En klump i magen..

Vissa saker kan får mig att få sån klumpar i magen att det gör ont. När man alltid jobbar med människor så ser man så mycket olika "typer". Ibland orkar man inte ens lägga ner någon energi på vissa för att dom är så otroligt bäng i bollen. Men när det kommer till familjer där man ser ett barn ledsen kan man inte annat än att få den stora klumpen i magen.

 En familj kommer och ska göra en trevlig grej en kväll tillsammans mamma, pappa och dotter. Pappan är full som en kastrull, mamman dricker cola och ser allmänt ledsen och arg ut, flickan försöker hålla mamma och pappa intill sig för att hon vill ha båda med sig. Men pappan vill stanna i baren och dricka ännu mer, köper snabbt in ett glas vin för att svepa det innnan föreställningen. Mamman sa åt pappan att strunta i det för att föreställningen redan hade börjat. Flickan står och ropar att pappan ska komma men han säger bara åt flickan att gå in för han kommer snart.

 HAN KOMMER SNART... bara för att hinna svepa ett glas vin innan han ska gå in med sin familj och titta på en konsert. Han var redan tillräckligt full ändå. Och vaför ska man behöva supa sig full på en söndag när man är ute med sin familj och hittar på något roligt tillsammans? Är det så sin dotter ska behöva se sin pappa, dyngrak och djävlig. Visst om han vill svina runt får väl han göra det när han vill men inte när han är ute med sin familj.

Det finns för mycket problem.. det är bara hemskt att se på. Skulle bara vilja kuna göra något åt saken.

Kommentarer
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

vilka idioter det finns.

min pappa och marita va där igår och såg nanne.

kramar

2010-11-15 @ 16:47:33
URL: http://josephinewestling.blogg.se/
Postat av: syrran

men usch va hemska männskor de finns :(

2010-11-15 @ 18:25:28
Postat av: Cecilia

Usch vad hemskt :(

2010-11-17 @ 10:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0