Ibland händer det.

Igår hade Mille en riktig trottsdag, ingenting fungerade riktigt som det skulle. Han var exakt överallt rev i ALLT, slängde sig på golvet och grina fort han inte fick som han vela, upp på borden, flytta de möbler han kunde... ja det lilla monstret som finns i honom kom verkligen fram.
Vi tyckdet ett det var bäst med en paus från mamma och pappa så då kom Milles farmor och hämtade honom så glatt. Jaah helt ärligt så ville vi ha ett lite break från den lilla skroten går. Och ibland behövs det.... och ibland häner det. Det är väl fan inte roligt att vara med mamma och pappa hela tiden när det finns så mycket annat man kan göra.

Vi tog en lung stund i soffan och sen pinnade vi i väg upp till Läkerolen för att titta på Brynäs tränings match mot södertälje. Vi passade även på att käka lite taco buffe i restaurangen(jobbet). Brynäs piskade södertälje rätt rejält och grabbarna får vara nöjda. Rätt seg match eftersom det inte blev så mycket till motsånd, hela 7-0 slutade matchen med.

Lilleman har varit otroligt hängig hela hälgen, förkyld med en otrolig hosta. Idag får han stanna hemma från dagis, farmor och farfar ställer upp och tar honom så jag kan jobba. Otroligt tacksam för det.

Lite bilder från helgen:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0