Barnvagn

Oh vad det är svårt med barnvagnar, man är ju inte expert på den fronten. men jag tror ändå jag och Richard har bestämmt oss för en EmmaLjunga.

Har ni några tips om märken , modeller eller något liknade? så skriv gärna någon kommertar:)



Denna vagn lutar det år just nu. Emmaljunga.

Kommentarer
Postat av: Bettan

En sån Emmaljunga hade/har vi(annat chassi bara). Jättenöjd, lite stor och tung kanske men jag tror den är oslagbar här ute på "landet" :)



Nu funderar vi på en Babytravel syskonvagn. Väldigt svårt, för det är så många punkter en vagn ska uppfylla. Den ultimata vagnen tror inte jag finns riktigt :p

Och det är en STOR djungel, med märken och finesser hit å dit! Jag kände att Emmaljunga passade oss, svensk kvalite'. Antar att ni kommer köpa en kombi, annars blir det nog lite trångt :)

Idag har jag gått halva tiden! Otroligt va fort tiden går denna gång. Står inte på förrens det är april!!



Ha de'

2009-11-18 @ 16:53:04
URL: http://gustavpers.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vi tittade också på en emmaljunga egde (den på bilden) Men när vi provade den i bilen och gick med den så upplevde jag den lite tung. Så de blev en emmaljunga citycross istället. Mycket lättare och behändigare,utan att vara så mycket mindre. Se till att prova många olika i butiken och känn efter. =)

2009-11-18 @ 17:26:11
Postat av: Jenna

Jag gillar Bugaboo vagnarna Mirris ;) Dom är fräsiga!

2009-11-18 @ 20:27:04
URL: http://www.jennaj.blogg.se.se
Postat av: Anonym

Det finns ju massa olika märken, men just emmaljunga har fått väldigt mycket kritik i tester, just för att de inte håller måttet för den säkerhet som ska finnas. Jag har själv jobbat på babyproffsen och kan lite om barnvagnar. Om jag skulle rekommendera någon vagn till er skulle jag säga Brio eller babyproffsens egna märke. Men det finns ju massa andra bra också såklart, men just emmaljunga skulle jag inte rekommendera er att köpa! Hoppas ni blir nöjda mer er barnvagn när ni har bestämmt er. kram!

2009-11-19 @ 22:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0