Kommentarer

Härligt att få lite respons ibland :) Ställde frågan när era barn somnar?, Själv somnar Mille mellan 19:00-20:30 ,där omkring. Nu när han är sjuk varjerar det otrologt mycket.

Har prescis kikat på BB, hur orkar jag? Men har jag börjat titta kan jag inte sluta även fast jag tycker det är totalt världelöst. Vilka idioter det finns. Fast lite små kul måste jag ju säga att det är ibland också.. men vad ska jag annars göra när R är borta?

Har nästan inte ätint något sen frukosten igår morse, smaken har inte kommit tillbaka ännu. Usch, skit jobbigt verkligen och jag blir allt mer täppt i näsan. Det står på nässprayen att man ska andvänd den 3 gånger om dagen men det har  jag överskridit för länge sen. Vad händr om man tar det fler gånger egentligen? Jag måste andvända den fler gånger annars kan jag ju inte andas med näsan. 

Nu blir det god natt för min del, hoppas vi mår bättre i morrn.


Inga böter!

Yes äntligen lite med vind ;P... vi slapp iaf böterna i natt :D. Undra om det var en p-lisa med hjärta eller om vi bara hade turen att det var inga ute just här.  Nyckeln har vi lyckas löst så¨den kommer hem till gävle ikväll, skönt så jag har en bil i veckan också.



Öroninflammation

Ja Mille hade örononinflammation på höger öra och början på vänster sen var det på gång i halsen. Så nu får han äta två penceliner i 10 dagar, lill hjärtat. Men han var riktigt duktig hos doktorn. När han fick ta ett stick i fingret skrattade han bara när blodet kom och när doktorn skulle kika i öronen och i halsen gick det kanon. Duktig fast han är sjuk. dag tycker jag han har varit pigg och glad trots att han är sjuk, själv mår jag inge vidare. Vill bara ligga ner och sova. Mille sover nu en stund, måste väl väcka honom om ett tag så det inte blir helt tokigt när han ska sova för natten. När somnar era barn för kvällen?



Farbror doktorn

Har precis pratat med brynäs hälsocentral och vi skulle få komma dit kl fem så skulle doktorn titta på Mille. Får se om det är något mer än en vanlig förkyldning. Skönt att gå dit iaf. Själv är jag totalt utslagen, orkar ingenting. Syster skulle komma och ta hand om oss iaf :-).

vill bara bli frisk

Snälla låt oss bli frisk snart... min näsa är totalt igentäppt och jag nyser till tusen. Mille hostar och tungan är het vit och snoret bara rinner. Ja vi får väl försöka ta hand om varandra, men det blir tungt.



Snälla!

Jag har ingen smak kvar ... förkyldningen har tagit över. Allt som jag äter smakar ingenting. jag hoppas smaken har kommit tillbaka imorgon. Har inte ätit någon ritig mat alls idag :/.. jag känner mig inte hungrig och smaklökarna är som bortblåsta.

svar på kommentar:

Test  ([email protected]) om Idag fick han synas i tidningen :):

Hur kommer det sig att ni döpte honom Forsling? Brukar det inte vara vanligast att man döper efter mamman om man inte är gift? Eller ni kanske är det?

Svar : Ja pappan ville så gärna att han skulle heta Forsling. jag hade inte så mycke talan i det hela. Jag vill att han skulle heta både forsling och Östblom men så blev inte fallet för han tyckte det blev för långt. Men nu heter han Forsling och jag tycker Forsling är ett fint efternamn :). Nej vi är inte gifta.

Bilder



Tattueringen :), satans vad ont det gjorde. Det gör ont fortfarande men det börjar lätta lite nu :).



R har lyckats fått med sig bilnyckeln till sthlm och bilen står nu på fel sida när det är datumparkering. Så vi var tvungna att försöka rädda p-böter i natt. Hoppas det är en lapp-Lisa med lite hjärta i natt....  det har ju inte kommit nån snö så jag står ju inte i vägen för plogbilen iaf. Hoppas vi klarar oss.

svar på kommentar:

Anonym  ([email protected]) om kalas:
Ja, tack så mycket för inbjudan?

Svar: Ursäkta Malin om du inte känner att ni har blivit bjudna, men vi hade lixom ingen inbjudan. Dom som ville fick bara komma och dom som ville komma frågade och då styrde vi det mot lördagen. Men ni är varmt välkommen vilken dag som helst på fika :).

Sjukstuga här hemma.

Både jag och Mille är sjuka, förkylda båda två. Men Mille mår sämre än mig, feber och troligen halsfluss, men kanske något åt öronen också? fast allt går väl hand i hand?  Han har jätte ont i halsen, feber, hostar vita prickar på tungan och han tar sig åt öronen. Han kan helt plötslig bli jätte ledsen och bara gråta. Ikväll har han haft det tufft lillhjärtat.

 Elina har varit här ikväll och livat upp stämingen, fick honom på lite bättre humör till och från:9, men nu sover han gott iaf. Hoppas han får sova bra inatt.

R har dragit till sthlm och blir borta hela veckan igen, känns tungt nu när båda vi två är sjuka här hemma :/. Men förmodligen om vi blir friska så åker vi till sthlm och hälsar på på tisdag. En dag i huvudstaden är aldrig fel, kanske träffa moster min om hon har tid :) också ? Men vi får se om vi lyckas bli frisk tills dess nu då, det är bara att vi får kurera oss.




3 gången gilt.

Usch har suttit och skrivit några blogg inlägg men det har inte kommit ut nån gång, nu gör jag ett tredje försök och hoppas på det bästa ;)...

Fortfarande sjukt förkyld, jag vill verkligen inte. Varför, varför just nu? Igår jobbade jag mellan 17:00-02:00 och jag kännde mig verkligen döende, kan det vara en karl förkyldning ;P? Jag hade ont överrallt, huvudet värkte, snoret bara rann, trött och jag vill bara hem. Men det fanns inget annat att göra än att gnata på.

Mille sov hos sin farmor och farfar i natt, han är duktig mitt lilla hjärta. Det går så bra när han sover borta. Men oj så fort man saknar honom så fort han är borta mitt lilla hjärta.

Nu sitter vi och inväntar lite besök som ska fira Mille i efterskott, trevligt :).



(Dunder förkyld)

kalas

Nu är fikat laddat.. Vi får se on det kommer nå gäster snart :-). Själv mår jag skit dåligt :-(, förkyld till tusen och alla dess biverkningar :-\

Idag fick han synas i tidningen :)


Vad hände?

I går blev det ett blogg uppehåll..

Nu är det bara jag som är vaken, sitter i soffan täppt i näsan och ont i halsen. FAN!!!! Inte förkyld nu, jag vill inte! Mille är  lika förkyld han om inte värre :/. Idag ska vi ha stor kalset för både Mille och R här hemma. R fyllde ju år i går så vi slog ihop det och tog det nu på lördagen ist, Fast på Milles dag kom det bra många ändå för vissa kunde inte komma på lördag. Tänkte lägga upp massa bilder från 1 årsdagen och kalaset tillsammans :).

I går på R´s dag överraskade jag honom med att ta med honom ner till Custom Illusion och tattuera sig , väl där nere tog vi två flugor i en smäll så jag tattuerade mig också. Gjorde om det lilla skavsåret (som det såg ut) som jag har på ryggen där det stod Miranda, nu står det även Mille och några fina kösbärs blommor :). Vi båda är nöjd :)

Jag lägger upp en bild på R´s för det är bara den jag ha på bild, lite svårt att fota mig själv på ryggen ;), det kommer sen :).


god natt


Bäst att sätta fart.

Så nu är jag ny duschad och känner mig mycket piggare. Bäst att sätta fart :-)

Dom sover..

Ja R kom hem med tåget i morse, nu ligger han som en klubbad säl och sover efter nattens jobb. Mille har också däckat i sin säng, han var så trött efter morgonens firande.

Men jag då? ja jag hade ju tänkt att jag skulle städa massa nu men jag finner ingen ork eller lust. Jag vill också sova, hallå kan nån krut morsa vakna inom mig ist? Det lixom går och tynger mig när jag känner att jag har så mycket att göra. Då orkar jag ingenting ist. Men tror jag hoppar in i duschen så kanske jag känner mig en aning piggare. För här måste det bli rent och här ska det bakas, det är bara 1 gång i livet han kommer att fylla 1 år ;D.



Mille 1 dag gammal på detta kort och idag är han 1 år, galet vad tiden går fort♥


Mille 1 år

Grattis vår älskade unge på 1 årsdagen:)



(en glad och nöjd 1 åring )


Push!

Roligt att se att läsarna ökar allt mer och mer, önskar man kunde få lite fler kommentarer ibland bara. Fast när man skriver det brukar det alltid ge motsatt effekt ;).

Idag var jag ner och prova det nya gymmet Push här i stan, dom öppnade den 1 februari. och det tipset får jag tacka Hanna för:). Jag uppskattade verkligen ditt tips och begav mig dit idag, ett nytt och fräscht gym med trevlig personal. Jag gillade det verkligen och ett stort plus i kanten är att dom har öppet dygnet runt:). Tror nämligen det får bli ett gymkort där och köra spin och jyma på friskis eftersom jag redan köpt ett årskort där. Sprang lite på löpbandet för att värma upp sen blev det biceps och bröst, jag kommer ha träningsverk i morgon kan jag lova!

Tack för dit tips Hanna :) 

Hanna om svar på kommentar:
Några vänners vänner har öppnat ett gym i centrala Gävle, Push Gym heter det. Värt o kolla in, det kan ju kanske vara ngt om det är mkt folk på friskis!
Finns på Fb - Push Gym Gävle och på www.pushgym.se

Kram på dig!




Annars ikväll kom syster och Emma på besök, jag har bakat under tiden dom har varit här och syster med :). jag gjorde Bullar och syrran chokladbollar. Det ska bakas mer i morgon och på fredag genom att vi har bestämt att ha storkals på lördagen ist för att Richard fyller år på fredag, så då tar vi två flugor i en smäll ist :). Nu luktar det bullar i hela lägenheten, lill hjärtat sover och jag med snart. Otroligt trött så jag måste gå och lägga mig nu. I morgon blire sång och "fika" på sängen till min 1 åring :)

vi skippade det.

Vi skippade öf idag trotts allt, Milles mage är inte bra än. Vi gick ut på en lång promenad på 1h 45 min ist för Mille var så trött, så han fick sova. När vi kom hem hoppade vi ner i ett varmt bad, jag blev så fryssen efter promenaden. Det var väldigt kallt ute men strålande sol:-)... Snart kommer min hjärte vän Linda förbi och ska umgås med Mille medans kag ska i väg och handla massa bak grejer så jag kan baka massa gott till milles kalas. Det är ju hans sista dag som 0 åring idag. I morgon är det hans stora 1 års dag:-). Jag ska även iväg och pröva ett nytt gym är så otroligt trött på friskis, sja berätta mer om det nya sen :-)

ÖF?

Vi är uppe, funderar om vi ska göra oss färdiga för att gå till öppnaförskolan. Mile har iaf ingen feber och verkar jätte pigg. Han tycker ju att det är så roligt så vill så gärna komma iväg 1 dag den här veckan iaf.
Isf är det nog bäst att sätta fart så vi kommer iväg i tid, vi får ju alltid stressa till öf annars.




(Herregud man har redan glömt hur det är att han en sprängdfylld mage)


Besök

Ikväll kom Elin hem hit på besök, hon hade köpt med sig thaimat och bjöd på. Gott :)! Vi ses ju så sällan men alltid lika kul att träffa henne:). Vi har mest slappat i soffan och tagit hand om mitt lilla monster som inte alls var på humör, sjuk, ont i lilla sjärten och otroligt trött är ingen bra kombo :/.




( jag och Elin i höstas, är man med i spelet får man spelet följa ;P)

Tuggummi!

Hela dagen har jag och mille bara varit hemma, mitt på dagen kom Linda förbi på lite skitsnack. Mille sov en bra stund, fortfarande feber och diarre. Lill stakarn.... På eftermiddan kom syster förbi och ungicks med Mille en stund medans jag passade på och springa min runda på 5 km. Trodde jag skulle "ta dö" på mig själv idag, totalt slut. Det blir så otroligt tjockt i halsen på mig och jag får svårt att få luft. Jag har alltid ett tuggummi i munnen när jag springer annars men idag hade jag inget hemma.Det brukar alltid vara mycke lättare då, genom att tuggummit gör att det bildas ny saliv hela tiden så slipper jag bli så slemig och tjock. Det är min teori;-). Men fy vad jobbigt det blev på slutet shippa efter luft. . Dålig kondis eller vad? Nu på kvällen har Mille inte alls varit på humör, diarren har gjort honom totalt röd i sjärten, lilla stakarn. Han har så ont, jag smörjer och jag kalkar, låter honom vara utan blöja. Vad kan jag mer göra. Mille har aldrig varit röd i stjärten på det här viset tidigare.

Svar på kommentar:

Anonym om Kvällen:
brukar du ta tid när du springer? hur lång tid tar det egentligen att springa 5 km i denna kyla? :)
Svar : Jag brukar vara väldigt dålig på att klocka nu förtiden genom att jag ändå känner att jag inte springer på några bra tider ;P. Jag brukar vilja springa i det tempot jag orkar för stunden.. Men 25-30 min springer jag vl på just nu. Ska försöka öka succesivt :).

Långhårig

Milles hår det bara växer och växer, han har så otroligt långt på sidorna. Luggen ska vi inte tala om;). Vills så gärna klippa till det men vet inte hur jag ska göra. Någon som har något förslag?





Fåret får en gos :)


Ska han gå innan 1 år?

Mille tar två steg sen blir han lite för nervös och sätter sig genast på rumpan och kryper sen iväg.. Man ser hela tiden hur han är på väg att gå i väg m lite för rädd ännu. Stora 1 års dagen är ju redan på torsdag, kommer han att gå innan 1 år?
Jag gick på min 1 års dag och R gick renad vi 9 månader...när ditt/dina barn?



Hos mig

När jag gick och la mig i går gick jag in och hämtade Mille och la honom brevid mig. Tycker det är så läskigt att ha han så långt ifrån en när han är sjuk. Har blivit så nojjig efter att en väns barn fått feberkramper när hon var sjuk.
Men när han ligger bredvid mig i sängen ligger man som på nålar, eller iaf jag. Så fort han rör sig vaknar jag. Vid kl sex gick jag och la honom i sin säng sen sov vi båda till kl åtta. Men det är ju så mysigt att ha dom brevid sig.

Nu ska vi försöka få i oss lite frukost :)



Kvällen


(precis efter jag sprungit mina 5 km:))


Mamma och pappa kom in och hälsade på oss ikväll, medans dom var här passade jag på att ge mig ut för att få lite frisk luft. Har ju suttit inne hela dagen med Mille. Tog rundan runt brynäs som är 5 km, sprang på bra så jag får vara nöjd :). Bättre än inget. Super skönt att jag har en runda här runt brynäs som blir exakt 5 km, bara ta två varv om man vill springa milen :).



Mille mitt lilla sjuka troll sover nu, men det tog emot för han att lägga sig ensam i sängen. Han vill hela tiden ha närhet när han är sjuk. Bara liga och goa, pilla lite i mitt hår och dra i ögonfransarna är Milles bästa :). han somnade på  mig här i soffan sen lyfte jag över honom till sängen. Han somnade om tillslut iaf, han var bra trött.



Mamma och pappa kom in med en tidig födelsedag pressent :), ett gung får. Så otroligt sött, Mille gillade det verkligen. Han har klappat det, gosat med det och gungat:). Pappa ville också vara med och överlämna en pressent genom att han skulle bort på Milles födelsedag (trodde han). När vi sen sitter och pratar inser han att han åker på fredag morgon inte torsdag morgon. Han hinner alltså komma in på Milles födelsedag, ja man kan ju undra vart jag fått min yrhet ifrån? haha! Men nu har han fått det gungade fåret iaf, yrsel och svindel är mina päron de :P!

Jag skulle gentligen ha jobbat imorgon på kompassen men jag var tvungen att säga ifrån egom att Mille är sjuk. Det tar emot att säga ifrån jobb men lill hjärtat måste bli frisk innan jag jobbar. Allt kan inte fungera jämt...

sjuklingen

Mille är så otroligt trött, feber och vill bara goa. Sovit i min fam i en timme nu. .. Go hjärtat.

Mitt lilla hjärta

Mille är bra hängig, nu är det tredje gången han sover för dagen, han vill bara gosa och sova. Mat det vill ha inte ha, fick i han några gurskivor men det står han sig inte länge på. Vällingen går ju självklart ner så något får han allid i magen. Vi gick och la oss i min säng och han somnade direkt, mitt lilla hjärta. Jag få passa på och dona och greja här hemma :). 

 


svar på kommentarer:

Ellinor Hultman  ([email protected]) om Skärpning!:
Du är rolig du Mirris! Det är inte alla som vågar sätta upp en sådan tacklapp, som du gjort. Skulle jag se den och varit ut med dina sopor, skulle jag nog skratta.

Moster

Svar : Haha.. ja men jag skämms ju ögonen ur mig, hoppas dom godtar min usräkt bara ;)

vart kom den ifrån?

Helt plötsligt blev Mille jätte häning och jätte varm. Jag tog febern på honom 39,2, vart kom den ifrån? Nu har han gosat ner sig i sängen och sover gott. Hade precis tänkt att vi skulle ge oss ut på en långpromenad för att få frisk luft och att jag skulle få röra på mig. Men det blir till att stanna hemma, ska inte utmana ödet och åka på att bli dunder sjuk.

Jag får försöka städa här hemma och få det snyggt och rent nångång.

Bättre kan jag

Vilken helg det blev, har proppat i mig så mycket skit. Jag blir så när jag inte alls är på humör då åker vad som helst in i min mun. Nu hoppas jag på en bra vecka och ett gott humör. Jag kan ju så mycket bättre, blir lite med svårt att träna när jag är själv hela veckan. Men jag har ju så många runt omkring mig som så gärna vill ha Mille :).  Det löser sig nog..

Nån gång ska jag väl ha gått ner mina 11 kg;P?

Bättre kan jag !



Skärpning!

Skärpning fröken Östblom... 22 år, har ett barn på snart 1 år och inte ens kan ta bort soporn efter dig? Tom grannarna går med dina sopor. SKÄRPNING!

Detta problem, som sagt har vi sophuset åt helt fel håll och långt borta, det blir sopbildning i vår hall innan jag kommer iväg med dom. Men denna gång när jag bara hade 1 soppåse och skulle städa undan lite här hemma, jag ställde ut soppåsen i trapphuset som jag brukar göra och tänker i mitt huvud att den där tar jag med mig när jag ska......
Denna gång glömmde jag bort den när jag skulle ut alla mina gånger och den blev kvar i trapphuset hela natten och hela söndagsförmiddagen, R påminde mig vid lunchtid att jag var tvungen att gå med den. Jag skämmdes lite lätt och skulle gå i väg med påsen men när jag kom ut var soppåsen borta. Nej nej nej.... grannen har tagit och gått med min soppåse. Pinsamt, herregud jag måste vara ett hat objet hos dom nu. En ung små barnsförälder, inget ansvar! Men det var inte med meningen, nu gäller det att ligga lågt. Aldrig mer en soppåse i trapphuset.
Jag var tvungen att skriva en lapp och sätta upp på hissdörren och hoppas dom godtar min ursäkt. Nu är det bäst att jag skärper till mig  :)


skit söndag

Usch vilken dag, har bara allmänt känt mig som en bitter f*tta. Allmänt less på allt, tur att man har underbara kollegor ;-). Mitt lilla hjärta sover, sambon har dragit till sthlm och jag och syster har precis skratta oss igenom solsidan:-)

söndag

Milles gröt med granat äpple, han älskar all frukt:-) Ja det är redan söndag, veckorna går så fort. Jag och Mille har varit uppe sen halv nio men nu börjar han bli trött igen, sova sin lunch nap nu. Jag ska nog också passa på och sova en stund, samla lite energi tills jag börjar jobba. R drar till sthlm idag och jobbar hela veckan. Vi blir ensama hela veckan han och jag :-)

Elina

Åh herregud vad klockan tickar iväg, snart redan två.....

har varit i väg och jobbat på nygatan ikväll, kom hem i hyffsad tid iaf, hade räknat med mycket senare.

Elina min älskad vän har varit så snäll och ställt upp som barnvakt denna lördagkväll när jag och R har jobbat. Hon är då för bra Elina, ställer alltid upp :). Mille trivs i Elinas sällskap, fast vilken unge gör inte det? Det där med barn det kan hon iaf ;D. Elina blev kvar en stund och umgicks med mig. Hon har suttit och berättat massa roliga historier, man får alltid ett gott skratt med henne :).

Usch nu börjar lördags ångesten komma över mig, jag har ätit så mycket skit idag :/. Varför gör jag det här mot mig själv?

Nej tror faktiskt inte att jag orkar sitta uppe och vänta tills R kommer hem, jag går och lägger mig.

god natt!



Elina

Åh herregud vad klockan tickar iväg, snart redan två.....

har varit i väg och jobbat på nygatan ikväll, kom hem i hyffsad tid iaf, hade räknat med mycket senare.

Elina min älskad vän har varit så snäll och ställt upp som barnvakt denna lördagkväll när jag och R har jobbat. Hon är då för bra Elina, ställer alltid upp :). Mille trivs i Elinas sällskap, fast vilken unge gör inte det? Det där med barn det kan hon iaf ;D. Elina blev kvar en stund och umgicks med mig. Hon har suttit och berättat massa roliga historier, man får alltid ett gott skratt med henne :).

Usch nu börjar lördags ångesten komma över mig, jag har ätit så mycket skit idag :/. Varför gör jag det här mot mig själv?

Nej tror faktiskt inte att jag orkar sitta uppe och vänta tills R kommer hem, jag går och lägger mig.

god natt!


jag har mina dagar

ibland har jag mina dagar då jag inte alls känner för att blogga, i går var det en sån dag. Inte för att det fanns så mycket tid att blogga. Jobbade ju nästan hela dagen.

Jag och Richard har jobbat fullt hela veckan och även hela helgen, vi har sån tur som kan få så myckt barnvakt. Men det är tungt att lämna bort honom, det  tar emot riktigt nu. Men han är lika glad för det, han trivs i allas sällskap bara han slipper vara själv:). Go hjärtat!

idag ska vi försöka ta vara på dagen och hitta på något innan det blir jobb, men shit vad kallt det är ute. Nu får våren komma!!!!


Brunch

frukost !


svar på kommentar:

Evelina om mörkrädd:
Skönt att höra att någon är lika fjollig som mig :P.. Jag är också mörkrädd ikväll!! Har ett stort hus alldeles för mig själv, flera hundra mil hemifrån och ingen att ringa om något skulle hända. LAMPOR PÅ säger jag bara.. hehe

svar : Jo då jag är lika fjollig, så fort jag bli ensam och det blir mörkt och tyst blir det för läskigt för mig och jag blir mörkrädd. Jag hör bara massa konstigt och ser konstiga saker... sådå åker lamporna på, då känner jag genast mig mycke tryggae ;).


mörkrädd

Inser varje gång det blir mörkt och när jsg ska gå och lägga sig ensam att jag är mörkrädd. Jag tittar under sängen en extragång och spänner mig så fort jag hör ett litet ljud... Det blir till att ha lampan på inatt

Fullt upp

Dåligt med bloggande idag genom att jag har haft grejer att göra hela tiden..

Imorse sov iaf Mille till halv åtta, då är det bara upp fixa och dona med frukost sen försöka få i den lilla mannen frukost är inte det lättaste längre. Han har börjat vägrat sitta i matstolen(suck) plust att det inte alls är nå roligt att äta gröt längre heller. Så på månarna blir vi alltid lite smått ovänner. När ska detta vända? Morgon humöret är ju inte alltid på topp så man kan bli lite små less, men älskade unge :D!

Vid nio kom min mamma in för att ta hand om Mille när jag skulle sticka iväg till jobbet. Dom skjusa dit mig sen stack dom i väg på andra äventyr.

Full fart på gourmet blå idag..

Efter jobbet passade jag på att gå till gymmet medans jag redan hade barnvakt. Sprang 34 min på löpbandet , ja hör och häpna jag fick ha bandet för mig själv i hela 30 min. Sparng först 5 km sen körde jag lite back träning. Passade även på att träna magen innan jag tog min promenad hem.

Hem och duscha och sen gick jag och Mille ner till stan för att fika med Sophie och Elina, det är inte offta man träffar Sophie nu förtiden så det var trevligt:). Elina får man iaf träffa varje gång på jobbet :D.

Nu är vi hemm aigen, Mille har somnat i sin säng och jag ska nog bara slappa ner mig i soffan och ta det lite lugnt, men först har jag en tvätt som ska hängas.


Mille kan bada hur mycket som helst, han älskar det. Det här var imorse precis när han vaknat :)


Bild



Mille idag hemma Hos moster Pilla & "tant" Elin :I (står mellan dom båda :))

svar på kommentar

Anonym om Mitt i veckan:
vad hemskt att man inte får ha löpbanden så länge man vill utan att känna press att andra väntar..
Svar : Ja jag hatar det, det är faktiskt ett stort minus med friskis att man inte får andvända maskinerna för kondition när det är mycket folk. Och just nu är det alltid mycke folk. Jag hoppas dom ändrar på detta annars byter jag gym snart!

Mitt i veckan

Ja nu börjar denna onsdag lida mot sitt slut, jag har myst ner mig i soffan, mille sover sött i sin säng och R är i huvudstaden och jobbar.

I dag har jag varit i väg och jobbat på Kompassen, usch fösrsta gången på ett ställe är riktigt tungt tycker jag. Man känner sig helt bakom, som en riktig praktikant. Men det flöt på helt okej. Böhöver ju allt extra jobb jag kan få så det är bara att ta alla timmar man kan. Resten av veckan har jag på konserthuset :).

Efter jag jobbet åkte jag förbi konsert huset och hälsade på alla härliga kollegor:), sen gick jag till gymmet. Lika mycke folk som vanligt, men jag kom upp på löpbandet direkt iaf och hann köra 15 min innan det blev kö, var bara att kliva av och hoppa på crossen ist, den körde jag också 15 min tills det blev kö sen hoppade jag på en annan maskin och körde 15 min, så jag fick iaf ihop 45 min kondition/ styrka. Sen blev det till att gymma i 1 1/2 h, var riktigt nöjd när jag gick därifrån :). 

Éfter gymmet åkte jag hem till syster för hon hade Mille. Richard hade lämnat honom där innan han tog tåget till sthlm. Där blev vi kvar och blev bjudna på räkmackor, onsdags lyx :D. 

När vi kom hem hoppade vi i badet och nu sover han gott, jag har myst ner mig i soffan och ska snart slå på söndagens avsnitt av solsidan som jag missade sist. Man kan ju bara inte missa ett avsnitt av denna underbara serie :). 



(Mille 4 dagar gammal, på väg hem från BB. Älskade du!) 

svar på kommentarer

Jenna om vad är sovmorgon?:
Jadu Mirris. Kicka upp han bredvid i sängen !!!!
Hoppas allt är väl. Kram

Svar: Ska försöka få upp den morgon trötta karln man har här hemma. Har nu försökt i ett år om inte längre så jag har börjat givit upp lite smått. ;)
16 Februari, 19:52  
Lia  ([email protected]) om vad är sovmorgon?:
Hej! Jag undrar lite om den tiden då du precis fått reda på att du var gravid. Hur mådde du? Var det planerat? Hur berättade du det för pappan? Själv är min mens försenad och jag har haft magsmärtor från och till, precis som mensvärk utan mens.
Skulle va kul om du vill berätta lite!

Svar : Hej :)! Min tid som gravid var en väldigt tung period, illamånde, foglossningar, kryp i benen och en stor viktuppgång. Det var inte planerat, men vi valde att behålla trotts omständigheterna just då. Det känndes bara rätt :). När jag berättade det för Milles pappa var vi mitt uppe i en disskution, jag berättade det väldigt olägligt om jag får säga det själv så här i efterhand. Han blev nog mest chockad och drog i väg. Sen kom han tillbaka efter en stund lyckligare än någonsin och då fanns det inga andra tankar än att behålla det :). Jag gick och köpte ett gravtest för jag måde illa så fruktansvärt hela tiden plus att min mens inte hade kommit. Så gå till närmaste apotek och köp ett om du känner dig osäker. Roligt att få lite frågor . Hoppas du fått svar på det du ville ha svar på :).
16 Februari, 08:23  
Linda, från kvarteret bredvid ♥ om vad är sovmorgon?:
Du är en riktigt stålkvinna!♥ Tänk om jag hade hälften av din ork gumman :)

svar: Tack vännen , jag vet att du har precis lika mycke ork som mig . ;)
15 Februari, 13:10  
Anonym om vad är sovmorgon?:
Sparka upp den som ligger brevid! De hade jag gjort! :)

Svar: Mitt tåla mod har försvunnit på den fronten nu, har försökt allt förlänge. :(

morgon pigg

Mille har verkligen gått och blivit morgon pigg... Idag vakna han tio i sex, jag är fortfarande jätte trött. Får se hur länge han blir i denna period.

slut för idag..

Nu är jag hemma efter dagens jobbpass, kom hem lite tidigare än väntat. .. Nu har jag plöst ner mig i soffan, bra trött är jag. Blev ju tidigt i morse. Ska försöka ta mig i säng snart för i morgon ska jag i väg och jobba igen, på ett nytt ställe tom. Lite små nervös, alltid jobbigt att komna till nya ställen första gången. Men vi hoppas på det bästa. Alltid bra att ha lite extra på fler ställen.

vad är sovmorgon?

Sovmorgon är ju bara att drömma om. En morgonpigg liten pojke och en morgontrött sambo. För min del är det bara att kliva upp, trotts att jag kan tycka att jag skulle få sova ut idag när jag har en långpanna framför mig. Men glöm mirris! Du är alltid morgonpigg och orkar mer så du behöver inte sova, sluta gnäll nu. Nu försöker vi göra det bästa av den här morgonen, trotts att Mille vaknat på fel sida.

för tidigt..

05:30 slår Mille upp sina blå med ett skrik, vakna redan? Jag gav honom välling och hoppas han sover en stund till. Själv har jag ett långt arbetspass framför mig 10:00-22:00 så känner att jag behöver sova en stund till.

<3


min första

Idag gjorde jag min första springtur ute, följde med Johan ut. Känndes riktigt bra faktiskt, fast det var bra kallt. Det bet riktigt i kinderna. Nu ska jag försöka ta mig ut några gånger i veckn. På förmiddan var vi i väg på öf, Hanna och Zelda kom in från hedesunda och gjorde oss sällskap. Den vanlig ligan var också där, lika trevligt som vanligt :-). Mille drar i väg på egna upptäcksfärder hela tiden, ingen mamma gris här inte;-). Efter öf följde hanna och zelda med hem på lunch:-) Ikväll har jag och Mille varit till fjärran med hans farmor och faster och badat. Jätte mysigt och Mille älskade det. Han blev så otroligt trött efteråt så nu sover han som en stock. När vi kom hem hade R städat, fixat fint och nu står han och lagar en god middag. Själv sitter jag i soffan med ett glas vin:-).. Det känns underbart, har aldrig häbt mug förr ;-). En rikig bra allahjärtans dag<3

Mille

Mille somnade brevid mig i soffan ikväll, lilla hjärtat <3

gammla godingar

Gammla godingar dunkar för fullt från lägenheten under.... Tur att man känner den som bor under så är det bara att dra i väg ett mess när det blir för hög musik och sång. Men man vill inte vara som en annan gnäll kärring heller. Huvudsaken är att Mille får sova iaf. Idag följde vi med Milles farmor, fastet och gammel mormor anette ut till valbo. Fikade lite sen gick vi och tittade enbart. En annan är ju luspank :-(.. Gud så tråkigt det är att gå i affärer då, fast jag måste erkänna att det inte var mycket som lockade heller. ikväll är det verkligen ensamt här hemma, Mille sovet och R jobbar. Alla vänner i närheten var upptagna ikväll så det får bli ensam mys i soffan ned två nougat kakor. Det var det ända son lockade som jag hade hemma;-).. Det blir nog tidig kväller för min del.. Galet trött.

härligt med solsken!

Vi var ut på en lång promenad i solen och fick även sällskap av Johan, det var ju inte i går så det var trevligt :-).. Bra plogat var det också, tummen upp för de! Nu har man massa ny energi för dagen. Våran dator här hemma har pajat igen så jag kan bara blogga från mobilen, därför jag inte kan lägga upp några bilder.

Tidigt!

Nu har Mille börjat vakat tidigt igen... Vilket jag inte alls känner för idag. Sängen var bra skön. Halv sju slog han upp sina två blå.... Det är bara till att kliva upp. Hade viljat kommit iväg och tränat nu på morgon kvisten men vi kan inte kna med Milles pappa. Han satt uppe och tittade på foppas come back hela natten. Så han sover väl hela fömiddan, kan jag räkna med iaf. Undra vad vi ska hitta på i dag då? Vi ger oSs nog ut på en promenad iaf, bli lite irriterad på de dåligt plogade vägarna när man försöker kämpa sig fram med vagnen. Ja det får det nog bli ;-)!

skit dagar...

Här kan man snacka om bitter tjej, dom senaste dagarna har jag bara varit less och irriterad. Kan bero mycket på den vidriga omtalade veckan vi tjejer har (jag hatar det) . Men det är så jobbigt att vara grinig så jag försöker så gott det går och drar på smilbanden. Idag har jag jobbat lunch på konserthuset, väldigt lugn dag och det får vi nog skylla på det.dåliga vädret. Efter jobbet gick jag på en gång till friskis för att gymma. Men som vanligt är det apmycke folk inte en chans att komma upp på löpbandet. Trapa på crossen i 20 min sen körde jag lite biceps, rygg och mage. Var bra less när jag gick därifrån, Känns som att man aldrig kan träna som man vill för att det är för mycke folk. Lugnar det inte ner sig snart så lär jag byta gym. Ikväll åkte vi ut till hedesunda, Firade mamma med släkten... Mysigt att träffa alla som vanligt.

håll i dej!

Jädrar i min låda vilket väder vi har mitt i natta, shit låter som hela gävle ska blåsa bort. Det var Mille som väckte mig och ville ha sin natt välling. Men nu tror jag att han sover igen... Det ska även jag göra, hoppas ovädret slutar snart....

ja det går bra nu?

Ja miranda östblom vi kan väl inte direkt skryta för dina blogg läsare hur duktig du är med att köra efter lchf? ? haha.. Nej inget jag vill hymla om heller. Igår lyxade jag till det med en räkmacka plus morotskaka och nu ikväll sitter jag och syster och äter kastrullpopcorn medans Mille sover. Ja nu måste dt bli skärpning! !

Jag hatar det!

Usch vad jag hatar detta väder... när sKa det sluta snöa? Jag ser ingen glädje med den vita snön längre, den är bara jobbig och är i vägen. Våran är efterlängtad som aldrig förr!!

Idag har jag hunnit varit iväg och tränat på lunchpasset. Mille var med sin farmor och faster medans en annan svettades loss. Hade tänkt att jag skulle hinnna springa på löpbandet innan passet också men det fick bara bli i tio min. Jag stod först och köade en kvart innan det fanns något ledigt. Man blir ju lite smått irriterad när alla andra inte följer regeln om max tio minuter vid kö när en annan följer den. Även fast jag hatar den regeln själv när man vill träna lite kondition, och nu när gymmet alltid är så fullt är det ju alltid kö på dessa maskiner. Hoppas dom köper in fler nu snart!

Läskigt

Nu är vi hemma hos mamma och pappa, precis kommit från gysinge. Lär nog erkänna att det kniper lite i magen att gå runt i gysinge (tog en promenad), vi var förbi vårn gammla lägenhet. Jag längtar inte tillbaka på något vis, utan det blir mer en jobbg kännsla. Det var tungt där ute sista tiden.
Men mysigt att vara hos mamma på kaffet, det är ju så fint i gysinge.

Det var även fullt med poliser och polishelikoptrar i gysinge, det var en man som hade hittat ett lik i vattnet borta vid severts kvarn. Usch jätte läskigt...  det kommer väl stå i tidningarna imorgon.


Gysinge

Besöket hos frissan blev precis nästan som vanligt, snäppet ljusare igen och frisst till det. Lika nöjd som vanligt när jag gick därifrån, kan ju tycka med mig själv att jag var lite väl tråkig att jag inte testa något helt nytt. Kanske nästa gång. Nu är vi ute i gysinge på mammas kaffé har precis lyxat till med en räkmaka och en morotskaka. Det är ju trotts allt mamammas föselsedag ;-)... Länge sen man var här nu. Solen strålar för fullt, underbart väder :-)

Frissan

Jo om ett par timmar sitter jag äntligen hos frissan och ska fixa till detta skatbo, men vet fortfarande inte hur jag vill ha det. Är så otroligt trött på detta nu, så det blir nog inge mer att raka på sidan. Det är nog dax att börja spara in sidan igen. Jag och jag vågar väl inte gå från blond? Elle?



Grattis Mamma :D

Idag fyller min älskade mamma, Milles älskade mormor år, stort grattis till dig :D








Kul att se

efter dagens inlägg om "gävles gnällspikar" höjdes läsar siffrorna, roligt att se. Det måste nog hända lite mer här i bloggen härdan efter..

Ikväll tog jag mig i väg till gymmet, sjukt mycke folk. Humöret var inte på topp, så en sväng på löpbandet sen gick jag därifrån less och irriterad.

Men nu ska jag gå och knyta mig, det är ju en dag i morgon också...



Gävlebor vilka gnällspikar!

Läser gds repotagen om operan på konserthuset i lördags och ser att reporten gnäller på garderob kaoset.
Camilla Dal: -PS. Om nyordningen i garderoben tycker jag inte. Kaos, jag tog med jackan in. Hoppas jag slipper det nästa gång.

Läser sen en kommentar som känns som dom tagit orden i munnen på en:

Är relativt nyinflyttad i gävle och tycker att ni gävlebor borde skämmas. Har bott lite överallt i sverige och har aldrig varit med om maken till gnällspikar. Ni som bevista gävlekonserthus är av god ekonomi.(av vad jag kan dömma av min besök) Ni verkar inte ha några problem med biljettpriser eller vin både innan och efter. Men 20:- i garderobsavgift, då hoppar ni minsann högt och protesterar. Ni viker och knuffas för att komma undan 20:- Sen har ni mage att gnälla över att det är kaos???? Försöker vinkla detta "kaos" till att det ska vara konserthusets fel. Skäms på er.
Är det pga att kommunen äger konserthuset som ni tycker er ha rätt att gnälla på allt som händer i huset?
Jag va på hockey härom dagen, där va det som vanligt galet på parkeringen vid ankomst och avresa-de har jag inte sett något gnäll om...
Går du på krogen är det inträde och sedan garderobsavgift. Har jag inte heller sett något gnäll om, du får dessutom stå i kö utomhus, fortfarande inget gnäll. Skärp till er!!







Mina ord:
Konserthuset eller vi på gourmetblå får ta mycket kretik av alla gnälliga k*rringar i tidningen... Men som ett ställe som konserthuset när det kommer mycket folk på en plast samtidigt går det inte att komma undan köbildning om vi inte hade personal till varje person. Och ha personal till varje peron har ingen krögare råd med ? Och att dom orka gnälla över att garderoben kostar 20 kr när en personal alltid står och vaktar jackan under hela konserten. Vem som helst kan gå in på konserthuset under en föreställning och norpa jackan som hänger i gratis garderoben. Där finns det ingen bevakning..

Kommentaren är så sann... vad är det med oss gävlebor???

Ni som orkar klaga på allt detta måste se på saker med andra ögen, skärpning nu!!! 

fina väder

Jag och mille begav oss ut på en frisk promenad isolen :-). Han sov medans en annan kämpade och drog vagnen på dom oplogade gångbanorna. Nu har vi fått i oss lite lunch(fläskfile, sallad och bea) och funderat på vad vi ska göra resten av dagen?

tisdag morgon

God morgon!! Jag och mille är vaken efter natt med mycke sömn, jag somnade nog bara en timme efter Mille. Idag ska vi försöka halka oss i väg på en promenad och jag ska hinna med träning också. Nu har jag bestämmt mig för att börja äta efter lchf, känner att jag måste ha en fast punkt att gå efter. Någon som har nått tips :-) ??

om start.

Helgen har redan dragit förbi, har inte haft någon större lust till att blogga. Men helgen har varit bra... säger inte så mycket mer om den nu ;P.

Idag starta vi på en ny vecka igen, denna vecka blir det nya tag. Förra veckan var jag bara sjuk så den blev otroligt slapp
på tränings fronten.

Men i dag starta jag igång träningen igen med ett hårt spinningpass. Jätte bra pass och otroligt hårt, men det gillar vi.

Mille har inte alls varit på humör här hemma på kvälls fronten.. ett riktigt surkart. Men nu sover det lilla trollet iaf..



är det de här man ska kalla fredagsmys?

Ja ha... Här sitter man ensam i soffan och börjar snart klättra på väggarna om inget kul händer. Den lilla goheten sover, karln jobbar, sällskapet som skulle varit här ikväll stannade hemma pga sjukdom. Jag bullade upp här för mig själv med chips, dipp och cola zero. Mös ner mig i soffan och insåg jävligt snabbt att det bara var skit på tven, chipsen var äcklig, datorn har pajat och allmänt less. Ja men det var det här man ska kalla fredags mys va? Men helt ärligt vad är det för skit på tven nu för tiden? Allt är dynga. Det ända som är värt att se är solsidan på söndagar. Om ändå datorn kunde fungera så jag slapp sitta med mobilen hela kvällen. Nej jag går nog och lägger mig ist. Hur är er fredag?

svar på kommentar

Jenna: Tack... Får sällan höra det. Alla säger att han är så otroligt lik richard. Jenna jag kommer inte in på bloggen din och ditt nummer är borta på telefon. Saknar dig

Slappt i soffan

Mille har precis somnat för att sova lunch tiden, hoppas han sover bra nu. Denna vecka har han bara sovit en gång om dagen och det blir lite väl lite för honom än.. han blir så otroligt gring och trött och har mycket svårare att somna på kvällen. Får se hur det går idag, annars har han hoppat över lunchvilan och bara sovit en stund på eftermiddan.

Medans Mille sover har jag nu kurat ner mig i soffan med datorn i knä och bara slappar till det lite. Kanske ska ta en stödvila och försöka bota förkyldningen lite. Vill verkligen få bort det här nu, komma igång och träna igen.



Ledig fredag.

Välkommen lediga fredag :)..

Utmanad

Utmanad  (jag har blivit utmanad av Sophie Åhgren)

1) Fyra arbeten jag haft i mitt liv:
Personlig assistent, interpool, wärdshuset, Jansson catring

2) Fyra filmer jag kan se om och om igen
The Blinde side, p.s i love you, monster inc , twillight

3)Fyra städer jag bott i:

Gävle endast!

4)Fyra tv-serier som jag gärna ser på:
 solsidan, greys, DH, sex and city

5)Fyra ställen jag vill åka till:
USA, Island, mexico, thailand

6)Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
www.blogg.com
www.facebook.com
www.hotmail.com
www.friskis&svettis.com

7)Fyra favoriträtter:

Tacos i alla dess sorter, lasagn, en god köttbit med goda tillbehör, lax och citronpepparsås

Fyra ställen där jag trivs:
Hemma , i ölbo hos mamma och pappa, i hemlingby , hos syster

9) Fyra personer du tänker ofta på:
MIlle, Richard, familj och vänner

10)Fyra personer att utmana:

Josephine Westling
Angelica Forsling
Hanna Larsson
Madeleine Persson


Host, Host!

Ja inte har man lyckats blivit bättre idag heller, hostig, snorig och nyser för fullt.
Även denna förkyldning trottsa jag mig till jobbet, har inte råd att vara sjuk nu. Sen har det bara varit en hemma kväll med familjen. Milles faster Angelica har kommit hem från turkiet så hon kom och hälsade på :), mysigt att henne är hemma igen.

Mille har blivit en stor kille nu och dricker gärna vällingen, skönt .

nu tänker jag ta en varm dusch och sen krypa ner i sängen...


Raderat!

Raderade ett par inlägg pga av att det kanske blev för mycket.. vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig längre till mina läserae. Blir bara fler och fler, alla tolkar ju allt på olika sätt.

Nog om detta...

har jobbat en del i veckan, skönt att få in lite timmar det behövs verkligen. Önskar att man hade mycket pengar, att man kunde släppa loss lite ibland. Nu gäller det att hålla i verje krona man har. Hoppas det kommer ljusare tider snart.

Igår bjöds hela gourmet gänget på hockey, jätte kul att göra saker tsm. Brynäs-Modo 5-2 :), kul att se dom vinna för en gångsskull nu för tiden ;P.

Idag tog jag och Mille oss ner på stan och mötte upp Fia, det blev lunch mys och en tripp på stan sen gick vi hem till lillasyster och hälsade på i deras nya lägenhet. Så jag och Mille har varit på vift hela dagen, kom nog inte hem för en vid åtta tiden. Nu sover han äntligen och jag sitter här framför datorn och snorar. Har lyckats gått och blivit förkyld... typiskt! Träningen får ligga på hyllan en stund :(.






RSS 2.0