JUNGFRUN 2009

Jungfrun Horoskop Horoskop 2009

Stjärnorna är på din sida under 2009. Du klarar dig mycket bättre än du gjorde under 2008. Ändå finns det negativa influenser som kommer från Neptunus och Pluto. Därför bör du hitta jämvikt i livets samtliga aspekter. Du bör också ta ansvar för dina hadlingar både på jobbet och i privatlivet. Det blir viktigt med flexibilitet. Du kommer att gynnas av din dynamism, men det finns en allmän tendens till överdrifter.

Tillbaka till Horoskop

Mer om Jungfrun

  • Element: Jord Planet: Merkurius
  • Kvalitet: Föränderlig
  • Polaritet: Negativ
  • Kristall: Onyx
  • Turdag: Onsdag
  • Tursiffror: 5 & 3
  • Färg: Marinlå
  • Metall: Nickel
  • Motto: "Jag granskar"

jungfrun 2009

Under 2009 har Jungfrun möjlighet att hitta den perfekta partnern. Förmörkelsena som äger rum i hus 1 och 7, antyder en extra stor betoning på de personliga relationerna. Under 2009 kommer Jungfrun att vilja hitta den perfekta partnern eller förbättra sin nuvarande relation.

Redan i början av 2009 är Jungfrun djupt förälskad i någon, som är så annorlunda de personer som jungfrun vanligtvis umgås med. Jungfrun kommer att utveckla en dynamisk relation, som kan bli rätt så oförutsägbar. Jungfrun kommer inte att kunna undvika den här relationen - trots att den är så annorlunda. Det här förhållandet kommer att göra dig mycket lycklig. Du kommer att njuta av att överskrida alla gränser.

Till och med mars månad uppmanas du till försiktighet. Du bör låta bli att ta några ekonomiska risker. Från och med den 28 oktober och fram till den 28 december kan kommunikationsproblem dyka upp, varför Jungfrun bör vara extra försiktig både hemma och på jobbet. Det är viktigt att du undviker alla missförstånd.

Under 2009 kommer Jungfrun att ha jättemycket att göra. Du som är jungfru kan dessutom resa väldigt mycket och du kan också flytta. Du kommer under 2009 att expandera ditt sociala umgänge och förbättra din sociala och kommunikativa kompetens. Vissa jungfrur kan skriva mycket för att sedan publicera det som de har skrivit och eventuellt få en plats i offentligheten.

År 2009 är utmaningarnas år för Jungfrun, ett år då du lever fullt ut och ett år under vilket dina ansträngningar bär frukt. Livet rusar i hög fart under 2009. Jungfrur kommer även att lära sig att de kan förlora mycket om de är alltför försiktiga, för skeptiska eller för rädda när de ställs inför behovet av att fatta ett beslut.

Är du Jungfru, kommer du under 2009 att hitta nya sätt att uttrycka dig på, något som leder till att dina närmaste kommer att beundra dig ännu mer än de gör nu.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas det stämmer, iaf de mesta :) Jag e jungfru :)

2009-01-03 @ 16:10:34
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas det stämmer, iaf de mesta :) Jag e jungfru :)

2009-01-03 @ 16:10:39
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0