Milles bästa....

Milles Bästa just nu är att sitta i diskhon och bada. Så himla lätt att sätta ner honom där när han har grisat efter varje måltid och han tycker om det så himla mycket. Det är ett MÅSTE att bada honom efter han har ätit han grisar ju ner sig själv så otroligt mycke.


Igår blev det hemma mys heladagen, jag kännde mig inte så kry. Eleonor kom förbi och aktivera Mille lite. Jag fixa, lunch, strök, dona lite, middag och Richards mormor och syrran kom också föbi också.
På kvällningen gick jag och Mille ut på en lång prommis för att få lite frisk luft. Vi mötte upp Emmy också, roligt sällskap :).
Sen blev det hemma mys, mamma och pappa kom förbi på" testund" på kvällningen också titta vi på Gumball 300.


Nu ska vi ge oss ut på en morgon prommis med Sophie , först en kaffe bara.


 

 



Höst jacka.

Jag har varit in på intersport och kikat på en jacka länge åt Mille, och vips som det var när jag kom hem från jobbet i lördags hade Richard varit nere på stan med Mille och köpt den.

Tyckte ju 400 kr för en höst jacka nu var lite dyrt,han växer ju ur den så snabbt. Men den är ju så fin och nu var det Richard som köpte den , så då kan han inte klaga ;).

 

400 kr Intersport




förkyld.

Ja nu har man gått och dragit på sig en förkyldning också, täpt i näsan, hosta och tungt huvud. Jag orkar inte med det just nu känner jag, precis när Mille är extra gnällig. Det finns lixom ingen ork, lill hjärtat som vill aktiveras hela tiden.
Man kan ju tycka att förkyldning inte är något att gnälla över, fast nu känner jag mig slut i kroppen. Beror ju på vilket vis man blir förkyld på.

I natt har Mille sovit helt ok jämfört med dom senaste nättrena iaf, en gång fick jag kliva upp och ge honom mat och resten trycka in nappen så somnade han om. Så det var inge jobbigt, men jämför med hur han har sovit på nätterna så är det inge bra för att vara Mille. Men tänderna är nära nu, dom har typ halft som halft spruckit upp. Två små söta vita finns där, snart så kommer dom nog. Jag hoppas inte att det kommer bli så här för varje tand?

Ni med barn? När kom tänderna och var det en jobbig period?



Babysim

I går var det dags för baby sim för första gången, innan har vi bara varit på en teori kurs. Vi går på Linneassim skola på södertulls sjukhus. Vi kanske var 8 st i vår grupp. Poolen var jätte varm och skön, super mysigt. Mille älskade det, han sprallade som aldrig förr, han bara njöT.

Jag kan starkt rekomendera att gå på baby sim :)


 

Inga kort från babysimet, ska ta med kameran nästa gång :)


svar på kommentar:

Kommentar Tid
Tulan om svar på kommentar::
Jaa de e väl de men som sagt tiden går så j***a fort!! Jag menade (reklamen eller va de är) när de ger ungen smutsigt vatten.... vet du då?
IP: 83.188.247.79

Svar: Jo den gör ju det, galet fort. Aha ha du menar den, nääh inge disk vatten ger jag min unge inte, bara pärondryck det där. tror du det om mig Tulan?

LÖRDAG

Nu börjar denna lördag lida mot sitt slut också... Det blev jobb och hemma mys.

Jobb - Det var jag och Karolin som jobbade, en härlig dam som man får många skratt med. Henne gillar vi, vilken yr panna ;). Allt gick bra idag, kom lite folk hela tiden.

Hemma mys- Det blev en Tacos kväll med Emmy & Mille, jätte mysigt har vi haft. Emmy drog i väg till jobbet och Mille har somnat, så nu sitter jag här själv i soffan med massa tända ljus och funderar på att krypa ner i sängen jag med. Känner mig inge pigg efter så många sömn lösa nätter plus att jag börar bli förkyld (suck)... Ellr kanske en film först? vi får se vad jag orkar.


Mat monstret mitt :)

svar på kommentar:

Tulan om FÖR trött.:
Vet hur du har de! så har jag haft de i över 2år nu! vi får se de på den ljusa sidan i tonåren brukar de sova länge på morgonen! ;)Fråga va e de han har i flaskan? ser ut som på den där reklamen!?
IP: 83.188.247.79

Svar : Hahah.. sant Tulan, men det är bra många år dit. Fast det står väl inte på så är man där. Det är väl bara att gnata på så gått det går .. eller ;P? I flaksan har han pärnon dryck . Menar du att Mille ser ut som nån på reklamen? :)
28 Augusti, 19:20
Jenna om FÖR trött.:
Bra att du lämnar spår gummsan ;) Helgen blir lugn. Träning och kalas. Ni då? :) Puss
IP: 213.226.78.179
Svar: mysigt. Det blir jobb, umgås och baby sim :). slå en pling i morrn vettja :)
28 Augusti, 08:27

FÖR trött.

Usch jag är för trött för detta , Mille retas stygt med mig just nu , finns inte mycket som är rätt inte. Åh jag för övertrött, ligger lixom på brist gränsen snart, Skulle bara vilja sova en hel natt utanproblen. Ge mig sömn! Om man bara kunde ha ett axtra batteri att byta yill när inte det fanns till räckligt med batteri i kroppe för att orka ktivera sitt lilla pyre.

Känne att ja behöver lite sön om jag ska orka jobba i morgon (jobbar på fiket under dagen), nej nu måste vi nog tänka på refrängen .


God natt!


 

Tur att det finns en med ENERGI i iaf, min coola kille <3!


Morgon promenad.

Mille och jag kläde på oss och gav oss ut på 1 1/2 h promenad, det små dugga lite hela tiden. Jag mös ner mille riktigt ordentligt i vagnen sen traska vi på . Mille sov hela rundan, brukar vara väldigt ovanligt nu förtiden, men han var bra trött. Natten har ju inte givit oss så mycket sömn.

Nu har Mill precis fått sin morgon gröt och sitt morgon bad, det blir alltid bad efter den här feluren har ätit ;).  Nu ska jag försöka få i mig lite frukost också, magen skriker efter något :).

gnäll, gnäll.... GNÄLL!

Vad har hänt med mitt lilla hjärta på nätterna? Han vill inte sova, han vaknar stup i kvarten och gnäller. Han  som har vait så duktig på nätterna men nu j*vlar ska vi djävlas med mamma allt vd det går. Jag blir så trött, undra ved detär som stör honom hela tiden? Fas allt gåt väl i vågor och dom har olika tider. Mren på natten ska man sova...

Ska försöka få honom att sova ett tag till....


Hur sover era barn på nätterna? Har det varit olika?



Torsdag


Idag har vi haft besök av en elektriker här hemma, eller det är farfars kusin Bert. En härlig gubbe på 80 år, hur pigg som helst och jätte trevlig. Han drog el till diskmaskin sen bjöd jag på fika. Han blev kvar ett tag, pratade på för fullt han.


Mot kvällningen gav vi oss ut på en lång promenad på 2 h sen har vi bara varit hemma och myst. Nu inväntar jag sambon , får se om han är på bättre humör ikväll ;).



Mitt lilla monster



 

 

Mille har ätit med hela kroppen. :)


Gårdagen blev inte Richards dag med stort D!

Helt otroligt hur allt kan lyckas gå snett ibland, allt blir det bara kattskit utav. Richards dag i går blev väl ingen höjdare, detta kommer svida i vår kassa :(.

Det hela började på morgon när jag märker att det sitter en fet parkeringsböter på rutan, 700 spän. Helt sjukt, rena rama rånet. Richard hade ställt sig förnära korsningen med nån meter.

Sen när han kommer till jobbet upptäcker han att någon har sprayat ena sidan av bilen, hur f*n orkar männiksor göra något så dumt bara för att förstöra. Jag blir så tokig när jag tänker på det, hur kn man vara så dum?

När kvällen väl håller på ta slut för Richard och han har gjort klart sitt pass för kvällen och tänker glida hemåt upptäcker han att bil nyckeln är borta. Han leter precis överrallt men hittar inte ett spår av nyckeln. En less Richard får ta sina två friska och börja knata hemåt med svansen mellan bena. Vi har ju ingen extra nyckel till bilen heller så det lir till att byta lås...

Det var inte en liten less sambo jag hade när han kom hem, gick inte ens att prata med honom. Usch det blir mycket pengar att slänga i sjön denna månad, fast det är ju sånt som händer. Jag är ju så j*vla klumpig själv så jag vet hur lätt hänt det är. Men det svider...


Mitt hjärta

Ungen..

I natt har vi inte haft det roligt Mille bus och jag, han har verkligen sovit oroligt. Vi var upp flera gånger i natt och han ville verkligen inte somna om, han gjorde allt för att hålla sig själv vaken.

Så nu underdagen har han varit väldigt kinkig, men nu sover det lilla monstret iaf ;).

En fika.

Man är hemma och mamma ledig men ändå lyckas man stressa till allt man ska på. Jag önskar ibland att jag kunde vara en bättre planerare och inte sån tids optimist. Men viss önsketänka kan man juh, jag har försökt med detta i många år nu men än har det inte blivit någon förbättring. En sak vet jag iaf att jag ska göra allt för att inte Mille ska bli så ;P. haha...lättare sagt än gjort... kanske .

Min kväll, eller vår kväll.. jag och Mille sitter ju som sagt ihop så jag får prata i "vår" form den har vi till bringat nere på stan på coffy house med Elina och Sophie. Mysigt , jag käkade en sallad med räkor, ägg och avokado så beställde jag till keso. Mumsigt!

Jag och Mille promenerad hem från stan, det är verkligen höst i luften nu. Frisk skön luft, känner att det faktiskt kommer bli skönt med höst nu. Trdde inte jag skulle känna så i början av sommaren men nu gillar jag det. Mille somnade på vägen hem och jag lyckades bära över honom till sängen och få han att fortsätta sova.

Själv sitter jag ner kurad i soffan och väntar på att Richard ska komma hem från jobbet, sen blire sängen som jag har längtat efter den idag.



Sophie, Mille  & elian på coffe house :)

 

 

Mille BUS!




Mitt hjärta !





Tröttast

Huha.. nu börjar tröttheten komma över mig, jag har sovit så oroligt dom senaste nätterna och Mille lika så.

Har fått Mille att somna nu iaf, skulle ara vilja lägga mig ner och sova jag med. Men jag måste laga mat, har lovar Richard att komma med en matlåda tills hans rast. Usch nu ångrar jag verkligen att jag lovade.

Slut på friden, jag hör gnyl från sovrummet..

Springtur.

Ja jag klarade mig igenom 6:an utan större problem. Hade en farbror som sprang före som fick bli mitt drag plåster. Men tillsut var jag tvungen att springa om honom så jag fick bli jagad ist. Det är ju alltid lättare attjaga än att bli jagad, men det gick bra. Mille fick vara hemm amed sin pappa, han jobbar ju e-middag så det funkar perfekt att springa på f-middan då.

Nu är syster här, hon har gjort sin första dag i skolan. Snart ska vi i väg och titta på en lägenhet åt dom :).


Uppe med tuppen.

Mille har brytit sitt mönster efter Åland, han sover inte hela natten längre och han sover inte längre n till kl sex. Innan sov han iaf tidigast till åtta. En pigg kille, medans hans mamma är f*rdj*vla trött.

Fast jag har ju iofs tvättstugan från 7-10, men då ska man släpa med lille man ner dit också. Men det funkar juh det också.

Efter tvättandet ska jag försöka ta mig upp till hemlingby på en springtur, var ju 1 vecka sen sist. Känns som jag inte sprungit på hur länge sen som helst. Men nu är det bara tuta och köra igen.. elller?


Duktigt Mirris?

Ahh.. jag lär ju erkänna att jag inte har varit allt för duktig att hålla mig bora från gottandet idag. Fast det var ju 1/2 års kalas :P. Får man skylla på det? jaa i mitt huvud iaf, det låter bättre då. Slipper man den värsta ångesten iaf, det är bra att ljuga för sig själv ibland.

Ikväll kom Jennifer, mamma, pappa och Eleonor förbi på fika och massa mys. Allt blir så mycke roligare med lite främmande :).

Ja och i morgon flyttarr min kära spring kollega Jennifer till Oslo, känns lite tungt faktiskt nu när vi har kommit igång så bra tillsammans. Men vi klara det på distans. Ett spring förhållande på distans funkar det med, High five ;D!

Nu sitter jag och väntar på att Richard ska komma hem, han jobbar e.middag denna vecka.



Lite bilder från i går och idag

Mille & Linda

 

Mille & Linda , på Lindas uteplats. Mysigt



Zelda & Mille snackar på filten.



Zelda :)



Sötisarna



Sally var också på besök idag, gull gumman.

1/2 års dagen :)

idag blir lille skrutt ett 1/2 år, tiden bara rusar i väg och han växer så det knakar... min stadiga lilla bit.

ja vädret har ju inte varit någon höjdare  dag så vi har bara varit inne och myst, först på förmidagen kom syrran förbi och blev kvar till på eftermidagen, Hanna och Zelda kom på en fika dom också även Linda kom förbi en sväng nu på eftermidagen. Mysigt att ha besök :).

I kväll hoppas vi på fler mysig besök i detta rusk väder.




Ja då kör vi ?

Min måndag började med en härlig morgon promenad med Mille, Sophie och Ozzy. Blev en prommis på 1 40 min.
Bra start på denna vecka efter denna helg på åland då de bara har varit gotta och inge träning eller promenader. Det mest rörliga vi gjorde var väl att gå ner till stranden, och det var ju ingen maraton sträcka om man säger så.

Jag bestämde mig nu på Åland att jag måste kliva in i mitt nyttiga liv igen, försöka dra nerpå ALLT gottande och det gäller även på helgerna MIRRIS. Fast man måste leva också, ibland får man tillåta sig. Men jag måste bli av med mitt socker sug som finns där ständigt nu.
Jaaa men då kör vi då hörrni, ett sundare, nyttigare LIV? Jajje , jag är på :D!

Nu ska Mille och jag ner på stan och göra lite ärenden.

Älskling

 

Åland, stranden neranför stugorna.

 


Hemma!

Nu är vi hemma efter 4 mysiga dagar på Eckerö (Åland). Alla Var lite små trötta i går när vi kom hem så det blev bara film mys.

Nu är Mille och jag uppe och ser till så han får i sig nattmaten som han vaknade å gnydde om, eller rättare sagt han skrek faktiskt. Han brukar inte göra det men nu har gossen fått ett humör utav desslike .Vart kom det i från ;)?

Vi testar sängen igen,,,,,

Regn och rusk!

Shit vilket väder vi fått, nu känner man igen sverige igen ;D! Regnet bara öser ner över gävle, lika så i hedesunda när vi var där över dagen.

Idag på förmidagen pallrade hela familjen i väg till andersberg för att gå på förädrargrupp. Men där var det inte många själar. Två mammor till med sina pojkar och vi då . Vi tittade på någon film å så hade vi någon ny......... ja vad heter det? en som håller i gruppen iaf, Vi kan kalla henne fröken ;P. Hon var iaf kass, det blev lixom inga konversationer utan bara pinsamt. Jag hoppas det blir någon annan nästa gång. Våran grupp heter ju "Tysta gruppen", ja och man kan ju inte säga annat än att vi är TYSTA!! suck ibland önskar jag bara att någon satt igång att babbla. Det är nästan så att det är jag som pratar mest ibland.

Efter F.gruppen åkte vi ut till hedesunda, käka lunch och sen var vi till BVC . Mille vägdes, mättes och fick vaccination.
Han var så duktigt lille skrutt, sa inte ett ord närhan fick två sprutor i låret. Go hjärtat.

Mille blir 6 månader den 24 augusti väger 9995 och var 66,5 cm lång.

Sen har vi bara varit hemma och pakat lite
för i morgon bär det av till Åland med familjerna :), våran lilla familj, min mamma, pappa, richards mamma, pappa och mormor. Ska bli mysigt. Har hyrt en stuga där tills på söndag.

Nu sitter jag helt solo hemma i soffan och tar mig en fika. Mille och hans pappa har åkt och firat Richards moster som fyller år i dag. Men jag stannade hemma för jag ska i väghem till Emma och ha lite farväl "fest" för fia som flyttar till spanien på lördag. Ska bli en hel mysig kväll med massa härliga tjejer och lite vin :).

Nej nu är det dax att rappa på lite mirris, in i duschen med dig!


Tisdag...

Startade dagen med en morgon prommis på 1 h 45 mn, tog den vanligarundan i hälsans stig. Mysigt att gå i b-skogen, tycker det blir lite små jobbigt att gå efer vägarna när det är såmycket trafik på månarna.

när vi kom hem ringde svärmor och ville ha taxi ut till valbo (hon hade ingen bil hemma, vi lånar ju deras andra medans våran "lagas") Så jag och Mille följde glatt med eftersom vi inte hade några andra planer. Köpte presenter till Richards kusin Micke och Richards moster Lisen. Hittade även pyamasar till mille och en söt mössa. Vi gjorde även ett riktigt rea fynd 49 spän för ett par byxor. Jag har ett par såna redan men dom är så otroligt sköna så det fick bli ett par till.

efter valbo tog jag mig upp till spåret och sprang 6 km, det var skönt. Sen var de bara hem och hoppa in i duschen för att hela familjen skulle ner till Texas longhorn och fira Richard kusn Micke som fyllde 25. Jätte mysigt hade vi, åt gott och trevligt sällskap.

När vi skulle traska hem från texas L.. fick vi oss en redig dusch kan jag säga, regnet bara piskade ner i backen.

Nu sitter jag här, Mille vaknade och åten sväng. Jag har svårt att sova, men ska gå och göra nått försök till. Onsdags shemat är fullspäcka...


Trötter

Helt galet trött har jag varit nu dom tre senaste dagarna, ingen lust eller ork till något längre. Plus att Mille inte alls har varit på sitt bästa humör. I går kväll var det nog värsta kvällen på länge. Fast ändå är han inte gräslig men värsta kvällen för honom iaf.

vi går och testar om han kan sova en stund till...

Helgen

Lördag -Jobb stod på shemat för båda mig och Richard, så Mille fick vara hemma hos mormor och morfar. Kl 15.00 var det vitskjortan på fram till 03.00. Vi hade fullt att göra hela kvällen.
När vi kom hem till mamma och pappa mitt i natten vaknade Mille och ville ha sin natt mat. Plus att jag var tvungen att pumpa, det var så fullt att det gjorde ont. Hade ju inte pumpat något på hela dagen. Försöker ju trappa ner så jag kan sluta till helgen. Vi blev vakna till fyra sen fick jag sova i 3 h sen vara bara att gå upp och aktivera Mille .

Söndag: Slapp söndag, otroligt trötta alla 3.

En mat glad kille :)

Mille började sin morgon med en tallrik gröt och lite fruktpure, han mumsar på förfullt han. Tycker det är riktigt gott, han blir helt ivrig i sin mat stol, benen går som två små trumpinnar.

Nu "springer" han runt i sin gå stol här framför mig medans pumpen går för fullt, jag håller på att minska med pumpningen nu . Tänkte att jag skulle sluta helt när han blir 6 månader och det är ju snart bara om 1 vecka.

Snart kommer syster och Oscar in, dom skulle titta på en lägenhet precis här vid oss:).

Nu ska jag få i mig lite frulle också,tror jag hoppar morgonrundan och laddar för en springtur innan jobb idag.



Skutskär

Hela eftermidagen och kvällen har vi tillbringat ute i skutskär hos Richrds moster och kusiner. Jätte mysigt och tevligt har det varit, det bjöds på grillat och grejer. Jag lyxa till och med på ett glas vin .

Nu blir det sängen och ladda uppför morgon dagen,




Bra start!

Jag och Mille kom ut på vår morgon prommis i morse igen, trotts att jag har största skavsåret under foten. men vi travade på som vanligt.1 h prommis blev det i dag, lika kvaft i dag, svetten bara rinner av en.

Nu har hela familjen ätit en duner frukost tillsammans, nu ska vi fräscha till os och sen åka och vinka av Angelica (milles faster)som åker till Turkiet och ska stanna där ett bra tag, hon s34äger att hon kommer hem till Jul, det är långt dit :/.

Mille och hanns pappa står nu i kallinga och poppar bailando, den gammla dängan haha. Ett gott skratt år man iaf :D




En kväll med Kafe Nyfikets brudar!

I går var vi alla tejejer från kafe nyfiket ut och käkade, vi var på Texas Longhorn . Jag tycker det var bra mat , gott. Sen var vi ner på sommaryran men jag kan ju inte på stå att det var någon hitt precis, fast det är ju kul att något händer i den här staden. Halva gänget åkte karuseller och resten tittade på. Jag var ju tvungen att hoppa karusellerna, jag spyr ju så fort jag åker.Men en toppen kväll med härliga tjejer ! :)

Mille var hemma och myste med pappa , allt hade gått super bra. Dom hade också varit ner och kikat i sommaryran sen bara myst i soffan. Mina go hjärtan!




Gysinge, kafe nyfiket till höger




en tung vecka.

i går eftermiddag tog jag mig upp till spåret själv tom, utan min spring kollega J. vi hade bokat in en tur senare men jag kännde att jag inte skulle hinna så det var lika bra att ta det tidigare annars hade det inte blivit av.
7 km sprang jag iaf, men jag måste erkänna att jag är inne i en sjukt tung vecka just nu. Men jag är glad att jag kommer i väg om och om igen. Det är bara att försöka ta sig igenom den här jobbiga perioden så går det nog lättare snart igen. Jag har börjat fundera om jag ska sätta upp något mål, något lopp eller något att träna till  ?   tips?





en sak är säker iaf, jag SKA komma iform igen!

Snacket går...

Jag världen är bra liten ändå, det är alltid någon som känner någon, som känner någon ;). På något vis får man alltid höra en annan historia av någon händelse som man har gjort. Men det är ju alltid lika roligt att höra dom andra historierna, vad folk pratar om. Det är ju tur att man vet själv vad man gör nu för tiden ;) och att dom närmsta vet sanningen, annars får snacket gå då, eller så får man fråga själv.

Inte för att jag menar att jag inte snackar, det är väl det brudar är bäst på att göra eller? Ibland önskar man att man kunde sätta en mun kabel på en själv och att man slutar spekulera i andras liv. Men det är väl så att man tycker att andra människor har ett mer spännande liv än sitt eget.

Vi lever ett liv för att leva så därför får vi dela med våra händelser till andra i livet ;)

Morgonrundan.

Mille vaknade direkt efter att jag hade somnat om igen, kl sju slg han upp sina härliga blå. Så det var bara att stiga upp, han fick sin morgondos sen gjorde vi lite morgon aktiviteter och sedan plaserades Mille i vagnen och vi drog ut på morgonrundan. Shit vad kvaft det är ute, man svettas ju som aldrig förr så fort man är ute. Det blev iaf en runda på 1 1/2 h.

Nu har vi myst och aktivera varandra för fullt här hemma, mille måste aktiveras hela tiden nu annars blir han grinig. Inte vill han sitta själv någonstans och titta på några dumma leksaker. Här ska det hända grejer. Helst av allt vill han att man ska bära omkring på honom och gå och titta på allt som rör sig.

Nu har det lilla livet somnat iaf , jag ska försöka städa upp lite här hemma medans han sover.

 

Mille nu på förmidagen när vi låg och snackade på golvet


Mille bus.

Mille blir ett litet "monster" nu förtiden på kvällarna, ingenting är riktigt bra. Tänderna kliar, han är jätte trött men vägrar att sova. Han måste aktiveras hela tiden. I går när vi kom hem från Richards mormor var det gnälligt ett bra tag, han var sjukligt trött men vägrade sova, han vägrade allt förutom när man sätter honom i badet. Han bara älskar det, inge gnäll alls, då är han lyckliga Ture  ! Där kan han ligga och sprattla , skratta och snacka på sitt vis i evigheter. Ja så vad gör man inte för att få tyst på sitt lilla barn?

Sen efter sitt kvällsbad kom han till ro och kunde somna i mammas famn.



vad gör jag uppe nu?

ja mina tvåå andra familje medlämar ligger och sover men jag sitter här, när jag hela tiden gnäller på att jag vill sova mera. Men jag har sovit så oroligt i natt pus att jag inte hade någon koll på va klockan var. Så jag gick upp satt mig och börja pumpa, slog på datorn och då ser jag att klockan bara är 05.30. Eb lätt suck då, men det är väl bara att gå å lägga sig igen och hoppas att jag får sova en stund till.

I går började jag dagen med en spingtur med J , men jises vad tungt det var alltså, benen var som låsta för mig, hela den här veckan har varit otroligt tung. Men det är bara att ta nya tag och komma igen.

kl 12.00 hade vi en fotograferings tid bokad på gimlins på lille skrutt, han var jätte duktig. Han verkligen älskade att ligga där nar alla tittade på honom. Vi gick med i barnklubben då man får en fotograferng gratis innan ett halvår så måste man ta nästa vid ett år. Vi fick ju presentkort på gimlins i dop present , så nu kommer dom bra till andvändning.

I går kväll var vi hem bjudna till Richards mormor på mat, jätte gott. Mös där hemma med "mormor nett" och kusin Kajsa. Jätte mysig kväll.


Josephine håller på med min nya blogg design, riktigt nöjd blir jag:).

Ny design fixas

Hej!

Jag håller på att göra en ny blogg design till Miranda! Om ni undrar så är inte klar ännu.

Men innom kort är den färdig..

Mvh/ Josephinewestling.blogg.se

shopping

shopping

träning

träning

vardag

vardag

graviditeten

graviditeten

festligheter

festligheter

familjen

familjen

.

test. fritid

.

test. vänner

.

test.. bilder

.

test.. mille

En dag.

Inte min dag i dag, har kännt mig trött och irreterad. Men jag har tagit mig igenom den utan störe problem iaf ;).

Syster och Sally kom och gjorde mig sällskap, det blev prommis och lunch. Mysigt. Sen upp till hemlingy med J och hennes mamma, hurta runt 7,5 km. Vi gjorde det bra, men tunga ben i dag kan jag säga. Tur att jag har J så vi kan puscha på varandra.

Nu på kvällen har Filip gjort oss sällska. Käkat gott och bara snackat. Trevligt, men nu drog Richard och han ner till interpool för några fler öl.

Jag tänkte bara göra klar det sista här sen blire sängen.




Kalasande

I söndags var vi och grattade kusin Olle som fyllde 13 år, det bjöds på smörgåstårta och massa annat gott fika och i går var vi och firade Angelica som fyllde 21 år, där bjöds det på taco soppa och god tårta. Så nu blev det mycke gottande, men äre kalas så äre ;).  GRATTIS PÅ ER!

Nu sitter jag häri soffan och inväntar målarn, hade ju lätt kunnat sovit ett tag till men måste ju vara vaken om han ska komma. Richard och Mille sover fortfarande. Mille har faktiskt sovit hela natten så detvar väldigt skönt, jag har varit så trött nu dom senaste dagarna så det böhövdes.

Måste även passa på och gratta syster som kom in på högskolan (Förskollärare), GRATTIS !





Olle 13 år.



Mille, Angelica 21 år och hennes fru :)



Syster då var det bara att sätta sig i skolbänken igen då, grattis :)

Bröllop.

I lördags gled vi ut mot hedesunda, jag satt på mig vit skjortan och hämtade upp johanna. Ut till åsudden för att jobba på C & J s bröllop. Elina var redan där och höll ställningarna ;). Vi satt fart på en gång, var en del att pyssla med. 3 personer på 92 gäster det blir en del. Men vi hadebra team work så vi klarade oss bra tillsammans. Det var  ett roligt bröllop att jobba på , trevliga och glada människor. Vid midnatt hade var vi färdiga och gled hemåt igen...


Tvättstugan

Lördag morgon och man har tvätt sugan 7-10 ... för det första sov jag över den första timmen plus att vi har så sjukt mycke tvätt....

Häsen

Vid lunch tid hoppade jag & Mille på bussen på väg ut till hedesunda. Käkade lunch med mamma, sen åkte jag och hjälpte syster och stänga i gysinge medans mamma tog en sövnde prommis med Mille.

På kvällen blev det kräftor, fotboll och bara mys...

Nu är vi hemma igen, Mille har haft lite problem med magen i kväll så det har varit lite svårt att somna.




Alltså ibland kan vissa människor göra mig så tokig, hur kan man äns säga sånna saker?? Det kokar i mig just nu, jag fårstår inte vad som är problemet?




FF

FredagFörmiddag

Det blev en morgon promenad med sophie och Ozzy i morse, kul att promenera med henne. Går allt för långt mellan gångerna nu tycker jag. Fast det är precis som vanligt när vi träffas, känns inte alls som det är långt mellan gångerna ändå. Tur att man har sina brutturr kvar sen barnsben :).


12 km

jo la satt.... i går tog jag mig upp till spåret med faster, sprang dom vanliga 7 km efter det åkte jag hem tillfamiljen F och då kom min ordinarie spring kollega J och skulle åka upp och springa. Jag följde med henne upp igen, 5 km till blev det. Så sammanlagt fick jag ihop 12 km. Känndes bra tycker ja :) . Var ju så länge sen sist jag och J hade lyckats fått ihop en tid tillsammans så jag kände att jag ville åka upp med henne. Hääärligt!!

I går kväll blev det film mys med trevligt sällskap :).

Idag har jag och Sophie bokat in en morgon prommis vid 9, kul att träffa henne lite, blir så sällan nu för tiden.


någon storlek mindre


ÖN

I tisdags kväll lämnade vi av Mille hos sin Farmor och Faster för att vi sedan skulle vidare ut till hedesunda ÖN. Richard skulle jobba så han hade en vättig annledning , men jag skulle ut och slira med tjejerna. Men oj vad jag funderade, inte ville jag lämna min lille skrutt. Jag visste att det skulle gå så bra, han skulle fixa det galant. Annat var det med mig, svår att lämna bort min älskling. Jag stod i valet och kvalet i sista sekund, men jag klarade det så åkte vi ut. Det känndes verkligen fel att åka i från honom så länge. Men jag visste att jag skulle komma till honom på natten. Det var nog nyttigt för både honom och mig.

Vi satt ett gäng härliga tjejer hemma hos Fias syster på deras altan och snackade sen åkte vi vidare ner på ÖN med danskorna PÅ. En riktigt rolig väll lär jag säga. Kul att träffa så många man inte sett på länge.

Allt med Mille hade gått så bra , stolt mamma :D.




Dop

Carl Richard Mille



Dopet blev jätte fint, tack alla för alla fina presenter !





































Aldrig mer.

GYSINGE , nu kan vi dra ett strek över gysinge. Lägenheten är ur städad och nycklarna är lämnade. Nu är det bara mammas kafe  som existerar där ute. Skönt!

I går kväll blev det en hurtig prommis med Emmy på 1 1/2 h , springningen fick vänta tills idag.




Morgonpromenaden

Nu har vi promenerat vår morgonpromenad på 1 1/2h nu sticker vi ut till gysinge och städar ur den gammla lägenheten.

Förberedelser

ja helgen blev en aning stressig med alla förberedelser, all bakning hit och dit, smörgås tårtor, alla skulle få plats. städat m.m men vi lyckades få ihop det även fast alla blev en aning stressad. 60 personer blev det på dopet så det blir ju en del smörgåstårtor, fikabröd, vanliga tårtor och massa stolar och bord.

Mitt i alla förberedelser i lördags gav jag mig upp till spåret för att tömma huvudet, 7 km i ett bra tempo. Shit det känndes verkligen som jag tävlade med flera stycken där uppe i lördags, det blev sjukt jobbigt. Alla pressa varandra. haha!


På söndag gjorde vi klar det sista och stressigt var det och i sissta sekund innser jag att Hemlingby kapell (det som är tänkt från början) alldrig kommer att funka, vi skulle aldrig få plats, det rymmer 35 platser och vi var 60 gäster. Men hallå kund jag inte inse det LITE tidigare? neeej utan 1 1/2 h före, pucko! Aja det var bara att ringa prästen i ren panik, men prästen löste det där galant. Det fanns plats i heliga trefaldighetskyrkan. Så upp med telefon sen så den gick varm till alla gäster, puuh det löste sig.

Allt detta är verkligen jag i ett nööt skal, men som tur är har jag haft sjukt mycket hjälp. Eleonor har ställt upp med hela sitt hem (dopfika hade vi hemma hos familjen F) och all hjälp och resten av familjen, mamma och pappa , syster, mormor Anette, Jossan och Lina för fin musik och sång, ni är sjukt duktiga :).

Jag hade så gärna velat bjudit så många fler till vårat dop, men man är tvungen att sätta en gräns. Det var liksom redan för många , vi visste knappt om vi skulle få plats. Jag vill inte att någon ska känna sig utanför för så är det inte. Svårt att få alla nöjda, tyvärr.

 

I dena stress är det tur att vi har en cool kille :D


RSS 2.0