Röd, röd röööd!

Stakars Mille är så otroligt röd, inte på stjärten utan fram på den lilla pungen och ut mot ljumskarna. Det är verkligen jätte stort, tycker så synd om dom för det synd verkligen hur det svider och han blir ledsen så fort man rör vid det. Funderar om det har varit något fel på vårat sista blöjpaket? för så fort man har tagit av en blöja har han varit jätte fuktig mot huden. Och så ska det väl inte bli med blöjor? man ska väl fortfarande vara torr mot huden? Så har det aldrig blivit. Det ligger lixom fukt kvar i ljumskarna.
Så nu blir det till att vädra för fullt utan blöja, men det är som att ha en kissande lite valp här hemma. Springer och små skvätter. Jag smörjer och kalkar för fullt.... Ringde även bvc och undrade om pencillinet kunde biveka med något sådant. Visst det kunde ge utslag men inte ljust där tyckete dom att det var konstigt. Så hon sa att hon trodde att det bara var värmeutslag.

Tycker så synd om honom man vet ju jälv hur otroligt ont det gör :/.

Funderar om det är dax att byta blöjor? Någon som kan rekomendera något annat än libro? vi andvänder nu Libro up and go.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Vi har aldrig kört med byxblöjor, Utan vanlig libero, Alltid vart nöjd med dom.



Kan det inte vart mycket kiss i blöjan eller något? Då kan dom ju bli sådär röda?

2011-03-05 @ 08:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0