Glömmer så fort.

Hela familjen har varit ute på vift se tidig förmiddag igår, en repa på stan sen åkte vi ut till skutsjär för att gratta R´s kusin och Elin som fått bebis en underbart söt liten Tove. Att man glömmer att dom har varit så liten så fort. Det var ju bara 1 år sen?  Så svårt att förstå att Mille har varit så liten, men han var ju också så där pytte liten. NU har han gått och blivit en rejäl pojke :). Jätte mysigt och roligt att träffa dom.

Senare hade vi lite fler ärenden, tvätta bilen och handla, allt går inte så lätt med en 1 åring som är trött och vägrar sova. Men det fixars sig det också. Sen styrde vi vidare mot hedesunda, grillade och åt massa gott. Var så otroligt trött så det blev kväller redan vid tio.

Idag har vi inga större planer, pappa R åker ju tillbaka till sthlm i eftermiddag. Kanske tar oss ut i solen och grillar lite korv här ute i hedesunda med Milles mormor och morfar.

 
Här är Elin och Johans fina lilla Tove. (Lånade bilden från webbisar, var ju så dum att jag glömmde knäppa kort på lilla skönheten )









Tänk att vår lilla Kille har också varit så liten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0