NU åker allt i soporna.

Disciplin? NOP! jag äter om det finns, även om jag inte riktigt är sugen. Men står det mitt farmför nosen har jag svårt att hålla fingrarna i styr. Jag undviker att ha gosaker hemma för att det är så lätt att de råka slinka ner något om man känner sig trött eller på dåligt humör. Och nu kommer rödaHAT veckan och då är det f*n svårt.
Påsken var ingen hitt,  godis överrallt Plus att jag köpta fetaste ägget till R och vem åt mest utav det då? Jo jag såklart! Och efter denna helg finns det massor av gotta kvar i mina skåp, men ikväll åker ALLT i soporna. Finns så sjukt mycket kvar sen gårdagen, eftersom vi hade lite knytis och alla tog med sig något gotta.

Jag har varit och nallat lite till och från i godispåsen men skar upp en drös med morötter och dippa ist. Bättre än massa godis. Nu ska jag shyffla ner allt i en soppåse ihop om att inte äta något mer skit på ett tag! Heja mej ;)





P.S Hur F*N kan madde vara kvar i BB-huset? detta måste vara ett skämt! D.S

Kommentarer
Postat av: Sophie

Hade inte du godisförbud? Eller är du i mål förresten?=) Men jag är likadan, äter de som finns hemma så. Igår blev det kladdkaka ;D

2011-05-02 @ 08:38:40
URL: http://www.sophiiea.devote.se
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vad duktig du är. Jag gör samma sak. äter inte när C är hemma sen vräker jag då han är borta. Sur jag är på madde, så tråkig människa liksom!

2011-05-02 @ 09:40:58
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: lovisa

godmorogn.D

2011-05-02 @ 10:15:09
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Filippa

Var gärna med i dagens blogg!

http://filippafrejborg.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.html

2011-05-02 @ 10:15:59
URL: http://filippafrejborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0