Ett besök att hata

Sitter nu i väntrummet hos tandläkarn och väntar på att mitt namn ska ropas upp. Ett besök att hata, det gör ont, det kostar galet mycke pengar, man blir bedövad i hela käften och känner sig som en mupp. Jag hatar detta besök, men jag får väl skylla mig själv... Man ska inte slarva med tandtråd. Usch dessa tänder!!!

Egentid

Ikväll fick det bli lite egentid i soffan, när lilleman sover och sambon är ute i hedesunda och spelar match. JAg har egentligen inte så mycket till val så det fick bli soffpotatis utav mig idag igen. Vill så gärna träna men inte idag blev det så heller.. svårt  att få ihop allt i bland. Man skulle behövas klonas. Och dom få timmarna man har med lilleman efter jobbet innan läggdax är bara att passa på att njuta och mysas.


Svar på kommentar :

molly ([email protected]) om Bröllop.:
trist tillställning trist ställe trist mat
Svar : Hej Molly. Ursäkta att jag inte riktigt var med på din kommentar? Det fram gick aldrig vilket bröllop jag var på och själv minns jag inte. Ver du gäst på bröllopet?


Blogg inlägget som blev kommenterat:
En lugn förmiddag hos fam. Forsling/Östblom sen begav jag och Mille oss ut på en långprommis på 2 h 20 min. Riktigt skönt, mille sov en bra stund. Men nu har R och Mille dragit dig ut mot skutskär för att fira R's kusin Kajsa som fyller 10 år idag. Jag fick bli henma för jag ska iväg och jobba på ett bröllop on en stund. Nu måste jag dkynda mig..

Hungrig & tandlös



Då var en ny vecka igång, jobbet rullar på, underbara arbetskollergor som man skrattar tillsammans med hela dagrna. Härligt!
Men ibland äre bara att stoppa huvudet i sanden, fröken Östblom har idag då blivit sugen på allt bara för hon ska börja med en diet. Hungrig hela dan... men HALLÅ ?? de här var bara första dagen ?? Skärpning nu Östblom det är bara rycka upp dig och dra åt kopplet så köör vi! Det släpper om ett tag, om några veckor, om några år, typ ALDRIG ;P.

Plus att man gått och blivit "tandlös" det spraka till i munnen när jag hade ett tuggumi i käfften och vips så låg det en stor bit av min tandlagning. Hela lagningen lossna på en tand.. så nu äre ett stort hål. Tandläkarn på onsdag och bli fattig :/

Ikväll blev det vila från träning och mys med lilleman hemma.  Kollat på hocky.. brynäs förlorade tyvärr mot AIK med 2-4.

Nu väntas sängen , NATT!




LCHF NU!!!

Det är bäst att sätta igång med en diet för att minska lite i vikt bara några kilon -5kg skulle inte sitta fel. Men vågen har min största fiende så det är väl bara att köra. Ska hålla mig helt till LCHF nu, har försökt hållt mig ifrån kolhydrter så mycket som går men inte varit så noga. Men vi får se hur kroppen reagerar, de är bara att ge sig fan på skiten... Inget godis inga kolhydrater!!!! KÖÖÖR!! Har ni tips och ider lämna gärna en kommentar:)

Det behövs mer träning.

Åh herregud vad tung jag var på brädan idag, var ner på må bättre och körde ett power step pass med klart den bästa ledaren som kan ta död på en;). Middagen från igår stod mig upp till halsen, det behövs mycket mycket mer träning för att få bort alla dessa kalorier från igår. Men det är bara att kämpa vidare. Innsåg idag att jag behöver ta tag i löpträningen mer igen. Löpa på bandet blir aldrig samma sak, man behöver komma ut i friska luften och känna hur marken suger tag i fötterna;).

inte många knop...

En otroligt lugn söndag.. inte många knop här hemma ,  och dom knopen som bli gjorda dom går otroligt sakta. Har varit ute och fått lite frisk luft sen har jag och Mille bakat Gaffel kakor. Vila en stund sen blire fika :)


Proppmätt

Känner mig fortfarande helt stin i magen efter gårdagskvällen. Vi hade linda och simon hemma på middag och vi slog till på en 3-rätters. Shit vad vi åt... Men otroligt mysigt hade vi. Det ända jag kan känna att jag blir lite små less på mig själv att jag blir sååå otroligt trött. Orkar inte ens sitta upp, vill bara sova. Men det är väl så här det är att vara småbarns förälder. Den ständiga tröttheten, yeeeeh!

Pump!

Idag ville min sambo följa med och testa bodypumpen... Och det går väl inte att säga nej till det så de var väl bara för han att få hänga på de;). Fast det var jag som gav det som förslag till en början. Han har alltid så lätt att kritisera alla tränings pass som jag är på att de inte är mågon match. Lika bra att han får testa själv då;).... Han var totalt slut efteråt. Jag ska få igen så sjukt mycket efter det här har han talat om. :-)

Det är lördag Miranda....

Vakna av att lilleman ropa och skrek. Flögupp och säger till r att jag måste upp.... Han frågar varför? Jag måste om jag ska hinna till jobbet - de är lördag miranda! De var de galet skönt att få höra.... Det är LÖRDAG!!!! Idag ska ledigheten få avnjutas:)... Ta hand om min sjuka skrot unge och bara vara, träna och ha det skönt!

HEMMAKVÄLL

En hemma kväll med mitt älskade lill hjärta, syster och Emmy var precis vad jag behövde efter denna dag. En del saker blir bara fel ibland och sånt som tynger ner en annan en hel dag. Sånt orkar jag inte med, bara att gå vidare. Men ett moment son inte ska behövas finnas med på dagshemat. Nu väntas sängen och jag hoppas på att få sova heeela natten!

EN period.

Mille mans period fortsätter, han vaknar på nätterna och tok skriker. Men inatt fick jag faktiskt honom lung så fort jag tog upp honom. Då ville han upp i "offan" (soffan) och Läsa boken. Så vi mös ner oss en stund i soffan och läste lite bok tills det var dax att lyft in pojken i sängen igen, han var nöjd och somnade om gott.

Hoppas han får sova igenom hela denna natt, han behöver mycke sömn nu. Idag fick han stanna hemma från dagis pga denna dagisförkyldning. Den kommer om och om igen..

En annan har kämpat sig igenom ett segt arbetspass idag sen hem och umgicks med familjen. Vi läggdax stack jag iväg till måbättre och sprang på bandet och sedan ett bodupump pass, otroligt skönt.

När jag kom hem möttes jag av en tyst och mörk lägenhet både son och sambo sover gott. Jag passar på och tar lite egentid och en lång dusch.


Vad händer?

Dagarna bara flyger iväg med Mille, jobb, träning, samboliv, vänner och allt som går att tryckas med i det tajta shemat. Bloggtorkan är riktigt torr och den hinns lixom inte med... fick bara någon olustig kännsla av att blogga. Jag har lixom inget roligt att komma med förutom att visa upp min älskade lilleman med massa foton. Energin kanske är på väg igen?

Vad har dagarna mer att ge? Mer energi skull einte sitta fel... känns som någon har pyst ur mig all. Jag behövs pumpas upp. Mille ger oerhört mycke energi men han är inne i en tung fas där mycket är jobbit nu. Mycket nytt som häner i lilla livets hjärna tror jag. Hoppas det går över FORT:

?!

Har fått någon släng av bloggångest... Eller så är det väl mycket annat just nu också. Kommerigång nu med en ny vecka...

paus.

Fullt upp och otroligt trött.....


RSS 2.0