskt att allt ska komma nör det är så fint.


"Jag är en gummibjörn"

Mille har blivit allt mer hängigare, varmare, hostigare, snorigare och gnälligare ju mer klockan tickar på...det är inte mycket som har stått rätt till för min lilla man nu på kvällsqvisten inte. Hostmedecinen och alvedon fick jag och syster lirka i honom. Efter mycket om och men så hade han fått i sig sina ml iaf.

Det som har fått Mille lugn ikväll det är när han har fått legat framför datorn och tittat på "Jag är en gummibjörn", han mös ner sig på en kudde och låg och tittade om och om igen. Go hjärtat!



Jag tog mig ut på en springtur medans syster var här, gick hyffsad bra. Hade en grym motvind sista biten bara. Jag vill bara att det ska kännas lättare någon gång. jag tycker att det fortfarande känns lika jobbigt som första gången. Fast det är ju bytydligt lättare att ta sig ut. Men jag har ju förbättra tiden också och bättre ska den bli så det gäller att tryck ifrån hela tiden.

Idag tog jag min först pollen tablett (receptfri) men det hjälpte då ingenting. Jag har nyst och snorat hysteriskt sen jag kom hem efter springturen. Jag håller på bli galen. Måste gå till hälsocentralen...






Nu ska dom på

Nu snörar jag på mig springskorna och beger mig ut på en springtur medans syster är här, det gäller att passa på alla stunder jag kan få.


Att kunna gå!

Det blir allt mer framsteg för Mille, nu knatar han på riktigt bra. Han reser sig utan stöd och går helst. Så roligt att se honom stapla fram och verkligen försöker. Ibland går det lite väl fort och då trillar han. Men han är duktig och det syns på honom att han tycker det är så roligt att kunna gå.





Lill hjärtat

Mille har sovit oroligt hela natten, legat och små gnällt lite hela tiden och inte kommit till ro och så fort han hostar börjar han grina för att det gör så ont. Febern går upp och ner men det beror väl på alvendonen.

Nu har jag fått honom att somna igen, han behöver all sömn han kan få för att försöka bli frisk.

Idag blir det hemmadag :).



Sjuklingen

Mille är upp som en sol och ner som en pannkaka här hemma, feber, hosta och snorig till tusen. Stakars.. nu sover han äntligen iaf men det tog tid innan jag fick honom att somna.. Det måste vara alla dessa tänder nu igen.






Slå mig hårt!

Shit det här ligger och tynger mig fortfarande.. Hur klumpig får man var egentligen?

 Idag när R och jag tog en tripp till affären fär att uträtta en del ärenden så kör ju jag eftersom R blivit av med körkortet, När vi precis skulle svänga in till parkeringen så möter vi två med männiksor med en dubbelbarnvagn , och jag dundrar på med bilen i en hyffsad lugn fart men inte tillräckligt lugn för att jag inte skulle dränka ner någon med vatten. Det var tydligen värsta pölen med vatten och jag missar att uppmerksamma sen stora djupa pölen med vatten. Jag hör bara ett skrik så är den ena av dom tv¨helt genom blöt. Gissa om mitt samveta höll på att explodera och jag blev så ställd så jag visste inte vad jag skulle göra.  Jag bara kör vidare till parkeringen... men varför stannade jag inte och bad om ursäkt iaf?? Det var ju verkligen inte på flit. EGO! Själv hade jag blivit tokig om någon skulle ha gjort det mot mig.... man känner sig själv genom andra. Jag vill bara säga förlåt!




Två indevider.

Jag har jobbat alla dagarn nu när R har varit hemma, träffas inte så mycket. Men det är nyttigt i längden det också, man behöver vissa perioder där man kan prioritera annat och i detta fall är det jobb. Kanske inte får ut så mycket glädje just nu men sen kommer vi tycka att det var bra. Vi har ju tendensen till att gå varandra på nerverma när det blir för intensivt. Vi är ju två helt olika personer så det är inte alla gånger det klickar ;P.


Igår blev det ett sent pass var inte hemma förns vid halv två och sen tar det ett tag innan man kommer ner i varv och kan slå sig ner på kudden.

uppe med tuppen i morse med lille man, men han har ju gått och blivit sjuk. Feber och hostig stakarn. Så han har somnat om för andra gången nu, helt slut lille vännen.






Fredagen drar jag ett streck över.

FREDAG



Ingen bra dag i går, jag var inte alls på humör. Allt sket sig bara, lyckades inte ens vara trevlig på jobbet mot mina kollegor. Det höll helt enkelt inte. Men mot gästerna klarade jag av att hålla humöret öppe och drog på det falska leendet. Men det som händer utanför jobbet ska ju absolut inte gå ut över mina kära kollegor, tur att dom är så underbara allihop.

Nu har vi tom två fungerade datorer här hemma plus att den tredje är på lagning, R hade en kompis här i går som kan det här med datorer. Fixa och trixa lite bara så var det full fart på dom igen. Tom min gammla goding är det snurr på som har legat i två år:P. Skönt måste jag säga.

Idag hoppas jag på en bättre dag....... (?)



RSS 2.0