Helgen.

Nu kan vi äntligen pusta ut efter en fart fyld helg men roligt har vi haft det..

Fredag: SEB 66p kom på eftermiddagen hade lite konferens sen blev det trerätters middag och sedan fest på loftet. Härliga och glada människor från SEB, jätte roligt att jobba. Man blir så glad när ett helt gäng med så många härliga männiksor på en och samma gång det är då det blir arbetsglädje:).

Lördag: SEB, frukost och förmiddagsfika sen pös dom i väg mot gävle, uppsala och borlänge igen. Tack SEB för er vistelse hos oss:).

Skynda sig och duka upp resturangen för lite dropp under dagen, sen var det bara att stänga igen lite tidigare för alla förberedelser inför myggfesten.

MYGGFETSEN: Kl 19.00 börjarde det ramla in folk här i restaurangen, alla var på ett riktig glatt humör, halv ått var restaurangen fylld med 100 människor från alla närområden som var hungriga och festglada.
Vi som jopbbade sprang fram och tillbaka hit och dit och sörvade våra gäste på bästa vis:), alla verkade jätte nöjda.
Vid nio tiden var det dags för myggdans till HOTDOGS uppe på loftet med bar och grejer. Vilken fart det blev, det kom ungefär 100 personer till utöver det 70 anmälda till middagen Så ungefär 170 personer hade vi upp på loftet som svnängde sina lurviga till hotdogs och hängde i baren. Jätte roligt att se så mycket folk.

VI PÅ GYSINGE WÄRDSHUS VILL TACKA ALLA FÖR EN JÄTTE TREVLIG KVÄLL, HOPPAS NI HADE LIKA ROLIGT SOM VI. VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL OSS!!




Söndag
: Jobbig dag att ta sig upp , men uppskulle man för en ny dag med nya männiksor. Vi hade lite kvar att fixa i restaurangen från gårdagen, flytta massa bord och stolar .
Det kom lite dopp folk iaf, men mörkret hängde över gysinge och dimman var tung så det kändes verkligen som en dag DAGENEFTER ....
Vi stängde restauranen vid fem sen åkte jag och Richard på middag hos Farmor och farfar men där blev vi inte så långvariga vi var så trötta båda två , sen slockna jag i soffan så fort vi kom hem.



Tack för en trevlig helg alla glada människor:D & all hjälp vi har fått från våra närmaste


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0