Inget hemma mys

I går kväll blev det inget hemma mys på soffan utan det blev mys hemma hos Tulan, Håkan, Stina & Vera ist:). Jätte mysigt hade vi, har ju inte varit där på ett tag nu så det var roligt att träffa dom.

Inatt har jag sovit mycket bättre, tror jag bara jag har varit upp en gång på toaletten:). Känndes helt underbart när jag vaknade vi nio i morse, nio har jag inte sovit tills på evigheter.

Nu sitter jag på Wärdshuset ska komma igång med dagens sysslor...


Kommentarer
Postat av: Emma

6 och 1/2 vecka kommer sakert att ga jattefort. Vad spannande! Har det jatte bra har borta, saker att gora och uppleva varje dag och fast det ar en slags semestet sa ar det sallan lugnt:) Skulle garna vilja ha er adress sa att jag kan skicka ivag ett vykort eller tva:)

2010-01-25 @ 07:33:03
URL: http://emmaperes.blogg.se/
Postat av: ida - väntar mitt första barn <3

Hej.

Kollade lite i din blogg, ser att du hmm är ungefär en vecka mer gången än mig :) GRATTIS! Har ni kollat kön och så? :) Kramiz

2010-01-25 @ 08:25:47
URL: http://barazidiz.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hejsan! Jag läser din blogg nästan varje dag, jätte bra blogg. Och fina bilder. Men jag undrar en sak, planerade ni att skaffa barn? för som jag förstår så har ni inte haft wärdshuset så länge?! Och är hur tänkte ni när det gäller barn? Men ekonomi och så när wärdshuset är så nytt, och så mycket att göra hela tiden? Och vem ska jobba när du bli mamma ledig? Inget illa menat, tycker verkligen om din blogg. intressant. ha en bra dag. kram Lisa

2010-01-25 @ 10:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0