Skärpning!

Skärpning fröken Östblom... 22 år, har ett barn på snart 1 år och inte ens kan ta bort soporn efter dig? Tom grannarna går med dina sopor. SKÄRPNING!

Detta problem, som sagt har vi sophuset åt helt fel håll och långt borta, det blir sopbildning i vår hall innan jag kommer iväg med dom. Men denna gång när jag bara hade 1 soppåse och skulle städa undan lite här hemma, jag ställde ut soppåsen i trapphuset som jag brukar göra och tänker i mitt huvud att den där tar jag med mig när jag ska......
Denna gång glömmde jag bort den när jag skulle ut alla mina gånger och den blev kvar i trapphuset hela natten och hela söndagsförmiddagen, R påminde mig vid lunchtid att jag var tvungen att gå med den. Jag skämmdes lite lätt och skulle gå i väg med påsen men när jag kom ut var soppåsen borta. Nej nej nej.... grannen har tagit och gått med min soppåse. Pinsamt, herregud jag måste vara ett hat objet hos dom nu. En ung små barnsförälder, inget ansvar! Men det var inte med meningen, nu gäller det att ligga lågt. Aldrig mer en soppåse i trapphuset.
Jag var tvungen att skriva en lapp och sätta upp på hissdörren och hoppas dom godtar min ursäkt. Nu är det bäst att jag skärper till mig  :)


Kommentarer
Postat av: Ellinor Hultman

Du är rolig du Mirris! Det är inte alla som vågar sätta upp en sådan tacklapp, som du gjort. Skulle jag se den och varit ut med dina sopor, skulle jag nog skratta.



Moster

2011-02-21 @ 10:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0